FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
NA JM JM JM BROJ POSTOVA: : 6178 ČLAN OD: : 2011-03-17 USA
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 16.08.14 6:16
guster danijel (citat):
Mislim ko kad covek umre na groblje mu namenis jelo za pokoj duse.
U mom kraju, za zadusnice, obicaj je da udovica da nekome pa namijeni pokojnom muzu.
guster danijel Mladji Vodnik
BROJ POSTOVA: : 372 ČLAN OD: : 2014-04-06 DOB : 54 kostolac
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 16.08.14 20:52
A i kod nas ,pa zato moj komsija ide cesto na zadusnice
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
NA VZ VZ VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 24246 ČLAN OD: : 2012-10-30
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 16.08.14 21:53
pera84 (citat):
guster danijel (citat):
U mom kraju, za zadusnice, obicaj je da udovica da nekome pa namijeni pokojnom muzu.
Volio bih znat je li to stvarno istina??
Kako da saznam osim da moram ić na zadušnicu?
Četni evidentičar Podporučnik
BROJ POSTOVA: : 1310 ČLAN OD: : 2014-01-18 DOB : 55 Tu i Tamo
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 16.08.14 22:12
Max Blitz (citat):
pera84 (citat):
guster danijel (citat):
Volio bih znat je li to stvarno istina??
Kako da saznam osim da moram ić na zadušnicu?
Pa istinita istina je Maxe. Zar ti nisu čuo za Karolino Žašler?
I u mome kraju bješe nekad stara poslovica; "Se kaj kiklo nosi, se preprosi".
Nekoliko sam je modernizirao; "Svaka da, ali ne svakome i ne jedanko brzo".
U stvari mogli bi si zainteresirani otvoriti temo sa naslovom karmina, zadušnica, ishrana posle života ili bilo več šta, kako ne znam šta ima ovo veze sa cuckima. Jedino možda to, kako bi se ja volio reinkarnirati ko pas, pa da mi je vlasnica mlada stasita udovica i dobra barem ko ja.
_________________ Audaces fortuna iuvat
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 16.08.14 22:13
Četni evidentičar (citat):
Zahebavate me.
Nisam čuo za gispođu.
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 16.08.14 22:17
Max Blitz (citat):
Zahebavate me.
Nisam čuo za gospođu.
Ima ti film iz 80-ih Udovstvo Karoline Žašler. Evo ti je na sliki.
A ona je lutalica??? da barem zaluta k meni....na uru .......dvije!!!!
_________________ Čovjek je gospodar svih onih riječi koje nikada nije izgovorio, kao i rob svega onoga što mu je izmaklo!
Pero™ Poručnik
Orden za VZ PV BROJ POSTOVA: : 2042 ČLAN OD: : 2012-10-29 LJ, nekad SFRJ
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 17.08.14 0:28
I u mome kraju bješe nekad stara poslovica; "Se kaj kiklo nosi, se preprosi".
Nekoliko sam je modernizirao; "Svaka da, ali ne svakome i ne jedanko brzo".
U stvari mogli bi si zainteresirani otvoriti temo sa naslovom karmina, zadušnica, ishrana posle života ili bilo več šta, kako ne znam šta ima ovo veze sa cuckima. Jedino možda to, kako bi se ja volio reinkarnirati ko pas, pa da mi je vlasnica mlada stasita udovica i dobra barem ko ja.
Pa ima veze, ako si Vietnamac ili Koreanac
Valjda si čuo šta se tamo jede. Inače na kratko sam poznavao jednu koreanku i zatvrdila je da više to ne postoji. Ajde da ji verujemo.
guster danijel Mladji Vodnik
BROJ POSTOVA: : 372 ČLAN OD: : 2014-04-06 DOB : 54 kostolac
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 18.08.14 1:46
A Pera voli kupacice, hm Pero
Pero™ Poručnik
Orden za VZ PV BROJ POSTOVA: : 2042 ČLAN OD: : 2012-10-29 LJ, nekad SFRJ
Naslov komentara: SVAŠTARA 18.08.14 1:57
Dali to misliš na mene?
Naravno da volim da jih gledam, ali to je više u stilu diabetičara ispred izloga slatkiša.
Naravno da gledam i one puno mlađe od mene... ali nesmem da jih diram. A u strvari sam i sretan sa mojom dragom, pa mi i ne treba da se trudim na ''drugu stranu''
pera84 Podpukovnik
NA JM JM JM BROJ POSTOVA: : 6178 ČLAN OD: : 2011-03-17 USA
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 18.08.14 4:46
Pero™ (citat):
Dali to misliš na mene?
Naravno da volim da jih gledam, ali to je više u stilu diabetičara ispred izloga slatkiša.
Naravno da gledam i one puno mlađe od mene... ali nesmem da jih diram.
BROJ POSTOVA: : 508 ČLAN OD: : 2014-07-07 DOB : 61 Ljubljana
Naslov komentara: SVAŠTARA 18.08.14 15:04
Max Blitz (citat):
Hm, možda bi još mogla proć, ne znam, ne kužim se u MILF kategoriju...
