FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
Izbor dobar,ali po pakovanjima nisi pravu pazario,pod uslovom da fotka sa Zlatibora
dinosaurus Kapetan I klase
BROJ POSTOVA: : 4064 ČLAN OD: : 2013-10-10 Beograd
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (prvi dio teme) 28.01.14 0:45
Sa zlatibora..slika sa neta
ercov54 Kapetan
Medalja za VZ Jubilarna Medalja 7 g. PV BROJ POSTOVA: : 3740 ČLAN OD: : 2013-12-01
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (prvi dio teme) 28.01.14 0:53
dinosaurus (citat):
Ljube tkz srca drzi tezgu odmah sa ulice iz pravca ka hotelu "Braca Sekulic",ali kod njega jako atraktivnije i manje pakovanje svih vrsta rakija,mislim da jedini gore ima licencu za proizvodnju i prodaju rakija,a inace trguje sa svim vrstama dzemova i slatko od kupina,sumskih jagoda tresanja sljiva,i puno toga jos
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (prvi dio teme) 28.01.14 0:59
ercov54 (citat):
dinosaurus (citat):
Ljube tkz srca drzi tezgu odmah sa ulice iz pravca ka hotelu "Braca Sekulic",ali kod njega jako atraktivnije i manje pakovanje svih vrsta rakija,mislim da jedini gore ima licencu za proizvodnju i prodaju rakija,a inace trguje sa svim vrstama dzemova i slatko od kupina,sumskih jagoda tresanja sljiva,i puno toga jos
Ne ovo je slika za ilustraciju... Mislim da sam kod njega kupovao...prva tezga,mislim da je dupla i veliki asortiman pića i dzemova,veoma čisto i uredno i ambalažu uvozi jer su flaše raznih oblika
ercov54 Kapetan
Medalja za VZ Jubilarna Medalja 7 g. PV BROJ POSTOVA: : 3740 ČLAN OD: : 2013-12-01
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (prvi dio teme) 28.01.14 1:06
dinosaurus (citat):
Ne ovo je slika za ilustraciju... Mislim da sam kod njega kupovao...prva tezga,mislim da je dupla i veliki asortiman pića i dzemova,veoma čisto i uredno i ambalažu uvozi jer su flaše raznih oblika
Upravo tako,dobro si zapazio detalj za flase raznih oblika,skuplja mu ambalaza nego rakija,ali garant nista hemija,sve original prirodno
ercov54 Kapetan
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (prvi dio teme) 28.01.14 23:54
Biosi u Mokroj Gori Admirale
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (prvi dio teme) 29.01.14 0:06
ercov54 (citat):
Biosi u Mokroj Gori Admirale
Kako ne Ercov.....Jatari,malo Drvengrad....
ercov54 Kapetan
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (prvi dio teme) 29.01.14 0:23
Kod Kusturice sjajno,a biosam i gore kod Jatare,imam nesto fotki sa tog terena,pa ako me logistika posluzi,mozda ih okacim!
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (prvi dio teme) 29.01.14 0:28
Samo napred Ercov,prošetaš malo po temama,neće desetar nigde pobeći
ercov54 Kapetan
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (prvi dio teme) 29.01.14 0:32
dinosaurus (citat):
neznam za desetara,ali ocekivasam malo vise angazovanosti od njega,ali izgleda ocekivanja nisu bila realna.Moracu da se otisnem dalje,da jos koga navatam
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (prvi dio teme) 29.01.14 0:40
ercov54 (citat):
dinosaurus (citat):
neznam za desetara,ali ocekivasam malo vise angazovanosti od njega,ali izgleda ocekivanja nisu bila realna.Moracu da se otisnem dalje,da jos koga navatam
Reče ja na početku...
milutins Kapetan I klase
FS Jubilarna Medalja 7 g. PV BROJ POSTOVA: : 4602 ČLAN OD: : 2009-08-19 DOB : 63
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (prvi dio teme) 29.01.14 6:30
Momci ovdje se vidimo na ljeto-ako Bog da,daleko od civilizacije,nema struje,interneta,al je pravi zlatiborski ambijent [You must be registered and logged in to see this link.]
_________________ ko istinu gudi,gudalom ga po prstima biju
Stazio Major
Medalja za VZ BROJ POSTOVA: : 5085 ČLAN OD: : 2012-11-24 DOB : 57 HN
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (prvi dio teme) 29.01.14 13:18
Danas sam se nasmijao ovoj duhovitoj razglednici iz Berana (ex Ivangrada).
BROJ POSTOVA: : 556 ČLAN OD: : 2013-12-11 JUZNA AUSTRALIA, ADELAIDE
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (prvi dio teme) 01.02.14 13:02
DRUZE "KGD" ...pokusavam da skonatam koji li je to KOD... ali ne ide... !!! / Dok ti tu pricu izvuces iz sjecanja...ja cu da prosetam po pjescanim plazama AUSTRALIJE ...na 50 stepeni Celzijusa... (*danas) i da nam nahvatam Plave RAKLOVE za jednu lijepu veceru !!! Pa naleti onako obavijen LEDOM I SNIJEGOM...
sve sa skijaskim naocarima i pancirkama... !!! Ceka te uZ TO I CASA CRNOG VINA sa lokalnog Vinorodnog Platoa ... Ima da se sjetimo jos stoinu novih/starih Prica iz ONIH VREMENA !!! / Evo VIDEO pa pogledaj kako je to danas bilo... (*VIDEO, Nije moj ali je sve drugo bilo bas isto ovako !) / POZDRAV !!! na "nisanskoj spravi 9"
SveJug Kapetan I klase
VZ Medalja za VZ PV BROJ POSTOVA: : 4341 ČLAN OD: : 2012-12-16 Svedska
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (prvi dio teme) 01.02.14 13:44
Pozdrav stari FAZAN sa druge strane zemljine kugle gde nazalost je obratno od onog tvog 50 stepeni, stavi jedan - (minus)izpred. Koje je bolje neznam, stvar ukusa. Pozdrav i kako je ovde poledaj ovo iz mogn kraja (snimak je od ranije ali je danas skoro isto): MOZDA BOLJE PASE POD TEMU: PRIRODA U MOM KRAJU!
_________________ Više ne krivim ljude koji me razočaraju, od sad krivim sebe što očekujem previše!
stari FAZAN Vodnik I klase
BROJ POSTOVA: : 556 ČLAN OD: : 2013-12-11 JUZNA AUSTRALIA, ADELAIDE
Naslov komentara: u prirodu 01.02.14 14:42
Pozdrav SveJug !!! / SVEDSKA...
Odma asocira na onaj Kumov monolog u kamionu - scenu iz filma Lepa sela Lelpo gore-(a ruzna su ruzna Caki I kad gore !)
"....SWEDSKA... LADNO ... !!! al..standard ...Jebi ga !!!
SAMO 2 SAM STAVIO U LONAC... NISAM ZNAO DA DOLAZIS ZAVEJAN TIM SNJEZNIM NANOSIMA iz Skandinavije !!! Dok ti popijes vino ja cu da ubacim jos kojega za tebe !!!
SveJug Kapetan I klase
VZ Medalja za VZ PV BROJ POSTOVA: : 4341 ČLAN OD: : 2012-12-16 Svedska
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (prvi dio teme) 01.02.14 15:12
stari FAZAN (citat):
Pozdrav SveJug !!! / SVEDSKA...
Odma asocira na onaj Kumov monolog u kamionu - scenu iz filma Lepa sela Lelpo gore-(a ruzna su ruzna Caki I kad gore !)
"....SWEDSKA... LADNO ... !!! al..standard ...Jebi ga !!!
rakovi su gotovi...
SAMO 2 SAM STAVIO U LONAC... NISAM ZNAO DA DOLAZIS ZAVEJAN TIM SNJEZNIM NANOSIMA iz Skandinavije !!! Dok ti popijes vino ja cu da ubacim jos kojega za tebe !!!
_________________ Više ne krivim ljude koji me razočaraju, od sad krivim sebe što očekujem previše!
Pero™ Poručnik
Orden za VZ PV BROJ POSTOVA: : 2042 ČLAN OD: : 2012-10-29 LJ, nekad SFRJ
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (prvi dio teme) 02.02.14 0:35
Mikula 67 (citat):
Samo neka pada, neka veje...
Mikula, dali se sečaš kako je bilo sa paketima u JNA ?
Kad dobiješ, svi drugovi navale pa ti u sekundi pokupe šta je dobro, ostane ti samo ono šta drugi neče.
Ne otvaraj pošiljku pred drugovima, uzmi najbolje za sebe pa ostalo podeli.
Mikula 67 Podporučnik
VZ VZ JM JM PV Tehnička Služba BROJ POSTOVA: : 1546 ČLAN OD: : 2013-12-22 DOB : 57 Šabac
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (prvi dio teme) 02.02.14 0:45
Pero™ (citat):
Mikula, dali se sečaš kako je bilo sa paketima u JNA ?
