FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
Prva Petol(j)etka PV BROJ POSTOVA: : 2558 ČLAN OD: : 2012-11-06 DOB : 68 BG
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 10.09.15 12:39
Max Blitz (citat):
013gonzo (citat):
Nigde starih muškaraca ni žena!!!
Gde su tim silnim mladićima: bake, majke, sestre, dede, očevi ????
Gonzo, ništa ti ne vjerujem da su samo muškarci izbjeglice....
Ne vjerujem dok ne vidim....
Ti si jedan običan ksenofob!
Malo se "maskirao" smajlijima, pa sve zavisi od tumčenja čitaoca i kako ko shvati, ipak okruglo na ćoše. Okreni, obrni nekorektno prema korektnom forumskom drugu
_________________ Bata Nidža, zvani Đole, u slobodno vreme iskusni politički radnik
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
NA VZ VZ VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 24246 ČLAN OD: : 2012-10-30
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 10.09.15 12:49
East&West (citat):
Okreni, obrni nekorektno prema korektnom forumskom drugu.
Nisam znao da ste advokaturu otvorili,...... to je bila naravno - ŠALA.
A isto je interesantno kako ipak te puste muškarčine zapadnu za oko, ne bi li čovjek trebao bit čovjek bez obzira tko je sve u tim grupama.
Znači - ne gledajte muškarce i ne prebrojavajte ih...
Ako je onaj tko primjećuje muškarce (na taj način) ksenofob - i ja sam.
PORUCNIK Pukovnik
NA VZ VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 10461 ČLAN OD: : 2014-08-01 DOB : 62 Bijelo Polje
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 10.09.15 15:41
East&West (citat):
Max Blitz (citat):
013gonzo (citat):
Nigde starih muškaraca ni žena!!!
Gde su tim silnim mladićima: bake, majke, sestre, dede, očevi ????
Gonzo, ništa ti ne vjerujem da su samo muškarci izbjeglice....
Ne vjerujem dok ne vidim....
Ti si jedan običan ksenofob!
Malo se "maskirao" smajlijima, pa sve zavisi od tumčenja čitaoca i kako ko shvati, ipak okruglo na ćoše. Okreni, obrni nekorektno prema korektnom forumskom drugu
Ja sam shvatio kao ironiju. Ako to nije, zaista je nekorektno.
_________________ Bili smo veca 'gospoda' dok smo bili 'drugovi', nego sto smo drugovi, sad, kad smo gospoda. porucnik ness
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 10.09.15 15:45
PORUCNIK (citat):
Ja sam shvatio kao ironiju. Ako to nije, zaista je nekorektno.
Daj oladite, posebno oficiri, naravno da je ironija i šala.
BEOGRAD Podporučnik
PV Pravna Služba BROJ POSTOVA: : 1648 ČLAN OD: : 2013-03-15 Scottsdale
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 10.09.15 15:58
Max Blitz (citat):
Citat :
Znači - ne gledajte muškarce i ne prebrojavajte ih...
Ako je onaj tko primjećuje muškarce (na taj način) ksenofob - i ja sam.
Dobro Max, to su ipak privatne stvari.Ako vec gledas i prebrojavas muskarce, postoji za to posebna tema, a naravno da se ne moze nazvati ksenofobijom.
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 10.09.15 16:00
BEOGRAD (citat):
Dobro Max, to su ipak privatne stvari.Ako vec gledas i prebrojavas muskarce, postoji za to posebna tema, a naravno da se ne moze nazvati ksenofobijom.
To ti sve spada pod ono - kako se *ebat, a da ti ne.....
East&West Poručnik
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 10.09.15 16:15
Max Blitz (citat):
Daj oladite, posebno oficiri ..................
Was ist das , manjak argumenata - višak adrenalina ?
_________________ Bata Nidža, zvani Đole, u slobodno vreme iskusni politički radnik
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 10.09.15 17:11
East&West (citat):
...manjak argumenata - višak adrenalina ?
Argumenata imam i previše, a adrenalin također radi...
Virnem i na druga mjesta na netu, posebno su interesantne FB objave na račun ovih i sličnih akualnih tema, pa me primi onako sve skupa....
