FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991

Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories

HomeEventsRegistracijaLogin

Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)

Go down 
+21
LUPE44
semsudin
PORUCNIK
DejanDjergovic
lacoš
miro81
Tvrdy
alexandar
SveJug
MikiJovanovic
ari gorozup
sarentica
Max Blitz
Tonča
ercov54
slavonski brod
Mister Havana
vargas
dinosaurus
Gringo
Djida
25 posters
Idi na stranicu : 1, 2, 3 ... 10 ... 20  Next
AutorPoruka
Djida
Zastavnik I klase
Zastavnik I klase

Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 972
ČLAN OD: : 2013-04-05

Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Empty
KomentarNaslov komentara: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Icon_minitimeTue Sep 23, 2014 8:32 pm

dinosaurus (citat):
Djida (citat):
[You must be registered and logged in to see this image.]
Evo još jedne gde se vidi razrušeni paviljon u pozadini.
Djida,koji je ovo deo??
Ovo je Dinosauruse iznad kuhinje i iznad paviljona graničara,ja mislim da je staza koja vodi od komande stana prema velikoj zgradi i pisti.
Ima vidiš krivina udesno i otprilike se spaja naniže sa putićem što vodi od glavne piste do kuhinje.
Na vrh Go down
Gringo
Kapetan
Kapetan
Gringo

BROJ POSTOVA: : 3705
ČLAN OD: : 2011-09-29

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Icon_minitimeTue Sep 23, 2014 8:39 pm

dinosaurus (citat):
Uputi ih prijatelju na ovaj forum...da malo proćaskamo Very Happy[You must be registered and logged in to see this image.]
I ja bih to htio!!!!!! stražar

Kapetan I klase
Kapetan I klase

BROJ POSTOVA: : 4064
ČLAN OD: : 2013-10-10
M(j)esto Beograd

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Icon_minitimeTue Sep 23, 2014 8:39 pm

Djida,izgleda kao da je na mestu gde su parkirana vozila,nekada bio granični paviljon?
Na vrh Go down
Djida
Zastavnik I klase
Zastavnik I klase

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Icon_minitimeTue Sep 23, 2014 8:50 pm

dinosaurus (citat):
Djida,izgleda kao da je na mestu gde su parkirana vozila,nekada bio granični paviljon?
Moguće prijatelju,mada ja mislim da je to slikano poviše paviljona,nisam ni ja siguran.
Kad vidim ovakvu fotografiju,ja se polako prisećam i vrtim film u glavi iako je prošlo dosta godina kada smo okrenuli leđa kasarni i pošli kućama.
Na vrh Go down
vargas
Mladji Vodnik
Mladji Vodnik

Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 374
ČLAN OD: : 2013-05-29
DOB : 56
M(j)esto Ludbreg

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Icon_minitimeTue Sep 23, 2014 10:19 pm

Ako ste gledali iz smjera paviljona graničara ravno ispred vas je bio stari srušeni paviljon. Znači, ove igračke sparkirane su nasuprot kuhinje i restorana, tu je ranije bila zelena površina, a iznad nje je išla ulica kraj onih zgrada gdje je bila i vojna policija. Tamo je služio kao oficir jedan moj "zemo"(čina mu se više ne sjećam) Varaždinac Kontrac Antun. Znao se provozati na njihovom Moto-Guzziju 350, što je u to doba bio moj san nad snovima. Dao bi im cijeli granični paviljon samo za jednu vožnju.[You must be registered and logged in to see this image.]
Na vrh Go down
Mister Havana
Vodnik
Vodnik
Mister Havana

BROJ POSTOVA: : 446
ČLAN OD: : 2014-07-11

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Icon_minitimeTue Sep 23, 2014 10:31 pm

Djida (citat):
dinosaurus (citat):
Moguće prijatelju,mada ja mislim da je to slikano poviše paviljona,nisam ni ja siguran.
Kad vidim ovakvu fotografiju,ja se polako prisećam i vrtim film u glavi iako je prošlo dosta godina kada smo okrenuli leđa kasarni i pošli kućama.
Malo mi je nelogičan položaj paviljona. Ili je moguće da je ipak ovo zadnji deo paviljona, a da je ono brdašce sravnjeno?
Na vrh Go down
dinosaurus
Kapetan I klase
Kapetan I klase

