FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991

Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories

HomeEventsRegistracijaLogin

Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme)

Go down 
+19
humka83
Lala Basaid
terrra
Mikula 67
AleksKs
slavonski brod
013gonzo
duci64
bogdan Mrdja
ZAGORAC
gerard ford
milutins
Djida
dinosaurus
mureZE
Vojnik Graničar
ercov54
Prke
Kuhar-Debar.
23 posters
Idi na stranicu : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 20  Next
AutorPoruka
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Medalja za Vojne Zasluge Medalja za VZ
Jubilarna Medalja 7 g. Jubilarna Medalja 7 g.
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 3740
ČLAN OD: : 2013-12-01

Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme) - Page 8 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme) - Page 8 Icon_minitime10.11.15 20:29

Prke (citat):
Pozdrav drugovi. 
Ne nisam se uspavao, nego jednostavno sam uzivao u malu setnju ka Velikom Krcinu , i bas mi se dopalo to sto drug ercov "sara" , da nam ne bude dosadno, ja ipak nisam ucestvovao u komentarima jer jednostavno imam potrebu da sve te predivne slike od naseg lepog Velikog Krcina najpre dozivim preko slika koje sam sam napravio kad sam isao gore. Nemojte me molim vas pogresno razumeti da to cinim iz sebicnih razloga, jer jednostavno moja prica me golica i ne da mi mira dok ne bude ispricana.. Jednostavno uvek kad vidim slike od naseg rejona ne mogu biti ravnodusan , ali ipak imam tu potrebu da najpre objavim kako sam  ja to doziveo  Very Happy.
Verovatno ce dok ja budem objavljivao izaci nove slike iz naseg rejona , ali eto ja sam nekako zarobljen u mrezi mog dozivljaja i sve me tera da ostanem u njoj.
Vracam se u krug karaule , opet oko objekta ali sada na samoj betonskoj stazi, pogled koji iz drugog ugla obuhvaca zbunjujucu vegetaciju i poznate nam stvari...
[You must be registered and logged in to see this image.]

Ma tisi prijatelju sjajan momak,imas dobru taktiku. Rolling Eyes
Pustis jednu sliku i nemate danima,a verovatno ostavljas nama obicnim posmatracima da se polako analizira i komentarise Wink
Imaosam neke slike i od ranije,ali nije bila predocena ovako bujna vegetacija.Meni jos u secanju tkr brisan prostor kruga karaule scratch
Osim stale i jednog velikog drveta kraj igralista,niceg drugog nije imalo!
znaci i daljesmo u delu kruga oko grudobrana.
Imas jos deo oko stale,pa nisi jos odradio ni deo prema izvoru,a vec i deo do sadasnjeg igralista,bivsa kuhinja u prizemlju,i nasa spavaona sa balkonom.To sve trebas odraditi pre nego udjes unutra Laughing
Na vrh Go down
Kuhar-Debar.
Podporučnik
Podporučnik
Kuhar-Debar.

Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 1419
ČLAN OD: : 2015-01-21
M(j)esto BIH-USA.

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme) - Page 8 Icon_minitime10.11.15 22:44

Zaista sto Prke kaze zbunjujuca slika zbog borova i drveca koji su narasli okolo karaule a ja sam zadnji na njoj sluzio i ne sjecam se da ih je bilo.
Na vrh Go down
Prke
Zastavnik I klase
Zastavnik I klase
Prke

Orden za vojne zasluge sa srebrnim mačevima Orden za VZ
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 992
ČLAN OD: : 2014-11-26
DOB : 60
M(j)esto Berovo

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme) - Page 8 Icon_minitime10.11.15 22:48

Svakako. Sve po redu.. samo jos da ispucam ove slike oko grudobrana .. Steta bi bilo da ostanu neojavljene...
A stalu, izvor, karaula iz svih uglova , i svaki delic prostora oko nje... Sve ce to izaci na videlo sa punom (zasluzenom) paznjom...
 A evo jos jednom sliku Birdica na grudobranu da bi se potsetili da tu drveca nije bilo ni u nase vreme...
Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme) - Page 8 Icon_minitime10.11.15 23:38

Prke (citat):
Svakako. Sve po redu.. samo jos da ispucam ove slike oko grudobrana .. Steta bi bilo da ostanu neojavljene...
A stalu, izvor, karaula iz svih uglova , i svaki delic prostora oko nje... Sve ce to izaci na videlo sa punom (zasluzenom) paznjom...
 A evo jos jednom sliku Birdica na grudobranu da bi se potsetili da tu drveca nije bilo ni u nase vreme...

Dobroje da imas fotku jos bilo koga drugog osim famoznog Luzajica,a nestomi i ovaj nije bas po PS sto se tice frizure,ali izgleda ja zaboravljam da nas deli veliko vremensko razdoblje,tako da mozda kod vas bila neka druga pravila Twisted Evil
A meni jako drago kad vec kazes da imas toliko snimaka.Nemoj nikud zuriti,sve polako objavljuj,jer ko zna dali jos ikad budemo imali priliku da gledamo neke nove slike sa nama drage bituse scratch
A ti kuharu,nas prijatelju,nesto nisam u toku koja ti bese generacija,nestomi se po glavi mota podatak da slucajno terrra nije tvoja generacija?
Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme) - Page 8 Icon_minitime10.11.15 23:54

Ja nisam imao Luzajica za druga na granici,ali izmedju ostalih bio i mladjahni CATIC IBRO,nesto mi u memoriji ostalo da momak bio iz Glavaticeva,a tomu dodje negde u Bosni,a postose Bosna u mrdjuvremenu rasparcala na neke kantone tako da blize nebih znao reci

Na vrh Go down
Kuhar-Debar.
Podporučnik
Podporučnik
Kuhar-Debar.

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto BIH-USA.

