FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991

Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories

HomeEventsRegistracijaLogin

SVAŠTARA

Go down 
+50
ianmarkk
guster danijel
Četni evidentičar
Kaplar M
Die_Nadel
croato
Senad
ercov54
gospodine
malena
Slobodan.
arcibald01
sasa staza
tomerc
dražen
Srdjan Radovanov
VBČ
mare69
flexi
zokika
Delboy
vladimir
mirko bratuš
Maks1969
BEOGRAD
dinosaurus
Dundo Maroje
alexandar
ZAGORAC
LupusREBEL
janeztrdi
Kemo Specijalac
semsudin
Matrix
Vojnik Graničar
milutins
East&West
purger
pukovnik
Pero™
lacoš
dojran
SveJug
Max Blitz
pera84
dpuric
bojnik
Stazio
pelister1
Gringo
54 posters
Idi na stranicu : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20  Next
AutorPoruka
ZAGORAC
Kapetan
Kapetan
ZAGORAC

Orden za vojne zasluge sa srebrnim mačevima VZ
Jubilarna Medalja 10 godina JM
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 3592
ČLAN OD: : 2012-02-13
DOB : 60

SVAŠTARA - Page 11 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 11 Icon_minitime27.02.14 10:17

Nisam,jesu 12-tice,ali je flaša 4,5 godina kod mene.
Na vrh Go down
alexandar
Kapetan I klase
Kapetan I klase

Orden za vojne zasluge s velikom zvijezdom (I.red) VZ
JM10 JM
Jubilarna Medalja 7 g. JM
BROJ POSTOVA: : 4561
ČLAN OD: : 2011-06-23

SVAŠTARA - Page 11 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 11 Icon_minitime27.02.14 10:34

ZAGORAC (citat):
alexandar (citat):
Nesto sam "iscackao"  Smile 

Kod iskljucene opcije za unosenje BB koda , javlja se takva "anomalija". Probao sam .

Profil-preference-dozvoli uvek BB-kod (pri dnu podesavanja) , treba da bude  stiklirano DA  ???!!!

Da si bar to isčačkao ranije,onda mi ne bi oni iz noćne strusili pola flaše chivasa starog 16 godina. Sad 
Pošto su mi rekli još ponešto,lakše ću to preboljeti.

A sto ti nisi chivas podelio sa nama ......nista ti oni ne mogu reci sto mi vec ne znamo  Wink
Na vrh Go down
lacoš
Kapetan
Kapetan
lacoš

Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 3968
ČLAN OD: : 2012-12-07

SVAŠTARA - Page 11 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 11 Icon_minitime27.02.14 11:31

ZAGORAC (citat):
Da si bar to isčačkao ranije,onda mi ne bi oni iz noćne strusili pola flaše chivasa starog 16 godina. Sad 
Pošto su mi rekli još ponešto,lakše ću to preboljeti.

Sigurno ga nisi kupil  Laughing  Laughing [You must be registered and logged in to see this image.]

Major
Major
Stazio

Medalja za Vojne Zasluge Medalja za VZ
BROJ POSTOVA: : 5085
ČLAN OD: : 2012-11-24
DOB : 57
M(j)esto HN

SVAŠTARA - Page 11 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 11 Icon_minitime27.02.14 11:31

Uh, za taj chivas bi i ja odradio "dodatne pretrage".  Very Happy 
Na vrh Go down
ZAGORAC
Kapetan
Kapetan
ZAGORAC

Prim(j)eran Vojnik PV

SVAŠTARA - Page 11 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 11 Icon_minitime27.02.14 11:33

Iskreno,nisam.
Na vrh Go down
lacoš
Kapetan
Kapetan
lacoš

Prim(j)eran Vojnik PV

SVAŠTARA - Page 11 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 11 Icon_minitime27.02.14 11:36

ZAGORAC (citat):
Iskreno,nisam.

