FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
VZ VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 8112 ČLAN OD: : 2011-09-05 DOB : 54 Split
Naslov komentara: Lubenica poskupila 2,35 kuna za prijeđenik 50 metara trgovine... 18.08.12 7:13
vladimir (citat):
Ako na artiklu pise 2.49 mora biti i na kasi 2.49. ovo je klasicna prevara. zakon obavezuje prodavca da jasno istanke cenu,naziv i zemlju porekla robe.nikad se nece desiti da na artiklu pise 2.49 a na kasi 1.99
VLADIMIRE...!!! Za ovaj tvoj tekst i za ovu tvoju "klasičnu prevaru" od mene danas imaš jedan + te ti reputaciju podižem sa 8 na 9.!!!!
pera84 Podpukovnik
NA JM JM JM BROJ POSTOVA: : 6178 ČLAN OD: : 2011-03-17 USA
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 18.08.12 8:22
Granicar, nazva li ti Maju?
Gringo Kapetan
BROJ POSTOVA: : 3705 ČLAN OD: : 2011-09-29
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 18.08.12 9:15
Ma nije falija je opet, malo se smanta............. jer ga pitala Maja: ma koliko je bio ono, tvoj(račun)...............22, važno odvrati naš Graničar,............... ah ja mislila-osjetila-izračunala.... samo 17...... !!! šalim se prijatelju nećeš se ljutiti!!!!
_________________ Čovjek je gospodar svih onih riječi koje nikada nije izgovorio, kao i rob svega onoga što mu je izmaklo!
Vojnik Graničar Pukovnik
Naslov komentara: Lubenica poskupila 2,35 kuna za prijeđenik 50 metara trgovine... 18.08.12 17:38
Gringo (citat):
Ma nije falija je opet, malo se smanta............. jer ga pitala Maja: ma koliko je bio ono, tvoj(račun)...............22[You must be registered and logged in to see this image.] , važno odvrati naš Graničar,............... ah ja mislila-osjetila-izračunala.... samo 17...... !!! šalim se prijatelju nećeš se ljutiti!!!!
Kapetane, kapetane....[You must be registered and logged in to see this image.] Da bi ti jedan + ali sam ga danas potrošio na Vladimira.!!! Ali ti zato evo jedan novi čovječuljak: [You must be registered and logged in to see this image.]
Vojnik Graničar Pukovnik
Naslov komentara: Lubenica poskupila 2,35 kuna za prijeđenik 50 metara trgovine... 18.08.12 17:49
pera84 (citat):
Granicar, nazva li ti Maju?
PERA 84...!!! Paaaa, [You must be registered and logged in to see this image.]nisam još.... Neka malo sačekaju.. Treba ih iznenaditi, zateći nespremne.... [You must be registered and logged in to see this image.]
pera84 Podpukovnik
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 18.08.12 19:29
Pokusaj da je zateknes u raskoraku.
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 18.08.12 19:35
Vojnik Graničar (citat):
Da bi ti jedan + ali sam ga danas potrošio na Vladimira.!!! Ali ti zato evo jedan novi čovječuljak: [You must be registered and logged in to see this image.] [/color][/b]
Možda sutra,...... zar ne ili je nada samo kruh siromaha!!!
_________________ Čovjek je gospodar svih onih riječi koje nikada nije izgovorio, kao i rob svega onoga što mu je izmaklo!
Matrix Poručnik
Orden za VZ BROJ POSTOVA: : 2369 ČLAN OD: : 2011-04-23 Dalmacija i šire - PROM-3
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 19.08.12 7:14
pera84 (citat):
Pero nikoga ga ti da Bog ne stero Zaboravi te pitati jesi li bio ikako na redovnom kod kuće
_________________ RIJEČI KOJE NISU POPRAČENE DJELIMA,BEZNAČAJNE SU.. CHE ...... [You must be registered and logged in to see this image.]
Vojnik Graničar Pukovnik
Naslov komentara: Lubenica poskupila 2,35 kuna za prijeđenik 50 metara trgovine... 19.08.12 7:29
Gringo (citat):
Vojnik Graničar (citat):
Da bi ti jedan + ali sam ga danas potrošio na Vladimira.!!! Ali ti zato evo jedan novi čovječuljak: [You must be registered and logged in to see this image.] [/color][/b]
Možda sutra,...... zar ne ili je nada samo kruh siromaha!!!
Kapetane.!!![You must be registered and logged in to see this image.] Evo za danas jedan veliki + [You must be registered and logged in to see this image.]tako da te doveden bar na 0. Kakav si ti to kapetan pa u minusu.!!!??? Ja obični vojnik pa u debelom plusu..!!![You must be registered and logged in to see this image.]
pera84 Podpukovnik
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 19.08.12 7:55
Matrix (citat):
pera84 (citat):
Pero nikoga ga ti da Bog ne stero Zaboravi te pitati jesi li bio ikako na redovnom kod kuće
Hvala Matrix.
Jednom, prije tri godine (u skoro petnaest godina). Izdrz'o sam sedam dana i rek'o: hvala vam na gostoprimstvu, sad je vas red. Ni od koga jos ni para, ni paketa, a ni posjete da me izvuce u grad.
pera84 Podpukovnik
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 19.08.12 7:58
Gringo, eve jedan od mene. Dobar si co'ek, sramota je da ti je saldo negativan.
Naslov komentara: Radisson Blu Resort Split - Urušavaju se borovi..!!!! 28.08.12 19:36
RADISSON BLU RESORT SPLIT - "URUŠAVAJU SE BOROVI"...!!!![You must be registered and logged in to see this image.]
Na ulazu u jedan borovi park zatekao sam ovaj kombi kako je prepriječio ulaz u park ostalim vozilima. Radi se o tome da taj park koji je blizu mora svojata hotel "Radisson Blu Resort Split" i neki ljudi koji smatraju da je to zamljište oduzela država "Jugoslavija" njihovim djedovima.!!! Onda ti nasljednici tu žele nešto graditi. Pa vlasnik hotela naredi svojim radnicima da parkiraju na ulaz u borovi park ovaj kombi da bi spriječili ulaz u park mehanizacije i bilo kakvu izgradnju dok se to sudski ne riješi.!!! Tad odgovorne osobe iz hotela napišu [You must be registered and logged in to see this image.] i na ovaj kombi nalijepe ovu "Obavijest" ili upozorenje kako hoćete. Interesantno je kako su oni to napisali a kako je netko to komentirao na način da je olovkom dopisao jedan tekst.
" OD KAD SE BOROVI URUŠAVAJU.?"..!!!???[You must be registered and logged in to see this image.]
alexandar Kapetan I klase
VZ VZ JM JM BROJ POSTOVA: : 4561 ČLAN OD: : 2011-06-23
Naslov komentara: Re 30.08.12 21:50
Peroooooo.... Jel' bi onda koje sarance il' te "ona tvoja" umlatila kad si dos'o kuci.
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 31.08.12 20:55
pera84 (citat):
Gringo, eve jedan od mene. Dobar si co'ek, sramota je da ti je saldo negativan.
Hvala no koliko vidjeh ovih dana dok me nije bilo opet mi netko opalio jedan negativan, netko me tajno voli i tako ja ostao opet negativac!!!
Matrix Poručnik
Orden za VZ BROJ POSTOVA: : 2369 ČLAN OD: : 2011-04-23 Dalmacija i šire - PROM-3
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 01.09.12 1:58
aleksandar obradovic (citat):
Peroooooo.... Jel' bi onda koje sarance il' te "ona tvoja" umlatila kad si dos'o kuci.
Sunce mu kalajsano,nije vrag da ga je umlatila - nema nam Perice
...ili fata ribe po fontani
_________________ RIJEČI KOJE NISU POPRAČENE DJELIMA,BEZNAČAJNE SU.. CHE ...... [You must be registered and logged in to see this image.]
pera84 Podpukovnik
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 01.09.12 5:18
Ma da je meni zakacit jednu od onih sto se motaju oko fontane. Valjda bi ovaj moj stari parangal izdrz'o Hvala vam drugovi sto se brinete za mene, ziv je Petar, al' nisu vise neki meni vrlo dragi pa mi nije ovih dana bas bilo ni do ribe ni do pisanja. Dok malo dodjem sebi druzicemo se cesce. Zivi i zdravi bili, a za sve ostalo lako cemo.
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 01.09.12 15:34
Iskreno mi je žao, no nažalost ......... Ništa ne ostaje iza nas; čovjek je sablast koja luta, ne ostavljajući ni svoju sjenku. Sve što sam naučio o životu može se svesti na tri rijeći: život ide dalje! ....Sretno ti bilo!!!
Matrix Poručnik
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 17.09.12 8:38
pera84 (citat):
Ma da je meni zakacit jednu od onih sto se motaju oko fontane. Valjda bi ovaj moj stari parangal izdrz'o Hvala vam drugovi sto se brinete za mene, ziv je Petar, al' nisu vise neki meni vrlo dragi pa mi nije ovih dana bas bilo ni do ribe ni do pisanja. Dok malo dodjem sebi druzicemo se cesce. Zivi i zdravi bili, a za sve ostalo lako cemo.
