FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
Prva Petol(j)etka PV BROJ POSTOVA: : 2558 ČLAN OD: : 2012-11-06 DOB : 68 BG
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Thu Feb 20, 2014 11:39 pm
Po statistiki Slovenci v povprečju na leto prepešačijo 1500 km. Po drugi statistiki Slovenc popije letno 182 litra alkoholnih pijač. Zaključek je, da Slovenc v povprečju porabi 12.1 l/ na 100 km.
Več kot Lada Niva !
Vinkotu se mudi v službo in ves nervozen obrača ključ v svojem land roverju: "Jebemti mater, vužgi se že!" in spet "Jebemti mater, vužgi se že!!" Pa pride mimo župnik: "Ja Vinko, ne smeš to tak. Reci Bog Pomagaj, obrni ključ, pa bo."
In Vinko res obrne ključ: "Bog pomagaj, vužgi že!"
In land rover vžge!
Župnik debelo pogleda: "Jebemti mater, sej ne bi verjel, če ne bi videl!"
_________________ Bata Nidža, zvani Đole, u slobodno vreme iskusni politički radnik
Pero™ Poručnik
Orden za VZ PV BROJ POSTOVA: : 2042 ČLAN OD: : 2012-10-29 LJ, nekad SFRJ
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Fri Feb 21, 2014 12:13 am
East&West (citat):
Po statistiki Slovenci v povprečju na leto prepešačijo 1500 km. Po drugi statistiki Slovenc popije letno 182 litra alkoholnih pijač. Zaključek je, da Slovenc v povprečju porabi 12.1 l/ na 100 km.
Več kot Lada Niva !
Klaustrofobija:
To je strah pred zatvorenim prostorima - kad ideš u kafanu/gostilnu pa se bojiš da je zatvorena.
semsudin Podporučnik
VZ VZ PV BROJ POSTOVA: : 1435 ČLAN OD: : 2013-03-11 DOB : 57 GRABOVAC, VELIKA KLADUSA
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Fri Feb 21, 2014 11:11 am
Otišao Mujo u Sloveniju na rad i svojoj ženi ostavio mobitel da mu se može javiti kad je on nazove. Par puta je zove i žena mu uvijek na pitanje gdje si odgovara kod kuće sam.Jedne prilike umjesto petkom -došao četvrtkom kući a nije se najavio i ženu nije zatekao kod kuće.Na poziv gdje si-dobiva odgovor kod kuće sam.Ja sam kod kuće reče Mujo a ti ostani kod te kuće iz koje se javljaš.
East&West Poručnik
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Fri Feb 21, 2014 11:33 am
Jes, od kad sam joj kupio mobitel uvek je kod kuće!
_________________ Bata Nidža, zvani Đole, u slobodno vreme iskusni politički radnik
semsudin Podporučnik
VZ VZ PV BROJ POSTOVA: : 1435 ČLAN OD: : 2013-03-11 DOB : 57 GRABOVAC, VELIKA KLADUSA
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Fri Feb 21, 2014 1:39 pm
Došao slovenac u Bosnu da nešto po...e.Našao žensku i nakon nekoliko pića otišli u sobu da se j..u. Kad se ženska skinula iznenađeni slovenac je upita,A ZAKAJ IMAŠ TAKO DOLGE LASE,a bosanka će mu ljutito na to,A JESI LI TI DOŠAO DA J...Š ILI DA PREDEŠ
SveJug Kapetan I klase
VZ Medalja za VZ PV BROJ POSTOVA: : 4341 ČLAN OD: : 2012-12-16 Svedska
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Fri Feb 21, 2014 1:47 pm
Suljo i Fata nisu mogli imati djece i odu na pregled. Ljekar im kaže da će liječenje koštati 10.000 eura. Oni uzmu kredit na pet godina, odu na liječenje i nakon toga Fata rodi sina. Poslije četiri godine Suljo šeta s malim po parku i jedan prolaznik sav oduševljen pita: - Mašala, kako lijep dječačić, čiji je? Suljo: - Još godinu dana i biće moj..
