FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
E petre nemoj ovo raditi nije da nemamo toga ovde u Svedsku vec sve sto sam stariji sve vise hvata nostalgija. Pogotovo sada u Novembar kada se sve svinjokolje spremaju.
BEOGRAD Podporučnik
PV Pravna Služba BROJ POSTOVA: : 1648 ČLAN OD: : 2013-03-15 Scottsdale
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (prvi dio teme) 21.11.13 18:33
Da kucnem u drvo kod mene svega ima. Kulen, svargla , sremska, slanina u raznim oblicima a sto meksikanci znaju da naprave cvarke...
bojnik Poručnik
PV BROJ POSTOVA: : 2745 ČLAN OD: : 2012-11-13 DOB : 59 Slavonija - Slanina & kulen + čvarci & kobasice
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (prvi dio teme) 21.11.13 19:32
Hvala pera puno, sada je jasnije, ajde mi napiši koja je velićina slike, ove babe su mi zaspale na dužnosti.
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur. – Šta god se kaže na latinskom, zvuči mudro.
pera84 Podpukovnik
NA JM JM JM BROJ POSTOVA: : 6178 ČLAN OD: : 2011-03-17 USA
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (prvi dio teme) 21.11.13 20:29
Obicno za upload na imageshack izaberes 800x600. Naravno, trebas prvo naci na netu sliku koja je priblizno te velicine ili veca.
bojnik Poručnik
PV BROJ POSTOVA: : 2745 ČLAN OD: : 2012-11-13 DOB : 59 Slavonija - Slanina & kulen + čvarci & kobasice
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (prvi dio teme) 21.11.13 21:08
Primio na znanje i ravnanje, hvala lijepa, a što se tiće kulena, čudni su putevi, svijet je mali, smazat čemo više od kulena.
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur. – Šta god se kaže na latinskom, zvuči mudro.
Stazio Major
Medalja za VZ BROJ POSTOVA: : 5085 ČLAN OD: : 2012-11-24 DOB : 57 HN
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (prvi dio teme) 23.11.13 21:16
Orden za VZ BROJ POSTOVA: : 2369 ČLAN OD: : 2011-04-23 Dalmacija i šire - PROM-3
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (prvi dio teme) 01.12.13 7:23
Perice kojim ti to sve "kanalima" dovoziš "radni" materijal poput ove Maraskine šljive,heben ga jesi li to onako iz gušta uvezao ili je šljivin "kanal" iz Bosne omanuo
_________________ RIJEČI KOJE NISU POPRAČENE DJELIMA,BEZNAČAJNE SU.. CHE ...... [You must be registered and logged in to see this image.]
dojran Podporučnik
VZ PV BROJ POSTOVA: : 1335 ČLAN OD: : 2013-01-08 DOB : 61 Zagreb
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (prvi dio teme) 01.12.13 19:14
pera84 (citat):
A onda dok se supica krcka, pregledaj sta ima na Forumu. Naravno, ovako (po priznanju nekih clanova) pocnu skakljivi postovi i pizdarije...
Eeeee.....sad je već bolje,Amer pa Windows....... Nego Pero,moram te nešto pitati iako nema veze s temom,oprosti Mod,kako stoje stvari s Realtree AP ili APG odjećom,ima li jeftinijih trgovina? Hvala!
pera84 Podpukovnik
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (prvi dio teme) 02.12.13 21:15
Dojran,
sta te interesuje od Realtree proizvoda i sta je za tebe "jeftino"? Oni imaju svoju "online store" a mogu se naci u svakoj malo ozbiljnijoj trgovini opreme za lov i kampovanje.
dojran Podporučnik
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (prvi dio teme) 02.12.13 21:48
pera84 (citat):
Dojran,
sta te interesuje od Realtree proizvoda i sta je za tebe "jeftino"? Oni imaju svoju "online store" a mogu se naci u svakoj malo ozbiljnijoj trgovini opreme za lov i kampovanje.
Gledam malo po E-buy-u,pa se pitam,vrijedi li to taj novac odnosno ima li trajnost shodno cijeni.Zanima me ljetni komplet.Majica T shirt, 20-30$??
pera84 Podpukovnik
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (prvi dio teme) 02.12.13 21:50
Znam to,ali te upute na dealera ako šalju izvan US,a ovima je shipp.......ne pitaj.Mislio sam pitati da li ti je možda poznata kvaliteta tih proizvoda,zasad imam samo kapu i ok je.Ipak hvala!
dojran Podporučnik
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (prvi dio teme) 02.12.13 22:19
Ajd'mo mi dalje po klopi.....