M(j)esto Beograd

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Icon_minitimeTue Sep 23, 2014 10:40 pm

Miki je pomenuo da je deo gde je nekada bio park,preko puta kantine,poravnat i napravljen parking ili tako nešto..
Na slici se vidi par stabala koji su ostali...mislim da je iza zadnjeg vozila nekada išao put ka komandi garnizona...
Na vrh Go down
Mister Havana
Vodnik
Vodnik
Mister Havana

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Icon_minitimeTue Sep 23, 2014 10:45 pm

dinosaurus (citat):
Miki je pomenuo da je deo gde je nekada bio park,preko puta kantine,poravnat i napravljen parking ili tako nešto..
Na slici se vidi par stabala koji su ostali...mislim da je iza zadnjeg vozila nekada išao put ka komandi garnizona...
da, mene je zbunjivao najviši, polukružni eo paviljona. kada se malo bolje pogleda, vidi se da je krov razrušen pa se taj deo "providi".
Mislim da si u pravu.
Na vrh Go down
Mister Havana
Vodnik
Vodnik
Mister Havana

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Icon_minitimeTue Sep 23, 2014 10:48 pm

Ali to što su uništili parkić i ravnali brdašca mi je sumanuto. To je davalo poseban šmek i lepotu kasarni. Neke od najlepših trenutaka u vojsci sam proveo na brdašcetu iznad starog paviljona, u parkiću preko puta kantine, pa i u letnjim učionicama ispod piste. Hladovina, mir (relativan), lepota...
Na vrh Go down
dinosaurus
Kapetan I klase
Kapetan I klase

M(j)esto Beograd

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Icon_minitimeTue Sep 23, 2014 10:49 pm

Mister Havana (citat):
da, mene je zbunjivao najviši, polukružni eo paviljona. kada se malo bolje pogleda, vidi se da je krov razrušen pa se taj deo "providi".
Mislim da si u pravu.

Havana, parkić je bio deo kasarne koji smo mi sredjivali...zato mi deluje poznato... Laughing
Na vrh Go down
dinosaurus
Kapetan I klase
Kapetan I klase

M(j)esto Beograd

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Icon_minitimeTue Sep 23, 2014 10:53 pm

Mister Havana (citat):
Ali to što su uništili parkić i ravnali brdašca mi je sumanuto. To je davalo poseban šmek i lepotu kasarni. Neke od najlepših trenutaka u vojsci sam proveo na brdašcetu iznad starog paviljona, u parkiću preko puta kantine, pa i u letnjim učionicama ispod piste. Hladovina, mir (relativan), lepota...

Tačno,dva naj lepša dela kasarne za opuštanje,meni lično deo ispod letnje učionice,,,
Na vrh Go down
Mister Havana
Vodnik
Vodnik
Mister Havana

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Icon_minitimeTue Sep 23, 2014 10:53 pm

Pivo iz kantine i napolitanke koje deliš sa saborcem sedeći na travi. Neprocenjivo... Smile
Na vrh Go down
dinosaurus
Kapetan I klase
Kapetan I klase

M(j)esto Beograd

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Icon_minitimeTue Sep 23, 2014 10:57 pm

Da,znali smo visiti i po gelenderima uz kiosk dok nas oficiri ne bi rasterali....valjda nije bilo primereno tako šljokati za vojnike JNA Very Happy
Na vrh Go down
Mister Havana
Vodnik
Vodnik
Mister Havana

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Icon_minitimeTue Sep 23, 2014 11:02 pm

I brdašce iznad starog paviljona je bilo zanimljivo. Pomalo skrovito, ušuškano, sa žbunjem i drvećem, dušu dalo za hvatanje krivine. Very Happy Tu je već bilo malo primerenije hvatati zjala i cevčiti pivdžone.
Na vrh Go down
dinosaurus
Kapetan I klase
Kapetan I klase

M(j)esto Beograd

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Icon_minitimeTue Sep 23, 2014 11:05 pm

Mister Havana (citat):
I brdašce iznad starog paviljona je bilo zanimljivo. Pomalo skrovito, ušuškano, sa žbunjem i drvećem, dušu dalo za hvatanje krivine. Very Happy Tu je već bilo malo primerenije hvatati zjala i cevčiti pivdžone.
Very Happy Tu sam napisao prvo pismo iz JNA...i proklinjao onog geja iz vojnog odseka što me poslao u Prizren..
Na vrh Go down
Mister Havana
Vodnik
Vodnik
Mister Havana

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Icon_minitimeTue Sep 23, 2014 11:08 pm

Reklo bi se da su ti likovi iz vojnih odseka redovno štucali, zajedno sa ženskim članovima njihove familije.

Very Happy
Na vrh Go down
Mister Havana
Vodnik
Vodnik
Mister Havana

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Icon_minitimeTue Sep 23, 2014 11:10 pm

Ali evo, summa summarum, sva sranja iz JNA nam sad dođu drage uspomene. Maheri to zovu "optimizmom pamćenja".
Na vrh Go down
dinosaurus
Kapetan I klase
Kapetan I klase

M(j)esto Beograd

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Icon_minitimeTue Sep 23, 2014 11:17 pm

Mister Havana (citat):
Reklo bi se da su ti likovi iz vojnih odseka redovno štucali, zajedno sa ženskim članovima njihove familije.

Very Happy

Možda u početku,posle mi je bilo ok..
Sedeo je  ledjima okrenut šalteru i pričao sa nekom ribicom...
Kada sam mu lupio po prozorčetu,okrenuo se,uzeo moj poziv
nešto prelistavao i reče PRIZREN...a ribica onako sažaljivo..''što baš on''
Ma neka ide...reče gey i okrete se opet ka njoj...
Upamtio sam dobro.. Very Happy
Na vrh Go down
dinosaurus
Kapetan I klase
Kapetan I klase

M(j)esto Beograd

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Icon_minitimeTue Sep 23, 2014 11:20 pm

Mister Havana (citat):
Ali evo, summa summarum, sva sranja iz JNA nam sad dođu drage uspomene. Maheri to zovu "optimizmom pamćenja".

Kažu,kada čovek počne da prebira po uspomenama...to je siguran znak da je omatorio lol!
Na vrh Go down
Gringo
Kapetan
Kapetan
Gringo

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Icon_minitimeWed Sep 24, 2014 5:07 pm

dinosaurus (citat):
Mister Havana (citat):
Very Happy Tu sam napisao prvo pismo iz JNA...i proklinjao onog geja iz vojnog odseka što me poslao u Prizren..
Ma nisi ti takav čovjek...to si samo mislio..... ponekad lol!

Podporučnik
Podporučnik
slavonski brod

Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 1119
ČLAN OD: : 2014-08-31
DOB : 57
M(j)esto Slavonski Brod

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Icon_minitimeWed Sep 24, 2014 9:14 pm

dinosaurus (citat):
Mister Havana (citat):

Kažu,kada čovek počne da prebira po uspomenama...to je siguran znak da je omatorio lol!

Ne daj se generacijo što si vino što si žene tako rano odbacio mlad si da ti život vene ne daj se generacijo!!!!! elephant
Na vrh Go down
dinosaurus
Kapetan I klase
Kapetan I klase

M(j)esto Beograd

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Icon_minitimeWed Sep 24, 2014 9:26 pm

slavonski brod (citat):

Ne daj se generacijo što si vino što si žene tako rano odbacio mlad si da ti život vene ne daj se generacijo!!!!! elephant

Ko kaže da sam vino odbacio Very Happy Very Happy...nisam još..!!!!...šta beše drugo?? Rolling Eyes
Na vrh Go down
dinosaurus
Kapetan I klase
Kapetan I klase

M(j)esto Beograd

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Icon_minitimeWed Sep 24, 2014 9:56 pm

Na vrh Go down
dinosaurus
Kapetan I klase
Kapetan I klase

M(j)esto Beograd

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Icon_minitimeWed Sep 24, 2014 9:58 pm

Na vrh Go down
Gringo
Kapetan
Kapetan
Gringo

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Icon_minitimeThu Sep 25, 2014 5:54 am

dinosaurus (citat):
slavonski brod (citat):

Ko kaže da sam vino odbacio Very Happy Very Happy...nisam još..!!!!...šta beše drugo?? Rolling Eyes
Ma..... nešto više nevažno...... lol!

