FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991

Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories

HomeEventsRegistracijaLogin

Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)

Go down 
+20
Vojnik Graničar
pera84
stari FAZAN
East&West
Max Blitz
purger
Stazio
SveJug
Mikula 67
sasa staza
dojran
dpuric
dinosaurus
rade kraljevo
lacoš
duci64
milutins
Pero™
ZAGORAC
ercov54
24 posters
Idi na stranicu : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20  Next
AutorPoruka
Djida
Zastavnik I klase
Zastavnik I klase

Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 972
ČLAN OD: : 2013-04-05

Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 16 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 16 Icon_minitime04.06.14 22:26

[You must be registered and logged in to see this image.]
Za sve posetioce ove stranice a posebno za Druga Ercova jedna slika mesta Bituše
Pozdrav

Na vrh Go down
Pero™
Poručnik
Poručnik
Pero™

Orden za vojne zasluge sa srebrnim mačevima Orden za VZ
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 2042
ČLAN OD: : 2012-10-29
M(j)esto LJ, nekad SFRJ

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 16 Icon_minitime04.06.14 23:16

A ja sam mislio da sam ja bio na nekom teškom terenu. Kad gledam ovakve slike sa granica ne mogu da se načudim šta ste sve prošli. 

Svaka čast vama momci što ste ovo prelazili svaki dan. I posle neka mi još neko kaže da smo bili loša vojska, mamu mu...

Stvarno, imate moje poštovanje, šta ste sve morali proči.
Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Medalja za Vojne Zasluge Medalja za VZ
Jubilarna Medalja 7 g. Jubilarna Medalja 7 g.
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 3740
ČLAN OD: : 2013-12-01

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 16 Icon_minitime04.06.14 23:53

Pero™ (citat):
A ja sam mislio da sam ja bio na nekom teškom terenu. Kad gledam ovakve slike sa granica ne mogu da se načudim šta ste sve prošli. 

Svaka čast vama momci što ste ovo prelazili svaki dan. I posle neka mi još neko kaže da smo bili loša vojska, mamu mu...

Teren za izlazak na reon jeste jako bio tezak,doduse zona odgovornosti Bituse bila do vrha Velikog krcina,kod rusevina crkve,ostatak reona bio malo blazi,ali dolazilose do reona kozjim stazama,a svi mi iz tog vremana,svak na svoj nacin imali nimalo lako sluzbovanje,ali sve se to pisalo u vojni rok Wink
Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 16 Icon_minitime04.06.14 23:59

Djida,hvala na slikama,samo da podsetim da samo selo Bituse jedino ostalo  cisti pravoslavci,to sam znao iz kontakata sa mestanima,a i taj podatak ima po dokumentaciji na netu,kao neobicnost,jer sva naselja oko su neki drugi Wink
Na vrh Go down
Pero™
Poručnik
Poručnik
Pero™

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto LJ, nekad SFRJ

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 16 Icon_minitime05.06.14 0:27

ercov54 (citat):
Pero™ (citat):

Teren za izlazak na reon jeste jako bio tezak,doduse zona odgovornosti Bituse bila do vrha Velikog krcina,kod rusevina crkve,ostatak reona bio malo blazi,ali dolazilose do reona kozjim stazama,a svi mi iz tog vremana,svak na svoj nacin imali nimalo lako sluzbovanje,ali sve se to pisalo u vojni rok Wink

Ercove, mi smo imali dva puta do rejona granice. Jedan je bio sorazmerno ravan i po šumi, pa je zimi bilo snega samo do kolena, drugi je bio malo više strm, možda slično drugoj slici kde je kučica sa krstom - verovatno crkva. E tamo je ponekde naduvalo i snega do pojasa. Ipak prema rejonima što si jih ti pregazio i Zagorac, ja sam dobro prošao ali ipak cenim vaš trud, jer sam barem napola slično i ja uradio. 

Jesi li primetio da praktično nema graničara sa Mađarske granice? Dali su oni isuviše lako odradili svoj posao ili je to samo slučajno da nisu našli ovaj forum?

