FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
Orden za VZ PV BROJ POSTOVA: : 2042 ČLAN OD: : 2012-10-29 LJ, nekad SFRJ
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Thu 19 Jun 2014 - 0:11
Slavni film: Lovac na jelene
semsudin Podporučnik
VZ VZ PV BROJ POSTOVA: : 1435 ČLAN OD: : 2013-03-11 DOB : 57 GRABOVAC, VELIKA KLADUSA
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Thu 19 Jun 2014 - 10:23
Zašto žene ne mogu biti komentatori fudbalskih utakmica? Žene jako brzo pričaju i igrači ne mogu tako brzo trčati.
Gringo Kapetan
BROJ POSTOVA: : 3705 ČLAN OD: : 2011-09-29
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Thu 19 Jun 2014 - 20:47
Upita Obama: - Kad bu Amerika opet vodeća u svijetu? - Za 100 godina - veli Bog. Obama brizne u plač. - Zašto plačeš, upita Bog. - Šmrc, jer ja nebum živ.
Upita Sarkozy - Kad bu Francuska vodeća u Evropi? - Za 200 god. - reče Bog, a ovaj brizne u plač,? - Ni ja nebum živ.
Upita Josipović: - Kad bu Hrvatska izišla iz krize s ovom vladom? Sad Bog brizne u plač. - Kaj sad ti plačeš - upita ga Josipović? - Tad ja nebum živ - reče Bog.
_________________ Čovjek je gospodar svih onih riječi koje nikada nije izgovorio, kao i rob svega onoga što mu je izmaklo!
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Thu 19 Jun 2014 - 20:49
Devet dokaza da vam je na poslu kao u zatvoru. Mučite se kada morate ustati iz kreveta, nabrzinu jedete, vozite se pokorno u koloni automobila, a ako zakasnite minutu, šef vas tretira kao roba?
Zatvor: sjedite u ćeliji 2x3 metra Ured: sjedite u boksu 2x2 m
Zatvor: dobivate triput dnevno obrok Ured: dobijete samo jednu pauzu za obrok, a onda to što pojedete morate i sami platiti
Zatvor: ako ste dobri, dobijete slobodno Ured: ako se dobri, dobijete još više posla
Zatvor: stražar vam otvara i zatvara vrata Ured: morate nositi kojekakve kartice, koje redovito zaboravljate doma, i otvarati vrata sami
Zatvor: možete gledati telku i igrati igrice Ured: čim vas uhvate da gledate telku ili igrate igrice, dobijete otkaz
Zatvor: imate vlastiti wc Ured: morate dijeliti s drugima i čekati satima dok si gospodične/gospoda skidaju gaćice sa 100 žniranaca i broje pjegice na licu
Zatvor: prijatelji i rođaci vam smiju doći u posjet Ured: nema vizite, jedini kontakt s obitelji je putem e-maila, a i on se nadzire
Zatvor: sve je plaćeno Ured: sami si plaćate klopu, odjeću, jer ne možete dvaput doći u istom bez da riskirate nadimke 'stinky', a onda vam još skidaju s plaće, ne biste li tako uzdržavali i one koji se odmaraju u zatvoru.
Zatvor: tamo imate osoblje koji vas nadzire
_________________ Čovjek je gospodar svih onih riječi koje nikada nije izgovorio, kao i rob svega onoga što mu je izmaklo!
posilovic ivan (flok) Gušter
BROJ POSTOVA: : 19 ČLAN OD: : 2014-01-13 DOB : 59 Đurmanec Krapina mail:zagi.rozela@gmail.com
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Thu 19 Jun 2014 - 22:13
pošalje komandir dva policajca van na cestu u patrolu sa psom gleda kroz prozor policajce kako psu dižu rep i gledaju ispod jedan pa drugi na to opozove da se vrate nazad u stanicu na raport i pita njih zašto dižu rep psu i gledaju ispod a oni odgovore da im je žena rekla da pas šeče sa dva šupka pa smo išli provjerit dal stvarno šeče sa dva šupka hahaahhihihihehee
Četni evidentičar Podporučnik
BROJ POSTOVA: : 1310 ČLAN OD: : 2014-01-18 DOB : 55 Tu i Tamo
_________________ Više ne krivim ljude koji me razočaraju, od sad krivim sebe što očekujem previše!
Pero™ Poručnik
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sun 29 Jun 2014 - 1:16
Jedan u stilu jučerašnjega datuma:
Uhvati sirotinja zlatnu ribicu, ona mu obeča jednu želju ako je pusti:
Posle mišljenja kaže, želeo bi da živim kao princ.
