FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sat Nov 10, 2012 8:05 pm
Stručnjak za zdravu hranu drži predavanje: "Ono što većina ljudi ne obazrivo trpa u želudac skraćuje nam život i uništava zdravlje. Nedovoljno pečeno meso je strašno opasno. Coca cola i slična pića uništavaju želudac. Kineska hrana sadrži mnogo MSG-a. A tek šta da kažemo o vodi za piće... Međutim, znate li koji je najstrašnija hrana koju neko može pojesti, a opet je većina od nas barem jednom u životu jede, ne znajući da će im to zagorčati čitav život?"
Javlja se jedan stariji gospodin:
- Svadbena torta?
_________________ Čovjek je gospodar svih onih riječi koje nikada nije izgovorio, kao i rob svega onoga što mu je izmaklo!
Kaplar M Stariji Vodnik
BROJ POSTOVA: : 657 ČLAN OD: : 2010-11-06 DOB : 59 Belgrade
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sat Nov 10, 2012 9:21 pm
Chuck Norris zna ime neznanog junaka.
Jedino on zma da spremi posno prase.
Gringo Kapetan
BROJ POSTOVA: : 3705 ČLAN OD: : 2011-09-29
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sat Nov 10, 2012 9:34 pm
Prsten
Mladić pita djevojku kojoj je nedavno poklonio zaručnički prsten: - "Reci mi jesu li tvoje prijateljice pohvalile prsten?" - "I više od toga, dvije su ga prepoznale."
_________________ Čovjek je gospodar svih onih riječi koje nikada nije izgovorio, kao i rob svega onoga što mu je izmaklo!
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sat Nov 10, 2012 9:43 pm
Problemi sa pivom
Simptom: Pivo je neobično blijedo i bezukusno. Odgovor: Čaša je prazna. Akcija: Zamolite nekoga da vam kupi još jedno pivo.
Simptom: Zid ispred vas prekriven je neonskim svjetiljkama. Odgovor: Pali ste na leđa. Akcija: Popnite se uz šank.
Simptom: Usta su vam puna pepela od cigareta. Odgovor: Pali ste na trbuh. Akcija: Pogledajte gore.
Simptom: Pivo je bezukusno, košulja vam je mokra. Odgovor: Niste otvorili usta ili ste prislonili čašu na pogrešan dio lica. Akcija: Idite u WC i vježbajte ispijanje pred ogledalom.
Simptom: Stopala su vam hladna i mokra. Odgovor: Držite čašu pod pogrešnim kutom. Akcija: Izrotirajte čašu tako da joj otvor gleda u strop.
Simptom: Stopala su vam topla i mokra. Odgovor: Loša kontrola mjehura. Akcija: Stanite pored najbližeg psa i požalite se na njegovo ponašanje.
Simptom: Pod je zamućen. Odgovor: Gledate kroz dno prazne čaše. Akcija: Zamolite nekoga da vam kupi još jedno pivo.
Simptom: Pod se pomiče. Odgovor: Iznose vas iz gostione. Akcija: Zamolite ih da vas odnesu u drugu gostionu.
Simptom: Soba je neobično mračna. Odgovor: Gostiona se zatvara. Akcija: Pitajte barmena gdje živite i krenite kući.
Simptom: Unutrašnjost taksija odjednom poprima čudesne boje i teksture. Odgovor: Konzumacija piva prešla je vaše kapacitete. Akcija: Prekrijte usta vrećicom.
Simptom: Probudili ste se ne znajući kako ste dospjeli tu gdje jeste. Odgovor: Vjerojatno krivljenje prostora i vremena. Akcija: Popijte još jedno pivo.
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sat Nov 10, 2012 9:46 pm
Moja žena je prava lažljivica.” - “Zašto?” - “Sinoć nije spavala kod kuće. Kad sam je pitao gdje je bila, odgovorila je da je provela noć kod svoje sestre.” - “Pa šta onda?” - “Laže me. Ja sam proveo noć kod njene sestre.”
