FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
NA JM JM JM BROJ POSTOVA: : 6178 ČLAN OD: : 2011-03-17 USA
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (prvi dio teme) 09.04.13 22:22
Max Blitz (citat):
bojnik (citat):
svaka čast kolega lacoš, ja ga od 78 godine slušam, kolekcija mi je boli glava, svega i svačega od Elvisa, za koji dan iz Amerike (od kolege stara iz san Franciska) će mi stići sat sa Elvisom, jedva čekam.
Bojniče, ajmo motorima od Chicaga do L.A.-ja po Route 66...... To moram ostvarit dok sam živ, mada nemam motor ima jedno 6-7 godina......
Da se kupit nešto polovno i dobro danas....
Obavezno da svratite kod Petra na rebra. A naci ce se posle toga i par ustanova gdje garave izmasiraju stomak (za bolju probavu)
lacoš Kapetan
PV BROJ POSTOVA: : 3968 ČLAN OD: : 2012-12-07
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (prvi dio teme) 09.04.13 22:24
bojnik (citat):
svaka čast kolega lacoš, ja ga od 78 godine slušam, kolekcija mi je boli glava, svega i svačega od Elvisa, za koji dan iz Amerike (od kolege stara iz san Franciska) će mi stići sat sa Elvisom, jedva čekam.
Fala kolega bojniče,e i ja se ga vala naslušam u mojim besanim vožnjama,imam u autu dva CDa the best of,divota.
bojnik Poručnik
PV BROJ POSTOVA: : 2745 ČLAN OD: : 2012-11-13 DOB : 59 Slavonija - Slanina & kulen + čvarci & kobasice
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (prvi dio teme) 09.04.13 22:29
pera84 (citat):
Max Blitz (citat):
bojnik (citat):
Bojniče, ajmo motorima od Chicaga do L.A.-ja po Route 66...... To moram ostvarit dok sam živ, mada nemam motor ima jedno 6-7 godina......
Da se kupit nešto polovno i dobro danas....
Obavezno da svratite kod Petra na rebra. A naci ce se posle toga i par ustanova gdje garave izmasiraju stomak (za bolju probavu)
valjalo bi to napraviti dečki, ali hebiga ostade samo na željama.
lacoš Kapetan
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (prvi dio teme) 09.04.13 22:31
Pera ako češ rabarca premazivat medom i pekmezom,neče pomoči ni garave djevojke da momci ponovno sjednu na motore
_________________ "Teško nama,Mardonije, kad nas vodiš u borbu protiv takvih ljudi koji se ne bore za novac, nego za slavu." -Tritantehma
bojnik Poručnik
PV BROJ POSTOVA: : 2745 ČLAN OD: : 2012-11-13 DOB : 59 Slavonija - Slanina & kulen + čvarci & kobasice
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (prvi dio teme) 09.04.13 22:36
lacoš (citat):
bojnik (citat):
Fala kolega bojniče,e i ja se ga vala naslušam u mojim besanim vožnjama,imam u autu dva CDa the best of,divota.
kada idem od Slavonije do Dalmacije pustim si MP3 200 i kusur pjesama i laganica od Elvisa.
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (prvi dio teme) 09.04.13 22:39
Po mojoj računici to je cca 13 sati,mnogo duga vožnja bojniće,da nisi zaboravio da imaš i 5 brzinu
_________________ "Teško nama,Mardonije, kad nas vodiš u borbu protiv takvih ljudi koji se ne bore za novac, nego za slavu." -Tritantehma
bojnik Poručnik
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (prvi dio teme) 09.04.13 22:44
Prijatelju nema žurbe, idem iz kuće u kuću, svako malo stanem pa se nagledam ljepota prirode, jednostavno idem iz svoga u svoje pa nema potrebe za žurbom. Hebeš autocestu idem starim putem.
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur. – Šta god se kaže na latinskom, zvuči mudro.
lacoš Kapetan
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (prvi dio teme) 09.04.13 22:49
Nadam se da ću i ja jednom biti penzioner da mogu tako guštat,Jer ovako ko što vidiš prođem pored marine a nisam svratio u Hemigvej club ni na pivo,ko je izmislio poso
Stazio Major
Medalja za VZ BROJ POSTOVA: : 5085 ČLAN OD: : 2012-11-24 DOB : 57 HN
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (prvi dio teme) 09.04.13 22:57
lacoš (citat):
Nadam se da ću i ja jednom biti penzioner da mogu tako guštat,Jer ovako ko što vidiš prođem pored marine a nisam svratio u Hemigvej club ni na pivo,ko je izmislio poso
A onda kada jednog dana postaneš pensioner reći ćeš sebi: "dosta sam se ja navozao" i biti lijen da mrdaš od kuće.
