FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991

Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories

HomeEventsRegistracijaLogin

SVAŠTARA

Go down 
+41
dpuric
dojran
zastavnik
lacoš
Gargamel
bojnik
pozdravigasokoleejsokole
Stazio
Max Blitz
Boske
Bogart
sego
Puky
Rodic Zeljko
ZAGORAC
Juan
FOSIL
ajdedadanimaajdedanocima
missar
nerona
Patrick
ustaj vojsko
Kemo Specijalac
Goran67
Vojnik Graničar
Nik
jelen pivo
Gringo
Kaplar M
saban
alexandar
Ćosa
vladimir
gayvojnik
mgalic2
Marduk
mad-max
purger
malena
Matrix
pera84
45 posters
Idi na stranicu : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20  Next
AutorPoruka
Vojnik Graničar
Pukovnik
Pukovnik
Vojnik Graničar

Orden za vojne zasluge sa srebrnim mačevima VZ
Medalja za Vojne Zasluge VZ
JM10 JM
Jubilarna Medalja "Prva Petol(j)etka JM
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 8112
ČLAN OD: : 2011-09-05
DOB : 54
M(j)esto Split

SVAŠTARA - Page 16 Empty
KomentarNaslov komentara: Lubenica poskupila 2,35 kuna za prijeđenik 50 metara trgovine...    SVAŠTARA - Page 16 Icon_minitime18.08.12 7:13

vladimir (citat):
Ako na artiklu pise 2.49 mora biti i na kasi 2.49. ovo je klasicna prevara. zakon obavezuje prodavca da jasno istanke cenu,naziv i zemlju porekla robe.nikad se nece desiti da na artiklu pise 2.49 a na kasi 1.99

Arrow VLADIMIRE...!!! sunny Smile Very Happy bounce
Za ovaj tvoj tekst i za ovu tvoju Arrow Arrow Arrow "klasičnu prevaru" od mene danas imaš jedan Arrow + te ti reputaciju podižem sa Arrow 8 na Arrow 9.!!!!
Na vrh Go down
http://www.liveleak.com/
pera84
Podpukovnik
Podpukovnik
pera84

Orden Narodne Armije sa srebrnom zvijezdom (III.) NA
JM10 JM
Jubilarna Medalja 7 g. JM
BROJ POSTOVA: : 6178
ČLAN OD: : 2011-03-17
M(j)esto USA

SVAŠTARA - Page 16 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 16 Icon_minitime18.08.12 8:22

Granicar, nazva li ti Maju?

Wink
Na vrh Go down
Gringo
Kapetan
Kapetan
Gringo

BROJ POSTOVA: : 3705
ČLAN OD: : 2011-09-29

SVAŠTARA - Page 16 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 16 Icon_minitime18.08.12 9:15

Ma nije falija je opet, malo se smanta............. jer ga pitala Maja: ma koliko je bio ono, tvoj(račun)...............22, važno odvrati naš Graničar,...............
ah ja mislila-osjetila-izračunala.... samo 17...... !!!
šalim se prijatelju nećeš se ljutiti!!!!

Pukovnik
Pukovnik
Vojnik Graničar

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Split

SVAŠTARA - Page 16 Empty
KomentarNaslov komentara: Lubenica poskupila 2,35 kuna za prijeđenik 50 metara trgovine...    SVAŠTARA - Page 16 Icon_minitime18.08.12 17:38

Gringo (citat):
Ma nije falija je opet, malo se smanta............. jer ga pitala Maja: ma koliko je bio ono, tvoj(račun)...............22[You must be registered and logged in to see this image.] No Suspect Embarassed pale Smile Very Happy , važno odvrati naš Graničar,...............
ah ja mislila-osjetila-izračunala.... samo 17...... !!!
šalim se prijatelju nećeš se ljutiti!!!!

Kapetane, kapetane....[You must be registered and logged in to see this image.]
Da bi ti jedan + ali sam ga danas potrošio na Vladimira.!!!
Ali ti zato evo jedan novi čovječuljak: [You must be registered and logged in to see this image.]