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sat Nov 10, 2012 9:46 pm
Pita prijateljica plavušu: - “Kako je bilo u kinu?” - “Grozno! Morala sam tri puta mijenjati mjesto!” - “Zar te netko dirao?” - “Da, ali tek na četvrtom mjestu.”
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sat Nov 10, 2012 9:47 pm
Došao Mujo u Kanadu i zaposlio se kao drvosječa. Prvi dan narezao Mujo 15 kubika drva, ali je bio najgori. Drugi dan, zapeo Mujo i narezao 20 kubika, ali je opet bio najgori. Nikako mu nije bilo jasno kako on toliko radi i svejedno je gori od Kanađanina, pa upita kanadskog kolegu: - “Što ti radiš da si bolji od mene?” - “Ja ustanem u 6 sati.”, kaže Kanađanin. - “I ja.”, Mujo će. - “Doručkujem i idem na posao.” - “I ja.”, ponovi Mujo. - “Onda upalim motorku…” - “A ti nju pališ?”
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sat Nov 10, 2012 9:48 pm
Uhvatio vrag Juru na povratku s placa i kaže: - “Daj mi jedan zadatak. Ako ga riješim, ubijem te. Ako ga ne riješim, učinit ću tre bogatim čovjekom.” Jura razmišljao, razmišljao i na kraju uzme sito i prdne kroz njega pa pita vraga: - “Kroz koju rupu je prošlo?” Vrag krenuo rupicu po rupicu: - “Ova?” Jura: - “Ne.” Vrag: - “Ova?” Jura: - “Ne.” - “Ova?” - “Ne.” Napokon kad se umorio od pogađanja, vrag kaže: - Odustajem, pobijedio si, postat ćeš bogat čovjek. Samo mi reci, kroz koju rupu je prošlo?” Jura uperi prst prema dupetu i kaže: - “Kroz ovu.”
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sat Nov 10, 2012 9:51 pm
Svake večeri, već par dana, Mujo i Haso krali kokoši. Kako su krali svaku večeri vlasnik primijeti da mu nedostaje kokoši, te odluči sačekati lopove. Te večeri, uzme on držak od lopate i sakrije se u kokošinjac. U taj čas dolaze Mujo i Haso. - Haso ti stoj vani, a je ću uzet' kokoš. Mujo uđe u kokošinjac, a gazda ga odalami preko zubi sa drškom od lopate. Mujo se okrene i izlazi van sa rukom preko usta. - Mujo, a gdje su kokoši? - upita ga Haso. - Ma uđi ti, ja ne mogu od smijeha - promrmlja Mujo.
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sat Nov 10, 2012 9:52 pm
Vratio se Mujo iz Njemačke i odmah će Fato moja, čuo sam da me varaš sa cijelim selom...!, a Fata će njemu: E, jes' ti to neko selo. Samo 25 kuća...
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sat Nov 10, 2012 9:53 pm
Očajni čovjek dolazi liječniku i požali se da ne može postici erekciju. Liječnik mu predlozi eksperimentalnu operaciju u kojoj se mišići iz surle slonove bebe implantiraju u penis, dodajuci kako je operacija dotad bila 100% uspješna. čovjek odusevljeno pristane. Neko vrijeme nakon operacije, konačno sretan izade van s djevojkom. Tijekom večere, osjeti komešanje u hlaćama. Odluci ga ignorirati. No, kako nije prestajalo, odluci otkopčati zatvarač, zaključivši da mu možda treba samo malo zraka. Već kad je izgledalo da je problem nestao, penis se iznenadno protegne do stola, zgrabi kiflicu i nestane ispod stola. Zaprepaštena djevojka upita: nisam sigurna da sam dobro vidjela "Mošes li to ponoviti?" On odgovori: "Vjerojatno mogu, ali sumljam da če mi još jedna kiflica stati u guzicu..."