Kapetan I klase
Kapetan I klase

M(j)esto Beograd

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Icon_minitimeThu Sep 25, 2014 10:59 pm

Gringo (citat):
Ma..... nešto više nevažno...... lol!

Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Medalja za Vojne Zasluge Medalja za VZ
Jubilarna Medalja 7 g. Jubilarna Medalja 7 g.
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 3740
ČLAN OD: : 2013-12-01

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Icon_minitimeThu Sep 25, 2014 11:24 pm

Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Icon_minitimeThu Sep 25, 2014 11:45 pm

ПРИЗРЕН, ГРОБ ЦАРА ДУШАНА

Гробно место цара Душана у цркви Светих Архангела код Призрена, посмртни остаци касније пренети у цркву Светог Марка на Ташмајдану у Београд[You must be registered and logged in to see this image.]
Na vrh Go down
dinosaurus
Kapetan I klase
Kapetan I klase

M(j)esto Beograd

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Icon_minitimeThu Sep 25, 2014 11:48 pm

Pravi prijatelj Prizrena...sa pravom razglednicom..+

Very Happy a moram i da prepravim..Preduhitrio si me prijatelju,svaka čast...sjajna slika iz istorije Prizrena
Na vrh Go down
dinosaurus
Kapetan I klase
Kapetan I klase

M(j)esto Beograd

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Icon_minitimeFri Sep 26, 2014 5:32 pm

Na vrh Go down
dinosaurus
Kapetan I klase
Kapetan I klase

M(j)esto Beograd

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Icon_minitimeFri Sep 26, 2014 5:34 pm

Na vrh Go down
dinosaurus
Kapetan I klase
Kapetan I klase

M(j)esto Beograd

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Icon_minitimeFri Sep 26, 2014 5:44 pm

Niz ulicu i pravo u Šadrvan...

Na vrh Go down
dinosaurus
Kapetan I klase
Kapetan I klase

M(j)esto Beograd

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Icon_minitimeFri Sep 26, 2014 5:45 pm

Na vrh Go down
dinosaurus
Kapetan I klase
Kapetan I klase

M(j)esto Beograd

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Icon_minitimeFri Sep 26, 2014 5:48 pm

Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Icon_minitimeFri Sep 26, 2014 10:08 pm

Izgleda prijatelju dobro stojis sa istorijom,zasluzuje to i vecu ocenu od +,ali sta da se radi,bar da znas da se trud ceni:study:cheerssunny
Na vrh Go down
Djida
Zastavnik I klase
Zastavnik I klase

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Icon_minitimeFri Sep 26, 2014 10:16 pm

Evo da i ja dam doprinos temi,gledam nešto ovu Prizrensku kaldrmu,pa se pitam dal su neku kocku na slici zgazile naše vojničke cipele Question
E Prizrene,NAŠ PRIZRENE salutiranje
Na vrh Go down
Djida
Zastavnik I klase
Zastavnik I klase

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Icon_minitimeFri Sep 26, 2014 10:18 pm

dinosaurus (citat):
PLUSSSSSSSSS,UH KAKO JE LEPO cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers
Na vrh Go down
dinosaurus
Kapetan I klase
Kapetan I klase

M(j)esto Beograd

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Icon_minitimeFri Sep 26, 2014 10:28 pm

Djida (citat):

Evo da i ja dam doprinos temi,gledam nešto ovu Prizrensku kaldrmu,pa se pitam dal su neku kocku na slici zgazile naše vojničke cipele Question
E Prizrene,NAŠ PRIZRENE salutiranje

Vazda prijatelju.što bi stari rekli... Very Happy
Na vrh Go down
dinosaurus
Kapetan I klase
Kapetan I klase

M(j)esto Beograd

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Icon_minitimeFri Sep 26, 2014 10:31 pm

ercov54 (citat):
Izgleda prijatelju dobro stojis sa istorijom,zasluzuje to i vecu ocenu od +,ali sta da se radi,bar da znas da se trud ceni:study:cheerssunny

Istorije nikad dovoljno... Very Happy...prijatelju
Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Icon_minitimeFri Sep 26, 2014 10:55 pm

PRIZREN-E prijatelju Djida,ovuda sigurno setao nisi,ali neki nasi preci sigurno jesu,jer postojimo mi vekovima na ovim prostorima:sunny:
Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Icon_minitimeFri Sep 26, 2014 11:07 pm

Prizren 1973
Na vrh Go down
dinosaurus
Kapetan I klase
Kapetan I klase

M(j)esto Beograd

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Icon_minitimeFri Sep 26, 2014 11:24 pm

Nekadašnja kafana Šadrvan...na žalost nema nekadašnji šmek...karirane stolnjake...odsutnog konobara...vojnika JNA..
SADA JE SAMO ZA RIBICE...

