FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
PV BROJ POSTOVA: : 1119 ČLAN OD: : 2014-08-31 DOB : 57 Slavonski Brod
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) 11.02.15 21:07
Halo drugari Prizrenci izgleda da ste u bojkotu pojedinci se izgubili ni traga niti glasa
sarentica Gušter
BROJ POSTOVA: : 81 ČLAN OD: : 2013-12-25 DOB : 54 Bugojno
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) 11.02.15 22:19
slavonski brod (citat):
Halo drugari Prizrenci izgleda da ste u bojkotu pojedinci se izgubili ni traga niti glasa
Tu smo svi na broju druže Slavonski,samo smo se malo primirili i iz potkrajka malo ćitamo i gledamo.Evo jedna slika da se malo ponovi gradivo.Pozdrav za ekipu iz Prizrena,mnogo smo jaki..... [You must be registered and logged in to see this image.]
sarentica Gušter
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) 11.02.15 22:22
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) 12.02.15 17:13
sarentica (citat):
slavonski brod (citat):
Tu smo svi na broju druže Slavonski,samo smo se malo primirili i iz potkrajka malo ćitamo i gledamo.Evo jedna slika da se malo ponovi gradivo.Pozdrav za ekipu iz Prizrena,mnogo smo jaki..... [You must be registered and logged in to see this image.]
Drago mi je kolega da ste tu negdje slika ti je za pohvalu ali nisam navikao da ste mi u prikrajku te da promatrate iz skloništa, uvijek ste mi aktivni ali neka sigurno malo utječe ovo vrijeme na raspoloženje i aktivnosti. Nema veze ima nas koji smo aktivni ali i vi ostali aktivirati ćete se kada dođu ljepši dani koji su pred nama
Djida Zastavnik I klase
PV BROJ POSTOVA: : 972 ČLAN OD: : 2013-04-05
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) 12.02.15 18:22
slavonski brod (citat):
Evo mene Druže Slavonski,kad god nađem slobodnog vremena tu sam sa vama,na sad već obavezno druženje o našem Prizrenu. Možda sam i zavistan postao jer kad god sednem za komp ukucam prvo Jna forum . Drago mi je i uvek se radujem novim članovima Prizrenske družine,a sa nestrpljenjem očekujem povratak DINOSAURUSA. Pozdrav svim PRIZRENSKIM DRUGOVIMA
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) 12.02.15 18:27
slavonski brod (citat):
Drago mi je kolega da ste tu negdje slika ti je za pohvalu ali nisam navikao da ste mi u prikrajku te da promatrate iz skloništa, uvijek ste mi aktivni ali neka sigurno malo utječe ovo vrijeme na raspoloženje i aktivnosti. Nema veze ima nas koji smo aktivni ali i vi ostali aktivirati ćete se kada dođu ljepši dani koji su pred nama
Za ove lepše dane i optimizam PLUS Druže SLAVONSKI .
Djida Zastavnik I klase
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) 12.02.15 18:38
Odlično druže Dejane,baš mi je drago da si ponovo ovde na forumu STARI DRUŽE
slavonski brod Podporučnik
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) 12.02.15 19:27
Kolega Djida nisi jedini koji kada upali laptop ili kompjuter prvo i osnovno pravilo logiranje na forum vojnika JNA da vidim da li ima kakvih novosti i ima li novih kolega na forumu. Tako po par puta na dan jer sam u mogućnosti da i na poslu mogu pristupiti internetu kada se uhvati vremena od sastanaka i obveza malo okrijepiti dušu forumom.
PORUCNIK Pukovnik
NA VZ VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 10461 ČLAN OD: : 2014-08-01 DOB : 62 Bijelo Polje
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) 12.02.15 20:00
Zna li neko starjesinu Kucevic Sinana iz garnizona Prizren? Dok je bila JNA, mogao je biti u cinu potporucnika do kapetana...
_________________ Bili smo veca 'gospoda' dok smo bili 'drugovi', nego sto smo drugovi, sad, kad smo gospoda. porucnik ness
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) 12.02.15 20:39
PORUCNIK (citat):
Zna li neko starjesinu Kucevic Sinana iz garnizona Prizren? Dok je bila JNA, mogao je biti u cinu potporucnika do kapetana...
Takvog prezimena ne sjećam se za vrijeme mog služenja vojnog roka, jedino ako znaš koji rod vojske bi mogao biti možda se netko od Prizrenaca sjeti. Pozdrav
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) 12.02.15 21:04
slavonski brod (citat):
PORUCNIK (citat):
Takvog prezimena ne sjećam se za vrijeme mog služenja vojnog roka, jedino ako znaš koji rod vojske bi mogao biti možda se netko od Prizrenaca sjeti. Pozdrav
Malo sam pregledao internet i pronašao da ti je Kučević Sinan bio u T.Mitrovici 1988/89. Imaš na forumu jedinice JNA na Kosovu i Metohiji stranica 3 pa pokušaj tamo više saznati o prijatelju vojnici pišu o njemu riječi pohvala ako se radi o istome.
Naslov: Re: Jedinice JNA na Kosovu i Metohiji [You must be registered and logged in to see this image.]15.02.12 16:26
frabrne je napisao/la:ja sam bio septembarac 88/89 i u mitrovici nije bilo tenkovske cete. bile su tri pjesadijske cete, had, mmbb , veza i pozadina a kasnije je iz pristine prebacena jedna ceta vojne policije te jedna ceta tenkova iz nisa . kasarna meto barjaktari u mitrovici je zajedno s kasarnom u peci ratomir mihajlovic- cuk sacinjavala 125 motoriziranu brigadu, u peci je bila smjestena tenkovska ceta t-34, izvidjaci, i nesto pjesadije. pod kasarnu su jos pripadala skladista u svinjarama i sipovu te radio relejni centar mokra gora, dok je skladiste "stara stanica" i jos jedno cijeg se imena trenutno nemogu sjetiti (nalazilo se s desne strane kada se islo prema svinjarama) kao i remontni centar bile samostalne jedinice. Bilo je to skladište municije, VP7796 Bair ako sam se dobro setio broja VP [You must be registered and logged in to see this image.] Bombardovano je 1999. godine od strane NATO alijanse. Inače i ja sam bio septembarac 88/89 u Titovoj Mitrovici, komandir voda potporučnik Kučević Sinan, komandir čete kapetan Hajduković Dragan i komandant (...) kapetan prve klase Plavšić.
MikiJovanovic Džomba
BROJ POSTOVA: : 196 ČLAN OD: : 2013-12-01 DOB : 49 jug srbije
Naslov komentara: ramiz sadiku 12.02.15 21:38
Hteo bi se zahvaliti Sarentici za ovu predivnu sliku.U ovoj beloj hali sam sluzio vojni rok to je radionica tehnickog odrzavanja,prenesite dinosaurusu pozdrav i neka preda ruter na popravci u prizrenskom servisu ubrzacu preko reda da se sto pre javi na PROZIVKU.POZDRAV PRIZRENCI SAMO OPUSTENO.
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) 13.02.15 15:16
MikiJovanovic (citat):
Hteo bi se zahvaliti Sarentici za ovu predivnu sliku.U ovoj beloj hali sam sluzio vojni rok to je radionica tehnickog odrzavanja,prenesite dinosaurusu pozdrav i neka preda ruter na popravci u prizrenskom servisu ubrzacu preko reda da se sto pre javi na PROZIVKU.POZDRAV PRIZRENCI SAMO OPUSTENO.
Miki poruku prenesem kolegi Dinosaurusu a što se tiče rutera najbolje će biti da netko ode kod kolege i da otkloni zastoje rada interneta.
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) 15.02.15 10:40
Koliko mi se čini pojedine kolege dobile zabranu posjeta foruma od supruga kao kad su bili vojnici ako bi dobili zabranu izlaska u grad. Toga kod nas u izviđačkoj četi nije bilo ali za ostale pripadnike i njihove postrojbe ne znam
Djida Zastavnik I klase
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) 15.02.15 13:30
Djida (citat):
slavonski brod (citat):
Ej Prizrenci moji,vidite da sam za nadu u lepše dane i za optomizam dobio MINUS . Kao što neko reče neprijatelj ne spava,i smeta mu vera u lepše dane . Takvom članu foruma ipak veliki pozdrav,da znam ko je dao bih mu plus. [You must be registered and logged in to see this image.]
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) 15.02.15 18:43
Djida (citat):
Djida (citat):
slavonski brod (citat):
Ej Prizrenci moji,vidite da sam za nadu u lepše dane i za optomizam dobio MINUS . Kao što neko reče neprijatelj ne spava,i smeta mu vera u lepše dane . Takvom članu foruma ipak veliki pozdrav,da znam ko je dao bih mu plus. [You must be registered and logged in to see this image.]