Na vrh Go down
Vojnik Graničar
Pukovnik
Pukovnik
Vojnik Graničar

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Split

SVAŠTARA - Page 16 Empty
KomentarNaslov komentara: Lubenica poskupila 2,35 kuna za prijeđenik 50 metara trgovine...    SVAŠTARA - Page 16 Icon_minitime18.08.12 17:49

pera84 (citat):
Granicar, nazva li ti Maju? Wink

Arrow PERA 84...!!! Smile Very Happy bounce
Paaaa, [You must be registered and logged in to see this image.]nisam još....
Neka malo sačekaju..
Treba ih iznenaditi, zateći nespremne.... [You must be registered and logged in to see this image.]
Na vrh Go down
pera84
Podpukovnik
Podpukovnik
pera84

JM10 JM
M(j)esto USA

SVAŠTARA - Page 16 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 16 Icon_minitime18.08.12 19:29

Pokusaj da je zateknes u raskoraku. lol!
Na vrh Go down
Gringo
Kapetan
Kapetan
Gringo

SVAŠTARA - Page 16 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 16 Icon_minitime18.08.12 19:35

Vojnik Graničar (citat):

Ali ti zato evo jedan novi čovječuljak: [You must be registered and logged in to see this image.] [/color][/b]

Možda sutra,...... zar ne ili je nada samo kruh siromaha!!!

Poručnik
Poručnik
Matrix

Orden za vojne zasluge sa srebrnim mačevima Orden za VZ
BROJ POSTOVA: : 2369
ČLAN OD: : 2011-04-23
M(j)esto Dalmacija i šire - PROM-3

SVAŠTARA - Page 16 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 16 Icon_minitime19.08.12 7:14

pera84 (citat):
Pero nikoga ga ti da Bog ne stero Laughing
Zaboravi te pitati jesi li bio ikako na redovnom kod kuće scratch

Vojnik Graničar
Pukovnik
Pukovnik
Vojnik Graničar

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Split

SVAŠTARA - Page 16 Empty
KomentarNaslov komentara: Lubenica poskupila 2,35 kuna za prijeđenik 50 metara trgovine...    SVAŠTARA - Page 16 Icon_minitime19.08.12 7:29

Gringo (citat):
Vojnik Graničar (citat):

Ali ti zato evo jedan novi čovječuljak: [You must be registered and logged in to see this image.] [/color][/b]

Možda sutra,...... zar ne ili je nada samo kruh siromaha!!!

Arrow Arrow Arrow Kapetane.!!![You must be registered and logged in to see this image.]
Evo za danas jedan veliki + [You must be registered and logged in to see this image.]tako da te doveden bar na 0. Smile Very Happy bounce
Kakav si ti to kapetan pa u minusu.!!!???
Arrow Ja obični vojnik pa u debelom plusu..!!![You must be registered and logged in to see this image.]

Na vrh Go down
pera84
Podpukovnik
Podpukovnik
pera84

JM10 JM
M(j)esto USA

SVAŠTARA - Page 16 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 16 Icon_minitime19.08.12 7:55

Matrix (citat):
pera84 (citat):
Pero nikoga ga ti da Bog ne stero Laughing
Zaboravi te pitati jesi li bio ikako na redovnom kod kuće scratch

Hvala Matrix.

Jednom, prije tri godine (u skoro petnaest godina). Izdrz'o sam sedam dana i rek'o: hvala vam na gostoprimstvu, sad je vas red.
Ni od koga jos ni para, ni paketa, a ni posjete da me izvuce u grad. lol! lol! lol!
Na vrh Go down
pera84
Podpukovnik
Podpukovnik
pera84

JM10 JM
M(j)esto USA

SVAŠTARA - Page 16 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 16 Icon_minitime19.08.12 7:58

Gringo, eve jedan od mene. Dobar si co'ek, sramota je da ti je saldo negativan.
Na vrh Go down
Puky
Gušter
Gušter
Puky

BROJ POSTOVA: : 29
ČLAN OD: : 2012-08-15

SVAŠTARA - Page 16 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 16 Icon_minitime19.08.12 18:09

[You must be registered and logged in to see this image.]

Pukovnik
Pukovnik
Vojnik Graničar

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Split

SVAŠTARA - Page 16 Empty
KomentarNaslov komentara: Radisson Blu Resort Split - Urušavaju se borovi..!!!!   SVAŠTARA - Page 16 Icon_minitime28.08.12 19:36

RADISSON BLU RESORT SPLIT - "URUŠAVAJU SE BOROVI"...!!!! [You must be registered and logged in to see this image.]

Na ulazu u jedan borovi park zatekao sam ovaj kombi kako je prepriječio ulaz u park ostalim vozilima.
Radi se o tome da taj park koji je blizu mora svojata hotel "Radisson Blu Resort Split" i neki ljudi koji smatraju da je to zamljište oduzela država "Jugoslavija" njihovim djedovima.!!! Exclamation Exclamation Exclamation
Onda ti nasljednici tu žele nešto graditi.
Pa vlasnik hotela naredi svojim radnicima da parkiraju na ulaz u borovi park ovaj kombi da bi spriječili ulaz u park mehanizacije i bilo kakvu izgradnju dok se to sudski ne riješi.!!!
Tad odgovorne osobe iz hotela napišu [You must be registered and logged in to see this image.] i na ovaj kombi nalijepe ovu "Obavijest" Suspect No pale Embarassed ili upozorenje kako hoćete.
Interesantno je kako su oni to napisali a kako je netko to komentirao na način da je olovkom dopisao jedan tekst.

" OD KAD SE BOROVI URUŠAVAJU.?"..!!!??? [You must be registered and logged in to see this image.]
Na vrh Go down
alexandar
Kapetan I klase
Kapetan I klase

Orden za vojne zasluge s velikom zvijezdom (I.red) VZ
JM10 JM
BROJ POSTOVA: : 4561
ČLAN OD: : 2011-06-23

SVAŠTARA - Page 16 Empty
KomentarNaslov komentara: Re   SVAŠTARA - Page 16 Icon_minitime30.08.12 21:50

Peroooooo.... Exclamation
Jel' bi onda koje sarance il' te "ona tvoja" umlatila kad si dos'o kuci. Very Happy
Na vrh Go down
Gringo
Kapetan
Kapetan
Gringo

SVAŠTARA - Page 16 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 16 Icon_minitime31.08.12 20:55

pera84 (citat):
Gringo, eve jedan od mene. Dobar si co'ek, sramota je da ti je saldo negativan.
Hvala no koliko vidjeh ovih dana dok me nije bilo opet mi netko opalio jedan negativan, Sad netko me tajno voli Shocked i tako ja ostao opet negativac!!!

Poručnik
Poručnik
Matrix

SVAŠTARA - Page 16 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 16 Icon_minitime01.09.12 1:58

aleksandar obradovic (citat):
Peroooooo.... Exclamation
Jel' bi onda koje sarance il' te "ona tvoja" umlatila kad si dos'o kuci.
Very Happy

Shocked Sunce mu kalajsano,nije vrag da ga je umlatila - nema nam Perice Sad

...ili fata ribe po fontani lol!

pera84
Podpukovnik
Podpukovnik
pera84

JM10 JM
M(j)esto USA

SVAŠTARA - Page 16 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 16 Icon_minitime01.09.12 5:18

Ma da je meni zakacit jednu od onih sto se motaju oko fontane. Valjda bi ovaj moj stari parangal izdrz'o Laughing
Hvala vam drugovi sto se brinete za mene, ziv je Petar, al' nisu vise neki meni vrlo dragi pa mi nije ovih dana bas bilo ni do ribe ni do pisanja. Dok malo dodjem sebi druzicemo se cesce. Zivi i zdravi bili, a za sve ostalo lako cemo.

Na vrh Go down
Gringo
Kapetan
Kapetan
Gringo

SVAŠTARA - Page 16 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 16 Icon_minitime01.09.12 15:34

Iskreno mi je žao, no nažalost ......... Ništa ne ostaje iza nas; čovjek je sablast koja luta, ne ostavljajući ni svoju sjenku.
Sve što sam naučio o životu može se svesti na tri rijeći: život ide dalje! ....Sretno ti bilo!!!

Poručnik
Poručnik
Matrix

SVAŠTARA - Page 16 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 16 Icon_minitime17.09.12 8:38

pera84 (citat):
Ma da je meni zakacit jednu od onih sto se motaju oko fontane. Valjda bi ovaj moj stari parangal izdrz'o Laughing
Hvala vam drugovi sto se brinete za mene, ziv je Petar, al' nisu vise neki meni vrlo dragi pa mi nije ovih dana bas bilo ni do ribe ni do pisanja. Dok malo dodjem sebi druzicemo se cesce. Zivi i zdravi bili, a za sve ostalo lako cemo.

Je,istina moj Perice,ubija me ovaj niski tlak i duvan u tri p.m. ali odoh danas malo na more do srijede(tako bar zovu lijepo vrijeme) pa će valjda biti bolje a dobro si i rekao,živi i zdravi bili pa ćemo se češće družiti.Nije da me nema nego vas uvijek povirim ali pokušavam što manje dok je još toplo biti na kompu,duga je zima Wink

Matrix
Poručnik
Poručnik
Matrix

SVAŠTARA - Page 16 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 16 Icon_minitime26.09.12 19:56

pera84 (citat):

A sunce ti Perice,nisi to ni napisao a ja zalegao scratch ne u rov nego u krevet,nit vidio mora,nit jela a niti duvana 7 dana (još se i rimuje) ali još se nedamo.

Nego htio sam ranije napisati ali me stari dobri Sego preduhitrio(svaka mu čast) što se stara banda razbježala ili čekaju opet snjeg Cool
Obojane postove nisam nikad čitao jer mi zamaraju oči a svoj stav i mišljenje sam odavno iznio u jednom svom povećem postu pa sam i dalje još uvijek tu sa ljudima koji su ljudi a ne prikriveni tvorovi ili kako kod nas kažu : il si čovik il nisi - mislim da se na ovom forumu odavno zna ko kako diše pa se ne treba niti čuditi nekim ispucanim ćorcima među ekipom koja je već dio inventara na forumu jer kako god pogledaš ipak treba ovo sve držati pod nekakvom kontrolom a dali sam do sad imao opaski,naravno da jesam i imam ih odavno ali za sad ipak šutim jer i drugi ništa ne pišu.(ipak jedna točka)
Ne bih želio da više pišem o s*anjima jer njih svi imamo i u običnom civilnom životu a da ih još prenosimo na forum radije ga niti ne otvarajte zbog onih koji tek dolaze a i redovnih "špijuna" koji samo čekaju "propast" i ovog foruma.Kad je već toliko izdržao neka još diše a ja idem malo odmoriti jer kad dođeš do jednog trenutka u životu tek onda shvatiš da je sve ovo samo igra.Pozdrav ciloj ekipi i samo nastavite u veselom tonu...Purrrggggeeeeeerrrrruuuuuuu jesi li ti živ lol!

pera84
Podpukovnik
Podpukovnik
pera84

JM10 JM
M(j)esto USA

SVAŠTARA - Page 16 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 16 Icon_minitime26.09.12 22:23

Matrix, a ja bas juce razmisljam o tebi, Zalego pod nekakav krs od masine, kapa ulje pravo u oci, matice zavarile ne daju se skinuti, mobilni ne usucuje...'Ebem, grebem i mislim se: popisam se u moju srecu, sad se negdje ljuljuska barka, konzerva 'ladnog Laskog...Da sam mogo i pomisliti da je u tom trenutku meni bolje nego tebi.
Ne daj se, legendo, jos mi nismo za starog gvozdja.

A ekipa se ispucala pa suti. Il' od stida, jer znaju da su prekardasili; 'il se jos tvrdoglavo igraju one djecije "ko pisne govno stisne".
Na vrh Go down
sego
Desetar
Desetar
sego

BROJ POSTOVA: : 292
ČLAN OD: : 2010-09-22
M(j)esto Zagreb

SVAŠTARA - Page 16 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 16 Icon_minitime26.09.12 23:32

pera84 (citat):
Matrix, a ja bas juce razmisljam o tebi, Zalego pod nekakav krs od masine, kapa ulje pravo u oci, matice zavarile ne daju se skinuti, mobilni ne usucuje...'Ebem, grebem i mislim se: popisam se u moju srecu, sad se negdje ljuljuska barka, konzerva 'ladnog Laskog...Da sam mogo i pomisliti da je u tom trenutku meni bolje nego tebi.
Ne daj se, legendo, jos mi nismo za starog gvozdja.

A ekipa se ispucala pa suti. Il' od stida, jer znaju da su prekardasili; 'il se jos tvrdoglavo igraju one djecije "ko pisne govno stisne".

Šta je vas dvojica, dosadno vam je vidim, primite se posla, malo do grada, pa nisu baš svi turisti otišli, ima valjda još koja Čehinja sa mamičko i tatičko.
A mi se na ovu kontinentalnu stranu pripremamo za isprobavanje najnovijeg dolazećeg grožđanog soka. drunken
Na vrh Go down
alexandar
Kapetan I klase
Kapetan I klase

JM10 JM

SVAŠTARA - Page 16 Empty
KomentarNaslov komentara: Re   SVAŠTARA - Page 16 Icon_minitime26.09.12 23:49

Al' samo probati da ne bude.......hmmm Wink

Na vrh Go down
missar
Stariji vodnik I klase
Stariji vodnik I klase
missar

BROJ POSTOVA: : 735
ČLAN OD: : 2012-05-21
DOB : 71

SVAŠTARA - Page 16 Empty
KomentarNaslov komentara: Re:   SVAŠTARA - Page 16 Icon_minitime27.09.12 0:00

A može i ovako ..... Shocked

Na vrh Go down
sego
Desetar
Desetar
sego

BROJ POSTOVA: : 292
ČLAN OD: : 2010-09-22
M(j)esto Zagreb

SVAŠTARA - Page 16 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 16 Icon_minitime27.09.12 6:49

Evo ideje za otvaranje nove teme: ISKUSTVA SA ALKOHOLOM U JNA I NJEGOVE POSLJEDICE.
Na vrh Go down
Juan
Gušter
Gušter

BROJ POSTOVA: : 68
ČLAN OD: : 2011-11-06

SVAŠTARA - Page 16 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 16 Icon_minitime27.09.12 12:51

Matrix (citat):

Obojane postove nisam nikad čitao jer mi zamaraju oči a svoj stav i mišljenje sam odavno iznio u jednom svom povećem postu pa sam i dalje još uvijek tu sa ljudima koji su ljudi a ne prikriveni tvorovi ili kako kod nas kažu : il si čovik il nisi - mislim da se na ovom forumu odavno zna ko kako diše pa se ne treba niti čuditi nekim ispucanim ćorcima među ekipom koja je već dio inventara na forumu jer kako god pogledaš ipak treba ovo sve držati pod nekakvom kontrolom a dali sam do sad imao opaski,naravno da jesam i imam ih odavno ali za sad ipak šutim jer i drugi ništa ne pišu.(ipak jedna točka)
Ne bih želio da više pišem o s*anjima jer njih svi imamo i u običnom civilnom životu a da ih još prenosimo na forum radije ga niti ne otvarajte zbog onih koji tek dolaze a i redovnih "špijuna" koji samo čekaju "propast" i ovog foruma.Kad je već toliko izdržao neka još diše a ja idem malo odmoriti jer kad dođeš do jednog trenutka u životu tek onda shvatiš da je sve ovo samo igra.Pozdrav ciloj ekipi i samo nastavite u veselom tonu...Purrrggggeeeeeerrrrruuuuuuu jesi li ti živ lol!

Bolje ništa ne govoriti i biti smatran budalom, nego progovorit i otklonit svaku sumnju!

Na vrh Go down
missar
Stariji vodnik I klase
Stariji vodnik I klase
missar

SVAŠTARA - Page 16 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 16 Icon_minitime27.09.12 20:22

Juan (citat):
Matrix (citat):

Bolje ništa ne govoriti i biti smatran budalom, nego progovorit i otklonit svaku sumnju!

Juaneeeee, pa što ti je ovo trebalo, što progovori ....... a, lepo si mogao ćutati i niko ne bi znao..... Shocked

Na vrh Go down
Juan
Gušter
Gušter

BROJ POSTOVA: : 68
ČLAN OD: : 2011-11-06

SVAŠTARA - Page 16 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 16 Icon_minitime28.09.12 6:17

missar (citat):

Juaneeeee, pa što ti je ovo trebalo, što progovori ....... a, lepo si mogao ćutati i niko ne bi znao..... Shocked

........Razmišljanje do sada nije nikoga ubilo, ali zašto riskirati......
Na vrh Go down
alexandar
Kapetan I klase
Kapetan I klase

JM10 JM

SVAŠTARA - Page 16 Empty
KomentarNaslov komentara: Re   SVAŠTARA - Page 16 Icon_minitime14.10.12 21:04

Felix je uspeo....... cheers ....svaka cast Exclamation

by Володимир Івлієв

Na vrh Go down
alexandar
Kapetan I klase
Kapetan I klase

JM10 JM

SVAŠTARA - Page 16 Empty
KomentarNaslov komentara: Re   SVAŠTARA - Page 16 Icon_minitime14.10.12 21:29

Ludo hrabro... Smile

Na vrh Go down
FOSIL
Džomba
Džomba

BROJ POSTOVA: : 148
ČLAN OD: : 2012-04-26

SVAŠTARA - Page 16 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 16 Icon_minitime18.10.12 22:46

Dragi moji Forumaši!.Gledajte sve sa vedrije strane pa će nam svima biti bolje i ljepše,nije sve crno kao što izgleda pa zato se ne treba zamarati time je li tako ili nije,forum je tu da se družimo,razmijenimo naša životna iskustva jer smo svi vjerujem dosta toga prošli i imamo jedni drugima dosta toga za reći,pa prema tome dajte izbacite tu svoju pozitivnu energiju nemojte se previše zamarati kritikama,uživajte u ovom forumu on je tu za nas sve i prema tome ne znam zašto onda da si otežavamo kada nam može biti sasvim lijepo i ugodno uz ove naše monitore koji nam otvaraju put i koji su naše oči u svijet u kojem koračamo u ova naša četiri zida, da se podsjetimo i družimo ponovo kao što smo to činili nekada ,vjerujem da možemo i sada. POZDRAV SVIMA!

Na vrh Go down
Bogart
Vodnik
Vodnik
Bogart

BROJ POSTOVA: : 435
ČLAN OD: : 2012-06-07

SVAŠTARA - Page 16 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 16 Icon_minitime31.10.12 3:11

Evo jedne pesmice sa naseg "seoskog vasara"... Very Happy Bio, pio, slusao, gledao, djuskao... Very Happy

Na vrh Go down
pera84
Podpukovnik
Podpukovnik
pera84

JM10 JM
M(j)esto USA

SVAŠTARA - Page 16 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 16 Icon_minitime04.11.12 2:44

Jel ovo dosla jesen i prosli godisnji odmori, il' je nekakav virus udario al' raspisala se "vojska". Posebno "gusteri", a i dzombe se javljaju cesce. Zivjece ovaj Forum jos!
Na vrh Go down
purger
Kapetan I klase
Kapetan I klase
purger

Forumska Spomenica 2009 FS
Orden Narodne Armije sa srebrnom zvijezdom (III.) Orden NA
Jubilarna Medalja 10 godina JM
BROJ POSTOVA: : 4400
ČLAN OD: : 2009-11-15
DOB : 59
M(j)esto ZAGREB

SVAŠTARA - Page 16 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 16 Icon_minitime04.11.12 18:52

Nikad nisam imao osjećaj da umire Very Happy
Đekna još nije umrla a kad će neznamo lol!

Stariji Vodnik
Stariji Vodnik
Kaplar M

BROJ POSTOVA: : 657
ČLAN OD: : 2010-11-06
M(j)esto Belgrade

SVAŠTARA - Page 16 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 16 Icon_minitime08.11.12 19:10

VAZNO OBAVESTENJE:

- Votka i led lose uticu na rad bubrega;
- Rum i led lose uticu na rad jetre;
- Viski i led nisu dobri za srce;
- Dzin i led lose deluju na mozak;
- Coca Cola i led upropascavaju zube.

Ocigledno je da je led smrtonosan !!!

Upozorite vase prijatelje da ga izbace iz upotrebe.
Na vrh Go down
Kaplar M
Stariji Vodnik
Stariji Vodnik
Kaplar M

BROJ POSTOVA: : 657
ČLAN OD: : 2010-11-06
M(j)esto Belgrade

SVAŠTARA - Page 16 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 16 Icon_minitime08.11.12 19:11

I ne zaboravite da je zbog leda potonuo Titanik.
Na vrh Go down
Bogart
Vodnik
Vodnik
Bogart

SVAŠTARA - Page 16 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 16 Icon_minitime12.11.12 21:48

Sa naseg "seoskog vasara" od pre dve godine, moja omiljena pesma, jer jedna je Anja Rupel. queen Very Happy

Na vrh Go down
Bogart
Vodnik
Vodnik
Bogart

SVAŠTARA - Page 16 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 16 Icon_minitime12.11.12 22:02

bounce queen alien sunny I love you "... o kako bi voleo da si tu..."

Na vrh Go down
Bogart
Vodnik
Vodnik
Bogart

SVAŠTARA - Page 16 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 16 Icon_minitime15.11.12 6:08

queen Very Happy

Na vrh Go down
alexandar
Kapetan I klase
Kapetan I klase

JM10 JM

SVAŠTARA - Page 16 Empty
KomentarNaslov komentara: Re   SVAŠTARA - Page 16 Icon_minitime16.11.12 23:26

Gos'n vodnice missar, cestitam zvezdicu......hahaha. Very Happy
Evo jedva nadjoh zvezdica pa zvezda......... Wink
A'jd okreni bolan turu sad u kantini!!!!