_________________ Više ne krivim ljude koji me razočaraju, od sad krivim sebe što očekujem previše!
Srdjan Radovanov Vodnik
BROJ POSTOVA: : 432 ČLAN OD: : 2013-12-16
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Fri Feb 21, 2014 1:55 pm
Neznam da li sam ovaj pisao, sve u svemu, mali Perica trebao da ide na ekskurziju te mu mama spremila šta da ponese, sendvič sa salamom da ima slano jest, pa hleb i džem da se osladi i eksere su mu spremi. Dođe mali da vidi šta je dobio da ponese, te govori majci: Mama pa šta si mi to spremila, ona odgovara, pa sine, sendvič da imaš slano pojest, ma hleb sa džemom da se osladiš, a mali njoj: a ekseri mama ? (sav zabezeknut), majka mu reče: Pa spremila sam ti .... :-)
croato Džomba
PV BROJ POSTOVA: : 194 ČLAN OD: : 2012-12-08
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Fri Feb 21, 2014 4:16 pm
Seksualni zivot mi je kao Coco-cola : nekada je bio normalan pa je postao Light ; Sve se bojim da ce ubrzo postati ZERO ...
zokika Stariji Vodnik
PV BROJ POSTOVA: : 607 ČLAN OD: : 2013-10-10 DOB : 67 SG - SLO
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Fri Feb 21, 2014 10:28 pm
Šta radi bosanac kad napunu 18 godina? Ide u Sloveniju da traži posao...
Šta radi slovenac kad napuni 18 godina? Ide u bosnu da traži tatu...
(možda i nije vic... ko bi znao )
sasa staza Podporučnik
Medalja za VZ PV BROJ POSTOVA: : 1231 ČLAN OD: : 2013-02-06 Svuda po malo
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sat Feb 22, 2014 8:59 am
Sreli se u kafani , Perica , plavusa i Bosanac i zovu konobara da naruce pice. Dolazi konobar i onako zabezeknut okrece se oko sebe kao da trazi nekoga a Perica ga pita sta mu je a ovaj Perici-gledam dali je mozda skrivena kamera kada ste svi vi na okupu na jednom mestu.
Četni evidentičar Podporučnik
BROJ POSTOVA: : 1310 ČLAN OD: : 2014-01-17 DOB : 55 Tu i Tamo
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sun Feb 23, 2014 2:43 pm
Pita Stipe Šimu; A gdi si dobia tako lipoga puža, ča ga imaš na povodcu?
Pa mu veli Šime; Ima san ja još lipšeg, pa mi uteka.
_________________ Audaces fortuna iuvat
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sun Feb 23, 2014 3:02 pm
Kafana v Beogradu - polna Slovencev, ki so prišli na silvestrovanje.
Sliši se pesem: "... mi se 'mamo radi; radi, radi, radi...
Komentar za šankom: "Vidi ove lude Slovence. I kad slave, oni bi radili..."
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sun Feb 23, 2014 3:04 pm
NAKON SUSRETA U ŠUMI : Crvenkapica piše vuku: "Dragi vuče! Zajebao si se u jednom slovu, trebao si da me POJEDEŠ, a ne pojebeš!" Tvoja trudna Crvenkapica
Vuk odgovara: "Draga Crvenkapice. Slijedeći put kad me vidiš, ne viči "fuk!", sve dok ne naučiš dobro izgovoriti slovo V." Tvoj vuk
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sun Feb 23, 2014 3:13 pm
Žene imaju puno simptoma kad dođu u menopauzu, dok muškarci imaju samo dva.
Mozak im se počne kurčiti, a kurac filozofirati.
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
NA VZ VZ VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 24246 ČLAN OD: : 2012-10-29
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Mon Feb 24, 2014 2:55 pm
VZ PV BROJ POSTOVA: : 1335 ČLAN OD: : 2013-01-08 DOB : 61 Zagreb
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Mon Feb 24, 2014 8:40 pm
Prošle godine kupio sam punici za rođendan grobno mjesto.Ove godine joj nisam ništa kupio.....pita ona mene zašto joj nisam ništa kupio? Niste još otvorili poklon od prošle godine....
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
NA VZ VZ VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 24246 ČLAN OD: : 2012-10-29
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Mon Feb 24, 2014 9:06 pm
VZ VZ JM JM PV Tehnička Služba BROJ POSTOVA: : 1546 ČLAN OD: : 2013-12-22 DOB : 57 Šabac
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Mon Feb 24, 2014 11:10 pm
Uhvatio čovek ribu i gleda je kakva je pomodrela naduvena... i ona mu kaže "pusti me ja sam zlatna ribica ispuniću ti želju..." "Šta bulazniš" pita je ribar, "kakva zlatna ribica, pogledaj na šta ličiš" - Ma mani me, kaže ribica, pre 4 dana me upecao neki Bosanac, ja mu kažem "pusti me ja sam zlatna ribica ispuniću ti želju..." a on me baci u vodu i kaže "ajd bona ne seri".... i od tad se mučim...