Znaš kak veliju pri nam-saka škola košta

Ili kak bi rekli Dalmatinci- ko ne plati kurvu,platiće likara

Poručnik
Poručnik
pukovnik

Orden za vojne zasluge sa srebrnim mačevima orden za VZ
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 2090
ČLAN OD: : 2012-02-29

SVAŠTARA - Page 11 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 11 Icon_minitime27.02.14 11:58

ZAGORAC (citat):

E to ti se prijatelju moj ne računa. Broji se ona 12-tica jer je toliko odležao u bačvi prije nego je flaširan i on je toliko star. Koliko je flaša kod tebe se ne računa u starost viskija jer po toj logici ja ga imam u kolekciji starog 35 godina obzirom da sam ga prije toliko godina nabavio. Twisted Evil

Kapetan
Kapetan
ZAGORAC

Prim(j)eran Vojnik PV

SVAŠTARA - Page 11 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 11 Icon_minitime27.02.14 12:03

pukovnik (citat):
ZAGORAC (citat):

E to ti se prijatelju moj ne računa. Broji se ona 12-tica jer je toliko odležao u bačvi prije nego je flaširan i on je toliko star. Koliko je flaša kod tebe se ne računa u starost viskija jer po toj logici ja ga imam u kolekciji starog 35 godina obzirom da sam ga prije toliko godina nabavio. Twisted Evil

Oni nek računaju po svom,ja bum po svom,nebum valjda delal drvenu bačvu od litra da bi bilo po njihovom. Laughing
Na vrh Go down
pukovnik
Poručnik
Poručnik
pukovnik

Prim(j)eran Vojnik PV

SVAŠTARA - Page 11 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 11 Icon_minitime27.02.14 12:26

ZAGORAC (citat):
pukovnik (citat):
ZAGORAC (citat):

Oni nek računaju po svom,ja bum po svom,nebum valjda delal drvenu bačvu od litra da bi bilo po njihovom. Laughing

Samo sam ti htio reći da viski ne sazrijeva u flaši i da možeš recimo imati flašu viskija staru 50 godina ali on neće biti ništa kvalitetniji od takvog istog kojeg si recimo nabavio prije tri godine (naravno ako se takav još proizvodi). Jedino mu se povećava kolekcionarska vrijednost obzirom da je kroz to vrijeme došlo do redizajna flaše, etikete...... No to je za neku drugu temu.

Kapetan
Kapetan
ZAGORAC

Prim(j)eran Vojnik PV

SVAŠTARA - Page 11 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 11 Icon_minitime27.02.14 12:36

Sve u redu,ja sam samo malo neozbiljan. Smile
Na vrh Go down
Stazio
Major
Major
Stazio

M(j)esto HN

SVAŠTARA - Page 11 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 11 Icon_minitime27.02.14 12:45

Sluša li neko Beyoncé?  Very Happy 

[You must be registered and logged in to see this image.]

What a Face 
Na vrh Go down
Srdjan Radovanov
Vodnik
Vodnik

BROJ POSTOVA: : 432
ČLAN OD: : 2013-12-16

SVAŠTARA - Page 11 Empty
KomentarNaslov komentara: u svaštaru   SVAŠTARA - Page 11 Icon_minitime27.02.14 13:45

pukovnik (citat):
ZAGORAC (citat):
pukovnik (citat):
ZAGORAC (citat):

Samo sam ti htio reći da viski ne sazrijeva u flaši i da možeš recimo imati flašu viskija staru 50 godina ali on neće biti ništa kvalitetniji od takvog istog kojeg si recimo nabavio prije tri godine (naravno ako se takav još proizvodi). Jedino mu se povećava kolekcionarska vrijednost obzirom da je kroz to vrijeme došlo do redizajna flaše, etikete...... No to je za neku drugu temu.

