FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991

Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories

HomeEventsRegistracijaLogin

Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)

Go down 
+20
Vojnik Graničar
pera84
stari FAZAN
East&West
Max Blitz
purger
Stazio
SveJug
Mikula 67
sasa staza
dojran
dpuric
dinosaurus
rade kraljevo
lacoš
duci64
milutins
Pero™
ZAGORAC
ercov54
24 posters
Idi na stranicu : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20  Next
AutorPoruka
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Medalja za Vojne Zasluge Medalja za VZ
Jubilarna Medalja 7 g. Jubilarna Medalja 7 g.
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 3740
ČLAN OD: : 2013-12-01

Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 15 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 15 Icon_minitime12.05.14 0:48

[You must be registered and logged in to see this image.]
Granicar na Bitusi 78godine,ako se prepozna,bilobi sjajno da se oglasi salutiranje
Na vrh Go down
Vojnik Graničar
Pukovnik
Pukovnik
Vojnik Graničar

Orden za vojne zasluge sa srebrnim mačevima VZ
Medalja za Vojne Zasluge VZ
JM10 JM
Jubilarna Medalja "Prva Petol(j)etka JM
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 8112
ČLAN OD: : 2011-09-05
DOB : 54
M(j)esto Split

KomentarNaslov komentara: Karaula BITUŠE 73/74   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 15 Icon_minitime12.05.14 6:19

ercov54 (citat):
Granicar na Bitusi 78 godine,ako se prepozna,bilobi sjajno da se oglasi salutiranje

Joj.
Ja sam tada imao 9 godina.!
Ni sanjao nisam da ću i ja jednog dana njegovim stopama na suprotnoj strani Jugoslavije.

Ovaj graničar bi sada mogao imati oko 55 godina.
I ja bi baš volio da mi ispriča tko otkuda je, kako je bilo, tko je slikao, gdje je slikao i još puno graničarskih pitanja....

Ercov54.
Gdje si ovu sliku pronašao.?
Na vrh Go down
http://www.liveleak.com/
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 15 Icon_minitime12.05.14 21:27

Vojnik Graničar (citat):
ercov54 (citat):
Granicar na Bitusi 78 godine,ako se prepozna,bilobi sjajno da se oglasi salutiranje

Joj.
Ja sam tada imao 9 godina.!
Ni sanjao nisam da ću i ja jednog dana njegovim stopama na suprotnoj strani Jugoslavije.

Ovaj graničar bi sada mogao imati oko 55 godina.
I ja bi baš volio da mi ispriča tko otkuda je, kako je bilo, tko je slikao, gdje je slikao i još puno graničarskih pitanja....

Ercov54.
Gdje si ovu sliku pronašao.?
Pozdrav za vojnika granicara,a tek koliko si godina imao kad ja bio glavna faca na granici 74godine Rolling Eyes 
Slika pronadjena na netu,a na slici pisac nekakve kolumne u listu na madjarskom jeziku,a momak je opisao jedan period svog zivota,a izmedju ostalog i sluzbovanje na Bitusi stražar
Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 15 Icon_minitime16.05.14 22:21

Vidim neko se nasao uvredjen iliti prozvan,poceli nekakvi minusi da mi se darivaju,sve to ok,samo neznam gde kad i koga necim uvredio.Trudimse da budem totalno pozitivan u svim komentarima,nevidim razloga za -,ali bar da mi se kaze gde  koga i cime zasluzim - Batine
Na vrh Go down
Pero™
Poručnik
Poručnik
Pero™

Orden za vojne zasluge sa srebrnim mačevima Orden za VZ
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 2042
ČLAN OD: : 2012-10-29
M(j)esto LJ, nekad SFRJ

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 15 Icon_minitime16.05.14 23:00

Ercove, ne sekiraj se!!! Popij jedno pivce, pa na spavanje. 