Je,istina moj Perice,ubija me ovaj niski tlak i duvan u tri p.m. ali odoh danas malo na more do srijede(tako bar zovu lijepo vrijeme) pa će valjda biti bolje a dobro si i rekao,živi i zdravi bili pa ćemo se češće družiti.Nije da me nema nego vas uvijek povirim ali pokušavam što manje dok je još toplo biti na kompu,duga je zima
Matrix Poručnik
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 26.09.12 19:56
pera84 (citat):
A sunce ti Perice,nisi to ni napisao a ja zalegao ne u rov nego u krevet,nit vidio mora,nit jela a niti duvana 7 dana (još se i rimuje) ali još se nedamo.
Nego htio sam ranije napisati ali me stari dobri Sego preduhitrio(svaka mu čast) što se stara banda razbježala ili čekaju opet snjeg Obojane postove nisam nikad čitao jer mi zamaraju oči a svoj stav i mišljenje sam odavno iznio u jednom svom povećem postu pa sam i dalje još uvijek tu sa ljudima koji su ljudi a ne prikriveni tvorovi ili kako kod nas kažu : il si čovik il nisi - mislim da se na ovom forumu odavno zna ko kako diše pa se ne treba niti čuditi nekim ispucanim ćorcima među ekipom koja je već dio inventara na forumu jer kako god pogledaš ipak treba ovo sve držati pod nekakvom kontrolom a dali sam do sad imao opaski,naravno da jesam i imam ih odavno ali za sad ipak šutim jer i drugi ništa ne pišu.(ipak jedna točka) Ne bih želio da više pišem o s*anjima jer njih svi imamo i u običnom civilnom životu a da ih još prenosimo na forum radije ga niti ne otvarajte zbog onih koji tek dolaze a i redovnih "špijuna" koji samo čekaju "propast" i ovog foruma.Kad je već toliko izdržao neka još diše a ja idem malo odmoriti jer kad dođeš do jednog trenutka u životu tek onda shvatiš da je sve ovo samo igra.Pozdrav ciloj ekipi i samo nastavite u veselom tonu...Purrrggggeeeeeerrrrruuuuuuu jesi li ti živ
pera84 Podpukovnik
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 26.09.12 22:23
Matrix, a ja bas juce razmisljam o tebi, Zalego pod nekakav krs od masine, kapa ulje pravo u oci, matice zavarile ne daju se skinuti, mobilni ne usucuje...'Ebem, grebem i mislim se: popisam se u moju srecu, sad se negdje ljuljuska barka, konzerva 'ladnog Laskog...Da sam mogo i pomisliti da je u tom trenutku meni bolje nego tebi. Ne daj se, legendo, jos mi nismo za starog gvozdja.
A ekipa se ispucala pa suti. Il' od stida, jer znaju da su prekardasili; 'il se jos tvrdoglavo igraju one djecije "ko pisne govno stisne".
sego Desetar
BROJ POSTOVA: : 292 ČLAN OD: : 2010-09-22 Zagreb
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 26.09.12 23:32
pera84 (citat):
Matrix, a ja bas juce razmisljam o tebi, Zalego pod nekakav krs od masine, kapa ulje pravo u oci, matice zavarile ne daju se skinuti, mobilni ne usucuje...'Ebem, grebem i mislim se: popisam se u moju srecu, sad se negdje ljuljuska barka, konzerva 'ladnog Laskog...Da sam mogo i pomisliti da je u tom trenutku meni bolje nego tebi. Ne daj se, legendo, jos mi nismo za starog gvozdja.
A ekipa se ispucala pa suti. Il' od stida, jer znaju da su prekardasili; 'il se jos tvrdoglavo igraju one djecije "ko pisne govno stisne".
Šta je vas dvojica, dosadno vam je vidim, primite se posla, malo do grada, pa nisu baš svi turisti otišli, ima valjda još koja Čehinja sa mamičko i tatičko. A mi se na ovu kontinentalnu stranu pripremamo za isprobavanje najnovijeg dolazećeg grožđanog soka.
Evo ideje za otvaranje nove teme: ISKUSTVA SA ALKOHOLOM U JNA I NJEGOVE POSLJEDICE.
Juan Gušter
BROJ POSTOVA: : 68 ČLAN OD: : 2011-11-06
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 27.09.12 12:51
Matrix (citat):
Obojane postove nisam nikad čitao jer mi zamaraju oči a svoj stav i mišljenje sam odavno iznio u jednom svom povećem postu pa sam i dalje još uvijek tu sa ljudima koji su ljudi a ne prikriveni tvorovi ili kako kod nas kažu : il si čovik il nisi - mislim da se na ovom forumu odavno zna ko kako diše pa se ne treba niti čuditi nekim ispucanim ćorcima među ekipom koja je već dio inventara na forumu jer kako god pogledaš ipak treba ovo sve držati pod nekakvom kontrolom a dali sam do sad imao opaski,naravno da jesam i imam ih odavno ali za sad ipak šutim jer i drugi ništa ne pišu.(ipak jedna točka) Ne bih želio da više pišem o s*anjima jer njih svi imamo i u običnom civilnom životu a da ih još prenosimo na forum radije ga niti ne otvarajte zbog onih koji tek dolaze a i redovnih "špijuna" koji samo čekaju "propast" i ovog foruma.Kad je već toliko izdržao neka još diše a ja idem malo odmoriti jer kad dođeš do jednog trenutka u životu tek onda shvatiš da je sve ovo samo igra.Pozdrav ciloj ekipi i samo nastavite u veselom tonu...Purrrggggeeeeeerrrrruuuuuuu jesi li ti živ
Bolje ništa ne govoriti i biti smatran budalom, nego progovorit i otklonit svaku sumnju!
missar Stariji vodnik I klase
BROJ POSTOVA: : 735 ČLAN OD: : 2012-05-21 DOB : 71
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 27.09.12 20:22
Juan (citat):
Matrix (citat):
Obojane postove nisam nikad čitao jer mi zamaraju oči a svoj stav i mišljenje sam odavno iznio u jednom svom povećem postu pa sam i dalje još uvijek tu sa ljudima koji su ljudi a ne prikriveni tvorovi ili kako kod nas kažu : il si čovik il nisi - mislim da se na ovom forumu odavno zna ko kako diše pa se ne treba niti čuditi nekim ispucanim ćorcima među ekipom koja je već dio inventara na forumu jer kako god pogledaš ipak treba ovo sve držati pod nekakvom kontrolom a dali sam do sad imao opaski,naravno da jesam i imam ih odavno ali za sad ipak šutim jer i drugi ništa ne pišu.(ipak jedna točka) Ne bih želio da više pišem o s*anjima jer njih svi imamo i u običnom civilnom životu a da ih još prenosimo na forum radije ga niti ne otvarajte zbog onih koji tek dolaze a i redovnih "špijuna" koji samo čekaju "propast" i ovog foruma.Kad je već toliko izdržao neka još diše a ja idem malo odmoriti jer kad dođeš do jednog trenutka u životu tek onda shvatiš da je sve ovo samo igra.Pozdrav ciloj ekipi i samo nastavite u veselom tonu...Purrrggggeeeeeerrrrruuuuuuu jesi li ti živ
Bolje ništa ne govoriti i biti smatran budalom, nego progovorit i otklonit svaku sumnju!
Juaneeeee, pa što ti je ovo trebalo, što progovori ....... a, lepo si mogao ćutati i niko ne bi znao.....
Juan Gušter
BROJ POSTOVA: : 68 ČLAN OD: : 2011-11-06
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 28.09.12 6:17
missar (citat):
Juaneeeee, pa što ti je ovo trebalo, što progovori ....... a, lepo si mogao ćutati i niko ne bi znao.....
........Razmišljanje do sada nije nikoga ubilo, ali zašto riskirati......
Dragi moji Forumaši!.Gledajte sve sa vedrije strane pa će nam svima biti bolje i ljepše,nije sve crno kao što izgleda pa zato se ne treba zamarati time je li tako ili nije,forum je tu da se družimo,razmijenimo naša životna iskustva jer smo svi vjerujem dosta toga prošli i imamo jedni drugima dosta toga za reći,pa prema tome dajte izbacite tu svoju pozitivnu energiju nemojte se previše zamarati kritikama,uživajte u ovom forumu on je tu za nas sve i prema tome ne znam zašto onda da si otežavamo kada nam može biti sasvim lijepo i ugodno uz ove naše monitore koji nam otvaraju put i koji su naše oči u svijet u kojem koračamo u ova naša četiri zida, da se podsjetimo i družimo ponovo kao što smo to činili nekada ,vjerujem da možemo i sada. POZDRAV SVIMA!