Pitanje, i ako ovo sve ima logike, zašto ljudi obični kad naprave rakiju ne piju je, i kažu: kad mi se ćerka bude udavala il sin ženio, onda ćemo otvoriti, i onda kad se otvori, kažu al je jaka ? Isto i vino, ja neznam koje je, al stari mi pričao da je uRijeci tokom služenja JNA, otišao kod nekog čoveka te ga ovaj ponudio vinom, a vino ko žele, kaže neko staro vino, i uzme on odmah dve kocke želea, čovek mu reče, hej polako pa to je jako, uzmi vode, ma kakvi vode grune on valda još "želea" i kaže napio se. Znam samo da je vino staro bilo, e gde se čuvalo neznam. ?

Na vrh Go down
dojran
Podporučnik
Podporučnik
dojran

Medalja za Vojne Zasluge VZ
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 1335
ČLAN OD: : 2013-01-08
DOB : 61
M(j)esto Zagreb

SVAŠTARA - Page 11 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 11 Icon_minitime27.02.14 21:18

Stazio (citat):
Sluša li neko Beyoncé?  Very Happy 

What a Face 

Jaa....ali samo gledam!!!!! Rolling Eyes affraid

Na vrh Go down
Pero™
Poručnik
Poručnik
Pero™

Orden za vojne zasluge sa srebrnim mačevima Orden za VZ
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 2042
ČLAN OD: : 2012-10-29
M(j)esto LJ, nekad SFRJ

SVAŠTARA - Page 11 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 11 Icon_minitime27.02.14 23:37

Koliko znam jaka alkoholna piča se obeležavaju po tome koliko dugo su u drvenoj buradi, kad su u bocama onda ne stare više. Pa i da stoje još 12 godina. Zapravo mogu da postoje još poprilično dugo jer se ne menjaju. 

Arhivsko vino mora da bude dobrog kvaliteta i mora da se čuva na pravilnoj temperaturi. Verovatno večina od nas nema dobrog podruma sa konstantnom temperaturom. Može da izdrži nekoliko godina, ali posle polako menja ukus ako nije pod idealnim uslovima.
Na vrh Go down
dpuric
Kapetan
Kapetan
dpuric

Orden Narodne Armije sa srebrnom zvijezdom (III.) NA
JM10 JM
Pravna Služba Pravna Služba
BROJ POSTOVA: : 3438
ČLAN OD: : 2012-10-22
DOB : 58
M(j)esto Kraljevo

SVAŠTARA - Page 11 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 11 Icon_minitime28.02.14 12:55

Pio rakiju od 24 godine drunken  drunken  drunken
Na vrh Go down
mirko bratuš
Kapetan
Kapetan

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 3737
ČLAN OD: : 2012-04-15
DOB : 77

SVAŠTARA - Page 11 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 11 Icon_minitime28.02.14 18:18

Ljubio djevojku od 28 godina. Very Happy
Na vrh Go down
lacoš
Kapetan
Kapetan
lacoš

Prim(j)eran Vojnik PV

SVAŠTARA - Page 11 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 11 Icon_minitime28.02.14 18:38

mirko bratuš (citat):

Dajem svu rakiju koju imam za 28 godišnju djevojku Laughing Laughing

Major
Major
Stazio

M(j)esto HN

SVAŠTARA - Page 11 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 11 Icon_minitime28.02.14 19:07

lacoš (citat):
mirko bratuš (citat):

Poslije nekoliko dana bi tražio obrnuto.  Laughing
Na vrh Go down
pukovnik
Poručnik
Poručnik
pukovnik

Prim(j)eran Vojnik PV

SVAŠTARA - Page 11 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 11 Icon_minitime28.02.14 19:10

dpuric (citat):

Dođi k meni i pit ćeš šljivovicu staru 31 godinu. Very Happy

Kapetan
Kapetan
lacoš

Prim(j)eran Vojnik PV

SVAŠTARA - Page 11 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 11 Icon_minitime28.02.14 19:10

Stazio (citat):
lacoš (citat):
mirko bratuš (citat):