Sledeči dan se probudi, dođe sluga pa mu kaže: dobro jutro prinče Ferdinand, danas idemo u Sarajevo...
malena Vodnik I klase
Medalja za VZ BROJ POSTOVA: : 585 ČLAN OD: : 2010-09-27 DOB : 45 drava-city
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Wed 2 Jul 2014 - 15:51
-Fato,mogu li ze zvati Eva? -Ma zašto bolan Eva? -Jer si mi prva! -Aj dobro,onda ću ja tebe Peżo. -Ma kako ba Pežo? -307-i si mi!
malena Vodnik I klase
Medalja za VZ BROJ POSTOVA: : 585 ČLAN OD: : 2010-09-27 DOB : 45 drava-city
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Thu 3 Jul 2014 - 22:54
Dolazi Mujo kod Hase kući, kad ono u dvorištu igraju tenis Federer i Nadal. Šta je, ba, ovo, Haso ? Otkud ova dvojica kod tebe u dvorištu ? Ma, šuti, uhvatio sam zlatnu ribicu koja ispunjava želje. Daj je i meni, htio bi i ja neku želju da mi ispuni. Evo ti je, samo pazi, ribica je malo nagluva. Ma nema brige, - reče Mujo i odnese ribicu kući. Poslje kratkog vremena, eto ga se vraća sav besan: Šta je ba, ovo, kakva ti je ovo ribica, ja joj tražio pare a ona mi stvorila jare ??!! Jesam ti rekao da je gluva! A šta ti misliš, da sam ja tražio VRHUNSKI TENIS?
Četni evidentičar Podporučnik
BROJ POSTOVA: : 1310 ČLAN OD: : 2014-01-18 DOB : 55 Tu i Tamo
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sat 5 Jul 2014 - 0:43
Ovi su gori nego oni iz Osijeka ili oni iz mog kraja, sa Dunava!
_________________ Više ne krivim ljude koji me razočaraju, od sad krivim sebe što očekujem previše!
semsudin Podporučnik
VZ VZ PV BROJ POSTOVA: : 1435 ČLAN OD: : 2013-03-11 DOB : 57 GRABOVAC, VELIKA KLADUSA
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Thu 17 Jul 2014 - 10:42
Dolazi mladi hercegovac sa zapada kući sa dobrim autom i usput pokupi žensku autostoperku na putu.Ženska malo jače zalupila vrata a vozač će joj na to. Imaš li ti frižider u kući? Da imam. Onda vježbaj malo otvori -zatvori.
zokika Stariji Vodnik
PV BROJ POSTOVA: : 607 ČLAN OD: : 2013-10-10 DOB : 67 SG - SLO
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Thu 17 Jul 2014 - 12:46
_________________ "Teško nama,Mardonije, kad nas vodiš u borbu protiv takvih ljudi koji se ne bore za novac, nego za slavu." -Tritantehma
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Mon 21 Jul 2014 - 18:04
Mladoženja se na svadbi obraća gostima: 'Dragi prijatelji, pošto više neću imati prilike govoriti...'
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Mon 21 Jul 2014 - 18:05
Spominaju se Štef i Jura kaj buju delali. Štef: “Ja bum otprl birtiju polak crkve i zvala bu se Mira.” Jura: “Zakaj Mira?” Štef: “Jednostavno, saki put kad bu misa gotova, župnik veliju – idite u Miru…”
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Mon 21 Jul 2014 - 18:10
Rođen u Bosni
Rodio se mali Bosanac na carski rez, pa kaže:
“Š’a je ba ovo!? Ni matičnog broja, ni pičke materine…”
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Mon 21 Jul 2014 - 18:11
Život iz bajke
Bara:”Štef, otkako sam se udala za tebe živim ko Pepeljuga. Kuham, čistim, ribam, peglam, nosim pepel…” Štef je prekida:” Pa obećal sam ti da buš živela ko u bajci.”
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Mon 21 Jul 2014 - 18:12
Ulična košarka
Sredovječna gospođa trči za autobusom, koji joj odlazi ispred nosa. - Mladiću, jel’ ovo bila trica, sva uspuhana pita momka koji sjedi na stanici. - Nije gospođo, nagazili ste na crtu.
Gringo Kapetan
Sportom protiv droge
Mujo: “Što kažeš za kampanju sportom protiv droge?” Haso: “Ona je stil mog življenja.” Mujo: “Ma kojim se ti to sportom baviš?” Haso: “Rolanjem!” Mujo: “Pa nikada u životu nisi rolao!” Haso: “Jesam, travu!”
