FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
Sve pohvale za tvoj izlet van Bituse,a tvoj grad ne da je lep,vec prelep,samo pojasni sta se kuva u ovoliko bakraca iliti kotlica,a + za uspesan izlet i prezentaciju svog mesta!
PORUCNIK Pukovnik
NA VZ VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 10461 ČLAN OD: : 2014-08-01 DOB : 62 Bijelo Polje
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 01.11.15 1:31
Sve pohvale za tvoj izlet van Bituse,a tvoj grad ne da je lep,vec prelep,samo pojasni sta se kuva u ovoliko bakraca iliti kotlica,a + za uspesan izlet i prezentaciju svog mesta!
I od mene plus, Prke, i isto pitanje
_________________ Bili smo veca 'gospoda' dok smo bili 'drugovi', nego sto smo drugovi, sad, kad smo gospoda. porucnik ness
013gonzo Podporučnik
VZ PV BROJ POSTOVA: : 1958 ČLAN OD: : 2014-08-16 DOB : 73 Beograd
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 01.11.15 14:37
Neko se dobro potrudio a ja malo da razglasim njegov trud
Za one koji su rođeni u ovom gradu ... Za one koji su živeli ili žive u njemu ... Za one koji bi da ga upoznaju ... Za sve ljude sa svih strana u dobroj nameri ... Srećno !
Kako bi napravili fantastičan snimak panorame grada u kome žive, dvojica Beograđana su pomoću drona i GoPro kamere punih godinu dana snimala srpsku prestonicu.
_________________ "Teško nama,Mardonije, kad nas vodiš u borbu protiv takvih ljudi koji se ne bore za novac, nego za slavu." -Tritantehma
Srdjan Radovanov Vodnik
BROJ POSTOVA: : 432 ČLAN OD: : 2013-12-16
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 03.11.15 21:16
Pozdrav Drugu Beogradu i Lacošu! Svaka čast!
Srdjan Radovanov Vodnik
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 04.11.15 8:16
Prvi put pokusavam da postavim fotku a da nije kroz link sa uploadera mog, pa da vidim ocul znati. [img][You must be registered and logged in to see this image.][/img]
mirko bratuš Kapetan
NA VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 3737 ČLAN OD: : 2012-04-15 DOB : 77
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 04.11.15 8:36
Srdjan Radovanov (citat):
Prvi put pokusavam da postavim fotku a da nije kroz link sa uploadera mog, pa da vidim ocul znati. [You must be registered and logged in to see this image.]" />
Očeš,očeš.Kar nadaljuj.
SveJug Kapetan I klase
VZ Medalja za VZ PV BROJ POSTOVA: : 4341 ČLAN OD: : 2012-12-16 Svedska
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 04.11.15 12:57
Prvi put pokusavam da postavim fotku a da nije kroz link sa uploadera mog, pa da vidim ocul znati. [You must be registered and logged in to see this image.]" />
Malo, što bi reko Đorđe Balašević, "u samoodbrani"
Moram reći da sam u Mirku Bratušu našao inspiraciju da i ja postavim fotografije svoje, jer vidim da je Mirko najredniji i bavi se autorskim radom, nema veze ak je amaterski, jer većina ljudi na forumu, samo "skine" fotku sa neta, Mirku Svaka Čast!
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
NA VZ VZ VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 24246 ČLAN OD: : 2012-10-30
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 05.11.15 12:48
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 05.11.15 12:52
To cenim! Mislim da ti imas dosta toga lepoga fotkati, ali te mrzi mozda, znam da imas gomilu muzike sa kojom mozes raditi vrlo lepe radove!
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
NA VZ VZ VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 24246 ČLAN OD: : 2012-10-30
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 05.11.15 13:06
To cenim! Mislim da ti imas dosta toga lepoga fotkati, ali te mrzi mozda...
Ma nije to moja slika, u Zagrebu sam.... i nisam neki ekspert fotkanja niti me to osobito zanima.... Ali volim dobre fotografije, osobito crno-bijele....
Vojnik Graničar Pukovnik
VZ VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 8112 ČLAN OD: : 2011-09-05 DOB : 54 Split
Naslov komentara: Zeleni kupus u Splitu 05.11.15 17:07
Zeleni kupus u Splitu južno od bivše vojne bolnice oko 200 metara. Bolnica se nazire - vidi na kraju ove drvene staze iznad onoga grmlja. Ovaj mali vrt se nalazi ovdje (gdje je križić na sredini ekrana).
Naslov komentara: Split - plaža Trstenik. 05.11.15 17:17
A ovo sam slikao dana 05.11.2015. god. oko 15:00 sati u Splitu kod plaže Trstenik. Gledao sam što radi, pa sam vidio da skuplja neke školjke. A kada se nakupio školjaka onda je otplivao u smjeru istoka.
_________________ "Teško nama,Mardonije, kad nas vodiš u borbu protiv takvih ljudi koji se ne bore za novac, nego za slavu." -Tritantehma
Srdjan Radovanov Vodnik
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 07.11.15 20:36
Vojnik Graničar (citat):
Tako obična a tako interesantna fotografija, ima šarma.
Čija slika moja ili od Mirka Bratuša.!?
Sada sam mislio na tvoju postavljenu drug Vojnik Graničar! Mirko je standardno dobar već i poznat po fotografijama.
Vojnik Graničar Pukovnik
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 07.11.15 20:41
Sada sam mislio na tvoju postavljenu drug Vojnik Graničar! Mirko je standardno dobar već i poznat po fotografijama.
Morao sam sačekati da projure automobili da njih ne uhvatim. A tako gdje sunce sije se nalazi dizalica za gradnju zgrade ali je sunce svojim sjajem prekrilo. Mada se je možete vidjeti iznad sunca i krošnji stabala malo viri.!
mirko bratuš Kapetan
NA VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 3737 ČLAN OD: : 2012-04-15 DOB : 77
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 07.11.15 20:47
lacoš (citat):
mirko bratuš (citat):
[You must be registered and logged in to see this image.] Soča-po dolgem času sem zrl v njene globine.
Miri,slikano z mosta v Kobaridu?
Ne,slikano z mostu v Lepeni.Cca 20 km iz Bovca.Dolina Lepena nas pripelje do izhodišča za Krnsko jezero.
Mikula 67 Podporučnik
VZ VZ JM JM PV Tehnička Služba BROJ POSTOVA: : 1546 ČLAN OD: : 2013-12-22 DOB : 57 Šabac
Naslov komentara: Re: Priroda u mome kraju (drugi dio teme) 07.11.15 21:05