Poslije nekoliko dana bi tražio obrnuto.  Laughing 

Kolega Stazio pa ostalo mi vino.Vino nedam ni za 18 godišnju Laughing Laughing

Kapetan
Kapetan
dpuric

JM10 JM
M(j)esto Kraljevo

SVAŠTARA - Page 11 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 11 Icon_minitime28.02.14 19:24

pukovnik (citat):
dpuric (citat):

Mogu da zamislim kakva je ta od 31.g.
Ova koju sam pio kao mleko - rekao bi nema ni 15 gradi. Laughing  Tek te stize kasnije
Na vrh Go down
dpuric
Kapetan
Kapetan
dpuric

JM10 JM
M(j)esto Kraljevo

SVAŠTARA - Page 11 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 11 Icon_minitime28.02.14 19:25

mirko bratuš (citat):

Ma tih ima koliko hoces. Ovako starih rakija ne bas. Very Happy
Na vrh Go down
purger
Kapetan I klase
Kapetan I klase
purger

Forumska Spomenica 2009 FS
Orden Narodne Armije sa srebrnom zvijezdom (III.) Orden NA
BROJ POSTOVA: : 4400
ČLAN OD: : 2009-11-15
DOB : 59
M(j)esto ZAGREB

SVAŠTARA - Page 11 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 11 Icon_minitime28.02.14 20:11

Vodnik
Vodnik

SVAŠTARA - Page 11 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 11 Icon_minitime28.02.14 21:06

...al ako ovde pogresim temu... onda stvarno sam glupander najgori, glupo mi čoveku slat poruku, kontam pomisliće zeza se dečko, al bilo koji post od Šemsudina koji je služio u Sloveniji mislim Šentilju, kad vidim, pročitam mene smiri, to može još jedan čovek Čeda, moj stariji kolega drugarom ga smatram i ako ima sina mojih godina, s vremena vreme 1 u 5-10 godina pojavi se čovek koji me najviše ozari, da elan, a  da toga nije svestan. Umoran sam jako, previse kamiona, para koje nisu moje, žena što su prolazile, nade, ....svega.....
Na vrh Go down
lacoš
Kapetan
Kapetan
lacoš

Prim(j)eran Vojnik PV

SVAŠTARA - Page 11 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 11 Icon_minitime28.02.14 21:23

Srdjan Radovanov (citat):
...al ako ovde pogresim temu... onda stvarno sam glupander najgori, glupo mi čoveku slat poruku, kontam pomisliće zeza se dečko, al bilo koji post od Šemsudina koji je služio u Sloveniji mislim Šentilju, kad vidim, pročitam mene smiri, to može još jedan čovek Čeda, moj stariji kolega drugarom ga smatram i ako ima sina mojih godina, s vremena vreme 1 u 5-10 godina pojavi se čovek koji me najviše ozari, da elan, a  da toga nije svestan. Umoran sam jako, previse kamiona, para koje nisu moje, žena što su prolazile, nade, ....svega.....

Odmori se prijatelju,iskoristi vikend.Otiđi do svoje drage i ozari joj lice.Biče para,prijatelja,nade mora biti.Mlad si još ti,život je pred vama  cheers flower

Vodnik
Vodnik

SVAŠTARA - Page 11 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 11 Icon_minitime28.02.14 21:30

lacoš (citat):

Odmori se prijatelju,iskoristi vikend.Otiđi do svoje drage i ozari joj lice.Biče para,prijatelja,nade mora biti.Mlad si još ti,život je pred vama  cheers flower

Drug Darko, Svega ima, neg eto, nekako mi... Tebe druže, sam podrazumevao u ovu skupinu, al ko bi šta pomislio ovo il ono.... Sad biće nekih koji će reći pa me osuditi da sam ovakav il onakav, al kao što rekoh, ja ljude delim na dobre i loše, nema godina nema boje, i ostalih stvari... Nisam lako prošao do sada, života, vojske, čega god..sam ja to sve... ali mi drago da mogu TEBI druže reći Zdravo druže, a ne dobar dan gospodine, drago mi da sam jutros sreo vozača koji je otišao u penziju kad sam se ja rodio otprilike, a ja radim sa unukom njegovim i sinom, drago mi da imam druga kojem skoro ja mogu biti otac njemu...