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sat Nov 10, 2012 9:54 pm
Starac oduzme prednost Muji, te se sudare. Auti su totalka karambolirani, no oni, na sreču, netaknuti. Starac izadje i poviče: - Pogledaj dječaće! Ovo je znak od boga! Auti su uništeni, a mi bez ogrebotine! Vjerojatno nam želi poručiti da se trebamo slagati i zauvijek živjeti u miru! Mujo, zbunjen, pomisli da je stari skrenuo, pa se slabašno osmjehne. Na to, stari iz svog auta izvadi bocu 12 godina starog Canadian Cluba, i reče: - Pogledaj! Auti su unisteni, a ova boca je čitava! To je znak od boga da ne smijemo očajavati nad situacijom, nego se trebamo veseliti! I pruži on Muji bocu. Mujo srkne pet-šest dobrih gutljaja, te vrati bocu starcu. Stari ce: Ma gutni još koji, i Mujo potegne još jednom isto toliko, A onda vrati bocu starom, no stari mudro odgovori.. - Ne, hvala, ja ću ipak pričekati policiju!
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sat Nov 10, 2012 9:55 pm
Predavanja za muškarce Predavanja za muškarce u lokalnom centru za rekreaciju - upis je u tijeku. Napomena: Zbog kompleksnosti i težine sadržaja, svaki tečaj može pohađati maksimalno 8 učesnika.
Tema 1 - Kako napuniti posudu za led - Korak po korak sa prezentacijom slajdovima
Tema 2 - Toaletni papir: raste li na držaču? - Diskusija, okrugli stol
Tema 3 - Je li moguće mokriti koristeći tehniku podizanja daske izbjegavajući pod, zidove i susjedne sanitarije? - Grupna vježba
Tema 4 - Fundamentalne razlike između košare za prljavo rublje i poda - Fotografije i crteži sa objašnjenjem
Tema 5 - Suđe poslije večere: da li levitira i leti u sudoper? - Primjeri na videu.
Tema 6 - Gubitak identiteta: odreći se daljinskog upravljača - Otvorena linija pomoći i grupe podrške
Tema 7 - Učenje kako naći stvari tražeći na pravom mjestu umjesto izvrtanja kuće naopako - Otvoreni forum
Tema 8 - Vaše zdravlje: Kupovina cvijeća ne šteti zdravlju - Crteži i audio prezentacija
Tema 9 - Muškarac može pitati za pravac kada se izgubi - Svjedočanstva iz stvarnog života.
Tema 10 - Je li iz genetskih razloga nemoguće sjediti i šutjeti dok se ona parkira? - Simulacija vožnje
Tema 11 - Učimo živjeti: osnovne razlike između majke i supruge - Predavanje i igranje uloga
Tema 12 - Kako biti idealno društvo za shoping - Vježbe opuštanja, meditacija i tehnike disanja
Tema 13 - Kako se boriti protiv cerebralne atrofije: sjetiti se rođendana, godišnjica, drugih važnih datuma i nazvati kada ćeš kasniti - Nudi se terapija cerebralnim šokom i potpunom lobotomijom
Po završetku tečaja preživjelima će biti uručene diplome.
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sat Nov 10, 2012 9:56 pm
Opera Bračni par dobija poštom dvije karte za operu sa ceduljom na kojoj piše: - "Pogodite ko vam ovo šalje." Muž i žena lupaju glavu ko im je to mogao poslati te karte, i to za najbolja mjesta, ali ne mogu ni da naslute ko bi to mogao da bude tako ljubazan... Ali, svejedno, odlaze u operu i divno se provode. Vrativši se, na nesreću, zatiču stan sav u neredu, skroz temeljno opljačkan... a na stolu papirić na kome piše: - "Sad znate..."
purger Kapetan I klase
FS Orden NA Orden za VZ JM BROJ POSTOVA: : 4400 ČLAN OD: : 2009-11-15 DOB : 59 ZAGREB
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sat Nov 10, 2012 10:04 pm
Halo jel to uprava vodovoda? Ne!Elektra je. Nema veze i vama jebem mater!
