FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
VZ VZ PV BROJ POSTOVA: : 1435 ČLAN OD: : 2013-03-11 DOB : 57 GRABOVAC, VELIKA KLADUSA
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 22.12.13 11:01
Došla Fata u zubarsku ordinaciju i na onoj poluležećoj stolici poče da uzvrće haljinu.Na to joj zubar reče bolan Fato pogrešili ste ordinaciju-idite kod ginekologa.Ne ne,vi ste juče mom Muji ugradili protezu i molim da je izvadite odatle.
Mikula 67 Podporučnik
VZ VZ JM JM PV Tehnička Služba BROJ POSTOVA: : 1546 ČLAN OD: : 2013-12-22 DOB : 57 Šabac
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 23.12.13 19:12
Razlika između muške stvari i magle?
Nema.
Oboje kad se dignu bude lep dan...
_________________ Koliko god bila varljiva, nada služi barem tome da nas ugodnim putem vodi do kraja života.
alexandar Kapetan I klase
VZ VZ JM JM BROJ POSTOVA: : 4561 ČLAN OD: : 2011-06-23
VZ VZ JM JM PV Tehnička Služba BROJ POSTOVA: : 1546 ČLAN OD: : 2013-12-22 DOB : 57 Šabac
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 15.01.14 12:30
BANKOMAT -
Procedura za muškarce:
1.Dovezite kola do automata 2.Otvorite prozor 3.Ubacite karticu u automat i otkucajte šifru 4.Otkucajte željenu sumu za podizanje 5.Uzmite karticu, gotovinu i potvrdu 6.Podignite prozor 7.Odvezite se dalje
Procedura za žene:
1.Dovezite kola do automata 2.Vozite malo unazad da vaš prozor bude u ravni sa automatom 3.Ponovo upalite motor koji se ugasio 4.Spustite prozor 5.Pronadjite tašnu,istresite ceo njen sadržaj na suvozačko sedište da pronadjete karticu 6.Pronadjite kutiju sa šminkom i proverite svoj izgled na retrovizoru 7.Pokušajte da ubacite karticu u automat 8.Otvorite vrata kola da biste mogli da domašite automat 9.Ubacite karticu 10.Ponovo ubacite karticu, ovog puta sa pravom stranom odozgo 11.Ponovo pretrazite tašnu da pronadjete notes sa svojom šifrom, upisanom na poslednjoj stranici 12.Otkucajte šifru 13.Pritisnite "cancel" i ukucajte ispravan broj 14.Otkucajte željenu sumu za podizanje 15.Uzmite gotovinu i potvrdu 16.Ispraznite tašnu da pronadjete novčanik 17.Vozite napred 2 metra 18.Vozite nazad 2 metra da uzmete i karticu iz automata 19.Proverite šminku 20.Ponovo upalite motor koji se ugasio 21.Vozite 5 - 10 kilometara 22.Spustite ručnu kočnicu.
_________________ Koliko god bila varljiva, nada služi barem tome da nas ugodnim putem vodi do kraja života.
East&West Poručnik
Prva Petol(j)etka PV BROJ POSTOVA: : 2558 ČLAN OD: : 2012-11-06 DOB : 68 BG
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 17.01.14 0:31
_________________ Bata Nidža, zvani Đole, u slobodno vreme iskusni politički radnik
Pero™ Poručnik
Orden za VZ PV BROJ POSTOVA: : 2042 ČLAN OD: : 2012-10-29 LJ, nekad SFRJ
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 17.01.14 0:48
Smiješna strana bivše Juge
Nakon raspada SFRJ stvari su se razvile u neočekivanom smjeru. Makedonija je postala dio Japana, Turska se svojevoljno pridružila BiH, a Slovenija je nestala s karte svijeta.
Na Uncyclopediji, šaljivoj inačici Wikipedije, osvanuli su podaci i o svim državama bivše Jugoslavije.
Kako prepoznati Bosanca
Vozi Golf 2, započinje svaku rečenicu s 'jebi ga', 'svega mi' ili 'Tita mi'. Dokaz o 'državljanstvu' je da pitu jede četiri dana u tjednu, a ostala tri – sarmu.
Pa tako susjedna nam Bosna i Hercegovina u svom sastavu ima i Tursku, glavni grad joj je Visoko, a jedan od službenih jezika, pored bosanskog, srpskog, hrvatskog, srpsko-hrvatskog, hrvatsko-srpskog, bosansko-srpsko-hrvatskog, srpsko-bosansko-hrvatskog, je i rakija.
Ukupan broj stanovnika je tri – dva muškarca, Mujo i Haso te jedna dama Fata, opisana kao kurva iz susjedstva.
