FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
I nema šef ga ne bi mijenja za naj moderniji Samsung-ov mobitel.
PORUCNIK Pukovnik
NA VZ VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 10461 ČLAN OD: : 2014-08-01 DOB : 62 Bijelo Polje
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 14.09.15 18:33
Taj je mnogo puta poljubio zid...
"Nema zmije sto me smije rastaviti od NOKIE" (Stara crnogorska narodna pjesma)
_________________ Bili smo veca 'gospoda' dok smo bili 'drugovi', nego sto smo drugovi, sad, kad smo gospoda. porucnik ness
semsudin Podporučnik
VZ VZ PV BROJ POSTOVA: : 1435 ČLAN OD: : 2013-03-11 DOB : 57 GRABOVAC, VELIKA KLADUSA
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 14.09.15 20:17
Druga po redu Kladuška Gulašijada je uspješno okončana i dobija sve više na takmičarskom duhu.Ove godine skoro duplo više takmičara(22) koji su nakon takmičenja podijelili posjetiocima gulaš te ugodno druženje i slušanje starogradskih i sevdalinki pjesama uživo uz pratnju ,,Pećigradskih tamburaša,, [You must be registered and logged in to see this image.]
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
NA VZ VZ VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 24246 ČLAN OD: : 2012-10-30
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 14.09.15 21:54
Gospođa koja je svom djetetu zabranila da posjeti Hrvatsku uvjerena da se u Lijepoj našoj gine kao da je u pitanju neka zloglasna favela, postala je predmet zafrkancije brojnih korisnika YouTubea. "Ne ideš u Hrvatsku. Tamo ubijaju ljude. Možeš si staviti slušalice na uši, zaklopiti oči i praviti se da si tamo, ali u Hrvatsku ne ideš", rekla je gospođa koja nije pojasnila zašto joj se Hrvatska tako zamjerila.
PV BROJ POSTOVA: : 2745 ČLAN OD: : 2012-11-13 DOB : 59 Slavonija - Slanina & kulen + čvarci & kobasice
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 14.09.15 23:05
semsudin (citat):
Druga po redu Kladuška Gulašijada je uspješno okončana i dobija sve više na takmičarskom duhu.Ove godine skoro duplo više takmičara(22) koji su nakon takmičenja podijelili posjetiocima gulaš te ugodno druženje i slušanje starogradskih i sevdalinki pjesama uživo uz pratnju ,,Pećigradskih tamburaša,, [You must be registered and logged in to see this image.]
ajde mogu shvatiti da su koristili suncobrane od coca cole a ne od piva, ipak se održavalo u krugu škole, nije zgodno poradi djece
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur. – Šta god se kaže na latinskom, zvuči mudro.
013gonzo Podporučnik
VZ PV BROJ POSTOVA: : 1958 ČLAN OD: : 2014-08-16 DOB : 73 Beograd
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 15.09.15 8:25
Vojnik Graničar (citat):
Mobitel moga šefa. Marka mobitela Nokia. Ova prva slika je jučerašnja.
A ovo je današnja.
I nema šef ga ne bi mijenja za naj moderniji Samsung-ov mobitel.
PORUCNIK Taj je mnogo puta poljubio zid...
Obojica ste zaslužili Plusič... ali polako jedan po jedan svaki će doči na red
_________________ Ceterum censeo Carthaginem esse delendam Što se ostaloga tiče, smatram da Kartaginu treba razoriti
Vojnik Graničar Pukovnik
VZ VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 8112 ČLAN OD: : 2011-09-05 DOB : 54 Split
Naslov komentara: Legionari cara Dioklecijana u gradu Splitu. 16.09.15 7:16
I tako sam jučer pokušao ući u podrume Dioklecijanove palače kad na vrata stala ova dva njegova legionara. I nema ulaska. Nisam imao oružja da ih svladam pa sam odustao. Da mi nije bilo lako vidi se i na slici kako ih ljudi iz straha u velikom krugu obilaze.
Naslov komentara: Gulaš u Velikoj Kladuši. 16.09.15 7:27
semsudin (citat):
Druga po redu Kladuška Gulašijada je uspješno okončana i dobija sve više na takmičarskom duhu. Ove godine skoro duplo više takmičara(22) koji su nakon takmičenja podijelili posjetiocima gulaš te ugodno druženje i slušanje starogradskih i sevdalinki pjesama uživo uz pratnju ,,Pećigradskih tamburaša.
Šemsudine. Je li tebe dopala koja porcija gulaša ili si to pratio preko interneta.!?
013gonzo Podporučnik
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 16.09.15 8:59
PORUCNIK (citat):
Taj je mnogo puta poljubio zid...
Obećanje nije uvek ludom radovanje Obećao Plusič... i dodelio ga!