Mene baš briga ko mi daje minuse ili pluseve, ni broj komentara mi nije bitan, ni ''priznanja''. Naravno da mi godi nešto pozitivno, ali meni najviše vredi da ovde imam dobre internetne prijatelje. Mislim da si se i ti dobro uklopio i da imaš večinu aktivnih članova za prijatelje, a i oni tebe poštuju.
Na vrh Go down
ZAGORAC
Kapetan
Kapetan
ZAGORAC

Jubilarna Medalja 10 godina JM
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 3592
ČLAN OD: : 2012-02-13
DOB : 60

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 15 Icon_minitime16.05.14 23:08

Ne vjerujem da ti je netko lupio minus na ovoj temi,možda negdje drugdje?  scratch (slično je bilo i meni)
Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 15 Icon_minitime16.05.14 23:17

Pero™ (citat):
Ercove, ne sekiraj se!!! Popij jedno pivce, pa na spavanje. 

Mene baš briga ko mi daje minuse ili pluseve, ni broj komentara mi nije bitan, ni ''priznanja''. Naravno da mi godi nešto pozitivno, ali meni najviše vredi da ovde imam dobre internetne prijatelje. Mislim da si se i ti dobro uklopio i da imaš večinu aktivnih članova za prijatelje, a i oni tebe poštuju.
Hvala na takvom misljenju,sve mi svejedno + ili-,ali malo mi smeta kad nekom padne na pamet da ceni nesto sto kazem negativno,a sa moje tacke gledista nicim tasko nesto nije zasluzeno,ali izgleda kriterijumi su razliciti,a to za prijatelje,e to si potpuno u pravu,jako mi drago zbog taga,a mislim u samom startu da si i ti predocio,da svoje tkz klasice tesko da nadjem,ali nacicu neke druge prijatelje sto se tako i obistinilo.Nadam se da se Mikula i Sasa dobro bore sa poplavom,a vidim da i Rada iz Kraljeva muce iste muke!
Na vrh Go down
dinosaurus
Kapetan I klase
Kapetan I klase

BROJ POSTOVA: : 4064
ČLAN OD: : 2013-10-10
M(j)esto Beograd

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 15 Icon_minitime17.05.14 0:05

Rešeno prijatelju Very Happy ...Zvižduk se čuje..
Na vrh Go down
lacoš
Kapetan
Kapetan
lacoš

Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 3968
ČLAN OD: : 2012-12-07

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 15 Icon_minitime18.05.14 20:21

ercov54 (citat):
Vidim neko se nasao uvredjen iliti prozvan,poceli nekakvi minusi da mi se darivaju,sve to ok,samo neznam gde kad i koga necim uvredio.Trudimse da budem totalno pozitivan u svim komentarima,nevidim razloga za -,ali bar da mi se kaze gde  koga i cime zasluzim - Batine
Prijatelju izgleda da neko želi da te iznervira Very Happy .Neznaju ti da je teško iznervirati staroga graničara Laughing ,a i mi smo tu da damo podršku našemu kolegi.
Za povrat dobroga raspoloženja jedan + od prijatelja cheers

Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 15 Icon_minitime18.05.14 21:58

lacoš (citat):
ercov54 (citat):
Prijatelju izgleda da neko želi da te iznervira Very Happy .Neznaju ti da je teško iznervirati staroga graničara Laughing ,a i mi smo tu da damo podršku našemu kolegi.
Za povrat dobroga raspoloženja jedan + od prijatelja cheers
Sta reci,osim veliko hvala,nije toliko bitan + ili -,vec misljenje nas samih jedan o drugom.Nikakav razlog nevidim da se bilo kome dele -,jer niko nikog po nikakvom osnovu nevredja ponizava,a i ako bude nekakav ispad,to generalstab odmah sankcionise.A polazeci od toga da niko ovde nije dete,svismo odrasli ljudi,a bavimose nekakvim decijim igrarijama,a nemogu da shvatim da nekom smeta pesma,ali da vise nesmaram,tebi prijatelju hvala na podrsci i razumevanju,to vise znaci od + cheers
Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 15 Icon_minitime26.05.14 0:16

