FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
Verovatno da ti upravu oko dva objekta za potrebe kobila,samo sto meni u secanju samo stala i nikakav drugi objekat,a za svinje imali nekakav prirucni sklepan svinjac iz koga svakodnevno svinjce izlazilo komsijama u baste:roll:
Mislim da je slika uhvatila tek onoliko da se ne vidi drugi objekat... Mrdja , Aco da li su bila dva objekta? Druze Mrdja ti si bio kurir , siguran sam da se secas... Mislim da smo u drugom objektu cuvali i cepali drva,iako sam samo malo bio na karauli kad se lozilo, secam se da smo tamo negde isli po drva za peci ... Druze gonzo , nadam se nije svaba , vec samo obicna malena anmezijica...
Verovatno da ti upravu oko dva objekta za potrebe kobila,samo sto meni u secanju samo stala i nikakav drugi objekat,a za svinje imali nekakav prirucni sklepan svinjac iz koga svakodnevno svinjce izlazilo komsijama u baste:roll:
Mislim da je slika uhvatila tek onoliko da se ne vidi drugi objekat... Mrdja , Aco da li su bila dva objekta? Druze Mrdja ti si bio kurir , siguran sam da se secas... Mislim da smo u drugom objektu cuvali i cepali drva,iako sam samo malo bio na karauli kad se lozilo, secam se da smo tamo negde isli po drva za peci ... Druze gonzo , nadam se nije svaba , vec samo obicna malena anmezijica...
Na slici desno od kucice dali su to drva u trupcima ili nesto sasvim drugo nije mi jasno.
Da , drva su bila u trupcima u kolicini oko 100m3 jer se lozilo na vise mesta. Asto se tice drugog objekta Prke verovatno si u pravu ja se nesto ne secam
ercov54 Kapetan
Medalja za VZ Jubilarna Medalja 7 g. PV BROJ POSTOVA: : 3740 ČLAN OD: : 2013-12-01
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 01.06.15 0:07
Pozdrav za Aleksui njegovu memoriju:roll: Nemogu da verujem da tolika kolicina drva trosena na karauli.
Moram priznati da sam i ja malo iznenadjen jer je to ogromna kolicina drveta.
Jasam proveo celu zimu na karauli,i mislim da tolika kolicina drva nije trosena,a znam da drva bila pripremana tj cepana iza magacina bojevih eksplozivnih sredstava,negde u krajnjem delu kruga karaule,naspram odbojkaskog igralista,iliti vaseg poligona ,a za kuharevu memoriju++++ ,ali nemam nameru da polemisem ne samo sa Aleksom iliti bilo kim od "mojih" momaka,ovdesmo da se secamo i drugarski prijateljski druzimo:slt:
ercov54 Kapetan
Medalja za VZ Jubilarna Medalja 7 g. PV BROJ POSTOVA: : 3740 ČLAN OD: : 2013-12-01
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 01.06.15 1:50
[You must be registered and logged in to see this image.] Prelepa slika koju nas prijatelj Prke drzi van nasih ociju;) Ja znam lokaciju i jednog granicara,izgleda ovog sa kapom,akome zapazanje ne vara Luzajic,a ostali momci,pa redbi bio sami da se predstave:roll:,a prijatelju oprosti sto tvoju sliku preneo ovde gde i pripada,a vec te upozorih da je postavis svojerucno
Kuhar-Debar. Podporučnik
Medalja za VZ PV BROJ POSTOVA: : 1419 ČLAN OD: : 2015-01-21 BIH-USA.
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 01.06.15 1:54
ercov54 (citat):
[You must be registered and logged in to see this image.] Prelepa slika koju nas prijatelj Prke drzi van nasih ociju;) Ja znam lokaciju i jednog granicara,izgleda ovog sa kapom,akome zapazanje ne vara Luzajic,a ostali momci,pa redbi bio sami da se predstave:roll:,a prijatelju oprosti sto tvoju sliku preneo ovde gde i pripada,a vec te upozorih da je postavis svojerucno
Super slika e sad dali je ovo bilo mjesto za zasjedu ili mjesto za odmor jer je iza i bunar pa je bilo vode o tome neka raspravljaju granicari.
ercov54 Kapetan
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 01.06.15 2:04
Prijatelju trbaobi da poznajes lokaciju,doduse ja cenim da momci leskare naspram karaule,i nebih rekao da ovde postavljali zasede:scratch: Nebi bilo svrhe dalje nista ni cuvati iliti braniti ukoliko neprijatelj dodje do ovog mesta sa slike:evil:
Kuhar-Debar. Podporučnik
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 01.06.15 2:08
Vidis kad si to napomenuo i kad videh onu vodu sa dve izlazne cijevi nesto mi se vraca u memoriju da je to odmah tu kod karaule.
ercov54 Kapetan
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 01.06.15 2:22
Kuhar-Debar. (citat):
Vidis kad si to napomenuo i kad videh onu vodu sa dve izlazne cijevi nesto mi se vraca u memoriju da je to odmah tu kod karaule.
Upravo tako prijatelju,odmah ispred momaka u lezecem polozaju nalazise krug karaule,a kod cesme,tad u moje vreme u ovom izdanju nije bila,snimana emisija radio Skoplja o zivotu i radu granicara
Prke Zastavnik I klase
Orden za VZ PV BROJ POSTOVA: : 992 ČLAN OD: : 2014-11-26 DOB : 60 Berovo
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 01.06.15 10:37
ercov54 (citat):
Hvala ti za ukazivanje druze ercov.. U pravu si . Trebalo je da postavim i ovde sliku, ali nema zime kad imam vas drugove, nadam se jos uvek da ce ih jos njih doci na forum, ali evo posto nisam na vreme okacio sliku ja cu da napisem granicare sa slike.. Naravno prvi (s leva na desno) je Luzajic Rasko momak koji je zasluzan za vecinu slika... sve mi se cini da je on nabavio (svaka mu cast) i onaj poznati fotoaparat ...Jos mu ostaje da dodje na forum... I sve bi bilo extra s njegove strane. U svakom slucaju jos jednom HVALA za slike Rasko... Drugi je Stjepanovic Zeljko, bio je jedno vreme trpezarac kao zamenu za Bozu Tasima. Treceg jos ne mogu da prepoznam, dvoumim se medju dvojcu njih, tako da necu napisati nista.. Aleks i Mrdja nek pokusaju ... Cetvrti je Beslic Ivan momak koji ima najbolju memoriju (zajedno sa Mrdjom) sto se tice karaule i dogadjaja... Moram da priznam da sam se puno puta dopitivao do njega za oderdjene stvari oko karaule... EEEE kad bi on dosao na Forum, sve bi bilo JASNIJE... Covek ima neverovatno pamcenje...
Prke Zastavnik I klase
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 01.06.15 14:59
Evo nekolkio zimskih slika koju mi poslao drug Mrdja... Ajd druze opisi gde slikano i ko je na slici... Poznajem trojcu, ostali bili verovatno kasnije na karauli... [You must be registered and logged in to see this image.][/img]
bogdan Mrdja Gušter
BROJ POSTOVA: : 53 ČLAN OD: : 2015-04-21 DOB : 61 Aleksandrovo,Banat,Vojvodina
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 01.06.15 15:32
Prke (citat):
Evo nekolkio zimskih slika koju mi poslao drug Mrdja... Ajd druze opisi gde slikano i ko je na slici... Poznajem trojcu, ostali bili verovatno kasnije na karauli... [You must be registered and logged in to see this image.][/img]
dobar dan ovoje sad moja slika pa ću predstaviti graničare slikano kod karaule na livadi kad se ide prema Dzinovoj česmi davne 1983 godine Koprivica Miroslav Miljković Branislav Lokatelj Marjan i Heremić Almir stoje Baneković Zdravko i Alomerović Selim sredina i Damjanović Radislav i moja malenkost a tu su naši Kića Vera i verni čuvar Don
bogdan Mrdja Gušter
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 01.06.15 15:35
Na slici desno od kucice dali su to drva u trupcima ili nesto sasvim drugo nije mi jasno.