...ah odoh ja u širinu.....................

Na vrh Go down
pukovnik
Poručnik
Poručnik
pukovnik

Prim(j)eran Vojnik PV

SVAŠTARA - Page 11 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 11 Icon_minitime28.02.14 22:45

dpuric (citat):
pukovnik (citat):
dpuric (citat):

Mogu da zamislim kakva je ta od 31.g.
Ova koju sam pio kao mleko - rekao bi nema ni 15 gradi. Laughing  Tek te stize kasnije

Ostalo mi još par litara od sinovih svatova. Very Happy

Kapetan
Kapetan
lacoš

Prim(j)eran Vojnik PV

SVAŠTARA - Page 11 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 11 Icon_minitime28.02.14 22:48

pukovnik (citat):
Ostalo mi još par litara od sinovih svatova. Very Happy

Od rođenja pa do ženidbe.Pukovniće ostavite nešto za rođenje unuka cheers Very Happy

Podpukovnik
Podpukovnik
pera84

JM10 JM
Jubilarna Medalja "Prva Petol(j)etka JM
BROJ POSTOVA: : 6178
ČLAN OD: : 2011-03-17
M(j)esto USA

SVAŠTARA - Page 11 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 11 Icon_minitime02.03.14 14:01

Pa dobro. Mozda ne drze oruzije pravilno, al'....naucice se, bitno je da imaju volju.

Na vrh Go down
dražen
Gušter
Gušter

BROJ POSTOVA: : 49
ČLAN OD: : 2013-12-19

SVAŠTARA - Page 11 Empty
KomentarNaslov komentara: u svaštaru   SVAŠTARA - Page 11 Icon_minitime04.03.14 11:43

U trenucima predaha od borbenih zadataka.

Na vrh Go down
milutins
Kapetan I klase
Kapetan I klase

Jubilarna Medalja 7 g. Jubilarna Medalja 7 g.
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 4603
ČLAN OD: : 2009-08-19
DOB : 63

SVAŠTARA - Page 11 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 11 Icon_minitime05.03.14 0:48

Ja opet u dilemi.Mrzi me kada se postovi brishu iz neobjasnjivih razloga.
Nije bio spam,niti politikanstvo,nigdje licne uvrede.
Sve korektno,u skladu sa forumskim pravilima kao i opstim pravilima ponashanja na internetu.
Dal da pishem ili brishem?

Vodnik
Vodnik

SVAŠTARA - Page 11 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 11 Icon_minitime05.03.14 18:06

Napisah bar 50 rečenica u Ekonomija SFRJ, kao čovek od struke, sam vam svima govorio. Purger je zatvori il neko od admina. SveJug opomenut, nema smisla. Ljudi nemogu razmenjivat mišljenja, stavove, istine... NEko se ko nekad grebe za plus, neko glumi gazdu...
Na vrh Go down
SveJug
Kapetan I klase
Kapetan I klase
SveJug

Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 4341
ČLAN OD: : 2012-12-16
M(j)esto Svedska

SVAŠTARA - Page 11 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 11 Icon_minitime05.03.14 18:09

Napisah bar 50 rečenica u Ekonomija SFRJ, kao čovek od struke, sam vam svima govorio. Purger je zatvori il neko od admina. SveJug opomenut, nema smisla. Ljudi nemogu razmenjivat mišljenja, stavove, istine... NEko se ko nekad grebe za plus, neko glumi gazdu...