Gringo Kapetan
Želje i zapovijedi
Bio mali Ivica na satu vjeronauka i kaže vjeroučiteljica:
- Neka svi dignu ruke koji žele ići na nebo.
Svi su dakako digli ruke osim Ivice. Pita njega vjeroučiteljica:
- Zar ti ne želiš na nebo?
Ivica odgovori:
- Mama mi je rekla da poslije vjeronauka odmah dođem kući.
zokika Stariji Vodnik
PV BROJ POSTOVA: : 607 ČLAN OD: : 2013-10-10 DOB : 67 SG - SLO
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Mon 21 Jul 2014 - 21:24
Čas matematike i učiteljica pita Pericu koliko je 2 x 2 Perica: 2 x 2 je 4 učiteljica: sedi 5 Perica: mami...., pa znao sam...
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Fri 25 Jul 2014 - 18:07
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Fri 25 Jul 2014 - 18:08
Kletva
Najgora crnogorska kletva: Dabogda te zvali s biroa!
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Fri 25 Jul 2014 - 18:08
Linija
Mujo: “Haso, što kažeš na moj novi auto?” Haso: “Baš ti i nema neku liniju!” Mujo: “Ima radio!”
semsudin Podporučnik
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sat 26 Jul 2014 - 11:46
Zaglavili se u liftu Mujo i švabo.Švabo sav u paniki počeo lupati rukama i nogama u vrata. Kad Mujo će na to:,,De malo ustranu,,i bum glavom u vrata i vrata se otvoriše. Kaže Mujo švabi:Nix snaga,MOZAK,!!!
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sat 26 Jul 2014 - 19:12
semsudin Podporučnik
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sun 27 Jul 2014 - 23:16
Ulazi turista sa ženom u crnogorsku kafanu i sa vrata naručuje dvije kafe.Jednu slađu i jednu gorču.Na to će konobar,E JADO NEMAM TI JA DŽEZVU NA PREGRADE!
lacoš Kapetan
PV BROJ POSTOVA: : 3968 ČLAN OD: : 2012-12-07
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Thu 31 Jul 2014 - 12:29
_________________ "Teško nama,Mardonije, kad nas vodiš u borbu protiv takvih ljudi koji se ne bore za novac, nego za slavu." -Tritantehma
Pero™ Poručnik
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Fri 1 Aug 2014 - 17:41
Vremenska prognoza
semsudin Podporučnik
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sat 2 Aug 2014 - 9:08
Bosanac radio ko pilot i zovu ga iz kontrolnog tornja.Molimo vas recite nam vašu visinu i položaj?Metar i osamdeset sjedim.
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sun 3 Aug 2014 - 9:53
Zakačim slučajno u klubu lika ramenom, on mi kaže: “Jel’ imaš ti neki problem, brate?!” Ja mu sve ispričao, ....... ...evo plačemo obojica.
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sun 3 Aug 2014 - 9:55
Radi kao Isus Uhvatio pop zlatnu ribicu, a ova će: - Ako me pustiš, ispuniću ti dvije želje! Pop pristane i reče: - Moja prva želja… Neću više da budem svečenik! U tom trenu ribica mu uzme mantiju, baci je, pa kaže: - Dobro, više nisi svečenik, hajde, reci mi drugu želju! Pop: - Hoću da imam puno para, da ništa ne radim, samo da uživam… Ribica stane, zamisli se, uzme nazad mantiju, ...vrati mu je i prezrivo kaže: - Koga ti to zajebavaš?!
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sun 3 Aug 2014 - 9:55
Zubarski Upravo kad se nagnuo nad pacijenticu spremajući se započeti zahvat, zubar se odjednom lecnuo. “Oprostite, gospođice, al’ ovo što držite u ruci su moja jaja…!” “Znam”, odvrati nježno pacijentica, “pa ćemo tako oboje dobro pripaziti da onog drugog ne zaboli… OK?”
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sun 3 Aug 2014 - 9:57
Tate Svi muškarci su tate samo je Edo majka.
Gringo Kapetan
Zove luđak bolnicu i kaže: - Možete li provjeritije li soba 10 slobodna. - Da, slobodna je. Zašto pitate? - ZNAČI, POBJEGAO SAM!!!!