_________________ Koliko god bila varljiva, nada služi barem tome da nas ugodnim putem vodi do kraja života.
lacoš Kapetan
PV BROJ POSTOVA: : 3968 ČLAN OD: : 2012-12-07
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Wed Feb 26, 2014 8:29 am
VZ VZ JM JM PV Tehnička Služba BROJ POSTOVA: : 1546 ČLAN OD: : 2013-12-22 DOB : 57 Šabac
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Thu Feb 27, 2014 10:53 pm
password:
Upišite vaš password
sarma Žao nam je, password mora da sadrži više od 8 znakova
kuvana sarma Žao nam je, password mora da sadrži bar jednu brojku
1 kuvana sarma Žao nam je, password ne sme sadržavati razmake
5je*enihkuvanihsarmi Žao nam je, password mora sadržavati bar jedno veliko slovo
5je*enihKUVANIHsarmi Žao nam je, password ne sme sadržavati više od jednog velikog slova uzastopce
5je*enihKuvanihsarmi, i da se nosiš u pi*du materinu go*no jedno Žao nam je, password ne sme sadržavati interpukcijske znake
5je*enihKUVANIHsarmi nabijem te na *ura* i tebe i tvoj password mamicu ti je*em kretenčino Žao nam je, taj password se već koristi
_________________ Koliko god bila varljiva, nada služi barem tome da nas ugodnim putem vodi do kraja života.
Pero™ Poručnik
Orden za VZ PV BROJ POSTOVA: : 2042 ČLAN OD: : 2012-10-29 LJ, nekad SFRJ
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Fri Feb 28, 2014 12:54 am
Nakon predivne večere uz svijeće i butelje dobrog vina, supruga odvede muža u spavaću sobu. Polegnuvši ga na krevet, namigne i nježno šapne: - Dragi, jesi li vidio kako izgleda zgužvanih 10 eura? - Ne, nisam. - odgovori on. Polako i ritmično njišući kukovima otkopča tri gornja gumba svoje bluze i između grudi izvadi zgužvanih 10 eura.
On se nasmiješi i uzme novčanicu. - Dragi, jesi li vidio zgužvanih 50 eura? - Uuuh... ne, nisam! Ona se opet nasmiješi, zadigne suknju i između nogu iz gaćica izvuče zgužvanih 50 eura. Muž se počne znojiti, puls i disanje se ubrzaju. U očekivanju novog pitanja, nestrpljivo uzme novčanicu.
- A sada mi reci, jesi li vidio zgužvanih 20 tisuća eura? - Neee, nisam! - vikne napaljeno. - Onda pogledaj u garaži.
dojran Podporučnik
VZ PV BROJ POSTOVA: : 1335 ČLAN OD: : 2013-01-08 DOB : 61 Zagreb
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sun Mar 02, 2014 6:12 pm
- Kaje Bara, kaj placeš? - Nema mi Stefa. - Kak nema, gde je? - Hmrl mi je - Kak? Kad? - Zaposlil se v pivovari. Opal je v bazen z pivom i ... - auuu, je l' se mucil prevec? - Je, jadnicak. Triput je zlazil van pišat' __________________
sasa staza Podporučnik
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Mon Mar 03, 2014 2:30 pm
Sta radi BABAROGA pre nego sto legne u krevet----?
Pogleda da ispod krevete nije CAK NORIS...
sasa staza Podporučnik
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Mon Mar 03, 2014 2:32 pm
Kako se zove KUM na vencanjima u Zemunu---?
Zasticeni svedok....
sasa staza Podporučnik
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Mon Mar 03, 2014 2:35 pm
Evo jednog oglasno vickastog teksta---PLIZ KLOZ D DOR , BIKOZ OF PROMAJA IZ KILING AS INSAJD...