Srdjane, nista lose, ali mlad si da ovo razumes. neki su te na to vec opomenuli. Pozdrav  salutiranje

Vodnik
Vodnik

SVAŠTARA - Page 11 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 11 Icon_minitime05.03.14 18:12

SveJug (citat):

Srdjane, nista lose, ali mlad si da ovo razumes. neki su te na to vec opomenuli. Pozdrav  salutiranje

Meni je 31 godina, završio sam ekonomski fakultet, pisao puno puuuunoooooooo radova iz ove tematike, i još malo više, iz ovakvih razloga, je i moj stari, izašo iz Komunističke partije Jugoslavije, kad se javljao za reč u firmi na sastanku, "ćuti mali pojma nemaš", ja sam ostavio sve vas, a vidim šta ste uradili, e baš ovako prolazim i uživotu, kao što ste vi rekli SveJug. Nerazmeš sine ti to ti si mlad glup. Kako god vi kažete.

Na vrh Go down
milutins
Kapetan I klase
Kapetan I klase

Prim(j)eran Vojnik PV

SVAŠTARA - Page 11 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 11 Icon_minitime05.03.14 18:30

Ovo je predvidljiv scenario.Sve sto se ne uklapa u serviran klishe je zabranjeno.Sam link kojim je pocela tema o ekonomiji je obicno smece.Date su u njemu bolesne smjernice,nicim utemeljene, bazirane na proizvoljnim konstatacijama-upucene ispranim mozgovima,desnicarima.
Nas nekolicina josh sinoc smo u razmjeni pp znali sta se sprema,ukazali smo na opasnost zatvaranja teme,kao i eventualnog baniranja.
Purgerovo objasnjenje o zatvaranju je nazalost obicna tirada.

Vodnik
Vodnik

SVAŠTARA - Page 11 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 11 Icon_minitime05.03.14 18:35

Zahtevam, rekao sam Purgeru, kažem i vama, svakom sve najbolje od mene, želim da se moja tema iz Zanimanja izbriše, da se baniram za uvek, ili ako može da mi se obriše account. Svima Hvala  !
Na vrh Go down
East&West
Poručnik
Poručnik
East&West

Jubilarna Medalja "Prva Petol(j)etka Prva Petol(j)etka
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 2558
ČLAN OD: : 2012-11-06
DOB : 68
M(j)esto BG

SVAŠTARA - Page 11 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 11 Icon_minitime05.03.14 18:36

milutins (citat):
Sam link kojim je pocela tema o ekonomiji je obicno smece.

Šta jes, jes. I kad je video da je tema utihnula, postavljač ga jutros ponovo postavlja i posle se izgovara da nije video. Možda stvarno nije video. Wink 

KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 24246
ČLAN OD: : 2012-10-30

SVAŠTARA - Page 11 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 11 Icon_minitime05.03.14 18:37

Malo manje kuknjave i plača općenito na forumu, ne bi bilo loše.  Smile 
Na vrh Go down
dinosaurus
Kapetan I klase
Kapetan I klase

BROJ POSTOVA: : 4064
ČLAN OD: : 2013-10-10
M(j)esto Beograd

SVAŠTARA - Page 11 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 11 Icon_minitime05.03.14 18:42

Poenta je da tema mora imati srećan završetak.. Laughing
Na vrh Go down
milutins
Kapetan I klase
Kapetan I klase

Prim(j)eran Vojnik PV

SVAŠTARA - Page 11 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 11 Icon_minitime05.03.14 18:53

Pa evo nesto za kraj,jest da bi mozda trebalo u poetski kutak-no uvijek moze u svastaru-naravno da se aludira na ekonomiju SFRJ.

Tako nam bude
Sad nam drugi kolibe dovode u red
Ochistili iz dvorishta pruche
Radile palikuche

A ako se desi
Da neko to ne zaboravi
Ma ne,treba svi da ustuknu
Redom da zamuknu

ps aludira se samo na ekonomiju

KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 24246
ČLAN OD: : 2012-10-30

SVAŠTARA - Page 11 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 11 Icon_minitime05.03.14 19:00

Ama dajte više vi iz bijelog svijeta s višedesetljetnim odsustvom, koji vam je?

Sredit ćemo mi već odnose, pustite nas na miru, berite svoju brigu.