Nesto mi ovo jako traljavo ide.Nista mi nevredi,mora se ici dalje,nema se vise sta cekati,jer neko ima obaveze,neko nema vremena,ali ja se uzdajem u svoje nove drugare i prijatelje.Uzecu sebi slobodu da zamolim prijatelja Lacosa da pronadje na tim njegovim satelitskim spravama ostatke pravoslavne crkve na samoj granicnoj liniji,kao pomoc u lociranju objekta,treba ga traziti jako levo od polozaja karaule Bituse na samoj granicnoj liniji,a na vrhu Krcina iliti vec.Znam da se jako tesko bilo popeti ,a jos gore sici sa tog vrha.Koliko mene secanje sluzi bas kod tog objekta se zavrsavala nadleznost nas sa Bituse,a vec to Zagorac zna cija se nadleznost nastavljala salutiranje
Na vrh Go down
ZAGORAC
Kapetan
Kapetan
ZAGORAC

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 15 Icon_minitime26.05.14 13:41

Što misliš ercov54,čijom zonom odgovornosti ovaj šeče?
Na vrh Go down
Max Blitz
KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL

Orden Narodne Armije sa srebrnom zvijezdom (III.) NA
Orden za vojne zasluge s velikom zvijezdom (I.red) VZ
JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 24246
ČLAN OD: : 2012-10-30

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 15 Icon_minitime26.05.14 14:02

ZAGORAC (citat):
Što misliš ercov54, čijom zonom odgovornosti ovaj šeče?

Lijepo je vidjet da nisu svi potamanjeni gdje god da je.
Na vrh Go down
ZAGORAC
Kapetan
Kapetan
ZAGORAC

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 15 Icon_minitime26.05.14 20:32

Max Blitz (citat):
ZAGORAC (citat):
Što misliš ercov54, čijom zonom odgovornosti ovaj šeče?

Lijepo je vidjet da nisu svi potamanjeni gdje god da je.

Iza njega se vidi granični kamen.
Na vrh Go down
Max Blitz
KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL

Orden Narodne Armije sa srebrnom zvijezdom (III.) NA
Orden za vojne zasluge s velikom zvijezdom (I.red) VZ
JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 24246
ČLAN OD: : 2012-10-30

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 15 Icon_minitime26.05.14 21:30

ZAGORAC (citat):
Iza njega se vidi granični kamen.

A, sad mi je jasnije, ovdje je bila postavljena kamera.
Mnoge životinje su tu prošle.

Trajali su prijepori oko izgradnje hidroelektrane 'Boškov most' na Maloj Reci kod Debra i akumulacijskog jezera 'Lukovo polje'.

[You must be registered and logged in to see this link.]
(Ima još životinja u linku. Smile )

Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 15 Icon_minitime26.05.14 22:42

ZAGORAC (citat):

Što misliš ercov54,čijom zonom odgovornosti ovaj šeče?
Ja znam Zagorac da ti znas u cijoj zoni odgovornosti ovaj se setka,a takodje siguransam da se ne krece u zoni odgovornosti Bituse,jer jako dobro imam u memoriji celu zonu od Zirovnice do ako se ne varam  Banjista,ali ti znas ko nastavlja posle zone Bituse,jer ovakvi sumoviti predeli nisu tad bili,sa nase strane toga tik uz granicu nije bilo,a sa strane komsija bese jako golo bez sume,i normalno sa mekim pojasom!
Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 15 Icon_minitime26.05.14 23:33

Hvala Zagorcu i Max Blitzu na postavljenim slikama i komentarima,pogotovu sto se na slikama u pozadini vidi granicni stub,po obliku cinse da je sa "nasih"zona odgovornosti.+ je malo za ovo sto uradili,ali to je samo garancija da je zahvalnost iskrena!
Na vrh Go down
Pero™
Poručnik
Poručnik
Pero™

Orden za vojne zasluge sa srebrnim mačevima Orden za VZ
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 2042
ČLAN OD: : 2012-10-29
M(j)esto LJ, nekad SFRJ

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 15 Icon_minitime27.05.14 0:56

Zagorac super da si našao sliku risa. Fascinantna životinja. Velika odprilike kao veči pas (nemački ovčar). U Sloveniji je jednom več nestao, pa su jih ponovno naselili. Sad jih ima oko 17 pa spada u ogrožene vrste. 