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme) - Page 8 Icon_minitime11.11.15 2:52

ercov54 (citat):
Prke (citat):

Dobroje da imas fotku jos bilo koga drugog osim famoznog Luzajica,a nestomi i ovaj nije bas po PS sto se tice frizure,ali izgleda ja zaboravljam da nas deli veliko vremensko razdoblje,tako da mozda kod vas bila neka druga pravila Twisted Evil
A meni jako drago kad vec kazes da imas toliko snimaka.Nemoj nikud zuriti,sve polako objavljuj,jer ko zna dali jos ikad budemo imali priliku da gledamo neke nove slike sa nama drage bituse scratch
A ti kuharu,nas prijatelju,nesto nisam u toku koja ti bese generacija,nestomi se po glavi mota podatak da slucajno terrra nije tvoja generacija?
Upravo tako prijatelju terra je tu oko moje generacije.
Na vrh Go down
Kuhar-Debar.
Podporučnik
Podporučnik
Kuhar-Debar.

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto BIH-USA.

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme) - Page 8 Icon_minitime11.11.15 2:55

ercov54 (citat):
Ja nisam imao Luzajica za druga na granici,ali izmedju ostalih bio i mladjahni CATIC IBRO,nesto mi u memoriji ostalo da momak bio iz Glavaticeva,a tomu dodje negde u Bosni,a postose Bosna u mrdjuvremenu rasparcala na neke kantone tako da blize nebih znao reci

Ovaj tvoj Ibro mi malo lici na Boska Buhu,nesto nisam cuo za te Glavaticevo ijako sam rodjen u BiH.
Na vrh Go down
mureZE
Mladji Vodnik
Mladji Vodnik
mureZE

BROJ POSTOVA: : 375
ČLAN OD: : 2015-05-22
DOB : 53
M(j)esto zenica

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme) - Page 8 Icon_minitime11.11.15 13:50

Glavatičevo je naseljeno mjesto u općini Konjic (BiH) odnosno u Hercegovini, e sada druže ercov ako je imao onako čudan govor tj otezao je kad priča, moguće da je iz tog mjesta kako ti je ostalo u sjećanju. Međutim u okolini Kaknja, takođe u BiH, postoji naselje koje se zove Ćatići i po tom prezimenu bi mogao biti iz srednje Bosne.
Na vrh Go down
Djida
Zastavnik I klase
Zastavnik I klase

Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 972
ČLAN OD: : 2013-04-05

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme) - Page 8 Icon_minitime11.11.15 16:18

ercov54 (citat):
Ercove druže,alal vera za fotografiju i memoriju,posle koliko godina tebi ne blede uspomene i sećanja Question
Plus salutiranje
Na vrh Go down
Djida
Zastavnik I klase
Zastavnik I klase

Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 972
ČLAN OD: : 2013-04-05

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme) - Page 8 Icon_minitime11.11.15 16:22

Prke (citat):
Prke,i ti ne zaostaješ mnogo za Ercovom,ove slike para vrede,njegove su ako se ne varam malo starije ali oboje ste sjajan tandem,dobri ste ljudi a to najviše vredi Exclamation
Na vrh Go down
Prke
Zastavnik I klase
Zastavnik I klase
Prke

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Berovo

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme) - Page 8 Icon_minitime11.11.15 20:22

[You must be registered and logged in to see this link.]
Kapetan

[You must be registered and logged in to see this image.]značka PV

Druze kapetane cast je sto sledite karaulu Bituse. 
Tu je naravno i nas kuhar , a i ovi moji Aleks i Mrdja koji povremeno ucestvuju u ovoj nasoj prici. 

Hvala na lepim recima. sunny
Svakako, za one koje su na istoj frekvencii ne postoji daljina.
  Zivi mi bili !!!!
Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme) - Page 8 Icon_minitime11.11.15 20:32

mureZE (citat):
Glavatičevo je naseljeno mjesto u općini Konjic (BiH) odnosno u Hercegovini, e sada druže ercov ako je imao onako čudan govor tj otezao je kad priča, moguće da je iz tog mjesta kako ti je ostalo u sjećanju. Međutim u okolini Kaknja, takođe u BiH, postoji naselje koje se zove Ćatići i po tom prezimenu bi mogao biti iz srednje Bosne.
Veliko hvala na reagovanju prijatelju,a siguran da Glavaticevo jer ostalo u memoriji,a vec rekoh da nisam ni kasnije cuo za to mesto,mada u nekim kasnijim vremenima malo setao po Bosni,malo Nevesinje Mostar Kalinovik,ali to su neke druge price moj prijatelju Wink,a sto se tice njegovog govora,sad nesto razmisljam i potpunosi u pravu.imaloje jos momaka iz Bosne,ali njegov nacin govora malo odskakao od ostalih momaka iz Bosne
A sad vec se pojavi podatak da Susakovic Petar,mislim da fotka ostala na Zirovnici,jer momak bio toliko sposoban da opsluzivao dve karaule,takviste vi Bosanci sposobni momci,a inace moj veeeelikiiiii prijatelj sunny ,a momak bio iz Sanskog Mosta cheers

Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme) - Page 8 Icon_minitime11.11.15 21:20

Biljana Fidanoska

Sta da se radi,kad imamo zajednicko interesovanje i ljubav prema Bitusi,a jos pogotovu prema delu Bituse koji na slici,tj slikama kojih ima jos jako puno. sunny
moram pogledati da mozda objektiv nije "uhvatio" i naseg Prketa affraid

ercov54: komentar modifikovan dana: 14.11.15 0:23; prepravljeno ukupno 1 puta
Na vrh Go down
Kuhar-Debar.
Podporučnik
Podporučnik
Kuhar-Debar.

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto BIH-USA.

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme) - Page 8 Icon_minitime12.11.15 3:05

ercov54 (citat):
Biljana Fidanoska

Sta da se radi,kad imamo zajednicko interesovanje i ljubav prema Bitusi,a jos pogotovu prema delu Bituse koji na slici,tj slikama kojih ima jos jako puno. sunny
moram pogledati da mozda objektiv nije "uhvatio" i naseg Prketa affraid

Nema naseg Prketa sigurno je bio otisao na golemi Krcin.
Na vrh Go down
Kuhar-Debar.
Podporučnik
Podporučnik
Kuhar-Debar.

