FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
NA VZ VZ VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 24246 ČLAN OD: : 2012-10-30
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 08.03.14 17:56
Za vrijeme radnog vremena žena sretne svog muža sa cvijećem u ruci i ljutito ga pita: - Kome nosiš to cvijeće? - Pa, tajnici, ovaj... Žena poludjela, viče: - A tako, tajnici cvijeće, a ženi ku*ac!? Muž pruža ruku i slegne ramenima: - Hoćeš onda ti cvijeće?
Dino-Priboj Džomba
PV BROJ POSTOVA: : 156 ČLAN OD: : 2013-05-24 DOB : 54 Svedska,Turska
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 08.03.14 18:02
- Vozi plavuša džip i zgazi sve pred sobom. - Zaustavi je policija: "Jeste li normalni? Pregazili ste 13 ljudi?" - Izvinite, a koliko je dozvoljeno? - pita plavuša.
Dino-Priboj Džomba
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 08.03.14 18:07
Razgovaraju dva prijatelja: "Jesi li čuo za doktora koji je zbog seksualne afere sa pacijentom izgubio licencu za rad?" - "Da, da, sramota... A bio je najbolji veterinar u gradu!"
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 08.03.14 18:42
Upravitelj umobolnice za svoj rođendan odluči pustiti najpametnijeg luđaka. Ide on tako do prvog i pita ga: - Koliko je 2+3? - Tristo! Dođe do drugoga, pita isto a on će: - Utorak! Poslje toga čuje smjeh jednoga luđaka, dođe do njega i pita ga: - Što se ti smiješ?! - Pa ja znam odgovor! - Reci onda! - Pa pet! - A kako si došao do toga? - Lagano! Utorak minus tristo!
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 08.03.14 18:48
Policajci zaustavljaju starijeg gospodina u dva sata poslije ponoći. Pregledaju mu dokumente i pitaju ga: - Kuda žurite u dva poslije ponoći? Stariji gospodin odgovara: - Idem na predavanje o posljedicama pretjerane konzumacije alkohola i duhana, njihovom štetnom djelovanju na ljudsko tijelo i psihu, o negativnom učinku na socijalni, društveni, radni i obiteljski život s posebnim osvrtom na opasnosti kasnog dolaska kući! - Stvarno?! A tko drži takvo predavanje u ovo doba? - Moja žena!
pukovnik Poručnik
orden za VZ PV BROJ POSTOVA: : 2090 ČLAN OD: : 2012-02-29
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 08.03.14 19:12
Pita nastavnik iz matematike Štefeka. Dam ti dva zeca, pa još dva i nakon toga još dva. Koliko imaš zečeva. Štefek ispali, sedam. Gledaj Štefek, dam ti dva zeca, pa još dva i nakon toga još dva. Koliko imaš zečeva. Pa sedam. Dobro Štefek idemo ovako, dam ti dvije krave, pa još dvije i nakon toga još dvije. Koliko imaš krava. Šest. Bravo Štefek, idemo sad ovako, dam ti dva zeca, pa još dva i nakon toga još dva. Koliko imaš zečeva. Sedam. Ma neeeeeee, Štefek, kako sedam jebenih zečeva. Tako što kod kuće već imam jednog jebenog zeca.
_________________ Semper Fidelis
East&West Poručnik
Prva Petol(j)etka PV BROJ POSTOVA: : 2558 ČLAN OD: : 2012-11-06 DOB : 68 BG
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 08.03.14 20:00
Perica i tetka
Došao inspektor u školu i prisustvovao času na kome učiteljica traži da neko dete kaže neku rečenicu. Ustane Perica i kaže: "Moja tetka je izuzetno lepa i zgodna žena, ali je velika kurva". Učiteljica ga izgrdi i kaže mu da sedne. Sutradan Perice nema na prva 3 časa. Učiteljica ga pita gde je bio, a on odgovara: "Morao sam inspektora da upoznam sa svojom tetkom".
_________________ Bata Nidža, zvani Đole, u slobodno vreme iskusni politički radnik
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 09.03.14 8:51
Kćer: - Mama, idem sa dečkom u sobu. - Ok dušo, samo nemojte radit nešto glupo! Ona i dečko ulaze u sobu. Poslije nekog vremena kćer počne vrištati: - Baby, baby, baby, oooohhhh! Mama utrčava u sobu: - Šta radite to?! Kćer: - Mamaaa, pa sexamo se, izađi!!! - O, hvala Bogu, mislila sam da slušate Justina Biebera...
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 09.03.14 8:54
Razvode se Mujo i Fata, i na brakorazvodnoj parnici sudac čita presudu: - Sud je odlučio Fati dodijeliti alimentaciju u iznosu od 1.000 eura mjesečno. Mujo se digne i obrati se sucu: - Gospodine suče, ovo je baš lijepo od vas, ako treba, i ja ću dodat' još sto eura...
Dino-Priboj Džomba
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 09.03.14 20:04
Razgovaraju dvije prijateljice uz kavu: - Rekla si mi da trebaš posjetiti tvog ginekologa. - Da bila sam jutros. - I što ti je rekao? - Znaš, rekao mi je da mi je klitoris kao dinja. - Tako velik!? - Ma ne, tako sladak.
Dino-Priboj Džomba
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 09.03.14 20:19
Nakon kongresa liječnika, jedan liječnik i jedna lječnica su u hotelskoj sobi gdje vode ljubav. Nakon što su završili, on upali cigaretu i kaže: - Po vještini tvojih ruku, ti si sigurno po spezijalizaciji ginekološkinja. - Točno! Ti si anestetičar. - Pa kako si samo pogodila? - Nisam ništa osjetila.
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 10.03.14 1:36
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 10.03.14 15:03
Sjede na obali rijeke Mujo i Dalaj Lama i pecaju.
Nakon dva sata tišine Dalaj Lama progovori: 'Život je rijeka.'
Konta Mujo, konta, i nakon sat vremena ispali: 'Daj, ne seri, život su ćevapi, žene, rakija, hladno pivo...'
Nastavi se šutnja još jedno sat i pol, kad će Dalaj Lama: 'Sranje, a ja cijeli život mislim da je život rijeka...'
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 10.03.14 15:04
Probudi se mali Perica pred zoru i traži od mame da mu ispriča bajku, a ona mu kaže:
'Bez brige, Perice, sad će tata doći doma, pa će nam oboma pričati bajke.'
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 10.03.14 15:06
Vraća se Fata vlakom iz posjeta majci, a Mujo je dočekuje na kolodvoru.
Kad je Fata izašla, Mujo je samo pozdravi i uzme joj kofer.
Fata tužno kaže: 'Mujo vidi onog čovjeka kako se pozdravlja sa ženom - ljubi je i grli.'
Mujo baci pogled i procijedi: 'Pa, normalno, kad je otpraća na put!'
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 10.03.14 15:09
Uveden novi zakon o penziji - tko ima osmoro djece dobije penziju, starost nije važna.
Mujo ima sedmoro djece i jedno vanbračno i kaže Fati: 'Ženo, priznajem, imam osmo dijete. Idem po njega, pa možemo u penziju.'
Vraća se Mujo kasnije kući s vanbračnim djetetom, a kuća prazna.
'Fato, gdje su djeca?'
'Svatko došao po svoje. Nisi samo ti čuo za novi zakon!'
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 10.03.14 15:11
Došla stogodišnjakinja nas sud i razgovara s jednom službenicom: 'Dobar dan. Željela bih podnijeti zahtjev za razvod.'
Službenica zbunjeno zatrepće i upita: 'Pa, vi imate 100 godina – što ste čekali do sada?'
'Čekala sam da mi djeca umru da ih ne sekiram.'
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 10.03.14 15:12
Svađaju se muž i žena.
'Ti si tako nesposoban! Kad bi postojalo natjecanje u nesposobnosti ti bi sigurno osvojio drugo mjesto!'
'Drugo? Zašto ne prvo?', zbunjeno pita muž.
'Zato jer si nesposoban!'
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 10.03.14 15:17
Mužu je rođendan i žena ga pita što bi htio kao poklon.
Muž kaže: 'Pušku.'
'Ma, kakva puška! Ne može.'
'Ipak, ja bih pušku...'
'Rekla sam ti - puška NE!'
'Ali ja bih pušku.'
'Rekla sam ti, nema šanse da dobiješ pušku! Pa, tko ovdje odlučuje – ti ili ja?'
'Ti. Ali, kad bih imao pušku...'
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 10.03.14 15:18
Žena ulazi u kuhinju i zatiče muža kako stoji s mlatilicom za muhe u ruci.
'Što to radiš?'
'Lovim muhe.'
'I? Jesi li ubio koju?'
'Da, tri mužjaka i dvije ženke.'
'Ma, kako znaš koje su koje?'
'Tri su bile na konzervi od piva, a dvije na telefonu.'
Dino-Priboj Džomba
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 10.03.14 16:14
Max Blitz (citat):
Uveden novi zakon o penziji - tko ima osmoro djece dobije penziju, starost nije važna.
Mujo ima sedmoro djece i jedno vanbračno i kaže Fati: 'Ženo, priznajem, imam osmo dijete. Idem po njega, pa možemo u penziju.'
Vraća se Mujo kasnije kući s vanbračnim djetetom, a kuća prazna.
'Fato, gdje su djeca?'
'Svatko došao po svoje. Nisi samo ti čuo za novi zakon!'
Dino-Priboj Džomba
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 10.03.14 16:34
Dodje jedan lik u prodavnicu i kaze:Dajti mi pet kondoma. Prodavac ga pita:Hoces kesu? Ma ne ljepa je djevojka
Pero™ Poručnik
Orden za VZ PV BROJ POSTOVA: : 2042 ČLAN OD: : 2012-10-29 LJ, nekad SFRJ
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 10.03.14 23:06
Priča djed unucima kako je bilo u ratu. "...i tako ja stojim na straži kad naiđoše četiri Nijemca. Djeco, ja sam se usro." "Zašto si se djede usro, pa to su samo četiri Nijemca?" "Sad sam se usro, a tad sam pobjeg'o."
Dino-Priboj Džomba
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 10.03.14 23:09
Pero™ (citat):
Priča djed unucima kako je bilo u ratu. "...i tako ja stojim na straži kad naiđoše četiri Nijemca. Djeco, ja sam se usro." "Zašto si se djede usro, pa to su samo četiri Nijemca?" "Sad sam se usro, a tad sam pobjeg'o."
lacoš Kapetan
PV BROJ POSTOVA: : 3968 ČLAN OD: : 2012-12-07
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 11.03.14 10:21
_________________ "Teško nama,Mardonije, kad nas vodiš u borbu protiv takvih ljudi koji se ne bore za novac, nego za slavu." -Tritantehma
lacoš Kapetan
PV BROJ POSTOVA: : 3968 ČLAN OD: : 2012-12-07
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 12.03.14 8:55
Jezoš kristuš kag ga hiće
_________________ "Teško nama,Mardonije, kad nas vodiš u borbu protiv takvih ljudi koji se ne bore za novac, nego za slavu." -Tritantehma
sasa staza Podporučnik
Medalja za VZ PV BROJ POSTOVA: : 1231 ČLAN OD: : 2013-02-06 Svuda po malo
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 12.03.14 9:33
Cak Noris nikada nije dobio Oskara... -
Al*zato Oskar ima vec dva Caka Norisa u vitrini.
bojnik Poručnik
PV BROJ POSTOVA: : 2745 ČLAN OD: : 2012-11-13 DOB : 59 Slavonija - Slanina & kulen + čvarci & kobasice
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 12.03.14 10:20
Na kraju vežbe sa zaštitnim maskama, kapetan se obraća vojnicima: • Zaštitne maske skidaj! Svi vojnici skidaju maske. Kapetan prilazi jednom vojniku: • Vojniče, zašto ne skidaš masku? • Skinuo sam masku gospodine kapetane. • E ‘bem ti onda tu facu!
zokika Stariji Vodnik
PV BROJ POSTOVA: : 607 ČLAN OD: : 2013-10-10 DOB : 67 SG - SLO
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 12.03.14 20:09
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 12.03.14 20:13
Poslala me žena u apoteku da uzmem par "onih" tableta što pomažu erekciju... Trebalo je videti njen izraz lica kada sam se vratio i doneo joj tablete za mršavljenje! Inače, kad izađem sa ortopedije tražim stan...
_________________ Potpis editiran od strane administracije (ovo nije mjesto za romane!)
Dino-Priboj Džomba
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 12.03.14 21:00
Pita muž ženu: - Srce, šta ima za ručak? - Ništa. - Kako ništa? Pa i juče je bilo ništa. - Pa skuvala sam za dva dana
Dino-Priboj Džomba
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 12.03.14 21:01
Tri plavuše sede u kafiću i pita jedna konobara: - Koji je šifra za wi-fi? - Jebo vas konobar. - Je li odvojeno? - Ne, nego sve zajedno.
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 14.03.14 5:25
Kada je Albert Einstein sreo Charlie Chaplina, nakon što su se rukovali, Einstein je rekao:
- Ono čemu se najviše divim kod vas jeste vaša univerzalnost. Vi ste umjetnik koji ne kaže ni jednu jedinu riječ, a ipak vas cijeli svijet razumije.
- To je tačno – odgovorio je Chaplin – ali vaša slava je još veća – cijeli svijet vam se divi, a nitko vas ništa ne razumije!
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 14.03.14 5:28
Dolazi čovjek na zavod za zapošljavanje i pita:
- Imate li neki posao za mene?
- Naravno!
- Kakav?
- Odličan! Imat ćete svoj ured, tajnicu, vozača, a plaća će vam biti 2.000 eura.
- Je l’ vi to mene zaje***ate?
- A tko je prvi počeo?
tomerc Razvodnik
BROJ POSTOVA: : 227 ČLAN OD: : 2014-01-09
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 15.03.14 23:55
Uđe cuger u kafič kroz rotirajuća vrata na ulazu, dođe do šanka i veli: »Ja bi leeeepo prosil, jenoga gemišta…« »Stari, pijanima ne točimo cugu.« »Dobro, dobro.., veli cuger i ode van, ali se zezne, napravi cijeli krug na roto vratima, te ponovo dođe do šanka i veli: »Ja bi leeepo prooosil, jenoga gemišta.« »Stari, nemoj me zajebavati, reko sam ti malo prije, da nema ništa od cuge.« »Dobrooo, dobrooo.., ponovi cuger, krene van i taman posla opet se zezne na roto vratima, dođe pred šank i prepadnut konobarom pita: »Stari, neeebum niš pil, samo bi neeeekaj pital.« » Pitaj..« veli konobar. »Jel* ima tu vu okolini koooja birtija, gddde ti ne radiš?«
_________________ Potpis editiran od strane administracije (ovo nije mjesto za romane!)
dojran Podporučnik
VZ PV BROJ POSTOVA: : 1335 ČLAN OD: : 2013-01-08 DOB : 61 Zagreb
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 16.03.14 22:14
sasa staza Podporučnik
Medalja za VZ PV BROJ POSTOVA: : 1231 ČLAN OD: : 2013-02-06 Svuda po malo
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 17.03.14 15:36
Dolazi muz kuci i kaze zeni ...
-Kupio sam ti kafetin...
-Sta ce mi ? Ne boli me glava...
-Tu sam te cekao...Skidaj se ......
malena Vodnik I klase
Medalja za VZ BROJ POSTOVA: : 585 ČLAN OD: : 2010-09-27 DOB : 45 drava-city
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 17.03.14 16:31
VZ VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 8112 ČLAN OD: : 2011-09-05 DOB : 54 Split
Naslov komentara: KUTAK ZA VICEVE 19.03.14 11:35
MOJE i TVOJE
Dođe muž kući sa posla, pozove ženu u spavaću sobu, izvadi plaću koju je dobio, stavi je ispred ogledala i kaže ženi: - Evo ono tamo (u ogledalu) je tvoje, a ovo ispred ogledala je moje. Uzme novce, pospremi ih u džep i ode. Dođe slijedeći dan sa posla, za ručak šnicli, sljedeći dan biftek, pa onda teletina i sve mu to nekako čudno s obzirom da je sve novce uzeo. Ipak odluči upitati ženu odakle sve to. Sad žena njega odvede u spavaću sobu pred ogledalo, digne suknju i kaže mu: - Evo vidiš, ono u ogledalu je tvoje, a ovo ovdje je mesarovo.
Kemo Specijalac GENERAL POTPUKOVNIK u rezervnom sastavu
Orden za VZ BROJ POSTOVA: : 1139 ČLAN OD: : 2012-03-03 Beograd
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 19.03.14 14:12
Zaustavi saobraćajac plavušu i zatraži joj vozačku dozvolu. - Je l’ to ono roze pa ima moja slika? - Jeste – odgovori policajac i zatraži i saobraćajnu. - A je l’ to ono svetlozelene boje i nema moje slike? - Jeste – kaže policajac, i pošto vidi sa kim ima posla, počne da otkopčava šlic. A plavuša kaže: - Opet alko-test?
Kemo Specijalac GENERAL POTPUKOVNIK u rezervnom sastavu
Orden za VZ BROJ POSTOVA: : 1139 ČLAN OD: : 2012-03-03 Beograd
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 19.03.14 14:58
Pre, kada su mi dolazili gosti, prvo što su pitali je bilo: - Kako ste? Kako zdravlje? Kako deca?... Sada kada mi dođu gosti, prvo što pitaju je: - Koja ti je šifra za Wi-fi?
pukovnik Poručnik
orden za VZ PV BROJ POSTOVA: : 2090 ČLAN OD: : 2012-02-29
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 19.03.14 19:39
Klaustrofobija = strah od zatvorenog prostora. Kreneš u kafić i strah te da je zatvoren. Marihuana = vrsta trave koja ponekad donosi više sreće nego djetelina sa četiri lista. Umjetna inteligencija = plavuša pofarbana u crnku.
_________________ Semper Fidelis
semsudin Podporučnik
VZ VZ PV BROJ POSTOVA: : 1435 ČLAN OD: : 2013-03-11 DOB : 57 GRABOVAC, VELIKA KLADUSA
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 22.03.14 20:36
Upecao bosanac zlatnu ribicu a ona mu reče pusti me i ispunit ću ti tri želje.A bosanac će na to ne ne ideš u zlataru jer zlato je zlato.
malena Vodnik I klase
Medalja za VZ BROJ POSTOVA: : 585 ČLAN OD: : 2010-09-27 DOB : 45 drava-city
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 23.03.14 0:01
Zavodi Mujo Fatu : -Fato, ljubavi moja jedina, za tebe bih otišao i na kraj svijeta! -Mujo dragi- uzdahne Fata-a bi li ti meni za ljubav ondje i ostao?
semsudin Podporučnik
VZ VZ PV BROJ POSTOVA: : 1435 ČLAN OD: : 2013-03-11 DOB : 57 GRABOVAC, VELIKA KLADUSA
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 23.03.14 18:13
Razgovaraju dva makedonca o recesiji i jedan reče pa kod nas je 20 posto stanovništva već u recesiji.Na to će drugi sagovornik da a ostali 80 posto je u Americi,Australiji,Kanadi i drugim zemljama.
tomerc Razvodnik
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 23.03.14 22:20
Vidiš zgodnu djevojku u kafiću. Priđeš joj i kažeš da si fantastičan u krevetu. To je direktna prodaja.
Vidiš zgodnu djevojku u kafiću. Pošalješ prijatelja da joj kaže da si fantastičan u krevetu. To je reklama.
Vidiš zgodnu djevojku u kafiću. Popričaš s njom i uspiješ dobiti telefonski broj. Nazoveš je sutra za izlazak. To je telemarketing.
Vidiš zgodnu djevojku u kafiću. Popričaš s njom, platiš joj piće. Zaplešeš s njom, kasnije je otpratiš do svog auta, otvoriš joj vrata i odvezeš kući. Na rastanku usput napomeneš da si fantastičan u krevetu. To su odnosi s javnošću.
Vidiš zgodnu djevojku u kafiću. Ona dođe do tebe i kaže: Čula sam da dobro j*beš. To znači da si postao BRAND.
semsudin Podporučnik
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 25.03.14 11:12
Najnoviji finski vic.Da li u saobraćaju igdje postoji znak polukružnog okretanja na magistralnoj cesti.Odgovor je da kad dođeš do granice gdje piše Rusija.
tomerc Razvodnik
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 30.03.14 23:32
tomerc Razvodnik
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 02.04.14 21:38
Zasto sponzoruse imaju ruznu decu? - Zato sto deca lice na tatu, a ne na BMW -a [You must be registered and logged in to see this image.]))
Tri rode lete zajedno i razgovaraju: -Gde ti letiš? -Danas ću razveseliti jedan bračni par koji već deset godina pokušava imati decu.Evo,nosim im jednog prelepog sinčića,a gde ti letiš? -Ja letim kod jedne žene koja već ima dva sina,a silno je želela kćer,pa joj nosim ovu devojčicu. -Ne sumnjam da ćeš je učiniti jako srećnom,a ti? -Ja?-javi se treća roda - ja idem u samostan kod časnih sestara.Ništa im ne nosim, ali ima da ih isprepadam do kosti!
Policajac ispituje: - Je li vam taj diler davao drogu? - Nije. - Je li vam davala njegova žena? - Je l' me još uvijek pitate za drogu?
Posvećeni Musliman uđe u taksi. Zamoli taksistu da isključi radio, kako nalaže Kuran. Ne sme se slušati muzika, jer za vreme života proroka Muhameda nije bilo muzike, pogotovo ne zapadne muzike, koja karakteriše nevernike. Taksista odmah ugasi radio, zaustavi taksi i učtivo otvori vrata. Musliman se začudi: - Zašto to radite? Taksista odgovori: - Za života proroka Muhameda nije bilo taksija, zato odjebi i čekaj kamilu!
zokika Stariji Vodnik
PV BROJ POSTOVA: : 607 ČLAN OD: : 2013-10-10 DOB : 67 SG - SLO
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 02.04.14 21:42
Mujo I Fata nisu imali decu pa uzmu kredit, posto je vestacka oplodnja dosta skupa i dobiju sina. Mali trci kroz park a neka zena pita: jeli ovo vas mali? - jos dve godine pa nas!