Inače mi smo imali manji jarak između kamena, ali vi ste baš preterali sa ovom rupom.
Na vrh Go down
lacoš
Kapetan
Kapetan
lacoš

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 15 Icon_minitime27.05.14 10:13

ercov54 (citat):
Nesto mi ovo jako traljavo ide.Nista mi nevredi,mora se ici dalje,nema se vise sta cekati,jer neko ima obaveze,neko nema vremena,ali ja se uzdajem u svoje nove drugare i prijatelje.Uzecu sebi slobodu da zamolim prijatelja Lacosa da pronadje na tim njegovim satelitskim spravama ostatke pravoslavne crkve na samoj granicnoj liniji,kao pomoc u lociranju objekta,treba ga traziti jako levo od polozaja karaule Bituse na samoj granicnoj liniji,a na vrhu Krcina iliti vec.Znam da se jako tesko bilo popeti ,a jos gore sici sa tog vrha.Koliko mene secanje sluzi bas kod tog objekta se zavrsavala nadleznost nas sa Bituse,a vec to Zagorac zna cija se nadleznost nastavljala salutiranje
Prijatelju otišla mi veza iz NASAe u penziju pa malo teže dolazim do podataka.Ali za prijatelje sve što je god moguče Very Happy .Evo jedne sličice,zgrada koja ima križ na krovu,stara crkvica ili nešto slično.ti prosudi Cool

Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 15 Icon_minitime27.05.14 21:48

Hvala prijatelju Lacose na pozrtvovanom trudu,ali nije ovo trazeni objekat.Vec rekoh da se ostaci crkve nalaze uz samu granicnu linuji i na jako nepristupacnom terenu,a ova crkva ima upotrebnu vrednost,dok trazena je u rusevinama.Nalazio ja,ali nemam znanja i umeca da to prenesem na ove srtanice,sto neznaci da necu uspeti da ukapiram,ipak vreme radi za mene Wink
Na vrh Go down
lacoš
Kapetan
Kapetan
lacoš

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 15 Icon_minitime30.05.14 11:22

ercov54 (citat):
Hvala prijatelju Lacose na pozrtvovanom trudu,ali nije ovo trazeni objekat.Vec rekoh da se ostaci crkve nalaze uz samu granicnu linuji i na jako nepristupacnom terenu,a ova crkva ima upotrebnu vrednost,dok trazena je u rusevinama.Nalazio ja,ali nemam znanja i umeca da to prenesem na ove srtanice,sto neznaci da necu uspeti da ukapiram,ipak vreme radi za mene Wink
Evo prijatelju, veza iz NASE šalje sliku srušene crkve.
Pošto je u penziji,a penzija mu mala,neče više da radi badava.Kaže bar flaša Skenderbega da se pošalje Very Happy

Kapetan
Kapetan
lacoš

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 15 Icon_minitime30.05.14 11:56

Evo Ercov još par sličica iz tvoje zone odgovornost.Koja su to brda,Siv ih soko preletjeti nemože

Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 15 Icon_minitime30.05.14 22:47

Nemogu svojim ocima da verujem,nemam reci,mogu samo da kazem do boga ti hvala prijatelju Lacose sunny  cheers
Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 15 Icon_minitime30.05.14 23:39

Najiskrenije molim DRAGANA BITUSE da uzme ucesce na temi.Malo me razocarali podaci dobijeni putem PP za stanje i sudbinu karaule "BITUSE" Sad a ima nesto sto me jako raduje sunny  cheers
Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 15 Icon_minitime01.06.14 0:13

Probah da prenesem PP od Dragana Bituse,ali ne podje mi za rukom iliti pamecu Evil or Very Mad ,pa da glavno prevedem iliti prepisem.Elem Dragan kaze "karaula godinama prazna,i po zakonu o povracaju imovine plac dobila crkva koja danas 31-5 postavlja kamen temeljac za izgradnju crkve".Mozda bi bilo humano da ostave vec postojeci objekat,pa valda i samim njima sluzio godinama za ulivanje sigurnosti u njihovo opstajanje na tim prostorima.Takodje pozdravlja sve bivse granicare sa Bituse,uz napomenu da medju njima ima i nekolicina zetova Bituse.Ja znam za jednog,a neki drugi znaju za ostale Very Happy .I kao sto biva da zivot traje i prolazi,tako za sobom ostavlja malo ili nimalo tragova,da se polagano gasi i nase bitisanje u takvim vremenima i tim prostorima,ali kao sto rece prijatelj Djida,ostaje secanje u srcu i poneka rana na dusi.ZBOGOM KARAULO "BITUSE",ali ostaje bar srce mirnije time sto se na istom mestu gradi CRKVA salutiranje
Na vrh Go down
Mikula 67
Podporučnik
Podporučnik
Mikula 67

Prim(j)eran Vojnik PV
Tehnička Služba Tehnička Služba
BROJ POSTOVA: : 1546
ČLAN OD: : 2013-12-22
DOB : 57
M(j)esto Šabac

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 15 Icon_minitime01.06.14 0:19

ercov54 (citat):
ZBOGOM KARAULO "BITUSE",ali ostaje bar srce mirnije time sto se na istom mestu gradi CRKVA salutiranje

Ostaće ona zauvek ovde u tvojoj temi kao i tvom srcu... cheers

Kapetan I klase
Kapetan I klase

M(j)esto Beograd

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 15 Icon_minitime01.06.14 0:23

ercov54 (citat):
.I kao sto biva da zivot traje i prolazi,tako za sobom ostavlja malo ili nimalo tragova,da se polagano gasi i nase bitisanje u takvim vremenima i tim prostorima,ali kao sto rece prijatelj Djida,ostaje secanje u srcu i poneka rana na dusi.ZBOGOM KARAULO "BITUSE",ali ostaje bar srce mirnije time sto se na istom mestu gradi CRKVA salutiranje

Prijatelju+
Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 15 Icon_minitime01.06.14 0:53

Potpuno razumeo,tj procitao izmedju redova pisanije Mikule i Dinosaurusa,Mikulu dadoh +,iako receno puno vise vredi,ali trenutno nemam nista drugo,sto neznaci da nece doci neki dani da se i uz prijateljski razgovor bar popije domaca sljivovica,a prijatelju Dinosauruse tebi ni + nemam,a ovi iz uprave nece da pozajme,kazu da sam jako los na dugovanju,a oni neznaju da vreme cini svoje,da se polako zaboravlja,da nekazem lapi,ali oni to ne veruju,a neznaju da i njima to isto vreme dolazi Wink (saliose nece valda da mi lupe vaspitnu meru),ali prijatelju ipak bolje da ja tebi dugujem,ti mi vise verujes na dug zar ne Question  Evil or Very Mad  Twisted Evil  Rolling Eyes
Na vrh Go down
dinosaurus
Kapetan I klase
Kapetan I klase

M(j)esto Beograd

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 15 Icon_minitime01.06.14 1:01

Prijatelju batali +...sačuvaj šljivovicu Cool
Na vrh Go down
Mikula 67
Podporučnik
Podporučnik
Mikula 67

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Šabac

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 15 Icon_minitime01.06.14 1:08

dinosaurus (citat):

Ercov, pošto si se ti ispraznio ja ti dođem kao zlatna rezerva,
Dino zlata vredi a ne samo jednog + , a i komšija mi je...  cheers

