FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991

Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories

HomeEventsRegistracijaLogin

SVAŠTARA

Go down 
+37
vladimir
pucflek
Gorica 660
puc(f)lek
slikarB
jozl52
Gandi21-2
Beka Andjelkovic
sarics
Delboy
Jozo Trklja
Lazo30/2
pera84
dinosaurus
flexi
tomerc
arcibald01
semsudin
Srdjan Radovanov
Mikula 67
Max Blitz
Sloba1
sasa staza
zokika
mirko bratuš
milutins
PORUCNIK
slavonski brod
lacoš
VBČ
gardist
East&West
ercov54
pukovnik
zastavnik
013gonzo
SveJug
41 posters
Idi na stranicu : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 20  Next
AutorPoruka
VBČ
KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL
VBČ

Veteran Foruma SP
Forumska Spomenica 2009 FS
Jubilarna Medalja 7 g. JM
BROJ POSTOVA: : 15047
ČLAN OD: : 2009-05-01

SVAŠTARA - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: xxx   SVAŠTARA - Page 10 Icon_minitime16.11.16 0:53

Gorica 660 (citat):

P.S. : U međuvremenu je uplovila i u bračne vode Embarassed

Nisam u toku dešavanja, pa ne znam ni za te njene neukusne izjave.

Ono što sam mogao pročitati je to da je živjela neko vrijeme u vanbračnoj vezi,
te da je sklopila gradjanski brak, jer crkveni nije mogla jer joj je odabranik rastavljen od bivše žene.

Nije uopće na meni ili nama da sudimo, što se toga tiče.

Stoga mi u prvi mah nije bilo jasno šta ona traži na ovoj temi. No dobro, Max je malo fulao temu.
Ništa strašno. Počistit ćemo.

jozl52
Stariji vodnik I klase
Stariji vodnik I klase
jozl52

Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 788
ČLAN OD: : 2016-09-07
DOB : 72
M(j)esto kočevje

SVAŠTARA - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 10 Icon_minitime16.11.16 13:24

napis na "šipčevi" burekdžinici nekje v ljubljani:

DANES BURKA VEČ NI SPLOH
PEČ NE KURI DRVA...

jozl52: komentar modifikovan dana: 17.11.16 1:10; prepravljeno ukupno 1 puta
Na vrh Go down
Max Blitz
KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL

Orden Narodne Armije sa srebrnom zvijezdom (III.) NA
Orden za vojne zasluge s velikom zvijezdom (I.red) VZ
Orden za vojne zasluge sa srebrnim mačevima VZ
Medalja za Vojne Zasluge VZ
JM10 JM
Jubilarna Medalja "Prva Petol(j)etka JM
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 24246
ČLAN OD: : 2012-10-30

SVAŠTARA - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 10 Icon_minitime16.11.16 21:49

U Hypo centru, na Slavonskoj aveniji, Zagreb; inače reprezentativan poslovni centar...

[You must be registered and logged in to see this image.]

Na vrh Go down
Max Blitz
KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV

SVAŠTARA - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 10 Icon_minitime16.11.16 22:11

Novi sustav nadzora granica: Ulazak u Europsku uniju naplaćivat će se 5 eura

Ulaz u EU naplaćivat će se po 5 eura za državljane zemalja izvan EU, predložila je danas Europska komisija. Predlaže se, naime, uspostava novog sustava koji će omogućiti bolju kontrolu granica tako što će državljane zemalja izvan EU, kojima nije nužna viza, obvezati da se prije prelaska granice EU registriraju putem Interneta, što će ih koštati 5 eura i vrijedit će za sva putovanja unutar pet godina.
Novi sustav zove se ETIAS, što je engleski akronim za europski sustav za informacije i autorizaciju putovanja.
Detalji prijedloga predstavljeni su danas u Bruxellesu, ali samu ideju prvi je put najavio predsjednik Europske komisije Jean-Claude Juncker još u rujnu, u svome govoru o stanju Unije:
– Moramo znati tko prelazi naše granice. Do studenog ćemo predložiti automatizirani sustav s pomoću kojeg se utvrđuje tko smije putovati u Europu. Tako ćemo znati tko putuje u Europu i prije nego što stigne ovamo – rekao je tada Juncker.
Sada je prijedlog tu. Ono što predlaže Komisija na tragu je sličnog sustava koji postoji u Sjedinjenim Američkim Državama, gdje takvo odobrenje za ulazak košta 14 američkih dolara.
Državljani kojima nije potrebna viza za EU morat će ishoditi odobrenje putem prijave na Internetu, koja košta 5 eura i u koju se upisuju osobni podaci, ali i odgovori na neka sigurnosna pitanja poput: je li osoba kažnjavana, je li zdrava, je li osobi ikad uskraćen ulazak u neku državu i zbog čega…

