FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
PV Pravna Služba BROJ POSTOVA: : 1648 ČLAN OD: : 2013-03-15 Scottsdale
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 12.05.14 16:40
Zar jos ima onih koji gledaju Eurosong?
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
NA VZ VZ VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 24246 ČLAN OD: : 2012-10-30
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 12.05.14 17:05
BEOGRAD (citat):
Zar jos ima onih koji gledaju Eurosong?
Namam pojma.
Naletio sam na ovo danas kad sam prelistao vijesti na netu.
purger Kapetan I klase
FS Orden NA Orden za VZ JM BROJ POSTOVA: : 4400 ČLAN OD: : 2009-11-15 DOB : 59 ZAGREB
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 12.05.14 17:38
Ona, on ili ono je pobjedilo................
_________________ Tko pjeva često zlo i misli
BEOGRAD Podporučnik
PV Pravna Služba BROJ POSTOVA: : 1648 ČLAN OD: : 2013-03-15 Scottsdale
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 12.05.14 17:57
Sta god da je, Boy George je bio u tom fazonu jos pre 30 godina, sto samo potvrdjuje kakva je trulez Evrovizija.
The author of this message was banned from the forum - See the message
Senad Džomba
BROJ POSTOVA: : 125 ČLAN OD: : 2012-12-03
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 12.05.14 19:35
Ha ha, ha... ....doista ako ne pobijedi neki peder ili lezba onda mora transvestit, to je odlika današnjice i nekakve tvz tolerancije, više neće smjeti nitko "normalan" pobijediti, jer biti ćemo netolerantni svijet prema njima....jesmo li mi drugačiji?? tko je tu uopće normalan, kuda to ovaj svijet vodi??? Doista moramo još malo dok nas ima sačuvati i dio ovog našeg svijeta,- Foruma, jer i on će nestati skupa s nama!!!
purger Kapetan I klase
FS Orden NA Orden za VZ JM BROJ POSTOVA: : 4400 ČLAN OD: : 2009-11-15 DOB : 59 ZAGREB
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 12.05.14 19:51
senad (citat):
Doista moramo još malo dok nas ima sačuvati i dio ovog našeg svijeta,- Foruma, jer i on će nestati skupa s nama!!!
Vidiš li ili osječaš nešto što netko ne vidi?
_________________ Tko pjeva često zlo i misli
arcibald01 Poručnik
VZ VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 2963 ČLAN OD: : 2013-12-19
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 12.05.14 21:12
Senad (citat):
Ha ha, ha... ....doista ako ne pobijedi neki peder ili lezba onda mora transvestit, to je odlika današnjice i nekakve tvz tolerancije, više neće smjeti nitko "normalan" pobijediti, jer biti ćemo netolerantni svijet prema njima....jesmo li mi drugačiji?? tko je tu uopće normalan, kuda to ovaj svijet vodi???
Senad, dobro si to povedal. Vse to kar se gredo na Izboru pjesme Evrovizije je že krepko na drugi strani dobrega ukusa. Vedno znova gre za isto, isti potrošniški kič, isto šablono in isti kliše, kar je ponazorila prav zmagovalka Conchita (kakšno lirično ime, njeno sliko pa si lahko ogledate nekaj postov zgoraj). V eni osebi fantek in punčka, ki je, ob prejemu nagrade, kot kakšna polpismena misica začebljala nekaj o miru, svobodi in ljubezni. Samo rep ji je še manjkal in izjava, da njena preobrazba še traja. Da zaključim: ogled takšnih oddaj svetujem samo tistim z močnim želodcem. Vsekakor je bolje čas izkoristiti za kakšnim šankom ob pivu.
bojnik Poručnik
PV BROJ POSTOVA: : 2745 ČLAN OD: : 2012-11-13 DOB : 59 Slavonija - Slanina & kulen + čvarci & kobasice
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 12.05.14 21:18
i kao što reče majstor brico iz velog mista (igrao ga je Boris Dvornik): "cili svit je popizija i otić će ća kvragu"
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur. – Šta god se kaže na latinskom, zvuči mudro.
The author of this message was banned from the forum - See the message
Senad Džomba
BROJ POSTOVA: : 125 ČLAN OD: : 2012-12-03
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 13.05.14 17:11
purger (citat):
senad (citat):
Doista moramo još malo dok nas ima sačuvati i dio ovog našeg svijeta,- Foruma, jer i on će nestati skupa s nama!!!
Vidiš li ili osječaš nešto što netko ne vidi?
Ništa određeno, izrečeno sasvim slučajno, bez namjere, onako, čovjek s vremenom postaje fobičan tamo gdje i nema stvarnog razloga, kad je svijet oko nas toliko izmjenjen, čudan?? da ni sam više ne znam što je normalno ili bi prema shvaćanjima trebalo biti!!
croato Džomba
PV BROJ POSTOVA: : 194 ČLAN OD: : 2012-12-08
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 13.05.14 17:25
Ne znas,nazalost, koliko istine ima u tvojim recima... Mlade vojske nema niti ce je biti, a matorci ce kao i uvijek u cosak pod sve vece slojeve prasine!
Orden za VZ PV BROJ POSTOVA: : 2042 ČLAN OD: : 2012-10-29 LJ, nekad SFRJ
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 20.05.14 11:58
Eh, graničaru, kada imaš psa, mačka, nekog drugog kučnog ljubimca, navežeš se na njega kao da je član familije. Koliko sam ja noči ne prespavao zbog mačaka, kolik sam para potrošio za veterinare, koliko sam još ''sitnica'' odradio za njih. Moraš da imaš pa bi lakše shvatio.
sasa staza Podporučnik
Medalja za VZ PV BROJ POSTOVA: : 1231 ČLAN OD: : 2013-02-06 Svuda po malo
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 20.05.14 14:28
Svaka zivotinja u porodici bilo da je pas , macka ,ili bilo koja druga je kao clan porodice i covek se veze za njih. A o troskovima za lecenje se i ne misli. Moj lovacki pas koji ima 13 god. kada je bio mladji se par puta razboleo.Tada sam ostavljao svaki posao i odmah ga vodio kod veterinara a deca kada se razbole uvek sam gundjao zeni zato sto je insistirala da se odmah vode kod doktora. A ona je meni odgovarala-kera MORAS odmah da vodis kod veterinara a deca mogu i sutra-nije toliko hitno....
Stazio Major
Medalja za VZ BROJ POSTOVA: : 5085 ČLAN OD: : 2012-11-24 DOB : 57 HN
Ne čini se da su tu plastični kirurzi imali puno posla... Ipak, grudi je sredila implantatima.
Vojnik Graničar Pukovnik
VZ VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 8112 ČLAN OD: : 2011-09-05 DOB : 54 Split
Naslov komentara: SVAŠTARA 23.05.14 21:41
Gringo (citat):
Hvala svima na dobrodošlici, pošto se ne mogu zahvaliti tamo na temi jer nije opcija za odgovor običnim korisnicima, koristim priliku da sad malo digresiram temu pa se zato i ispričavam svima!!! Hvala još jednom svima, i sve dobro!!!