FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991

Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories

HomeEventsRegistracijaLogin

SVAŠTARA

Go down 
+41
dpuric
dojran
zastavnik
lacoš
Gargamel
bojnik
pozdravigasokoleejsokole
Stazio
Max Blitz
Boske
Bogart
sego
Puky
Rodic Zeljko
ZAGORAC
Juan
FOSIL
ajdedadanimaajdedanocima
missar
nerona
Patrick
ustaj vojsko
Kemo Specijalac
Goran67
Vojnik Graničar
Nik
jelen pivo
Gringo
Kaplar M
saban
alexandar
Ćosa
vladimir
gayvojnik
mgalic2
Marduk
mad-max
purger
malena
Matrix
pera84
45 posters
Idi na stranicu : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 20  Next
AutorPoruka
Matrix
Poručnik
Poručnik
Matrix

Orden za vojne zasluge sa srebrnim mačevima Orden za VZ
BROJ POSTOVA: : 2369
ČLAN OD: : 2011-04-23
M(j)esto Dalmacija i šire - PROM-3

SVAŠTARA - Page 9 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 9 Icon_minitimeTue 1 Nov 2011 - 20:26

purger (citat):
Kao završeni ugostitelj jako dobro ih se sjećam lol! dok je bilo tih stolnjaka bilo je i tringelta lol!
Sjećaš se onih čaša,zvali smo ih Bosanke lol! e da bilo je tringelta ili ti manće ili bakšiša u tri p.m. Laughing
Na vrh Go down
alexandar
Kapetan I klase
Kapetan I klase

Orden za vojne zasluge s velikom zvijezdom (I.red) VZ
Orden za vojne zasluge sa srebrnim mačevima VZ
JM10 JM
Jubilarna Medalja 7 g. JM
BROJ POSTOVA: : 4561
ČLAN OD: : 2011-06-23

SVAŠTARA - Page 9 Empty
KomentarNaslov komentara: Re   SVAŠTARA - Page 9 Icon_minitimeTue 1 Nov 2011 - 22:25

Vidis Matrixe,ja sam ove slike nasao u raznim oglasima za prodaju ,i svuda su i druge fotografije ,iznutra, ove "oficirke" su radjene 1975 "Borac,Travnik", one klasicne isto , pilotske su malo nosene ali isto sa oznakom jna, kao i 'Tolminke"...
Dobro kazes, da ima tu svega, da se "valjalo nesto iza gore".Magacini prepuni opreme, kvalitetne,koju niko nije video nikada.Imao sam i ja prilike da se uverim u to .
A inace ove "oficirke" su oficiri nosili kada sam ja bio u vojsci 82.Video sam. Smile
Na vrh Go down
alexandar
Kapetan I klase
Kapetan I klase

JM10 JM

SVAŠTARA - Page 9 Empty
KomentarNaslov komentara: Re   SVAŠTARA - Page 9 Icon_minitimeWed 2 Nov 2011 - 23:22

A ovo je za sve nas .........ziveli i zdravi bili Smile [You must be registered and logged in to see this image.]

Na vrh Go down
alexandar
Kapetan I klase
Kapetan I klase

JM10 JM

SVAŠTARA - Page 9 Empty
KomentarNaslov komentara: Re   SVAŠTARA - Page 9 Icon_minitimeWed 2 Nov 2011 - 23:39

A ti Gringo , ne citaj one clanke o alkoholu Wink

lol!
Na vrh Go down
purger
Kapetan I klase
Kapetan I klase
purger

Forumska Spomenica 2009 FS
Orden Narodne Armije sa srebrnom zvijezdom (III.) Orden NA
Jubilarna Medalja 10 godina JM
BROJ POSTOVA: : 4400
ČLAN OD: : 2009-11-15
DOB : 59
M(j)esto ZAGREB

SVAŠTARA - Page 9 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 9 Icon_minitimeWed 2 Nov 2011 - 23:43

Matrix (citat):
purger (citat):
Kao završeni ugostitelj jako dobro ih se sjećam lol! dok je bilo tih stolnjaka bilo je i tringelta lol!
Sjećaš se onih čaša,zvali smo ih Bosanke lol! e da bilo je tringelta ili ti manće ili bakšiša u tri p.m. Laughing
I kuća na ledu sa kolom iz dvoguze Sad

Poručnik
Poručnik
Matrix

SVAŠTARA - Page 9 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 9 Icon_minitimeThu 3 Nov 2011 - 1:55

aleksandar obradovic (citat):
A ovo je za sve nas .........ziveli i zdravi bili Smile [You must be registered and logged in to see this image.]

