FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
NA VZ VZ VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 24246 ČLAN OD: : 2012-10-30
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 08.05.14 1:14
arcibald01 (citat):
Da skrajšam, gospa še vedno živi, pred kratkim sem jo srečal in se pogovarjal z njo, moževe avanure mu ni nikoli odpustila.
A jel' misli da ima Boga?
more6 Vodnik
PV BROJ POSTOVA: : 450 ČLAN OD: : 2013-11-16
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 08.05.14 20:35
arcibald01 (citat):
Senad (citat):
Ako mislite da imate problem, zamislite problem čovjeka iz Malezije koji je ženi rekao da poslovno putuje u Kinu Boingom777…..i sad ne smije izići iz stana svoje ljubavnice.
To kar bom napisal pa ni šala: Leta 1981 je v bližini Ajaccia na Korziki strmoglavilo letalo DC-9 slovenskega letalskega prevoznika Inex-Adria. Nesreča se je zgodila tik pred pristankom na letališču v Ajacciu, ko je letalo treščilo v hrib. Umrli so vsi člani posadke in vsi potniki. Letališče Campo d'Oro v korziškem glavnem mestu je zaradi kratke pristajalne steze, dolga je 2.145 metrov, izredno zahtevno za pristajanje letal. Letalo je z levim krilom udarilo v goro San Pietro, ki je visoka 1364 metrov, nato pa je poškodovano preletelo še 700 metrov in strmoglavilo v globel pod hribom.
To so dejstva, dejstvo pa je tudi, da je bil na letalu dober znanec, lahko rečem prijatelj mojega očeta, skupaj s svojo prijateljico. Pred odhodom je ženi rekel, da službeno potuje v ZR Nemčijo. Očetov prijatelj je bil namreč direktor podjetja, v Nemčiji pa je bil sedež poslovnega partnerja tega podjetja in očetov prijatelj je dejansko večkrat potoval v Nemčijo zato njegova žena ni ničesar posumila. Da pa je zadeva še bolj zapletena je očetov prijatelj letalskemu prevozniku rekel, da potuje z ženo.
Si lahko zamislite začudenje žene, ko so naslednji dan k njej prišli miličniki in ji povedali, da je njen mož umrl v letalski nesreči na Korziki. Da je potoval z ženo miličniki niso povedali saj so takoj ugotovili zakaj gre, to je žena izvedela šele kasneje. Najprej je žena pomislila, da je pomota in je prepričevala miličnike, da je njen mož v Nemčiji.
Da skrajšam, gospa še vedno živi, pred kratkim sem jo srečal in se pogovarjal z njo, moževe avanure mu ni nikoli odpustila.
U tom avionu koji se srušio Kod Ajaccia trebao je biti i nekad poznati gimnastičar Miroslav Cerar ali je iz nekog razloga ostao kod kuće.
zokika Stariji Vodnik
PV BROJ POSTOVA: : 607 ČLAN OD: : 2013-10-10 DOB : 67 SG - SLO
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 08.05.14 21:04
more6 (citat):
arcibald01 (citat):
Senad (citat):
Ako mislite da imate problem, zamislite problem čovjeka iz Malezije koji je ženi rekao da poslovno putuje u Kinu Boingom777…..i sad ne smije izići iz stana svoje ljubavnice.
To kar bom napisal pa ni šala: Leta 1981 je v bližini Ajaccia na Korziki strmoglavilo letalo DC-9 slovenskega letalskega prevoznika Inex-Adria. Nesreča se je zgodila tik pred pristankom na letališču v Ajacciu, ko je letalo treščilo v hrib. Umrli so vsi člani posadke in vsi potniki. Letališče Campo d'Oro v korziškem glavnem mestu je zaradi kratke pristajalne steze, dolga je 2.145 metrov, izredno zahtevno za pristajanje letal. Letalo je z levim krilom udarilo v goro San Pietro, ki je visoka 1364 metrov, nato pa je poškodovano preletelo še 700 metrov in strmoglavilo v globel pod hribom.
To so dejstva, dejstvo pa je tudi, da je bil na letalu dober znanec, lahko rečem prijatelj mojega očeta, skupaj s svojo prijateljico. Pred odhodom je ženi rekel, da službeno potuje v ZR Nemčijo. Očetov prijatelj je bil namreč direktor podjetja, v Nemčiji pa je bil sedež poslovnega partnerja tega podjetja in očetov prijatelj je dejansko večkrat potoval v Nemčijo zato njegova žena ni ničesar posumila. Da pa je zadeva še bolj zapletena je očetov prijatelj letalskemu prevozniku rekel, da potuje z ženo.