_________________ Ceterum censeo Carthaginem esse delendam Što se ostaloga tiče, smatram da Kartaginu treba razoriti
013gonzo Podporučnik
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 16.09.15 9:01
Vojnik Graničar (citat):
Jučer u ujutro snimio ovaj detalj sa Splitskog pazara (tržnice). Prodavači luka. Na ovome mjestu se uvijek prodaje luk na ovaj način.
Rekao bih da je to Crni / Kapula, a ne Beli / češnjak?
013gonzo Podporučnik
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 16.09.15 12:01
Ovo je više za Viceve ali nije vic već ...
Pogledajte kako Monika iz serije Prijatelji objašnjava Čendleru mapu erogenih zona:
013gonzo Podporučnik
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur. – Šta god se kaže na latinskom, zvuči mudro.
bojnik Poručnik
PV BROJ POSTOVA: : 2745 ČLAN OD: : 2012-11-13 DOB : 59 Slavonija - Slanina & kulen + čvarci & kobasice
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 16.09.15 20:28
naletio, nabasao, ugazio, na internetu, zanimljivo.
Komentar jednog korisnika: Jedne davne 1983. godine u Zagrebackoj kasarni Borongaj komandant kasarne je zabranio da se "Dodirni mi kolena" pusta preko razglasa. - Svako vece posle postrojavanja nas nekoliko stotina osamnaestogodisnjaka cekalo je kada ce momci iz razglasa da puste Zanu pa da kape polete u vis od odusevljenja, ... a kolena kako smo zamisljali, ...
Nepoznati korisniče samo za tebe i ostale:
Vojnik Graničar Pukovnik
Naslov komentara: Armirano Golf 2 iz Stobreča. 16.09.15 21:00
Naslov komentara: Dodirni mi koljena. 16.09.15 21:16
bojnik (citat):
naletio, nabasao, ugazio, na internetu, zanimljivo.
Komentar jednog korisnika:
Jedne davne 1983. godine u Zagrebackoj kasarni Borongaj komandant kasarne je zabranio da se "Dodirni mi kolena" pusta preko razglasa. - Svako vece posle postrojavanja nas nekoliko stotina osamnaestogodisnjaka cekalo je kada ce momci iz razglasa da puste Zanu pa da kape polete u vis od odusevljenja, ... a kolena kako smo zamisljali, ...
Nepoznati korisniče samo za tebe i ostale:
Koji je bio razlog te zabrane.!?
bojnik Poručnik
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 16.09.15 21:19
nemam ni ja pojma, na taj komentar sam slućajno naletio na jednoj stranici dok sam pregledvao stare spotove.
013gonzo Podporučnik
O ljudi da li je to moguće ??? (Mladen Delić na sav glas) Pa oni imaju spisak svih koji odgovaraju za rad na tom radnom mestu, pošalju poziv i ako se ne javi skinu sa spiska jednostavno, ali onda ne bi mogao da se primeni pravilo FT1P i pitanje da li je dovoljan ovaj ili još desetak takvih?
A mladoj dami pročelnici uručiti riješenje da ona lično radi na tom radnom mjestu kada nije sposobna organizirati ........ jeste da je malo zakasneo oglas 20.02.2010. ali ona sigurno još uvek "pročeluje"
BEOGRAD Podporučnik
PV Pravna Služba BROJ POSTOVA: : 1648 ČLAN OD: : 2013-03-15 Scottsdale
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 16.09.15 21:45
Vojnik Graničar (citat):
Citat :
Digla se velika prasina kada se ta pesma pojavila, te me ne bi cudilo da je neko uzeo stvar u svoje reke i istu zabranio. Stari partijski kadar je smatrao da je pesma nemoralna i kvari mladez, te je bilo i poziva na zabranu. Vodila se polemika po novinama i komitetima, a onda je cela stvar utihnula i pesma je postala jedan od najvecih hitova.
013gonzo Podporučnik
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 16.09.15 21:48
Ovoj ženi su se očigledno smučili oni koji na javnim mestima pričaju glasno prko mobilnih telefona. Pogledajte šta je uradila kada više nije mogla da izdrži (a priznajte dugo je i izdržala) Od 11.07.2014. video je pregledan 3.300.898 puta
semsudin Podporučnik
VZ VZ PV BROJ POSTOVA: : 1435 ČLAN OD: : 2013-03-11 DOB : 57 GRABOVAC, VELIKA KLADUSA
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 16.09.15 22:09
Vojnik Graničar (citat):
semsudin (citat):
Druga po redu Kladuška Gulašijada je uspješno okončana i dobija sve više na takmičarskom duhu. Ove godine skoro duplo više takmičara(22) koji su nakon takmičenja podijelili posjetiocima gulaš te ugodno druženje i slušanje starogradskih i sevdalinki pjesama uživo uz pratnju ,,Pećigradskih tamburaša.