Kad dobiješ, svi drugovi navale pa ti u sekundi pokupe šta je dobro, ostane ti samo ono šta drugi neče.
Ne otvaraj pošiljku pred drugovima, uzmi najbolje za sebe pa ostalo podeli.
Kako se nebih sećao, kad stigne paket e to je bio specijalan dan, svi se skupe kao vuci... A kako da ostaneš sam sa paketom, kada saznaju pre mene da je stigao pa dođu drugarski da me obaveste...
_________________ Koliko god bila varljiva, nada služi barem tome da nas ugodnim putem vodi do kraja života.
Pero™ Poručnik
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (prvi dio teme) 02.02.14 1:27
Ali ova slika je kao u SFRJ - Sedam Filozofira Radi Jedan
Vidi onu zakopčanu jadnicu, na levoj strani, ona stvarno počela da čisti sneg, a ovim ostalim 6 se hebe
milutins Kapetan I klase
FS Jubilarna Medalja 7 g. PV BROJ POSTOVA: : 4602 ČLAN OD: : 2009-08-19 DOB : 63
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (prvi dio teme) 02.02.14 14:50
Gledam na TV u Banatu i Backoj opsti haos,smetovi,koshava.Uglavnom problem na putevima. Rjesenje je ostati kuci pored tople peci ili radijatora uz kuvanu rakiju ili vino.
_________________ ko istinu gudi,gudalom ga po prstima biju
bojnik Poručnik
PV BROJ POSTOVA: : 2745 ČLAN OD: : 2012-11-13 DOB : 59 Slavonija - Slanina & kulen + čvarci & kobasice
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (prvi dio teme) 02.02.14 15:16
milutins (citat):
Rjesenje je ostati kuci pored tople peci ili radijatora uz kuvanu rakiju ili vino.
bravo majstore
sasa staza Podporučnik
Medalja za VZ PV BROJ POSTOVA: : 1231 ČLAN OD: : 2013-02-06 Svuda po malo
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (prvi dio teme) 02.02.14 16:51
Ovo su prave nevremenske prilike....
mirko bratuš Kapetan
NA VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 3737 ČLAN OD: : 2012-04-15 DOB : 77
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (prvi dio teme) 02.02.14 17:10
@bojnik lopate su užasne.
sasa staza Podporučnik
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (prvi dio teme) 02.02.14 18:33
Bojnice-ako neka od ovih cica zabusava slobodno je posalji kod mene na prevaspitanje .
Pero™ Poručnik
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (prvi dio teme) 02.02.14 21:34
sasa staza (citat):
Bojnice-ako neka od ovih cica zabusava slobodno je posalji kod mene na prevaspitanje .
Meni se najviše sviđa ona na levoj strani, pošalji mi ju. Barem če da mi počist sneg.
sasa staza Podporučnik
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (prvi dio teme) 02.02.14 21:40
Nijedna od ovih nece doci kod nas da pocisti sneg kao sto bi mi voleli,ali ce zato gledati gde je velika temperatura da bi pokazali svoje atribute. P.S.Pero-nemoj cekati nikoga nego lopatu u sake pa udri po snegu i smetovima.
Mikula 67 Podporučnik
VZ VZ JM JM PV Tehnička Služba BROJ POSTOVA: : 1546 ČLAN OD: : 2013-12-22 DOB : 57 Šabac
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (prvi dio teme) 02.02.14 21:45
Sačekajte još malo, Bojnikovo odeljenje još nije završilo obuku kod mene... kad završe šaljem u prekomandu...
_________________ Koliko god bila varljiva, nada služi barem tome da nas ugodnim putem vodi do kraja života.
sasa staza Podporučnik
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (prvi dio teme) 02.02.14 21:50
Cekam devojke rasirenih kapija ili ti ruku gde ce iznad pisati sa jedne strane-dobro dosli a sa druge-ovde ste n......i <<<
ercov54 Kapetan
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (prvi dio teme) 02.02.14 21:57
sasa staza (citat):
Cekam devojke rasirenih kapija ili ti ruku gde ce iznad pisati sa jedne strane-dobro dosli a sa druge-ovde ste n......i <<<
Hrabarsi ,a vec jos malo
lili hop Gušter
BROJ POSTOVA: : 8 ČLAN OD: : 2014-02-02
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (prvi dio teme) 02.02.14 22:06
kod nas u svedskoj hladno
alexandar Kapetan I klase
VZ VZ JM JM BROJ POSTOVA: : 4561 ČLAN OD: : 2011-06-23