Unatoč robusnom izgledu, Mujo i Haso su zapravo intelektualci i autori djela kao što su Teorija relativnosti, Kapital i I što se, kvragu, desilo s Josephom K..
Službena valuta su cigarete. Bosanci su iznimno miroljubiv narod, osim što redovito ratuju, a prije svega vjeruju u sveto trojstvo hrane, nogometa i dobre šale.
Među važnijim gradovima nabrojano je desetak Vakufa, a postoje Zajedničko, Kinesko, Neutralno, Tursko, Bosansko, Hrvatsko i Srpsko Sarajevo.
Istaknute su i znamenitosti poput Međugorja, piramida, Brucea Leeja, a najpoznatiji Bosanac u svijetu je Valter.
Kako prepoznati Hrvata
Bar mu jedan član rodbine proizvodi vino, bar mu jedan član rodbine proizvodi rakiju, koristi šljivovicu za ubijanje tuge i svake druge bolesti. Riječ 'babaroga' ga paralizira.
Bosnu i Hercegovinu s tri strane okružuje Lijepa naša Hrvatska u kojoj žive radišni ljudi, koji premoreni osmosatnim radnim vremenom jedini spas nalaze u spavanju ili u neophodnoj dnevnoj dozi kave i trača.
Omiljene teme su im Srbi ili količina i bogatstvo psovki. Glavni izvozni proizvodi su sunce, rakija, preplanula put, lijepe uspomene s ljetovanja i trudnoća (kod turistkinja). Ponudu nadopunjuju popularna muzika, narodne nošnje, probavne smetnje uzrokovane velikim izborom hrane i benigne seksualne bolesti.
Službeni jezik je hrvatski, i nikako srpski, a dvije glavne rečenice su "trebali bi to napraviti" i "to bi trebalo biti napravljeno".
Nacionalni sport je podizanje šalice kave, koji svi, bez obzira na obaveze, marljivo treniraju, a u narodu su popularni još i ispijanje piva i lov na Čehinje.
Slovenija
Po Uncyclopediji, Slovenija je najmanja nezavisna zemlja na svijetu koja je svoju samostalnost sačuvala punih 13 godina – od 1991., kada je pobjegla od prljavog socijalizama i Jugoslavije do 2004., kada je postala članom Europske unije. Nacionala valuta je tolar, koji se može samo mijenjati za alkohol. Državom vladaju Kućna pravila. Predsjednik je ćelavi hipi vegan na drogama, dok im je čelni čovjek vlade ćelavi, pijani farmer.
Najveći nacionalni heroj je Kekec, koji je uz to homoseksualac, što potvrđuje prijašnje sumnje da je Slovenija raj za homoseksualce. Dok su mladi, većina Slovenaca vjeruje u droge, dok se u poznim godinama uglavnom prebacuju na alkohol.
Srbija
Najveća je država u regiji, po podacima s Uncyclopedije, Srbija, sa službenim nazivom Državna Zajebancija – Srbija i Nitko Više, koja se proteže od Jadranskog do Baltičkog mora, uključujući Tokio, Milwaukee, Karlovac, Karlobag, Viroviticu i Ogulin. Glavni grad je Den Hagg, dok službene jezike čine još i šatro, engleski, englo-srpski, srbo-engleski...
Državni moto im je "I srbi su ljudi. Možda." Svi vegetarijanci i nepušači su trajno protjerani iz zemlje.
Poželjna odjeća za mlade atraktivne dame su minice, jer skrivanje nogu i grudi može biti interpretirano kao nedostatak karaktera, dok je za lice poželjno da bude skriveno velikom količinom šminke. Uz takve dame pristaju momci s majicama uvučenim u hlače okićeni zlatom.
Nepristojno je spominjati bilo kakav rad, Kosovo i košarku poslije 2002 godine.
Makedonija
Iako to nije prepoznato od ostatka svijeta, FYR Makedonija je zapravo dio Japana. Ima ½ stanovnika po kilometru kvadratnom, državno uređenje joj je nepoznato, dok joj vlada zasjeda u Bijeloj kući. Službena valuta je riža.
Crna gora
I naposljetku najmanja država bivše Jugoslavije – Crna Gora, sa svojih 127 stanovnika koji govore ijekavskim jezikom. Predsjednik zemlje je Rambo Amadeus, premijer Niggor Monteniggers, a vlasnik V.B. Eskobar.
Nacionalna valuta je sve osim dinara, a glavni nacionalni junaci među brojnim crnogorskim herojima su David Banner, Snoop Dogg, 50-cent i Fat Joe.
Najveći dio Crnogoraca vjeruje u lijenost, šverc cigareta i namještanje rezultata Eurosonga.
