FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
VZ Medalja za VZ PV BROJ POSTOVA: : 4341 ČLAN OD: : 2012-12-16 Svedska
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 23.01.15 19:00
Rekoste da za Sv. Vinka se loza obrezuje. Ja pomislio da to uradim za vikend, medjutim mislim da cu sacekati malo, mozda mesec dva posto je zima stigla.
VZ VZ PV BROJ POSTOVA: : 1435 ČLAN OD: : 2013-03-11 DOB : 57 GRABOVAC, VELIKA KLADUSA
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 26.01.15 17:28
1. ŠTRBAČKI BUK Štrbački buk se satoji od tri sedrena odsjeka širine 40 m, a visine 23,5 m. Smješten je između Loskuma i Kestenovca u klisurastoj dolini Une. Zajedno sa Velikim slapom predstavlja jedan od najprivlačnijih i najvrednijih spomenika prirode. U zoni vodopada i slapova odvijaju se i zanimljive turističke aktivnosti kao što rafting, kajak, kanu, posebna vrsta ronjenja, tzv. speed river diving, koje je okupilo mnoge turiste iz Češke, Mađarske, Francuske, Njemačke, a tu je i Una Regata sa jednom od najuzbudljivijih rafting staza u Evropi. [You must be registered and logged in to see this image.]
ercov54 Kapetan
Medalja za VZ Jubilarna Medalja 7 g. PV BROJ POSTOVA: : 3740 ČLAN OD: : 2013-12-01
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 27.01.15 0:09
_________________ Više ne krivim ljude koji me razočaraju, od sad krivim sebe što očekujem previše!
Vojnik Graničar Pukovnik
VZ VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 8112 ČLAN OD: : 2011-09-05 DOB : 54 Split
Naslov komentara: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 30.01.15 20:28
Danas je u Splitu puhalo jako jugo. Pa je more i nebo izgledalo ovako.! U gornjoj lijevoj strani slike izgledao ka da se u daljini vidi planina prekrivena snijegom, ali ništa od toga. Niti je planina niti je snijeg već obični oblak.!
VZ PV BROJ POSTOVA: : 1335 ČLAN OD: : 2013-01-08 DOB : 61 Zagreb
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 31.01.15 18:37
Vojnik Graničar (citat):
Danas je u Splitu puhalo jako jugo. Pa je more i nebo izgledalo ovako.! U gornjoj lijevoj strani slike izgledao ka da se u daljini vidi planina prekrivena snijegom, ali ništa od toga. Niti je planina niti je snijeg već obični oblak.!
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 04.02.15 21:18
Hvala druze Lacos za trg u Koprivnici, bas me podsetio na prosla vremena, mislim prosla vremena od 30god.
lacoš Kapetan
PV BROJ POSTOVA: : 3968 ČLAN OD: : 2012-12-07
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 05.02.15 19:11
Brkakougar (citat):
Hvala druze Lacos za trg u Koprivnici, bas me podsetio na prosla vremena, mislim prosla vremena od 30god.
Druže Brka kad sljedeči put odem u Kc,a nije mi daleko,može i fotografije po želji.Kapija od kasarne je otvorena
_________________ "Teško nama,Mardonije, kad nas vodiš u borbu protiv takvih ljudi koji se ne bore za novac, nego za slavu." -Tritantehma
lacoš Kapetan
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 05.02.15 20:46
Poznati Šibenski most danas ujutro [You must be registered and logged in to see this image.]
_________________ "Teško nama,Mardonije, kad nas vodiš u borbu protiv takvih ljudi koji se ne bore za novac, nego za slavu." -Tritantehma
Brkakougar Podporučnik
PV BROJ POSTOVA: : 1557 ČLAN OD: : 2015-01-15
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 05.02.15 21:46
Hvala druze podpukovnice i ovo je dovoljno, nisam ulazio u kasarnu. samo sam dolazio do trga dva puta '84-e i sest puta '85g.
Četni evidentičar Podporučnik
BROJ POSTOVA: : 1310 ČLAN OD: : 2014-01-18 DOB : 55 Tu i Tamo
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 05.02.15 23:13
lacoš (citat):
Poznati Šibenski most danas ujutro
Lepo si to uslikao Lacoše, nema šta prigovarati. Za telefon jako lepa slika, mada je luk na izgled nekoliko izverglan i van linije kao da prednjim delom beži van ispod mosta. Mora da si prije slušao turbo folk u autu, pa ti je ruka drhtala dok si držao telefon u ruci. Da si lepo slušao Odu radosti Ludwiga van Beethovena bio bi smiren i više iskuliran, pa nebi zabrljao.
Inače iz tog mosta može se izvoditi bungee jumping i ljeti je to u turističkoj ponudi. No, ja sam upravo na tom mostu odlučio da neču nikad na bungee jumping. Nekako mi je to blesavo. Da si vezan za noge i skaćeš na glavo. Moš zamislit?
Ali bi jako voleo da skočim padalom (BTW stric mi je bio u JNA padobranac). Voleo bi da letim i zmajem. Ali zapazio sam i neki novi sport - skače se iz različitih mesta i leti uz pomoč nekakvog specijalnog odjela. Hm, ne, to nebi. Sačekat ču radije da poletim iz nižine.
_________________ Audaces fortuna iuvat
mirko bratuš Kapetan
NA VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 3737 ČLAN OD: : 2012-04-15 DOB : 77
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 06.02.15 8:19
[You must be registered and logged in to see this image.] A je to ta most,lacoš?
013gonzo Podporučnik
VZ PV BROJ POSTOVA: : 1958 ČLAN OD: : 2014-08-16 DOB : 73 Beograd
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 06.02.15 8:31
mirko bratuš (citat):
A je to ta most,lacoš?
možda jeste možda nije, na lacoševoj slici nema bandera / kandelabra sa sijalicama a na tvojoj ima !!! neko shvatio da nisu potrebne pa skinuo i prodao u staro ... ili su to ipak dva različita mosta ???
_________________ Ceterum censeo Carthaginem esse delendam Što se ostaloga tiče, smatram da Kartaginu treba razoriti
lacoš Kapetan
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 06.02.15 9:12
mirko bratuš (citat):
[You must be registered and logged in to see this image.] A je to ta most,lacoš?
Miri moj je od četrtka. Od gdaj je tvoj?
lacoš Kapetan
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 06.02.15 9:15