Stazio Major
Medalja za VZ BROJ POSTOVA: : 5085 ČLAN OD: : 2012-11-24 DOB : 57 HN
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Wed Mar 05, 2014 10:49 am
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Wed Mar 05, 2014 10:54 am
Stazio (citat):
Lowest Cost Airline
Prijatelju, ovako nešto za malo tebe da zadesi
more6 Vodnik
PV BROJ POSTOVA: : 450 ČLAN OD: : 2013-11-16
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Thu Mar 06, 2014 2:54 am
Došla je mlađa žena na ispovjed svečeniku."Sagriješila sam bludno" sa svečenikom iz susjedne župe dali je to grijeh pita? Pa naravno da je grijeh,jer ti imaš svoju župu kaže svečenik.
sasa staza Podporučnik
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Thu Mar 06, 2014 7:32 am
Otisla S......a da se ispovedi i kaze svesteniku-oprostite oce gresila sam- a svestenik joj odgovori , ZNAM gledao sam.
Stazio Major
Medalja za VZ BROJ POSTOVA: : 5085 ČLAN OD: : 2012-11-24 DOB : 57 HN
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Thu Mar 06, 2014 11:22 am
East&West (citat):
Stazio (citat):
Lowest Cost Airline
Prijatelju, ovako nešto za malo tebe da zadesi
U pravu si, gledam kroz prozor naš "veseli" ATR kako pali lijevi motor tek iz trećeg puta i razmišljam dokle ćemo stići.
lacoš Kapetan
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Thu Mar 06, 2014 11:46 am
Matematika Pita Jura Štefa: "Štef, a ti znaš ko je zmisli matematiku?" "Normelno; Zagorci! Pred birtijom se zbroje, uđu unutra i onda se oduzmu."
_________________ "Teško nama,Mardonije, kad nas vodiš u borbu protiv takvih ljudi koji se ne bore za novac, nego za slavu." -Tritantehma
lacoš Kapetan
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Thu Mar 06, 2014 11:53 am
Fitilj Dođe plavuša u teretanu, a bodibilder skine majicu. Plavuša će: "U, kakve grudi!" "To je 100 kila dinamita", kaže bodibilder i skine trenirku A plavuša će: "Kakve noge!" "To je 100 kila dinamita!" Skine bodibilder sve ostalo, a plavuša pobjegne vrišteći. Stiže bilder plavušu i upita: "Zašto bježiš"? "Ja se uplašila - toliko dinamita, a tako kratak fitilj!!"
_________________ "Teško nama,Mardonije, kad nas vodiš u borbu protiv takvih ljudi koji se ne bore za novac, nego za slavu." -Tritantehma
Kemo Specijalac GENERAL POTPUKOVNIK u rezervnom sastavu
Orden za VZ BROJ POSTOVA: : 1139 ČLAN OD: : 2012-03-03 Beograd
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Fri Mar 07, 2014 1:21 am
- Mislim da me moja zena vara..
- Odakle ti ti sad pa te misli....??
- Preselili smo se iz Nisa u Krusevac pa u Staru Pazovu a jos uvek imamo istog postara.
sasa staza Podporučnik
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Fri Mar 07, 2014 9:24 am
Sede u rovu tri drugara i pricaju ....
Prvi kaze-sta li sada rade nase zene dok mi ovde sedimo i ratujemo ??
Drugi dodaje-ili pletu ili se j..u
A treci se lupi po celu i kaze- J....e moja zena nezna da plete....
sasa staza Podporučnik
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Fri Mar 07, 2014 10:41 am
Nabojt 5 vrsta piva.... BRAVO...
A sada nabrojte 5 vrsta kondoma... Ne ide aaaaaa? Neznate..
Da manje pijete a vise j....e-znali bi.....
tomerc Razvodnik
BROJ POSTOVA: : 227 ČLAN OD: : 2014-01-09
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Fri Mar 07, 2014 6:08 pm
Dolazi jelen u prodavnicu, uzima korpu, pazari par stvari i odlazi na kasu. Prodavacica se obraduje: "Jaaaaooooo, pa bas super sto ste dosli. Znate, mi imamo pivo koje se zove kao Vi". - "Ne seri da imate pivo koje se zove Dragan!?"
Šetaju momak i devojka parkom . Kaže joj momak : - Dodji iza žbunja da ti nešto pokažem . Skida momak pantalone i stavlja joj u ruku ,,onu" stvar . Ona se šokirala !!! Okreće se i krene da beži kroz žbunje . Grane je tuku po licu , haljina se kači i cepa a kroz glavu joj proleću misli : ,, Ah ... lepo su meni roditelji govorili da se čuvam manijaka ali ja ih nisam slušala . Samo da stignem kući " ... dotrčava do zgrade , dolazi do stana , vadi ključ kad odjednom oseti ruku na ramenu . Ona se užasnuta okreće u čuje zadihani glas : - Molim te ... samo ga pusti!!!!