_________________ Tko pjeva često zlo i misli
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sat Nov 10, 2012 10:10 pm
NEKE DEFINICIJE:
MARIHUANA- trava koja moze prouzročiti znatno vecu srecu od djeteline sa cetiri lista.
SMAK Svijeta - Događaj koji se, sada vec tradicionalno, odrzava na svake 3-4 godine.
Etno kuca - Tipicna kuca u Hrvatskoj sa iskljucenom strujom, vodom i telefonom zbog neplacenih racuna.
Muskarac - Bice sposobno da se odvikne od mlijeka, ali ne i od sise.
Pitagorin teorem nekretnina - Kvadrat u centru jednak je zbiru tri kvadrata na periferiji grada.
Crkavica - Kolicina novca sa kojom ne moze prezivjeti ali koja vam ne dopusta ni da umrete od gladi.
Klupa za rezervne igrace - Klupica na groblju koju okupiraju penzici za vrijeme mise zadusnice.
Povjerenje - Kad sa sluzbenog puta, nenajavljen dodjes zeni kuci.
Miris penzionerskog stana - Trideset godina straha od propuha.
Sahrana - Konacni trijumf gravitacije.
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sat Nov 10, 2012 10:12 pm
Za razliku od grčke tragedije, koja je zasnovana na mitu, Hrvatska je zasnovana na mitu i korupciji!!!
Lijepe žene su stvorene za muškarce koji nemaju mašte, a pametne za one koji nemaju sreće!
Gaćice nisu najvažnija stvar na svijetu, ali su vrlo blizu!
Sad se kod nas narodne pjesme prenose s koljena na koljeno i to zajedno sa pjevačicom!
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sun Nov 11, 2012 4:13 pm
Napravili Rusi prvu perilicu za rublje i razmisljaju kako napraviti reklamu. Sjete se oni i snime reklamu kako ruskinje peru rublje na rijeci i u tom trenutku prolaze konjanici, silaze s konja i s leđa ih pocinju karati. Ruskinje se pocnu derati: - Jebu nas! Jebu nas! U tom trenutku prekida se reklama i spiker progovara: - Jebače vas i dalje ako ne kupite naše perilice!
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sun Nov 11, 2012 4:14 pm
Stipe šeta po splitskoj rivi i na uzici vodi puža. Sretne ga Jure, pa upita - Ajme Stipe ća imas lipoga puža. - Ima sam ja i lipšega, ali mi je uteka.
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sun Nov 11, 2012 4:15 pm
Muž telefonira ženi kući i reče "Draga, zamoljen sam od strane svog šefa da s njim i nekoliko njegovih prijatelja odem na ribolov. Neće nas biti tjedan dana. Ovo će možda biti dobra prilika da me šef promakne, što bih strašno volio. Možeš li mi molim te spakirati dovoljno odjeće da imam za tjedan dana, te da mi pripremiš štap s udicom i kutiju s priborom za ribolov? Krećemo odmah s posla, ja ću samo navratiti pored kuće da pokupim stvari koje si mi pripremila. Molim te, ne zaboravi mi spakirati i moju novu plavu svilenu pidžamu."
Ženi se to učinilo sumnjivim, ali budući da je bila dobra i poslušna supruga, ona učini što ju je muž zamolio.
Idući vikend vratio se umoran, ali je izgledao dobro i zadovoljno. Žena ga je s veseljem dočekala i pitala jesu li ulovili mnogo ribe? On reče: "Jesmo, ulovili smo gro ribe, bilo je tu lososa, pastrve itd. Nego, zašto mi nisi spakrala moju novu pidžamu, a lijepo sam te zamolio da to učiniš?"
Što mislite što mu je žena odgovorila?