Bilo pa prošlo, odradili smo svoj dug onoj zemlji koja više i ne postoji. Odradili smo ga na težak način, večina je bolje prošla od nas graničara.
Na vrh Go down
dinosaurus
Kapetan I klase
Kapetan I klase

BROJ POSTOVA: : 4064
ČLAN OD: : 2013-10-10
M(j)esto Beograd

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 16 Icon_minitime05.06.14 0:30

Pero™ (citat):
I posle neka mi još neko kaže da smo bili loša vojska, mamu mu...

Very Happy  Very Happy  Very Happy  Tako je Pero..
Na vrh Go down
Gringo
Kapetan
Kapetan
Gringo

BROJ POSTOVA: : 3705
ČLAN OD: : 2011-09-29

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 16 Icon_minitime05.06.14 20:21

Pa tko je rekao da smo bili loša vojska......???  Batine

Poručnik
Poručnik
Pero™

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto LJ, nekad SFRJ

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 16 Icon_minitime06.06.14 1:04

Gringo (citat):
Ovde niko to nije rekao...

ima puno ''dece'' što nisu bili u JNA pa se prave pametni

ima mnogo onih što su na laki način prošli kroz JNA. Neki graničari smo ga prošli na težak način - ustajanje noču, prelaženje 30 i više km na dan, glavu svaki dan u torbi i mogučnost da neko puca na nas. izvršavanje zadatka patrole i straže iako oficir nije uvek bio iza nas

I naravno daljnih rođaka onih koji su poubijani posle rata. 

dobra oprema na nivoju ozbiljnih jedinica drugih vojski. Dali znaš šta su Bugarski vojnici radili posle gađanja na strelištu? Skupljali su čahure da jih opet napune. Imao sam neko vreme jedan bugarski metak tri puta opaljen. 

Po mojim opažanjima iz izleta po bivšoj istočnoj europi vojnici baš nisu imali neka najnovija odela i neku kvalitetu. 

Da o opremi koja jim je dozvoljavala SSSR i ne govorim. Sad sa internetom vidim mnogo više stvari nego što sam jih video tad. 

Bili smo dobra vojska. 
Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 16 Icon_minitime07.06.14 0:53

Pero™ (citat):
Gringo (citat):

ima mnogo onih što su na laki način prošli kroz JNA. Neki graničari smo ga prošli na težak način - ustajanje noču, prelaženje 30 i više km na dan, glavu svaki dan u torbi i mogučnost da neko puca na nas. izvršavanje zadatka patrole i straže iako oficir nije uvek bio iza nas

dobra oprema na nivoju ozbiljnih jedinica drugih vojski. Dali znaš šta su Bugarski vojnici radili posle gađanja na strelištu? Skupljali su čahure da jih opet napune. Imao sam neko vreme jedan bugarski metak tri puta opaljen. 

Po mojim opažanjima iz izleta po bivšoj istočnoj europi vojnici baš nisu imali neka najnovija odela i neku kvalitetu. 

Da o opremi koja jim je dozvoljavala SSSR i ne govorim. Sad sa internetom vidim mnogo više stvari nego što sam jih video tad. 

Bili smo dobra vojska. 
Svaka ti na mestu Pero,za receno + salutiranje
Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 16 Icon_minitime07.06.14 22:41

Bacija-iliti mesto gde za vreme leta iliti vec mestani cuvali veliki broj ovaca,pravili tako kvalitetan sir,a kad kretali na reon uvek svracali na odmor,a ovo ja bacija susednog sela Velebrdo,bar tako pise uz fotku!
Na vrh Go down
Gringo
Kapetan
Kapetan
Gringo

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 16 Icon_minitime08.06.14 16:02

ercov54 (citat):
Pero™ (citat):
Gringo (citat):

Bili smo dobra vojska. 
Pa djeca ko djeca oni gledali puno filmova i uživili se, onako bez sbage i pameti.... a neće oni nikad uspjeti proživjeti ni dva dana ono što smo mi tolike mjesece, ono što smo naučili u JNA, kasnije nam je mnogima spasilo glavu u ratu koji nas je zadesio....vjerujem da moj primjer nije usamljen!!!

Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 16 Icon_minitime08.06.14 22:54

Gringo (citat):
ercov54 (citat):
Pero™ (citat):
Gringo (citat):

Bili smo dobra vojska. 
Pa djeca ko djeca oni gledali puno filmova i uživili se, onako bez sbage i pameti.... a neće oni nikad uspjeti proživjeti ni dva dana ono što smo mi tolike mjesece, ono što smo naučili u JNA, kasnije nam je mnogima spasilo glavu u ratu koji nas je zadesio....vjerujem da moj primjer nije usamljen!!!
Upravo tako Gringo,a receno zasluzuje vise od + salutiranje
Na vrh Go down
lacoš
Kapetan
Kapetan
lacoš

Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 3968
ČLAN OD: : 2012-12-07

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 16 Icon_minitime10.06.14 12:46

Eeercoooveeee na položaj[You must be registered and logged in to see this image.]

Kapetan
Kapetan
Gringo

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 16 Icon_minitime10.06.14 16:01

Svi smo na položaju.....imaš kaj mlađe....i za nas....???  Eto i kolega Ercov sigurno ne bi imao ništa protiv!!!!! lol!

Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 16 Icon_minitime10.06.14 21:38

Svaka cast Lacos,uvek kad dodjes,doneses poklon sunny,pocevsi se druziti sa vama,kao sto rece Djida,sasvim sam se vratio u ona davna vremena,a nista protiv Gringo,sto nas vise to bolje,samo sto ovo tvoje malo dvosmisleno moze da se tumaci,ali u svakom slucaju ja sam uvek za Wink
Na vrh Go down
Gringo
Kapetan
Kapetan
Gringo

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 16 Icon_minitime10.06.14 21:51

Ak si ZA onda ti dam jedan [You must be registered and logged in to see this image.] i da ti kažem nisam doista mislio ništa dvosmisleno, mislio isključivo na neke mlađe ženske i za njih bi zauzeli položaj....!!

Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 16 Icon_minitime10.06.14 22:02

Gringo (citat):
Ak si ZA onda ti dam jedan [You must be registered and logged in to see this image.] i da ti kažem nisam doista mislio ništa dvosmisleno, mislio isključivo na neke mlađe ženske i za njih bi zauzeli položaj....!!
Upravo na to i ja mislio,da ti mislio Very Happy ,i za tu opciju sam za,a za + hvala Laughing
Na vrh Go down
lacoš
Kapetan
Kapetan
lacoš

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 16 Icon_minitime11.06.14 7:39

ercov54 (citat):
Gringo (citat):
Upravo na to i ja mislio,da ti mislio Very Happy ,i za tu opciju sam za,a za + hvala Laughing
Prvo se vi kolege popnite na Krčin.Kad se popnete neče vam na pameti biti druga zanimacija osim jadikovanja.
Zato kolege mislite kako nebi zaboravili popiti tablete prije uspona,ti Ercov za leđa a ti Gringo za koljeno Laughing ,jer inače od zauzimanja položaja ništa. Mad 
Mladost(žensku)ostavite nama u dolini lol!

Kapetan
Kapetan
Gringo

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 16 Icon_minitime11.06.14 12:13

[You must be registered and logged in to see this image.] znači tako!!!!

Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 16 Icon_minitime11.06.14 22:38

Prijatelju Lacose,peose ja na Krcin za 5 meseci svaki treci dan,iako proslo 40 godina,mislim da mi ni sad nebi bio problem da se popnem i na Krcin Wink ,a sto se tice zauzimanja polozaja,cenim Gringo sposoban i spreman u to nema sumnje,a i ja bih svesrdno dao ucesce u toj raboti Twisted Evil
Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 16 Icon_minitime12.06.14 22:38

Veliki Krcin,ostaci crkve na samoj granicnoj liniji,ali postoji jedno veliko Question u mojoj memoriji ostala scena jako teskog nepristupacnog terena.Ocekujem nekog poznavaoca sredine i prilika,da sve postavi na mesto koje mu pripada.Dragane Bituse bilobi jako dobro da uzmes ucesca u recenziji teme!Neznam zasto nas izbegavas kad znam da si ponekad prisutan na forumu Wink
Na vrh Go down
ZAGORAC
Kapetan
Kapetan
ZAGORAC

Orden za vojne zasluge sa srebrnim mačevima VZ
Jubilarna Medalja 10 godina JM
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 3592
ČLAN OD: : 2012-02-13
DOB : 60

