FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
Orden za VZ PV BROJ POSTOVA: : 2042 ČLAN OD: : 2012-10-29 LJ, nekad SFRJ
Naslov komentara: SVAŠTARA 23.05.14 23:13
Graničaru, tu si dosta u pravu. Večina mačaka ne vole vodu. Iako dobro plivaju, ali... Oni što imate mačke i moračete kupati zbog recimo veterinarskih razloga, počnite sa nekim niskim lavorom i malo vode da može mačak da vidi napolje.
A ima i mačaka što obožavaju kupanje, naravno u toploj vodi. Inače mačke ne treba puno kupati ako uopšte. Oni se sami čiste i ne znoje se toliko kao psi. Tako da zdravog mačka(u) i ne treba kupati.
NA VZ VZ VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 24246 ČLAN OD: : 2012-10-30
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 25.05.14 1:34
Kemo Specijalac (citat):
Moja pretposlednja odbrana od uzurpatora mog parking mesta - svojerucni rad na brzinu:
Nekidan sam na kratko parkirao na susjedovo mjesto. (Taj je inače prilično na svoju ruku.) On je mrtvo-hladno zvao pauka, došli su u roku odmah i pokupili mi auto. Nevjerojatno je kako se neke stvari ipak mogu brzinski riješiti.
Kemo Specijalac GENERAL POTPUKOVNIK u rezervnom sastavu
Orden za VZ BROJ POSTOVA: : 1139 ČLAN OD: : 2012-03-03 Beograd
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 25.05.14 2:48
parking mesto jeste moje, ali necu nikom zbog male nepaznje na ovu nemastinu da isteram 80 evra iz dzepa. A i ne bih zeleo da se danima osvrcem ceka li me ko u 5 ujutru kad se vracam s posla zbog toga.
Imam obzira ako neko dodje u goste pa ne zna...mada domaci, pored uputstva gostu kako da dodje do zgrade, daju napomenu da ne parkira na "to i to" mesto od "onog"...
Ako je neko bezobrazan i nema obzira...sve se to resi direktnom metodom...
Gringo Kapetan
BROJ POSTOVA: : 3705 ČLAN OD: : 2011-09-29
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 25.05.14 6:47
Dojdi kod mene , i dvorištu ima mjesta za parking, kaj u priči, nitko ti nebu zval pauka jedino ako se ne budeš mogao dići od čaše vina.....možda!!!!!!!!
_________________ Čovjek je gospodar svih onih riječi koje nikada nije izgovorio, kao i rob svega onoga što mu je izmaklo!
Nekaj se Joža ljuti na ove moje-svoje političare šegrte!!!
Samo čekajte doći će i on do vas u Sloveniju, BiH, Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju,.... dok tu pri meni reda napravi!!!!!
_________________ Čovjek je gospodar svih onih riječi koje nikada nije izgovorio, kao i rob svega onoga što mu je izmaklo!
Četni evidentičar Podporučnik
BROJ POSTOVA: : 1310 ČLAN OD: : 2014-01-18 DOB : 55 Tu i Tamo
Naslov komentara: SVAŠTARA 25.05.14 11:03
Neka malo administratori uklone što nije u kontekstu i kad pun inspiracije ne pridržavam se PS-a. Ipak mora da je red, pa i ja ču se još više osječati kao da sam ponovo na tren u JNA, mada samo virtualno.
Ima nebroj vas admirala, generala i čelnika raznovrstnih, pa me držite na špagi. Pa kad mi vežete ruke ipak ja ču reči, da riba ima između oka, onako deset centimetara. Vozim ja ko miško.
NA VZ VZ VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 24246 ČLAN OD: : 2012-10-30
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 17.06.14 21:46
dojran (citat):
To ti je ona baba što u Lazatetu (ALB) čuva nasad marice..
Bila je jučer neka frka:
Dileri Lazareta se branili minobacačem i mitraljezima od 500 policajaca
Članovi bande upotrijebili su pred zoru granate, minobacače i mitraljeze protiv stotina policajaca koji su pokušali da uđu u poznato albansko selo Lazaret tokom akcije suzbijanja proizvodjnje narkotika, ali niko nije povrijeđen, saopštila je danas policija.
Bolje i pola nego ništa, jer doista koliko bi to samo smanjilo troškove liječenje poglavito u palijativnoj skrbi te hospicijima, gdje se daje na tone lijekova protiv boli koji su zapravo preparati morfija....a tako služe magnati farmako indistrije a ovako bi seljaci......
Pero™ Poručnik
Orden za VZ PV BROJ POSTOVA: : 2042 ČLAN OD: : 2012-10-29 LJ, nekad SFRJ
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 22.06.14 0:08
Max Blitz (citat):
Bila je jučer neka frka:
Dileri Lazareta se branili minobacačem i mitraljezima od 500 policajaca
Nekoliko tisuća ljudi živi od toga, što će s njima ako to unište, prodavat će ionako netko drugi.
Taj posao tamo vredi nekoliko miljardi eura godišnje. Zar mislite da se šefovi bave samo s ''travom'' ? Ili imaju i druga kriminalna posla.
A ostali seljaci ionako nisu postali bogati od tog posla. Neka se prihvate za lopate i motike, pa če živeti.
Moje mišljenje, ako je legalno za medicinske svrhe, nemam ništa protiv, ali ako je nelegalno, onda je nelegalno, kraj debate.
SveJug Kapetan I klase
VZ Medalja za VZ PV BROJ POSTOVA: : 4341 ČLAN OD: : 2012-12-16 Svedska
Kud ovaj ludi svijet ide.!? Nekada je to bilo normalno i poželjno. Danas se svijet izopačio. Što li nas još sve čeka za našega života.!?
guster danijel Mladji Vodnik
BROJ POSTOVA: : 372 ČLAN OD: : 2014-04-06 DOB : 54 kostolac
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 24.06.14 14:06
A ko zna sta nas ceka a pa mi kad udjemo u evropsku uniju bice ohoho.
lacoš Kapetan
PV BROJ POSTOVA: : 3968 ČLAN OD: : 2012-12-07
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 24.06.14 14:13
guster danijel (citat):
A ko zna sta nas ceka a pa mi kad udjemo u evropsku uniju bice ohoho.
Danijele samo polako,nemojte previše žuriti
_________________ "Teško nama,Mardonije, kad nas vodiš u borbu protiv takvih ljudi koji se ne bore za novac, nego za slavu." -Tritantehma
Gringo Kapetan
BROJ POSTOVA: : 3705 ČLAN OD: : 2011-09-29
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 24.06.14 16:12
Bi rekli Slovenci.....hiti počasi......jebeš EU pa svi smo mi ionako Europa....a unija je ionako bio Hitlerov san, u kojoj narod bogati vlada i izrabljuje siromašne......a sad nema Adeka, ali imamo Merkel....to ti je kao ševa dvije lezbe,....sve je isto samo, samo njega nema!!!