Šemsudine. Je li tebe dopala koja porcija gulaša ili si to pratio preko interneta.!?
Da bilo je 1+1.Probao na dva mjesta i zanimljivo osjeti se razlika u okusu a glavne namirnice goveđe meso i luk kao plus ostali dodatci kao npr.biber,ljuta mljevena paprika,slatka mljevena paprika,sol,i još dodataka koje sam letimično vidio hodajući od kazana do kazana i razgovarajući sa takmičarima.Ima i video pa može se pogledati o čemu je riječ.
Vojnik Graničar Pukovnik
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 16.09.15 22:12
Vojnik Graničar (citat):
BEOGRAD (citat):
Digla se velika prasina kada se ta pesma pojavila, te me ne bi cudilo da je neko uzeo stvar u svoje reke i istu zabranio. Stari partijski kadar je smatrao da je pesma nemoralna i kvari mladez, te je bilo i poziva na zabranu. Vodila se polemika po novinama i komitetima, a onda je cela stvar utihnula i pesma je postala jedan od najvecih hitova.
Eh da je tome starom partijskom kadru danas pogledati internet, mislim da bi u Jugi bilo gore nego u Sjevernoj Koreji.
PORUCNIK Pukovnik
NA VZ VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 10461 ČLAN OD: : 2014-08-01 DOB : 62 Bijelo Polje
O ljudi da li je to moguće ??? (Mladen Delić na sav glas) Pa oni imaju spisak svih koji odgovaraju za rad na tom radnom mestu, pošalju poziv i ako se ne javi skinu sa spiska jednostavno, ali onda ne bi mogao da se primeni pravilo FT1P i pitanje da li je dovoljan ovaj ili još desetak takvih?
A mladoj dami pročelnici uručiti riješenje da ona lično radi na tom radnom mjestu kada nije sposobna organizirati ........ jeste da je malo zakasneo oglas 20.02.2010. ali ona sigurno još uvek "pročeluje"
Ma to nije njen posao... Njihovo je da evidentiraju nezaposljene
_________________ Bili smo veca 'gospoda' dok smo bili 'drugovi', nego sto smo drugovi, sad, kad smo gospoda. porucnik ness
Vojnik Graničar Pukovnik
Naslov komentara: Smiješni video. 17.09.15 19:54
Ovaj video nije sa YouTube pa ga pogledajte ovdje.!
Vojnik Graničar Pukovnik
Naslov komentara: Stiglo grožđe u Split. 18.09.15 19:47
Počelo je. Ne pitajte me za cijenu tj. koliko košta 1 kg. Nije me interesiralo. Čisto sam prošao da vidim plodove prirode. Možda sutra što kupim. Snimljeno u danas 18.09.2015. god. oko 11:35 sati na veletržnici "TTTS" kod Stobreča tj. ovdje.
Za jedno mesec dana moja Zastavica i Ja ponovićemo poziv na priču uz nabadanje roštilja.
pera84 Podpukovnik
NA JM JM JM BROJ POSTOVA: : 6178 ČLAN OD: : 2011-03-17 USA
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 18.09.15 22:18
Gonzo, ovaj post je samo povod, a razlog je tvoj cjelokupan rad, prilozi i napori da se ne samo virtualno nego i konkretno druzis s forumasima.
Hvala!
013gonzo Podporučnik
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 18.09.15 22:26
pera84 (citat):
Gonzo, ovaj post je samo povod, a razlog je tvoj cjelokupan rad, prilozi i napori da se ne samo virtualno nego i konkretno druzis s forumasima.
Hvala!
hvala i tebi i ako si u starom kraju za jedno mesec dana i vidiš najavu, svrati i ti
East&West Poručnik
Prva Petol(j)etka PV BROJ POSTOVA: : 2558 ČLAN OD: : 2012-11-06 DOB : 68 BG
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 18.09.15 22:37
Lepo Telefonskim putem je gonzo prihvatio moje opravdanje i izvinjenje , evo i ovde se izvinjavam. Početak je težak, kao i svaki početak. Nadajmo se boljem zdravlju, raspoloženju (i memoriji) pa da nas za mesec dana bude na kub.