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 16 Icon_minitime13.06.14 23:24

Ovo ti je slikano sa južne strane.
Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 16 Icon_minitime13.06.14 23:29

ZAGORAC (citat):
Ovo ti je slikano sa južne strane.
I hteosam tebi Generale da se obratim za pomoc.Ako je to vec sto jeste,e ovde se zavrsavala odgovornost Bituse,a pojma nemam cija odgovornost pocinjala,a kasnije postavicu sliku ove iste planine gledane iz podnozja!
Na vrh Go down
ZAGORAC
Kapetan
Kapetan
ZAGORAC

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 16 Icon_minitime13.06.14 23:32

Samo ti radi,sjetiti ćeš se ti koja ti je karaula bila sa južne strane,ako ne,naći će se netko.... Laughing
Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 16 Icon_minitime13.06.14 23:35

Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 16 Icon_minitime13.06.14 23:40

ZAGORAC (citat):
Samo ti radi,sjetiti ćeš se ti koja ti je karaula bila sa južne strane,ako ne,naći će se netko.... Laughing
 Very Happy  Sad zasto me teras da preturam po dokumentaciji,a ti vec sad znas podatke,imaj obzira na moje godine Twisted Evil  Rolling Eyes  Wink
Na vrh Go down
ZAGORAC
Kapetan
Kapetan
ZAGORAC

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 16 Icon_minitime13.06.14 23:45

ercov54 (citat):
ZAGORAC (citat):
 Very Happy  Sad zasto me teras da preturam po dokumentaciji,a ti vec sad znas podatke,imaj obzira na moje godine Twisted Evil  Rolling Eyes  Wink
Ako ne želiš "pretumbavati" sjećanja,mislim da ti je popis na stranicama teme Debar.
P.S. Nisi baš tako star.. Laughing  Laughing  Laughing
Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 16 Icon_minitime14.06.14 22:35

Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 16 Icon_minitime14.06.14 22:37

dva drugara Valjevca,Matic Miodrag,inace bio kurir dok nije meni predao stafetnu palicu,a drugi Jeremic Milovan inace sjajan kuvar.

ercov54: komentar modifikovan dana: 14.06.14 22:48; prepravljeno ukupno 1 puta
Na vrh Go down
lacoš
Kapetan
Kapetan
lacoš

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 16 Icon_minitime14.06.14 22:40

Bravo Ercove za slike.Gdje ih samo iskopa,štampane sa današnjim datumom Very Happy  cheers

Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 16 Icon_minitime14.06.14 22:44

ercov54 (citat):
Zagorac obradjiva temu Bina,pa i mismo imali nesto iz roda psecega,a sta i ko je taj rod procenite sami,a mala pomoc,od ovo dvoje na fotki je,jedno pas iliti kerusa,a drugo sam ja Rolling Eyes  Wink  Twisted Evil
Na vrh Go down
lacoš
Kapetan
Kapetan
lacoš

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 16 Icon_minitime14.06.14 22:48

ercov54 (citat):
ercov54 (citat):
Zagorac obradjiva temu Bina,pa i mismo imali nesto iz roda psecega,a sta i ko je taj rod procenite sami,a mala pomoc,od ovo dvoje na fotki je,jedno pas iliti kerusa,a drugo sam ja Rolling Eyes  Wink  Twisted Evil
Ti si sigurno ovaj što leži Laughing .A ko ti onaj drug na drugoj slici?Da nije desetar?

Kapetan I klase
Kapetan I klase

BROJ POSTOVA: : 4064
ČLAN OD: : 2013-10-10
M(j)esto Beograd

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 16 Icon_minitime14.06.14 22:48

Prijatelju svaka čast za zaleganje u sneg,jako lepa slika i uspomena..na mlade dane cheers
Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 16 Icon_minitime14.06.14 22:51

lacoš (citat):
Bravo Ercove za slike.Gdje ih samo iskopa,štampane sa današnjim datumom Very Happy  cheers
Koja si ti preciznost,bolji od svajcarskog sata,kako posvecujes paznju i najsitnijim detaljima,a na kraj pameti mi nije palo da se to odslikava,a fotke sad prenete pomocu mobitela,a ti nisi mogao da se uzdrzis a da ne prokomentarises,inace drugi to nebi ni primetili Evil or Very Mad  Wink
Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 16 Icon_minitime14.06.14 23:02

dinosaurus (citat):
Prijatelju svaka čast za zaleganje u sneg,jako lepa slika i uspomena..na mlade dane cheers
Eh prijatelju,ostaje samo secanje,mada tad bese jako naporno,a gledajuci sa ove vremenske distance,bar za mene,to su bili najbolji dani za zivotnu skolu  salutiranje
Na vrh Go down
Djida
Zastavnik I klase
Zastavnik I klase

Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 972
ČLAN OD: : 2013-04-05

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 16 Icon_minitime14.06.14 23:08

Lepa slika Ercove druže nemam reči.
Na vrh Go down
lacoš
Kapetan
Kapetan
lacoš

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 16 Icon_minitime14.06.14 23:08

ercov54 (citat):

Koja si ti preciznost,bolji od svajcarskog sata,kako posvecujes paznju i najsitnijim detaljima,a na kraj pameti mi nije palo da se to odslikava,a fotke sad prenete pomocu mobitela,a ti nisi mogao da se uzdrzis a da ne prokomentarises,inace drugi to nebi ni primetili Evil or Very Mad  Wink
Koju ti to tehnologiju koristiš?Otkud te slike u mobitelu?Pa tih godina nije bilo ni fotoaparata a kamoli mobitela.
Ili si možda slikao te stare slike mobitelom pa ih tako prenio u kompjuter.

Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 16 Icon_minitime14.06.14 23:14

lacoš (citat):
ercov54 (citat):

Koju ti to tehnologiju koristiš?Otkud te slike u mobitelu?Pa tih godina nije bilo ni fotoaparata a kamoli mobitela.
Ili si možda slikao te stare slike mobitelom pa ih tako prenio u kompjuter.
Koristim tehnologiju vremeplova Laughing  Twisted Evil ,a sam znas da ta zadnja verzija jedina moguca,ali ti hoces da sve bude transarentno Twisted Evil  Rolling Eyes
Na vrh Go down
lacoš
Kapetan
Kapetan
lacoš

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 16 Icon_minitime14.06.14 23:20

ercov (citat):
Koristim tehnologiju vremeplova Laughing  Twisted Evil ,a sam znas da ta zadnja verzija jedina moguca,ali ti hoces da sve bude transarentno Twisted Evil  Rolling Eyes
Ma nebi ja to pisao samo tako.Sječam se ja kako si nastupao kad si se uključio na forum,star sam ja,ne razumijem se ja u tehniku,strano je to meni.A vidi ga sad,majstor tehnike.Nisu tebe bez razloga poslali na granicu,snalažljiv si ti momak i uporan.

Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 16 Icon_minitime14.06.14 23:28

lacoš (citat):
ercov (citat):
Ma nebi ja to pisao samo tako.Sječam se ja kako si nastupao kad si se uključio na forum,star sam ja,ne razumijem se ja u tehniku,strano je to meni.A vidi ga sad,majstor tehnike.Nisu tebe bez razloga poslali na granicu,snalažljiv si ti momak i uporan.
Zahvaljujuci Vama prijateljima kojiste tokom mog tehnoloskog odrastanja bili uz mene i svojim savetima doveli do ovog nivoa Embarassed  Rolling Eyes
Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 16 Icon_minitime14.06.14 23:46

Posto neznam dali moj desetar Rade iz Kraljeva koristi PP,cinimise da ne,jer stajalesu neke poruke dugo ne isporucene,pa sam primoran ovako da mu kazem par reci jer vidim da ga ima u posmatracima,a nesto izbegava da se druzi sa nama,imaobih ja neko svoje misljenje o takvim postupcima,ali nebih da ga iznosim,ipak bez obzira,on je bio i ostalje moj prijatelj drug i zemljak.Elem Rade,kontaktiraosam Jeremica I Matica,prvi bio kurir,a drugi kuvar u klasi koju mi zamenili,a pomogao mi MORNAR 74 da ih nadjem.Oba su dobri,zivi i zdravi.Tesko su u prilici da se ukljuce jer nesto im tehnika nije na nekom nivou,a za divno cudo,jedan mene se seca a drugi jako tesko ukapirao koji bese taj ercov,a za inat tebe se jako dobro secaju,cak stavise nesto mi rekose neku anegdotu o tebi,a pojma nema kako ja to nisam znao Evil or Very Mad .Uostalom isti te jako srdacno pozdravljaju,i posavetovalite,normalno kao stariji,da malo vise posvetis paznju ovome sto se radi,tj da pomognes meni i nasim novim prijasteljima oko teme!
ZA RADA IZ KRALJEVA,DA DOBRO PROUICI,I POSLUSA SAVET STARIJIH OD SEBE Batine 
Na vrh Go down
mornar71
Razvodnik
Razvodnik

BROJ POSTOVA: : 202
ČLAN OD: : 2013-03-05
M(j)esto valjevo

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 16 Icon_minitime15.06.14 20:21

Evo Ja doveslah iz Pule u tako divan predeo karaule Bitusa.Lacos je to lepo naslikao a vi ostali dopisali.
Vama je na karauli uvek bilo interesantno.Opisite jednu patrolu po danu.
Pogledaj ruski film Karaula.Dali bi se to moglo dogoditi sa vama.
Pozdravlja vas novi clan karaule.
Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 16 Icon_minitime15.06.14 22:26

mornar71 (citat):
Evo Ja doveslah iz Pule u tako divan predeo karaule Bitusa.Lacos je to lepo naslikao a vi ostali dopisali.
Vama je na karauli uvek bilo interesantno.Opisite jednu patrolu po danu.
Pogledaj ruski film Karaula.Dali bi se to moglo dogoditi sa vama.
Pozdravlja vas novi clan karaule.
Dobrodosao mornaru na karaulu,dobro te je imati na karauli,jer kako se vreme total menja,ko zna da i ovde nebude trebalo znanje mornara,u svakom slucaju dobro dosao,Bice ti lepo sa nama,jer i ovde su sve jako dobri momci salutiranje
Na vrh Go down
Max Blitz
KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL

Orden Narodne Armije sa srebrnom zvijezdom (III.) NA
Orden za vojne zasluge s velikom zvijezdom (I.red) VZ
Medalja za Vojne Zasluge VZ
JM10 JM
Jubilarna Medalja "Prva Petol(j)etka JM
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 24246
ČLAN OD: : 2012-10-30

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 16 Icon_minitime16.06.14 3:38

Rijeka Radika, razglednica iz Yu:

Na vrh Go down
mornar71
Razvodnik
Razvodnik

BROJ POSTOVA: : 202
ČLAN OD: : 2013-03-05
M(j)esto valjevo

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 16 Icon_minitime16.06.14 15:56

Vidis Ercov iako mladji Max Bliz mi je pomogao da otvorim moju dragu vojnu postu i da me stalno
dopunjuje iformacijama.On svugde stize a najmanje u Trogir.
Video sam slike Miodraga i Milana pa cu se potruditi da kod mene na forumu kad ih sastavim pogledaju tvoj trud.
Kada organizujes pohod na Radiku i BITUSE.Prvi se prijavljujem.
Na vrh Go down
Pero™
Poručnik
Poručnik
Pero™

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto LJ, nekad SFRJ

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 16 Icon_minitime16.06.14 23:28

Ercove, svaka ti dala za slike sa psom. 

Meni je žao što jih nemam, ali onaj ko je radio od srca sa psom još uvek ima lepa sečanja.
Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 16 Icon_minitime16.06.14 23:45

mornar71 (citat):
Vidis Ercov iako mladji Max Bliz mi je pomogao da otvorim moju dragu vojnu postu i da me stalno
dopunjuje iformacijama.On svugde stize a najmanje u Trogir.
Video sam slike Miodraga i Milana pa cu se potruditi da kod mene na forumu kad ih sastavim pogledaju tvoj trud.
Kada organizujes pohod na Radiku i BITUSE.Prvi se prijavljujem.
Upravo to sam hteo da te molim da se organizujes tehnicki da bi i njih dvojica pogledali temu,pogotovu Matic izrazio zelju da pogleda i vrati secanja na davno proslo vreme,a Max je momak pun podataka o komplet JNA bivse nam drzave.Uvek kad i gde svrati donese poklon.Valda bice prilike nekako da mu se revansiramo salutiranje
Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 16 Icon_minitime16.06.14 23:51

Pero™ (citat):
Ercove, svaka ti dala za slike sa psom. 