Vojnik Graničar Pukovnik
VZ VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 8112 ČLAN OD: : 2011-09-05 DOB : 54 Split
Naslov komentara: Sirijski dezerteri. 10.09.15 19:20
013gonzo (citat):
Prolazim često poslednjih mesec dana parkom kod dolazne autobuske stanice bgd, i ispred ekonomskog fakulteta. Objavio sam i snimku tih nekadašnjih parkova a sada "kampova", spavaonice pod vedrim nebom i sl. Na desetak "porodica" jedna ili dve ženske mlađe osobe sa nekoliko dece. Nigde starih muškaraca ni žena!!! Gde su tim silnim mladićima: bake, majke, sestre, dede, očevi ???? Verujte mi video i foto slike koje prikazuju porodice, majke sa decom i sličnu mladu nejač, nisu odraz pravog brojčanog stanja uglavnom muškog izbegličkog korpusa. Ako pokušate da snimite grupu ili grupe muškaraca odmah se bune i govore "no foto no foto..." .....itd itd,
Naravno da ne dozvoljavaju da ih slikaješ. Gledam njihove slike i video materijale, tu ima dosta sposobnih ljudi za vojsku da brane svoju zemlju a oni su pobjegli ostavivši i zemlju i ljude u njoj. Naravno da će ih biti sramota danas - sutra kada im njihovi zemljaci vide njihove slike na internetu i novinama da su u Evropi a u državi im se vodi rat za svaki pedalj zemlje.
East&West Poručnik
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 10.09.15 19:42
Max Blitz (citat):
East&West (citat):
...manjak argumenata - višak adrenalina ?
Argumenata imam i previše, a adrenalin također radi...
Virnem i na druga mjesta na netu, posebno su interesantne FB objave na račun ovih i sličnih akualnih tema, pa me primi onako sve skupa....
Imaš li ti štogod ozbiljnije od FB
ercov54 Kapetan
Medalja za VZ Jubilarna Medalja 7 g. PV BROJ POSTOVA: : 3740 ČLAN OD: : 2013-12-01
Бивша америчка секретарка Кондолиза Рајс са Бин Ладеном. Сликано 1998 године. Слика све говори! Поделите да сви виде. Ал Каида је производ Америке! Измислили су једну такву терористичку организацију која заиста постоји, обучава се, како би се против ње борили. Режирали су 11. септембар како би оправдали ратове по свету у име мира а против тероризма. Они су измислили "болест"...
PORUCNIK Pukovnik
NA VZ VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 10461 ČLAN OD: : 2014-08-01 DOB : 62 Bijelo Polje
Бивша америчка секретарка Кондолиза Рајс са Бин Ладеном. Сликано 1998 године. Слика све говори! Поделите да сви виде. Ал Каида је производ Америке! Измислили су једну такву терористичку организацију која заиста постоји, обучава се, како би се против ње борили. Режирали су 11. септембар како би оправдали ратове по свету у име мира а против тероризма. Они су измислили "болест"...
Je li fotografija autenticna?
_________________ Bili smo veca 'gospoda' dok smo bili 'drugovi', nego sto smo drugovi, sad, kad smo gospoda. porucnik ness
ercov54 Kapetan
Medalja za VZ Jubilarna Medalja 7 g. PV BROJ POSTOVA: : 3740 ČLAN OD: : 2013-12-01
Je li fotografija autenticna?
Izvor informacije predocen.Licno nista ni dodao a ni oduzeo
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 11.09.15 22:03
Eto što je ljubav........
Poznati ruski glumac, 84-godišnji Ivan Krasko, koji je u sovjetskim i ruskim filmovima odigrao više od 140 uloga, najavio je kako planira zasnovati obitelj sa svojom 60 godina mlađom novopečenom suprugom.
Njemu je 85, a njoj samo 24, ali oni se vole: Želimo imati djecu Unatoč kritikama zbog velike razlike u godinama, par je svoju ljubav za medije opisao kao 'rajski spoj'. Ivan Krasko još nije upoznao punca i punicu....
NA JM JM JM BROJ POSTOVA: : 6178 ČLAN OD: : 2011-03-17 USA
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 11.09.15 23:04
PORUCNIK (citat):
mirko bratuš (citat):
PORUCNIK (citat):
Pokoj i slava zrtvama. I dalje ostaje pitanje ko je to uradio.