Gringo Kapetan
Iskrenost je vrlina Dolazi Mile kod doktora i pokazujući rukom preko rebara s lijeva na desno kaže: - Ovdje me boli.. - Pijete li vi? - Pijem. - To vam je onda od šanka.
semsudin Podporučnik
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sun 3 Aug 2014 - 22:44
Dolazi Mujo ranije kući i uhvati Fatu u krevetu sa meksikancem...Sav izvan sebe poviče:Šta je ovo ba?Na to će meksikanac mrtav hladan:Karamba!
semsudin Podporučnik
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sun 3 Aug 2014 - 23:02
Vozi se Haso autoputem i sluša vijesti sa radija.I čuje kako govore:Pažnja vozačima jedan ludak vozi se autoputem u suprotnom smijeru!Na to će Haso:ŠTA JEDAN?NA HILJADE!
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Wed 6 Aug 2014 - 19:02
Rajska istina Došla tri prijatelja nakon smrti k Bogu u raj. Prije ulaska u raj, Bog svoj trojici postavi isto pitanje ; “Da li ste ikada prevarili svoje žene?” Prvi reče: -”Iako sam imao prilike, bio sam jak i nisam nikada prevario svoju zenu!” -”Dobro, onda ćeš ti u raju voziti najnoviji mercedes i uživati u svim čarima raja”, odgovara Bog. Drugi će: -”Ja sam samo dva ili tri puta, bila je situacija, nisam mogao odoliti i mislio sam, zašto ne…” -” E ti ćeš voziti bickl “, – nastavlja Bog. Treći: -”Ooooo, ja sam je varao svaki put kad je bila prilika, a bilo ih je puno…” -”Tebi onda koturaljke ” , odlucno ce Bog. I tako jednog dana vozi se treci na koturaljkama i sretne prvoga s mercedesom, a ovaj tuzan upravo place. Kaze treci, pa ti nisi normalan: -”U raju si, imaš novi predivan mercedes, klima, bijela koža, stereo, sve što raj daje ti dobiješ i jos places. Sto bih onda ja morao reci?” Na to će prvi : -” I TI BI PLAKO DA TI JE ŽENA MALO PRIJE PROŠLA NA KOTURALJKAMA! “
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Wed 6 Aug 2014 - 19:03
Bolje ikad nego nikad Došla stogodišnjakinja nas sud i razgovara s jednom službenicom: ‘Dobar dan. Željela bih podnijeti zahtjev za razvod.’ Službenica zbunjeno zatrepće i upita: ‘Pa, vi imate 100 godina – što ste čekali do sada?’ ‘Čekala sam da mi djeca umru da ih ne sekiram.’
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Wed 6 Aug 2014 - 19:03
Svirci moji Pijanog momka prate tamburaši iz birtije. Gleda to svećenik, pa mu kaže: ‘E, nesrećo jedna, zar te takvi prate?’ ‘Bolje oni nego ti!
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Wed 6 Aug 2014 - 19:06
Peron 8 Budi se Mujo za šankom u birtiji «Peron 8». Mujo: “Gdje sam?” Konobar: “Peron 8.” Mujo: “Restoran vagon?” Konobar: “Birtija.” Mujo: “Stojimo?” Konobar: “Od prvog dana.” Mujo: “Kada krećemo?” Konobar: “Vi možete kada hoćete, a ja ostajem.” Mujo: “Što, ja idem sam?” Konobar: “Sami ste i došli.” Mujo: “Pa ja sam onda popularniji od Tite i njegovog vlaka!” Konobar: “Zašto?” Mujo: “Ova kompozicija je samo za mene!” Konobar: “Ako želite mogu vam pojačati, da je bolje čujete?!”
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Wed 6 Aug 2014 - 19:06
koraci Bravo kćeri…’ajd sad, jedan korak…’ajd još jedan korak…i još jedan… ma braaavooooo… ženooooo, donesi kameru! kćer nam se vratila iz diskoteke!
Blagoje Džomba
Medalja za VZ BROJ POSTOVA: : 137 ČLAN OD: : 2014-01-29 DOB : 58 Temerin
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Thu 7 Aug 2014 - 19:32
U sudnici se sudija obraca lopovu: ,,Ako vratite novac koji ste opljackali iz banke, kazna ce vam biti smanjena!,, Lopov: ,, Gospodine sudija, da sam hteo da vratim novce ja bih podigao kredit.,,
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Thu 7 Aug 2014 - 19:59
Bliski susret plave vrste Što se dogodi kada dvije plavuše razdragano dotrče jedna drugoj u zagrljaj? Razbije se ogledalo.
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Thu 7 Aug 2014 - 20:00
Prvi doseljenik Kad je Kristofor Kolumbo dalekozorom našao kopno Amerike, ugledao je Chucka Norrisa kako mu maše s obale.