FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991

Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories

HomeEventsRegistracijaLogin

SVAŠTARA

Go down 
+41
dpuric
dojran
zastavnik
lacoš
Gargamel
bojnik
pozdravigasokoleejsokole
Stazio
Max Blitz
Boske
Bogart
sego
Puky
Rodic Zeljko
ZAGORAC
Juan
FOSIL
ajdedadanimaajdedanocima
missar
nerona
Patrick
ustaj vojsko
Kemo Specijalac
Goran67
Vojnik Graničar
Nik
jelen pivo
Gringo
Kaplar M
saban
alexandar
Ćosa
vladimir
gayvojnik
mgalic2
Marduk
mad-max
purger
malena
Matrix
pera84
45 posters
Idi na stranicu : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20  Next
AutorPoruka
Vojnik Graničar
Pukovnik
Pukovnik
Vojnik Graničar

Orden za vojne zasluge sa srebrnim mačevima VZ
Medalja za Vojne Zasluge VZ
JM10 JM
Jubilarna Medalja "Prva Petol(j)etka JM
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 8112
ČLAN OD: : 2011-09-05
DOB : 54
M(j)esto Split

SVAŠTARA - Page 15 Empty
KomentarNaslov komentara: Čudni prometni znak.!!!!   SVAŠTARA - Page 15 Icon_minitimeMon Jul 30, 2012 3:02 pm

purger (citat):

[You must be registered and logged in to see this image.]
Znak bi trebao značiti da se na tom mjestu kreću djeca petogodišnjaci ili dozvoljeno voziti 5km/h lol!

Arrow Generale, generale.!!! Smile Very Happy Smile Very Happy bounce
Ili, ili, ili...
Ovaj znak kakav je ovdje u Splitu postavljen ovakav ne znači ništa.!!! Evil or Very Mad No pale Embarassed
On bi značio nešto Twisted Evil kad bi bio bez ovog broja i natpisa.! Twisted Evil
Ali ovakav.!??? Suspect No pale Embarassed
Stvara samo nesporazume No pale i kojekakva tumačenja.! Suspect Embarassed
Naj kasnje na njemu nigdje ne piše da se radi o petogodišnjacima ili da je dozvoljeno voziti 5 km na sat.!!! Shocked Shocked Shocked
Naj bolje bi bilo da ga nema.!!! Smile Very Happy

Na vrh Go down
http://www.liveleak.com/
Gringo
Kapetan
Kapetan
Gringo

BROJ POSTOVA: : 3705
ČLAN OD: : 2011-09-29

SVAŠTARA - Page 15 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 15 Icon_minitimeMon Jul 30, 2012 4:47 pm

Na vrh Go down
Gringo
Kapetan
Kapetan
Gringo

SVAŠTARA - Page 15 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 15 Icon_minitimeMon Jul 30, 2012 4:49 pm

Na vrh Go down
FOSIL
Džomba
Džomba

BROJ POSTOVA: : 148
ČLAN OD: : 2012-04-26

SVAŠTARA - Page 15 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 15 Icon_minitimeMon Jul 30, 2012 6:45 pm

Svako treba da se nađe gdje pripada ! Komentar za djevojku, ona je sasvim OK. samo ne znam zašto su joj skrivene oči ?Ona nije prometni znak pa što god da kažemo može proći žene su nešto drugo,imaju svoju dušu,osjećaje,ljepotu,prema tome njih je malo teže komentirati ipak su mi puno draže od muškaraca,ocjena čista desetka,sada sam nadrljao Very Happy
Na vrh Go down
FOSIL
Džomba
Džomba

SVAŠTARA - Page 15 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 15 Icon_minitimeMon Jul 30, 2012 7:09 pm

Gringo (citat):
Ovo što sam vidio izgleda mi kao fotomontaža,kažimo da nije,znak sam po sebi sve govori,dopunska ploča je opet predmet za novi komentar,prvo ne odgovara prometnom znaku prema standardnoj dimenziji kako vidim znak je dimenzija za reg.cestu,a dopunska ploča je manja i nema obaveznog obruba po krajevima u novom zakonu za cestovni promet ne postoje dopunske ploče žute boje tako da onaj tko je projektirao i montirao znak i dopunsku ploču nije učinio ništa što bi vozače i ostale učesnike u prometu upozorilo na moguću opasnost na cesti već manje više stvorio još veću zbrku kod učesnika u prometu da se zapitaju o čemu se tu radi i da li je pri zdravoj pameti onaj tko je napravio i montirao znak na cesti.Pitam se što li je slijedeće iznenađenje Very Happy