SveJug Kapetan I klase
VZ Medalja za VZ PV BROJ POSTOVA: : 4341 ČLAN OD: : 2012-12-16 Svedska
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 18.01.14 16:57
Trazi Ciga odsustvo od kapetana jer se zazeleo Mice. -OK, ali da mi izpricas sve, sve sta si radio svaki dan, sve od pocetka, kaze kapetan onako kroz salu. Vrati se Ciga sa odsustva i pravac kod kapetana i odmah onako koa iz topa: -Druz Kapetane, i kad prodje treci dan........ -Polako Cigo, rekli smo sve, sve od prvog dana, sve od pocetka, rece Kapetan. -Da drug Kapetan, i kad dodje treci dan kaze mi Mica, sidji Cigo moram da pisham.
East&West Poručnik
Prva Petol(j)etka PV BROJ POSTOVA: : 2558 ČLAN OD: : 2012-11-06 DOB : 68 BG
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 18.01.14 17:55
Pojavio se prodavac Tenka T 55
...........PORŠE među tenkovima ...........
_________________ Bata Nidža, zvani Đole, u slobodno vreme iskusni politički radnik
Pero™ Poručnik
Orden za VZ PV BROJ POSTOVA: : 2042 ČLAN OD: : 2012-10-29 LJ, nekad SFRJ
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 19.01.14 2:16
Kraj događaja: fabrika ETA Kamnik (Slovenija), proizvode solate u teglama i ostale sitnice.
Muž več godinama priča ženi svaki dan, baš bi voleo da ga stavim u rezačicu krastavca. Ženi jednom dosta, pa kaže, ajde danas ti je rođendan, stavi ga.
U deset se muž vrati kuči.
Žena ga u panici pita, šta se desilo?
Muž: otpustili nas oboje.
dinosaurus Kapetan I klase
BROJ POSTOVA: : 4064 ČLAN OD: : 2013-10-10 Beograd
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 22.01.14 0:06
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 02.02.14 22:09
sedi mlada za vreme svadbe i zamislila se,kad ce svekrva nebrini se ceri bice moj sin nezan,a snajkace nesviraj baba kurcu.ja se jebem ko zmaj nego gledam koce ove sudove oprati.
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
NA VZ VZ VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 24246 ČLAN OD: : 2012-10-30
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 02.02.14 23:39
Sretnu se dva Crnogorca.
Đe si jadan ne bio? Evo me... A kako si? Dobro. A što činiš? Radiš li đe? Ne. A kartaš li se? Pomalo. A jebeš li šta? Ne ja nikako.. A što ne, jadi te ne znali?
A što, oće mi ko reć fala?
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 02.02.14 23:54
Medalja za VZ PV BROJ POSTOVA: : 1231 ČLAN OD: : 2013-02-06 Svuda po malo
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 03.02.14 14:54
Zena na pijaci pita koliko su jaja;10 za evro kaze prvi prodavac-au skupo pa ode kod drugog i pita-jesu li i kod vas jaja vezana za evro-a odgovori joj prodavac-jok snajka ,kod nas su jaja vezana za k...c
purger Kapetan I klase
FS Orden NA Orden za VZ JM BROJ POSTOVA: : 4400 ČLAN OD: : 2009-11-15 DOB : 59 ZAGREB
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 03.02.14 16:23
bojnik (citat):
a što reči ide Purgeru veliki plus
Znao sam da će ti srce zaigrat čim sam vidio tog Don Juana prva asocijacija bio si ti :)od toliko ljudi koje poznajem onako u četri oka ipak je virtualni bojnik bio prvi!
_________________ Tko pjeva često zlo i misli
dojran Podporučnik
VZ PV BROJ POSTOVA: : 1335 ČLAN OD: : 2013-01-08 DOB : 61 Zagreb
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 03.02.14 18:20
Sjede tri Zagorca u birtiji. Kaže prvi:moja žena ide za vikend u Opatiju. Drugi kaže:a moja ide u Tuheljske toplice. Treći:mi nemamo penez pa bum ja svoju Baru sam j...l doma......
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 04.02.14 4:08
Medalja za VZ PV BROJ POSTOVA: : 1231 ČLAN OD: : 2013-02-06 Svuda po malo
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE 05.02.14 20:18
Zbog cega ozenjeni muskarci imaju vise kilograma-citaj deblji-od nezenja ? Zato sto nezenja kada dodje sa posla pogleda u frizider-vidi isto sto je bilo i pre- i ode na spavanje ,a ozenjen kada dodje sa posla pogleda u krevet-vidi isto sto i pre-i onda ode u frizider .
stari FAZAN Vodnik I klase
BROJ POSTOVA: : 556 ČLAN OD: : 2013-12-11 JUZNA AUSTRALIA, ADELAIDE