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto BIH-USA.

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme) - Page 8 Icon_minitime12.11.15 3:07

ercov54 (citat):
mureZE (citat):
Veliko hvala na reagovanju prijatelju,a siguran da Glavaticevo jer ostalo u memoriji,a vec rekoh da nisam ni kasnije cuo za to mesto,mada u nekim kasnijim vremenima malo setao po Bosni,malo Nevesinje Mostar Kalinovik,ali to su neke druge price moj prijatelju Wink,a sto se tice njegovog govora,sad nesto razmisljam i potpunosi u pravu.imaloje jos momaka iz Bosne,ali njegov nacin govora malo odskakao od ostalih momaka iz Bosne
A sad vec se pojavi podatak da Susakovic Petar,mislim da fotka ostala na Zirovnici,jer momak bio toliko sposoban da opsluzivao dve karaule,takviste vi Bosanci sposobni momci,a inace moj veeeelikiiiii prijatelj sunny ,a momak bio iz Sanskog Mosta cheers

Zaista lijepa slika samo brate kratak mu fitilj scratch
Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme) - Page 8 Icon_minitime12.11.15 20:38

Zaista lijepa slika samo brate kratak mu fitilj [You must be registered and logged in to see this image.]

scratch Rolling Eyes Twisted Evil Kuharu prijatelju,izgleda da se kod nas i oko nas upotrebljavaju termini sa razlicitim znacenjem Smile
To brate "kratak fitilj" ,znaci kod nas da neko brzo plane eksplodira,nedostatak nerava ili po naravi naporan tezak!
E sad gledajuci sliku Susakovica pokusavam da odgonetnem po tebi stabi to bilo kratko,ako zanemarimo samu fizicku velicinu doticnog Wink 
Izgleda da ti mislio na kravatu,jer nista drugo nemogu da zapazim da kratko zar ne Very Happy Laughing
Na vrh Go down
Kuhar-Debar.
Podporučnik
Podporučnik
Kuhar-Debar.

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto BIH-USA.

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme) - Page 8 Icon_minitime12.11.15 20:45

ercov54 (citat):
Zaista lijepa slika samo brate kratak mu fitilj [You must be registered and logged in to see this image.]

scratch Rolling Eyes Twisted Evil Kuharu prijatelju,izgleda da se kod nas i oko nas upotrebljavaju termini sa razlicitim znacenjem Smile
To brate "kratak fitilj" ,znaci kod nas da neko brzo plane eksplodira,nedostatak nerava ili po naravi naporan tezak!
E sad gledajuci sliku Susakovica pokusavam da odgonetnem po tebi stabi to bilo kratko,ako zanemarimo samu fizicku velicinu doticnog Wink 
Izgleda da ti mislio na kravatu,jer nista drugo nemogu da zapazim da kratko zar ne Very Happy Laughing
Upravo tako prijatelju svakako sam mislio na kravatu.
Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme) - Page 8 Icon_minitime12.11.15 20:49

Ajmo malo da prosetamo do Krcina.
ima nesto slika i od Bituse,ali nebih da sputavam naseg Prketa,tj da mu uskacem ili miniram njegovu posetu nasoj Bitusi Exclamation

Po svemu sudeci,a vec ukoliko gresim ima ovde momak koji to prati i ukaze na propust Rolling Eyes,a slika slikana sa teritorije RPSH,a vec na slici taco se vidi drzavna granica koja ide samim vrhom planinskog lanca!
Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme) - Page 8 Icon_minitime12.11.15 23:25

A da se sad malo posvetimo momcima koji koracali tim planinskim predelima.
Morase priznati sve sami krsni sposobni momci,osim jedne individue koja u donjem redu sasvim na desnoj strani cuci Twisted Evil 

1.u gornjem redu ILIC MILAN negde iz Bosne,inace momak bio puskomitraljezac,jer hvala bogu imalo i njega sta,a i mitraljeza.Kojabi to bruka bila da ga dali meni samo nositi,a vec za rukovanje nemoguca misija affraid
Do njega ATANASOVSKI JOVAN,vec puno puta momak pominjan,ali za dobrog momka nikad nije mnogo secanje,inace iz Kruseva,a bio telefonista.
Sledi POPOVIC RADE,iz Poljne kod Trstenika,inace momak lociran kontaktiran od Radeta,ali nesto ga sprecava da se pojavi ovde,ali to njegova zelja koju treba postovati.
MLADJENOVIC DESIMIR,jako dobrodusan pozitivan momak,dusa od coveka,i on iz Bosne.
CATIC IBRO,vec o njemu nesto pricato,izgleda Prke mu usao u trag.Moram o njemu pricati sve pozitivno,jer sudeci po sadasnjem stanju i izdanju,snjim se nije saliti,gromada od coveka  Batine
Ispred Atanasovskoc dole cuci momak MUJOLI ISMET,e i za ovog momka mogu reci da bio legenda od momka.Jako snalazljiv sposoban,a nadasve iskren bar u uzajamnim kontaktima.Puno toga mi pricao o svom licnom zivotu!
I kobi drugi bio ovakav razbacan ozbiljan,valda takav morao da bude po sluzbenoj duznosti,nego zamenik KK MARINKOVIC RADE,a vec ostavio trag ovde u ovoj prici.Nesto ga nestalo,nadamse da ok,ali valda vodi borbu sa unucima oko kompa,pa izgleda izgubio bitku.Neznam kako nije shvatio,da njegovo tj nase vreme prolazi iliti vec proslo,a unuci svakim danom sve sposobniji i jaci vojnik
Slovenac OCKERL MIRKO do Radeta,jako dobar momak,ali valda bez obzira kakvi bili pre karaule,dosavsi tu,poprimamo sve najbolje,jer nema osnova da budes kvaran prema drugovima cheers I na kraju vec gore napred receno,jedno stvorenje koje toliko dobro bilo na obuci u Smederevskoj Palanci,da kao nagradu dobilo DEBAR,a tad vazilo da u taj isti Debar idu samo jako problematicni sirovi bezobrazni momci Embarassed
Ima toga jos,ali sad malo da promenimo temu Twisted Evil granata

ercov54: komentar modifikovan dana: 13.11.15 0:13; prepravljeno ukupno 1 puta
Na vrh Go down
Kuhar-Debar.
Podporučnik
Podporučnik
Kuhar-Debar.