Na vrh Go down
slavonski brod
Podporučnik
Podporučnik
slavonski brod

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Slavonski Brod

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Icon_minitimeSat Sep 27, 2014 4:28 pm

dinosaurus (citat):
Niz ulicu i pravo u Šadrvan...

E koliko puta smo sjedili, pili i uživali u Šadrvanu a kada se bliži odlazak u kasarnu noge teške neće prema gore. Koliko sam kolega proveo pored dežurnog oficira salutiranje
Na vrh Go down
slavonski brod
Podporučnik
Podporučnik
slavonski brod

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Slavonski Brod

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Icon_minitimeSat Sep 27, 2014 4:32 pm

dinosaurus (citat):
Nekadašnja kafana Šadrvan...na žalost nema nekadašnji šmek...karirane stolnjake...odsutnog konobara...vojnika JNA..
SADA JE SAMO ZA RIBICE...

Častim pićem i klopom sastanak u Šadrvanu  affraid
Na vrh Go down
dinosaurus
Kapetan I klase
Kapetan I klase

M(j)esto Beograd

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Icon_minitimeSat Sep 27, 2014 9:09 pm

slavonski brod (citat):
E koliko puta smo sjedili, pili i uživali u Šadrvanu a kada se bliži odlazak u kasarnu noge teške neće prema gore. Koliko sam kolega proveo pored dežurnog oficira salutiranje

Istina,bilo je jako teško kada dodje vreme da se krene ka kasarni,u to vreme obično su ulice Prizrena bile pune a mi bi morali 
kretati ka kasarni..A tamo nas na kapiji čeka dežurni oficir,podozriv,čekajući da neko zakrivuda u hodu..da ga izdvoji
Na vrh Go down
Djida
Zastavnik I klase
Zastavnik I klase

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Icon_minitimeSun Sep 28, 2014 6:33 pm

Drugovi moji,evo kako izgleda naša kasarna sada Exclamation
Na vrh Go down
slavonski brod
Podporučnik
Podporučnik
slavonski brod

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Slavonski Brod

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Icon_minitimeSun Sep 28, 2014 9:16 pm

Djida (citat):
Mnogo ljepši izgled prije nego sada više liči na stambeno naselje nego na kasarnu
Na vrh Go down
dinosaurus
Kapetan I klase
Kapetan I klase

M(j)esto Beograd

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Icon_minitimeSun Sep 28, 2014 9:41 pm

Djida (citat):

Izgleda prazno,šta je sa švabama??..izlaze noću??
Na vrh Go down
Tonča
Gušter
Gušter

BROJ POSTOVA: : 6
ČLAN OD: : 2014-09-30

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Icon_minitimeTue Sep 30, 2014 10:02 pm

cheers
Poštovani, evo slučajno sam naišao na ovaj forum, pa ga pregledao i vidio da se i ja pojavljujem u komentarima kao i na slikama graničnog voda 1988/89,  drago mi je da je netko upravo ovakav forum otvorio. Prošle su duge godine i to 26 god. od kada smo bili u Prizrenu. Sada kada sam pogledao komentare i fotke sve mi se vratilo kao da je bilo juče. Pozdravljam ekipu iz tog vremena, a i ja imam neke fotke pa ču ih u skoro vrijeme staviti na forum.
Na vrh Go down
dinosaurus
Kapetan I klase
Kapetan I klase

M(j)esto Beograd

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Icon_minitimeTue Sep 30, 2014 10:10 pm

Tonča dobro došao...
Na vrh Go down
Sponsored content

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme) Icon_minitime

Na vrh Go down

Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)
Na vrh 
Stranica 1/20Idi na stranicu : 1, 2, 3 ... 10 ... 20  Next
 Similar topics
-
» Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (peti dio teme)
» Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme)
» Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (prvi dio teme)
» Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (četvrti dio teme)
» Ramiz Sadiku Prizren 90/91