Žena odgovori: "Ali dragi ja ti je jesam spakirala - pa bila ti je u kutiji s ribičkim priborom"
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sun Nov 11, 2012 4:16 pm
Vozili se busom Mujo i Haso iz Rijeke u Zagreb i kad su stali u Severinu na Kupi Mujo izvadi pimpek i pocne drkati. Pita ga Haso:"Dobro Mujo jesi li ti normalan?! Sta to radis !" A odgovara mu Mujo:" Pusti me Haso, hocu i ja da svrsim u Severinu!!"
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sun Nov 11, 2012 4:16 pm
Haso Muji: - "Znaš li koja je razlika izmedju wc školjke i tuš kabine?" - "Ne?!?" - "Znači ti si taj!"
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sun Nov 11, 2012 4:17 pm
Francuska.. nekad davno... trci covek ulicom i dere se: Menstruacija, pocela je menstruacija... Gleda ga jedan prolaznik i kaze mu: Covjece, nije menstruacija nego revolucija! Ma nema veze, vazno je da je neko krvoprolice....
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sun Nov 11, 2012 4:18 pm
Voze se Mujo i Haso u autobusu. Kaze Haso: - Majstore, daj pusti malo taj air condition! A Mujo ce: - Nemoj, ba, bolje daj neke narodnjake!
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sun Nov 11, 2012 4:19 pm
Žena se posvađala s prodavačem jaja na tržnici na što joj je on rekao da je krava. Tako su završili na sudu. Gospodine, zbog uvrede dužni ste gospođi platiti odštetu od 1200 kn za nanesene duševne boli a uz to joj se morate javno ovdje u sudnici ispričati. - rekao je sudac. Čekajte! - skoči prodavač - Znači, kad ja gospođi kažem da je krava onda je to uvreda? Tako je. - potvrdi sudac A kad bih kravi rekao da je gospođa, zar to ne bi također bila uvreda? - upita prodavač. U tom slučaju ne bi. - izjasni se sudac. Ak je tako, Onda oprostite, gospođo!
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sun Nov 11, 2012 4:19 pm
Objašnjava Haso teoriju relativiteta Muji: Ja tebi zabijem k***c u šupak, znači, ti imaš k***c u šupku, ja imam k***c u šupku, samo što sam ja u relativno boljem položaju.
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sun Nov 11, 2012 4:20 pm
Imao čovjek papigu koja je bila vrlo nepristojna i stalno je prostačila i komentirala. Jednu večer je imao spoj i da ostavi dobar dojam odluči sakriti papigu u frižider. spoj protekne super i on totalno zaboravi na papigu. Kad se sjetio papige potrči prema frižideru mada je bio siguran da se smrzla. Međutim, kad je otvorio frižider vidi papigu kako drhti od hladnoće i da joj se malo umili upita ju tepajući: "A tko to mene tako jepo gjeda?" Papiga će: "PINGVIN p***a TI MATERINA SENILNA!"
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sun Nov 11, 2012 4:21 pm
Znas kako zivotinje idu na odmor ? Lav sam, tigar sa ljubavnicom a majmun sa zenom!
Koja je razlika izmedju zene i drzave? drzavu treba cuvati od neprijatelja, a zenu od prijatelja !
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sun Nov 11, 2012 4:22 pm
Sto je impotencija ? kad se mozak pocne kurciti, a k***c filozofirati.
Kakva je razlika izmedju pogleda s planine i kad ti pusi baba od 80 godina? Nikakva, u oba slucaja uzivas ali ne smijes pogledati dolje.
Sreča u nesreči je kad ti zena kaze da ti je pimpek najveci u susjedstvu.
Zene su rodjeni vozaci: prvo te upale, zatim te vozaju, pa te zgaze i na kraju zaobilaze.
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sun Nov 11, 2012 4:23 pm
U samostanu je 20 sestara. I dođe glavna sestra i reče:"Noćas smo imali provalu." 19 ih kaže:"Isuse i Marijo!",a dvadeseta se slatko nasmije. Glavna sestra:"Našli smo pobacane jastuke i razbacanu posteljinu!" 19 ih kaže:"Isuse i Marijo!",a dvadeseta se slatko nasmije." I probušeni kondom!",reče glavna sestra. 19 se slatko nasmiju a dvadeseta kaže:"Isuse i Marijo!!!!!!!!!!"
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sun Nov 11, 2012 4:26 pm
Micika si je priuštila ljubavnu aferu sa Štefekom. Štefek ju je svakodnevno posjećivao, dok jednog dana nisu začuli auto koji se zaustavio na dvorištu. Micika skoči iz kreveta, pogleda na dvorište i poviče: "Bože, moj muž se ranije vratio s puta! Štef, odmah skači kroz prozor na cestu i nestani!" Štefek pogleda kroz prozor i odvrati: "Ne mogu, Micika. Pa vidiš da pada kiša!" Micika se u očaju uhvati za glavu i krikne: "Štef, ako nas moj muž zatekne, oboje će nas ubiti!" Štef iskoči iz kreveta, pograbi svoju odjeću, skoči kroz prozor na cestu i nađe se u skupini maratonaca, koji su baš tog trena trčali pokraj Micikine kuće. Da bi prikrio svoj trag, Štefek im se pridruži. Nakon nekog vremena Štefeku se približi prvi maratonac i upita: "Kolega, da li maraton uvijek trčiš gol?" Štefek: "Uvijek. Tako prijatno je osjetiti strujanje vjetra dok sam gol, i tako bolje osjećam povezanost s prirodom." Nakon nekog vremena Štefeku se približi drugi maratonac i upita: "Kolega, da li uvijek trčiš maraton s odjećom ispod pazuha?" Štefek: "Uvijek. Tako praktično je imati odjeću pri sebi. Kada stignem na cilj, mogu se odmah obući, sjesti u auto i odvesti kući." Nakon nekog vremena Štefeku se približi treći maratonac i upita: "Kolega, da li uvijek trčiš maraton s kondomom na penisu?" Štefek: "Ne uvijek. Samo ako pada kiša."
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sun Nov 11, 2012 4:27 pm
Potpuno dobro odgojen muškarac živi kod svoje ljubavnice, a umire kod svoje žene.
Muškarac je star onoliko koliko se osjeća starim, a žena koliko staro izgleda.
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sun Nov 11, 2012 4:28 pm
Muškarac koji je uspio do starosti ostati stvarno zaljubljen u svoju ženu, vjerojatno je često bio na službenom putu
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sun Nov 11, 2012 4:29 pm
Hvali se Stef Bari: Znaš Barek, danas su me primili u društvo izlječenih alkoholičara! - Tebe? Pa, cijeli dan ločeš k'o deva?!?? - Pa da. Služim kao loš primjer.
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sun Nov 11, 2012 4:31 pm
Kaže djevojka majci: - Ja bih kupila konja! - Pa gdje bi ga držali? - upita majka. - U kući! - Kćeri, ako želiš konja u kući, udaj se!.
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sun Nov 11, 2012 4:33 pm
Muž je imao rođendan i žena ga upita što bi htio za dar.... Muž: Pušku.... Žena: NE - Pušku NE! Muž: Ali ja želim pušku..... Žena: Rekla sam ti, puška NE... Muž: Ali ja bi pušku..... Žena: Poslušaj ti... Izaberi si nešto drugo!!!!! Muž: Ali ja si želim pušku...... Žena: Rekla sam ti, puška NE! Pa jebem ti - tko tu zapovjeda, aaa???? Muž: Ti.....Ali da imam pušku....
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sun Nov 11, 2012 4:34 pm
Skače novopečeni padobranac iz aviona, ali mu se i nakon nekoliko pokušaja nažalost, padobran ne otvori. Uhvati ga panika,pa prozbori onako u sebi šta ću sad, jao majko.... ali u tom trenu vidi čovjeka kako ide prema gore. Sav sretan poviče ..... da vi niste možda iz servisa? Nisam nažalost,... već iz barutane..
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sun Nov 11, 2012 4:35 pm
Majka i kcer
Svituje majka kčer prije prvog spoja s momkom:
Majka: .- Čeri moja svi su ti muški isti, samo im je jedna stvar u glavi.