Jedno od boljih pića koje prije vojske nisam niti probao a kad sam probao ufff Wink
Na vrh Go down
Matrix
Poručnik
Poručnik
Matrix

SVAŠTARA - Page 9 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 9 Icon_minitimeThu 3 Nov 2011 - 1:59

purger (citat):
Matrix (citat):
purger (citat):
I kuća na ledu sa kolom iz dvoguze Sad
I bila je zafrkancija : Otopiće ti se kuća kad ugrije lol! jbga nek smo živi i zdravi Wink

Na vrh Go down
Gringo
Kapetan
Kapetan
Gringo

BROJ POSTOVA: : 3705
ČLAN OD: : 2011-09-29

SVAŠTARA - Page 9 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 9 Icon_minitimeThu 3 Nov 2011 - 6:42

Matrix (citat):

Jedno od boljih pića koje prije vojske nisam niti probao a kad sam probao ufff Wink
Je dobro,..... sfrću ti se nokti na nogama poslije i dobiš pogon na sva četiri!!!!

Na vrh Go down
vladimir
Pukovnik
Pukovnik

Orden Narodne Armije sa srebrnom zvijezdom (III.) NA
Medalja za Vojne Zasluge VZ
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 8085
ČLAN OD: : 2011-01-25

SVAŠTARA - Page 9 Empty
KomentarNaslov komentara: SVASTARA   SVAŠTARA - Page 9 Icon_minitimeThu 3 Nov 2011 - 8:21

Badelov konjak Cezar,dalmatinski prosek,makedonska mastika. evo proslo 20 godina a nisam imao priliku ova pica ni da vidim a kamoli da probam
Na vrh Go down
Gringo
Kapetan
Kapetan
Gringo

SVAŠTARA - Page 9 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 9 Icon_minitimeThu 3 Nov 2011 - 9:58

vladimir (citat):
Badelov konjak Cezar,dalmatinski prosek,makedonska mastika. evo proslo 20 godina a nisam imao priliku ova pica ni da vidim a kamoli da probam
Pa gdje ti živiš, kaj nisi na ovim prostorima....?? affraid
Na vrh Go down
vladimir
Pukovnik
Pukovnik

Prim(j)eran Vojnik PV

SVAŠTARA - Page 9 Empty
KomentarNaslov komentara: SVASTARA   SVAŠTARA - Page 9 Icon_minitimeThu 3 Nov 2011 - 10:33

u BEOGRADU
Na vrh Go down
alexandar
Kapetan I klase
Kapetan I klase

JM10 JM

SVAŠTARA - Page 9 Empty
KomentarNaslov komentara: Re   SVAŠTARA - Page 9 Icon_minitimeThu 3 Nov 2011 - 12:17

Nisi ti Vlado gledao dobro.........Pa imas na pijaci dzanu, a nemas ovo Wink
Na vrh Go down
jelen pivo
Vodnik
Vodnik
jelen pivo

BROJ POSTOVA: : 459
ČLAN OD: : 2011-10-06

SVAŠTARA - Page 9 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 9 Icon_minitimeThu 3 Nov 2011 - 12:23

Kako bi nam sada stajale..... Question "pesadinke',nase klasicne,pilotske,"oficirke,i na kraju "tolminke"... Smile

[You must be registered and logged in to see this image.]
Obicne vojnicke i te pilotske skoro sam kupio,nenosene,po 20e.