_________________ Bata Nidža, zvani Đole, u slobodno vreme iskusni politički radnik
ercov54 Kapetan
Medalja za VZ Jubilarna Medalja 7 g. PV BROJ POSTOVA: : 3740 ČLAN OD: : 2013-12-01
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 18.09.15 23:02
Poziv blagovremeno upucen,u normalnim okolnostima ali obzirom na okolnosti i jos puno stosta jos,taj isti poziv trebao biti upucen bar prosle godine da bi bio uzet u razmatranje Izgleda proslo vreme kad radio na brzaka Po prilozenom izvestaju lici na sjajan dogadjaj,ali obzirom da imas poreklo sa Melovicima,drugacije i nije osim sjajno moglo biti+ za samu ideju
ercov54 Kapetan
Medalja za VZ Jubilarna Medalja 7 g. PV BROJ POSTOVA: : 3740 ČLAN OD: : 2013-12-01
Nesto ovo razmatram,pa cenim da nikako sebe nemogu da pronadjem,jedino da se nadam moralnoj pouci,ako jos ima vremna,ako i njega nisam uzalud potrosio,ali bice da jesam
PORUCNIK Pukovnik
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 18.09.15 23:34
East&West (citat):
Lepo Telefonskim putem je gonzo prihvatio moje opravdanje i izvinjenje , evo i ovde se izvinjavam. Početak je težak, kao i svaki početak. Nadajmo se boljem zdravlju, raspoloženju (i memoriji) pa da nas za mesec dana bude na kub.
cujem da 17. 10. moji slave 30 godina od promocije. Ako budem u mogucnosti da odem do Begisa, rado bih se sreo i sa forumaskim prijateljima (cak radije nego sa pojedinim klasicima).
East&West Poručnik
Prva Petol(j)etka PV BROJ POSTOVA: : 2558 ČLAN OD: : 2012-11-06 DOB : 68 BG
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 19.09.15 0:25
PORUCNIK (citat):
cujem da 17. 10. moji slave 30 godina od promocije. Ako budem u mogucnosti da odem do Begisa, rado bih se sreo i sa forumaskim prijateljima (cak radije nego sa pojedinim klasicima).
Bujrum
_________________ Bata Nidža, zvani Đole, u slobodno vreme iskusni politički radnik
PORUCNIK Pukovnik
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 19.09.15 0:47
East&West (citat):
PORUCNIK (citat):
Bujrum
Hvala, kolega! O detaljima cemo kad se priblizi dan, jer obicno nista ne planiram 3 sata unaprijed. I ne zaboravi, ako budes u SITUACIJI, da mi pozdravis k-dira!
milutins Kapetan I klase
FS Jubilarna Medalja 7 g. PV BROJ POSTOVA: : 4616 ČLAN OD: : 2009-08-19 DOB : 63
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 19.09.15 2:24
013gonzo (citat):
A sada izveštaj / izvješće / poročilo ...
Sto pripremljen ... [You must be registered and logged in to see this image.]
Za jedno mesec dana moja Zastavica i Ja ponovićemo poziv na priču uz nabadanje roštilja.
Na ovoj fotki meni izgleda kao da moj drugar Vladimir gazi strojevi korak. Bata Nidzo kad odes na tu godisnjicu zavrsetka VA hajd bogati pocasti nas sa videom da vidimo kako gazite strojevi-pravo da ti kazem kao pjesadinac kursista bio sam jedan od najboljih ,leva,leva,leva desna 1,2,leva
_________________ ko istinu gudi,gudalom ga po prstima biju
Matrix Poručnik
Orden za VZ BROJ POSTOVA: : 2369 ČLAN OD: : 2011-04-23 Dalmacija i šire - PROM-3
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 19.09.15 11:40
Gonzo svaka čast na trudu i hvala na pozivu ali kao što rekoh tebi kažem i ostalim forumskim prijateljima izgleda da sam ipak 25.10. službeno jedan dan u BG a jedan dan smo free.Prije toga idemo do HN pa se nadam vidjeti našeg Stazia a iza BG u SK. Vladimir kao Dr.House a Gonzo kao Spielberg Nadam se da se Vladimir ne ljuti zbog Housa ali mi je iz prve pao na pamet.
_________________ RIJEČI KOJE NISU POPRAČENE DJELIMA,BEZNAČAJNE SU.. CHE ...... [You must be registered and logged in to see this image.]
Vojnik Graničar Pukovnik
Naslov komentara: Vladimir gazi strojevni korak. 19.09.15 18:51
013gonzo (citat):
A sada izveštaj / izvješće / poročilo ... Sto pripremljen ... Vladimir ... i Ja Gonzo Brizle i crevca na žaru ... Za jedno mesec dana moja Zastavica i Ja ponovićemo poziv na priču uz nabadanje roštilja.
Vladimir i Gonzo, a za stolom 8 tanjura.!? Tko fali.!? Ili ste udarili po repetama.
milutins (citat):
Na ovoj fotki meni izgleda kao da moj drugar Vladimir gazi strojevi korak.
He he he he he... Vidi stvarno Vladimir gazi strojevni korak, ha ha ha ha ha.....
PORUCNIK Pukovnik
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 19.09.15 20:20
Kad vidimo natpis "AKCIJA", zaletimo se ko ovce, a malo ko gleda sustinu. Vidite kako "Idea" sprovodi akcije i izracunajte cijene.