Si lahko zamislite začudenje žene, ko so naslednji dan k njej prišli miličniki in ji povedali, da je njen mož umrl v letalski nesreči na Korziki. Da je potoval z ženo miličniki niso povedali saj so takoj ugotovili zakaj gre, to je žena izvedela šele kasneje. Najprej je žena pomislila, da je pomota in je prepričevala miličnike, da je njen mož v Nemčiji.
Koliko se tada pričalo o toj nesreči, nije bio jedini. Ali o mrtvima sve dobro...
U tom avionu koji se srušio Kod Ajaccia trebao je biti i nekad poznati gimnastičar Miroslav Cerar ali je iz nekog razloga ostao kod kuće.
Tačno, i to sa ženom
arcibald01 Poručnik
VZ VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 2963 ČLAN OD: : 2013-12-19
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 08.05.14 21:38
more6 (citat):
Drži, zbolela je njegova najmlajša hčerka, ki je bila tedaj stara nekaj mesecev zato sta Miro in Zdenka Cerar ostala doma. Mogoče kot zanimivost, danes je hčerka, ki je v bistvu rešila starša gotove smrti, znana Ljubljanska odvetnica.
more6 Vodnik
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 08.05.14 22:02
arcibald01 (citat):
more6 (citat):
Drži, zbolela je njegova najmlajša hčerka, ki je bila tedaj stara nekaj mesecev zato sta Miro in Zdenka Cerar ostala doma. Mogoče kot zanimivost, danes je hčerka, ki je v bistvu rešila starša gotove smrti, znana Ljubljanska odvetnica.
Eto život piše priče !
The author of this message was banned from the forum - See the message
Senad Džomba
BROJ POSTOVA: : 125 ČLAN OD: : 2012-12-03
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 09.05.14 12:41
Građevinski materijal
Gleda čovjek djevojku pa se čudi. - Što me tako gledate? Tad će on: - Imaš ti građevinsku dozvolu za taj puder?
Senad Džomba
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 09.05.14 12:42
Policajac ispituje: - Je li vam taj diler davao drogu? - Nije. - Je li vam davala njegova žena? - Je l' me još uvijek pitate za drogu?
Senad Džomba
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 09.05.14 12:46
Dokaz luksuza
Kod nas se uz umirovljenike sve više ljudi hrani iz kontejnera. Europskoj Uniji to je još jedan dokaz da imamo hrane i za bacanje.
Senad Džomba
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 09.05.14 12:47
Maherica
Vozi plavuša cik-cak, pa kroz crveno, pa zakači bankinu . . .
Dovikuje joj lik iz susjednog auta: “JEbo TE ONAJ ŠTO TI DADE DOZVOLU … ” Ona uzvraća: “MISLIŠ DA NIJE . . . ! ! ”
Senad Džomba
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 09.05.14 12:48
Sa 30 god. muškarac vodi ljubav kao mačak, grebe i frkće.
-Sa 40 god. kao konj, 5 min. trke, a 7 dana odmora.
-Sa 50 god. kao golub, malo, malo, pa zasere.
-Sa 60 god. kao pas, pogleda, onjuši i ode ....
Senad Džomba
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 09.05.14 12:49
Prosjačenje
Sreo Ciganin jednog penzića na stanici i pita ga:- "Brate jel' imaš da mi daš 5 kuna?" Ovaj mu odgovori:- "Nemam" A Ciganin će mu:- "E, tako i izgledaš!
Pero™ Poručnik
Orden za VZ PV BROJ POSTOVA: : 2042 ČLAN OD: : 2012-10-29 LJ, nekad SFRJ
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 09.05.14 13:25
Zadala učiteljica sastav na temu: "45 godina u mraku pod Titovim režimom".
Svi pišu, samo Perica sedi mirno (napisao je jednu rečenicu).
Piši, Perice, vreme prolazi! - opominje ga učiteljica.
Napisao sam - mirno kaže Perica.
Pa šta si napisao, za to kratko vreme?