lacoš Kapetan
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (prvi dio teme) 09.04.13 23:01
Ipak je kod kuće najljepše.Kad bi mogu naći još trojicu pa ruksake na leđa i putuj
pera84 Podpukovnik
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (prvi dio teme) 09.04.13 23:14
lacoš (citat):
Pera ako češ rabarca premazivat medom i pekmezom,neče pomoči ni garave djevojke da momci ponovno sjednu na motore
Ne brini, Varazdinec, ove iz mrtvih dizu
lacoš Kapetan
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (prvi dio teme) 09.04.13 23:18
Pa daj ih prikaži,makar samo do koljena,da malo slinimo
pera84 Podpukovnik
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (prvi dio teme) 09.04.13 23:20
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (prvi dio teme) 28.04.13 15:57
E još malo pa sezona kupanja počinje, u srcu Slavonije, toćnije Orahovica, imamo veliko jezero sa svim sadržajima, biranje miss, roštiljada, sport, vidikovac kod Ružice grada sa koje se vidi ujutro za vrijeme vedrog neba sve do Osijeka.
Prva Petol(j)etka PV BROJ POSTOVA: : 2558 ČLAN OD: : 2012-11-06 DOB : 68 BG
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (prvi dio teme) 28.04.13 23:44
Moj zavičaj
Pero™ Poručnik
Orden za VZ PV BROJ POSTOVA: : 2042 ČLAN OD: : 2012-10-29 LJ, nekad SFRJ
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (prvi dio teme) 28.04.13 23:59
East&West (citat):
Moj zavičaj
Zdravo druže E&W, vrhunski si to sklopio, i muzika je zanimljiva za slušanje. Nezam zašto, ali ne dami da stavljam pluseve, ali nije ni važno, pohvale mogu i ovako.
bojnik Poručnik
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (prvi dio teme) 29.04.13 0:01
Ja udijelio veliki plus kolegi E&W. Pozdrav kolega, živ bio!
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur. – Šta god se kaže na latinskom, zvuči mudro.
alexandar Kapetan I klase
VZ VZ JM JM BROJ POSTOVA: : 4561 ČLAN OD: : 2011-06-23
Naslov komentara: Re 29.04.13 0:41
Citat :
Pero ........... Nezam zašto, ali ne dami da stavljam pluseve, ..........
Mozda si pero jos pluseva podelio Od 0-24h sistem moze registrovati samo jedan plus......moze biti da je to razlog!!!
aleksandar obradovic: komentar modifikovan dana: 29.04.13 12:02; prepravljeno ukupno 1 puta (Reason for editing : .....ispravak-pravopis)
East&West Poručnik
Prva Petol(j)etka PV BROJ POSTOVA: : 2558 ČLAN OD: : 2012-11-06 DOB : 68 BG
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (prvi dio teme) 29.04.13 0:57
Pero™ (citat):
East&West (citat):
Moj zavičaj
Zdravo druže E&W, vrhunski si to sklopio, i muzika je zanimljiva za slušanje. Nezam zašto, ali ne dami da stavljam pluseve, ali nije ni važno, pohvale mogu i ovako.
Hvala Pero, ako ne može Plus, može za tebe i za bojnika:
Ples maturanata- manifestacija koja se krajem skolske godine organizuje u vise gradova Evrope u isto vreme. Kraljevacki maturanti su od pocetka ucesnici ove manifestacije.
dpuric Kapetan
NA VZ JM Pravna Služba BROJ POSTOVA: : 3438 ČLAN OD: : 2012-10-22 DOB : 58 Kraljevo
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (prvi dio teme) 07.05.13 12:11
FS Jubilarna Medalja 7 g. PV BROJ POSTOVA: : 4602 ČLAN OD: : 2009-08-19 DOB : 63
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (prvi dio teme) 07.05.13 17:35
Konaci Romanov potpuno spremni da prime prve goste.Vrhunski smjestaj apartmantskog tipa,sa jednom i dvije spavace sobe, kuhinjom,dnevnom sobom i kupatilom. Luksuzno namjesteno,TV kablovska,internet,telefoni,prekrasan pogled na planine Rtanj i Ozren. Apartmani se nalaze na Rtanjskom putu,1 km od centra Sokobanje. Povoljne cijene,organizujemo izlete na Rtanj,Ozren,Zlatibor,posjete lokalnim znamenitostima. Mogucnost povoljnog rentanja nasih automobila,impresivan vozni park,povoljne cijene.domacinski ambijent. Preko puta je novi Akva Park. Luksuzni smjestaj uz izuzetno jevtine cijene,clanovi foruma 10% popust. Rezervacije na telefon ili privatnom porukom na forum. Dobrodosli.