Kčer naivno: - A koja majko?
Majka: - A vidim ja dite moje da ti ne znaš ništa, pa zato slušaj svoju mater.
Kčer: - Slušam te majko.
Majka: - Ako te taj tvoj momak počne ljubit, dirati i pipati ,dozvli mu, samo malo, ali ako se ne daj Bože popne na tebe, ne daj mu čerce, osramotit čes ime svoje, ime materino, čaćino i cilu svoju familiju češ osramotiti.
Kčer: - Dobro majko, zapantit ču svaku tvoju rić
Majka: - Tako triba kčeri moja, a sad pamet u glavu.
Sutradan ujutro na doručku dođe kčer sva vesela, procvitana, pjevuši dok kuha kavu, mater je gleda sumnjičavo pa upita: - I kako je kčeri moja bilo sinoć.
Kčer: - Ma sve si pogodila majko, točno je sve bilo onako kako si ti kazala.
Majka: - što je bilo?
Kčer: - Baš kako si rekla, napa on odma ljubiti me, pipa me, popeja se skoro i na mene, a ja se sitila tebe i tvojih rići i kazem sebi, e neš ti mene sramotit, okrenem ja njega na leda, i popnem se ja na njega i osramotim i njega i mater i čaću mu i cilu njegovu familiju...neka mu je!!
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sun Nov 11, 2012 4:36 pm
Nakon mjesec dana braka žalila se kćerka mami: mama imam problem ovaj moj evo već mjesec dana totalno nezainteresiran za sex, kao da me nevoli, navećer legnemo ja čekam hoće li biti nešto a on već hrće i tako svaku većer neznam kaj se s njim događa. Slušaj kćeri kaže mama: to su ti životne brige, ti njega moraš zainteresirat za to, evo dat ću ti ja savjet. Navećer kad legnete i on ko obićno zaspi ti skini gaće i mufom mu protrljaj po nosu, kad njemu ona zamiriši ti ćeš dobit svoje. Sutradan opet kćerka navrati mami da joj isprića kako je bilo sinoć: znaš mama onaj savjet ti uopće nije loš cjelu noć nisam oka sklopila nije se skido s mene! Misli si mama: e baš da vidim dal to stvarno tako djeluje. Navećer uđe ona u sobu, ugasi svjetlo, legne kraj svojeg muža a on već hrče ko traktor, skine ona gaće i protrlja mužu po nosu kad muž drekne STARA DAJ PUŠKU TVOR JE U SOBI.
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sun Nov 11, 2012 4:36 pm
Bježao partizan od Nijemaca kroz šumu ali nikako da zbriše. Odjednom se nađe na nekoj livadi i vidi da je do šume daleko i da će ga neprijatelj uloviti. Već se pomirio sa životom kad spazi časnu sestru kako kopa na njivi. U zadnji tren dotrči do nje, zaprijeti joj pištoljem i sakrije se joj se pod suknju. Naiđu Njemici i pitaju je li vidjela kakvog bjegunca a ona zaniječe. Kad su Njemici otišli, partizan se malo oslobodi - a kako nije vidio žene 4 godine uhvati je za prste noge pa je pita: - "Znaš li časna za što sam te uhvatio?" - "Znam, za prste", kaže ona. Konta on u sebi, ova neka slobodna ništa se ne boji, pa pođe dalje te je hvata za list: - "Znaš li časna za što sam te uhvatio?" - "Znam, za list", kaže ona. Uhvati on nju za koljeno pa je isto pita a ona mu mirno točno odgovori. Uspalio se on sav pa je uhvati za bedro i pita: - "Znaš li časna za što sam te uhvatio?" - "Znam", kaže ona: "za bedro!" Njemu već voda na usta, konta sad je sve riješeno pa je pita: - "Znaš li časna za što ću te sada uhvatiti?" - "Za k***c!!! Budalo I ja bježim od Njemaca!!!"