A konačno nakon par dana da se netko pojavio ali moj kolega Djida tebi svaka čast na slikama koje objaviš jer te slike nas podsjećaju na provedene dane u Prizrenu. Bili smo mladost koja je bila puna emocija, volje i hrabrosti za domovinu u kojoj smo živjeli i radili, a napokon i služili domovini. Pozdrav kolegama iz Prizrena najjači smo i najbolji forumaši.........................................
Djida Zastavnik I klase
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) 15.02.15 19:28
Druže Slavonski,plus za moralnu podršku. Podsećaš me na Druga Dinosaurusa.... Što se tiče Prizrena i mladosti,rekao bi da su emocoje tek sada proradile,posle dvadeset i kusur godina. Prisećamo se i jedni drugima pomažemo u osvežavanju događaja i likova naše mladosti u JNA. Nekolicini nas ne manjka ni volja....ama baš isto kao osamdeset i neke u Prizrenu. [You must be registered and logged in to see this image.]POZDRAV SVIM VOJNICIMA PRIZRENA
miro81 Džomba
BROJ POSTOVA: : 136 ČLAN OD: : 2015-01-08 DOB : 63 Ljubljana
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) 15.02.15 19:39
Djida Fotke su Ti super! Boze moj sto nastalo iz nase kasarne
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) 15.02.15 20:04
Djida (citat):
Druže Slavonski,plus za moralnu podršku. Podsećaš me na Druga Dinosaurusa.... Što se tiče Prizrena i mladosti,rekao bi da su emocoje tek sada proradile,posle dvadeset i kusur godina. Prisećamo se i jedni drugima pomažemo u osvežavanju događaja i likova naše mladosti u JNA. Nekolicini nas ne manjka ni volja....ama baš isto kao osamdeset i neke u Prizrenu. [You must be registered and logged in to see this image.]POZDRAV SVIM VOJNICIMA PRIZRENA
Druže Djida pa mi izviđači uvijek smo mislili kao jedan pod parolom " svi za jednog jedan za sve ". Slike su ti za pohvalu a što uradiše on našeg paviljona i kasarne. Što se tiče emocija one su uvijek u meni vladale ali jbg sjeba nam se država i hvala Bogu da smo ostali živi i zdravi te da se nakon toliko godina prisjetiš kolega koji su s tobom dijelili da je bilo potrebno i posljednju mrvicu kruha.
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) 15.02.15 20:12
miro81 (citat):
Od svih nas forumaša nas par smo aktivni i ne odustajemo ali uskoro se i moj kolega Dinosaurus pridružuje.
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) 15.02.15 20:28
Evo malo sam se više posvetio forumu pa sam pregledavao teme ostalih korisnika ali nisam primjetio da je netko toliko aktivan kao mi Prizrenci jer već smo polovicu trećeg dijela teme uspješno savladali. Drugovi i kolege naprijed
miro81 Džomba
BROJ POSTOVA: : 136 ČLAN OD: : 2015-01-08 DOB : 63 Ljubljana
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) 15.02.15 20:50
slavonski brod (citat):
Evo malo sam se više posvetio forumu pa sam pregledavao teme ostalih korisnika ali nisam primjetio da je netko toliko aktivan kao mi Prizrenci jer već smo polovicu trećeg dijela teme uspješno savladali. Drugovi i kolege naprijed
Pa kako se u Sloveniji veli:vsi za enega,eden za vse!!!
Djida Zastavnik I klase
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) 15.02.15 22:03
[You must be registered and logged in to see this image.] Tako je Slavonski,Miro.....za sve vas jedna fotka direkt iz NAŠE KASARNE RAMIZ SADIKU .
ercov54 Kapetan
Medalja za VZ Jubilarna Medalja 7 g. PV BROJ POSTOVA: : 3740 ČLAN OD: : 2013-12-01
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) 15.02.15 23:02
Djida (citat):
Uz svo postovanje za rad i uspesnost momka Prizrena, jasam uvek sa vama,ali kad vec secanje na Dinosaurusa,dali neko zna sta se desava sa momkom.Nesto tu nije ok.Dali samo komp u pitanju ili
Djida Zastavnik I klase
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) 16.02.15 12:18
slavonski brod (citat):
miro81 (citat):
Od svih nas forumaša nas par smo aktivni i ne odustajemo ali uskoro se i moj kolega Dinosaurus pridružuje.
Za skoro pridruživanje Druga Dinosaurusa i povratak u Prizrensku brigadu.......PLUS TEBI DRUŽE SLAVONSKI .
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) 16.02.15 16:40
ercov54 (citat):
Djida (citat):
Uz svo postovanje za rad i uspesnost momka Prizrena, jasam uvek sa vama,ali kad vec secanje na Dinosaurusa,dali neko zna sta se desava sa momkom.Nesto tu nije ok.Dali samo komp u pitanju ili
Kolega Ercov mog najboljeg kolegu Dinosaurusa pati problem mijenjali mu ruter i od tada ima problema sa konekcijom na internet. Pozdrav veliki svima u ime kolege Dinosaurusa s poruku uskoro se vraćam:
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) 16.02.15 16:42
Djida (citat):
slavonski brod (citat):
miro81 (citat):
Za skoro pridruživanje Druga Dinosaurusa i povratak u Prizrensku brigadu.......PLUS TEBI DRUŽE SLAVONSKI .
Kolega Djida i tebi veliki plus od mene na podršci dok se ostali ne razbude
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) 16.02.15 16:44
miro81 (citat):
slavonski brod (citat):
Pa kako se u Sloveniji veli:vsi za enega,eden za vse!!!
Živio kolega Miro mora netko biti aktivan i u Sloveniji samo naprijed druže..
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) 16.02.15 16:45
Djida (citat):
[You must be registered and logged in to see this image.] Tako je Slavonski,Miro.....za sve vas jedna fotka direkt iz NAŠE KASARNE RAMIZ SADIKU .
Hvala kolega na slici i pogledu na našu kasarnu
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) 18.02.15 19:59
Kolege imate velike pozdrave od Dinosaurusa koji s teškom mukom otklanja probleme s internetom sve vas pozdravlja i nada se brzom povratku u kasarnu.
Mister Havana Vodnik
BROJ POSTOVA: : 446 ČLAN OD: : 2014-07-11
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) 19.02.15 0:33
Evo i mene da popunim brojno stanje. Pozdrav dežurnima na forumu uz jednu lepu zimsku razglednicu.
Pa napokon da se netko javi dežurnima u kasarni, dosta je bilo spavanja krenulo buđenje!! Pozdrav za kolegu Havanu...
MikiJovanovic Džomba
BROJ POSTOVA: : 196 ČLAN OD: : 2013-12-01 DOB : 49 jug srbije
Naslov komentara: ramiz sadiku 19.02.15 19:51
Evo i mene da se javim DOF-u u kasarni.Dali su Djida i Dinosaurus na vanredno tj na REDOVNO odsustvo .POZDRAV PRIZRENCI
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) 19.02.15 20:08
MikiJovanovic (citat):
Evo i mene da se javim DOF-u u kasarni.Dali su Djida i Dinosaurus na vanredno tj na REDOVNO odsustvo .POZDRAV PRIZRENCI
Dinosaurus ja na nagradnom odsustvu + redovno + vanredno odsustvo a Djida se povremeno javi.
sarentica Gušter
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) 19.02.15 21:02
Evo da se i ja prijavim,još jednom da iskoristim priliku da pozdravim vrijednu ekipu iz Prizrena... [You must be registered and logged in to see this image.]
ercov54 Kapetan
Medalja za VZ Jubilarna Medalja 7 g. PV BROJ POSTOVA: : 3740 ČLAN OD: : 2013-12-01
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) 19.02.15 22:48
Вишеград крај Призрена или Стара тврђава[You must be registered and logged in to see this image.]
Mister Havana Vodnik
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) 20.02.15 2:46
Obično se naš Prizren namesti da ga slikaju sa tvrđave. Evo ga malo iz druge perspektive,a i tvrđava se vidi cela.
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) 20.02.15 2:51
Izvinjavam se zbog dupliranja posta. Ne znam kako sam to izveo, nešto me zeza miš, pa pretpostavljam da je to razlog. A ne mogu da ga obrišem, pa molim moderatore da to učine. Hvala.
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) 20.02.15 19:10
Krenulo buđenje poslije zimskog perioda / redovno, vanredno, nagradno odsusuto / još samo da se ostale kolege vrate pa da budemo aktivni kao i do sada.
Mister Havana Vodnik
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) 20.02.15 21:41
Opravdanje prihvaćamo samo nemojte sada ponovo da se uspavate kolege!!