Što je to kod vas dokolica, dosada, puni para, pa ne znate što biste?  No
Na vrh Go down
purger
Kapetan I klase
Kapetan I klase
purger

M(j)esto ZAGREB

SVAŠTARA - Page 11 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 11 Icon_minitime05.03.14 19:02

dinosaurus (citat):

+

Gušter
Gušter

BROJ POSTOVA: : 49
ČLAN OD: : 2013-12-19

SVAŠTARA - Page 11 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 11 Icon_minitime05.03.14 19:03

Uvodni link na temu bio je  prilično realan osvrt na ekonomiju bivše  države .upućen svima koji su voljni diskutirat,neznam zog čega ga je Purger prekinuo.Inače onaj  portal služi  za ,,dekontaminaciju i dezinsekciju društvenog prostora,,..tako mu piše u statutu neznam jeli lijevi il je desni.
Na vrh Go down
purger
Kapetan I klase
Kapetan I klase
purger

M(j)esto ZAGREB

SVAŠTARA - Page 11 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 11 Icon_minitime05.03.14 19:13

Sve sam objasnio i ponavljam još jednom ako od nastanka prve privrede od nacionalizacije,konfiskacije........stvaranje velikih tadašnjih industrijskih giganata i sl. izvozne politike,sustava carina,poreza............tema se svede na ekonomiju zadnje dvije godine postojanja bivše nam države onda je to više nego smiješno a o spominjanju "staraca" da i ne govorim.
Ocijenio sam da se radi o čistoj koski i klasičnoj opstrukciji teme!
Over and out!

Kapetan I klase
Kapetan I klase

BROJ POSTOVA: : 4064
ČLAN OD: : 2013-10-10
M(j)esto Beograd

SVAŠTARA - Page 11 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 11 Icon_minitime05.03.14 19:21

purger (citat):
dinosaurus (citat):
+

A samo procenat ne zaposlenih vraća u realnost...

Na vrh Go down
dojran
Podporučnik
Podporučnik
dojran

Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 1335
ČLAN OD: : 2013-01-08
DOB : 61
M(j)esto Zagreb

SVAŠTARA - Page 11 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 11 Icon_minitime05.03.14 20:49

Taman sam primjetio "ekonomiju"....a ono zatvoreno..tko to učini?
Na vrh Go down
lacoš
Kapetan
Kapetan
lacoš

Prim(j)eran Vojnik PV

SVAŠTARA - Page 11 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 11 Icon_minitime06.03.14 14:16

dojran (citat):
Taman sam primjetio "ekonomiju"....a ono zatvoreno..tko to učini?

Izgleda da je prva petoljetka gotova.Dojrane moraš čekati kad počne rasprava o drugoj petoljetki(budi brz jer sve ide po hitnom postupku) granata

Major
Major
Stazio

M(j)esto HN

SVAŠTARA - Page 11 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 11 Icon_minitime06.03.14 14:19

Na vrh Go down
Stazio
Major
Major
Stazio

M(j)esto HN

SVAŠTARA - Page 11 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 11 Icon_minitime06.03.14 14:19

Na vrh Go down
milutins
Kapetan I klase
Kapetan I klase

Prim(j)eran Vojnik PV

SVAŠTARA - Page 11 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 11 Icon_minitime06.03.14 14:23

Ja cu da otvorim novu temu"Blacenje ekonomije SFRJ".Nikada joj nece prijetiti opasnost zatvaranja,ukoliko nedaj Boze neko ne napise nesto pozitivno o istoj.
Sve-Jug je 100 % u pravu.

SVAŠTARA - Page 11 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SVAŠTARA   SVAŠTARA - Page 11 Icon_minitime

Na vrh Go down

SVAŠTARA
Na vrh 
Stranica 11/20Idi na stranicu : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20  Next
 Similar topics
-
» SVAŠTARA
» SVAŠTARA
» SVAŠTARA
» SVAŠTARA
» SVAŠTARA