Na vrh Go down
Vojnik Graničar
Pukovnik
Pukovnik
Vojnik Graničar

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Split

SVAŠTARA - Page 15 Empty
KomentarNaslov komentara: Djevojka iz moga kraja.!!!!   SVAŠTARA - Page 15 Icon_minitimeMon Jul 30, 2012 7:12 pm

FOSIL (citat):
Svako treba da se nađe gdje pripada ! Komentar za djevojku, ona je sasvim OK. samo ne znam zašto su joj skrivene oči ?Ona nije prometni znak pa što god da kažemo može proći žene su nešto drugo,imaju svoju dušu,osjećaje,ljepotu,prema tome njih je malo teže komentirati ipak su mi puno draže od muškaraca,ocjena čista desetka,sada sam nadrljao Very Happy

Arrow FOSIL...!!! sunny bounce Smile Very Happy
Poslat ću ti je bez cenzure.!!! Exclamation Exclamation Exclamation
Da vidiš kako izgleda u punom sjaju.!!! Shocked Shocked Shocked
Na vrh Go down
FOSIL
Džomba
Džomba

SVAŠTARA - Page 15 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 15 Icon_minitimeMon Jul 30, 2012 7:20 pm

Vidim ja i ovako dobro,rekao sam da je šteta skrivati oči ovako lijepe djevojke,oči su ogledalo duše Very Happy
Na vrh Go down
Vojnik Graničar
Pukovnik
Pukovnik
Vojnik Graničar

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Split

SVAŠTARA - Page 15 Empty
KomentarNaslov komentara: Lubenica poskupila 2,35 kuna za prijeđenik 50 metara trgovine...   SVAŠTARA - Page 15 Icon_minitimeFri Aug 10, 2012 6:45 pm

Arrow OVO MOŽE BITI SAMO NA BALKANU.!!!! Smile Very Happy bounce

Ovo je nevjerojatno.!!!
Otišao sam u kupovinu u jedan trgovački centar u Splitu.!!!
Na pultu sa voćem sam uzeo pola lubenice.
Na lubenici je bila etiketa da je ista izvagana i da teži Arrow Arrow "4,714 kg" te da to košta Arrow Arrow "11,74 kune".!!!
Uzeo sam još neke artikle te sam to platio 50 metara dalje na blagajni.!!!!
Kada sam došao kući vidio sam ovo.!!
Ta lubenica koja je bila težine "4,714 kg" te cijene "11,74 kune" mi je naplačena "14,09 kuna".!!!
Arrow Arrow Arrow Znači poskupila je 2,35 kuna za pređenih 50 metara trgovine.!!! Smile Very Happy Laughing Shocked No pale Suspect Embarassed bounce
Ovo se i vama može dogoditi, pazite kod koga kupujete i koliko što plačate.!!!!
Na vrh Go down
ZAGORAC
Kapetan
Kapetan
ZAGORAC

Jubilarna Medalja 10 godina JM
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 3592
ČLAN OD: : 2012-02-13
DOB : 60

SVAŠTARA - Page 15 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 15 Icon_minitimeFri Aug 10, 2012 8:52 pm

Tko ti je kriv,zašto ne kupuješ kod Keruma? Laughing Razz Laughing Razz
Na vrh Go down
pera84
Podpukovnik
Podpukovnik
pera84

Orden Narodne Armije sa srebrnom zvijezdom (III.) NA
JM10 JM
Jubilarna Medalja 7 g. JM
BROJ POSTOVA: : 6178
ČLAN OD: : 2011-03-17
M(j)esto USA

SVAŠTARA - Page 15 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 15 Icon_minitimeSun Aug 12, 2012 6:41 am

Granicar, to se zove inflacija.
Iduci put ne zijevaj sat vremena po prodavnici nego zgrabi lubenicu i pravac kasa. Mozda te zakinu samo pola kune. Laughing
Na vrh Go down
Gringo
Kapetan
Kapetan
Gringo

SVAŠTARA - Page 15 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 15 Icon_minitimeSun Aug 12, 2012 4:43 pm

Ma da je zgrabi-ja lubenicu i pravac van iz dučana...... [You must be registered and logged in to see this image.] možda i ne bi obro bostana, ovako tko zna koliko je on luta do blagajne, ma on je Dalmatinac ako nije priša, ima brate i vrimena možda je to naš graničar ujutro uzea lubenicu a tek na večer stiga na blagajnu!!! a cijene su kod nas nažalost,......galopirajuče!!!
Šalim se malo neće mi valjda zamjerit, ka i drugi.....!!! [You must be registered and logged in to see this image.]
Na vrh Go down
vladimir
Pukovnik
Pukovnik

Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 8085
ČLAN OD: : 2011-01-25

SVAŠTARA - Page 15 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 15 Icon_minitimeMon Aug 13, 2012 8:21 am

Takav nacin trgovine primenjuje i hrvatska firma IDEA u Srbiji. cene robe u rafovima znatno nize od one na kasi. znaci da ono sto vidis u rafu sa jasno istaknutom cenom nemora da znaci da na kasi isto kosta. i mene su prevarili na taj nacin nekoliko puta. imaju dobar izgovor. sve promene cena se prvo registruju u fiskalnoj kasi pa onda sledi promena cena na artiklima.bilo kako bilo rec je o obicnoj prevari.
Na vrh Go down
Gringo
Kapetan
Kapetan
Gringo

SVAŠTARA - Page 15 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 15 Icon_minitimeMon Aug 13, 2012 7:01 pm

Sad

Kapetan I klase
Kapetan I klase

Orden za vojne zasluge s velikom zvijezdom (I.red) VZ
JM10 JM
BROJ POSTOVA: : 4561
ČLAN OD: : 2011-06-23

SVAŠTARA - Page 15 Empty
KomentarNaslov komentara: Re   SVAŠTARA - Page 15 Icon_minitimeMon Aug 13, 2012 7:21 pm

PDV 25%......kod nas je trenutno 18 a treba da ide na 20% da bi se "krpile neke rupe" No

PS....don't cry captain Gringo Wink
Na vrh Go down
Gringo
Kapetan
Kapetan
Gringo

SVAŠTARA - Page 15 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 15 Icon_minitimeMon Aug 13, 2012 8:08 pm

A kako nebi plaka kad mi je reputacija srozana na -4 a samo sam posla par viceva i napisao da nešto nije sukladno pravilima foruma i odmah svi udarili po meni, a jedino me se ti sjetiš vidiš kako je to lijepo, ..... [You must be registered and logged in to see this image.]

Kapetan I klase
Kapetan I klase

JM10 JM

SVAŠTARA - Page 15 Empty
KomentarNaslov komentara: Re   SVAŠTARA - Page 15 Icon_minitimeMon Aug 13, 2012 8:26 pm

Ma........bice i reputacija i postova, da smo mi zivi samo....!
Nemamo svi iste ukuse , razumljivo, ali zato.... 'ajmo na jedan dobar ukus...prirodni vocni... Wink ziveli.. cheers

Na vrh Go down
pera84
Podpukovnik
Podpukovnik
pera84

JM10 JM
M(j)esto USA

SVAŠTARA - Page 15 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 15 Icon_minitimeMon Aug 13, 2012 8:32 pm

Generale, svaka ti dala!

Ostavio sam rakiju, al' ova slika me natjera da je izvadim iz frizidera. Laughing
Na vrh Go down
Gringo
Kapetan
Kapetan
Gringo

SVAŠTARA - Page 15 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 15 Icon_minitimeMon Aug 13, 2012 8:34 pm

Kapetan I klase
Kapetan I klase

JM10 JM

SVAŠTARA - Page 15 Empty
KomentarNaslov komentara: Re   SVAŠTARA - Page 15 Icon_minitimeMon Aug 13, 2012 8:35 pm

Al' jednu Peroooo....jednu! Wink
Na vrh Go down
Gringo
Kapetan
Kapetan
Gringo

SVAŠTARA - Page 15 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 15 Icon_minitimeMon Aug 13, 2012 8:40 pm

Samo jednu!!! [You must be registered and logged in to see this image.]

Podpukovnik
Podpukovnik
pera84

JM10 JM
M(j)esto USA

SVAŠTARA - Page 15 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 15 Icon_minitimeMon Aug 13, 2012 8:40 pm

aleksandar obradovic (citat):
PDV 25%......kod nas je trenutno 18 a treba da ide na 20% da bi se "krpile neke rupe" No

PS....don't cry captain Gringo Wink

USA: 7-8% ( razlikuje se od drzave do drzave) a pojedine nemaju porez na prehrambene proizvode.

Na cemu deru? Jedan od artikala je duvan. Paklica Marlbora ide od 5 dolara u siromasnijim drzavama juga pa do 12 dolara u New York-u affraid

Na vrh Go down
pera84
Podpukovnik
Podpukovnik
pera84

JM10 JM
M(j)esto USA

SVAŠTARA - Page 15 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 15 Icon_minitimeMon Aug 13, 2012 8:42 pm

Gringo (citat):

....po jednu Laughing
Na vrh Go down
alexandar
Kapetan I klase
Kapetan I klase

JM10 JM

SVAŠTARA - Page 15 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 15 Icon_minitimeMon Aug 13, 2012 8:50 pm

pera84 (citat):
Gringo (citat):

....po jednu Laughing

Al' bi tu bilo jada..... Wink
Na vrh Go down
Gringo
Kapetan
Kapetan
Gringo

SVAŠTARA - Page 15 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 15 Icon_minitimeMon Aug 13, 2012 9:13 pm

A prva je najteža ona te strese a zadnja te baci na pod, znači te dvije odbaciš a ostale pocugaš i živ bio.......!!! [You must be registered and logged in to see this image.]

Poručnik
Poručnik
Matrix

Orden za vojne zasluge sa srebrnim mačevima Orden za VZ
BROJ POSTOVA: : 2369
ČLAN OD: : 2011-04-23
M(j)esto Dalmacija i šire - PROM-3

SVAŠTARA - Page 15 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 15 Icon_minitimeTue Aug 14, 2012 1:50 am

pera84 (citat):
Generale, svaka ti dala!

Ostavio sam rakiju, al' ova slika me natjera da je izvadim iz frizidera. Laughing
Jesi li je vratio u frižider ili u fontanu Laughing
Vidim da se pomalo stara ekipa ponovo vraća,jbga još sam u kuršslusu ali vas pratim.

"Neprijatelj nikad ne spava"

ajd navratiću ja samo mi budite veseli,nisam nikog zaboravio a dosta ekipe je svratilo do mene ovo ljeto,do ponovnog javljanja uživo čuvajte se brkatih žena i ćosavih muškaraca lol!

Vojnik Graničar
Pukovnik
Pukovnik
Vojnik Graničar

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Split

SVAŠTARA - Page 15 Empty
KomentarNaslov komentara: Lubenica poskupila 2,35 kuna za prijeđenik 50 metara trgovine...    SVAŠTARA - Page 15 Icon_minitimeTue Aug 14, 2012 8:09 am

pera84 (citat):
Granicar, to se zove inflacija.
Iduci put ne zijevaj sat vremena po prodavnici nego zgrabi lubenicu i pravac kasa. Mozda te zakinu samo pola kune.
Laughing

Arrow PERA 84..!!! Smile Very Happy
Ma kad ti kažem ja sam tu kupovinu obavio za 10-ak minuta.!
I od pulta sa voćem do kase za naplatu ima 50 metara i oderaše oni mene za 2,35 kuna više a da nisam okom ni trepnio. [You must be registered and logged in to see this image.]
A onda sam dobio putem e-mail poruke ovo:

Citat :
"Poštovani gdine Vojnik Graničar,
Zahvaljujemo se na poslanoj pritužbi.
Molim Vas, možete li mi poslati Vaš kontakt telefon kako bi se mogli čuti i usmeno prokomentirati cijelu situaciju...
Hvala Vam puno.
Maja Petrović
Tommy d.o.o.
tel.: 021/202-621"...!!!
Pa ću ih ovih dana nazvati da vidim što će mi to ispričati u vezi ovoga događaja te tko će [You must be registered and logged in to see this image.] a t ko će [You must be registered and logged in to see this image.].!!!!
Na vrh Go down
Vojnik Graničar
Pukovnik
Pukovnik
Vojnik Graničar

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Split

SVAŠTARA - Page 15 Empty
KomentarNaslov komentara: Lubenica poskupila 2,35 kuna za prijeđenik 50 metara trgovine...    SVAŠTARA - Page 15 Icon_minitimeTue Aug 14, 2012 8:25 am

Gringo (citat):
Ma da je zgrabi-ja lubenicu i pravac van iz dučana...... [You must be registered and logged in to see this image.] možda i ne bi obro bostana, ovako tko zna koliko je on luta do blagajne, ma on je Dalmatinac ako nije priša, ima brate i vrimena možda je to naš graničar ujutro uzea lubenicu a tek na večer stiga na blagajnu!!! a cijene su kod nas nažalost,......galopirajuče!!!
Šalim se malo neće mi valjda zamjerit, ka i drugi.....!!! [You must be registered and logged in to see this image.]

Arrow Arrow Arrow Kapetane[You must be registered and logged in to see this image.] , ne boj se samo ti nastavi [You must be registered and logged in to see this image.] i [You must be registered and logged in to see this image.], neću te ja [You must be registered and logged in to see this image.], niti [You must be registered and logged in to see this image.], mada ih ima koji čekaju tu priliku [You must be registered and logged in to see this image.], oni bi te naj rađe [You must be registered and logged in to see this image.] mada bi im bilo bolje da idu [You must be registered and logged in to see this image.] ili da u miru [You must be registered and logged in to see this image.].
Na vrh Go down
Gringo
Kapetan
Kapetan
Gringo

SVAŠTARA - Page 15 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 15 Icon_minitimeTue Aug 14, 2012 5:03 pm

Bolje biti mrtav pijan, nego mrtav trijezan.

Džomba
Džomba

Forumska Spomenica 2009 FS
BROJ POSTOVA: : 149
ČLAN OD: : 2009-05-30
DOB : 55
M(j)esto Kikinda

SVAŠTARA - Page 15 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 15 Icon_minitimeTue Aug 14, 2012 11:13 pm

Vojnik graničar,ok je sa cenom,ali dani nisu isti.Jedan je 08.08.12.,a drugi 09.08.12.Prvi dan cena je 2.49 kn,a drugi 2.99 kn.
Na vrh Go down
vladimir
Pukovnik
Pukovnik

Prim(j)eran Vojnik PV

SVAŠTARA - Page 15 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 15 Icon_minitimeTue Aug 14, 2012 11:23 pm

ako na artiklu pise 2.49 mora biti i na kasi 2.49. ovo je klasicna prevara. zakon obavezuje prodavca da jasno istanke cenu,naziv i zemlju porekla robe.nikad se nece desiti da na artiklu pise 2.49 a na kasi 1.99
Na vrh Go down
mgalic2
Stariji Vodnik
Stariji Vodnik
mgalic2

BROJ POSTOVA: : 695
ČLAN OD: : 2009-08-02

SVAŠTARA - Page 15 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 15 Icon_minitimeWed Aug 15, 2012 9:59 am

Vojnik Graničar (citat):

Znači poskupila je 2,35 kuna za pređenih 50 metara trgovine.!!! Smile Very Happy Laughing Shocked No pale Suspect Embarassed bounce
Ovo se i vama može dogoditi, pazite kod koga kupujete i koliko što plačate.!!!!
Idi u male markete gdje ćeš prijeći manje od 50 metara do kase pa će te manje oderat. lol!
Na vrh Go down
Vojnik Graničar
Pukovnik
Pukovnik
Vojnik Graničar

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Split

SVAŠTARA - Page 15 Empty
KomentarNaslov komentara: Lubenica poskupila 2,35 kuna za prijeđenik 50 metara trgovine...    SVAŠTARA - Page 15 Icon_minitimeWed Aug 15, 2012 10:05 am

Rodic Zeljko (citat):
Vojnik graničar,ok je sa cenom,ali dani nisu isti.Jedan je 08.08.12.,a drugi 09.08.12.Prvi dan cena je 2.49 kn,a drugi 2.99 kn.

Arrow ŽELJKO RODIĆ.!!! Smile Very Happy bounce
To si dobro primjetio.!!! Exclamation
Ali u čemu je problem.!? Exclamation Question Suspect No
Radi se o tome da sam ja u taj trgovački centar išao u jutarnjim satima (strelica 1) dana 9.8.2012. god. u 8:17 sati.
Kad sam došao do tog pulta sa voćem tu je ta polovica lubenice već bila izvagana i na njoj je već bila naljepljena etiketa sa cijenom od 11,74 kune.
Kad pogledaš tu etiketu (strelica 2) koja je bila zaljepljena na lubenicu vidjet ćeš da je na njoj datum od 8.8.2012. god.
Tu treba znati jednu stvar da je ta lubenica izvagana dan prije vjerojatno prije zatvaranja trgovine i tako je ostala u trgovini do ranih jutarnjih sati kad sam ja došao.
Ali problen nastaje kada prodavačica tu etiketu koja je bila nalijepljena na lubenicu očitava preko laserskog čitača i taj čitač umjesto da pročita cijenu od 11,74 kune on čita cijenu od 14,09 kuna, također taj laserski čitač je pročitao u toj etiketi da je lubenica težine 4,714 kg, ali je odnekud pročitao da je sada cijena te lubenice 2,99 kuna a ne kako piše na etiketi 2,49 kuna, te mi uzimaju 2,35 kuna a da nisi ni okom trepnio.
Prvo što se pitaš zašto stavljaju cijenu od 11,74 kune ako toliko ta lubenica ne košta.
Dobro je rekao VLADIMIR:
Citat :
Ako na artiklu pise 2.49 mora biti i na kasi 2.49. ovo je klasicna prevara. zakon obavezuje prodavca da jasno istanke cenu,naziv i zemlju porekla robe.nikad se nece desiti da na artiklu pise 2.49 a na kasi 1.99.
Pa baš i mene zanima što će mi stručnjaci iz toga trgovačkog centra reći na moju primjedbu koju sam im uputio putem e-mail poruke skupa sa ovom slikom.!!??
Ali i tu ima jedna zanimljivost za kojom vjerojatno niste išli.!!!???
Pogledajte tu njihovu poruku koju su mi uputili:
Citat :
Arrow Arrow Arrow Molim Vas, možete li mi poslati Vaš kontakt telefon kako bi se mogli čuti i usmeno prokomentirati cijelu situaciju... Suspect No Embarassed pale
Hvala Vam puno.
Maja Petrović
Tommy d.o.o.
tel.: 021/202-621"...!!!
Što mislite zašto traže moj broj telefona.!!!??? Exclamation Question Exclamation Question Suspect No Embarassed
Zato što ne žene se očitovati pismenim putem da ja slučajno taj njihov dopis ne bi javno negdje objavio te ih na taj način sramotio.!!!
Ovako će oni sa mnom razgovarati putem telefona i iza našega razgovora ne staje nikakav pisani zapis i tako su sigurni da ih neću moći javno prozivati preko interneta, novina itd.... te ih sramotiti.!!!
Na vrh Go down
mgalic2
Stariji Vodnik
Stariji Vodnik
mgalic2

SVAŠTARA - Page 15 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 15 Icon_minitimeWed Aug 15, 2012 10:07 am

Kao da je problem snimiti telefonski razgovor. Cool
Na vrh Go down
Vojnik Graničar
Pukovnik
Pukovnik
Vojnik Graničar

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Split

SVAŠTARA - Page 15 Empty
KomentarNaslov komentara: Lubenica poskupila 2,35 kuna za prijeđenik 50 metara trgovine...    SVAŠTARA - Page 15 Icon_minitimeWed Aug 15, 2012 11:02 am

mgalic2 (citat):
Kao da je problem snimiti telefonski razgovor. Cool

Arrow Arrow Arrow PORUČNIK - MAGLIC2..!!! Smile Very Happy bounce
To nije vrijedno tolikog truda za izgubljenik 2,35 kuna.!!! Evil or Very Mad
Više štete nego koristi.!! Twisted Evil
A mislim da je to i zakonom zabranjeno. Suspect No pale Embarassed

Citat :
Neovlašteno snimanje i prisluškivanje
Članak 131.
(1) Tko neovlašteno i kriomice snimi drugoga filmski, televizijski, videokamerom ili fotoaparatom, kaznit će se novčanom kaznom ili kaznom zatvora do jedne godine.
(2) Kaznom iz stavka 1. ovoga članka kaznit će se tko posebnim napravama neovlašteno prisluškuje ili snimi razgovor ili izjavu koji mu nisu namijenjeni ili tko omogući nepozvanoj osobi da se upozna s razgovorom ili izjavom koja je neovlašteno prisluškivana ili snimana ili tko neovlašteno prisluškuje ili snimi tuđe poruke u računalnom sustavu.
Arrow Zbog 2,35 kuna ti bi mene poručniće poslao u zatvor.!! Very Happy Smile Very Happy Smile bounce
Na vrh Go down
mgalic2
Stariji Vodnik
Stariji Vodnik
mgalic2

SVAŠTARA - Page 15 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 15 Icon_minitimeWed Aug 15, 2012 11:25 am

Tu nije stvar 2,35 kuna, već principa. Priprijeti im novinama, pa'š vidit kako trče. Poželjno nekim žutim tiskom koji ionako nema o čemu pametnu pisat pa jedva čekaju da nekoga razapnu (prava ili kriva).
Baj d vej, kad uspostaviš razgovor, naglasi prije svega da ga snimaš, pa neće biti kriomice. Onda im ponudi pismenu komunikaciju.
Ako ni to ne upali, žuti tisak uvijek upali. Cool
Na vrh Go down
alexandar
Kapetan I klase
Kapetan I klase

JM10 JM

SVAŠTARA - Page 15 Empty
KomentarNaslov komentara: Re   SVAŠTARA - Page 15 Icon_minitimeWed Aug 15, 2012 11:58 am

Pa prvi korak je vec napravljen!!!!!
Ceo forum vidi kako veletrgovina Tommy d.o.o. "sisa" musterije.Predoci im i to.
Ako budes uporan mozes i "profitirati" Wink bar da cele godine imas bostan za dzabe Smile
Na vrh Go down
pera84
Podpukovnik
Podpukovnik
pera84

JM10 JM
M(j)esto USA

SVAŠTARA - Page 15 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 15 Icon_minitimeWed Aug 15, 2012 3:16 pm

Granicar, mene interesuje jel' ovo Majin broj telefona ili trgovine Tommy Laughing
Ako je Majin, 'ebo par kuna, vrijedi ta informacija vise od citave lubenice. lol!
Na vrh Go down
mgalic2
Stariji Vodnik
Stariji Vodnik
mgalic2

SVAŠTARA - Page 15 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 15 Icon_minitimeWed Aug 15, 2012 4:41 pm

Shocked
Na vrh Go down
Gringo
Kapetan
Kapetan
Gringo

SVAŠTARA - Page 15 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 15 Icon_minitimeWed Aug 15, 2012 4:47 pm

pera84 (citat):
Granicar, mene interesuje jel' ovo Majin broj telefona ili trgovine Tommy Laughing
Ako je Majin, 'ebo par kuna, vrijedi ta informacija vise od citave lubenice. lol!

Pukovnik
Pukovnik

Prim(j)eran Vojnik PV

SVAŠTARA - Page 15 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 15 Icon_minitimeWed Aug 15, 2012 5:13 pm

ZAMISLI dodjes automobilom na benzisku pumpu, na aparatu za tocenje goriva jedna cena a na kasi druga.
Na vrh Go down
alexandar
Kapetan I klase
Kapetan I klase

JM10 JM

SVAŠTARA - Page 15 Empty
KomentarNaslov komentara: Re   SVAŠTARA - Page 15 Icon_minitimeWed Aug 15, 2012 10:30 pm

Pa dobro 'oce li ovaj novi zastavnik okrenuti turu ili nece... Question
Izgleda se pravi vazan... Wink
Na vrh Go down
Gringo
Kapetan
Kapetan
Gringo

SVAŠTARA - Page 15 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 15 Icon_minitimeWed Aug 15, 2012 10:32 pm

Tura ....kaj bumo nekaj spili....tko časti....??? Aco-Bog ti daj zdravlja lol!

Kapetan
Kapetan
ZAGORAC

Prim(j)eran Vojnik PV

SVAŠTARA - Page 15 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 15 Icon_minitimeWed Aug 15, 2012 10:39 pm

Pa dobro 'oce li ovaj novi zastavnik okrenuti turu ili nece... Question
Izgleda se pravi vazan... Wink

Mislim generacijo da bi vi trebali častiti mene Smile ,ućite,a i držim vam Makedoniju pod "kontrolom"! Wink
Na vrh Go down
Gringo
Kapetan
Kapetan
Gringo

SVAŠTARA - Page 15 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 15 Icon_minitimeWed Aug 15, 2012 10:47 pm

Aha tak znači ma ti samo čuvaš granicu,...... [You must be registered and logged in to see this image.] Makedonija je pod mojom kontrolom zato prosim lijepo rundica odmah !!! [You must be registered and logged in to see this image.]

Kapetan
Kapetan
ZAGORAC

Prim(j)eran Vojnik PV

SVAŠTARA - Page 15 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 15 Icon_minitimeWed Aug 15, 2012 10:51 pm

Gringo (citat):
Aha tak znači ma ti samo čuvaš granicu,...... [You must be registered and logged in to see this image.] Makedonija je pod mojom kontrolom zato prosim lijepo rundica odmah !!! [You must be registered and logged in to see this image.]