Bogart Vodnik
BROJ POSTOVA: : 435 ČLAN OD: : 2012-06-07
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 31.10.12 3:11
Evo jedne pesmice sa naseg "seoskog vasara"... Bio, pio, slusao, gledao, djuskao...
pera84 Podpukovnik
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 04.11.12 2:44
Jel ovo dosla jesen i prosli godisnji odmori, il' je nekakav virus udario al' raspisala se "vojska". Posebno "gusteri", a i dzombe se javljaju cesce. Zivjece ovaj Forum jos!
purger Kapetan I klase
FS Orden NA Orden za VZ JM BROJ POSTOVA: : 4400 ČLAN OD: : 2009-11-15 DOB : 59 ZAGREB
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 04.11.12 18:52
Nikad nisam imao osjećaj da umire Đekna još nije umrla a kad će neznamo
_________________ Tko pjeva često zlo i misli
Kaplar M Stariji Vodnik
BROJ POSTOVA: : 657 ČLAN OD: : 2010-11-06 DOB : 59 Belgrade
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 08.11.12 19:10
VAZNO OBAVESTENJE:
- Votka i led lose uticu na rad bubrega; - Rum i led lose uticu na rad jetre; - Viski i led nisu dobri za srce; - Dzin i led lose deluju na mozak; - Coca Cola i led upropascavaju zube.
Ocigledno je da je led smrtonosan !!!
Upozorite vase prijatelje da ga izbace iz upotrebe.
Kaplar M Stariji Vodnik
BROJ POSTOVA: : 657 ČLAN OD: : 2010-11-06 DOB : 59 Belgrade
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 08.11.12 19:11
I ne zaboravite da je zbog leda potonuo Titanik.
Bogart Vodnik
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 12.11.12 21:48
Sa naseg "seoskog vasara" od pre dve godine, moja omiljena pesma, jer jedna je Anja Rupel.
Bogart Vodnik
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 12.11.12 22:02
"... o kako bi voleo da si tu..."
Bogart Vodnik
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 15.11.12 6:08
Naslov komentara: Re 16.11.12 23:26
Gos'n vodnice missar, cestitam zvezdicu......hahaha. Evo jedva nadjoh zvezdica pa zvezda......... A'jd okreni bolan turu sad u kantini!!!!
missar Stariji vodnik I klase
BROJ POSTOVA: : 735 ČLAN OD: : 2012-05-21 DOB : 71
Naslov komentara: Re: 17.11.12 0:06
Druže Generale Aleksandre, hvala, hvala .Mislim ,ono prija, što kažu, nije da nije....Pesma ubija koliko je dobra. Ma za turu nije problem, nego kako da obrnemo prase i jagnje na ražnju. to mi reci... Možda na poligonu...logorska vatra i ražanj.... pozdrav
Boske Zastavnik
BROJ POSTOVA: : 879 ČLAN OD: : 2012-10-28 DOB : 60 Austrija
BROJ POSTOVA: : 879 ČLAN OD: : 2012-10-28 DOB : 60 Austrija
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 17.11.12 0:41
U Austriji još postoji obaveza služenja vojnog roka (ili civilna služba po izboru). Evo kako to kod njih izgleda, ovo je elitna brigada "Brdski lovci":
_________________ Živjeti znači boriti se
Naslov komentara: Re 21.11.12 17:35
Sve cestitke na unapredjenju Majore GRINGO..... Verujem da ces "okrenuti turu" u kantini Boske, takodje cestitke na unapredjenju i trudu na Forumu.....
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 21.11.12 17:52
Recesija!!!!
FOSIL Džomba
BROJ POSTOVA: : 148 ČLAN OD: : 2012-04-26
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 21.11.12 19:37
Gringo (citat):
Recesija!!!!
Ma kakva recesija,pripremaj općenarodno veselje da se zalije unapređenje
Bogart Vodnik
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 22.11.12 5:53
Ne ide pivo bez sisatih Svabica. Moraju imati onako nordijski krupne grudi inace pivo nema pravi smek.
Bogart Vodnik
Naslov komentara: Re: SVAŠTARA 22.11.12 6:08
Pre par godina sam se na nasem "seoskom" festivalu piva tako uvostio uz Zabranjeno pusenje da dva dana nisam mogao da govorim, potrefila me muzika i dobro drustvo, samo je klizilo, i to crno slovacko Stajger, tri i po sata su ljudi svirali, "Zenicu bluz" su pet, sest puta izvodili, odusevila ih publika, a vala i oni publiku.
Naslov komentara: Re 22.11.12 11:24
Clanovima.....Kemo.....Bogart...Max.....cestitke na unapredjenju i trudu na Forumu! ' Ajde KEMO.......zasviraj jednu...!