FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
Medalja za VZ Jubilarna Medalja 7 g. PV BROJ POSTOVA: : 3740 ČLAN OD: : 2013-12-01
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 12.05.15 21:35
Prke (citat):
Moram da priznam , da sam relativno retko silazio u Rostuse i Bituse... pod tim se podrazumeva da sam isao na nekolko igranka u Rostuse, kad smo bili kanjeni i mi vojnici, (a ne samo privilegovani KURIRI), jedino kao Dzomba sam vise od nekolko puta isao u kafane sa Miljevicem i to najvise u Trebiste jer tamo Samija (KK) je redje isao. Kontakte sa mestanima sam najvise imao na rejonu.. Po bacilima.. A sto se tice zenskog sveta i tu privilegiju su imali ili kuriri , vezisti ili desetari) jer smo mi uglavnom gazili po Krcinu i ostalim brdima ili cuvali strazu... Ali se secam da su desetar Halapija i vezista Marjanovic kad su se skidali jedva prosli zasede u selima ... Zamalo da postanu zetovi ovde u MK...
Sad ispada svi drugaciji samo ti bio nevin kao crvenkapa ,a to za zasede bilo i kod nas.Vujaklija Gojko uspeo da se izvuce,ali kasnijese vratio po devojku Branku koju odveo kuci.Imam podatak da dobili cerkicu i kao sto kazu u bajci,zive srecnim i dugovecnim zivotom
ercov54 Kapetan
Medalja za VZ Jubilarna Medalja 7 g. PV BROJ POSTOVA: : 3740 ČLAN OD: : 2013-12-01
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 12.05.15 21:39
E akobi rekao kakve uspomene budi,bilobi dobro,ovako mozemo samo da nagadjamo,ali u svakom slucaju bar meni drago,a verujem i ostalim momcima kad svratis na Bitusu!
Prke Zastavnik I klase
Orden za VZ PV BROJ POSTOVA: : 992 ČLAN OD: : 2014-11-26 DOB : 60 Berovo
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 13.05.15 23:04
Budi li uspomene i ovo ... [You must be registered and logged in to see this image.][/img] [You must be registered and logged in to see this image.][/img]
ercov54 Kapetan
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 13.05.15 23:11
[You must be registered and logged in to see this image.] Isto to prijatelju,ali malo u sumorno vreme!
Kuhar-Debar. Podporučnik
Medalja za VZ PV BROJ POSTOVA: : 1419 ČLAN OD: : 2015-01-21 BIH-USA.
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 14.05.15 3:09
Prke (citat):
Budi li uspomene i ovo ... [You must be registered and logged in to see this image.][/img] [You must be registered and logged in to see this image.][/img]
Ovo je zaista prelijepo kao iz bajke.
Kuhar-Debar. Podporučnik
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 14.05.15 3:10
ercov54 (citat):
[You must be registered and logged in to see this image.] Isto to prijatelju,ali malo u sumorno vreme!
Sumorno jutro jos kisa pada.....
Prke Zastavnik I klase
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 15.05.15 19:10
Dok cekam eksploziju, da ubacim ja jos neku nostalgicnu fotku... Jos jedna zimska ...Zaostala mi... [You must be registered and logged in to see this image.][/img]
ercov54 Kapetan
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 15.05.15 21:54
Prke (citat):
Dok cekam eksploziju, da ubacim ja jos neku nostalgicnu fotku... Jos jedna zimska ...Zaostala mi... [You must be registered and logged in to see this image.][/img]
Slika prelepa,vuce na secanja.Nisam imao priliku da izlazim na reon u ovakve uslove na terenu,ali nalazili sneg kojise nikad ne topi,i to bas u onom delu gde ti prijatelju nasao malo jezerce! A stose tice eksplozije i ostalih nepogoda,nemati od toga nista moj prijatelju.Primetim povremeno mamke se Bituse,imaih ovde,verovatno prate iliti vec,ali ili im ispod nivoa da se druze sa nama,ili nekakav drugi razlog,ali osim nas starosedelaca,tebe,kuhara i normalno momaka kojise druze samnom od pocetka,nema nama izgleda nikog vise. Ja znam da se ti jako trudis,puno njih i pronasao kontaktirao,ali netreba nikog primoravati,kog nema,bez njega se moze i mora,samo nemogu da shvatim momke da mogu da odole da neuzmu ucesce na temi,pa i oni kao i mi odredjen deo svog zivota ostavili kao i mi na ovim terenima:?:
bogdan Mrdja Gušter
BROJ POSTOVA: : 53 ČLAN OD: : 2015-04-21 DOB : 61 Aleksandrovo,Banat,Vojvodina
Naslov komentara: jeli ovo prečica 15.05.15 21:58
Prke (citat):
ercov54 Kapetan
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 15.05.15 22:02
Nijenam ovakav nacin dobar,samo ja pricam a ti cutis,a nekomi rece da si bio kurir na karauli,a takvi uvek jako puno pricaju galame i kad treba i netreba
bogdan Mrdja Gušter
Naslov komentara: bio davne 1983 lepa su to vremena bila 15.05.15 22:13
Nijenam ovakav nacin dobar,samo ja pricam a ti cutis,a nekomi rece da si bio kurir na karauli,a takvi uvek jako puno pricaju galame i kad treba i netreba
Kuhar-Debar. Podporučnik
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 15.05.15 22:20
Prozivci se moraju svi odazvati a i dizanju zastave svi biti prisutni.
bogdan Mrdja Gušter
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 15.05.15 22:22
Kuhar-Debar. (citat):
tačno tako pozz iz Banata
ercov54 Kapetan
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 15.05.15 22:24
bogdan Mrdja (citat):
Kuhar-Debar. (citat):
E vec ovo vredi ,a kuharu nisam imao priliku iliti cast dizati i spustati zastavu.To kod nas nije bila praksa
Kuhar-Debar. Podporučnik
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 15.05.15 22:25
Pozdrav i za tebe druze Mrdja.
Kuhar-Debar. Podporučnik
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 15.05.15 22:27
ercov54 (citat):
bogdan Mrdja (citat):
Kuhar-Debar. (citat):
E vec ovo vredi ,a kuharu nisam imao priliku iliti cast dizati i spustati zastavu.To kod nas nije bila praksa
Kod nas je to bila praxa samo sto kuhari nisu bili obavezni
ercov54 Kapetan
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 15.05.15 22:28
Kuhar-Debar. (citat):
ercov54 (citat):
bogdan Mrdja (citat):
Kuhar-Debar. (citat):
Kod nas je to bila praxa samo sto kuhari nisu bili obavezni
Pa da, vi kuhari posebna sorta,puno stosta na vas se nije odnosilo
Kuhar-Debar. Podporučnik
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 15.05.15 22:33
Pa dok sam bio u Debru dezurni oficir nikad nije trazio da kuhari budu na prozivci ili na spustanju zastave a kad sam bio na Bitusi o tome naravno nije bilo ni govora
ercov54 Kapetan
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 15.05.15 22:37
Kuhar-Debar. (citat):
Pa dok sam bio u Debru dezurni oficir nikad nije trazio da kuhari budu na prozivci ili na spustanju zastave a kad sam bio na Bitusi o tome naravno nije bilo ni govora
Na Bitusi bilo vas dvojica kuhara,tako sam nesto shvatio liti procitao.A koliko vojnika imali na stanju kad vas bilo dvojica?
Kuhar-Debar. Podporučnik
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 15.05.15 22:39
Ne kad sam bio na Bitusi ja sam bio kuhar i imao sam nekog kao pomocnika znaci bio je samo jedan kuhar na karauli,nisam siguran koje je brojno stanje bilo ali vjerujem otprilike negde oko 30.
ercov54 Kapetan
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 15.05.15 22:44
Kuhar-Debar. (citat):
Ne kad sam bio na Bitusi ja sam bio kuhar i imao sam nekog kao pomocnika znaci bio je samo jedan kuhar na karauli,nisam siguran koje je brojno stanje bilo ali vjerujem otprilike negde oko 30.
Kod nas bilo otprilike oko 25 granicara maksimalno,a samo jedan kuhar bio bez pomocnika.Ja jedno vreme,ali srecom kratko imao ulogu kuhara jer nije blagovremeno dosla smena starom koji otisao kuci,ali jako zeznuto zanimanje,pogotovu ko nema rutinu!
Kuhar-Debar. Podporučnik
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 15.05.15 22:47
Jeste mnogo zeznuto i veoma ozbiljno zanimanje slazem se.
ercov54 Kapetan
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 15.05.15 22:54
Kuhar-Debar. (citat):
Uzoransi momak kao kuhar a i ovde na secanju.Moje pohvale,ako nesto i vrede ++++++za marljivost
Prke Zastavnik I klase
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 16.05.15 8:13
Kod nas, u moje vreme je bio jedan kuvar i jedan pomocnik (trpezarac) . Veroljub DjurDjanovic iz okoline Nisa je bio kuvar a trpezarac Boza Tasim. Nemam kontakta sa njima, iako stalno pokusavam ...
bogdan Mrdja Gušter
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 16.05.15 15:17
Prke (citat):
Kod nas, u moje vreme je bio jedan kuvar i jedan pomocnik (trpezarac) . Veroljub DjurDjanovic iz okoline Nisa je bio kuvar a trpezarac Boza Tasim. Nemam kontakta sa njima, iako stalno pokusavam ...
e kad se setim njih dvojice stvarno su bila dobra ekipa
Kuhar-Debar. Podporučnik
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 16.05.15 21:57
ercov54 (citat):
Kuhar-Debar. (citat):
Uzoransi momak kao kuhar a i ovde na secanju.Moje pohvale,ako nesto i vrede ++++++za marljivost
Hvala druze na lijepim rijecima.
ercov54 Kapetan
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 16.05.15 23:31
Mogaobi Mrdja da nas malo obradijes kakvim slikama,kolikose meni cini,ako gresim ispravime,nisi nista od slika okacio:scratch: U svakom slucaju dragomi sto polako ulazis u pricu oko i na nasoj Bitusi:cheers:
Kuhar-Debar. Podporučnik
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 16.05.15 23:49
Mogaobi Mrdja da nas malo obradijes kakvim slikama,kolikose meni cini,ako gresim ispravime,nisi nista od slika okacio:scratch: U svakom slucaju dragomi sto polako ulazis u pricu oko i na nasoj Bitusi:cheers:
Sto nas je vise bicemo jaci i napredniji i zanimljiviji stoga svi oni koji su nekad pripadali karauli Bitusi u bilo kom obimu i nacinu lijepo bi bilo da nam se pridruze jer ruku na srce za sve nas to je bilo nase najljepse doba u zivotu,zivi mi bili dragi moji drugovi.
ercov54 Kapetan
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 16.05.15 23:59
Sto nas je vise bicemo jaci i napredniji i zanimljiviji stoga svi oni koji su nekad pripadali karauli Bitusi u bilo kom obimu i nacinu lijepo bi bilo da nam se pridruze jer ruku na srce za sve nas to je bilo nase najljepse doba u zivotu,zivi mi bili dragi moji drugovi.
Upravo tako prijatelju,ali nesto nam neide bas.Nadje Prke njegove iz klase,ali nikako da ih duze zadrzi.Bila malo pocela prica sa Aleksom,ali ni njega nema odavno.
ercov54 Kapetan
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 17.05.15 0:03
[You must be registered and logged in to see this image.] Поглед кон врвот Голем Крчин од Веливар
Kuhar-Debar. Podporučnik
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 17.05.15 0:14
Upravo tako prijatelju,ali nesto nam neide bas.Nadje Prke njegove iz klase,ali nikako da ih duze zadrzi.Bila malo pocela prica sa Aleksom,ali ni njega nema odavno.
Prke daj vrati nam Aleksu gde li je on odlutao,ja znam da ti to mozes putem svojih mreza,sretno.
Prke Zastavnik I klase
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 17.05.15 7:46
Prke daj vrati nam Aleksu gde li je on odlutao,ja znam da ti to mozes putem svojih mreza,sretno.
Pa sta da vam kazem drugovi moji... Aleksa je tu negde , ali eto vec neko vreme ocekujem i Koprivicu da nas udostoji nekim komentarom, Luzajic rekao da nasao neke slike , (kaze da nisu one sa granicne linije) i njega ocekujem svakog dana, ali dali ih mrzi ili je nesto drugo posredi stvarno neznam. Hvala ti druze Kuhar, sto ih opet pozivas, verovatno nisu svesni kakvo je zadovoljstvo komunicirati preko foruma... Svi se vade na to "ne umem ja sa netom..." i sama rec FORUM ih malo zbunjuje, iako AMA BAS NISTA NIJE KOMPLICIRANO. EVO OPET i jos jednom POZIVAM SVE KOJIMA IM JE potrebna POMOC OKO TEHNICKIH PROBLEMA (registracija, komentarisanje...) JA IM STOJIM NA RASPOLAGANJU U S V A K O VREME !
AleksKs Džomba
BROJ POSTOVA: : 101 ČLAN OD: : 2015-01-19
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 17.05.15 20:18
bogdan Mrdja (citat):
Prke (citat):
e kad se setim njih dvojice stvarno su bila dobra ekipa
Slazem se sa vama bili su dobri momci. Meni je ostalo u secanju da nam je Boza spremao burek za dorucak a sir smo doneli sa bacila. To je bilo dva puta koliko se secam (mrzelo Bozu mi ga terali vise puta).
AleksKs Džomba
BROJ POSTOVA: : 101 ČLAN OD: : 2015-01-19
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 17.05.15 20:22
Pa sta da vam kazem drugovi moji... Aleksa je tu negde , ali eto vec neko vreme ocekujem i Koprivicu da nas udostoji nekim komentarom, Luzajic rekao da nasao neke slike , (kaze da nisu one sa granicne linije) i njega ocekujem svakog dana, ali dali ih mrzi ili je nesto drugo posredi stvarno neznam. Hvala ti druze Kuhar, sto ih opet pozivas, verovatno nisu svesni kakvo je zadovoljstvo komunicirati preko foruma... Svi se vade na to "ne umem ja sa netom..." i sama rec FORUM ih malo zbunjuje, iako AMA BAS NISTA NIJE KOMPLICIRANO. EVO OPET i jos jednom POZIVAM SVE KOJIMA IM JE potrebna POMOC OKO TEHNICKIH PROBLEMA (registracija, komentarisanje...) JA IM STOJIM NA RASPOLAGANJU U S V A K O VREME !
Pozdrav moji dragi granicari. Bas sam se nesto ulenjio, da li godina proizvodnje ili ovo lepo vreme, a da nisam vest sa netom to stoji.
Prke Zastavnik I klase
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 17.05.15 20:42
[You must be registered and logged in to see this link.] Džomba [You must be registered and logged in to see this image.] Pozdrav moji dragi granicari. Bas sam se nesto ulenjio, da li godina proizvodnje ili ovo lepo vreme, a da nisam vest sa netom to stoji.
Imajuci u vidu da si vec ovde i da super pises i komentarises ne drzi ti to da nisi vest, ali svakako ces postati jos vestiji , jer znam da si bistar momak. Mislim da je lenjost (на македонском се каже - МРЗА), je glavni razlog. I mene prijatelju ponelkad MRZI ali samo ponekad...
Prke Zastavnik I klase
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 17.05.15 20:45
Evo neke slike od Alekse koje nismo objavljivali . Ajd tumacimo ih zajedno..
Don i Aleks ispred voljene nam karaule... [You must be registered and logged in to see this image.][/img]
ercov54 Kapetan
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 17.05.15 22:07
Prke (citat):
[You must be registered and logged in to see this link.] Džomba [You must be registered and logged in to see this image.] Pozdrav moji dragi granicari. Bas sam se nesto ulenjio, da li godina proizvodnje ili ovo lepo vreme, a da nisam vest sa netom to stoji.
Imajuci u vidu da si vec ovde i da super pises i komentarises ne drzi ti to da nisi vest, ali svakako ces postati jos vestiji , jer znam da si bistar momak. Mislim da je lenjost (на македонском се каже - МРЗА), je glavni razlog. I mene prijatelju ponelkad MRZI ali samo ponekad...
MRZI tebe prijatelju mnogo cesto,a to za Aleksu da sasvim dobro vlada netom to stoji,ali u svakom slucaju navikli na njega i njegove fotke,pa se oseca njegovo(na makedonskom-MRZA)
ercov54 Kapetan
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 17.05.15 22:15
A slika bas sjajna,tacnose vidi koliko poverenja imaju jedan u drugog.Vec sam pisao da momak iz Slovenije Rebernik Anton,prilikom rastanka sa psom,koje su tu bile dirljive scene.Pas laje i zavija a vojnik kleci kod psa i place.Kasnije jako tesko pas se prilagodio novom drugaru,danima odbijao hranu,a bio jako agresivan prema svakom koji pokusao da mu pridje!
Kuhar-Debar. Podporučnik
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 17.05.15 22:24
Prke (citat):
Evo neke slike od Alekse koje nismo objavljivali . Ajd tumacimo ih zajedno..
Don i Aleks ispred voljene nam karaule... [You must be registered and logged in to see this image.][/img]
I Don je volio nogomet kao i mi svi ostali.
ercov54 Kapetan
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 17.05.15 22:31
Kod nas i nije imalo terena za bilo kakav sport osim za odbojku,a igraliste bilo na terenu koji kod vas sluzio kao poligon,na sadasnjem mestu gde grade crkvu!
Kuhar-Debar. Podporučnik
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 17.05.15 22:43
Veoma cudno da ste imali igraliste za odbojku a ne za fudbal prijatelju ili da niste imali mozda neki pojedinacni kos.
ercov54 Kapetan
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 17.05.15 22:49
Vidim moj prijatelj iz Berova povremeno izproziva svoje klasice,i to ponekad urodi plodom:lol: Pa nesto razmisljam da i ja oglasim poternicu iliti tjeralicu za ovim od mojih bivsih drugova sa Bituse:scratch:
Ovi momci docekali i obucili pravilima granicne sluzbe mene i moju klasu.Zajedno delili zlo i dobro 5 meseci.To bili jako dobri momci.Svakom pruzili savet,pomogli kad je trebalo. Biosam 5 meseci pre granice u sasvim drugom okruzenju,sa mnogooo vise vojnika,ali takav prijem i ponasanje starijih vojnika prema nama pridoslim na karaulu nedase recim opisati. To samo zna onaj koji prosao kroz sve to!
ercov54 Kapetan
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 17.05.15 22:57
Kuhar-Debar. (citat):
Veoma cudno da ste imali igraliste za odbojku a ne za fudbal prijatelju ili da niste imali mozda neki pojedinacni kos.
Ne,samo odbojkasko igraliste i nista vise.Nestomi u memoriji da nekakav kos bio sklepat na nekom velikom drvetu,bice da bese bukva koja ujedno i sluzila za vreme letnjih meseci kao hladovina kad desetar Rade drzao politicko predavanje
Kuhar-Debar. Podporučnik
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 18.05.15 0:38
ercov54 (citat):
Kuhar-Debar. (citat):
Ne,samo odbojkasko igraliste i nista vise.Nestomi u memoriji da nekakav kos bio sklepat na nekom velikom drvetu,bice da bese bukva koja ujedno i sluzila za vreme letnjih meseci kao hladovina kad desetar Rade drzao politicko predavanje
Dobro donekle mogu i razumjeti bila su to druga vremena,interesuje me jeli ta bukva mozda jos u zivotu mada duboko sumnjam
Kuhar-Debar. Podporučnik
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 18.05.15 0:39
ercov54 (citat):
Vidim moj prijatelj iz Berova povremeno izproziva svoje klasice,i to ponekad urodi plodom:lol: Pa nesto razmisljam da i ja oglasim poternicu iliti tjeralicu za ovim od mojih bivsih drugova sa Bituse:scratch:
Ovi momci docekali i obucili pravilima granicne sluzbe mene i moju klasu.Zajedno delili zlo i dobro 5 meseci.To bili jako dobri momci.Svakom pruzili savet,pomogli kad je trebalo. Biosam 5 meseci pre granice u sasvim drugom okruzenju,sa mnogooo vise vojnika,ali takav prijem i ponasanje starijih vojnika prema nama pridoslim na karaulu nedase recim opisati. To samo zna onaj koji prosao kroz sve to!
Dali se prijatelju mozda sjecas odakle je bio taj 4 na listi Djulaga.
mornar71 Razvodnik
BROJ POSTOVA: : 202 ČLAN OD: : 2013-03-05 valjevo
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 18.05.15 21:50
Ercov kada okupljas ekipu za put u Bituse Matic Milovan i Ja se prijavljujemo.Pozdrav iz Valjeva obavezno citam vase postove
ercov54 Kapetan
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 18.05.15 21:58
Druze zastavnice,sto se tice bukve,sumnjam da jos krasi dvoriste bivse nam karaule,jer sudeci po nekim skorasnjim slikama,neki novi momci i breze isekli koje bile jako mlade,a staru bukvu ako vojnici nisu osekli zarad grejanja,onda je vreme svoje ucinilo:scratch: Barjaktarevic odakle je:evil:,ono sto imao u memoriji ja napisao,ali sudeci po secanju i ponasanju doticnog,mislim da negde iz lijepe Bosne.Ipak to generacija starih boraca,tako da puno toga nije stiglo da se udje u detalje:roll:
ercov54 Kapetan
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme) 18.05.15 22:05
mornar71 (citat):
Ercov kada okupljas ekipu za put u Bituse Matic Milovan i Ja se prijavljujemo.Pozdrav iz Valjeva obavezno citam vase postove
Pozdrav mornaru iz Valjeva koji more video samo na razglednici . A da ti mornaru mozda nisi nesto permuntovao oko imena tvojih komsija.Matic MIODRAG na njegasi mislio,a nestoga nema.Bas danas pustih sms,ali osta bez reakcije:scratch: A Jeremic Milovan,doduse i on ti komsija,kako ti rece uspesan ascija po svadbama,doduse sad vise nema ispracaja.E sad je pitanje dali biv kurir ili sadasnji kuvar oce u Bituse:?:
Sponsored content
Naslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme)