FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 24.09.14 16:44
Gringo (citat):
Ajme ta ti vrijedi sto pluseva a ne jedan ....... To je istina do bola..... A sad odmah buš dobil i minus bez brige....istina...je voda duboka stari moj. u njoj su se mnogi već utopili a neki se već dave.....pomalo!!!
Kolega ja sam siguran da ga od prijatelje E&W nebum dobil.On je preiskusan da nebi razumio moju liturgiju . Za druge me baš briga,nek se ispucaju
_________________ "Teško nama,Mardonije, kad nas vodiš u borbu protiv takvih ljudi koji se ne bore za novac, nego za slavu." -Tritantehma
lacoš Kapetan
PV BROJ POSTOVA: : 3968 ČLAN OD: : 2012-12-07
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 24.09.14 16:47
pera84 (citat):
Naprotiv!
Iskusni nikad ne trce prvi. Puste diletante a oni posmatraju i analiziraju. Jebaji ga, nikad se ne zna....
Prijatelju nisi boldao zadnju rečenicu mojega posta.Ista misao kao i tvoja.
_________________ "Teško nama,Mardonije, kad nas vodiš u borbu protiv takvih ljudi koji se ne bore za novac, nego za slavu." -Tritantehma
Gringo Kapetan
BROJ POSTOVA: : 3705 ČLAN OD: : 2011-09-29
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 24.09.14 16:48
Bravo.....no ima tu onih koji promatraju iz prikrajka pa onda opale i zbrišu.....kao što reće Pera treba za neke stvari imati muda.....
_________________ Čovjek je gospodar svih onih riječi koje nikada nije izgovorio, kao i rob svega onoga što mu je izmaklo!
013gonzo Podporučnik
VZ PV BROJ POSTOVA: : 1958 ČLAN OD: : 2014-08-16 DOB : 73 Beograd
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 24.09.14 18:18
Ej forumaši, da li sam ispravno shvatio da je ova tema "Priroda u mom kraju" ili ko je išao na sastanke SKJ a ko u Crkvu, kao i ko sada ide u Crkvu a ko na sastanke sadašnjih SKJ-tova
?????????
_________________ Ceterum censeo Carthaginem esse delendam Što se ostaloga tiče, smatram da Kartaginu treba razoriti
Gringo Kapetan
BROJ POSTOVA: : 3705 ČLAN OD: : 2011-09-29
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 24.09.14 20:51
Prošao sam dio toga kraja sa svojim vodičem,Mirkom.Predivna rijeka i kraj uz nju.Bilo je malo premalo vremena da bi se popeli na brda,sljedeči put sigurno.Sve u svemu raj i ko tu prolazi preporučam pogledati.
ercov54 Kapetan
Medalja za VZ Jubilarna Medalja 7 g. PV BROJ POSTOVA: : 3740 ČLAN OD: : 2013-12-01
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 25.09.14 22:38
[You must be registered and logged in to see this image.] Murtenica-Zlatibor
sasa staza Podporučnik
Medalja za VZ PV BROJ POSTOVA: : 1231 ČLAN OD: : 2013-02-06 Svuda po malo
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 26.09.14 20:13
Blago vama svima koji imate ovako lepe predele,kod mene ravno do Kosova-tek po neki potocic tu i tamo... Bas vam zavidim.
lacoš Kapetan
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 26.09.14 20:39
sasa staza (citat):
Blago vama svima koji imate ovako lepe predele,kod mene ravno do Kosova-tek po neki potocic tu i tamo... Bas vam zavidim.
Saško ne se zajebavaj.Pa gdje da je Šumadija ravna.Ili si možda odselio
ercov54 Kapetan
Medalja za VZ Jubilarna Medalja 7 g. PV BROJ POSTOVA: : 3740 ČLAN OD: : 2013-12-01
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 26.09.14 22:13
lacoš (citat):
sasa staza (citat):
Saško ne se zajebavaj.Pa gdje da je Šumadija ravna.Ili si možda odselio
Ma kavi odselio,nego taj ne mrda iz Kusadka iliti vec,a tu doduse ima nesto malo ravnice,malo oko Jasenice i dole kod Kiseljaka oko aerodroma
bojnik Poručnik
PV BROJ POSTOVA: : 2745 ČLAN OD: : 2012-11-13 DOB : 59 Slavonija - Slanina & kulen + čvarci & kobasice
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 26.09.14 23:09
sasa staza (citat):
veliš nema ništa, a što je ovo Jezero Kudreč ugodno oku i odmor za tijelo
i još sam namjerno stavio sliku velikog formata, rizikujući da me administracija kazni glede toga.
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur. – Šta god se kaže na latinskom, zvuči mudro.
alexandar: komentar modifikovan dana: 26.09.14 23:13; prepravljeno ukupno 1 puta (Reason for editing : resize)
sasa staza Podporučnik
Medalja za VZ PV BROJ POSTOVA: : 1231 ČLAN OD: : 2013-02-06 Svuda po malo
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 27.09.14 9:17
Ma nisam ja iz Kusadka-nedaj boze. Tu sam ja blizu ali stvarno kod mene je ravno kao u Vojvodini tako da mi ovi prizori sa planine dodju kao odmor za dusu i telo..
mirko bratuš Kapetan
NA VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 3737 ČLAN OD: : 2012-04-15 DOB : 77
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 27.09.14 11:38
[You must be registered and logged in to see this image.] Bovška kotlina. (lacoš,ta te še čaka)
lacoš Kapetan
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 27.09.14 11:42
U Mirko,prekrasno izgleda ne slici.Uživo sigurno još i ljepše.Mirko radujem se prilici da se popnemo gore. Tamu daljini je Bovec ili?
mirko bratuš Kapetan
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 27.09.14 11:47
@lacoš,ja. Slikano z Zagorelca,soseda Bavškega Grintavca.
lacoš Kapetan
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 27.09.14 12:00
mirko bratuš (citat):
Mirko ne poznam ni dolino,akamoli te hribe . Najbolj bo v Živo,od zgoraj
PORUCNIK Pukovnik
NA VZ VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 10461 ČLAN OD: : 2014-08-01 DOB : 62 Bijelo Polje
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 28.09.14 2:23
mirko bratuš (citat):
Duva li vjetar nekad tu?
_________________ Bili smo veca 'gospoda' dok smo bili 'drugovi', nego sto smo drugovi, sad, kad smo gospoda. porucnik ness
mirko bratuš Kapetan
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 28.09.14 6:15
@PORUČNIK,tudi piha kdaj.Vendar je burja doma na Vipavskem.Tam je pa hudič ,ko zapiha.
PORUCNIK Pukovnik
NA VZ VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 10461 ČLAN OD: : 2014-08-01 DOB : 62 Bijelo Polje
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 28.09.14 6:18
mirko bratuš (citat):
@PORUČNIK,tudi piha kdaj.Vendar je burja doma na Vipavskem.Tam je pa hudič ,ko zapiha.
Razumljivo, propuh kao u tunelu.
_________________ Bili smo veca 'gospoda' dok smo bili 'drugovi', nego sto smo drugovi, sad, kad smo gospoda. porucnik ness
mirko bratuš Kapetan
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 28.09.14 6:50
[You must be registered and logged in to see this image.] Ko zapiha je pa tako.
PORUCNIK Pukovnik
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 28.09.14 6:56
mirko bratuš (citat):
Ko zapiha je pa tako.
E, mirko, ali ovo nije u dolini
PORUCNIK Pukovnik
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 28.09.14 7:01
izbacivanje sa neta, pa mi se ponovio post
013gonzo Podporučnik
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 28.09.14 11:08
Beograd 28.09.14. pod opsadom zato što ONI hoće da šetaju. Raskrsnica Bulevara i Beogradske kod Pravnog fakulteta, prema centru grada, Skupštini...
Slikao mobilnim i pobegao zato što mi se počeo da približava "Oklopnik bez mane i straha"
_________________ Ceterum censeo Carthaginem esse delendam Što se ostaloga tiče, smatram da Kartaginu treba razoriti
lacoš Kapetan
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 28.09.14 11:13
013gonzo (citat):
Beograd 28.09.14. pod opsadom zato što ONI hoće da šetaju. Raskrsnica Bulevara i Beogradske kod Pravnog fakulteta, prema centru grada, Skupštini...
Slikao mobilnim i pobegao zato što mi se počeo da približava "Oklopnik bez mane i straha"
Kako ih zovu tu kod vas-Kornjače?
Pričao mi je jedan vaš sugrađanin da su stvarno opasni.Kaže,najprije lome kičmu pa tek onda pitaju kosi
013gonzo Podporučnik
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 28.09.14 17:42
lacoš (citat):
013gonzo (citat):
Kako ih zovu tu kod vas-Kornjače?
Pričao mi je jedan vaš sugrađanin da su stvarno opasni.Kaže,najprije lome kičmu pa tek onda pitaju kosi
Nisam isprobavao već sam hrabro pobegao. Kada god ih vidim pa čak i kada je samo jedan u punoj ili polovičnoj opremi, oprezno zaobiđem ili pređem na drugu stranu ulice. I ja sam čuo za taj naziv "kornjača", ali meni se više sviđa, mislim Rakićev, "Silni oklopnik bez mane i straha" !!! Ako sam pravilno razumeo crvenu liniju desno, zaradio si minus zbog svog mišljenja / pitanja, Evo ti od mene plusić
mirko bratuš Kapetan
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 29.09.14 20:33
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 01.10.14 19:13
mirko bratuš (citat):
Prihaja jesen
Peku se kesteni,pije se mladi mošt
013gonzo Podporučnik
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 01.10.14 19:23
lacoš (citat):
mirko bratuš (citat):
Prihaja jesen
Što je, je, a naročito za MOŠT !!!
mirko bratuš Kapetan
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 01.10.14 19:54
[You must be registered and logged in to see this image.] Tudi buče so dobile barvo.
Četni evidentičar Podporučnik
BROJ POSTOVA: : 1310 ČLAN OD: : 2014-01-18 DOB : 55 Tu i Tamo
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 02.10.14 1:02
013gonzo (citat):
lacoš (citat):
mirko bratuš (citat):
Prihaja jesen
Što je, je, a naročito za MOŠT !!!
Jesen je najlepši ljetni čas između svih ljetnih časa. Pogotovo 1 oktobar - moj zvanični rođen dan. I neka mi niko ne čestita, jer imam ja svaki dan rođen dan, prijatelji moji.
_________________ Audaces fortuna iuvat
mirko bratuš Kapetan
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 03.10.14 19:33