Na vrh Go down
missar
Stariji vodnik I klase
Stariji vodnik I klase
missar

SVAŠTARA - Page 16 Empty
KomentarNaslov komentara: Re:   SVAŠTARA - Page 16 Icon_minitime17.11.12 0:06

Druže Generale Aleksandre, hvala, hvala .Mislim ,ono prija, što kažu, nije da nije....Pesma ubija koliko je dobra. Laughing
Ma za turu nije problem, nego kako da obrnemo prase i jagnje na ražnju. to mi reci... Wink Možda na poligonu...logorska
vatra i ražanj.... Laughing
pozdrav cheers
Na vrh Go down
Boske
Zastavnik
Zastavnik

BROJ POSTOVA: : 879
ČLAN OD: : 2012-10-28
DOB : 60
M(j)esto Austrija

SVAŠTARA - Page 16 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 16 Icon_minitime17.11.12 0:13

Nekoliko smiješnih fotki na vojnu tematiku Smile

Zastavnik
Zastavnik

BROJ POSTOVA: : 879
ČLAN OD: : 2012-10-28
DOB : 60
M(j)esto Austrija

SVAŠTARA - Page 16 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 16 Icon_minitime17.11.12 0:41

U Austriji još postoji obaveza služenja vojnog roka (ili civilna služba po izboru). Evo kako to kod njih izgleda, ovo je elitna brigada "Brdski lovci":

Kapetan I klase
Kapetan I klase

JM10 JM

SVAŠTARA - Page 16 Empty
KomentarNaslov komentara: Re   SVAŠTARA - Page 16 Icon_minitime21.11.12 17:35

Sve cestitke na unapredjenju Majore GRINGO..... cheers Verujem da ces "okrenuti turu" u kantini Wink
Boske, takodje cestitke na unapredjenju i trudu na Forumu..... Smile
lol!
Na vrh Go down
Gringo
Kapetan
Kapetan
Gringo

SVAŠTARA - Page 16 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 16 Icon_minitime21.11.12 17:52

Recesija!!!! Basketball

Džomba
Džomba

BROJ POSTOVA: : 148
ČLAN OD: : 2012-04-26

SVAŠTARA - Page 16 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 16 Icon_minitime21.11.12 19:37

Gringo (citat):
Recesija!!!! Basketball

Ma kakva recesija,pripremaj općenarodno veselje da se zalije unapređenje Very Happy Very Happy
Na vrh Go down
Gringo
Kapetan
Kapetan
Gringo

SVAŠTARA - Page 16 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 16 Icon_minitime21.11.12 20:39

Eto častim vas Živjeli!!!

Vodnik
Vodnik
Bogart

SVAŠTARA - Page 16 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 16 Icon_minitime22.11.12 5:53

Ne ide pivo bez sisatih Svabica. Laughing Moraju imati onako nordijski krupne grudi inace pivo nema pravi smek. Laughing
Na vrh Go down
Bogart
Vodnik
Vodnik
Bogart

SVAŠTARA - Page 16 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 16 Icon_minitime22.11.12 6:08

Pre par godina sam se na nasem "seoskom" festivalu piva tako uvostio uz Zabranjeno pusenje da dva dana nisam mogao da govorim, potrefila me muzika i dobro drustvo, samo je klizilo, i to crno slovacko Stajger, tri i po sata su ljudi svirali, "Zenicu bluz" su pet, sest puta izvodili, odusevila ih publika, a vala i oni publiku. Laughing

Na vrh Go down
alexandar
Kapetan I klase
Kapetan I klase

JM10 JM

SVAŠTARA - Page 16 Empty
KomentarNaslov komentara: Re   SVAŠTARA - Page 16 Icon_minitime22.11.12 11:24

Clanovima.....Kemo.....Bogart...Max.....cestitke na unapredjenju i trudu na Forumu!
' Ajde KEMO.......zasviraj jednu...! Wink
Na vrh Go down
Sponsored content

SVAŠTARA - Page 16 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 16 Icon_minitime

Na vrh Go down

SVAŠTARA
Na vrh 
Stranica 16/20Idi na stranicu : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20  Next
 Similar topics
-
» SVAŠTARA
» SVAŠTARA
» SVAŠTARA
» SVAŠTARA
» SVAŠTARA