FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 06.02.15 13:45
Oba su kod Šibenika ali onaj sa svjetlima je kod Skradina na autocesti A1 Zagreb - Dubrovnik, a ovaj drugi je stari na državnoj cesti D8 Jadranskoj magistrali na ulazu u Šibenik
lacoš Kapetan
PV BROJ POSTOVA: : 3968 ČLAN OD: : 2012-12-07
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 06.02.15 13:48
Jozo Trklja (citat):
Oba su kod Šibenika ali onaj sa svjetlima je kod Skradina na autocesti A1 Zagreb - Dubrovnik, a ovaj drugi je stari na državnoj cesti D8 Jadranskoj magistrali na ulazu u Šibenik
Jozo, meni je to jasno.Iznad moje slike piše-Poznati Šibenski most.Samo je jedan takav
_________________ "Teško nama,Mardonije, kad nas vodiš u borbu protiv takvih ljudi koji se ne bore za novac, nego za slavu." -Tritantehma
mirko bratuš Kapetan
NA VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 3737 ČLAN OD: : 2012-04-15 DOB : 77
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 07.02.15 20:39
[You must be registered and logged in to see this image.] Brezskrbno otroštvo
013gonzo Podporučnik
VZ PV BROJ POSTOVA: : 1958 ČLAN OD: : 2014-08-16 DOB : 73 Beograd
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 07.02.15 22:33
Pašino brdo (nastavak Lekinog), Beograd. Na žalost moj telefon nema veliku rezoluciju / uvečanje pa se ne vidi DIM iz dimnjaka usred Beograda neko se još uvek greje plamenom !!! Dimnjak desno od jelke ...
Druga je prikaz snega koji se uspeo održati od sinočnje "mećave" ...
E sad gonzo ako je u BG bila mečava i to na slici snijeg koji vas je zameo ,evo ti kako izgleda kod mene u vinogradu.Snijeg je ,kao što se vidi,do visine stakla na vratima auta
_________________ "Teško nama,Mardonije, kad nas vodiš u borbu protiv takvih ljudi koji se ne bore za novac, nego za slavu." -Tritantehma
013gonzo Podporučnik
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 08.02.15 9:36
lacoš (citat):
013gonzo (citat):
Druga je prikaz snega koji se uspeo održati od sinočnje "mećave" ...
E sad gonzo ako je u BG bila mečava i to na slici snijeg koji vas je zameo ,evo ti kako izgleda kod mene u vinogradu.Snijeg je ,kao što se vidi,do visine stakla na vratima auta
pa zato sam i stavio "mećava" pod navodnike. tako su u medijima krstili meteorološko stanje u petak popodne, veče i noć, pa tako su krstili i peščanu oluju i Splitu.
sve samo da dignu (mislim) tiraž.
_________________ Ceterum censeo Carthaginem esse delendam Što se ostaloga tiče, smatram da Kartaginu treba razoriti
lacoš Kapetan
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 08.02.15 15:18
... пао је четрнаести километар, али никад неће Кадињача ...
_________________ Ceterum censeo Carthaginem esse delendam Što se ostaloga tiče, smatram da Kartaginu treba razoriti
sasa staza Podporučnik
Medalja za VZ PV BROJ POSTOVA: : 1231 ČLAN OD: : 2013-02-06 Svuda po malo
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 17.02.15 21:21
Bravo Ercov-e,evo jedan plus za ulozen trud za ovu sliku.....
ercov54 Kapetan
Medalja za VZ Jubilarna Medalja 7 g. PV BROJ POSTOVA: : 3740 ČLAN OD: : 2013-12-01
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 17.02.15 21:47
sasa staza (citat):
Bravo Ercov-e,evo jedan plus za ulozen trud za ovu sliku.....
Hvala sumadinac,ali jasam u poznim godinama kad uveliko razmisljam o istoriji,sto svojoj,sto o istoriji okoline
lacoš Kapetan
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 17.02.15 22:03
ercov54 (citat):
Hvala sumadinac,ali jasam u poznim godinama kad uveliko razmisljam o istoriji,sto svojoj,sto o istoriji okoline
Puno puta kad sam boravio u Užicama odlazio sam gore.U poćetku i radi historije ,kako kaže drug ercov,a poslije radi drugih stvari koje su me očarale gore.Problem se bio vratiti do hotela Zelengore,mnogo zavojita cesta
ercov54 Kapetan
Medalja za VZ Jubilarna Medalja 7 g. PV BROJ POSTOVA: : 3740 ČLAN OD: : 2013-12-01
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 17.02.15 22:05
VZ VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 8112 ČLAN OD: : 2011-09-05 DOB : 54 Split
Naslov komentara: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 20.02.15 6:52
Evo kako je to izgledalo jučer na moru. Ovaj čovjek kojeg vidite na desnoj strani slike se skinuo u kupaće. Ja pomislio evo ga ide se kupati u moru.!!! Ali onda ozeo novine i počeo da ih čita. Očito da je more još hladno.
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 20.02.15 7:17
Vojnik Graničar (citat):
Evo kako je to izgledalo jučer na moru. Ovaj čovjek kojeg vidite na desnoj strani slike se skinuo u kupaće. Ja pomislio evo ga ide se kupati u moru.!!! Ali onda ozeo novine i počeo da ih čita. Očito da je more još hladno.
Vojnik Graničar Pukovnik
Naslov komentara: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 20.02.15 20:18
SveJug (citat):
Da ne vidi mozda i koja je stampa?
lacoš (citat):
Pa zar ne vidite da barba čita Slobodnu
Ovaj barba kako ga zovete je svoju odjeću ostavio tu u blizini otkuda sam ja slikao a otišao se sunčati tamo na onaju umjetni otok. Inače ga znam kako bi se u narodu reklo iz viđenja. Čovjek ima neke lude ideje i neko čudno ponašanje.!? Da nebiste krivo svatili i da ne kvarimo "Prirodu u mome kraju" bolje da to preskočim.!
Vojnik Graničar Pukovnik
Naslov komentara: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 20.02.15 20:47
kada sam ovo slikano / snimio oko 16:00h, pored mene je prošao mladić u majici kratkih rukava ali nisam smeo zbog mišičavih ruku (njegovih ne mojih) da ga slikam / snimi ni s' leđa.
sasa staza Podporučnik
Medalja za VZ PV BROJ POSTOVA: : 1231 ČLAN OD: : 2013-02-06 Svuda po malo
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 25.02.15 7:14
Ako-ako ,dobro je to sto si uradio-podrzavam cojstvo i junastvo...
Vazno je da si se lepo proveo napolju po lepom danu....
mirko bratuš Kapetan
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 26.02.15 17:46
[You must be registered and logged in to see this image.] Jagode že cvetijo.
lacoš Kapetan
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 26.02.15 20:14
Protuletje se otpira
Kuhar-Debar. Podporučnik
Medalja za VZ PV BROJ POSTOVA: : 1419 ČLAN OD: : 2015-01-21 BIH-USA.
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 26.02.15 20:23
mirko bratuš (citat):
[You must be registered and logged in to see this image.] Jagode že cvetijo.
Jagoda odlicno voce a takodje i odlicno zensko ime.
mirko bratuš Kapetan
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 26.02.15 20:46
Znači,Jagoda u mini suknji nama dolazi naprotiv.
Sponsored content
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme)