FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991

Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories

HomeEventsRegistracijaLogin

Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme)

Go down 
+17
Vojnik Graničar
mornar71
ZAGORAC
terrra
bogdan Mrdja
mirko bratuš
dojran
duci64
gerard ford
Djida
dinosaurus
AleksKs
Kuhar-Debar.
Prke
013gonzo
ercov54
lacoš
21 posters
Idi na stranicu : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20  Next
AutorPoruka
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Medalja za Vojne Zasluge Medalja za VZ
Jubilarna Medalja 7 g. Jubilarna Medalja 7 g.
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 3740
ČLAN OD: : 2013-12-01

Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) - Page 17 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) - Page 17 Icon_minitime06.08.15 1:21

[You must be registered and logged in to see this image.]

Trenutno stanje nase karaule,bar takav podatak dobio uz sliku,a nebih dovodio u pitanje verodostojnost podataka salutiranje

E ovde se vidi desno od ulaza u prizemlju prozor prostorije u kojoj odrzavani cuveni mecevi stonog tenisa Alekse kao nepobedivog tenisera od ostalih amatera affraid
Na vrh Go down
Kuhar-Debar.
Podporučnik
Podporučnik
Kuhar-Debar.

Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 1419
ČLAN OD: : 2015-01-21
M(j)esto BIH-USA.

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) - Page 17 Icon_minitime06.08.15 5:09

Prke (citat):
Ponekad smo sto iznosili napolje, zbog prostora i tu je bio pravi turnir majstora.
Evo naseg stola drugovi a evo i Aleksa u akciji..
[You must be registered and logged in to see this image.][/img]
Volio bih da sam imao prilike da se susretnem u mecu sa njim i ostalim jakim igracima koji su boravili na Bituse pa da ocijenimo tko je bio najbolji u PP.Gledajuci sliku vidim da osoba koja igra sa Aleksom vraca loptu u visinu sto nije nikako dobro jer njemu stvara odlicnu priliku za napad i zavrsetak poena,inace stol je vjerujem isti za kojim sam i ja nekad igrao poznajem mrezu.
Na vrh Go down
duci64
Razvodnik
Razvodnik

BROJ POSTOVA: : 208
ČLAN OD: : 2012-08-15
DOB : 60
M(j)esto NOVI KNEZEVAC

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) - Page 17 Icon_minitime07.08.15 13:58

prke druze markov velisav je bio iz kikinde nosio je naočare ako mislimo na istog
Na vrh Go down
Vojnik Graničar
Pukovnik
Pukovnik
Vojnik Graničar

Orden za vojne zasluge sa srebrnim mačevima VZ
Medalja za Vojne Zasluge VZ
JM10 JM
Jubilarna Medalja "Prva Petol(j)etka JM
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 8112
ČLAN OD: : 2011-09-05
DOB : 54
M(j)esto Split

KomentarNaslov komentara: Slobodan Brković - Hrvatska   Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) - Page 17 Icon_minitime07.08.15 20:17

mureZE (citat):

Bilo bi lijepo kada bi se Slobodan Brković javio da napiše svoja sjećanja iz JNA.
Međutim, ja sam bio gušter na karauli a on je brojao sitno do kraja tako da sumnjam da se on može sjetiti mene ali zato bi imali  drugih tema za razgovor.
Ukoliko je to taj Brković S. trebao bi da je negdje oko 70 godišta, visine oko 185 cm, mršav, smeđe valovite kose kako ga se ja sjećam.

MureZE.
Ovako.
Došao sam do Slobodana Brkovića, ne baš direktno do njega nego do ljudi koji ga poznaju.
Poslao sam mu poruku i sada čekam da mi odgovori na nju.
On je također na internetu i ima svoju facebook stranicu.
Možeš ga pronaći ovdje:

[You must be registered and logged in to see this link.]

On sada izgleda ovako.
Jel ga nakon toliko godina možeš prepoznati.!?

Ako se na varam ovo se je slikao na izvoru rijeke Krke, u podnožju 22 m visokog slapa Krčića, na sjeveru kninskog polja...
Evo pa usporedi.

Još jedno pitanje.
Zašto ne otvoriš posebnu temu o karauli "25 Maj" jer će te se izgubiti u karauli Bituša tu van nikada nitko neće pronaći.
Možemo zatražiti od generala da ti otvore novu temu baš za tvoju karaulu.!

Vojnik Graničar: komentar modifikovan dana: 07.08.15 20:28; prepravljeno ukupno 1 puta
Na vrh Go down
http://www.liveleak.com/
Prke
Zastavnik I klase
Zastavnik I klase
Prke

Orden za vojne zasluge sa srebrnim mačevima Orden za VZ
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 992
ČLAN OD: : 2014-11-26
M(j)esto Berovo

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) - Page 17 Icon_minitime07.08.15 20:25

duci64 (citat):
prke druze markov velisav je bio iz kikinde nosio je naočare ako mislimo na istog

duci, klaso, tako je, nosio je naocare samo ne znam zbog kog je razloga bio na Bitusi tako kratko. Imas li adresu slucajno ili bilo kakvu informaciju o njemu ..
Na vrh Go down
duci64
Razvodnik
Razvodnik

M(j)esto NOVI KNEZEVAC

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) - Page 17 Icon_minitime07.08.15 23:14

prke druze nemam nikakvih informacija o velisavu za sada
Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) - Page 17 Icon_minitime07.08.15 23:27

Hvala Bogu,na "vasem"igralistu sad neki novi momci igraju fudbal,a Krcin i dalje ponosit i nedodirljiv!
Na vrh Go down
Prke
Zastavnik I klase
Zastavnik I klase
Prke

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Berovo

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) - Page 17 Icon_minitime08.08.15 0:49

ercov54 (citat):

Hvala Bogu,na "vasem"igralistu sad neki novi momci igraju fudbal,a Krcin i dalje ponosit i nedodirljiv!

Nase igraliste. 
Nas Krcin. 
Svi mi smo jos uvek tamo...
sunny
Na vrh Go down
Kuhar-Debar.
Podporučnik
Podporučnik
Kuhar-Debar.

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto BIH-USA.

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) - Page 17 Icon_minitime08.08.15 1:50

Igraju se neka druga djeca ali kako Prke rece u mislima vecina nas nije nikad napustila to drago mjesto.
Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) - Page 17 Icon_minitime08.08.15 22:12

Kuhar-Debar. (citat):
Igraju se neka druga djeca ali kako Prke rece u mislima vecina nas nije nikad napustila to drago mjesto.
Potpuno u pravu momci,jer da nemislimo na to drago mesto nebismo i bili u ovoj prici Wink
A prijatelju iz Berova,rekoh VASE igraliste iz razloga jer to i bilo vase,a na mom odbojkaskom igralistu nice crkva cheers
Na vrh Go down
Prke
Zastavnik I klase
Zastavnik I klase
Prke

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Berovo

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) - Page 17 Icon_minitime09.08.15 18:06

Vreme je za novu sliku od druga Luzajica. Ovde na slici su on Dzemo i pas Don... Negde na rejonu. Slika je stvarno puna!

Na vrh Go down
Kuhar-Debar.
Podporučnik
Podporučnik
Kuhar-Debar.

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto BIH-USA.

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) - Page 17 Icon_minitime09.08.15 19:32

Prke (citat):
Vreme je za novu sliku od druga Luzajica. Ovde na slici su on Dzemo i pas Don... Negde na rejonu. Slika je stvarno puna!

Slika me malo podsjeti na film Vrhovi Zelengore ijako znam da nije Zelengora.
Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) - Page 17 Icon_minitime09.08.15 21:45

Prke (citat):

Potpuno u pravu druze Prke da slika puna Wink
Pa da malo analiziramo vidjeno stanje Rolling Eyes
Slikano negde pre izlaska na reon,jer svi znamo da na reonu nema ovakve sume Exclamation
Pas Don olicenje snage i mladosti,sto znaci da momak kerovodac bas vodi racuna o njemu!
Drug Dzemo nesto loseg zivota,vec gotov i pre nego izasao na reon,ili jedino oprevdanje ako se vracali nazad po zavrsenoj patroli!
A o Luzajicu vec odavno sve poznata,nebih sad da po ko zna koji put govorim kako momak bio glavna faca na Bitusi,jer dao sebi za pravo da se ophodi po svoim pravilima iako se to kosilo sa pravilom sluzbe(neuredan,cupav,titovka isuvise niska,a ostala oprema zamrsena,da nedaj boze da morao da nesto od opreme koristi,ni sam se nebi mogao snaci) Evil or Very Mad affraid
Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) - Page 17 Icon_minitime09.08.15 21:59

Maketa buduce crkve kojase gradi kraj nase karaule,a na mom odbojkaskom igralistu Wink
Na vrh Go down
gerard ford
Podporučnik
Podporučnik

Jubilarna Medalja 10 godina JM
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 1636
ČLAN OD: : 2014-03-12
M(j)esto Jaska

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) - Page 17 Icon_minitime09.08.15 22:38

Prke (citat):

Kako se zove ovaj vojnik desno ,mislim da je bio naša Bitolska klasa 82g.?Svaka cast za slike ima ih i kod mene još za objaviti.
Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) - Page 17 Icon_minitime10.08.15 0:02

Desetar

Uz zahvalnost za posvecenu paznju temi BITUSE,ali malo  duze pricekamo na trazen odgovor Rolling Eyes 
Naime Prke momak zauzet oko priprema za posetu Bitusi,tako da iako svrati ovde,bude to na kratko affraid
A desni momak,to vec i ja naucio Rastko Luzajic iz Kraljeva!
Ipak svratice Prke,pa dobijemo istinito tumacenje Wink ,a tebi + u znak dobrodoslice u Bitusu sunny

Bilobinam drago da svoje slike koje imas i mi ostali pogledamo Laughing
Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) - Page 17 Icon_minitime10.08.15 0:07

Nas Krcin,a naselje ispod,verovatno Velebrdo scratch
Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) - Page 17 Icon_minitime10.08.15 0:12

Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) - Page 17 Icon_minitime10.08.15 0:19

Detalj manastira Jovan Bigorski,iza kog se vide,nase staze i bogaze cheers
Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) - Page 17 Icon_minitime10.08.15 0:30

Smiraj dana iznad naseg Krcina!  

Игор Верче Вељановски

Na vrh Go down
Prke
Zastavnik I klase
Zastavnik I klase
Prke

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Berovo

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) - Page 17 Icon_minitime10.08.15 9:13

gerard ford (citat):
Prke (citat):

Kako se zove ovaj vojnik desno ,mislim da je bio naša Bitolska klasa 82g.?Svaka cast za slike ima ih i kod mene još za objaviti.

Tako je druze gerard ford  definitivno, to je Rasko Luzajic iz Kraljeva nasa oktobarska klasa 1982/83, u Bitoli bio u protivoklopnom vodu kod porucnika Sabotkovskog, a na karauli Bituse bio zajedno sa mnom sa Holcinger Brankom, Molnar Slavkom, Miljevic Miletom, Macanovic Aladinom - sve momci iz iste cete u Bitoli VP 4519/17. 
Pozdrav klaso,raduje me  sto si svratio na Bitusi...
Na vrh Go down
ZAGORAC
Kapetan
Kapetan
ZAGORAC

Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 3592
ČLAN OD: : 2012-02-13

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) - Page 17 Icon_minitime10.08.15 9:33

• Vrijeme Bituša

• Danas

kol 10

Djelomično sunčano s/ grmljavinskim nevremenima27°Min 15°

• uto

kol 11

Djelomično sunčano s/ grmljavinskim nevremenima27°Min 13°
    više

• sri

kol 12

Isprekidana naoblaka30°Min 14°
    više

• čet

kol 13

Isprekidana naoblaka30°Min 15°
    viš

Na vrh Go down
Kuhar-Debar.
Podporučnik
Podporučnik
Kuhar-Debar.

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto BIH-USA.

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) - Page 17 Icon_minitime10.08.15 18:06

Prke (citat):
gerard ford (citat):
Prke (citat):

Tako je druze gerard ford  definitivno, to je Rasko Luzajic iz Kraljeva nasa oktobarska klasa 1982/83, u Bitoli bio u protivoklopnom vodu kod porucnika Sabotkovskog, a na karauli Bituse bio zajedno sa mnom sa Holcinger Brankom, Molnar Slavkom, Miljevic Miletom, Macanovic Aladinom - sve momci iz iste cete u Bitoli VP 4519/17. 
Prke ja koliko sam shvatio GF pita za momka sa desne strane i mislim da si napomenuo da je neki Dzemo a za Luzajica odavno svi vec znamo.
Na vrh Go down
Prke
Zastavnik I klase
Zastavnik I klase
Prke

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Berovo

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) - Page 17 Icon_minitime10.08.15 20:08

Kuhar-Debar. (citat):
Prke (citat):
gerard ford (citat):
Prke (citat):

Prke ja koliko sam shvatio GF pita za momka sa desne strane i mislim da si napomenuo da je neki Dzemo a za Luzajica odavno svi vec znamo.

Ne, ne GF ne zna Dzemu jer je GF bio sa nama u Bitoli u istoj ceti VP4519/17 .. Dzema (sa slike)  je bio julska klasa... A mi (Luzjic, ja, GF  i gorespomenuti vojnici) smo bili oktobarci, tako da je GF ovde prepoznao Luzajica...
Na vrh Go down
Kuhar-Debar.
Podporučnik
Podporučnik
Kuhar-Debar.

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto BIH-USA.

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) - Page 17 Icon_minitime10.08.15 20:34

E to je nesto vec drugo nesto mi bilo malo nelogicno ali sad je jasnije.
Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) - Page 17 Icon_minitime10.08.15 21:19

Kuhar-Debar. (citat):
Twisted Evil E moj prijatelju kuharu,ja odavno pricam da Luzajic glavna faca bio ne samo na Bitusi,vec bilo gde da se pojavi,taj ostavlja trag iza sebe Rolling Eyes .
Kao sto se da primetiti da jako prepoznatljiv i trazen,samo sto on ne pridava tome paznju,nece da handri svoje vreme na neke svoje bivse drugove Batine
Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) - Page 17 Icon_minitime10.08.15 21:43

GENERAL POTPUKOVNIK Pomoćni moderator

Hvala na vremenskom izvestaju za podrucje Bituse u ime Prketa,jer on zeli da krene u Bitusu,a on sam da se seti da se zahvali,e to tek treba docekati Twisted Evil
Very Happy Dobarje on momak,ali bas se sprema za Bitusu sunny 
Tek tad ima da svoja secanja podgrejemo uz izvestaje sa terena cheers
Na vrh Go down
Kuhar-Debar.
Podporučnik
Podporučnik
Kuhar-Debar.

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto BIH-USA.

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) - Page 17 Icon_minitime10.08.15 21:59

ercov54 (citat):
Kuhar-Debar. (citat):
Twisted Evil E moj prijatelju kuharu,ja odavno pricam da Luzajic glavna faca bio ne samo na Bitusi,vec bilo gde da se pojavi,taj ostavlja trag iza sebe Rolling Eyes .
Kao sto se da primetiti da jako prepoznatljiv i trazen,samo sto on ne pridava tome paznju,nece da handri svoje vreme na neke svoje bivse drugove Batine
A znam za Luzajica po ovim slikama i pricama jako dobro ali ja sam mislio na momka sa njegove desne strane doticnog Dzemu.
Na vrh Go down
gerard ford
Podporučnik
Podporučnik

Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 1636
ČLAN OD: : 2014-03-12
M(j)esto Jaska

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) - Page 17 Icon_minitime11.08.15 0:00

Prke (citat):
gerard ford (citat):
Prke (citat):

Pozdrav i vama svima,nego meni je u sjećanju ostao ovaj desni momak,na ljevom se vidi da je Džemo.
Desnog se sjećam,fin i uljudan dečko sa malom i urođenom  anomalijom u pogledu,jeli to Lužajić?
Macanović je također bio klasa 82-83g.
Na vrh Go down
Prke
Zastavnik I klase
Zastavnik I klase
Prke

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Berovo

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) - Page 17 Icon_minitime12.08.15 0:23

Posto mi je Luzajic poslao puno slika, moram ih sve objaviti. 
JBG zato on ima tiulu "glavna faca" i mora biti stalno tu.
Pa evo ga jos jednom.
KAO PRAVA "GLAVNA FACA"...
Na vrh Go down
Vojnik Graničar
Pukovnik
Pukovnik
Vojnik Graničar

JM10 JM
Jubilarna Medalja "Prva Petol(j)etka JM
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 8112
ČLAN OD: : 2011-09-05
DOB : 54
M(j)esto Split

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) - Page 17 Icon_minitime12.08.15 0:38

Šteta što glavnu facu nisu dobro izoštrili.!
Tek bi onda bio glavna faca.!
Na vrh Go down
http://www.liveleak.com/
Kuhar-Debar.
Podporučnik
Podporučnik
Kuhar-Debar.

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto BIH-USA.

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) - Page 17 Icon_minitime12.08.15 18:01

Po slikama i njihovoj kolicini ja bih rekao da se Luzajic vise slikao nego sluzbovao Wink
Na vrh Go down
Prke
Zastavnik I klase
Zastavnik I klase
Prke

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Berovo

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) - Page 17 Icon_minitime12.08.15 20:36

Ajd da malo razbijem monotoniju evo jedne slke koju sam vec objavio ranije..
Evo drugovi granicari i vaseg Prketa ...
U desnoj ruci imam ,kako se kaze ono sa cim smo vodili pse (ne znam) ali tu je bio pas Rijad, koji nije stao u slici neznam zbog cega...
Pozadi nas karaula i zastava razume se..