Za mene ok
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 18.08.14 19:16
BEOGRAD (citat):
Max
moram da primetim da pratis kvalitetne medije kao sto je Kurir.
Zar misliš da lažu??
Ili ljudi ne žele znat da postoje takve stvari/vijesti/događaji na svijetu?
BEOGRAD Podporučnik
PV Pravna Služba BROJ POSTOVA: : 1648 ČLAN OD: : 2013-03-15 Scottsdale
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 18.08.14 20:32
Max Blitz (citat):
Zar misliš da lažu??
Ili ljudi ne žele znat da postoje takve stvari/vijesti/događaji na svijetu?
Ko Kurir? Ma nikada. Gde tako ugledan medij sebi to da dozvoli.
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 18.08.14 21:25
BEOGRAD (citat):
Ko Kurir? Ma nikada. Gde tako ugledan medij sebi to da dozvoli.
Znači ova tri posta koja sam prenio od njih su potpuna izmišljotina??
Žutilo ne mora bit laž nego senzacionalistički pristup i pridavanje važnosti stvarima koje realno nemaju.
BEOGRAD Podporučnik
PV Pravna Služba BROJ POSTOVA: : 1648 ČLAN OD: : 2013-03-15 Scottsdale
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 18.08.14 22:18
Max Blitz (citat):
Žutilo ne mora bit laž nego senzacionalistički pristup i pridavanje važnosti stvarima koje realno nemaju.
Nemam pojma ali sam skeptican prema svemu sto objavljuju mediji tipa Kurir, Nacional, Bild, Daily Mirror, itd.
Mister Havana Vodnik
BROJ POSTOVA: : 446 ČLAN OD: : 2014-07-11
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 19.08.14 23:15
BEOGRAD (citat):
Max Blitz (citat):
Nemam pojma ali sam skeptican prema svemu sto objavljuju mediji tipa Kurir, Nacional, Bild, Daily Mirror, itd.
Apsolutno tačno. Senzacionalizam je jedno, a svrstavanje uz jednu političko - interesnu grupaciju je nešto sasvim drugo. Ovde mislim na Kurir. Takva orijentacija ruši svaku kredibilnost novine, tako da za Bild ne znam, ali sve što objavi Kurir uzimam sa debelom rezervom.
Mikula 67 Podporučnik
VZ VZ JM JM PV Tehnička Služba BROJ POSTOVA: : 1546 ČLAN OD: : 2013-12-22 DOB : 57 Šabac
Koliko se ja sećam, ovo je Milena Zupančič, a scena je iz filma "Dečko koji obećava"
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 20.08.14 21:04
@Mister Havana - tako je.
Vojnik Graničar Pukovnik
VZ VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 8112 ČLAN OD: : 2011-09-05 DOB : 54 Split
Naslov komentara: Kamionska guma pronađena na dnu mora. 26.08.14 17:04
Prije nekoliko dana dok sam plivao i ronio od obale oko 6o metara a na dubini od oko 5 metara pronašao sam ovu kamionsku gumu. Po izraslinama koje je imala na sebi a i po tome što je bila do pola u mulju ona je tu očito bila jako dugo. I tako ti ja stavim masku i zaronim do nje. Jedva je iščupao iz tog mulja u kojem je ležala. A sad problem. Unutrašnjost gume je pun mulja u kamenja. Sa tom gumom nema šanse plivati, ona je preteška. Jedino mi preostaje da je po dnu mora guram. I tako ja udahnem i zaronim do kamionske gume istu uspravim i počnem je gurati po dnu mora. Dok sam je gurao iz nje je izlazio mulj. Svo more oko mene se zamutilo. I tako ja udahni, zaroni, guraj i tako oko 30 minuta. Izrasline koje se nalaze na gumi su mi izrezale ruke. Ali nisam se predavao. Trudio sam se da na dnu mora izbjegavam velika kamenja i kojekakva uzvišenja jer je teško preko toga prebacivati. I tako je ja uspio dogurati do obale. A kad sam već došao do obale izgurah je ja na obalu. Ali gdje je odložiti. Stručnjaci su postavili tu koša za smeće. Gumu bi po tim uputama koja su postavljena na koševima za smeće baciti u koš za smeće gdje piše: „ostalo“. Ali za ovakvu veliku gumu nije bilo mjesta. I tako je stavih pokraj sva tri koša. A onda se ja vratio u more da vidim ima li u moru još nečeg zanimljivog. A onda vidim da je do te kamionske gume došao jedan visoki brkati čuvar plaže starosto oko 55-60 godina. On nije uspio vidjeti tko je tu veliku kamionsku gumu tu ostavio. Gleda u nju uzduž i poprijeko nekoliko minuta. Pa gleda oko sebe i po plaži tko bi to tu mogao donijeti. A ja sam tada otplivao dalje da vidim ima li na dnu mora još nečega zanimljivoga.