Kapetan I klase
Kapetan I klase

M(j)esto Beograd

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 15 Icon_minitime01.06.14 1:24

Mikula 67 (citat):
dinosaurus (citat):

Ercov, pošto si se ti ispraznio ja ti dođem kao zlatna rezerva,
Dino zlata vredi a ne samo jednog + , a i komšija mi je...  cheers
 Very Happy Komšija nego šta.. lol!  cheers
Na vrh Go down
lacoš
Kapetan
Kapetan
lacoš

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 15 Icon_minitime01.06.14 20:34

Na Krčinu snijeg a kod Bituše cvate trešnja Very Happy  sunny 

Podporučnik
Podporučnik
Mikula 67

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Šabac

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 15 Icon_minitime01.06.14 21:32

Bitušanka spremna za udaju...

Ercov, možda si ih viđao...

Very Happy

Kapetan
Kapetan
lacoš

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 15 Icon_minitime01.06.14 21:40

Mikula 67 (citat):
Bitušanka spremna za udaju...

Ercov, možda si ih viđao...

Nije Mikula,strogo se držao uputa desetara Laughing  Mad

Podporučnik
Podporučnik
Mikula 67

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Šabac

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 15 Icon_minitime01.06.14 21:51

lacoš (citat):

Nije Mikula,strogo se držao uputa desetara Laughing  Mad

lol!   Kad stigne Ercov videćemo šta je istina.... Very Happy

Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 15 Icon_minitime01.06.14 21:57

Very Happy  Cool Dragi moji prijatelji.Nisam imao priliku da sretnem ovako nakicenu devojku,mada sam sretao puno dobrih devojaka prilikom svakodnevnog odlaska po potrepstine i postu,a desetar,koji to bese,a da Rade bejase glava karaule.Ocekivah da se druzimo malo vise na ovim temama,ali on ima nekakvo drugacije misljenje o svemu ovome,a i jako radan covek pa nece da se zamajava sa ovim temama,a vidimga da cesto prisutan,ali kao posmatrac Batine ,a sjajniste sa Rostuskim hanom i Krcinom,a mogu kazati da sam imao priliku da vidim osetim i probam sneg koji se nikad ne otapa gore na granici,jes da imao nekakvu primesu nekakvih sitnih gmizavaca,ali takav kakav je bio nikad se nije otapao Rolling Eyes
Na vrh Go down
Djida
Zastavnik I klase
Zastavnik I klase

Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 972
ČLAN OD: : 2013-04-05

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 15 Icon_minitime01.06.14 22:19

Evo i mene na tvojoj karauli i našoj Makedoniji.
Pozdrav Druže  Ercove Exclamation
Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 15 Icon_minitime01.06.14 22:26

Djida (citat):
Evo i mene na tvojoj karauli i našoj Makedoniji.
Pozdrav Druže  Ercove Exclamation
Hvala prijatelju na poseti,a upravo hteo da nesto napisem kod tebe,da svako tvoje pisanije pazljivo procitam,i puno vise saznam citajuci izmedju redova,nego sto i napisano.Ima tu mnogo vise da se razume nego da se procita.Sjajansi kao momak,sjajno vodis temu,puno sebe ulazes,osecase to ako se pazljivo prati pionir
Na vrh Go down
Djida
Zastavnik I klase
Zastavnik I klase

Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 972
ČLAN OD: : 2013-04-05

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 15 Icon_minitime01.06.14 22:33

Tako je cheers  ono između redova je mnogo bitnije,razumemo se u potpunosti.
A za Makedoniju i služenje u Kičevu vežu me lepe uspomene i sećanja iako sam proveo samo dva meseca.
Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 15 Icon_minitime01.06.14 22:46