Uh tu sam imao 18 i nesto godina...
Vreme, vremeee.....

Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) - Page 17 Icon_minitime12.08.15 20:45

Prke (citat):
U desnoj ruci imam ,kako se kaze ono sa cim smo vodili pse (ne znam) ali tu je bio pas Rijad, koji nije stao u slici neznam zbog cega...

Vreme, vremeee.....

E aj sad uporedite ovu dvojicu granicara,Prketa i Luzajica Rolling Eyes
Neznam dali Luzajic ima bilo koju sliku a da na njoj uredno podsisan,da kapa bas po pravilu sluzbe Question
A drug Prke moze da posluzi kao primer kako treba,tj mora da izgleda vojnik sunny
Na vrh Go down
mureZE
Mladji Vodnik
Mladji Vodnik
mureZE

BROJ POSTOVA: : 375
ČLAN OD: : 2015-05-22
DOB : 53
M(j)esto zenica

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) - Page 17 Icon_minitime12.08.15 21:05

E moj Prke koji si ti sretnik pa imaš sliku karaule, samo zastava je nešto nisko na jarbolu. To što držiš u desnoj ruci je puška a u lijevoj ruci je povodac za pse.
Na vrh Go down
Kuhar-Debar.
Podporučnik
Podporučnik
Kuhar-Debar.

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto BIH-USA.

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) - Page 17 Icon_minitime12.08.15 21:08

ercov54 (citat):
Prke (citat):

Vreme, vremeee.....

E aj sad uporedite ovu dvojicu granicara,Prketa i Luzajica Rolling Eyes
Neznam dali Luzajic ima bilo koju sliku a da na njoj uredno podsisan,da kapa bas po pravilu sluzbe Question
A drug Prke moze da posluzi kao primer kako treba,tj mora da izgleda vojnik sunny
Prke je sluzbovao po ps a Luzajic neznam bas scratch
Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) - Page 17 Icon_minitime12.08.15 21:20

Podporučnik
                                         Moji momci,aj malo pojasnite ovu Luzaicevu sliku,slika ok,tj
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
Stariji vodnik I klase       iliti vec gradjevina za neke druge namene?
Na vrh Go down
Prke
Zastavnik I klase
Zastavnik I klase
Prke

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Berovo

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) - Page 17 Icon_minitime12.08.15 21:26

mureZE (citat):
E moj Prke koji si ti sretnik pa imaš sliku karaule, samo zastava je nešto nisko na jarbolu. To što držiš u desnoj ruci je puška a u lijevoj ruci je povodac za pse.
granata
hahahaaa ...
Desna i leva .
Povodac i puska...
E moj Prke vidi se da si odavno bio vojnik...
Na vrh Go down
Prke
Zastavnik I klase
Zastavnik I klase
Prke

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Berovo

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) - Page 17 Icon_minitime12.08.15 21:35

ercov54 (citat):
Podporučnik
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
 Evo stale na drugoj slici.
Stvarno ne znam dali je to isti objekt i na ovoj ..
Na vrh Go down
mureZE
Mladji Vodnik
Mladji Vodnik
mureZE

BROJ POSTOVA: : 375
ČLAN OD: : 2015-05-22
DOB : 53
M(j)esto zenica

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) - Page 17 Icon_minitime12.08.15 21:36

Prke "+" za tvoje ruke i fotografiju koja je jedna od rijetkih na kojoj se pojavljuju osim "nas" glumaca i vojni objekti u svom najboljem izdanju. kamo sreće daja imam takve slike.
Na vrh Go down
Kuhar-Debar.
Podporučnik
Podporučnik
Kuhar-Debar.

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto BIH-USA.