Žrtvovani za neke druge,podle,cilje.
Sve unisteno osim jednog sirijskog pasosa, ciji vlasnik je bio jedan od otmicara aviona
Pocesto dobijem mail od rodjaka iz rodnog kraja u kojima zabrinuti za mene i moju buducnost opisuju sta se ovdje desava, ko je kriv za 9/11, ko je ubio Kenedija, kad ce da krahira berza, koje su utakmice NBA-a i NFL-a namjestene, ko ce da bude iduci predsjednik, sta je Obama rekao Putinu a sta Putin Angeli........ Naravno, posle toga slijedi "ideja" o unosnom biznisu, imaju "svoje ljude koji ce to da odrade", 100% zagarantovan uspjeh, zarada boli glava, treba im samo neko da utrci s lovom za start. U medjuvremenu, sjede besposleni po kaficima, cekaju da djed i baba dobiju penziju, ili da glupi rodjak sa mrskog Zapada posalje kakvu kovertu. Onda ce ponovo zavrnuti rundu i diskutovati svjetsku politiku, diviti se svojoj pameti i cudom cuditi kako ih do sad ni jedna vlada ili svjetska korporacija nije angazovala kao konsultante. A eto, ostao im je samo jedan ispit na fakultetu, cekaju samo da se penzionise profesor koji ih vec dvadeset godina zajebava i neda prolaznu ocjenu. Idu dani...
dinosaurus Kapetan I klase
BROJ POSTOVA: : 4064 ČLAN OD: : 2013-10-10 Beograd
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 12.09.15 0:12
sasa staza (citat):
E bas zavidim ovom paru-zelim ovim mladencima da iz ove ljubavi dobiju bliznake....
Takodje! Srecne nasljednike
Vojnik Graničar Pukovnik
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 12.09.15 8:25
dinosaurus (citat):
......
Dinosaurus.! Putin, Bašar Al Asad, Obama, a tko je ovaj zadnji koga nisam prepoznao.!?
013gonzo Podporučnik
VZ PV BROJ POSTOVA: : 1958 ČLAN OD: : 2014-08-16 DOB : 73 Beograd
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 12.09.15 9:19
Danas je dan Aleksandra nevskog, a prema verovanjima na današnji dan treba popiti malo rakijice i izgovoriti posebnu zdravicu...
Ovaj dan u celoj Crnoj Gori zovu Lasendrovdan. Najviše ga slave Vasojevići, ređe kao krsnu slavu, a više kao prislužak i to Aranđelovdanu.
Za Lesendrovdan primaju goste koje na ulazu u kuću bude rakijom. Gost podiže čašu i govori: "Ko slavu slavi i podiže, njega slava i ljudi pazili, slavio za mnoga ljeta i godine,
sve bolje, punije i zadovoljnije!"
Poreklo: Alo.rs
_________________ Ceterum censeo Carthaginem esse delendam Što se ostaloga tiče, smatram da Kartaginu treba razoriti
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 12.09.15 14:52
Trebalo bi ovako nešto čim više postavljati po sredstvima javnog prijevoza....
_________________ Koliko god bila varljiva, nada služi barem tome da nas ugodnim putem vodi do kraja života.
Vojnik Graničar Pukovnik
Naslov komentara: Hrabrost na biciklu. 12.09.15 22:28
Hrabrost na biciklu.! Mislim da se radi o Slovencu Primož Ravnik.!
013gonzo Podporučnik
VZ PV BROJ POSTOVA: : 1958 ČLAN OD: : 2014-08-16 DOB : 73 Beograd
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 13.09.15 8:27
Mučke sa TV-a i dalje žive u pabovima Njukasla
Istraživali profesori Andreas Đacikoglu i Sajmon Daun, i došli do zaključka da Del Boj i dalje živvi, radi i razbacuje se novcem u pabovima koje su posmatrali.
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 14.09.15 12:35
Istina, brišu ovu fotografiju s facebooka...
Svakodnevno smo suočeni sa fotografijama na Fejsbuku koje portali dijele širom svijeta. Iako većina njih nisu cenzurisane, fotografija koja je imala lijepu poruku je cenzurisana.