Meni je žao što jih nemam, ali onaj ko je radio od srca sa psom još uvek ima lepa sečanja.
Ja jako volim zivotinje,a ova kucka bila maskota Bituse,sve drugo je bila,samo ono zasto je skolovana,e to nekako nije joj islo,ali bar je isla na reon,ali da je bilo potrebe za njenom intervencijom,e to bi bila jako duhovito,umesto da intervenise,verovatno sa tim protiv koga bi reagovala,dobro bi se izvaljala i sa istim mazila. Rolling Eyes
Na vrh Go down
rade kraljevo
Gušter
Gušter

BROJ POSTOVA: : 64
ČLAN OD: : 2014-01-17

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 16 Icon_minitime17.06.14 12:04

DA ERCOV SECAM SE OBOJICE VRLO DOBRO POGOTOVO JEREMICA ON JE BIO CINIMISE NEGDE IZ OKOLINE VALJEVA A MATIC NEZNAM ODAKLE JE. CAK ME JE JEREMIC UZEO U ZASTITU KADA SAM IMAO JEDAN VERBALNI DUEL SA ONIM PIJANIM PERISICEM KADA MEJE JURIJO SA AUTOMATOM PO SELU A TI ZNAS ZBOG CEGA I KOGA. AKO BUDES PONOVO U NEKOM KONTAKTU SA NJIMA POZDRAVI OBOJICU. PRETPOSTAVLJAM DA IMAS NJIHOVE TEL. POTRUDI SE DAMI IH POSALJES PORUKOM.ERCOV TVOJE PRIMEDBE SU NA MESTU ZATO CUSE MALO VISE POTRUDITI DASE UKLJUCIM U OVAJ FORUM MADA SAM PRISUTAN NON STO DODUSE VISE POSMATRACKI NO MOJE I TVOJE DRUGARSTVO I PRIJATELJSTVO NEMOZE POREMETITI NISTA PA NI OVAJ FORUM.
Na vrh Go down
lacoš
Kapetan
Kapetan
lacoš

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 16 Icon_minitime17.06.14 12:15

rade kraljevo (citat):
DA ERCOV SECAM SE OBOJICE VRLO DOBRO POGOTOVO JEREMICA ON JE BIO CINIMISE NEGDE IZ OKOLINE VALJEVA A MATIC NEZNAM ODAKLE JE. CAK ME JE JEREMIC UZEO U ZASTITU KADA SAM IMAO JEDAN VERBALNI DUEL SA ONIM PIJANIM PERISICEM KADA MEJE JURIJO SA AUTOMATOM PO SELU A TI ZNAS ZBOG CEGA I KOGA. AKO BUDES PONOVO U NEKOM KONTAKTU SA NJIMA POZDRAVI OBOJICU. PRETPOSTAVLJAM DA IMAS NJIHOVE TEL. POTRUDI SE DAMI IH POSALJES PORUKOM.ERCOV TVOJE PRIMEDBE SU NA MESTU ZATO CUSE MALO VISE POTRUDITI DASE UKLJUCIM U OVAJ FORUM MADA SAM PRISUTAN NON STO DODUSE VISE POSMATRACKI NO MOJE I TVOJE DRUGARSTVO I PRIJATELJSTVO NEMOZE POREMETITI NISTA PA NI OVAJ FORUM.
Rade,hvala na budučem trudu.Kolega ercov če biti jako zadovoljan što bude imao podršku na vašoj karauli Very Happy  cheers .Vidiš da se ercov svojski trudi da nam očara vaše službovanje na granici.Svak pomoć mu je dobro došla,a nema veće pomoći ako mu pomogne  njegov kolega desetar. cheers  cheers

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 16 Icon_minitime

Na vrh Go down

Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)
Na vrh 
Stranica 16/20Idi na stranicu : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20  Next
 Similar topics
-
» Karaula BITUŠE 73/74 (drugi dio teme)
» Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme)
» Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme)
»  Karaula BITUŠE 73/74 (sesti dio teme)
» Karaula BITUŠE 73/74 (peti dio teme)