Uzme mu svesku da pročita šta je to on napisao,a ono piše:
"JEBO JA MATER ONOME KO JE UPALIO SVETLO".
janeztrdi Vodnik I klase
BROJ POSTOVA: : 547 ČLAN OD: : 2012-12-29 DOB : 55 Ljubljana
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 09.05.14 16:50
Mujo i Haso - na krovu svoje zgrade u Sarajevu. -Mujo, bolan, matere ti, sidj' dole do moje Fate pa mi dones' papuce, ubise mi noge ove cizme. Sidje Mujo, zvoni na vrata. -Fato, bona, rek'o Haso da kresnem itebe i cerku. -Jooj, sto lazes stoko pokvarena, neb' to moj Mujo rek'o... -Ma jes' rek'o, haj'mo ga pitat. Odu do prozora, nagne se Haso i povika: -Mujooo, bolan, jel' obe? -Obe, obe, jasta...
Senad Džomba
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 10.05.14 19:58
Tata mi je uvijek govorio: 'Uči sine da ne bi morao raditi.' I ja sam učio. I sad ne radim.
Senad Džomba
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 10.05.14 19:59
Porezna prijava
Na pitanje: “Koliko osoba uzdržavate?” jedan građanin je odgovorio:
2000 ilegalnih imigranata 380 000 nezaposlenih 39 000 kriminalaca raspoređenih u 7 zatvora 182 kretena u Parlamentu i cijelu Europsku komisiju
Osoblje administracije mi je vratilo prijavu izjavljujući da je odgovor neprihvatljiv.
Građanin ih je onda upitao:..... Zašto, zar sam nekog zaboravio?
Pero™ Poručnik
Orden za VZ PV BROJ POSTOVA: : 2042 ČLAN OD: : 2012-10-29 LJ, nekad SFRJ
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 10.05.14 22:53
Ide stari poštar u penziju, pa obilazi od kuče do kuče, kod jedne pokuca, žena ga pozove unutra
Da mu 100 maraka, pohebe ga i da mu doručak.
Na kraju poštar začuđeno upita zašto to?
Pa znaš pitala sam muža šta da ti dam za poslednji dan, pa je odgovorio, ma hebiga, daj mu sto maraka.... eeee a za doručak sam se sama setila.
more6 Vodnik
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 11.05.14 4:56
Važi za sve države "bivše" Koji je najbrži put za izlaz iz sadašnje krize ? Aerodrom,autobusni kolodvor,željeznički kolodvor.
Senad Džomba
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 11.05.14 14:03
Jednom nogom u grobu
Haso: “Mujo, jednom sam ti nogom u grobu!” Mujo: “Nije to ništa, ja sam s obje!” Haso: “Nisi mi rekao da boluješ!” Mujo: “Zdrav sam.” Haso: “Pa od čega umireš?” Mujo: “Od posla, znaš da sam grobar!”
Senad Džomba
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 11.05.14 14:03
Zašto plavuša najviše uživa na kavi s policajcem? Uživa u intelektualnim razgovorima.
Senad Džomba
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 11.05.14 14:05
Pacijent se žali uglednom psihijatru: - Doktore, moj život više nema smisla. Žena me je napustila, punica i tast mi više ne dolaze... Psihijatar ga prekine: -Jel' me zajebavaš.....pa kako ti je to uspjelo!?
Senad Džomba
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 13.05.14 17:22
DOMAĆA ROLADA OD LOPOVLUKA
Potrebno: - 4-5 a milijuna ojađenih građana - nekoliko profitabilnih tvornica - stotine tisuća radnika - malo nepotizma, osobnih interesa - određena doza bezobrazluka međunarodne zajednice
Priprema:
Građane podijeliti na 3 odvojena dijela i kuhati ih par godina u odvojenim posudama. Blago raspametiti i po potrebi začiniti mržnjom i nacionalizmom. Pri kuhanju paziti da ne pokipi, pa čvrsto zatvoriti posudu. U drugoj posudi tvornice fino očistiti i "oljuštiti" kako bi im se smanjila kalorijska vrijednost koja je štetna. Prije toga potrebno je tvornice marinirati u lopovluku, kriminalu i svježem domaćem interesu. Sadržaj iz sve tri posude spojiti i dobro promiješati te blago začiniti interesima međunarodne zajednice. Na pladanj posložiti očišćene tvornice, nadjenuti sadržajem iz posude i umotati u "opće dobro i svijetlu budućnost". Uz ovo jelo preporučujemo Xanax, Apaurin, Normabel, Mizar, Helex i sredstva protiv čira i visokog krvnog tlaka. O mjerama opreza i kontraindikacijama posavjetujte se sa svojim zastupnikom za kog ste glasali!