– Naš je najvažniji zadatak osigurati naše granice i zaštititi naše građane – rekao je potpredsjednik EK Frans Timmermans na današnjem predstavljanju prijedloga u Komisiji. – ETIAS će biti jednostavan, brz, jeftin i učinkovit – dodao je.

[You must be registered and logged in to see this link.]

Na vrh Go down
Gorica 660
Zastavnik I klase
Zastavnik I klase
Gorica 660

Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 989
ČLAN OD: : 2016-06-20
DOB : 53
M(j)esto Brčko dc, BiH

SVAŠTARA - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 10 Icon_minitime18.11.16 0:28

Super, valja onda primjeniti Zakon "reciprociteta" za građane EU koji ulaze u zemlje koje nisu članice EU sunny 
..........

Zastavnik I klase
Zastavnik I klase
Gorica 660

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Brčko dc, BiH

SVAŠTARA - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 10 Icon_minitime18.11.16 0:31

Max Blitz :
"U Hypo centru, na Slavonskoj aveniji, Zagreb; inače reprezentativan poslovni centar..."
.........
A jel se naplaćuje !? confused Laughing 
.........

KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV

SVAŠTARA - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 10 Icon_minitime19.11.16 13:22

Čišćenje Lenjinovog mumificiranog tijela...

Na vrh Go down
Gorica 660
Zastavnik I klase
Zastavnik I klase
Gorica 660

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Brčko dc, BiH

SVAŠTARA - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 10 Icon_minitime21.11.16 0:30

Mislim da ima negdje na You Tubeu izvorni snimak sigurnosnih kamera na kojima se jasno vidi kako se u toku noći dok je mauzolej zatvoren u dva navrata pomjera Lenjinova glava.
........

KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV

SVAŠTARA - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 10 Icon_minitime21.11.16 12:50

Slovenija ima priliku za političku promociju u svijetu izdavanjem prigodne poštanske marke na kojoj bi bili novi američki predsjednik Donald Trump i njegova supruga Melania, rođena u Sloveniji u maloj Sevnici na Savi blizu Krškog, piše u svojoj filatelističkoj rubrici ljubljanski dnevni list "Dnevnik".
"Imamo lijepu priliku za izdavanjem poštanske marke na kojoj bi bio predsjednički par, a možda i njihov sin Barron koji je na kraju krajeva i sam na pola Slovenac", piše list. Dodaje da je sve ostalo pitanje hrabrosti slovenske državne pošte i diplomatske vještine.
Primjeren dan za izdavanje marke bio bi 20. siječnja, kad će Donald J. Trump  biti inauguriran za 45. američkog predsjednika, a marka bi doprinijela jačanju turističke promidžbe Slovenije.
Posebnu vrijednost za filateliste bi imale marke sa žigom 20. siječnja 2017. godine koji bi se koristio samo u Sevnici, navodi list. No, ako bi se odlučila za taj potez, Slovenija ne bi bila prva država koja tiska poštanske marke i blokove s likovima Trumpa i njegove supruge jer su takve marke već izdane u Čadu, Liberiji i Centralnoj Afričkoj Republici.
"Dnevnik" podsjeća da američka pošta - kad je riječ o slikama predsjednika - ima tradiciju da ih stavlja na marke tek nakon njihove smrti i to samo one koji su  svojim mandatom ostavili poseban trag u američkoj povijesti.

Na vrh Go down
Max Blitz
KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV

SVAŠTARA - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 10 Icon_minitime21.11.16 14:01

Na tisuće prosvjednika okupilo se jučer u Istanbulu i Ankari kako bi prosvjedovali protiv novog Erdoganovog zakona kojim bi se legaliziralo silovanje djevojčica mlađih od 15 godina.

Prema novom Erdoganovom zakonu, u slučaju silovanja maloljetnice počinitelj ne bi bio kažnjen ako se oženi žrtvom. Također, stupi li zakon na snagu, na tisuće silovatelja bilo bi pomilovano.

Prosvjednici su na ulicama najvećih turskih gradova željeli ukazati na činjenicu da je ovaj zakon zapravo poziv silovateljima da siluju što više žena, odnosno djevojčica.

Na vrh Go down
Gorica 660
Zastavnik I klase
Zastavnik I klase
Gorica 660

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Brčko dc, BiH

SVAŠTARA - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 10 Icon_minitime21.11.16 17:57

Što bi rekao Božo Sušec 1998 godine u Francuskoj na svijetskom prvenstvu nogometa/fudbala kada je igrala Francuska sa Hrvatskom :

"Opak ovaj neki čovjek Lilijam Tiran-Tayip Erdogan !" scratch
............

Svakakvih nas ima u Božijoj bašti ! affraid

Zastavnik I klase
Zastavnik I klase
Gorica 660

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Brčko dc, BiH

SVAŠTARA - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 10 Icon_minitime21.11.16 18:02

Što se tiče buduće prve dame SAD-a Melanije neću komentarisati ništa iz razloga da se iz bilo kog razloga forumaši iz Slovenije ne bi uvrijedili ili me ne daj Bože pogrešno shvatili. Njoj zaista svaka čast, pametna sigurno i intilegentna osoba koja sigurno zna šta želi, samo mi nikako nije jasno šta je vidjela to u ovom "čovjeku" i kako može uopšte živjeti sa nekim ko ima takav stav i pogled na svijet i sve oko sebe.
............

Kapetan
Kapetan

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 3737
ČLAN OD: : 2012-04-15
DOB : 77

SVAŠTARA - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 10 Icon_minitime21.11.16 18:33

Gorica 660 (citat):
Što se tiče buduće prve dame SAD-a Melanije neću komentarisati ništa iz razloga da se iz bilo kog razloga forumaši iz Slovenije ne bi uvrijedili ili me ne daj Bože pogrešno shvatili. Njoj zaista svaka čast, pametna sigurno i intilegentna osoba koja sigurno zna šta želi, samo mi nikako nije jasno šta je vidjela to u ovom "čovjeku" i kako može uopšte živjeti sa nekim ko ima takav stav i pogled na svijet i sve oko sebe.
............
Denar,Gorica660,denar. Very Happy
Na vrh Go down
Gorica 660
Zastavnik I klase
Zastavnik I klase
Gorica 660

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Brčko dc, BiH

SVAŠTARA - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 10 Icon_minitime21.11.16 18:39

Aaa hbg prijatelju, očito da je jedino to moglo biti kao glavni razlog a ako je to zaista razlog pa mogla je se prelijepa Melanijica i meni javiti onda...imam i ja nešto denarčića ispod tepiha duboko skrivenih Laughing king
...........

Stariji vodnik I klase
Stariji vodnik I klase
jozl52

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto kočevje

SVAŠTARA - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 10 Icon_minitime21.11.16 21:04

ja zdaj vsi moralizirat, kako bi, če bi, pa kašna je, pa kašen je on..., vse RMENO, RMENU, dobro gorica, kje si bil, nisi bil v pravem času na pravem mestu in nisi pokazal tistih tvojih €,$,&..., skrival si jih kot kača noge, kasno MARKO na kosovo stiže, otišla baba s kolaćima, e pa i tata bi sine,...j...ga,... Twisted Evil
ja imamo prvo damo našo SEVNIČANKO v BELI HIŠI in..., ja za uspešnim moškim kar predsednik združenih držav nedvomno je, stoji še bolj uspešna ženska queen , kar naj vas poje - požre od zavisti, ha...ha, pa bi prej mislili rendeer ..., pa nebi bilo potrebno pisati tu po forumu...
Na vrh Go down
milutins
Kapetan I klase
Kapetan I klase

Jubilarna Medalja 7 g. Jubilarna Medalja 7 g.
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 4602
ČLAN OD: : 2009-08-19
DOB : 63

SVAŠTARA - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 10 Icon_minitime21.11.16 21:59

Slovenci sa punim pravom mogu biti (i trebaju)ponosni na Melaniju.Pametna,lijepa,uspjesna,prva dama.

KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV

SVAŠTARA - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 10 Icon_minitime21.11.16 22:20

Na vrh Go down
jozl52
Stariji vodnik I klase
Stariji vodnik I klase
jozl52

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto kočevje

SVAŠTARA - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 10 Icon_minitime21.11.16 22:47

max ti si kar daj duška...
ali, peće, peće, samo neka...ha,ha, ja, ja, če bi človeška zavist gorela, bi naftni šejki pocrkali, bi bilo človeštvo energetsko rešeno za vse čase..., toliko je zavisti, več kot je vseh svetovnih zalog nafte, zemeljskega plina, kao "obnovljivih virov" in urana..., ma še sonce bi lahko ugasnili mirne duše..., bi bilo prevroče..., ja ja peće, peće...., jesss... cheers drunken Sleep
pa ne se preveč jeziti no..., je kar je...in bo kar bo...

jozl52: komentar modifikovan dana: 21.11.16 22:51; prepravljeno ukupno 1 puta
Na vrh Go down
milutins
Kapetan I klase
Kapetan I klase

Jubilarna Medalja 7 g. Jubilarna Medalja 7 g.
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 4602
ČLAN OD: : 2009-08-19
DOB : 63

SVAŠTARA - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 10 Icon_minitime21.11.16 22:49

Melanija nema namjeru selidbe u White House,razlog skolovanje djeteta.Ne smije se zanemariti ni luksuz u kojem zivi sada u NYC.Prelazak u Wahington bilo bi kao s konja na magarca.
Bice veselo kada Kolinda stigne Trumpu u posjetu Very Happy

Stariji vodnik I klase
Stariji vodnik I klase
jozl52

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto kočevje

SVAŠTARA - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 10 Icon_minitime21.11.16 23:12

e sada vidim, da ste vi od "dole" više "slovnci" nego mi, jer od uvjek je bila ZAVIST jedna jačih osobina slovenaca, a sad šta vidim, čitam, pa dobro ljudi, dal je to moguče, bih rekel mladen...

tu imam prijatelja od sanskog mosta i kaže jedan dan, ti znaš, da sam od jutros pravi slovenac, uau ti ???, kako to???
ma popiz..diču, jer ima komšija boja kolja nego ja.... granata

da da, evolucija..., samo neka...

jozl52: komentar modifikovan dana: 21.11.16 23:15; prepravljeno ukupno 1 puta
Na vrh Go down
Max Blitz
KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV

SVAŠTARA - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 10 Icon_minitime21.11.16 23:14

jozl52 (citat):
e sada vidim, da ste vi od "dole" više "slovnci" nego mi, jer od uvjek je bila ZAVIST jedna jačih osobina slovenaca, a sad šta vidim, čitam, pa dobro ljudi, dal je to moguče, bih rekel mladen...

Ne zaboravi i zahebanciju bez zavisti. Wink

Na vrh Go down
jozl52
Stariji vodnik I klase
Stariji vodnik I klase
jozl52

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto kočevje

SVAŠTARA - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 10 Icon_minitime21.11.16 23:20

max, ne se zdaj vleči ven, dobro vemo kaj je... Very Happy
Na vrh Go down
Gorica 660
Zastavnik I klase
Zastavnik I klase
Gorica 660

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Brčko dc, BiH

SVAŠTARA - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 10 Icon_minitime22.11.16 0:32

A ja lijepo napisah odnosno naglasih da ne bih želio da se tovariši forumaši sa teritorije R. Slovenije nađu uvrijeđeni i da pogrešno shvate eventualne komentare vezane za zaista prekrasnu Melaniju Trump ali očito nije dalo nikakvog efekta jer se cijenjeni tovariš jozl52 odmah zapalio kao brzogoreći fitilj  bom a zaista nema potrebe za tim.

Činjenica i dalje stoji da vjerovatno mnogi od nas zavide cijenjenom g. Trumpu ako ništa onda bar zbog sadržaja desne polovine kreveta king 
........

Pukovnik
Pukovnik

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 10461
ČLAN OD: : 2014-08-01
DOB : 62
M(j)esto Bijelo Polje

SVAŠTARA - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 10 Icon_minitime22.11.16 1:02

Gorica 660 (citat):
A ja lijepo napisah odnosno naglasih da ne bih želio da se tovariši forumaši sa teritorije R. Slovenije nađu uvrijeđeni i da pogrešno shvate eventualne komentare vezane za zaista prekrasnu Melaniju Trump ali očito nije dalo nikakvog efekta jer se cijenjeni tovariš jozl52 odmah zapalio kao brzogoreći fitilj  bom a zaista nema potrebe za tim.

Činjenica i dalje stoji da vjerovatno mnogi od nas zavide cijenjenom g. Trumpu ako ništa onda bar zbog sadržaja desne polovine kreveta king 
........
Odkud znas da je desna?

Gorica 660
Zastavnik I klase
Zastavnik I klase
Gorica 660

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Brčko dc, BiH

SVAŠTARA - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 10 Icon_minitime22.11.16 1:04

Paa, gledo u grah/pasulj drug porućnik :-)
............

Zastavnik I klase
Zastavnik I klase
Gorica 660

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Brčko dc, BiH

SVAŠTARA - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 10 Icon_minitime22.11.16 1:07

A i u fildžan od ka(h)ve par puta :-)

Pukovnik
Pukovnik

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Bijelo Polje

SVAŠTARA - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 10 Icon_minitime22.11.16 1:11

Gorica 660 (citat):
Paa, gledo u grah/pasulj drug porućnik :-)
............
Znaci - on je do zida lol!

Gorica 660
Zastavnik I klase
Zastavnik I klase
Gorica 660

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Brčko dc, BiH

SVAŠTARA - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 10 Icon_minitime22.11.16 1:20

Pa kako stvari stoje on će najvjerovatnije završiti uz...zid :-)
........

Stariji vodnik I klase
Stariji vodnik I klase
jozl52

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto kočevje

SVAŠTARA - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 10 Icon_minitime22.11.16 6:20

gorica: e sad ti kao, da se "tovariši" nebih uvrjedili i da nebi pogrešno shvatili i da se nebi palili kao vbr-i, pa dobro si ti znao i za uvrjedu i za paljenje Twisted Evil ..., ko se nebi, nije normalan confused ...
Na vrh Go down
Gorica 660
Zastavnik I klase
Zastavnik I klase
Gorica 660

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Brčko dc, BiH

SVAŠTARA - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 10 Icon_minitime22.11.16 9:10

Ok ok, ako je zaista tako povlačim sve riječi što sam napisao...
..............
Sry !

KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV

SVAŠTARA - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 10 Icon_minitime22.11.16 16:01

Još će sad dobit i pohvale iz Europe i svijeta, kako su ipak eto, napredni, demokratični, možda dobit kakvu lovu, ustupke, što ja znam....  silent

Turski parlament odustao je od donošenja zakona kojim bi se krivice oslobađali muškarci koji seksualno zlostavljaju maloljetnice u slučajevima da s njima poslije stupe u bračnu zajednicu.
Premijer Turske Binali Yildirim povukao je Zakon koji bi omogućio da silovatelji djece budu oslobođeni ako se ožene svojim žrtvama, javlja BBC.
Ovog vikenda hiljade ljudi je protestiralo na ulicama Istanbula i ostalih gradova Turske protiv zakona koji bi omogućio da silovatelji djece budu oslobođeni ako se ožene svojim žrtvama.
Vladajući insistiraju da će taj zakon pomoći u rješavanju problema brakova koji se sklapaju s djecom, ali analitičari tvrde da se njime zapravo ozakonjuje silovanje...

Na vrh Go down
Max Blitz
KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV

SVAŠTARA - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 10 Icon_minitime22.11.16 17:32

Very Happy

Na vrh Go down
Gorica 660
Zastavnik I klase
Zastavnik I klase
Gorica 660

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Brčko dc, BiH

SVAŠTARA - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 10 Icon_minitime22.11.16 18:08

Što li sultan odusta od predloga :-) !?
.........

KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV

SVAŠTARA - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 10 Icon_minitime22.11.16 18:11

Gorica 660 (citat):
Što li sultan odusta od predloga :-) !?
.........

Ma to je igra sa Europom, toplo - hladno...

Ono, da se o nečemu piše, malo uzbune duhovi, a ionako u stvarnosti tu nema nekih promjena.

Na vrh Go down
Gorica 660
Zastavnik I klase
Zastavnik I klase
Gorica 660

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Brčko dc, BiH

SVAŠTARA - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 10 Icon_minitime22.11.16 22:26

Šara malo lijevo desno sultan očito :-)
...........

Pukovnik
Pukovnik

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Bijelo Polje

SVAŠTARA - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 10 Icon_minitime23.11.16 15:18

Pas se sjeca milicije...

Gorica 660
Zastavnik I klase
Zastavnik I klase
Gorica 660

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Brčko dc, BiH

SVAŠTARA - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 10 Icon_minitime23.11.16 15:42

Ima problem ovdje, kako ga pretresti, posebno kada dođe red na međunožje :-)
............

KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV

SVAŠTARA - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 10 Icon_minitime28.11.16 2:33

Meštani sela Hadžinci kod Medveđe u Srbiji na seoskom zboru su odlučili da promene ime svog naselja u Putinovo, u čast ruskog predsednika, pišu ruski portali.
Posle toga su napravili i drvene table sa novim imenom sela koje su lično rezbarili nedelju dana.
Seljani su odlučili da pokažu koliko vole Vladimira Putina, i pečenjem nove ekološke rakiije koju su nazvali "putinovača". Kako su izjavili novinaru portala balkan.pro.ru, nju će ubuduće peći umesto tradicionalne šljivovice i kajsijevače.
Selo nekada Hadžinci, a sada, kako tvrde mediji, novog naziva Putinovo, inače broji deset stanovnika.

Na vrh Go down
Max Blitz
KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV

SVAŠTARA - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 10 Icon_minitime28.11.16 22:37

O tipičnim roditeljskim pogreškama progovorio je nedavno jedan američki psiholog, Mike Leary, i to na temelju učestalih upita i komentara na forumu portala Fatherly.com.
Jednako je štetno činiti sve ove greške kao i ignorirati savjete da ih ne činite...

1. Dajete djeci prevelik izbor
2. Previše ih hvalite za sve što naprave
3. Trudite se usrećiti ih uvijek i svugdje
4. Previše ih se mazi i povlađuje
5. Aktivno dijete pokušavate što više aktivirati
6. Smatrate ih prepametnima
7. Vjera i ideologija od ranih dana
8. Šutite o tabu temama
9. Previše ih korite radi grešaka
10. Posramljivanje, ignoriranje, prijetnje
11. Tjerate ih na neprimjerene stvari za njihovu dob
12. Ne limitirate im vrijeme pred ekranom
13. Ne dajete djeci da se dosađuju
14. Štitite ih od negativnih posljedica i gubitka
15. Ne dajete djeci da se igraju rizičnih igara
16. Ne pokazujete interes za njihov dan i dojmove
17. Ne čitate priče maloj djeci
18. Dudu im uzimate prerano
19. Hranite im samo onime što dijete voli
20. Lagani udarci po guzi i nakon što je dijete napunilo 5 godina

Na vrh Go down
VBČ
KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL
VBČ

Veteran Foruma SP

SVAŠTARA - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 10 Icon_minitime29.11.16 0:34

11. studenog Zadar obilježava Dan žrtava kršćanstva i kršćanskoga nasilja

Max Blitz
KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV

SVAŠTARA - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 10 Icon_minitime29.11.16 0:43

VBČ (citat):

Satirični portal.
Te vijesti nisu (sasvim) istinite. Smile
Ima na Youtube dobrih videouradaka te ekipe.

Na vrh Go down
VBČ
KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL
VBČ

Veteran Foruma SP

SVAŠTARA - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 10 Icon_minitime29.11.16 0:50

Oh, ispričavam se!

VBČ
KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL
VBČ

Veteran Foruma SP

SVAŠTARA - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 10 Icon_minitime29.11.16 1:06

Very Happy clown smijehx

Gorica 660
Zastavnik I klase
Zastavnik I klase
Gorica 660

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Brčko dc, BiH

SVAŠTARA - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 10 Icon_minitime29.11.16 1:12

Apsolutno do sada najpametniji strateški NATO manevar, Hrvatski političari će u maximalno rekordnom roku da očerupaju  i isprazne državnu blagajnu IS/ISIL-a tako da im poraz i bezuvjetna kapitulacija ne gine Laughing
..........

KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV

SVAŠTARA - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 10 Icon_minitime29.11.16 1:54

Nije sa satiričnog portala:

Prilog marokanske televizije u kojem se žene koje muževi tuku uči kako se našminkati da bi prekrile masnice.

Na vrh Go down
zokika
Stariji Vodnik
Stariji Vodnik

Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 607
ČLAN OD: : 2013-10-10
DOB : 67
M(j)esto SG - SLO

SVAŠTARA - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 10 Icon_minitime29.11.16 15:34

Gorica 660 (citat):
Apsolutno do sada najpametniji strateški NATO manevar, Hrvatski političari će u maximalno rekordnom roku da očerupaju  i isprazne državnu blagajnu IS/ISIL-a tako da im poraz i bezuvjetna kapitulacija ne gine Laughing
..........
Ako nema dovoljno spomenutih, ima ih i kod nas.... Laughing Laughing
Na vrh Go down
Gorica 660
Zastavnik I klase
Zastavnik I klase
Gorica 660

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Brčko dc, BiH

SVAŠTARA - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 10 Icon_minitime29.11.16 16:07

Siguran sam da ta vrsta "robe" nikada neće biti deficitarna, čak naprotiv :-) :-)

KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV

SVAŠTARA - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 10 Icon_minitime29.11.16 17:07

Kolindu sprdali na konferenciji, urnebesni tviteraši na video zidu slali poruke njezinom suprugu Jakovu...
Kolindin nastup na konferenciji EBAN Winter University iskoristili su lukavi tviteraši koji su za vrijeme njezinog govora slali poruke podrške njezinom suprugu Jakovu Kitaroviću.
Prilično prostran video zid tako je bio ispunjen porukama s hashtagom [You must be registered and logged in to see this link.].
 Smile

Što mislim o tome?
Možda su konkretno pretjerali, ali u načelu volim ovaj oblik demokracije u kojem nema svetih krava u politici kao nekad.
Političari su samo vršitelji dužnosti po sistemu danas jesi - sutra nisi, ne treba ih izjednačavati s državom i narodom na simboličkoj razini, a pravo poštovanje i respekt treba zaista zaslužiti da bi se netko mogao nazvati državnikom kojeg će pamtiti povijest.

Na vrh Go down
Max Blitz
KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV

SVAŠTARA - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 10 Icon_minitime01.12.16 19:02

He...ne daju ljudima štogod zaradit....
Izgleda da Melania Trump, supruga izabranog predsjednika SAD-a, nije baš sretna što se ljudi iz njenog rodnog mjesta uporno koriste njezinim imenom kako bi zaradili.
Slovencima je, naime, rečeno da prestanu koristiti lik i ime gospođeTrump kako bi prodavali razliličite artikle, piše Politico. Od kad je njezin suprug Donald Trump izabran za američkog predsjednika, poduzetnici iz Melanijine rodne Sevnice njeno ime stavljaju na sve živo.
Recimo, na med iz "Melanijinog kućnog vrta", koji nude turistima i prolaznicima kroz ovaj gradić s nešto manje od 5000 stanovnika.... Popularni su i kolači Melania...

Na vrh Go down
Gorica 660
Zastavnik I klase
Zastavnik I klase
Gorica 660

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Brčko dc, BiH

SVAŠTARA - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 10 Icon_minitime01.12.16 19:50

Republika Slovenija, država sa 1.900,000 stanovnika i na površini od nekih cca 20.000 km 2, pa šta drugo i preostaje im nego da iskoriste priliku ne stoljeća nego milenijuma ma šta god govorila i zahtijevala Melanija :-)
.........
Na vrh Go down
Sponsored content

SVAŠTARA - Page 10 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 10 Icon_minitime

Na vrh Go down

SVAŠTARA
Na vrh 
Stranica 10/20Idi na stranicu : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 20  Next
 Similar topics
-
» SVAŠTARA
» SVAŠTARA
» SVAŠTARA
» SVAŠTARA
» SVAŠTARA