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto BIH-USA.

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme) - Page 8 Icon_minitime12.11.15 23:27

ercov54 (citat):
ima nesto slika i od Bituse,ali nebih da sputavam naseg Prketa,tj da mu uskacem ili miniram njegovu posetu nasoj Bitusi Exclamation

Po svemu sudeci,a vec ukoliko gresim ima ovde momak koji to prati i ukaze na propust Rolling Eyes,a slika slikana sa teritorije RPSH,a vec na slici taco se vidi drzavna granica koja ide samim vrhom planinskog lanca!
Veoma interesantna slika na istoj slici koliko ja vidim i jagorcevina i snjeg jeli to fenomen ili normala.
Na vrh Go down
Kuhar-Debar.
Podporučnik
Podporučnik
Kuhar-Debar.

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto BIH-USA.

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme) - Page 8 Icon_minitime12.11.15 23:34

ercov54 (citat):
Morase priznati sve sami krsni sposobni momci,osim jedne individue koja u donjem redu sasvim na desnoj strani cuci Twisted Evil 

1.u gornjem redu ILIC MILAN negde iz Bosne,inace momak bio puskomitraljezac,jer hvala bogu imalo i njega sta,a i mitraljeza.Kojabi to bruka bila da ga dali meni samo nositi,a vec za rukovanje nemoguca misija affraid
Do njega ATANASOVSKI JOVAN,vec puno puta momak pominjan,ali za dobrog momka nikad nije mnogo secanje,inace iz Kruseva,a bio telefonista.
Sledi POPOVIC RADE,iz Poljne kod Trstenika,inace momak lociran kontaktiran od Radeta,ali nesto ga sprecava da se pojavi ovde,ali to njegova zelja koju treba postovati.
MLADJENOVIC DESIMIR,jako dobrodusan pozitivan momak,dusa od coveka,i on iz Bosne.
CATIC IBRO,vec o njemu nesto pricato,izgleda Prke mu usao u trag.Moram o njemu pricati sve pozitivno,jer sudeci po sadasnjem stanju i izdanju,snjim se nije saliti,gromada od coveka  Batine
Ispred Atanasovskoc dole cuci momak MUJOLI ISMET,e i za ovog momka mogu reci da bio legenda od momka.Jako snalazljiv sposoban,a nadasve iskren bar u uzajamnim kontaktima.Puno toga mi pricao o svom licnom zivotu!
I kobi drugi bio ovakav razbacan ozbiljan,valda takav morao da bude po sluzbenoj duznosti,nego zamenik KK MARINKIVIC RADE,a vec ostavio trag ovde u ovoj prici.Nesto ga nestalo,nadamse da ok,ali valda vodi borbu sa unucima oko kompa,pa izgleda izgubio bitku.Neznam kako nije shvatio,da njegovo tj nase vreme prolazi iliti vec proslo,a unuci svakim danom sve sposobniji i jaci vojnik
Slovenac OCKERL MIRKO do Radeta,jako dobar momak,ali valda bez obzira kakvi bili pre karaule,dosavsi tu,poprimamo sve najbolje,jer nema osnova da burdes kvaran prema drugovima cheers I na kraju vec gore napred receno,jedno stvorenje koje toliko dobro bilo na obuci u Smederevskoj Palanci,da kao nagradu dobilo DEBAR,a tad vazilo da u taj isti Debar idu samo jako problematicni sirovi bezobrazni momci Embarassed
Slika je zaista lijepa i tvoje objasnjavanje slike je prelijepo citati ali ja bih se osvrnuo na to stvorenje sto si ga ti nazvao i koju je on to kaznu zaradio i ako je jer svi ste vi dosli na jedno isto mjesto dali to misli da ste svi nedaj boze bili kaznjenici jer i u moje vreme ista se prica pricala za Debar sad jeli to istina ili ne neznam u svom licno slucaju nebih rekao jer zaista na obuci prije prekomande nikakvih problema nisam imao a mislim ni vojska samnom,mozda se eto tako samo potrefilo tko zna.
Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme) - Page 8 Icon_minitime12.11.15 23:35

Kuhar-Debar. (citat):
ercov54 (citat):

Veoma interesantna slika na istoj slici koliko ja vidim i jagorcevina i snjeg jeli to fenomen ili normala.

Toje moj prijatelju sasvim normalno gore na i oko Krcina.Zna Prke,bar o tome pricali da i on zna da imao teren gde se sneg nikad ne topi,a odmah tu pored vegetacija aktivna,ali gore na granicnom delu,osim trave nikakvog drugor rastinja nije bilo!
Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme) - Page 8 Icon_minitime13.11.15 0:01

Kuhar-Debar. (citat):
ercov54 (citat):