Senad Džomba
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 13.05.14 17:23
Brakorazvodna parnica. Sudac pita ženu: - Zašto se želite razvesti od muža ? - Zato što nije dobar u seksu . Ženski glas iz sale: - Svima je dobar, samo njoj ne valja. Muški glas iz sale: - Ma njoj nijedan ne valja !
Senad Džomba
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 13.05.14 17:25
Muž: Da li mogu da ti pomognem nešto? Supruga: Da, vidiš li tamo onu kesu krumpira? Očisti polovinu i stavi u rajnglu!
_________________ Bata Nidža, zvani Đole, u slobodno vreme iskusni politički radnik
Senad Džomba
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 14.05.14 15:37
Dođe Zagorec kući pijan i žena ga opali za vuho i kaže: buš još pil. On joj tiho odgovori, bum... i opet ga šlopi,... i opet ga upita, buš još ? Bum veli on....i opet ga šlopi upita ga još jednom Buš još pil?? A on odgovori: PA AK BAŠ MORAM PA NATOČI!!
Senad Džomba
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 14.05.14 15:59
Ruska duma....sjednica..... tišina Staljin drži govor.... i netko iznenada kihne. Staljin prekida govor i ljutito upita ..gdo kihnjot? Svi šute. ....ni glasa... Opet će on: malo glasnije Gdo kihnjot? Svi šute. Kaže Staljin: - Prvi redot , na streljot? odvedu prvi red na strijeljanje.... Pita Staljnin ponovno... gdo kihnjot??? Nitko ne odgovara, a Staljin če . - Drugi redot na streljot,! Pita dalje još glasnije,.... gdo kihnjot Nitko ne odgovara, mrtva tišina i on opet naredi, treči redot na streljot pita ponovno derajuči se,.... gdo kihnjot A jadnik znajuči što slijedi, i da poštedi muke ostale priznaje: - Ja kihnjot! A Staljin će mirno.... - Nazdravljot!!!
Stazio Major
Medalja za VZ BROJ POSTOVA: : 5085 ČLAN OD: : 2012-11-24 DOB : 57 HN
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 14.05.14 22:03
Senad Džomba
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 15.05.14 17:02
Ludilo!!!!!! ovaj ti je doista dobar!!!
Senad Džomba
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 15.05.14 17:33
SAMO ZA USPOREDBU .....
* Da ste prosle godine kupili za 1000 eura dionica Nortel Networks imali bi danas 59 eura.
* Da ste prosle godine kupili za 1000 eura dionica Lucent Technologies imali bi danas 70 eura.
* Da ste prosle godine kupili za 1000 eura dionica Alcatela imali bi danas 170 eura.
* A da ste prosle godine kupili za 1000 eura flasa pive i do danas ih sve ispraznili, za prazne flase dobili biste 380 Eura.
Da li je uopce potrebno postavljati pitanje: kuda investirati !?
Senad Džomba
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 15.05.14 17:48
Razgovaraju dvije prijateljice na rivi: - Koliko si dala za štikle? - 3 puta.
Senad Džomba
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 15.05.14 17:52
Koja je razlika između razočaranja i panike? - Razočaranje je kad prvi puta primijetiš da drugi puta ne možeš. - Panika je kad drugi puta primijetiš da ni prvi puta ne možeš!!!!!!!!!
East&West Poručnik
Prva Petol(j)etka PV BROJ POSTOVA: : 2558 ČLAN OD: : 2012-11-06 DOB : 68 BG
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 16.05.14 9:01
Poplava u vicu ili vic o poplavi (i našim naravima)
Za vreme jedne poplave (slične ovoj što nas je zadesila) Milisavu poplavilo prizemlje. Dođe Radisav sa čamcem i kaže upadaj. Milisav odgovori: Neka, popeću se na prvi sprat i meni će Bog pomoći. Poplavilo Milisavu i prvi sprat, dođe Radisav sa čamcem i kaže upadaj. Neka, popeću se na tavan i meni će Bog pomoći. Poplavilo Milisavu i tavan, dođe Radisav sa čamcem i kaže upadaj. Neka, popeću se na odžak i meni će Bog pomoći. Pope se Milisav na odžak, voda preplavi odžak i odnese Milisava. Na onom svetu postavi Milisav pitanje dragom Bogu da zašto ga nije spasio kada se on toliko nadao i verovao u njega?
