FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
PV BROJ POSTOVA: : 1119 ČLAN OD: : 2014-08-31 DOB : 57 Slavonski Brod
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Tue Jan 27, 2015 2:43 pm
vargas (citat):
Gledajući Djidinu zadnju sliku vidi se da su "spasioci" prešli i na drugu stranu one jaruge što je išla nekadašnjim rubom kasarne. Raširili su se i uz cestu koliko su god mogli, treba im prostora da mogu glumiti "spasioce". Pored toga, uništili su i najveću svetinju na prostorima bivše nam države, važniju od svih spomenika, crkava i ostalog što je srušeno. Uništili su nogometno igralište. A igralište u Prizrenu je stvarno bilo za svaku pohvalu, ugodno sam bio iznenađen u kakvom je stanju bilo. Ajde po istini sam teren nije ni mogao biti u boljem stanju, ali onih betonskih tribina i atletske staze oko igrališta ne bi se sramio ni kakav republički ligaš u bivšoj YU.
Kolega Vargas odlično zapažanje za nogometno igralište i tribine poslije vojske bio sam nogometni sudac. Sudio II nogometnu ligu bivše Jugoslavije tako da sam upoznao dosta nogometnih terene ali teren kakav je bio i koji je sada uništen bez problema bio bi prihvaćen za visoki rang, Svaka čast na zapažanju kolega +++++++++
ercov54 Kapetan
Medalja za VZ Jubilarna Medalja 7 g. PV BROJ POSTOVA: : 3740 ČLAN OD: : 2013-12-01
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Sat Jan 31, 2015 11:22 pm
[You must be registered and logged in to see this image.] Датотека:Srpski srednjovekovni (utvrdjeni) grad Prizren (1889).jpg
slavonski brod Podporučnik
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Sun Feb 01, 2015 8:32 pm
Halo drugovi pospanci nema vas dugo na forumu ne znam što utječe na vas da li ovo vrijeme ili godine. Idemo se malo razbuditi iz zimskog sna dosta je bilo spavanja redovno i izvanredno odsustvo prošlo vrijeme je za postrojavanje.
MikiJovanovic Džomba
BROJ POSTOVA: : 196 ČLAN OD: : 2013-12-01 DOB : 49 jug srbije
Naslov komentara: ramiz sadiku Tue Feb 03, 2015 7:21 pm
Slavonski sta se desava sa prizrencima nigde nikog svi spavaju.PROZIVKA u 21,30h.
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Tue Feb 03, 2015 7:31 pm
MikiJovanovic (citat):
Slavonski sta se desava sa prizrencima nigde nikog svi spavaju.PROZIVKA u 21,30h.
Miki hvala Bogu da se netko javio već sam se zabrinuo za kolege Prizrence, ja se prijavljujem ranije na večernju prozivku!!
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Tue Feb 03, 2015 7:34 pm
Evo nakon dužeg vremena pojavio se kolega Miki izgleda da se ostale kolege pripremaju za nadolazeći snijeg po prognozama meteorologa. Lopate pripremaju za čišćenje snijega radi jutarnje tjelovježbe
ercov54 Kapetan
Medalja za VZ Jubilarna Medalja 7 g. PV BROJ POSTOVA: : 3740 ČLAN OD: : 2013-12-01
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Tue Feb 03, 2015 7:36 pm
Naslov komentara: ramiz sadiku Tue Feb 03, 2015 8:32 pm
PROZIVKA
MikiJovanovic Džomba
Naslov komentara: ramiz sadiku Tue Feb 03, 2015 8:37 pm
Slavonski nista od prozivke nego da se do daljneg zabrane sva odsustva i izlasci u grad.POZDRAV
sarentica Gušter
BROJ POSTOVA: : 81 ČLAN OD: : 2013-12-25 DOB : 54 Bugojno
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Tue Feb 03, 2015 9:14 pm
MikiJovanovic (citat):
PROZIVKA
Tu sam...
Djida Zastavnik I klase
PV BROJ POSTOVA: : 972 ČLAN OD: : 2013-04-05
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Wed Feb 04, 2015 9:59 am
Evo i mene [You must be registered and logged in to see this image.] Pozdrav svima
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Wed Feb 04, 2015 6:01 pm
Kolege krenulo buđenje!!
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Wed Feb 04, 2015 6:02 pm
sarentica (citat):
MikiJovanovic (citat):
PROZIVKA
Tu sam...
Napokon...............
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Wed Feb 04, 2015 6:04 pm
MikiJovanovic (citat):
PROZIVKA
Polako se bude kolege Miki uplašili se prozivke pa se prijavljuju inače još malo kašnjenja i duplo požarstvo za pojedince!!
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Wed Feb 04, 2015 6:05 pm
MikiJovanovic (citat):
Slavonski nista od prozivke nego da se do daljneg zabrane sva odsustva i izlasci u grad.POZDRAV
Miki u potpunost se slažem sa tobom
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Wed Feb 04, 2015 6:07 pm
Moj drug general otišao u zasluženu mirovinu tako mlad a već umirovljenik!!
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Thu Feb 05, 2015 5:50 pm
Kolege imate lijepe pozdrave od generala Dinosaurusa koji ima malih problema sa internetom ali prati sva događanja i uskoro se uključuje na naš forum / škola majora Isaka prati da ne budeš viđen /.
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Thu Feb 05, 2015 6:25 pm
Izgleda da kolegama smeta ova kiša i snijeg ali sjetite se Prizrena za vrijeme služenja vojnog roka netko je imao vrijeme za poželjeti bez velikih padalina a netko se i dobro naradio na čišćenju snijega.
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Thu Feb 05, 2015 7:11 pm
Djida (citat):
Evo i mene [You must be registered and logged in to see this image.] Pozdrav svima
Pogled na nezaboravne dane provedene u vojsci meni je ostala u lijepom sjećanju pogotovo kada vidim ovu ruševinu.
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Thu Feb 05, 2015 7:13 pm
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Fri Feb 06, 2015 9:55 am
[You must be registered and logged in to see this image.] Ko je bio u Prizrenu ,poznaće......kasarna sa leve strane......sa desne stacionar.....DA SE NE ZABORAVI Pozdrav Prizrencima a posebno najaktivnijem DRUGU SLAVONSKOM
miro81 Džomba
BROJ POSTOVA: : 136 ČLAN OD: : 2015-01-08 DOB : 63 Ljubljana
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Fri Feb 06, 2015 6:41 pm
Djida-bravo na dobrom fotu. U vremenu,kad sam ja sluzio cesta bila uska sa puno rupa a na njoj seljak u kolima koje vuce jadno kljuse ili cica na zgoljavom magarcu kojeg mu vodi zena. Ostalog saobracaja pa vrlo malo. A sa obe strane rdzava zica na majavima stubovima.
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Fri Feb 06, 2015 7:34 pm
Djida super za sliku ali što je rekao kolega Miro81 u naše vrijeme cesta je bila potpuno drugačija / uska i puna udarnih rupa / a o prijevozu u to vrijeme da se i ne govori, vremena se mijenjaju tako i u našem Prizrenu.
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Fri Feb 06, 2015 7:35 pm
Djida (citat):
[You must be registered and logged in to see this image.] Ko je bio u Prizrenu ,poznaće......kasarna sa leve strane......sa desne stacionar.....DA SE NE ZABORAVI Pozdrav Prizrencima a posebno najaktivnijem DRUGU SLAVONSKOM
Kolega pozdrav i tebi a i ostalima koji se polako bude
Djida Zastavnik I klase
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Fri Feb 06, 2015 8:53 pm
Pitanje za administratora,otkud ova slika sa autom kada sam sasvim drugu postavio
Djida Zastavnik I klase
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Fri Feb 06, 2015 9:06 pm
_________________ "Teško nama,Mardonije, kad nas vodiš u borbu protiv takvih ljudi koji se ne bore za novac, nego za slavu." -Tritantehma
Djida Zastavnik I klase
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Fri Feb 06, 2015 9:30 pm
slavonski brod (citat):
Djida super za sliku ali što je rekao kolega Miro81 u naše vrijeme cesta je bila potpuno drugačija / uska i puna udarnih rupa / a o prijevozu u to vrijeme da se i ne govori, vremena se mijenjaju tako i u našem Prizrenu.
Nešto se desilo sa slikom,neko je promenio i stavio neki auto,neprijatelja ima i na ovom forumu,on nikad ne spava. Dobro ste ti i Miro prisećate,ja se sećam takođe dobro stare ulice odnosno to je put za Štimlje,Suvu Reku i dalje.... Sada je koliko vidim moderno sa dve trake u jednom smeru. Meni je u sećanju posebno ostao pazarni dan u Prizrenu kada krda koza,ovaca,krava,bivoilica krenu prema gradu,a sve pored naše kasarne. [You must be registered and logged in to see this image.] Evo jedne gde se lepo sve vidi, Pozdrav drugarima Prizrencima
ercov54 Kapetan
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Fri Feb 06, 2015 9:36 pm
Djida (citat):
slavonski brod (citat):
Nešto se desilo sa slikom,neko je promenio i stavio neki auto,neprijatelja ima i na ovom forumu,on nikad ne spava. Dobro ste ti i Miro prisećate,ja se sećam takođe dobro stare ulice odnosno to je put za Štimlje,Suvu Reku i dalje.... Sada je koliko vidim moderno sa dve trake u jednom smeru. Meni je u sećanju posebno ostao pazarni dan u Prizrenu kada krda koza,ovaca,krava,bivoilica krenu prema gradu,a sve pored naše kasarne. [You must be registered and logged in to see this image.] Evo jedne gde se lepo sve vidi, Pozdrav drugarima Prizrencima
Pozdrav Prizrencima,samo da dam neko svoje misljenje tj amandman .Kazes Djida da tad bilo puno koza i ostalih domacih zivotinja.Imaih brate moj i sada,samo vise nisu domace zivotinje,vec neke uvozne,sve sami magarci,mule i bivoli
Djida Zastavnik I klase
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Sat Feb 07, 2015 4:15 pm
ercov54 (citat):
Pozdrav Prizrencima,samo da dam neko svoje misljenje tj amandman .Kazes Djida da tad bilo puno koza i ostalih domacih zivotinja.Imaih brate moj i sada,samo vise nisu domace zivotinje,vec neke uvozne,sve sami magarci,mule i bivoli
Ercove,što se tiče mene prihvatam tvoj amandman i razumem te u potpunosti. Verujem da i većina isto misli Pozdravljam te.
Djida Zastavnik I klase
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Sat Feb 07, 2015 5:39 pm
[You must be registered and logged in to see this image.] Evo još jedne.... Poznaće PRIZRENCI.......sa desne strane kasarna Ramiz Sadiku
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Sat Feb 07, 2015 6:13 pm
Djida (citat):
[You must be registered and logged in to see this image.] Evo još jedne.... Poznaće PRIZRENCI.......sa desne strane kasarna Ramiz Sadiku
Kolega sve na novi moderan način ali nama Prizren ostao u drugačijem sjećanju.
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Sat Feb 07, 2015 6:17 pm
Djida (citat):
slavonski brod (citat):
Meni je ostao u sjećanju dan kada sam putovao iz prekomande u Prizren i vožnja vlakom od Kosovo Polja prema Prizrenu i sami dolazak na željeznički kolodvor.
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Sat Feb 07, 2015 6:18 pm
Djida (citat):
Kolega Djida to nije naša kasarna Ramiz Sadiku................
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Sat Feb 07, 2015 6:21 pm
ercov54 (citat):
Djida (citat):
slavonski brod (citat):
Napisao sam vam kolege Prizrenci da unutarnji neprijatelj nikada ne miruje jer sam se i sam uvjerio u objavi slika.
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Sat Feb 07, 2015 6:22 pm
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Sat Feb 07, 2015 8:12 pm
slavonski brod (citat):
Djida (citat):
Druže Slavonski ja sam mislio ovako...mogu oni da menjaju,da ruše,da grade za mene će to uvek biti MOJA I NAŠA KASARNA.
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Sun Feb 08, 2015 10:39 am
Djida (citat):
slavonski brod (citat):
Djida (citat):
Druže Slavonski ja sam mislio ovako...mogu oni da menjaju,da ruše,da grade za mene će to uvek biti MOJA I NAŠA KASARNA.
Tako je druže Djida u potpunosti se slažem sa tobom samo je jedna kasarna Ramiz Sadiku u Prizrenu
Djida Zastavnik I klase
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Mon Feb 09, 2015 5:43 pm
[You must be registered and logged in to see this image.] Evo delića kasarne,vidi se malo pominjani fudbalski teren i atletska staza .Obratite pažnju da se vide i magacini prekoputa kasarne .
Djida Zastavnik I klase
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Mon Feb 09, 2015 5:50 pm
[You must be registered and logged in to see this image.] Za sve vojnike dobro poznat pogled iz KASARNE. Morate priznati da nas ovi kontejneri ne mogu zbuniti .......
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Mon Feb 09, 2015 6:16 pm
Djida (citat):
[You must be registered and logged in to see this image.] Za sve vojnike dobro poznat pogled iz KASARNE. Morate priznati da nas ovi kontejneri ne mogu zbuniti .......
Djida ovih paviljona s desne strane nije bilo u moje vrijeme......
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Mon Feb 09, 2015 6:19 pm
Djida (citat):
[You must be registered and logged in to see this image.] Evo delića kasarne,vidi se malo pominjani fudbalski teren i atletska staza .Obratite pažnju da se vide i magacini prekoputa kasarne .
Super pogled iz ptičje perspektive magacini nisu uništeni kao naša zgrada vjerojatno imaju istu ili sličnu svrhu kao i u naše vrijeme
Djida Zastavnik I klase
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Mon Feb 09, 2015 6:21 pm
slavonski brod (citat):
Djida (citat):
Druže Slavonski nije ni u moje vreme.......to su montažni objekti,barake posle dolaska kfora,daleko je to od paviljona
DejanDjergovic Gušter
Značka PV BROJ POSTOVA: : 49 ČLAN OD: : 2013-01-31 DOB : 53 Smed. Palanka
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Mon Feb 09, 2015 6:53 pm
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Mon Feb 09, 2015 7:16 pm
Djida (citat):
slavonski brod (citat):
Djida (citat):
Druže Slavonski nije ni u moje vreme.......to su montažni objekti,barake posle dolaska kfora,daleko je to od paviljona
Druže Djida mogu KFOR-ovci da rade kasarnu za svoje potrebe ali naša kasarna uvijek će ostati u sjećanju kakvu je pamtimo puna mladosti, ponosa i kolegijalnosti.
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Mon Feb 09, 2015 7:25 pm
Od svih aktivista foruma jedini aktivan kolega Djida i kolega Dejan koji se povremeno uključi. Naš drug general ima stalno nekih problema sa internetom te vas sve pozdravlja i nada se brzom povratku u kasarnu.
miro81 Džomba
BROJ POSTOVA: : 136 ČLAN OD: : 2015-01-08 DOB : 63 Ljubljana
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Mon Feb 09, 2015 8:13 pm