O kontroli,samo si ti misli!
Runda kod Tumpe?
Na vrh Go down
alexandar
Kapetan I klase
Kapetan I klase

JM10 JM

SVAŠTARA - Page 15 Empty
KomentarNaslov komentara: Re   SVAŠTARA - Page 15 Icon_minitimeWed Aug 15, 2012 10:53 pm

Ma vidi ti njega, 'oces sad prekomandu da dobijes na more!!!! Wink

PS-a kod Tumpe se skupljate kada bezite preko zice aaaa.... Wink
Na vrh Go down
Gringo
Kapetan
Kapetan
Gringo

SVAŠTARA - Page 15 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 15 Icon_minitimeWed Aug 15, 2012 10:56 pm

ZAGORAC (citat):

O kontroli,samo si ti misli!
Runda kod Tumpe?
Kod Tumpe to je najbliže i tebi i meni mogli bi poslije godišnjeg(umakanja u slanu vodu)i naravno kad poberemo grožđe i napravimo jesenske posle.... ak ti paše ili u Toplicama....??

Kapetan
Kapetan
Gringo

SVAŠTARA - Page 15 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 15 Icon_minitimeWed Aug 15, 2012 10:58 pm

Ma vidi ti njega, 'oces sad prekomandu da dobijes na more!!!! Wink

PS-a kod Tumpe se skupljate kada bezite preko zice aaaa.... Wink
Da to je preko žice a možda i preko metle ako nas žene ulove,..... tamo rade mlade konobarice, mesa....ko u priči!!!

Pukovnik
Pukovnik
Vojnik Graničar

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Split

SVAŠTARA - Page 15 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 15 Icon_minitimeSat Aug 18, 2012 6:50 am

pera84 (citat):

Citat :
Molim Vas, možete li mi poslati Vaš kontakt telefon kako bi se mogli čuti i usmeno prokomentirati cijelu situaciju...
Hvala Vam puno.
Maja Petrović
Tommy d.o.o.
tel.: Arrow Arrow Arrow 021/202-621"...!!!

Arrow PERA84..!!! Smile Very Happy bounce
To je Majin broj telefona ali u trgovini "TOMMY".!!! Twisted Evil Shocked
Na vrh Go down
Vojnik Graničar
Pukovnik
Pukovnik
Vojnik Graničar

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Split

SVAŠTARA - Page 15 Empty
KomentarNaslov komentara: Lubenica poskupila 2,35 kuna za prijeđenik 50 metara trgovine...    SVAŠTARA - Page 15 Icon_minitimeSat Aug 18, 2012 7:04 am

Pa prvi korak je vec napravljen!!!!!
Ceo forum vidi kako veletrgovina Tommy d.o.o. "sisa" musterije.Predoci im i to.
Ako budes uporan mozes i "profitirati" Wink bar da cele godine imas bostan za dzabe Smile

GENERALE...!!!
Prvi korak ili drugi korak.
Nebitno. No pale Suspect Embarassed
Oni će opet nekoga oderati, bez milosti.
Primjer.!!!
Država Hrvatska ima u opticaju kovani novac od 1 lipe, 2 lipe......
Trgovina "TOMMY" te kovanice nema u svojim blagajnama.!!!
Jednostavno kada kupcima vračaju novac, tj. kada nekome trebaju vratiti iznos od, 1 lipe, 2 lipe, 3 lipe, 4 lipe, oni to jednostavno ne učine i drže se kao da se nije ništa dogodilo, kao da ne znaju o čemu se radi.
Nisu oni jedini to rade sve trgovine za koje ja znam.
Kao ono neš ti 1, 2, 3, 4 lipe....
Tako oderu mene, tebe, onoga, sve redom.
Neće se oni izgubiti u ovome surovome svijetu.
Znaju oni što rade.
Tako da su ti oni generale kako god okreneš u dobitku, nikada u gubitku... Twisted Evil Smile Very Happy bounce
Na vrh Go down
Sponsored content

SVAŠTARA - Page 15 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 15 Icon_minitime

Na vrh Go down

SVAŠTARA
Na vrh 
Stranica 15/20Idi na stranicu : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20  Next
 Similar topics
-
» SVAŠTARA