Djida (citat):
Tako je cheers  ono između redova je mnogo bitnije,razumemo se u potpunosti.
A za Makedoniju i služenje u Kičevu vežu me lepe uspomene i sećanja iako sam proveo samo dva meseca.
Imaosam srecu da kao vojnik budem u Bosni,doduse u neka druga vremena,i normalno u Makedoniji.Mogu samo da kazem da uvek se rado secam svih ljudi sa kojima kontaktirao.Cenio sve dobre ljude,a i oni jos vise cenili mene.A sa onim ostalima imao precutni sporazum,nevolime kao coveka,ja jos vise nevolim njega Rolling Eyes
Na vrh Go down
lacoš
Kapetan
Kapetan
lacoš

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 15 Icon_minitime02.06.14 8:33

Prijatelju mora se priznati da si imao prekrasan pogled sa tvojih staza Very Happy 

Kapetan
Kapetan
Gringo

BROJ POSTOVA: : 3705
ČLAN OD: : 2011-09-29

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 15 Icon_minitime02.06.14 10:45

Istina, predivna panorama za u okvir!!!!

Podporučnik
Podporučnik
dojran

Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 1335
ČLAN OD: : 2013-01-08
DOB : 61
M(j)esto Zagreb

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 15 Icon_minitime02.06.14 20:59

Bogami.....tu kokoš mora povuć ručnu kad pase!!!!!
Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 15 Icon_minitime03.06.14 0:18

Lacose prijatelju,uvek me jako pozitivno iznenadis,samo da mi znati gde nadjes ove slike,a tako probudi secanja kao da sam upravo sad sisao sa reona,a pogled jeste sjajan ,i jako mi drago sto sam imao priliku da budem bar neko vreme na tim i takvim predelima,a opet kazem,beskrajno hvala,bar cu imati dokumentovana secanja sunny  cheers
Na vrh Go down
dinosaurus
Kapetan I klase
Kapetan I klase

M(j)esto Beograd

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 15 Icon_minitime03.06.14 2:09

Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 15 Icon_minitime04.06.14 1:52

Zahvaljujuci Lacosu,po njegovom tragu nadjoh ovu sliku Velikog krcina.E ovo je definitivno sama granicna linija!Hvala Lacose
Na vrh Go down
dinosaurus
Kapetan I klase
Kapetan I klase

M(j)esto Beograd

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 15 Icon_minitime04.06.14 2:00

Skoro kao Zlatibor prijatelju...
Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 15 Icon_minitime04.06.14 2:13

dinosaurus (citat):
Skoro kao Zlatibor prijatelju...
Iako tad bejah mladjan,jako tesko bese popeti na ove planine.Levo se vidi jos uvek patrolna staza.To su utabale generacije granicara,a Zlatibor,moguce malo da asocira vrh Cigota scratch
Na vrh Go down
rade kraljevo
Gušter
Gušter

BROJ POSTOVA: : 64
ČLAN OD: : 2014-01-17

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 15 Icon_minitime04.06.14 9:44

DRAGI PRIJATELJI ZDRAVO NORMALNO VOJNICKI POZDRAV EVO POSLE IZVESNOG VREMENA DASE I JA OGLASIM. FASCINIRALE ME SLIKE NA STR.50 MOLIO BIH KO POZNAJE OVAJ TEREN DAMI POJASNI DALI JE TO REON SA PODRUCJA BITUSE ILI NEKE BLIZNJE KARAULE PRETPOSTAVLJAM REKA KOJA SE VIDI DAJE RADIKA I DASE ULIVA U DEBARSKO JEZERO.
Na vrh Go down
lacoš
Kapetan
Kapetan
lacoš

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 15 Icon_minitime04.06.14 21:57

Tamo daleko u dolini......

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme) - Page 15 Icon_minitime

Na vrh Go down

Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)
Na vrh 
Stranica 15/20Idi na stranicu : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20  Next
 Similar topics
-
» Karaula BITUŠE 73/74 (drugi dio teme)
» Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme)
» Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme)
»  Karaula BITUŠE 73/74 (sesti dio teme)
» Karaula BITUŠE 73/74 (peti dio teme)