FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
VZ PV BROJ POSTOVA: : 1958 ČLAN OD: : 2014-08-16 DOB : 73 Beograd
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (treći dio teme) 28.10.14 8:08
lacoš (citat):
013gonzo (citat):
Kako nisam probao gulaš i ja cenim po izgledu da liči na "drnč", a rezultat dejstva na "cevi" tek po probanju
HE HE HE
Kolega na probanje možeš doći idučom prilikom,ovoga više nema .Samo su makaroni ostali
evo ti plusić, ali da okačiš pozivnicu na vreme
_________________ Ceterum censeo Carthaginem esse delendam Što se ostaloga tiče, smatram da Kartaginu treba razoriti
lacoš Kapetan
PV BROJ POSTOVA: : 3968 ČLAN OD: : 2012-12-07
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (treći dio teme) 31.10.14 12:04
_________________ "Teško nama,Mardonije, kad nas vodiš u borbu protiv takvih ljudi koji se ne bore za novac, nego za slavu." -Tritantehma
BEOGRAD Podporučnik
PV Pravna Služba BROJ POSTOVA: : 1648 ČLAN OD: : 2013-03-15 Scottsdale
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (treći dio teme) 31.10.14 15:04
lacoš (citat):
Citat :
Misliš po izgledu ili po sastavu?
Po sastavu nema sanse jer se tebi ne bi omaklo da kuvas povrce.
lacoš Kapetan
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (treći dio teme) 31.10.14 17:37
BEOGRAD (citat):
Po sastavu nema sanse jer se tebi ne bi omaklo da kuvas povrce.
Kolega varaš se.Ima tu unutra luka,češnjaka,paprike,mrkve,vrganja,peršina,celera,pastrnjaka. Još nam je nešto upalo u kazan,neznam šta,ali nije škodilo . Tako da kolega, trošimo više povrča nego Japanci
_________________ "Teško nama,Mardonije, kad nas vodiš u borbu protiv takvih ljudi koji se ne bore za novac, nego za slavu." -Tritantehma
BEOGRAD Podporučnik
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (treći dio teme) 31.10.14 17:58
lacoš (citat):
Citat :
Kolega varaš se.Ima tu unutra luka,češnjaka,paprike,mrkve,vrganja,peršina,celera,pastrnjaka. Još nam je nešto upalo u kazan,neznam šta,ali nije škodilo . Tako da kolega, trošimo više povrča nego Japanci
Ja na fotografiji vidim samo komade mesa, a ne sumnjam da bi neka laboratorijska analiza pronasla i tragove povrca u tom kazanu. Sto se upotrebe povrca tice ne sumnjam. Evo jos samo da se javi kolega bojnik, sa pricom kako je juce za veceru na grilu imao pljeskavicu od soje.
pera84 Podpukovnik
NA JM JM JM BROJ POSTOVA: : 6178 ČLAN OD: : 2011-03-17 USA
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (treći dio teme) 31.10.14 18:07
BEOGRAD (citat):
lacoš (citat):
Citat :
Ja na fotografiji vidim samo komade mesa, a ne sumnjam da bi neka laboratorijska analiza pronasla i tragove povrca u tom kazanu. Sto se upotrebe povrca tice ne sumnjam. Evo jos samo da se javi kolega bojnik, sa pricom kako je juce za veceru na grilu imao pljeskavicu od soje.
BG, stavi naocare!
Vidis kako se corba zeleni a ti mlatis nema povrca.
lacoš Kapetan
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (treći dio teme) 31.10.14 18:16
Normalno da je povrče nevidljivo.Isjeckamo ga tako sitno da bi ga vjerojatno i u laboratoriju teško otkrili Zar misliš da bi neko jeo gulaš ,da u njemu pliva išta drugo osim mesa? A ti Perice, pojedi nešto prije nego komentiraš, jer od gladi vidiš sve zeleno . Neznam što se jede kod tebe na dan vještica,ali mislim da bi odgovarala neka ljuta čorbica od žabljih krakova,krila šišmiša,zmijskog znoja,gavranovog kljuna i oposunovog repa .
pera84 Podpukovnik
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (treći dio teme) 31.10.14 19:46
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (treći dio teme) 01.11.14 2:47
Spanska vecera. Salata od krompira sa belim lukom Teleci medaljoni sa slaninom i bademom Biftek sa pecenom paprikom u sosu od pomorandze. [You must be registered and logged in to see this image.]
lacoš Kapetan
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (treći dio teme) 01.11.14 8:51
BEOGRAD (citat):
Spanska vecera. Salata od krompira sa belim lukom Teleci medaljoni sa slaninom i bademom Biftek sa pecenom paprikom u sosu od pomorandze.
Ajde povrče još tako,tako, ali ti brate od svega napraviš kompot Jeo sam ja Španjolsku večeru,doduše ne u Španjolskoj,u Minsteru u Njemačkoj, i moram priznati da im je roštilj u klasi roštilja iz okolice Užica. Kolege su jele ribu i bili su oduševljeni.
BEOGRAD Podporučnik
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (treći dio teme) 02.11.14 4:09
lacoš (citat):
Citat :
Ajde povrče još tako,tako, ali ti brate od svega napraviš kompot Jeo sam ja Španjolsku večeru,doduše ne u Španjolskoj,u Minsteru u Njemačkoj, i moram priznati da im je roštilj u klasi roštilja iz okolice Užica. Kolege su jele ribu i bili su oduševljeni.
Ako ikada zavrsis u Spaniji obavezno probaj zeceve . Peku ih u zidanim pecima, kao za picu, a onda ih seku tanjirom. Evo za tebe i nesto tradicionalno . Cevapi ali bugarski. Bas bih voleo da vidim nekoga ko pojede 10 komada.
Sa Bugarskim ćevapima sam se susreo 2005 g. kako smo se izblamirali sa porudžbinom misleći na naše ćevape, doduše lepo nam je konobar rekao da je puno ali...kad iznese čovek samo što nismo zaplakali...
_________________ Koliko god bila varljiva, nada služi barem tome da nas ugodnim putem vodi do kraja života.
SveJug Kapetan I klase
VZ Medalja za VZ PV BROJ POSTOVA: : 4341 ČLAN OD: : 2012-12-16 Svedska
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (treći dio teme) 03.11.14 10:48
BEOGRAD (citat):
Ako ikada zavrsis u Spaniji obavezno probaj zeceve . Peku ih u zidanim pecima, kao za picu, a onda ih seku tanjirom. Evo za tebe i nesto tradicionalno .
I uz to kuvani krompir u puno soli. Jeo sam i neku vrstu paprikasa od zeca sto je bilo izvrsno. [You must be registered and logged in to see this image.]
_________________ Više ne krivim ljude koji me razočaraju, od sad krivim sebe što očekujem previše!
lacoš Kapetan
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (treći dio teme) 03.11.14 11:08
BEOGRAD (citat):
Ako ikada zavrsis u Spaniji obavezno probaj zeceve . Peku ih u zidanim pecima, kao za picu, a onda ih seku tanjirom.
Zečeve može,ali divlje. Domače zečeve ili kuniće,jok [You must be registered and logged in to see this image.]
lacoš Kapetan
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (treći dio teme) 03.11.14 11:12
Prošli put spremao drnč,kako su neki detektirali ,jučer za promjenu malo drugačije
Stazio Major
Medalja za VZ BROJ POSTOVA: : 5085 ČLAN OD: : 2012-11-24 DOB : 57 HN
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (treći dio teme) 07.11.14 1:18
lacoš (citat):
Stazio (citat):
Da se malo našalim lacoš, prva asocijacija na predhodnu sliku mi je bila "drnč" iz doba JNA.
Misliš po izgledu ili po sastavu?
Po izgledu, naravno. Ne sumnjam ja u tvoje kulinarsko umijeće.
semsudin Podporučnik
VZ VZ PV BROJ POSTOVA: : 1435 ČLAN OD: : 2013-03-11 DOB : 57 GRABOVAC, VELIKA KLADUSA
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (treći dio teme) 07.11.14 20:57
Jedno od poznatih specijaliteta u Bosni je i BUMBAR [You must be registered and logged in to see this image.] Slika BUMBAR prije i posle pečenja Sve što vam je potrebno za to je janjeće srce,crna i bjela džigera te janjeća maremica.Sve to troje sastojaka se sitno nožem isjecka i zamotava u komade maremice odsječene veličine dlana.Naravno po želji može se dodavati crveni i bjeli luk i po vrhu sipati mljevenu slatku papriku.Jede se odmah nakon pečenja tj.ne hladi se puno. [You must be registered and logged in to see this image.]
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
NA VZ VZ VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 24246 ČLAN OD: : 2012-10-30
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (treći dio teme) 10.11.14 0:49
_________________ Koliko god bila varljiva, nada služi barem tome da nas ugodnim putem vodi do kraja života.
013gonzo Podporučnik
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (treći dio teme) 18.11.14 11:10
Evo već 19 godina pravim "oraovaču" od istog oraha iz Beogradskog naselja Ledine. Poslednje dve tri godine nema više istu boju (nije crna kao što je bila), a za ukus ne mogu da potvrdim, nikad ne pretekne prošla pa da se uporedi.
Ovo je specijalno pakovanje staklena flaša od "Voda Voda" ! Oraovača 2014.
A ovo su "oraščići" od kojih pravim rakiju (nije liker, već samo jedna supena kašika šečera na teglu rakije). Obratiti pažnju na priloženi uporedni lenjir ! Normalno da Oraovaču pravim od zelenih koje berem krajem maja / svibnja - početkom juna / lipnja. [You must be registered and logged in to see this image.]
_________________ Ceterum censeo Carthaginem esse delendam Što se ostaloga tiče, smatram da Kartaginu treba razoriti
013gonzo: komentar modifikovan dana: 21.11.14 5:59; prepravljeno ukupno 1 puta
Srdjan Radovanov Vodnik
BROJ POSTOVA: : 432 ČLAN OD: : 2013-12-16
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (treći dio teme) 20.11.14 17:52
Pitanje, spremio sam instant (kesica-marka Začin C/Nestle) krem čorbu od vrganja, dal se sme to podgrevati, pošto znam da od svežih nesme se? Hvala
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
NA VZ VZ VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 24246 ČLAN OD: : 2012-10-30
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (treći dio teme) 21.11.14 1:21
Srdjan Radovanov (citat):
Pitanje, spremio sam instant (kesica-marka Začin C/Nestle) krem čorbu od vrganja, dal se sme to podgrevati, pošto znam da od svežih nesme se? Hvala
Ne znam konkretno tu vrećicu, ali podgrijem te juhe od gljiva iz vrećica ako što ostane pa završi u frižideru.
Evo, živ sam i nije mi ništa!
013gonzo Podporučnik
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (treći dio teme) 21.11.14 6:00
Max Blitz (citat):
Srdjan Radovanov (citat):
Ne znam konkretno tu vrećicu, ali podgrijem te juhe od gljiva iz vrećica ako što ostane pa završi u frižideru.
Evo, živ sam i nije mi ništa!
Isto tako brate Lazo (i ja sam još uvek živ a valjda i zdrav), jedino što sam pre podgrevao na plin a sada u mikrotalasnu
A zašto se od svežih ne sme? Ja i pitu od pečuraka podgrejem u mikrotalasnoj ....
BEOGRAD Podporučnik
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (treći dio teme) 23.11.14 5:50
013gonzo (citat):
Citat :
Isto tako brate Lazo (i ja sam još uvek živ a valjda i zdrav), jedino što sam pre podgrevao na plin a sada u mikrotalasnu
A zašto se od svežih ne sme? Ja i pitu od pečuraka podgrejem u mikrotalasnoj ....
Kolega primetio sam tu fascinaciju sa mikrotalasnom ali ja je sve manje koristim. Jednostavno, jelo podgrejano u mikroalasnoj ima drugi ukus, a po meni i losiji. Supa, meso ili bilo koje jelo ima daleko bolji ukus kada se podgreva u rerni ili na plotni. Mikrotalasnu koristim samo za zamrznuta jela ili TV dinner.
013gonzo Podporučnik
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (treći dio teme) 23.11.14 7:22
BEOGRAD (citat):
013gonzo (citat):
Citat :
Kolega primetio sam tu fascinaciju sa mikrotalasnom ali ja je sve manje koristim. Jednostavno, jelo podgrejano u mikroalasnoj ima drugi ukus, a po meni i losiji. Supa, meso ili bilo koje jelo ima daleko bolji ukus kada se podgreva u rerni ili na plotni. Mikrotalasnu koristim samo za zamrznuta jela ili TV dinner.
Šta da radim kad sam tek pre par meseci kupio prvu mikrotalasnu i to mi je sada nova igračka. Inaće ju ne koristim za podgrevanja već skoro isključivo za kuvanja. Nisam savladao lekciju pečenja i grilovanjau u njoj i ako ima i tu opciju. Polako ima si vreme i za to ...
BEOGRAD Podporučnik
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (treći dio teme) 28.11.14 5:27
Inace, na ovaj dan, svake godine nekoliko ludaka zapali kucu pecenjem curke u fritezi na gas. Jos je rano ali ce u sutrasnjim novinama izaci broj onih koji su zapalili kucu ili sebe.
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (treći dio teme) 28.11.14 5:32
BEOGRAD (citat):
Jos uvek "prezivam" danasnji rucak...
Inace, na ovaj dan, svake godine nekoliko ludaka zapali kucu pecenjem curke u fritezi na gas. Jos je rano ali ce u sutrasnjim novinama izaci broj onih koji su zapalili kucu ili sebe.
kod nas je 05:30 a ja se ranije probudio, ti on line jel' to pred spavanje?
BEOGRAD Podporučnik
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (treći dio teme) 28.11.14 5:43
013gonzo (citat):
Citat :
Sutra ne idem na posao jer sam uzeo slobodan dan, a i ova curka mi se mota po stomaku.
pera84 Podpukovnik
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (treći dio teme) 28.11.14 6:15
BEOGRAD (citat):
013gonzo (citat):
Citat :
Sutra ne idem na posao jer sam uzeo slobodan dan, a i ova curka mi se mota po stomaku.
Time for "tums".
lacoš Kapetan
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (treći dio teme) 28.11.14 9:13
Karađorđeva na Banjalučki,još vruča.Sa šopskom salatom
013gonzo Podporučnik
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (treći dio teme) 28.11.14 9:40
lacoš (citat):
Karađorđeva na Banjalučki,još vruča.Sa šopskom salatom
Da nije to bilo lagano predjelo za normalan doručak ?
lacoš Kapetan
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (treći dio teme) 28.11.14 10:03
013gonzo (citat):
Ne,ne,morao sam smanjiti sliku radi pravila foruma, pa možda zbog toga porcija izgleda mala. Nakrkao sam se tako da sam se jedva dovezao kući,a čak nisam ni kruh jeo, što se meni rijetko dogodi.
mirko bratuš Kapetan
NA VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 3737 ČLAN OD: : 2012-04-15 DOB : 77
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (treći dio teme) 28.11.14 10:57
lacoš (citat):
013gonzo (citat):
Ne,ne,morao sam smanjiti sliku radi pravila foruma, pa možda zbog toga porcija izgleda mala. Nakrkao sam se tako da sam se jedva dovezao kući,a čak nisam ni kruh jeo, što se meni rijetko dogodi.
In kaj ti je žena pripravila za kosilo?
lacoš Kapetan
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (treći dio teme) 28.11.14 11:10
mirko bratuš (citat):
lacoš (citat):
013gonzo (citat):
Na koju ženu mislite Miri?
mirko bratuš Kapetan
NA VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 3737 ČLAN OD: : 2012-04-15 DOB : 77
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (treći dio teme) 28.11.14 11:19
lacoš (citat):
mirko bratuš (citat):
lacoš (citat):
013gonzo (citat):
Ja,na tvojo.
lacoš Kapetan
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (treći dio teme) 28.11.14 11:22
mirko bratuš (citat):
lacoš (citat):
mirko bratuš (citat):
lacoš (citat):
013gonzo (citat):
Ja,na tvojo.
Miri, ni trebala pripravljati.Tista Karađorđeva je bila za zajtrek okoli tri,štiri ure popoldan.
013gonzo Podporučnik
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (treći dio teme) 28.11.14 13:32
lacoš (citat):
mirko bratuš (citat):
lacoš (citat):
mirko bratuš (citat):
lacoš (citat):
013gonzo (citat):
Ja,na tvojo.
Miri, ni trebala pripravljati.Tista Karađorđeva je bila za zajtrek okoli tri,štiri ure popoldan.
Pa zar posle laganog doručka i užine ne ide i ručak ? bez obzira koje je vreme u danu. Valjda se zna red !!! Ogladneh od ovolike priče o hrani pa idem smazati jednu laganu pancerotu od 300gr iz picarije pored fonda, da izdržim do ručka.
lacoš Kapetan
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (treći dio teme) 28.11.14 13:40
013gonzo (citat):
Pa zar posle laganog doručka i užine ne ide i ručak ? bez obzira koje je vreme u danu. Valjda se zna red !!!
Kolega ponekad,skoro pa pravilo,da nema pravila. Pošto se dogodi da prvi put u danu jedem kasno popodne,ja to zovem doručkom,jer se bi prvo konzumiranje trebalo dogoditi ujutro-doručak. To možda vama službenicima izgleda čudno,ali takav je naš proleterski život-rad,rad i samo rad
tomerc Razvodnik
BROJ POSTOVA: : 227 ČLAN OD: : 2014-01-09
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (treći dio teme) 28.11.14 19:14
Meni je uobicajeno da mi prvi obrok bude oko 18 h Lakse se radi sa praznim stomakom
_________________ Potpis editiran od strane administracije (ovo nije mjesto za romane!)
013gonzo Podporučnik
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (treći dio teme) 29.11.14 9:09
Nastavak moje serije sa mikrotalasnom.
Lagana marenda
Sveža paprika, mladi punomasni sir, vegeta (nije bilo ništa mesno u kući a to sam saznao kada sam se vratio sa pijace), pa na 5 minuta u mikrotalasnu. Uz to vruč hleb sa susamom koji "ne može" da se seče već otkida. ps. setio sam se da slikam kada sam već pola pojeo.
[You must be registered and logged in to see this image.] evo i sa kobasicom u kasni večernji sat [You must be registered and logged in to see this image.]
lacoš Kapetan
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (treći dio teme) 30.11.14 17:21
Gonzo, mani se mikrovalne/mikrotalasne.Prijeđi rađe na konkretne stvari,npr.kao ovo od jučer
013gonzo Podporučnik
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (treći dio teme) 30.11.14 19:44
lacoš (citat):
Gonzo, mani se mikrovalne/mikrotalasne.Prijeđi rađe na konkretne stvari,npr.kao ovo od jučer
Slažem se da je to bolje ali mi kancelarijski moljci još uvek nemamo dovoljno vremena za krčkanja hrane. I ne merači mi biću i ja penzos i imaću vremena za krčkanja pa će i meni mikrotalasna / mikrovalna da služi za podgrevanja uglavnom...
evo već mi miriši iz ekrana ....
BEOGRAD Podporučnik
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (treći dio teme) 30.11.14 23:02
lacoš (citat):
A kakva je to sprava za kuvanje?
lacoš Kapetan
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (treći dio teme) 01.12.14 7:34
Kotlovina je tradicionalno mesno jelo Hrvatske kuhinje, rasprostranjeno u sjeverozapadnom dijelu Hrvatske, te u dijelovima Slovenije. Najčešće se sprema na otvorenom prostoru (u bašči, pred kućom ili u prirodi), budući da se peče u velikom plitkom metalnom tanjiru koji se nalazi iznad otvorene vatre. Tanjur je uglavnom iz livenog gvožđa, inoxa, a uglavljen je na postolju s ložištem. Meso za kotlovinu može biti miješano od više vrsta, najčešće svinjetina, i to krmenadli, šnicli ili vratine, te piletine i kobasica. Uz meso se dodaje i narezano svježe povrće . Postoje razni recepti za pravljenje, pa se mesu i povrću dodaju senf, crno ili bijelo vino, te drugi dodaci prema želji. Najbolje je da se meso stavi u salamuru, koji se sastoji uglavnom od soli,bibera, vegete i ulja, te da odstoji nekoliko sati. Gotova kotlovina može se servirati sa kuhanim ili pečenim krompirom, rižom, tjesteninom, grahom, šampinjonima, salatom i drugim namirnicama. [You must be registered and logged in to see this image.]
Kolega,dobar tek
013gonzo Podporučnik
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (treći dio teme) 01.12.14 7:40
Nisam do sada video ovakvu spravu za kuhanje. Slikaj kada isprazniš. Gde je tu vatra? Ispod tanjira, (vidim nešto sa drškama) ili se sve zajedno kači na tronožac verigama / lancima i vrti u krug iznad vatre / žara?
lacoš Kapetan
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (treći dio teme) 01.12.14 7:48
[You must be registered and logged in to see this image.]Tako otprilike izgleda taj pakleni stroj .Ložit se može na drva ili na plin.
013gonzo Podporučnik
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (treći dio teme) 01.12.14 7:53
lacoš (citat):
Tako otprilike izgleda taj pakleni stroj .Ložit se može na drva ili na plin.
Za "Pakleni stroj za kuhanje" dobit ćeš plusič posle ponoći
Mikula 67 Podporučnik
VZ VZ JM JM PV Tehnička Služba BROJ POSTOVA: : 1546 ČLAN OD: : 2013-12-22 DOB : 57 Šabac
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (treći dio teme) 01.12.14 9:43
lacoš (citat):
[You must be registered and logged in to see this image.]Tako otprilike izgleda taj pakleni stroj .Ložit se može na drva ili na plin.
Slično "Talandari"...
013gonzo Podporučnik
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (treći dio teme) 02.12.14 7:07
lacoš (citat):
Tako otprilike izgleda taj pakleni stroj .Ložit se može na drva ili na plin.
evo prošla ponoć i dobio si plusič od ja
zeljoni Džomba
BROJ POSTOVA: : 180 ČLAN OD: : 2014-11-12 DOB : 56 Novi Sad
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (treći dio teme) 02.12.14 11:23