Djida Zastavnik I klase
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) 21.02.15 19:24
Drugovi vojnici,evo javljam se ja. Objasnio sam u nekom predhodnom pisanju da sam kao i većina vas postao zavisnik od ovog foruma i uvek kad imam vremena svratim do našeg grada Prizrena. Naš rad u zadnje vreme se pretvorio samo u pozdravljanje,pa zato imam jedan predlog. Ajmo da se prisetimo nekog konkretnog događaja,lika iz Jna i Prizrena. Meni je u prethodnom periodu najviše refrešovao sećanje drug Vargas sa kolekcijom fotografija. Pomenuo bi i druga Slobu mog sapatnika pošto smo posle obuke u Kičevu zajedno došli u Prizren sa njegovom kolekcijom slika. U ovim zimskim danima ja se uvek prisetim Prizrena kad se brijam pre posla. Setim se hladne vode,onih korita koji su više za stoku nego za ljude,a napolju steže li ga steže minus. Imam utisak da sam od tih dana zamrzeo brijanje . Izvinite na gornjoj sugestiji,dobronamerna je i konstruktivna videćete. Živeli drugovi od Vardara do Triglava,preko PRIZRENA [You must be registered and logged in to see this image.]
Mister Havana Vodnik
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) 21.02.15 23:35
Bilo bi zaista lepo da imamo još fotografija. Ja na žalost nemam. Onu jednu, "zvaničnu" sam već objavio. Žao mi je što smo baš striktno poštovali zabranu o fotografisanju u krugu kasarne. Jbg, bili smo dobra vojska.
Mister Havana Vodnik
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) 21.02.15 23:37
Za utehu, evo još jedne fotke Prizrena sa tvrđave.
Pozdrav.Gledajući Prizren iz ove postavljene perspektive ima se osjećaj ili slika vara da je grad rađen tj.širio se na divlje bez plana ulica i dosta gust tako da su uličice male ili ih nema.Pa volio bih čuti mišljenja o tome je li grad takav kako se sa slike vidi ili je ipak uređen i ima imena ulica i prohodan za dvosmjerni saobraćaj.
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) 22.02.15 18:47
semsudin (citat):
Mister Havana (citat):
Obično se naš Prizren namesti da ga slikaju sa tvrđave. Evo ga malo iz druge perspektive,a i tvrđava se vidi cela.
Pozdrav.Gledajući Prizren iz ove postavljene perspektive ima se osjećaj ili slika vara da je grad rađen tj.širio se na divlje bez plana ulica i dosta gust tako da su uličice male ili ih nema.Pa volio bih čuti mišljenja o tome je li grad takav kako se sa slike vidi ili je ipak uređen i ima imena ulica i prohodan za dvosmjerni saobraćaj.
Pozdrav kolegi Semsudinu što se tiče grada Prizrena on je takav kakav je i na slici ima svakakvih ulica od dvosmjernih do jednosmjernih kao i u svim gradovima, Prizren ja stari carski grad a ja sam ga upoznao uzduž i poprijeko jer sam dosta vozio kao dežurni vozač u kasarni a što se tiče kasnije gradnje primjetio sam da se dosta proširio nego za moje vrijeme služenja.
Mister Havana Vodnik
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) 22.02.15 21:04
Eh, godine su prošle pune muka, kako smo nekada pevali. Vreme haosa i bezumlja ostavilo je traga posvuda. Svuda je bilo divlje gradnje, pa, kao što se vidi i uPrizrenu. Ipak, u centru je Prizren zadržao onaj svoj stari šarm koji svi pamtimo i još uvek se dobro drži. Svoje godine dobro nosi.
Mister Havana Vodnik
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) 22.02.15 21:12
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) 23.02.15 20:15
Mister Havana (citat):
Eh, godine su prošle pune muka, kako smo nekada pevali. Vreme haosa i bezumlja ostavilo je traga posvuda. Svuda je bilo divlje gradnje, pa, kao što se vidi i uPrizrenu. Ipak, u centru je Prizren zadržao onaj svoj stari šarm koji svi pamtimo i još uvek se dobro drži. Svoje godine dobro nosi.
Malo da nadopunim kolegu Havanu što se tiče samog centra Prizrena da je zadržao stari šarm vidi se i po Šadrvanu koji je renoviran ali je ostao sa sličnim osobinama / prugasti stoljnaci / na stolovima. E koliko smo puta uzdisali za djevojkama kada smo sjedili sa drugovima uz piće a one mlade, zgodne i koketiraju a mi mladi puni elana i života pogledima pratimo njihove pokrete od prednjice do stražnjice.
Sponsored content
Naslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)