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 31.08.14 15:35
Na sam današnji dan, 31 augusta, godine 2014 drug Stazio je zatvorio temu in memoriam drugu Josipu Brozu Titu. Tema posvečena drugu Josipu Brozu Tito bila je mnogo posječivana i čitana tako sa strane neregistriranih, kao i aktivnih registriranih članova. Ta če se gesta tek preučavajuči istoriju iskazati kao dobra ili manje dobra. Kako verovatno ni drug Stazio ni general štab ne može preučiti istoriju u napred, tema je zato bila zatvorena samo privremeno. Kako se železo kuje dok je vruče, tako če se i tema rashladiti, a člani če se verovatno više posvetiti diskusijama erotskom tematikom.
Nekim teorijama zarote, zaključivanje teme nikako se nije desilo slučajno več ima skrivene povezave sa nesrečom princese Dijane 31. augusta 1997 godine. Naime poznato je, da se je Dijana udala za sina engleske kraljice, koju je jako impresionirao drug Tito i njim je bila doslovice fascinirana, a neki izvori kažu kako je čak masturbirala misleči na druga Tita.
Tema in memoriam drugu Titu, bila je očito isto tako jako dobro argumentirana sa strane objektivnih komentatora, posebno su bili u tom smeru najbolji drug Šemsudin i drug poručnik. Suprotnim diskutantima to nije bilo po volji i toga nebi niakad priznali, ko što nebi sama kraljica priznala, da je onanirajuči mislila na druga Tita.
dinosaurus Kapetan I klase
BROJ POSTOVA: : 4064 ČLAN OD: : 2013-10-10 Beograd
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 31.08.14 15:55
Na sam današnji dan, 31 augusta, godine 2014 drug Stazio je zatvorio temu in memoriam drugu Josipu Brozu Titu. Tema posvečena drugu Josipu Brozu Tito bila je mnogo posječivana i čitana tako sa strane neregistriranih, kao i aktivnih registriranih članova. Ta če se gesta tek preučavajuči istoriju iskazati kao dobra ili manje dobra. Kako verovatno ni drug Stazio ni general štab ne može preučiti istoriju u napred, tema je zato bila zatvorena samo privremeno. Kako se železo kuje dok je vruče, tako če se i tema rashladiti, a člani če se verovatno više posvetiti diskusijama erotskom tematikom.
Nekim teorijama zarote, zaključivanje teme nikako se nije desilo slučajno več ima skrivene povezave sa nesrečom princese Dijane 31. augusta 1997 godine. Naime poznato je, da se je Dijana udala za sina engleske kraljice, koju je jako impresionirao drug Tito i njim je bila doslovice fascinirana, a neki izvori kažu kako je čak masturbirala misleči na druga Tita.
Tema in memoriam drugu Titu, bila je očito isto tako jako dobro argumentirana sa strane objektivnih komentatora, posebno su bili u tom smeru najbolji drug Šemsudin i drug poručnik. Suprotnim diskutantima to nije bilo po volji i toga nebi niakad priznali, ko što nebi sama kraljica priznala, da je onanirajuči mislila na druga Tita.
Svaka ti dala!!!!
_________________ Čovjek je gospodar svih onih riječi koje nikada nije izgovorio, kao i rob svega onoga što mu je izmaklo!
lacoš Kapetan
PV BROJ POSTOVA: : 3968 ČLAN OD: : 2012-12-07
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 31.08.14 20:55
Evo kako naša policija rješava one koji ne plačaju porez. Vlasnik kiosa za prodaju peciva nije htio surađivati sa poreznim inspektorima,a ovi su pozvali organe.
_________________ "Teško nama,Mardonije, kad nas vodiš u borbu protiv takvih ljudi koji se ne bore za novac, nego za slavu." -Tritantehma
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 31.08.14 21:08
lacoš (citat):
Evo kako naša policija rješava one koji ne plačaju porez. Vlasnik kiosa za prodaju peciva nije htio surađivati sa poreznim inspektorima,a ovi su pozvali organe.
I nije to još sve. Jedan policajac je dao i 50 kuna šoferu kamijona koji nije imao za jesti, pa je postao narodni junak.
Pa gde smo došli drugovi moji. Dali su zato naši dedovi golim rukama otimali oružje neprijatelju i pobedili ga, da moraju biti policajci dobročinitelji?
Evo još i najbolje pjesme, što sam je ikad u životu čuo. Nisam uvjeren, dal je bolji ritam ili tekst. I to ti vrti stalno radio 1, pa nije čudo, kako je ljudski rod pametan.
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 31.08.14 21:09
lacoš (citat):
Evo kako naša policija rješava one koji ne plačaju porez.
BROJ POSTOVA: : 368 ČLAN OD: : 2013-12-02 DOB : 55 Futog Okolina Novog sada
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 02.09.14 21:22
Što bi rekao jedan moj zemljk; moja je cura nosila suknju MAXI a ispod piše TAKXI. Sada nosi suknju MINI a ispod piše SKINI. Nisam zmao gde da ovo napišem