I kobi drugi bio ovakav razbacan ozbiljan,valda takav morao da bude po sluzbenoj duznosti,nego zamenik KK MARINKIVIC RADE,a vec ostavio trag ovde u ovoj prici.Nesto ga nestalo,nadamse da ok,ali valda vodi borbu sa unucima oko kompa,pa izgleda izgubio bitku.Neznam kako nije shvatio,da njegovo tj nase vreme prolazi iliti vec proslo,a unuci svakim danom sve sposobniji i jaci vojnik
Slovenac OCKERL MIRKO do Radeta,jako dobar momak,ali valda bez obzira kakvi bili pre karaule,dosavsi tu,poprimamo sve najbolje,jer nema osnova da burdes kvaran prema drugovima cheers I na kraju vec gore napred receno,jedno stvorenje koje toliko dobro bilo na obuci u Smederevskoj Palanci,da kao nagradu dobilo DEBAR,a tad vazilo da u taj isti Debar idu samo jako problematicni sirovi bezobrazni momci Embarassed
Slika je zaista lijepa i tvoje objasnjavanje slike je prelijepo citati ali ja bih se osvrnuo na to stvorenje sto si ga ti nazvao i koju je on to kaznu zaradio i ako je jer svi ste vi dosli na jedno isto mjesto dali to misli da ste svi nedaj boze bili kaznjenici jer i u moje vreme ista se prica pricala za Debar sad jeli to istina ili ne neznam u svom licno slucaju nebih rekao jer zaista na obuci prije prekomande nikakvih problema nisam imao a mislim ni vojska samnom,mozda se eto tako samo potrefilo tko zna.

Hvala na posvecenoj paznji prijatelju.
Neznam,nisam ja bio los kao vojnik,taman posla,ali nisam ima dobru komunikaciju sa desetarom JOVANOVIC BOGOLJUBOM iz Nisa,tako da jedan drugog nismo razumeli,iliti vec nikako nisam razumeo,a ni oni mene.
I svi ostali desetari u vodu ABHO,a tad bilo pravilo da desetar ima pravo da te kaznjava da do besvesti cistis hodnike,pisoare koje vojska zapisala,ali morao kamenac da se skida pomocu zileta,jer takvu kaznu zaradim tokom prepodnevne obuke i zanimanja!
Jer ako govoris na casu,ako prigovaras na odluku desetara,ako te propituje o temi o kojoj predaje,tj mucise da nam neko znanje prenese,a jamu kazem umesto odgovora o temi,-ja uopste nemam pojma o cemu ti uopste desetaru pricao,tj nismte ni slusao-e tad sledi drakonska kazna.
Kad sva vojska ide na popodnevni odmor,ja uzimam rekvizite,krpe,kofe,cetke i metlu pa na ribanje!
pa tako taj redosled trajao bezmalo celih pet meseci dok trajala obuka,i shodno tome i takvom ponasanju ja dobio premiju DEBAR
A i tad a i sada tvrdim da me uopste nisu kaznili,taman posla.
Dosao u najbolje mesto,imao najbolje drugove koje i danas pamtim,jer da bilo sta lose,trudiobih se da zaboravim,a ovako,secamse najsitnijih detalja i ne samo drugova,vec i svih mestana u selu!
Hvalaim na takvoj kazni! salutiranje
Na vrh Go down
Kuhar-Debar.
Podporučnik
Podporučnik
Kuhar-Debar.

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto BIH-USA.

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme) - Page 8 Icon_minitime13.11.15 0:34

ercov54 (citat):
Kuhar-Debar. (citat):
ercov54 (citat):

Hvala na posvecenoj paznji prijatelju.
Neznam,nisam ja bio los kao vojnik,taman posla,ali nisam ima dobru komunikaciju sa desetarom JOVANOVIC BOGOLJUBOM iz Nisa,tako da jedan drugog nismo razumeli,iliti vec nikako nisam razumeo,a ni oni mene.
I svi ostali desetari u vodu ABHO,a tad bilo pravilo da desetar ima pravo da te kaznjava da do besvesti cistis hodnike,pisoare koje vojska zapisala,ali morao kamenac da se skida pomocu zileta,jer takvu kaznu zaradim tokom prepodnevne obuke i zanimanja!
Jer ako govoris na casu,ako prigovaras na odluku desetara,ako te propituje o temi o kojoj predaje,tj mucise da nam neko znanje prenese,a jamu kazem umesto odgovora o temi,-ja uopste nemam pojma o cemu ti uopste desetaru pricao,tj nismte ni slusao-e tad sledi drakonska kazna.
Kad sva vojska ide na popodnevni odmor,ja uzimam rekvizite,krpe,kofe,cetke i metlu pa na ribanje!
pa tako taj redosled trajao bezmalo celih pet meseci dok trajala obuka,i shodno tome i takvom ponasanju ja dobio premiju DEBAR
A i tad a i sada tvrdim da me uopste nisu kaznili,taman posla.
Dosao u najbolje mesto,imao najbolje drugove koje i danas pamtim,jer da bilo sta lose,trudiobih se da zaboravim,a ovako,secamse najsitnijih detalja i ne samo drugova,vec i svih mestana u selu!
Hvalaim na takvoj kazni! salutiranje
Nakon svega sto si napisao i sto sam procitao vjerovatno su te u Debar poslali misleci da je to kazna koju zasluzujes a nisu znali da je to mozda nagrada koju ces vjecno i dok si ziv pamtiti,mislim neka im bude na cast,u mom slucaju ja zaista nisam imao takvo iskustvo ,licno se ne secam da sam imao bilo koje prekoredno ribanje vc ili tako nesto,mada opet znam da sam na svoj poseban nacin opet im upadao u oci i mozda neki to nisu voljeli ali nisam imao osjecaj da je to kazna kada sam otisao za Debar mada sam naravno molio boga da idem negde blize svog rodnog kraja ali tako mi pao grah i ne zalim se ni danas.
Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme) - Page 8 Icon_minitime13.11.15 0:44

Nakon svega sto si napisao i sto sam procitao vjerovatno su te u Debar poslali misleci da je to kazna koju zasluzujes a nisu znali da je to mozda nagrada koju ces vjecno i dok si ziv pamtiti,mislim neka im bude na cast,u mom slucaju ja zaista nisam imao takvo iskustvo ,licno se ne secam da sam imao bilo koje prekoredno ribanje vc ili tako nesto,mada opet znam da sam na svoj poseban nacin opet im upadao u oci i mozda neki to nisu voljeli ali nisam imao osjecaj da je to kazna kada sam otisao za Debar mada sam naravno molio boga da idem negde blize svog rodnog kraja ali tako mi pao grah i ne zalim se ni danas.