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sun Nov 11, 2012 4:37 pm
Zbog financijske krize, sa kojom se svijet trenutno suočava, svjetlo na kraju tunela će biti ugašeno do daljnjeg, u smislu uštede na troškovima električne energije.
Iskreno Vaša, Vlada
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sun Nov 11, 2012 4:38 pm
Grudnjak je najdemokratičniji predmet na svijetu: - Podržava velike, uzdiže male i drži masu na okupu!
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sun Nov 11, 2012 4:39 pm
Pao mrak, jedna baba se treba vratiti kući sama. Noge je bole, ali joj je prečica preko groblja pa ne smije sama. Vidi ona u daljini mladog momka i djevojku i pita ih može li s njima. Oni kažu da može i krenu. Idu oni tako, idu, kad momak pita babu: - Baba, jel tebe strah da ideš sama po groblju? - Je, sinko, strah me. A na to će djevojka: - Da, i nas je bilo dok smo bili živi!.
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sun Nov 11, 2012 4:40 pm
Dobio Mujo sina i govori to Hasi,a pita ga ovaj kakav mu je sin. Govori Mujo da je isti ka i on ... Odgovara Haso: - Ajde,važno da je zdrav!.
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sun Nov 11, 2012 4:41 pm
Mali Huso propao u prvom razredu osnovne škole. Ljut zbog toga, veli Mujo: - "Što misliš Fato da mi njega upišemo u specijalnu školu?" - "Daj ne glupiraj se! Ne može da završi ni ovu običnu.".
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sun Nov 11, 2012 4:42 pm
Zima je pa treba uživati hranu koja ima dosta vitamina Ce Zato pazite kaj jedete i pijete. Preporučujem:
puriCe,
pivCe,
vinCe,
sarmiCe,
klobasiCe,
šunkiCe,
a paše i malo rakijiCe ,
a najbolje od svega pijte...škropCe
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sun Nov 11, 2012 4:43 pm
NOVI ŽANR KOD NARODNJAKA: SAJBER FOLK
ime pjesme :SINOĆ SAM TE GUGLO
Sinoć sam te guglo tražio po fejsu twitao ti majku kliko po majspejsu
čito komentare nepoznatih ljudi. Ko se s giikom petlja pravo mu i budi! Milo gledam heder i na blogu entry u arhivu dane kad smo bili sretny
ali ti si autooooooooooor i ja nemam praaavaaaaaaaaaa. Sve o nama svijetuuuuuuuuuuuu rekla si na netuuuuuuuuuuuuuu!
Slike si na fliker okačila ziher ja više ne mooooguuuuuuuuuuuu čitat to na bloooguuuuuuuuuuu (ref.) Neću forum! ni jutjubaaa! jebem i taj! veb dva nulaaaaaaaa!
da bar jednom! preko danaaaaaaaaaa! vidimo seeee! bez ekranaaaaa!
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sun Nov 11, 2012 4:44 pm
Muzej Suvremene Umjetnosti nema novca za struju i grijanje, a niti za isplatu plaća. Mislim si, onda oni uopće nemaju veze s umjetnošću, jer umjetnost je danas imati za sve to.
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sun Nov 11, 2012 4:55 pm
Dolazi sin kući i kaže ocu da mu mora nešto važno reć. "Znaš tata, ja sam ti gay!" "Pa voziš li ti, sine, Mercedesa?" "Kakvog Mercedesa,znaš da vozim tvoga stojadina, kad mi ga daš!" "Pa dobro, imaš li onda vilu s bazenom?" "Ma koju vilu s bazenom, znaš da živim s tobom i mamom!?" "Pa kakav onda gay budalo!? ......Ti si najobičnija pederčina!!"
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: KUTAK ZA VICEVE Sun Nov 11, 2012 4:57 pm
Pita sudac optuženog: - Zašto ste ubili zeca kad niste član lovačkog društva? Optuženi će: -A zašto je on jeo moj kupus kad nije član moje obitelji?