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) - Page 17 Icon_minitime12.08.15 22:00

Prke (citat):
ercov54 (citat):
Podporučnik
 Evo stale na drugoj slici.
Stvarno ne znam dali je to isti objekt i na ovoj ..
Mislim da je ova prostorija u moje vreme bila za opste potrebe,ostava za razne stvari,pa i za kobilu a u vase vreme neka drugi objasne.
Na vrh Go down
Prke
Zastavnik I klase
Zastavnik I klase
Prke

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Berovo

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) - Page 17 Icon_minitime12.08.15 22:06

Drugovi vojnici granicari, Bogdan Mrdja se nedavno sreo sa vezistom Djordje Marjanovic posle vise od 30 godina. 
Evo slike koju mi je Bogdan poslao i dozvolio mi da je okacim
Onaj krupniji je nas Bobo..
Evo dvojca granicara sa Bitusa.. 
Na vrh Go down
bogdan Mrdja
Gušter
Gušter

BROJ POSTOVA: : 53
ČLAN OD: : 2015-04-21
DOB : 61
M(j)esto Aleksandrovo,Banat,Vojvodina

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) - Page 17 Icon_minitime12.08.15 22:12

Prke (citat):
Drugovi vojnici granicari, Bogdan Mrdja se nedavno sreo sa vezistom Djordje Marjanovic posle vise od 30 godina. 
au Prke dje nas nadje slika je sveža dve nedelje susret posle trideset godina
Na vrh Go down
Prke
Zastavnik I klase
Zastavnik I klase
Prke

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Berovo

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) - Page 17 Icon_minitime12.08.15 22:13

U medjuvremenu sam cini mi se resio zagonetku oko objekta iza Luzajica.
Evo ga Birdic na grudobranu a evo i objekat gde se cuvala municija.. 
Cini mi se da je to taj objekat , da nije stala...
Na vrh Go down
Prke
Zastavnik I klase
Zastavnik I klase
Prke

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Berovo

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) - Page 17 Icon_minitime12.08.15 22:15

bogdan Mrdja (citat):
Prke (citat):
au Prke dje nas nadje slika je sveža dve nedelje susret posle trideset godina

Veliki plus za vas sjajne momke ...
Na vrh Go down
Kuhar-Debar.
Podporučnik
Podporučnik
Kuhar-Debar.

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto BIH-USA.

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) - Page 17 Icon_minitime12.08.15 22:16

Prke (citat):
U medjuvremenu sam cini mi se resio zagonetku oko objekta iza Luzajica.
Evo ga Birdic na grudobranu a evo i objekat gde se cuvala municija.. 
Cini mi se da je to taj objekat , da nije stala...
Gledajuci iz ovog ugla ovaj objekat je na lijevoj strani grudobrana a na slici sto je Ercov predocio objekat se nalazi na desnoj strani grudobrana sto je znak da su postojale dvije slicne prostorije.
Na vrh Go down
Prke
Zastavnik I klase
Zastavnik I klase
Prke

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Berovo

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) - Page 17 Icon_minitime12.08.15 22:30

Nazalost ovi objekti vec ne postoje...
Na vrh Go down
duci64
Razvodnik
Razvodnik

M(j)esto NOVI KNEZEVAC

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) - Page 17 Icon_minitime13.08.15 12:59

klaso odakle je birdić na njega sam skroz zaboravio mislim da je bio u mom vodu
Na vrh Go down
bogdan Mrdja
Gušter
Gušter

BROJ POSTOVA: : 53
ČLAN OD: : 2015-04-21
DOB : 61
M(j)esto Aleksandrovo,Banat,Vojvodina

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) - Page 17 Icon_minitime13.08.15 14:15

duci64 (citat):
klaso odakle je birdić na njega sam skroz zaboravio mislim da je bio u mom vodu
Birdić ti je u komšiluku  zivi i radi u Čoki inače je rodom iz Sanada
Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) - Page 17 Icon_minitime13.08.15 22:40

Zastavnik

Da zakljucimo sto se tice objekta iza glavnog smekera Luzajica,a doduse i ova druga ima istog sudionika tj Luzajic na grudobranu,sasvim dva razlicita objekta Twisted Evil 
Ovo je stala iza smekera na grudobranu,koja postojala i u moje vreme,a ova druga meni licno nepoznata!
Za vreme mog bivstvovanja na karauli,osim same karaule postojala stala i nekakav sasvim mali magacin za bojevu municiju koji bio smesten na samom kraju kruga prema selu iliti kraj vaseg poligona,a mog odbojkaskog igralista!
Na vrh Go down
Sponsored content

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) - Page 17 Icon_minitime

Na vrh Go down

Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme)
Na vrh 
Stranica 17/20Idi na stranicu : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20  Next
 Similar topics
-
» Karaula Drenak 82/83 (treći dio teme)
» Karaula BITUŠE 73/74 (peti dio teme)
» Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme)
»  Karaula BITUŠE 73/74 (sesti dio teme)
» Karaula BITUŠE 73/74 (drugi dio teme)