Na vrh Go down
jelen pivo
Vodnik
Vodnik
jelen pivo

SVAŠTARA - Page 9 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 9 Icon_minitimeThu 3 Nov 2011 - 12:25

Jednom se napio od njega i nikad vise probao Sleep

Na vrh Go down
alexandar
Kapetan I klase
Kapetan I klase

JM10 JM

SVAŠTARA - Page 9 Empty
KomentarNaslov komentara: Re   SVAŠTARA - Page 9 Icon_minitimeThu 3 Nov 2011 - 12:30

E onda nisi BEG Wink
Nisam te najbolje razumeo ,kazes jednom se napio od njega i sada samo dolivas drugo pice, ili sta affraid Smile Question
Na vrh Go down
jelen pivo
Vodnik
Vodnik
jelen pivo

SVAŠTARA - Page 9 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 9 Icon_minitimeThu 3 Nov 2011 - 12:47

E onda nisi BEG Wink
Nisam te najbolje razumeo ,kazes jednom se napio od njega i sada samo dolivas drugo pice, ili sta affraid Smile Question
Pravim prekide a ime kaze sta konzumiram sunny
Na vrh Go down
alexandar
Kapetan I klase
Kapetan I klase

JM10 JM

SVAŠTARA - Page 9 Empty
KomentarNaslov komentara: Re   SVAŠTARA - Page 9 Icon_minitimeThu 3 Nov 2011 - 12:56

Znaci ,u prekidima konzumiras jelen pivo Question Wink Wink Wink

lol!

Na vrh Go down
Gringo
Kapetan
Kapetan
Gringo

SVAŠTARA - Page 9 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 9 Icon_minitimeThu 3 Nov 2011 - 18:08

To mu dođe da s njim samo ispire grlo....a ostalo znači Jelen pivo pije kao prevenciju, ili dnevni ritual, a kakvo je to pivo je li dobro, ja baš i nisam pivopija čak štoviše uopće ga ne pijem ali nekad u JNA smo pili ono skopsko pivo i nije bilo baš nešto zapravo čista patvorina, a Ožujsko je bilo odlično, naravno najbolji Tuborg, kasnije Zlatorog, a sad ih ima na stotine vrsta čak i tu kod nas u Hrvatskoj vidim da ima piva iz Srbije i BiH naravno Slovenije, Austrije Njemačke Češke...samo su u PVC pakiranju pa vjerujem da to ne može biti jednake kvalitete kao ono izvorno, ajde da vas čujem ....!!!
Na vrh Go down
vladimir
Pukovnik
Pukovnik

Prim(j)eran Vojnik PV

SVAŠTARA - Page 9 Empty
KomentarNaslov komentara: SVASTARA   SVAŠTARA - Page 9 Icon_minitimeThu 3 Nov 2011 - 19:17

Ožujsko je bilo odlično?
ocigledno nepijes pivo
Na vrh Go down
alexandar
Kapetan I klase
Kapetan I klase

JM10 JM

SVAŠTARA - Page 9 Empty
KomentarNaslov komentara: Re   SVAŠTARA - Page 9 Icon_minitimeThu 3 Nov 2011 - 20:15

Ne ispira grlo Gringo....Pa ne ide pivo na prazan stomak Question Prvo rakija pa onda pivo,pivo ,pivo ...pa opet pregradi...rakija pa pivo i tako Wink
Na vrh Go down
pera84
Podpukovnik
Podpukovnik
pera84

JM10 JM
Jubilarna Medalja "Prva Petol(j)etka JM
BROJ POSTOVA: : 6178
ČLAN OD: : 2011-03-17
M(j)esto USA

SVAŠTARA - Page 9 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 9 Icon_minitimeFri 4 Nov 2011 - 5:48

vladimir (citat):

a dje ti je "13 Juli" Loza, jadan cheers
Na vrh Go down
pera84
Podpukovnik
Podpukovnik
pera84

JM10 JM
Jubilarna Medalja "Prva Petol(j)etka JM
BROJ POSTOVA: : 6178
ČLAN OD: : 2011-03-17
M(j)esto USA

SVAŠTARA - Page 9 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 9 Icon_minitimeFri 4 Nov 2011 - 5:52

vladimir (citat):
u BEOGRADU

A po Chicagu ih mozes naci na svakom cosku. Ovaj svijet se nacisto izokren'o Mad
Na vrh Go down
jelen pivo
Vodnik
Vodnik
jelen pivo

SVAŠTARA - Page 9 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 9 Icon_minitimeFri 4 Nov 2011 - 9:03

Gringo (citat):
To mu dođe da s njim samo ispire grlo....a ostalo znači Jelen pivo pije kao prevenciju, ili dnevni ritual, a kakvo je to pivo je li dobro, ja baš i nisam pivopija čak štoviše uopće ga ne pijem ali nekad u JNA smo pili ono skopsko pivo i nije bilo baš nešto zapravo čista patvorina, a Ožujsko je bilo odlično, naravno najbolji Tuborg, kasnije Zlatorog, a sad ih ima na stotine vrsta čak i tu kod nas u Hrvatskoj vidim da ima piva iz Srbije i BiH naravno Slovenije, Austrije Njemačke Češke...samo su u PVC pakiranju pa vjerujem da to ne može biti jednake kvalitete kao ono izvorno, ajde da vas čujem ....!!!
Pivo mi DOKTOR prepisao zbog kamencica,skopsko pivo u pravu si nije neko,pecko je bilo dobro a karlovacko ima slican ukus kao i jelen pivo .Takodje nema piva bez staklene ambalaze
Na vrh Go down
alexandar
Kapetan I klase
Kapetan I klase

JM10 JM

SVAŠTARA - Page 9 Empty
KomentarNaslov komentara: Re   SVAŠTARA - Page 9 Icon_minitimeFri 4 Nov 2011 - 15:31

Nema piva bez aparata za tocenje......Staklena krigla 0.5l ,ohladjeno idealno na +5 stepeni .....svako je dobro Wink
Na vrh Go down
Gringo
Kapetan
Kapetan
Gringo

SVAŠTARA - Page 9 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 9 Icon_minitimeFri 4 Nov 2011 - 16:27

Ne ispira grlo Gringo....Pa ne ide pivo na prazan stomak Question Prvo rakija pa onda pivo,pivo ,pivo ...pa opet pregradi...rakija pa pivo i tako Wink
Ajme majko poslije toga da sam normalan pa poludija bih načisto!!!! affraid
Na vrh Go down
Gringo
Kapetan
Kapetan
Gringo

SVAŠTARA - Page 9 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 9 Icon_minitimeFri 4 Nov 2011 - 16:30

jelen pivo (citat):
Gringo (citat):
Pivo mi DOKTOR prepisao zbog kamencica,skopsko pivo u pravu si nije neko,pecko je bilo dobro a karlovacko ima slican ukus kao i jelen pivo .Takodje nema piva bez staklene ambalaze
A popiješ svaki dan baš sve kaj ti doktor propisao i još ponešto onako za prevenciju.....mislim točno po receptu.... lol!

Na vrh Go down
Gringo
Kapetan
Kapetan
Gringo

SVAŠTARA - Page 9 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 9 Icon_minitimeFri 4 Nov 2011 - 16:31

Nema piva bez aparata za tocenje......Staklena krigla 0.5l ,ohladjeno idealno na +5 stepeni .....svako je dobro Wink
Ma previše bi u tome gušta,....
Na vrh Go down
jelen pivo
Vodnik
Vodnik
jelen pivo

SVAŠTARA - Page 9 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 9 Icon_minitimeFri 4 Nov 2011 - 16:40

Gringo (citat):
Ma previše bi u tome gušta,....
Danas me nesto grlo zajebava pa sam morao udariti po kuvanom vinu.Nego gringo mogao si neku sliku nabaciti iz tvog kraja u onu temu sto sam otvorio
Na vrh Go down
Gringo
Kapetan
Kapetan
Gringo

SVAŠTARA - Page 9 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 9 Icon_minitimeFri 4 Nov 2011 - 16:45

Nisam ni vidio, no ima još dana, čemu žurba nešto triba ostaviti i za sutra, triba rasortitati gdje, što, koliko.... vidiš da sam ja položio za pukovnika a još nisam promaknut iz čina kapetana,.....
Na vrh Go down
jelen pivo
Vodnik
Vodnik
jelen pivo

SVAŠTARA - Page 9 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 9 Icon_minitimeFri 4 Nov 2011 - 16:55

Gringo (citat):
Nisam ni vidio, no ima još dana, čemu žurba nešto triba ostaviti i za sutra, triba rasortitati gdje, što, koliko.... vidiš da sam ja položio za pukovnika a još nisam promaknut iz čina kapetana,.....
To sam primetio ,znaci i ovde se donesu pravila koja se posle neostvaruju
Na vrh Go down
alexandar
Kapetan I klase
Kapetan I klase

JM10 JM

SVAŠTARA - Page 9 Empty
KomentarNaslov komentara: Re   SVAŠTARA - Page 9 Icon_minitimeFri 4 Nov 2011 - 16:56

Ej jelene a cime pregradjujes kuvano vino........nije valjda varenom affraid Wink i ona je za prehladu Wink
Na vrh Go down
jelen pivo
Vodnik
Vodnik
jelen pivo

SVAŠTARA - Page 9 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 9 Icon_minitimeFri 4 Nov 2011 - 16:57

Ej jelene a cime pregradjujes kuvano vino........nije valjda varenom affraid Wink i ona je za prehladu Wink
Sa biberom
Na vrh Go down
Gringo
Kapetan
Kapetan
Gringo

SVAŠTARA - Page 9 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 9 Icon_minitimeFri 4 Nov 2011 - 16:59

jelen pivo (citat):

Ne, vjerujem da ipak ne,..... već u smislu da ima vremena i sutra....... to je primarni smisao mojeg posta!!!
Na vrh Go down
alexandar
Kapetan I klase
Kapetan I klase

JM10 JM

SVAŠTARA - Page 9 Empty
KomentarNaslov komentara: Re   SVAŠTARA - Page 9 Icon_minitimeFri 4 Nov 2011 - 17:03

jelen pivo (citat):
Sa biberom
Jel u zrnu taj biber......manje je ljut Wink
Na vrh Go down
Gringo
Kapetan
Kapetan
Gringo

SVAŠTARA - Page 9 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 9 Icon_minitimeFri 4 Nov 2011 - 17:03

jelen pivo (citat):
Sa biberom
Pa može li se to piti uopće, ja to nisam nikada probao a iz toga sam kraja gdje se vino smatra općom kulturom, a Vinograd osobnim poimanjem seoskog gosppodarsta, sa cimetom sam pio kuhano vino, ali za ovo nisam čuo i kakv je omjer....??

Vodnik
Vodnik
jelen pivo

SVAŠTARA - Page 9 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 9 Icon_minitimeFri 4 Nov 2011 - 17:04

Gringo (citat):
jelen pivo (citat):

Ne, vjerujem da ipak ne,..... već u smislu da ima vremena i sutra....... to je primarni smisao mojeg posta!!!
Mozda ce te prvo poslati general stabnu skolu da zavrsis,jer bez nje nema od pukovnika nista
Na vrh Go down
jelen pivo
Vodnik
Vodnik
jelen pivo

SVAŠTARA - Page 9 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 9 Icon_minitimeFri 4 Nov 2011 - 17:06

Gringo (citat):
jelen pivo (citat):
Sa biberom
Pa može li se to piti uopće, ja to nisam nikada probao a iz toga sam kraja gdje se vino smatra općom kulturom, a Vinograd osobnim poimanjem seoskog gosppodarsta, sa cimetom sam pio kuhano vino, ali za ovo nisam čuo i kakv je omjer....??
Mala kasika na casu i bolji je o cimeta

Na vrh Go down
alexandar
Kapetan I klase
Kapetan I klase

JM10 JM

SVAŠTARA - Page 9 Empty
KomentarNaslov komentara: Re   SVAŠTARA - Page 9 Icon_minitimeFri 4 Nov 2011 - 17:08

Moze kasicica od kafe cak i vise, na solju vina.Proveren recept otvori sve disajne kanale, sto cesce piti kod prehlade Wink a za maligane ko te pita Smile
Na vrh Go down
Gringo
Kapetan
Kapetan
Gringo

SVAŠTARA - Page 9 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 9 Icon_minitimeFri 4 Nov 2011 - 17:09

Misliš zapovjedno-stožernu..... pa takvu sam završio u svojoj domovini!

Kapetan I klase
Kapetan I klase

JM10 JM

SVAŠTARA - Page 9 Empty
KomentarNaslov komentara: Re   SVAŠTARA - Page 9 Icon_minitimeFri 4 Nov 2011 - 17:13

Gringo (citat):
Misliš zapovjedno-stožernu..... pa takvu sam završio u svojoj domovini!
Ne racuna se ni TVOJA ni MOJA ni NICIJA na forumu........Ovde su ps drugacija idemo po tim pravilima Smile
Na vrh Go down
Gringo
Kapetan
Kapetan
Gringo

SVAŠTARA - Page 9 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 9 Icon_minitimeFri 4 Nov 2011 - 17:17

Je ak tak veliš onda je valjda tak,............. da vidimo koliko se onda mora popit vina da bi dosegnuo rang pukovnika..... lol!
Na vrh Go down
Gringo
Kapetan
Kapetan
Gringo

SVAŠTARA - Page 9 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 9 Icon_minitimeFri 4 Nov 2011 - 17:19

Kad vidim bijele miševe ...

Na vrh Go down
alexandar
Kapetan I klase
Kapetan I klase

JM10 JM

SVAŠTARA - Page 9 Empty
KomentarNaslov komentara: Re   SVAŠTARA - Page 9 Icon_minitimeFri 4 Nov 2011 - 17:26

A vrsta vina za cin pukovnika je "zapovjedno-stozerno" ili "general stabno"....hahaha Wink
Na vrh Go down
Gringo
Kapetan
Kapetan
Gringo

SVAŠTARA - Page 9 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 9 Icon_minitimeFri 4 Nov 2011 - 17:33

Može Sivi pinot, Ali i zeleni silvanac, ......količina .....?? affraid
Na vrh Go down
alexandar
Kapetan I klase
Kapetan I klase

JM10 JM

SVAŠTARA - Page 9 Empty
KomentarNaslov komentara: Re   SVAŠTARA - Page 9 Icon_minitimeFri 4 Nov 2011 - 17:38

Iz vinarskog si kraja, znas kako kaze vino........"samo ti hajde stici cu ja tebe" bounce
Na vrh Go down
Gringo
Kapetan
Kapetan
Gringo

SVAŠTARA - Page 9 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 9 Icon_minitimeFri 4 Nov 2011 - 17:39

Samo požuri.....jer kod mene se vino brzo troši,.......
Na vrh Go down
Gringo
Kapetan
Kapetan
Gringo

SVAŠTARA - Page 9 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 9 Icon_minitimeFri 4 Nov 2011 - 18:29

Iz vinarskog si kraja, znas kako kaze vino........"samo ti hajde stici cu ja tebe" bounce

- Kaj je to zagorska klaustrofobija?
- Kad se Zagorac probudi u strahu od zatvorene birtije!!! drunken
Na vrh Go down
alexandar
Kapetan I klase
Kapetan I klase

JM10 JM

SVAŠTARA - Page 9 Empty
KomentarNaslov komentara: Re   SVAŠTARA - Page 9 Icon_minitimeFri 4 Nov 2011 - 19:04

To je to ......stiglo ga vino.Vinu jos niko nije pobegao.... Wink
Na vrh Go down
alexandar
Kapetan I klase
Kapetan I klase

JM10 JM

SVAŠTARA - Page 9 Empty
KomentarNaslov komentara: Re   SVAŠTARA - Page 9 Icon_minitimeSat 5 Nov 2011 - 0:22

Pivo ili vino pitanje je sad.... Wink [You must be registered and logged in to see this image.]

Na vrh Go down
jelen pivo
Vodnik
Vodnik
jelen pivo

SVAŠTARA - Page 9 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 9 Icon_minitimeSat 5 Nov 2011 - 12:45

Na vrh Go down
Sponsored content

SVAŠTARA - Page 9 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 9 Icon_minitime

Na vrh Go down

SVAŠTARA
Na vrh 
Stranica 9/20Idi na stranicu : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 20  Next
 Similar topics
-
» SVAŠTARA
» SVAŠTARA
» SVAŠTARA
» SVAŠTARA
» SVAŠTARA