Da , drva su bila u trupcima u kolicini oko 100m3 jer se lozilo na vise mesta. Asto se tice drugog objekta Prke verovatno si u pravu ja se nesto ne secam
koliko se ja sećam ovo je štala gore na tavanu je bio senjak a izmedju drva i štale tamo iza je bio obor za svinje
bogdan Mrdja Gušter
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 01.06.15 15:38
Prke (citat):
ercov54 (citat):
Hvala ti za ukazivanje druze ercov.. U pravu si . Trebalo je da postavim i ovde sliku, ali nema zime kad imam vas drugove, nadam se jos uvek da ce ih jos njih doci na forum, ali evo posto nisam na vreme okacio sliku ja cu da napisem granicare sa slike.. Naravno prvi (s leva na desno) je Luzajic Rasko momak koji je zasluzan za vecinu slika... sve mi se cini da je on nabavio (svaka mu cast) i onaj poznati fotoaparat ...Jos mu ostaje da dodje na forum... I sve bi bilo extra s njegove strane. U svakom slucaju jos jednom HVALA za slike Rasko... Drugi je Stjepanovic Zeljko, bio je jedno vreme trpezarac kao zamenu za Bozu Tasima. Treceg jos ne mogu da prepoznam, dvoumim se medju dvojcu njih, tako da necu napisati nista.. Aleks i Mrdja nek pokusaju ... Cetvrti je Beslic Ivan momak koji ima najbolju memoriju (zajedno sa Mrdjom) sto se tice karaule i dogadjaja... Moram da priznam da sam se puno puta dopitivao do njega za oderdjene stvari oko karaule... EEEE kad bi on dosao na Forum, sve bi bilo JASNIJE... Covek ima neverovatno pamcenje...
ovog slikanja se nesećam verovatno sam bio na odsustvu ali ko da se neseća ove česme oladi pivo za 15 minuta a pogotovo mastiku pošto se to najviše pilo a nikad glava od nje nije bolela
Prke Zastavnik I klase
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 01.06.15 15:57
koliko se ja sećam ovo je štala gore na tavanu je bio senjak a izmedju drva i štale tamo iza je bio obor za svinje
Znaci ipak je bio jedan objekt... A gde su se cuvale drva druze Mrdja.. Ona cepana mislim... Nisu sigurno bili na otvorenom ... ?
alexandar: komentar modifikovan dana: 03.06.15 22:17; prepravljeno ukupno 1 puta (Reason for editing : resize)
bogdan Mrdja Gušter
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 01.06.15 16:04
Znaci ipak je bio jedan objekt... A gde su se cuvale drva druze Mrdja.. Ona cepana mislim... Nisu sigurno bili na otvorenom ... ?
nesećam se da je bila šupa za drva ispred drva bila je bašta dali se toga sećaš ko skrivi ide pleviti kapulu(luk) i kopati krompir
alexandar: komentar modifikovan dana: 03.06.15 22:21; prepravljeno ukupno 1 puta (Reason for editing : resize)
Prke Zastavnik I klase
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 01.06.15 16:17
nesećam se da je bila šupa za drva ispred drva bila je bašta dali se toga sećaš ko skrivi ide pleviti kapulu(luk) i kopati krompir
Secam se baste, i krompira, ali sve mi se cini da bio jos jedan objekt, mozda za drva, jer znam da smo cepali i unosili drva od "tamo negde" oko stale... A dali se secas da je Miljevic bio zaduzen za zeceve... Pa gde su onda oni bili?
bogdan Mrdja Gušter
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 01.06.15 16:24
Secam se baste, i krompira, ali sve mi se cini da bio jos jedan objekt, mozda za drva, jer znam da smo cepali i unosili drva od "tamo negde" oko stale... A dali se secas da je Miljevic bio zaduzen za zeceve... Pa gde su onda oni bili?
sve je to bilo tu oko štale možda sa ove druge strane ali evo sad sam pogledao sa satelita još stoji ta štala
Kuhar-Debar. Podporučnik
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 01.06.15 16:29
Prke (citat):
ercov54 (citat):
Eto kad nam dodje Beslic sve ce biti pojasnjeno jer kako rece Prke covjek sa najboljom memorijom,cekamo te IB.
Kuhar-Debar. Podporučnik
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 01.06.15 16:31
ercov54 (citat):
Kuhar-Debar. (citat):
Upravo tako prijatelju,odmah ispred momaka u lezecem polozaju nalazise krug karaule,a kod cesme,tad u moje vreme u ovom izdanju nije bila,snimana emisija radio Skoplja o zivotu i radu granicara
Ovaj tvoj komentar prijatelju podseti me na emisiju za one koji zive i rade daleko od svog rodnog kraja,emitovana je na radiju 70 i 80 godina.
ercov54 Kapetan
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 01.06.15 22:07
Treceg jos ne mogu da prepoznam, dvoumim se medju dvojcu njih, tako da necu napisati nista.. Aleks i Mrdja nek pokusaju ... Cetvrti je Beslic Ivan momak koji ima najbolju memoriju (zajedno sa Mrdjom) sto se tice karaule i dogadjaja... Moram da priznam da sam se puno puta dopitivao do njega za oderdjene stvari oko karaule... EEEE kad bi on dosao na Forum, sve bi bilo JASNIJE... Covek ima neverovatno pamcenje...
Beslic Ivane! Cestosi ovde na ovim stranama pominjat,pozivan da se pridruzis svojim drugovima,ali sve ostalo samo na pozivima i nasim zeljama da se pojavis ovde:!:
I sad javni poziv(da ga mozda netreba moliti:roll:)da se pojavis ovde na forumu,a vec za Luzajica to vec postali dosadni i vrapcima zovuci ga,a momak bas opusten dobrodusan izuzetno druzeljubiv pozitivan,moguce da mu dosadimo pa se pojavi da nas barem grdi zasto njega ovoliko pominjemo;),ali dobro se daleko cuje,za zlo jos i dalje:twisted:
Prke Zastavnik I klase
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 01.06.15 22:57
ercov54 (citat):
Treceg jos ne mogu da prepoznam, dvoumim se medju dvojcu njih, tako da necu napisati nista.. Aleks i Mrdja nek pokusaju ... Cetvrti je Beslic Ivan momak koji ima najbolju memoriju (zajedno sa Mrdjom) sto se tice karaule i dogadjaja... Moram da priznam da sam se puno puta dopitivao do njega za oderdjene stvari oko karaule... EEEE kad bi on dosao na Forum, sve bi bilo JASNIJE... Covek ima neverovatno pamcenje...
Beslic Ivane! Cestosi ovde na ovim stranama pominjat,pozivan da se pridruzis svojim drugovima,ali sve ostalo samo na pozivima i nasim zeljama da se pojavis ovde:!:
I sad javni poziv(da ga mozda netreba moliti:roll:)da se pojavis ovde na forumu,a vec za Luzajica to vec postali dosadni i vrapcima zovuci ga,a momak bas opusten dobrodusan izuzetno druzeljubiv pozitivan,moguce da mu dosadimo pa se pojavi da nas barem grdi zasto njega ovoliko pominjemo;),ali dobro se daleko cuje,za zlo jos i dalje:twisted:
Vec sam potrosio plusic danas , inace bih stavio jedan VEEEEELIKI za ovaj komentar !!!
P.S. Ja i Beslic Ivan [You must be registered and logged in to see this image.][/img]
ercov54 Kapetan
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 01.06.15 23:17
Prijatelju moj,vec oko toga puno pricali.Ni ja ni ti,a niko od momaka nije ovde zarad velikog ili malog ,vec zarad kao sto kazu u pocetku u zaglavlju-svako ima pravo na secanje-
Kuhar-Debar. Podporučnik
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 01.06.15 23:22
Prke (citat):
ercov54 (citat):
Vec sam potrosio plusic danas , inace bih stavio jedan VEEEEELIKI za ovaj komentar !!!
P.S. Ja i Beslic Ivan [You must be registered and logged in to see this image.][/img]
Ja nisam potrosio + za danas pa cu da pomognem Prketu da uradim ono sto je on mislio.
Kuhar-Debar. Podporučnik
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 01.06.15 23:23
Slika cista 10 jos u boji,odlicno.
Prke Zastavnik I klase
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 01.06.15 23:29
Kuhar-Debar. (citat):
Ma i momci na njoj mladi... Ja sam imao 19 godina... Beslic je malo stariji ali tu je negde.. Zato je druze moj slika za desetku. Hvala.
ercov54 Kapetan
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 01.06.15 23:34
Kuhar-Debar. (citat):
Akosi dobar kuhar,kao stosi dobar momak,blago onima koji imali cast da budu u redu na tvoj kazan. Nije nikakva kontra usluga,vec mene odusevilo cisto iskreno drugarsko razmisljanje,kao u neka dobra stara vremena +++++++++
Kuhar-Debar. Podporučnik
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 01.06.15 23:37
ercov54 (citat):
Kuhar-Debar. (citat):
Akosi dobar kuhar,kao stosi dobar momak,blago onima koji imali cast da budu u redu na tvoj kazan. Nije nikakva kontra usluga,vec mene odusevilo cisto iskreno drugarsko razmisljanje,kao u neka dobra stara vremena +++++++++
Hvala ti druze na divnim rijecima,kakav sam bio u mladosti trudim se da ostanem i u starosti
ZAGORAC Kapetan
VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 3592 ČLAN OD: : 2012-02-13 DOB : 60
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 02.06.15 13:52
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 02.06.15 22:27
Sledeca slika razjasnjava gde je bio kos, vidi se i poznati kamen.. I naravno Rasko Luzajic i Birdic u prvom planu...[You must be registered and logged in to see this image.][/img]
ZAGORAC Kapetan
VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 3592 ČLAN OD: : 2012-02-13 DOB : 60
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 03.06.15 7:34
Kuhar-Debar. (citat):
Famozna Dzinovska cesma jeli tako.
Da.
Kuhar-Debar. Podporučnik
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 03.06.15 21:45
Prke (citat):
Sledeca slika razjasnjava gde je bio kos, vidi se i poznati kamen.. I naravno Rasko Luzajic i Birdic u prvom planu...[You must be registered and logged in to see this image.][/img]
Iza momaka vidimo neku vrstu ograde mislim drvene nesto se ne secam da je bila u moje vreme.
Prke Zastavnik I klase
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 03.06.15 22:04
Kuhar-Debar. (citat):
Prke (citat):
Iza momaka vidimo neku vrstu ograde mislim drvene nesto se ne secam da je bila u moje vreme.
Da bila je ograda...delila je dvoriste karaule i put... Evo jos jedne slike gde se vidi bolje... I naravno Luzajic u rovu... [You must be registered and logged in to see this image.][/img]
Kuhar-Debar. Podporučnik
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 03.06.15 22:25
Da ovde se mnogo bolje vidi,neznam mozda tad jednostavno nisam obracao paznju na nju ili je stvarno 6 godina posle nije bilo.
ercov54 Kapetan
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 03.06.15 23:07
A znaci imamo isti izvor materijala Ti bar nalazio ekskluzivne snimke,a jakomi drago sto momci Bitusani malo krenuli na Krcin. Trabaih samo pratiti,bice tu dosta materijala i za nas!
ercov54 Kapetan
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 04.06.15 0:03
Da bila je ograda...delila je dvoriste karaule i put... Evo jos jedne slike gde se vidi bolje... I naravno Luzajic u rovu...
Luzajicu Luzajicu,hvala i na fotkama,ali nadamose i da licno svratis. Rov na delu prema putu,e toga nije bilo kod mene,vec rovovi bili na delu iza grudobrana do samog kraja kruga prema izvoru koji vec slikat ovde!
Prke Zastavnik I klase
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 05.06.15 22:27
Druze ercov i ostali drugovi granicari, dali je bilo u vase vreme natpisa na karauli? Ovo je verovatno "slucajna" slika ali otkriva deo natpisa... [You must be registered and logged in to see this image.][/img]
Kuhar-Debar. Podporučnik
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 05.06.15 22:30
Da taj natpis je stajao i kad sam ja bio tamo koliko me sjecanje sluzi.
ercov54 Kapetan
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 05.06.15 23:03
Tako nesto 74 godine nije bilo,cak stavise ni tabla sa imenom karaule nije postojala,a cudime da po ovoj slici objekat tako lose odrzavan.Neznam iz kog vremena slika,ali nestomi lici da to nisu zadnji dani bivse nam drzave:scratch:
Prke Zastavnik I klase
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 06.06.15 0:33
Tako nesto 74 godine nije bilo,cak stavise ni tabla sa imenom karaule nije postojala,a cudime da po ovoj slici objekat tako lose odrzavan.Neznam iz kog vremena slika,ali nestomi lici da to nisu zadnji dani bivse nam drzave:scratch:
Slika je iz mog vremena - 1983.. To je jedna od slika od Luzajica, slikana "poznatim" fotoaparatom .
ercov54 Kapetan
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 06.06.15 0:49
Slika je iz mog vremena - 1983.. To je jedna od slika od Luzajica, slikana "poznatim" fotoaparatom .
Kad vec ovoliko pominjemo Luzajica,hocemoli imati tu cast da ga vidimo na ovim stranama.Sjajansi momak,neznam koliko imas slika od Luzajica,ali za sada ih dobro doziras Nadamse da u tim slikama ima i par onih koje ocekujemo:scratch: A tebi prijatelju zasluzeni + ,bez obzira sto ti vec dugujem:roll:,ali tisi moj prijatelj,ti to neces uzeti za zlo!
terrra Džomba
BROJ POSTOVA: : 139 ČLAN OD: : 2014-11-19 DOB : 54 Zemun
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 07.06.15 18:55
Prke (citat):
Druze ercov i ostali drugovi granicari, dali je bilo u vase vreme natpisa na karauli? Ovo je verovatno "slucajna" slika ali otkriva deo natpisa... [You must be registered and logged in to see this image.][/img]
1990-te nije bilo ovog natpisa!
Sponsored content
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme)