FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991

Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories

HomeEventsRegistracijaLogin

Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)

Go down 
+21
LUPE44
semsudin
PORUCNIK
DejanDjergovic
lacoš
miro81
Tvrdy
alexandar
SveJug
MikiJovanovic
ari gorozup
sarentica
Max Blitz
Tonča
ercov54
slavonski brod
Mister Havana
vargas
dinosaurus
Gringo
Djida
25 posters
Idi na stranicu : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20  Next
AutorPoruka
slavonski brod
Podporučnik
Podporučnik
slavonski brod

Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 1119
ČLAN OD: : 2014-08-31
DOB : 57
M(j)esto Slavonski Brod

Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) - Page 13 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) - Page 13 Icon_minitime11.02.15 21:07

Halo drugari Prizrenci izgleda da ste u bojkotu pojedinci se izgubili ni traga niti glasa Question Arrow
Na vrh Go down
sarentica
Gušter
Gušter

BROJ POSTOVA: : 81
ČLAN OD: : 2013-12-25
DOB : 54
M(j)esto Bugojno

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) - Page 13 Icon_minitime11.02.15 22:19

slavonski brod (citat):
Halo drugari Prizrenci izgleda da ste u bojkotu pojedinci se izgubili ni traga niti glasa Question Arrow
Tu smo svi na broju druže Slavonski,samo smo se malo primirili i iz potkrajka malo ćitamo i gledamo.Evo jedna slika da se malo ponovi gradivo.Pozdrav za ekipu iz Prizrena,mnogo smo jaki.....
[You must be registered and logged in to see this image.]
Na vrh Go down
sarentica
Gušter
Gušter

M(j)esto Bugojno

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) - Page 13 Icon_minitime11.02.15 22:22

Na vrh Go down
slavonski brod
Podporučnik
Podporučnik
slavonski brod

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Slavonski Brod

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) - Page 13 Icon_minitime12.02.15 17:13

sarentica (citat):
slavonski brod (citat):
Tu smo svi na broju druže Slavonski,samo smo se malo primirili i iz potkrajka malo ćitamo i gledamo.Evo jedna slika da se malo ponovi gradivo.Pozdrav za ekipu iz Prizrena,mnogo smo jaki.....
Drago mi je kolega da ste tu negdje slika ti je za pohvalu ali nisam navikao da ste mi u prikrajku te da promatrate iz skloništa, uvijek ste mi aktivni ali neka sigurno malo utječe ovo vrijeme na raspoloženje i aktivnosti. Nema veze ima nas koji smo aktivni ali i vi ostali aktivirati ćete se kada dođu ljepši dani koji su pred nama  flower
Na vrh Go down
Djida
Zastavnik I klase
Zastavnik I klase

Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 972
ČLAN OD: : 2013-04-05

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) - Page 13 Icon_minitime12.02.15 18:22

slavonski brod (citat):
Evo mene Druže Slavonski,kad god nađem slobodnog vremena tu sam sa vama,na sad već obavezno druženje o našem Prizrenu.
Možda sam i zavistan postao jer kad god sednem za komp ukucam prvo Jna forum Very Happy .
Drago mi je i uvek se radujem novim članovima Prizrenske družine,a sa nestrpljenjem očekujem povratak DINOSAURUSA.
Pozdrav svim PRIZRENSKIM DRUGOVIMA Exclamation

Na vrh Go down
Djida
Zastavnik I klase
Zastavnik I klase

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) - Page 13 Icon_minitime12.02.15 18:27

slavonski brod (citat):

Drago mi je kolega da ste tu negdje slika ti je za pohvalu ali nisam navikao da ste mi u prikrajku te da promatrate iz skloništa, uvijek ste mi aktivni ali neka sigurno malo utječe ovo vrijeme na raspoloženje i aktivnosti. Nema veze ima nas koji smo aktivni ali i vi ostali aktivirati ćete se kada dođu ljepši dani koji su pred nama  flower
Za ove lepše dane i optimizam PLUS Druže SLAVONSKI Exclamation.
Na vrh Go down
Djida
Zastavnik I klase
Zastavnik I klase

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) - Page 13 Icon_minitime12.02.15 18:38

DejanDjergovic (citat):
[You must be registered and logged in to see this link.]
Odlično druže Dejane,baš mi je drago da si ponovo ovde na forumu STARI DRUŽE Exclamation
Na vrh Go down
slavonski brod
Podporučnik
Podporučnik
slavonski brod

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Slavonski Brod

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) - Page 13 Icon_minitime12.02.15 19:27

Kolega Djida nisi jedini koji kada upali laptop ili kompjuter prvo i osnovno pravilo logiranje na forum vojnika JNA da vidim da li ima kakvih novosti i ima li novih kolega na forumu. Tako po par puta na dan jer sam u mogućnosti da i na poslu mogu pristupiti internetu kada se uhvati vremena od sastanaka i obveza malo okrijepiti dušu forumom.  lol!
Na vrh Go down
PORUCNIK
Pukovnik
Pukovnik

Orden Narodne Armije sa srebrnom zvijezdom (III.) NA
Orden za vojne zasluge sa srebrnim mačevima VZ
Medalja za Vojne Zasluge VZ
JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 10461
ČLAN OD: : 2014-08-01
DOB : 62
M(j)esto Bijelo Polje

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) - Page 13 Icon_minitime12.02.15 20:00

Zna li neko starjesinu Kucevic Sinana iz garnizona Prizren? Dok je bila JNA, mogao je biti u cinu potporucnika do kapetana...

slavonski brod
Podporučnik
Podporučnik
slavonski brod

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Slavonski Brod

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) - Page 13 Icon_minitime12.02.15 20:39

PORUCNIK (citat):
Zna li neko starjesinu Kucevic Sinana iz garnizona Prizren? Dok je bila JNA, mogao je biti u cinu potporucnika do kapetana...

Takvog prezimena ne sjećam se za vrijeme mog služenja vojnog roka, jedino ako znaš koji rod vojske bi mogao biti možda se netko od Prizrenaca sjeti. Pozdrav  salutiranje salutiranje
Na vrh Go down
slavonski brod
Podporučnik
Podporučnik
slavonski brod

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Slavonski Brod

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) - Page 13 Icon_minitime12.02.15 21:04

slavonski brod (citat):
PORUCNIK (citat):

Takvog prezimena ne sjećam se za vrijeme mog služenja vojnog roka, jedino ako znaš koji rod vojske bi mogao biti možda se netko od Prizrenaca sjeti. Pozdrav  salutiranje salutiranje

Malo sam pregledao internet i pronašao da ti je Kučević Sinan bio u T.Mitrovici 1988/89. Imaš na forumu jedinice JNA na Kosovu i Metohiji stranica 3 pa pokušaj tamo više saznati o prijatelju vojnici pišu o njemu riječi pohvala ako se radi o istome.
Naslov: Re: Jedinice JNA na Kosovu i Metohiji   [You must be registered and logged in to see this image.]15.02.12 16:26[You must be registered and logged in to see this link.]

=294a1cc2144d6a4a06b4561d7d45e906&cvf[1]=2e20b40053640393c36b9d0b04f1575f&eval=plus&p_vote=12150]+

----
=4dbfbe9342aac6f8c55ec3d4a3334691&cvf[1]=4139460d49f5894e7509550eb5f622fe&eval=minus&p_vote=12150]-

frabrne je napisao/la:ja sam bio septembarac 88/89 i u mitrovici nije bilo tenkovske cete. bile su tri pjesadijske cete, had, mmbb , veza i pozadina a kasnije je iz pristine prebacena jedna ceta vojne policije te jedna ceta tenkova iz nisa . kasarna meto barjaktari u mitrovici je zajedno s kasarnom u peci ratomir mihajlovic- cuk sacinjavala 125 motoriziranu brigadu, u peci je bila smjestena tenkovska ceta t-34, izvidjaci, i nesto pjesadije. pod kasarnu su jos pripadala skladista u svinjarama i sipovu te radio relejni centar mokra gora,  dok je skladiste "stara stanica" i jos jedno cijeg se imena trenutno nemogu sjetiti (nalazilo se s desne strane kada se islo prema svinjarama) kao i remontni centar bile samostalne jedinice. 
Bilo je to skladište municije, VP7796 Bair ako sam se dobro setio broja VP  [You must be registered and logged in to see this image.] Bombardovano je 1999. godine od strane NATO alijanse.
Inače i ja sam bio septembarac 88/89 u Titovoj Mitrovici, komandir voda potporučnik Kučević Sinan, komandir čete kapetan Hajduković Dragan i komandant (...) kapetan prve klase Plavšić.

Na vrh Go down
MikiJovanovic
Džomba
Džomba

BROJ POSTOVA: : 196
ČLAN OD: : 2013-12-01
DOB : 49
M(j)esto jug srbije

KomentarNaslov komentara: ramiz sadiku   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) - Page 13 Icon_minitime12.02.15 21:38

Hteo bi se zahvaliti Sarentici za ovu predivnu sliku.U ovoj beloj hali sam sluzio vojni rok to je radionica tehnickog odrzavanja,prenesite dinosaurusu pozdrav i neka preda ruter na popravci u prizrenskom servisu ubrzacu preko reda da se sto pre javi na PROZIVKU.POZDRAV PRIZRENCI SAMO OPUSTENO.
Na vrh Go down
slavonski brod
Podporučnik
Podporučnik
slavonski brod

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Slavonski Brod

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) - Page 13 Icon_minitime13.02.15 15:16

MikiJovanovic (citat):
Hteo bi se zahvaliti Sarentici za ovu predivnu sliku.U ovoj beloj hali sam sluzio vojni rok to je radionica tehnickog odrzavanja,prenesite dinosaurusu pozdrav i neka preda ruter na popravci u prizrenskom servisu ubrzacu preko reda da se sto pre javi na PROZIVKU.POZDRAV PRIZRENCI SAMO OPUSTENO.
 Miki poruku prenesem kolegi Dinosaurusu a što se tiče rutera najbolje će biti da netko ode kod kolege i da otkloni zastoje rada interneta. study study
Na vrh Go down
slavonski brod
Podporučnik
Podporučnik
slavonski brod

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Slavonski Brod

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) - Page 13 Icon_minitime15.02.15 10:40

Koliko mi se čini pojedine kolege dobile zabranu posjeta foruma od supruga kao kad su bili vojnici ako bi dobili zabranu izlaska u grad. Toga kod nas u izviđačkoj četi nije bilo ali za ostale pripadnike i njihove postrojbe ne znam zatvor
Na vrh Go down
Djida
Zastavnik I klase
Zastavnik I klase

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) - Page 13 Icon_minitime15.02.15 13:30

Djida (citat):
slavonski brod (citat):

Ej Prizrenci moji,vidite da sam za nadu u lepše dane i za optomizam dobio MINUS Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy .
Kao što neko reče neprijatelj ne spava,i smeta mu vera u lepše dane Mad.
Takvom članu foruma ipak veliki pozdrav,da znam ko je dao bih mu plus.
Na vrh Go down
slavonski brod
Podporučnik
Podporučnik
slavonski brod

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Slavonski Brod

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) - Page 13 Icon_minitime15.02.15 18:43

Djida (citat):
Djida (citat):
slavonski brod (citat):

Ej Prizrenci moji,vidite da sam za nadu u lepše dane i za optomizam dobio MINUS Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy .
Kao što neko reče neprijatelj ne spava,i smeta mu vera u lepše dane Mad.
Takvom članu foruma ipak veliki pozdrav,da znam ko je dao bih mu plus.
A konačno nakon par dana da se netko pojavio ali moj kolega Djida tebi svaka čast na slikama koje objaviš jer te slike nas podsjećaju na provedene dane u Prizrenu. Bili smo mladost koja je bila puna emocija, volje i hrabrosti za domovinu u kojoj smo živjeli i radili, a napokon i služili domovini. Pozdrav kolegama iz Prizrena najjači smo i najbolji forumaši.........................................
Na vrh Go down
Djida
Zastavnik I klase
Zastavnik I klase

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) - Page 13 Icon_minitime15.02.15 19:28

Druže Slavonski,plus za moralnu podršku.
Podsećaš me na Druga Dinosaurusa....
Što se tiče Prizrena i mladosti,rekao bi da su emocoje tek sada proradile,posle dvadeset i kusur godina.
Prisećamo se i jedni drugima pomažemo u osvežavanju događaja i likova naše mladosti u JNA.
Nekolicini nas ne manjka ni volja....ama baš isto kao osamdeset i neke u Prizrenu.
[You must be registered and logged in to see this image.]POZDRAV SVIM VOJNICIMA PRIZRENA lol!
Na vrh Go down
miro81
Džomba
Džomba

BROJ POSTOVA: : 136
ČLAN OD: : 2015-01-08
DOB : 63
M(j)esto Ljubljana

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) - Page 13 Icon_minitime15.02.15 19:39

Djida sunny
Fotke su Ti super!
Boze moj sto nastalo iz nase kasarne confused
flower
Na vrh Go down
http://miroslav.korosec@gmail.com
slavonski brod
Podporučnik
Podporučnik
slavonski brod

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Slavonski Brod

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) - Page 13 Icon_minitime15.02.15 20:04

Djida (citat):
Što se tiče Prizrena i mladosti,rekao bi da su emocoje tek sada proradile,posle dvadeset i kusur godina.
Prisećamo se i jedni drugima pomažemo u osvežavanju događaja i likova naše mladosti u JNA.
Nekolicini nas ne manjka ni volja....ama baš isto kao osamdeset i neke u Prizrenu.
[You must be registered and logged in to see this image.]POZDRAV SVIM VOJNICIMA PRIZRENA lol!
Druže Djida pa mi izviđači uvijek smo mislili kao jedan pod parolom " svi za jednog jedan za sve ". Slike su ti za pohvalu a što uradiše on našeg paviljona i kasarne. Što se tiče emocija one su uvijek u meni vladale ali jbg sjeba nam se država i hvala Bogu da smo ostali živi i zdravi te da se nakon toliko godina prisjetiš kolega koji su s tobom dijelili da je bilo potrebno i posljednju mrvicu kruha.
Na vrh Go down
slavonski brod
Podporučnik
Podporučnik
slavonski brod

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Slavonski Brod

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) - Page 13 Icon_minitime15.02.15 20:12

miro81 (citat):
Djida sunny
Fotke su Ti super!
flower

Od svih nas forumaša nas par smo aktivni i ne odustajemo ali uskoro se i moj kolega Dinosaurus pridružuje. Sleep  cheers Sleep cheers
Na vrh Go down
slavonski brod
Podporučnik
Podporučnik
slavonski brod

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Slavonski Brod

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) - Page 13 Icon_minitime15.02.15 20:28

Evo malo sam se više posvetio forumu pa sam pregledavao teme ostalih korisnika ali nisam primjetio da je netko toliko aktivan kao mi Prizrenci jer već smo polovicu trećeg dijela teme uspješno savladali. Drugovi i kolege naprijed  bounce bounce
Na vrh Go down
miro81
Džomba
Džomba

BROJ POSTOVA: : 136
ČLAN OD: : 2015-01-08
DOB : 63
M(j)esto Ljubljana

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) - Page 13 Icon_minitime15.02.15 20:50

slavonski brod (citat):
Evo malo sam se više posvetio forumu pa sam pregledavao teme ostalih korisnika ali nisam primjetio da je netko toliko aktivan kao mi Prizrenci jer već smo polovicu trećeg dijela teme uspješno savladali. Drugovi i kolege naprijed  bounce bounce
Pa kako se u Sloveniji veli:vsi za enega,eden za vse!!! pionir salutiranje 2 flower
Na vrh Go down
http://miroslav.korosec@gmail.com
Djida
Zastavnik I klase
Zastavnik I klase

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) - Page 13 Icon_minitime15.02.15 22:03

[You must be registered and logged in to see this image.] stražar stražar stražar salutiranje salutiranje salutiranje
Tako je Slavonski,Miro.....za sve vas jedna fotka direkt iz NAŠE KASARNE   RAMIZ SADIKU sunny.
Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Medalja za Vojne Zasluge Medalja za VZ
Jubilarna Medalja 7 g. Jubilarna Medalja 7 g.
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 3740

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) - Page 13 Icon_minitime15.02.15 23:02

Djida (citat):
Uz svo postovanje za rad i uspesnost momka Prizrena, jasam uvek sa vama,ali kad vec secanje na Dinosaurusa,dali neko zna sta se desava sa momkom.Nesto tu nije ok.Dali samo komp u pitanju ili  scratch
Na vrh Go down
Djida
Zastavnik I klase
Zastavnik I klase

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) - Page 13 Icon_minitime16.02.15 12:18

slavonski brod (citat):
miro81 (citat):
Djida sunny
Fotke su Ti super!
flower

Od svih nas forumaša nas par smo aktivni i ne odustajemo ali uskoro se i moj kolega Dinosaurus pridružuje. Sleep  cheers Sleep cheers
Za skoro pridruživanje Druga Dinosaurusa i povratak u Prizrensku brigadu.......PLUS TEBI DRUŽE   SLAVONSKI cheers cheers cheers cheers salutiranje.
Na vrh Go down
slavonski brod
Podporučnik
Podporučnik
slavonski brod

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Slavonski Brod

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) - Page 13 Icon_minitime16.02.15 16:40

ercov54 (citat):
Djida (citat):
Uz svo postovanje za rad i uspesnost momka Prizrena, jasam uvek sa vama,ali kad vec secanje na Dinosaurusa,dali neko zna sta se desava sa momkom.Nesto tu nije ok.Dali samo komp u pitanju ili  scratch
Kolega Ercov mog najboljeg kolegu Dinosaurusa pati problem mijenjali mu ruter i od tada ima problema sa konekcijom na internet. Pozdrav veliki svima u ime kolege Dinosaurusa s poruku uskoro se vraćam:
Na vrh Go down
slavonski brod
Podporučnik
Podporučnik
slavonski brod

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Slavonski Brod

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) - Page 13 Icon_minitime16.02.15 16:42

Djida (citat):
slavonski brod (citat):
miro81 (citat):
Djida sunny
Fotke su Ti super!
flower

Za skoro pridruživanje Druga Dinosaurusa i povratak u Prizrensku brigadu.......PLUS TEBI DRUŽE   SLAVONSKI cheers cheers cheers cheers salutiranje.
Kolega Djida i tebi veliki plus od mene na podršci dok se ostali ne razbude lol!
Na vrh Go down
slavonski brod
Podporučnik
Podporučnik
slavonski brod

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Slavonski Brod

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) - Page 13 Icon_minitime16.02.15 16:44

miro81 (citat):
slavonski brod (citat):
Pa kako se u Sloveniji veli:vsi za enega,eden za vse!!! pionir salutiranje 2 flower

Živio kolega Miro mora netko biti aktivan i u Sloveniji samo naprijed druže..
Na vrh Go down
slavonski brod
Podporučnik
Podporučnik
slavonski brod

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Slavonski Brod

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) - Page 13 Icon_minitime16.02.15 16:45

Djida (citat):
[You must be registered and logged in to see this image.] stražar stražar stražar salutiranje salutiranje salutiranje
Tako je Slavonski,Miro.....za sve vas jedna fotka direkt iz NAŠE KASARNE   RAMIZ SADIKU sunny.
Hvala kolega na slici i pogledu na našu kasarnu  vojničina tenk2
Na vrh Go down
slavonski brod
Podporučnik
Podporučnik
slavonski brod

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Slavonski Brod

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) - Page 13 Icon_minitime18.02.15 19:59

Kolege imate velike pozdrave od Dinosaurusa koji s teškom mukom otklanja probleme s internetom sve vas pozdravlja i nada se brzom povratku u kasarnu.
Na vrh Go down
Mister Havana
Vodnik
Vodnik
Mister Havana

BROJ POSTOVA: : 446
ČLAN OD: : 2014-07-11

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) - Page 13 Icon_minitime19.02.15 0:33

Evo i mene da popunim brojno stanje.
Pozdrav dežurnima na forumu uz jednu lepu zimsku razglednicu.

Na vrh Go down
slavonski brod
Podporučnik
Podporučnik
slavonski brod

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Slavonski Brod

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) - Page 13 Icon_minitime19.02.15 19:09

Mister Havana (citat):
Evo i mene da popunim brojno stanje.
Pozdrav dežurnima na forumu uz jednu lepu zimsku razglednicu.

Pa napokon da se netko javi dežurnima u kasarni, dosta je bilo spavanja krenulo buđenje!! Pozdrav za kolegu Havanu...
Na vrh Go down
MikiJovanovic
Džomba
Džomba

BROJ POSTOVA: : 196
DOB : 49
M(j)esto jug srbije

KomentarNaslov komentara: ramiz sadiku   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) - Page 13 Icon_minitime19.02.15 19:51

Evo i mene da se javim DOF-u  u kasarni.Dali su Djida i Dinosaurus na vanredno tj na REDOVNO odsustvo .POZDRAV PRIZRENCI lumpovanje
Na vrh Go down
slavonski brod
Podporučnik
Podporučnik
slavonski brod

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Slavonski Brod

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) - Page 13 Icon_minitime19.02.15 20:08

MikiJovanovic (citat):
Evo i mene da se javim DOF-u  u kasarni.Dali su Djida i Dinosaurus na vanredno tj na REDOVNO odsustvo .POZDRAV PRIZRENCI lumpovanje
Dinosaurus ja na nagradnom odsustvu + redovno + vanredno odsustvo a Djida se povremeno javi.
Na vrh Go down
sarentica
Gušter
Gušter

M(j)esto Bugojno

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) - Page 13 Icon_minitime19.02.15 21:02

Evo da se i ja prijavim,još jednom da iskoristim priliku da pozdravim vrijednu ekipu iz Prizrena...
Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Medalja za Vojne Zasluge Medalja za VZ
Jubilarna Medalja 7 g. Jubilarna Medalja 7 g.
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 3740

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) - Page 13 Icon_minitime19.02.15 22:48

Вишеград крај Призрена или Стара тврђава[You must be registered and logged in to see this image.]
Na vrh Go down
Mister Havana
Vodnik
Vodnik
Mister Havana

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) - Page 13 Icon_minitime20.02.15 2:46

Obično se naš Prizren namesti da ga slikaju sa tvrđave. Evo ga malo iz druge perspektive,a i tvrđava se vidi cela.

Na vrh Go down
Mister Havana
Vodnik
Vodnik
Mister Havana

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) - Page 13 Icon_minitime20.02.15 2:47

Obično se naš Prizren namesti da ga slikaju sa tvrđave. Evo ga malo iz druge perspektive,a i tvrđava se vidi cela.

Na vrh Go down
Mister Havana
Vodnik
Vodnik
Mister Havana

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) - Page 13 Icon_minitime20.02.15 2:51

Izvinjavam se zbog dupliranja posta. Ne znam kako sam to izveo, nešto me zeza miš, pa pretpostavljam da je to razlog. A ne mogu da ga obrišem, pa molim moderatore da to učine. Hvala.
Na vrh Go down
slavonski brod
Podporučnik
Podporučnik
slavonski brod

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Slavonski Brod

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) - Page 13 Icon_minitime20.02.15 19:10

Krenulo buđenje poslije zimskog perioda / redovno, vanredno, nagradno odsusuto / još samo da se ostale kolege vrate pa da budemo aktivni kao i do sada.
Na vrh Go down
Mister Havana
Vodnik
Vodnik
Mister Havana

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) - Page 13 Icon_minitime20.02.15 21:41

Na vrh Go down
slavonski brod
Podporučnik
Podporučnik
slavonski brod

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Slavonski Brod

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) - Page 13 Icon_minitime21.02.15 18:54

Mister Havana (citat):
Opravdanje prihvaćamo samo nemojte sada ponovo da se uspavate kolege!!
Na vrh Go down
Djida
Zastavnik I klase
Zastavnik I klase

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) - Page 13 Icon_minitime21.02.15 19:24

Drugovi vojnici,evo javljam se ja.
Objasnio sam u nekom predhodnom pisanju da sam kao i većina vas postao zavisnik od ovog foruma i uvek kad imam vremena svratim do našeg grada Prizrena.
Naš rad u zadnje vreme se pretvorio samo u pozdravljanje,pa zato imam jedan predlog.
Ajmo da se prisetimo nekog konkretnog događaja,lika iz Jna i Prizrena.
Meni je u prethodnom periodu najviše refrešovao sećanje drug Vargas sa kolekcijom fotografija.
Pomenuo bi i druga Slobu mog sapatnika pošto smo posle obuke u Kičevu zajedno došli u Prizren sa njegovom kolekcijom slika.
U ovim zimskim danima ja se uvek prisetim Prizrena kad se brijam pre posla.
Setim se hladne vode,onih korita koji su više za stoku nego za ljude,a napolju steže li ga steže minus.
Imam utisak da sam od tih dana zamrzeo brijanje Mad.
Izvinite na gornjoj sugestiji,dobronamerna je i konstruktivna videćete.
Živeli drugovi od Vardara do Triglava,preko PRIZRENA Exclamation
Na vrh Go down
Mister Havana
Vodnik
Vodnik
Mister Havana

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) - Page 13 Icon_minitime21.02.15 23:35

Bilo bi zaista lepo da imamo još fotografija. Ja na žalost nemam. Onu jednu, "zvaničnu" sam već objavio. Žao mi je što smo baš striktno poštovali zabranu o fotografisanju u krugu kasarne. Jbg, bili smo dobra vojska.  Laughing
Na vrh Go down
Mister Havana
Vodnik
Vodnik
Mister Havana

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) - Page 13 Icon_minitime21.02.15 23:37

Za utehu, evo još jedne fotke Prizrena sa tvrđave.

Na vrh Go down
semsudin
Podporučnik
Podporučnik
semsudin

Orden za vojne zasluge sa srebrnim mačevima VZ
Medalja za Vojne Zasluge VZ
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 1435
ČLAN OD: : 2013-03-11
M(j)esto GRABOVAC, VELIKA KLADUSA

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) - Page 13 Icon_minitime22.02.15 13:53

Mister Havana (citat):

Pozdrav.Gledajući Prizren iz ove postavljene perspektive ima se osjećaj ili slika vara da je grad rađen tj.širio se na divlje bez plana ulica i dosta gust tako da su uličice male ili ih nema.Pa volio bih čuti mišljenja o tome je li grad takav kako se sa slike vidi ili je ipak uređen i ima imena ulica i prohodan za dvosmjerni saobraćaj.
Na vrh Go down
slavonski brod
Podporučnik
Podporučnik
slavonski brod

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Slavonski Brod

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) - Page 13 Icon_minitime22.02.15 18:47

semsudin (citat):
Mister Havana (citat):

Pozdrav.Gledajući Prizren iz ove postavljene perspektive ima se osjećaj ili slika vara da je grad rađen tj.širio se na divlje bez plana ulica i dosta gust tako da su uličice male ili ih nema.Pa volio bih čuti mišljenja o tome je li grad takav kako se sa slike vidi ili je ipak uređen i ima imena ulica i prohodan za dvosmjerni saobraćaj.
Pozdrav kolegi Semsudinu što se tiče grada Prizrena on je takav kakav je i na slici ima svakakvih ulica od dvosmjernih do jednosmjernih kao i u svim gradovima, Prizren ja stari carski grad a ja sam ga upoznao uzduž i poprijeko jer sam dosta vozio kao dežurni vozač u kasarni a što se tiče kasnije gradnje primjetio sam da se dosta proširio nego za moje vrijeme služenja.
Na vrh Go down
Mister Havana
Vodnik
Vodnik
Mister Havana

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) - Page 13 Icon_minitime22.02.15 21:04

Eh, godine su prošle pune muka, kako smo nekada pevali. Vreme haosa i bezumlja ostavilo je traga posvuda. Svuda je bilo divlje gradnje, pa, kao što se vidi i uPrizrenu. Ipak, u centru je Prizren zadržao onaj svoj stari šarm koji svi pamtimo i još uvek se dobro drži. Svoje godine dobro nosi.
Na vrh Go down
Mister Havana
Vodnik
Vodnik
Mister Havana

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) - Page 13 Icon_minitime22.02.15 21:12

Evo jedne fine panorame:

Na vrh Go down
slavonski brod
Podporučnik
Podporučnik
slavonski brod

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Slavonski Brod

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) - Page 13 Icon_minitime23.02.15 20:15

Mister Havana (citat):
Eh, godine su prošle pune muka, kako smo nekada pevali. Vreme haosa i bezumlja ostavilo je traga posvuda. Svuda je bilo divlje gradnje, pa, kao što se vidi i uPrizrenu. Ipak, u centru je Prizren zadržao onaj svoj stari šarm koji svi pamtimo i još uvek se dobro drži. Svoje godine dobro nosi.

Malo da nadopunim kolegu Havanu što se tiče samog centra Prizrena da je zadržao stari šarm vidi se i po Šadrvanu koji je renoviran ali je ostao sa sličnim osobinama / prugasti stoljnaci / na stolovima. E koliko smo puta uzdisali za djevojkama kada smo sjedili sa drugovima uz piće a one mlade, zgodne i koketiraju a mi mladi puni elana i života pogledima pratimo njihove pokrete od prednjice do stražnjice. affraid affraid
Na vrh Go down
Sponsored content

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) - Page 13 Icon_minitime

Na vrh Go down

Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)
Na vrh 
Stranica 13/20Idi na stranicu : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20  Next
 Similar topics
-
» Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (peti dio teme)
» Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme)
» Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (prvi dio teme)
» Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (četvrti dio teme)
» Ramiz Sadiku Prizren 90/91