Leze muz i zena u krevetu i pita zena muza: - Sta bi ti radio, ako bi ja prije umrla od tebe? Muz odgovara: - Isto sto i ti! Zena skace iz kreveta i urla: - Djubre jedno pokvareno...
Dolazi čovek u poštu na razgovor za posao. Službenik pita: - Da li ste već negde radili? - Bio sam 3 godine u vojsci. - Imate li kakve benificije? - Ranjen sam, odneo mi geler genitalije. - Primljeni ste, radno vreme je od 08:00 do 16:00. Dođite sutra u 10:00. - Rekli ste da je radno vreme od 08:00 do 16:00, zašto da ja dođem u 10:00? - Ovo vam je državna firma. Mi do 10:00 češemo jaja, tako da nema potrebe da dolazite ranije.
_________________ Potpis editiran od strane administracije (ovo nije mjesto za romane!)
tomerc: komentar modifikovan dana: Fri Mar 07, 2014 7:22 pm; prepravljeno ukupno 1 puta
Dino-Priboj Džomba
PV BROJ POSTOVA: : 156 ČLAN OD: : 2013-05-24 DOB : 54 Svedska,Turska
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Fri Mar 07, 2014 6:15 pm
Obitelj sjedi za vecerom. Sin pita: "Tata, koliko vrsta sisa postoji?" Otac zacuden odgovara: - "Pa sine, postoji 3 vrste sisa. U dvadesetima, zenske grudi su kao dinje, okrugle i cvrste. U tridesetima i cetrdesetima kao kruske, jos uvijek lijepe, ali pomalo vise. Poslije pedesete su kao luk!"
- "Luk?"
- "Da, kad ih vidis, place ti se"
Dino-Priboj Džomba
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Fri Mar 07, 2014 6:18 pm
Kako radi gluhi ginekolog? Čita s usana
pera84 Podpukovnik
NA JM JM JM BROJ POSTOVA: : 6178 ČLAN OD: : 2011-03-17 USA
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Fri Mar 07, 2014 6:20 pm
Sta zajednicko imaju pas i kratkovidan ginekolog?
Uvijek im je vlazan nos.
Dino-Priboj Džomba
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Fri Mar 07, 2014 8:05 pm
Sreli se bivši i sadašnji momak jedne devojke. I bivši cinično upita sadašnjeg : -Kako je sa potrošenom robom ? -A drugi mu odgovori : Prvih 5 centimetara je ONAKO ,Ali dublje-kao nova !
Dino-Priboj Džomba
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Fri Mar 07, 2014 8:29 pm
ŽENA:VARA ME MUŽ. PRIJATELJICA:PIČKA MU MATERINA. ŽENA:PROBUŠILA SAM MU SVE KONDOME. PRIJATELJICA:PIČKA TI MATERINA
dražen Gušter
BROJ POSTOVA: : 49 ČLAN OD: : 2013-12-19
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Fri Mar 07, 2014 11:14 pm
Ide crvenkapica sumicom i naleti na vuka: Vuce,vuce zasto su ti tako velike oci? Pusti me mala vidis da serem.
bojnik Poručnik
PV BROJ POSTOVA: : 2745 ČLAN OD: : 2012-11-13 DOB : 59 Slavonija - Slanina & kulen + čvarci & kobasice
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sat Mar 08, 2014 9:17 am
Zašto mornarica prima više neplivača nego plivača? Duže će braniti brod.
bojnik Poručnik
PV BROJ POSTOVA: : 2745 ČLAN OD: : 2012-11-13 DOB : 59 Slavonija - Slanina & kulen + čvarci & kobasice
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sat Mar 08, 2014 9:19 am
Postrojio starešina tek pridošle vojnike, prebroji ih i kaže: • Treba mi 10 dobrovoljaca! Javi se 10 njih. • E, dobrovoljci voljno! Vi ostali, ‘ajde po lopate, idemo da tovarite ugalj!
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur. – Šta god se kaže na latinskom, zvuči mudro.
Dino-Priboj Džomba
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sat Mar 08, 2014 4:47 pm
- Otišle tri plavuše na pijacu da kupe krastavac. Kaže prva: "Meni dajte duži, a tanji." - Druga kaže: "Meni dajte kraći, a deblji." - A treća će: "Meni dajte bilo kakav, meni treba za salatu."