Ne treba se ni zaliti prijatelju,usponi i padovi su sastavni deo zivota salutiranje
Na vrh Go down
Prke
Zastavnik I klase
Zastavnik I klase
Prke

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Berovo

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme) - Page 8 Icon_minitime13.11.15 21:32

Bas ste se divno raspricali dragi moji...
Ja sam vec pisao da sam karaulu doziveo kao dolazak u RAJ nakon sumorne kasarne u Bitoli gde ruku na srce provedoh i lepe trenutke, jer sam cesto bio u gradu, jer sam pevao u vojnickom horu u domu JNA pa imao kontakte sa curicama i tako ...
Ipak karaula i Bituse je za mene posle prvog soka sto sam dobio albansku granicu bila OTKROVENJE..
Iako smo bili mladi i vojni rok nam je svakako tesko padao (naravno) planina i okolina su me punili energijom i tu sam doziveo predivne trenutke i upoznao divne ljude.. 
Kad danas mom sinu govorim o svemu sto se u vojsci desavalo, on verovatno videci moje ushicenje na neki nacin zali sto nije ziveo u Jugi i sto nemoze upoznati i ziveti zajedno sa Slovencima, Hrvatima, Bosancima, Srbima i Crnogorcima i deliti sa vojnickim drugovima trenutke koje se pamte za ceo zivot ...
Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme) - Page 8 Icon_minitime13.11.15 22:07

Prke (citat):
Bas ste se divno raspricali dragi moji...
Ja sam vec pisao da sam karaulu doziveo kao dolazak u RAJ nakon sumorne kasarne u Bitoli gde ruku na srce provedoh i lepe trenutke, jer sam cesto bio u gradu, jer sam pevao u vojnickom horu u domu JNA pa imao kontakte sa curicama i tako ...
Ipak karaula i Bituse je za mene posle prvog soka sto sam dobio albansku granicu bila OTKROVENJE..
Iako smo bili mladi i vojni rok nam je svakako tesko padao (naravno) planina i okolina su me punili energijom i tu sam doziveo predivne trenutke i upoznao divne ljude.. 
Kad danas mom sinu govorim o svemu sto se u vojsci desavalo, on verovatno videci moje ushicenje na neki nacin zali sto nije ziveo u Jugi i sto nemoze upoznati i ziveti zajedno sa Slovencima, Hrvatima, Bosancima, Srbima i Crnogorcima i deliti sa vojnickim drugovima trenutke koje se pamte za ceo zivot ...
Wink Pa moramo da pokrivamo tebe,zato popunjavamo tvoj nedostatak sa nekim nasim pricama Rolling Eyes
Malo se salim,ali samo malo Very Happy ,a iskupiosise sa pricom koju upravo ispricao prijatelju,i time zasluzio + cheers
Na vrh Go down
Kuhar-Debar.
Podporučnik
Podporučnik
Kuhar-Debar.

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto BIH-USA.

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme) - Page 8 Icon_minitime13.11.15 22:48

Bas steta Prke sto se sve raspalo i nemozemo vise zivjeti zajedno ali bar mozemo ozivljavati sjecanja na neko lijepo provedeno vreme u JNA i to na nemoze nitko oduzeti.
Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme) - Page 8 Icon_minitime14.11.15 1:01

Kuhar-Debar. (citat):
Bas steta Prke sto se sve raspalo i nemozemo vise zivjeti zajedno ali bar mozemo ozivljavati sjecanja na neko lijepo provedeno vreme u JNA i to na nemoze nitko oduzeti.
Nebih da ulazim u visoku politiku,sitansam ja za te price,ali najgore sto glupe ideje u glavama nasih politicara,uglavnom se lome preko nasih ledja affraid ,ali ajmo mi malo do naseg Krcina Very Happy

Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme) - Page 8 Icon_minitime14.11.15 20:27

Uskoro ove divne predele prekriva sneg,e tad vise nema patroliranja Evil or Very Mad
Na vrh Go down
Kuhar-Debar.
Podporučnik
Podporučnik
Kuhar-Debar.

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto BIH-USA.

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme) - Page 8 Icon_minitime14.11.15 20:37

ercov54 (citat):
Kuhar-Debar. (citat):
Nebih da ulazim u visoku politiku,sitansam ja za te price,ali najgore sto glupe ideje u glavama nasih politicara,uglavnom se lome preko nasih ledja affraid ,ali ajmo mi malo do naseg Krcina Very Happy

Veoma impozantan i malo bi rekao opasan.
Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme) - Page 8 Icon_minitime14.11.15 20:58

Kuhar-Debar (citat):

Da da prijatelju prilicno tezak za penjanje,znam iz sopstvenog iskustva.
Tezak za penjanje,a jos tezi za silazak,bar meni tako bilo!
Na vrh Go down
Prke
Zastavnik I klase
Zastavnik I klase
Prke

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Berovo

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme) - Page 8 Icon_minitime14.11.15 21:47

ercov54 (citat):
Kuhar-Debar (citat):

Da da prijatelju prilicno tezak za penjanje,znam iz sopstvenog iskustva.
Tezak za penjanje,a jos tezi za silazak,bar meni tako bilo!

Uh sto me vas dvojca vucete za jezik.. Ali bolje da iskomentarisem sada nego da zaboravim kad ja budem postavljao slike sa Krcina.. Eeeej drugovi moji, stvaarrrrno je bilo NAPORNO penjanje a silazak JOS NAPORNIJI. 
Mozda je moj i MAXov datum proizvodnje malo zastareo..
Verovatno - (ma 100 %)  clown Exclamation Exclamation Exclamation
Na vrh Go down
Kuhar-Debar.
Podporučnik
Podporučnik
Kuhar-Debar.

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto BIH-USA.

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme) - Page 8 Icon_minitime14.11.15 21:49

Jos ste vi prijatelju u dobroj formi ako ste uspjeli se popeti i sici sa Golemog Krcina,nema brige Very Happy
Na vrh Go down
Prke
Zastavnik I klase
Zastavnik I klase
Prke

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Berovo

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme) - Page 8 Icon_minitime14.11.15 21:59

Ajmo opet malo dole. 
Evo slike nase lepotice sa betonske staze gde smo jos uvek ...

Prke: komentar modifikovan dana: 15.11.15 0:16; prepravljeno ukupno 1 puta
Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme) - Page 8 Icon_minitime14.11.15 23:31

Prke (citat):

Ajmo opet malo dole. 
[You must be registered and logged in to see this image.]" style="width: 800px;height: 600px" border="0">
Nestoti ovo prijatelju nije upotrebljivo,nesto ne stima kako treba! Question
A mozda pogresno shvatio za penjanje na Krcin.
Ja pojasnio svoje licno penjanje nekad davnoooo,a nisam u toku dali ti i MAX izlazili gore,ali cisto sumnjam. Evil or Very Mad
Bez uvrede,ali niste vi imali snage za takav poduhvat,jedino da me uveris dokumentovano sa fotkama Rolling Eyes
Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme) - Page 8 Icon_minitime14.11.15 23:39

Prke (citat):

Uh sto me vas dvojca vucete za jezik.. Ali bolje da iskomentarisem sada nego da zaboravim kad ja budem postavljao slike sa Krcina.. Eeeej drugovi moji, stvaarrrrno je bilo NAPORNO penjanje a silazak JOS NAPORNIJI. 
Mozda je moj i MAXov datum proizvodnje malo zastareo..
Verovatno - (ma 100 %)  [You must be registered and logged in to see this image.]

Neznam iz ovog komentara dase primetiti da ipak osvojili Golem Krcin,ali sad nesto meni licno nije jasno scratch
U nekim ranijim pricama rekaosi da ne ocekujemo da izlazili na granicu,jer vec zbog nekakvih okolnosti,a sad kazes prijatelju da osvojili Krcin,a samim tim izlaskom vi i bili na samoj granicnoj liniji Question
Vreme je pred nama,sve bude jasno tvojim daljim putopisnim pricama.
samo proveri sta se desava sa slikama,nesto nije "zdravo" Evil or Very Mad
Na vrh Go down
Prke
Zastavnik I klase
Zastavnik I klase
Prke

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Berovo

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme) - Page 8 Icon_minitime14.11.15 23:49

U redu.
Kad mislite "osvojio" Krcin verovatno mislite da sam se popeo skroz na vrh. 
Moram da vam odma  kazem da nisam...
Ali da sam bio VEOMA BLIZU i da je PENJANJE i SILAZENJE bilo tesko to je tacno. Very Happy
Pa ja nisam u komentaru rekao da sam se popeo na Krcin .. nego da imam slike sa Krcina..
Mozda  je krivo moje nepoznavanje srpskog jezika pa ono "sa Krcina" nije na mestu.. 

P.S. Imam probleme sa postavljanjem slika , mozda je zbog stvarno slabog neta , s kojim se borim celo vece, a mozda je i nesto drugo. Ajd probajte da vi postavite sliku, da vidimo dali je nesto do tehnike na Forumu...
Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme) - Page 8 Icon_minitime14.11.15 23:57

Prke (citat):
U redu.
Kad mislite "osvojio" Krcin verovatno mislite da sam se popeo skroz na vrh. 
Moram da vam odma  kazem da nisam...
Ali da sam bio VEOMA BLIZU i da je PENJANJE i SILAZENJE bilo tesko to je tacno. Very Happy
Pa ja nisam u komentaru rekao da sam se popeo na Krcin .. nego da imam slike sa Krcina..
Mozda  je krivo moje nepoznavanje srpskog jezika pa ono "sa Krcina" nije na mestu.. 

P.S. Imam probleme sa postavljanjem slika , mozda je zbog stvarno slabog neta , s kojim se borim celo vece, a mozda je i nesto drugo. Ajd probajte da vi postavite sliku, da vidimo dali je nesto do tehnike na Forumu...
Predji na TI,ipak mismo prijatelji zar ne Very Happy ,i nema razloga da se ljutis prijatelju,no videcemo dokle popeli,ali bas mi zao kad vec izlazili tako visoko,a da niste isli malo desno od Krcina da osetite granicnu liniju pod nogama cheers [You must be registered and logged in to see this image.]

I ovoje deo Krcina prijatelju!Kod mene fotka valjana,neznam kod tebe?
Na vrh Go down
Prke
Zastavnik I klase
Zastavnik I klase
Prke

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Berovo

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme) - Page 8 Icon_minitime15.11.15 0:03

Major

[You must be registered and logged in to see this image.]Predji na TI,ipak mismo prijatelji zar ne

Ma druze majore ne persiram TI  nego kad kazem VI mislim na tebe i kuhara  Very Happy Very Happy Very Happy Twisted Evil..
Pokusacu da spravim sliku...
Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme) - Page 8 Icon_minitime15.11.15 0:07

Prke (citat):

Ma druze majore ne persiram TI  nego kad kazem VI mislim na tebe i kuhara  [You must be registered and logged in to see this image.]..
Pokusacu da spravim sliku...