"Šta je tebi čoveče, pa zar ti nisam tri puta slao Radisava sa čamcem?" - reče Bog ljutito.
_________________ Bata Nidža, zvani Đole, u slobodno vreme iskusni politički radnik
Senad Džomba
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 16.05.14 9:22
6. bitnih razlika između muškarca i žene...
1. Nadimci Ako Katarina, Ljiljana i Marijana sjede u kafiću i piju kavu, jedna drugoj će se obraćati s Keti, Lili, Meri... Ako Damir, Vlado i Željko gledaju utakmicu ispijajući pivo, jedan drugom će se obraćati s Debeli, Glavonjo, Prdonjo......
2. Novac Muškarac će dati 100 kuna za stvar koja zapravo košta 50 kuna, ako mu to stvarno treba. Žena će platiti 50 kuna za stvar koja košta 100 kuna, iako joj ta stvar uopće ne treba, ali je bitno da je bila na rasprodaji.
3. Kupaonica Muškarac ima pet stvari u kupaonici: četkicu za zube, pastu za brijanje, brijač, sapun i ručnik. Prosječan broj predmeta koje žena drži u kupaonici je 337, od kojih većina predmeta predstavlja pravi misterij za muškarca.
4. Prepirke Žena ima posljednju riječ u svakoj svađi. Bilo šta da muškarac kaže poslije toga početak je nove svađe.
5. Garderoba Žena se dotjeruje kad ide u kupovinu, kad ide baciti smeće, kad se javlja na telefon, čita knjigu, zalijeva cvijeće... Muškarac se dotjeruje za vjenčanje i za sprovod.
6. Brak Kad ulazi u brak, žena očekuje da će se njen partner promijeniti. Kad muškarac ulazi u brak, on očekuje da se njegova draga neće promijeniti.
Senad Džomba
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 16.05.14 9:25
Ovo nije vic,ovo je stvarni događaj: Došli moj prijatelj i ja u Stutgart kupit auto i svratimo na pivo. Dođe konobarica: guten tag,bitte? ja,na indijanskom njemačkom: zwei kalte bier,bitte.. Konobarica kolegici za šankom viče: MARE, DAJ JOŠ DVA PIVA!!!
Stazio Major
Medalja za VZ BROJ POSTOVA: : 5085 ČLAN OD: : 2012-11-24 DOB : 57 HN
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 16.05.14 10:59
Senad (citat):
Ovo nije vic,ovo je stvarni događaj: Došli moj prijatelj i ja u Stutgart kupit auto i svratimo na pivo. Dođe konobarica: guten tag,bitte? ja,na indijanskom njemačkom: zwei kalte bier,bitte.. Konobarica kolegici za šankom viče: MARE, DAJ JOŠ DVA PIVA!!!
Meni se slično desilo u fast food-u u Minhenu.
Senad Džomba
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 16.05.14 11:24
Suljo: Mujo znaš li razliku između , besplatno i džaba? Mujo: ne znam. Suljo: e pa ovako , u školu si iš'o besplatno , ali džaba!
Senad Džomba
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 16.05.14 11:25
Prilikom svoje jutarnje šetnje, liječnik je zamijetio stariju gospođu koja je sjedila na stepenicama pred svojom kućom i pušila cigaru. Prišao joj je i rekao: "Nisam mogao ne primijetiti kako ste sretni! U čemu je tajna vašeg zadovoljstva?" "Dnevno popušim desetak ovakvih cigara", otpovrne bakica. "Prije spavanja maznem si debeli džoint, a osim toga svakog tjedna popijem u prosjeku bocu viskija, a hranim se samo kod McDonaldsa. Uopće ne vježbam, a vikendima se natrpam Ecstasyjem i seksam do iznemoglosti..." "Pa to je fascinantno", reče doktor. "Koliko vam je godina?" "Tridesetčetri!", reče bakica...
