FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
NA VZ VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 10461 ČLAN OD: : 2014-08-01 DOB : 62 Bijelo Polje
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 24.03.15 20:09
Koju obucu koristis za planinarenje, Mirko? Alpina?
_________________ Bili smo veca 'gospoda' dok smo bili 'drugovi', nego sto smo drugovi, sad, kad smo gospoda. porucnik ness
mirko bratuš Kapetan
NA VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 3737 ČLAN OD: : 2012-04-15 DOB : 77
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 24.03.15 20:22
PORUCNIK (citat):
Koju obucu koristis za planinarenje, Mirko? Alpina?
Različne znamke.Te na sliki so Alpina.Namazane s tjulnovo mastjo. Pazim,da jih skrbno negujem,kar se mi obrestuje. 6 do 8 ur mi zadržijo mokroto,kar je dovolj skoraj za vsako turo.
PORUCNIK Pukovnik
NA VZ VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 10461 ČLAN OD: : 2014-08-01 DOB : 62 Bijelo Polje
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 24.03.15 20:28
Meni su trenutno 'nedostupne'. Po zeznutom terenu nisim svoje vojnicke cipele sa povisenom saricom. Mislim da su i one dosta kvalitetne, mada ne toliko udobne, kao 'alpina'. Imam i par novih, nenosenih, koje bih zamijenio samo za 'alpina'.
_________________ Bili smo veca 'gospoda' dok smo bili 'drugovi', nego sto smo drugovi, sad, kad smo gospoda. porucnik ness
ercov54 Kapetan
Medalja za VZ Jubilarna Medalja 7 g. PV BROJ POSTOVA: : 3740 ČLAN OD: : 2013-12-01
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 24.03.15 21:11
ercov54 Kapetan
Medalja za VZ Jubilarna Medalja 7 g. PV BROJ POSTOVA: : 3740 ČLAN OD: : 2013-12-01
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 06.04.15 22:46
[You must be registered and logged in to see this link.] Kapetan I klase [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this link.]Nista ni mi nismo bolje prosli,samo sto kod tebe sad prolece,a kod mene jos uvek sneg!
ercov54 Kapetan
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 06.04.15 22:54
Pretpostavljam da znaš gdje je točno ovo slikano.!
Znam, izlaz Marmontove ulice na rivu...
Sad ne izgleda tako, zatvorena je za cestovni promet.
PORUCNIK Pukovnik
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 07.04.15 5:47
ercov54 (citat):
[You must be registered and logged in to see this link.] Kapetan I klase [You must be registered and logged in to see this image.]Nista ni mi nismo bolje prosli,samo sto kod tebe sad prolece,a kod mene jos uvek sneg!
Datum na slikama je pogresan, slikano je juce popodne. Prijepodne je jos bilo snijega. Ima ga jos po okolnim brdima. Ali kod tebe je bas napadalo, ako je slika iz tvog kraja.
ercov54 Kapetan
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 07.04.15 22:07
[You must be registered and logged in to see this link.] Kapetan I klase [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this link.]Jeste slika iz mog kraja,a totije druze tako kod nas.Sto rece jedan veceras iz ovih krajeva na tv-nista novo,kod nas zima traje samo jedanaest meseci-
Vojnik Graničar Pukovnik
VZ VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 8112 ČLAN OD: : 2011-09-05 DOB : 54 Split
Naslov komentara: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 07.04.15 22:20
Max Blitz (citat):
Znam, izlaz Marmontove ulice na rivu... Sad ne izgleda tako, zatvorena je za cestovni promet.
Medalja za VZ PV BROJ POSTOVA: : 1231 ČLAN OD: : 2013-02-06 Svuda po malo
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 11.04.15 8:12
Kod mene danas oko 20 stepeni a vi pokazujete ovaj sneg-LJUDI-zima je odavno prosla....
ercov54 Kapetan
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 11.04.15 22:24
sasa staza (citat):
Kod mene danas oko 20 stepeni a vi pokazujete ovaj sneg-LJUDI-zima je odavno prosla....
Prijatelju nemozes da nesto tvrdis kad nisi utvrdio cinjenicno stanje Iako kako ti kazes temperatura u vecem plusu,kod mene i dalje ima snega.A u svakom slucaju,jasam bio u tvom kraju celih pet meseci,pocevsi od januara,tako da znam kako je kod tebe,a ti kod mene nisi bio,i zbog toga prihvati tako kako ja kazem ili
bojnik Poručnik
PV BROJ POSTOVA: : 2745 ČLAN OD: : 2012-11-13 DOB : 59 Slavonija - Slanina & kulen + čvarci & kobasice
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 11.04.15 22:41
dečki pičvajz iza kantine poslije ručka ili
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur. – Šta god se kaže na latinskom, zvuči mudro.
sasa staza Podporučnik
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 11.04.15 23:09
OK-biraj vreme i mesto a oruzje biram ja sam a oruzje ce biti-VINO I VODA-a predlazem za vino nasu domacu DESPOTIKU koja se pravi kod mene u blizini...
Vreme i mesto javi .....i bez publike-nema ovo , nema ono , itt
Ma toplo danas cak i preko 20 stepeni ,samo da ova hladnoca prodje sto pre a ovi u visim krajevima neka ciste sneg do Djurdjevdana...
Vojnik Graničar Pukovnik
VZ VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 8112 ČLAN OD: : 2011-09-05 DOB : 54 Split
Naslov komentara: Planina Biokovo - Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 12.04.15 23:44
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 13.04.15 0:08
sasa staza (citat):
OK-biraj vreme i mesto a oruzje biram ja sam a oruzje ce biti-VINO I VODA-a predlazem za vino nasu domacu DESPOTIKU koja se pravi kod mene u blizini...
Vreme i mesto javi .....i bez publike-nema ovo , nema ono , itt
Ma toplo danas cak i preko 20 stepeni ,samo da ova hladnoca prodje sto pre a ovi u visim krajevima neka ciste sneg do Djurdjevdana...
Prijavljujem se za sudiju, ako ima 'niksickog' Tokom dana jaa otvorim prozor da ugrijem sobu, jer sulundar nece da povuce kad je napolju toplije nego u prostoriji gdje se lozi
sasa staza Podporučnik
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 13.04.15 8:51
Ima ne samo NIKSICKO-nego i svo ostalo pivo-samo da se presudi po pravdi.
Sto nisam negde pored mora da se suncam preko cele godine a ovako lozim pec na drva SAMO 6 meseci u godini....
Bem ti srecu.....
mirko bratuš Kapetan
NA VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 3737 ČLAN OD: : 2012-04-15 DOB : 77
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 13.04.15 13:12