Ma tako prijatelju moj,ne dozvoli da neprijatelji likuju da se dvojica granicara sa Bituse ne razumeju cheers
Na vrh Go down
Prke
Zastavnik I klase
Zastavnik I klase
Prke

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Berovo

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme) - Page 8 Icon_minitime15.11.15 18:21

Kao sto rekoh, nepoznate stvari koje sam video zajedno cemo tumaciti..
Eto nekog objekta (ostaci) za kojeg se ja ne secam da je bio u nase vreme.. 
Porusen je ali je prilicno duboko ukopan , ne znam mozada se u njemu kasnije cuvala municija sta li ? 
Mozda ce kuhar ili terra znati ?
Evo nekoliko slika a kasnije cu postaviti i video ... 
Tu u blizini jos uvek stoji mesto gde je bila kucica za psa (nas Don je tu bio vezan).. Videce se na videu...
Na vrh Go down
Prke
Zastavnik I klase
Zastavnik I klase
Prke

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Berovo

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme) - Page 8 Icon_minitime15.11.15 20:55

Evo i kratki video  sa istog mesta.
Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme) - Page 8 Icon_minitime15.11.15 21:03

Prke (citat):
Ajmo opet malo dole. 

scratch Malo nejasno koja strana,ukoliko slikao sa betonske staze od strane magacina municije,trebalabi da se vidi desna strana sa balkonom,a vec tu sliku imali.
Jedino ako ovo nije strana od izvora,a levo od borova balkonse ne vidi.
Dole se vide podrumski prozori,Desno gore prozori od kuhinje,izmedju od mokrog cvora,a sasvim levo prozori od kancelarije KK.
Zanimljivo da sklonjen nas veliki kamen  koji bio negde u hladu prvog bora do karaule,a na njemu i kraj njega jedino imali dozvolu za fotkanje,sve ostalo tesko zbog vojnih tajni scratch
Ja ovo rekoh,ali nemora da bude tacno.
Tuste vi moji mladjani momci da me ispravite! Wink
Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme) - Page 8 Icon_minitime15.11.15 21:24

Prke (citat):

Porusen je ali je prilicno duboko ukopan , ne znam mozada se u njemu kasnije cuvala municija sta li ? 
Tu u blizini jos uvek stoji mesto gde je bila kucica za psa (nas Don je tu bio vezan).. Videce se na videu...
Video tehnika za mene nedostupna,nisam ja u svadji sa tim nacinom,ali izgleda komp nece tu vrstu da propusti kroz sebe Evil or Very Mad
A tvoje prijatelju sasvim realno i pametno razmisljanje da ostaci magacina municije,jer dase primetiti da u blizini tog porusenog,izgradjen taj vec uslikani novi!
A kucica naseg psa bila odmah iza hladovine borova na predhodnoj slici!
Na vrh Go down
Kuhar-Debar.
Podporučnik
Podporučnik
Kuhar-Debar.

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto BIH-USA.

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme) - Page 8 Icon_minitime15.11.15 21:27

Prke (citat):
Ja licno neznam sto bi to moglo biti lici mi na neku zemunicu ili neko skroviste ili sta neznam ni sam.
Na vrh Go down
Prke
Zastavnik I klase
Zastavnik I klase
Prke

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Berovo

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme) - Page 8 Icon_minitime15.11.15 21:31

ercov54 (citat):
Prke (citat):
Ajmo opet malo dole. 

scratch Malo nejasno koja strana,ukoliko slikao sa betonske staze od strane magacina municije,trebalabi da se vidi desna strana sa balkonom,a vec tu sliku imali.
Dole se vide podrumski prozori,Desno gore prozori od kuhinje,izmedju od mokrog cvora,a sasvim levo prozori od kancelarije KK.
Zanimljivo da sklonjen nas veliki kamen  koji bio negde u hladu prvog bora do karaule,a na njemu i kraj njega jedino imali dozvolu za fotkanje,sve ostalo tesko zbog vojnih tajni scratch

Znaci ovo je zadnja strana karaule - sprotivna strana od piste .. Dobro si opisao druze ercov
Na vrh Go down
Kuhar-Debar.
Podporučnik
Podporučnik
Kuhar-Debar.

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto BIH-USA.

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme) - Page 8 Icon_minitime15.11.15 21:34

Prke (citat):
ercov54 (citat):
Prke (citat):
Ajmo opet malo dole. 

Znaci ovo je zadnja strana karaule - sprotivna strana od piste .. Dobro si opisao druze ercov
Drugovi moji vi ste to tako lijepo i opsirno opisali da ja nemam ni sta dodati ni oduzeti.
Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme) - Page 8 Icon_minitime15.11.15 22:38

Kuhar-Debar (citat):
Drugovi moji vi ste to tako lijepo i opsirno opisali da ja nemam ni sta dodati ni oduzeti.

HEHEHE prijatelju nas,nikako nece proci to da nemas sta dodati. Batine
Ima sigurno i u tvojoj memoriji nekih podataka,nebitno iako isti poput naseg Prketa,ali vredi i tvoju memoriju malo aktivirati vojnik
Na vrh Go down
Kuhar-Debar.
Podporučnik
Podporučnik
Kuhar-Debar.

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto BIH-USA.

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme) - Page 8 Icon_minitime15.11.15 23:04

ercov54 (citat):
Kuhar-Debar (citat):

HEHEHE prijatelju nas,nikako nece proci to da nemas sta dodati. Batine
Ima sigurno i u tvojoj memoriji nekih podataka,nebitno iako isti poput naseg Prketa,ali vredi i tvoju memoriju malo aktivirati vojnik
Ma bice podataka ali eto sto se tice te slike tu je sve receno,samo ti borovi me cude da su tako veliki narasli a nije ih bilo mislim nikako u moje vreme.
Na vrh Go down
Sponsored content

KomentarNaslov komentara: Re: Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme)   Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme) - Page 8 Icon_minitime

Na vrh Go down

Karaula BITUŠE 73/74 (četvrti dio teme)
Na vrh 
Stranica 8/20Idi na stranicu : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 20  Next
 Similar topics
-
» Karaula BITUŠE 73/74 (treći dio teme)
»  Karaula BITUŠE 73/74 (sesti dio teme)
» Karaula BITUŠE 73/74 (drugi dio teme)
» Karaula BITUŠE 73/74 (prvi dio teme)
» Karaula BITUŠE 73/74 (peti dio teme)