Senad: komentar modifikovan dana: 16.05.14 11:37; prepravljeno ukupno 1 puta
dojran Podporučnik
VZ PV BROJ POSTOVA: : 1335 ČLAN OD: : 2013-01-08 DOB : 61 Zagreb
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 16.05.14 11:34
Znam da nije smješno......http://www.jutarnji.hr/video--kaos-zbog-poplava-nabujale-rijeke-i-potoci-poplavili-kuce-u-sarajevu--evakucija-na-ilidzi/1191352/
Senad Džomba
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 16.05.14 11:36
Optimista je onaj koji ,kad mu sve lađe potonu,zamisli da su to podmornice
Francuska ministrica zbog olujnog nevremena savjetovala beskućnicima da ostanu u kući
Senad Džomba
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 16.05.14 11:48
7 cuda socializma:
1. Svako je bio zaposlen 2. Iako je svako bio zaposlen, niko ništa nije radio. 3. Iako niko ništa nije radio, sve planove smo ispunili 100%. 4. Iako su planovi bili ispunjeni 100%, trgovine su bile prazne. 5. Iako su trgovine bile prazne, svi su imali sve. 6. Iako su svi imali sve, svi su krali. 7. Iako su svi krali, nikad ništa nije falilo.
pera84 Podpukovnik
NA JM JM JM BROJ POSTOVA: : 6178 ČLAN OD: : 2011-03-17 USA
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 17.05.14 7:03
Stazio (citat):
Senad (citat):
Meni se slično desilo u fast food-u u Minhenu.
Hebo fast food. Meni se desilo u jednom "butiku" u Las Vegasu Umalo da me prodje volja za "shopingom".
Senad Džomba
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 17.05.14 16:27
Odbrana: - Molim vas navedite vašu starost. Baka: - Imam 64 godine. Odbrana: - Hoćete nam opisati svojim recima šta se desilo uveče, prvog Aprila? Baka: - Sedela sam na svojoj ljuljašci na verandi svoje kuće, kada se pojavio zgodan mladić i seo pored mene. Odbrana: - Jeste li ga poznavali? Baka: - Nisam, ali je bio veoma prijatan. Odbrana: - Šta se posle desilo? Baka: - Počeo je da me dira rukama. Odbrana: - Jeste li pokušali da ga sprečite u tome? Baka: - Ne, nisam. Odbrana: - Zašto niste? Baka: - Prijalo mi je. Niko me nije ni pipnuo odkako je moj Simo preminuo pre 30 godina. Odbrana: - I šta se desilo dalje? Baka: - Počeo je da mi dira grudi.. Odbrana: - Jeste ga u tome sprečili? Baka: - Oživela sam od njegovog dodira, bila sam uzbuđena. Nisam se godinama tako dobro osećala! Odbrana: - Šta se desilo posle toga? Baka: - Bila sam u ekstazi.Viknula sam "Uzmi me mladiću, uzme me sada!" Odbrana: - Pa jel' nešto učinio? Baka: - Jest, đavola! Viknuo je "APRILILIIIIII". I tad sam ga upucala, kurvinog sina...
Senad Džomba
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 17.05.14 16:37
Ko sa djecom spava, uhapsen se budi.
Kako je lijepo znati da te ljudi tako vole, da te cijene, da im nedostaješ.. evo danas gdje god krenem svi mi odreda kažu - još si nam samo ti falio..
Senad Džomba
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 17.05.14 16:41
Mujo i Fata su u braku već nekoliko godina. Jednog dana počnu oni razgovor o bračnim problemima. Nakon par minuta Mujo upita Fatu: - Dobro, Fato, što bi ti napravila kad bi saznala da te ja varam s drugom? Fata se zamisli i odgovori: - Bogami, Mujo, stavila bi to u novine. Mujo se nasmije i reče: - E, Fato, taman bi to novine objavile ... A Fata će na to: - Bi, Mujo, sigurno! Mujo se još jače nasmije i upita: - Pa šta bi napisala? Fata ga mirno pogleda i reče: - Mujina dženaza je sutra u 15 sati na gradskom groblju Doboj!
Senad Džomba
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 17.05.14 16:45
Živa istina, sjedi jedan lokalni političar u nekom društvu i pita ima li tko upaljač. Lik vadi upaljač: - Evo gospodine, imam ja - zadrži ga. - Nema potrebe, samo da pripalim... - Ma zadržite, to mi je reklamni. - Kako reklamni, nema ništa na njemu? - Pa to je od moje firme. - Pa šta držiš? - Autopraonu na crno.
Senad Džomba
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 17.05.14 16:51
Prekidamo radio program zbog vaznog upozorenja! Vozaci na autoputu vozite oprezno,dolazi vam u susret jedno vozilo koje se krece u suprotnom smjeru...... Ponavljam vozite oprezno dolazi vam vozilo u susret......