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
NA VZ VZ VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 24246 ČLAN OD: : 2012-10-30
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (prvi dio teme) 07.12.13 3:04
PV BROJ POSTOVA: : 607 ČLAN OD: : 2013-10-10 DOB : 67 SG - SLO
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (prvi dio teme) 12.12.13 23:36
East&West (citat):
Fala bogu, ima se, može se !
A ko nema zeta nema ni [You must be registered and logged in to see this image.]
to se malo drukčije kaže zet = zetor
East&West Poručnik
Prva Petol(j)etka PV BROJ POSTOVA: : 2558 ČLAN OD: : 2012-11-06 DOB : 68 BG
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (prvi dio teme) 12.12.13 23:37
bojnik (citat):
To sam i mislio, malo nas je povuklo. Imao sam i ja problema sa Imageshackom, no sada koristim Zaslike.com, sve Ok jedino veličina slika malo kiksa (meni ne programu).
Da,da, selimo se na [You must be registered and logged in to see this link.]
_________________ Bata Nidža, zvani Đole, u slobodno vreme iskusni politički radnik
bojnik Poručnik
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (prvi dio teme) 12.12.13 23:54
East&West (citat):
bojnik (citat):
To sam i mislio, malo nas je povuklo. Imao sam i ja problema sa Imageshackom, no sada koristim Zaslike.com, sve Ok jedino veličina slika malo kiksa (meni ne programu).
Da,da, selimo se na [You must be registered and logged in to see this link.]
hahahahahahahahahhahahahahahahhahahhahahahahhhahahahahaha, e prijatelju dobro si me nasmijao, svka ti dala. pozdrav
Stazio Major
Medalja za VZ BROJ POSTOVA: : 5085 ČLAN OD: : 2012-11-24 DOB : 57 HN
Naslov komentara: ttt 13.12.13 0:04
Moram upotrebiti "teleport".
pera84 Podpukovnik
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (prvi dio teme) 13.12.13 0:31
bojnik (citat):
Mada tema nema veze sa Imagešokom, kada zapadne snijeg u našim područjima, nema niti jednog da lopatom bar prokrči put, e onda bi kolega E&W volio imati magarca, bar bi snijeg očistio, a suhomesnati proizvodi bi ostali u potrebitoj količini. I na kraju j.... ja njih obojicu udariću ja njima bojevu uzbunu pa nega svoga čaču z......., NI KOMAD ČVARKA NEPRIJATELJU
Kolega Bojnik, ako ratujes za cvarke i slaninu, dobrovoljno (pardon, dragovoljno) se javljam u tvoju bojnu na najistureniji polozaj. Ti samo zazmuri na jedno oko kad budes upisivao ime.
East&West Poručnik
Prva Petol(j)etka PV BROJ POSTOVA: : 2558 ČLAN OD: : 2012-11-06 DOB : 68 BG
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (prvi dio teme) 13.12.13 0:34
pera84 (citat):
bojnik (citat):
Mada tema nema veze sa Imagešokom, kada zapadne snijeg u našim područjima, nema niti jednog da lopatom bar prokrči put, e onda bi kolega E&W volio imati magarca, bar bi snijeg očistio, a suhomesnati proizvodi bi ostali u potrebitoj količini. I na kraju j.... ja njih obojicu udariću ja njima bojevu uzbunu pa nega svoga čaču z......., NI KOMAD ČVARKA NEPRIJATELJU
Kolega Bojnik, ako ratujes za cvarke i slaninu, dobrovoljno (pardon, dragovoljno) se javljam u tvoju bojnu na najistureniji polozaj. Ti samo zazmuri na jedno oko kad budes upisivao ime.
_________________ Bata Nidža, zvani Đole, u slobodno vreme iskusni politički radnik
dinosaurus Kapetan I klase
BROJ POSTOVA: : 4064 ČLAN OD: : 2013-10-10 Beograd
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (prvi dio teme) 13.12.13 0:44
Za čvarke se vredi boriti...a mogla bi i jedna dvolitra...crnog..
bojnik Poručnik
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (prvi dio teme) 13.12.13 2:06
Dečki, na prijemu u postrojbu/jedinicu morate imati neke preduvjete, a to su: 1. Višegodišnje sudjelovanje u borbenim postrojbama koje djeluju u specijaliziranim akcijama u narodu znane kao svinjokolje. 2. osobna/lična kilaža pripadnika nesmije niti u jednom trenutku (neračunajući jutarnje pražnjenje na mjestu gdje i car ide pješke) biti ispod propisanih 100 kg +-. 3. poželjno je (nije i uvijet) dobro podnošenje alkoholnih pripravaka u cilju podizanja borbene spremnosti 4. potrebit je plan B za svakog pripadnika postrojbe naosob u slućaju napada mrskog nam ženskog (osobne kategorije: punica, žena, kći) neprijatelja u cilju izvlaćenja postrojbe na položaj B 5. poznavanje muzičkog izričaja podneblja u čijem se djelokrugu postrojba nalazi, a poradi što boljeg izvršenja borbenih zadača 6. dozvoljeno je: veteranima najmanje tri padanja u komu po dvorištu, dok se gušterima dozvoljava samo jedno polu padanje uz obavezno pridržavanje za osobnog instruktora, no ukoliko je osobni instruktor (čitaj veteran) već prije tri puta blebnuo, neka se gušter hvata za prvog slobodnog. 7. uporaba vatrenog oružja je strogo zabranjena tijekom akcije osim u samome startu, daljnja uporaba hladnog naoružanja na vlastitu odgovornost. 8. svako spominjanje ženskog dijela pripadnika postrojbe je strogo zabranjeno osim u slućajevima kada iste nezadovljavaju u obaveznoj logističkoj podršci. 9. korištenje školskog pribora poželjno samo u slućaju obaveznog odmora postrojbe a u vidu vršenja evidencije u društvenim igrama (bela i sl). 10. topografija, kretanje po azimutu i plotovima je obavezno, i svako nepoznavanje materije dovodi u pitanje sigurnost svakog pripadnika postrojbe kao i izvršenje borbene zadaće 11. suradnja sa pripadnicima MUP-a samo u krajnjoj nuždi i potrebi 12. ukoliko netko ima potvrdu odgovornog druga u mjesnoj zajednici o sposobnosti izvršenja navedenog (čitaj po šteli kao je red i običaj) ima pravo prvoprijema bez provjere uz obavezno donošenje korupcionog materijala (primaju se sve novčane jedinice osim kartica jer ih možemo jedino kroz guzicu provući)
daklem ekipa ako se vidite u ovome, kratko i jasno upadate i dobivate VES/VPD 91666 ( baja svinjokoljac prvostupnik )
dpuric Kapetan
NA VZ JM Pravna Služba BROJ POSTOVA: : 3438 ČLAN OD: : 2012-10-22 DOB : 58 Kraljevo
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (prvi dio teme) 13.12.13 7:32
+
ZAGORAC Kapetan
VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 3592 ČLAN OD: : 2012-02-13 DOB : 60
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (prvi dio teme) 13.12.13 8:02
bojnik (citat):
Dečki, na prijemu u postrojbu/jedinicu morate imati neke preduvjete, a to su: 1. Višegodišnje sudjelovanje u borbenim postrojbama koje djeluju u specijaliziranim akcijama u narodu znane kao svinjokolje. 2. osobna/lična kilaža pripadnika nesmije niti u jednom trenutku (neračunajući jutarnje pražnjenje na mjestu gdje i car ide pješke) biti ispod propisanih 100 kg +-. 3. poželjno je (nije i uvijet) dobro podnošenje alkoholnih pripravaka u cilju podizanja borbene spremnosti 4. potrebit je plan B za svakog pripadnika postrojbe naosob u slućaju napada mrskog nam ženskog (osobne kategorije: punica, žena, kći) neprijatelja u cilju izvlaćenja postrojbe na položaj B 5. poznavanje muzičkog izričaja podneblja u čijem se djelokrugu postrojba nalazi, a poradi što boljeg izvršenja borbenih zadača 6. dozvoljeno je: veteranima najmanje tri padanja u komu po dvorištu, dok se gušterima dozvoljava samo jedno polu padanje uz obavezno pridržavanje za osobnog instruktora, no ukoliko je osobni instruktor (čitaj veteran) već prije tri puta blebnuo, neka se gušter hvata za prvog slobodnog. 7. uporaba vatrenog oružja je strogo zabranjena tijekom akcije osim u samome startu, daljnja uporaba hladnog naoružanja na vlastitu odgovornost. 8. svako spominjanje ženskog dijela pripadnika postrojbe je strogo zabranjeno osim u slućajevima kada iste nezadovljavaju u obaveznoj logističkoj podršci. 9. korištenje školskog pribora poželjno samo u slućaju obaveznog odmora postrojbe a u vidu vršenja evidencije u društvenim igrama (bela i sl). 10. topografija, kretanje po azimutu i plotovima je obavezno, i svako nepoznavanje materije dovodi u pitanje sigurnost svakog pripadnika postrojbe kao i izvršenje borbene zadaće 11. suradnja sa pripadnicima MUP-a samo u krajnjoj nuždi i potrebi 12. ukoliko netko ima potvrdu odgovornog druga u mjesnoj zajednici o sposobnosti izvršenja navedenog (čitaj po šteli kao je red i običaj) ima pravo prvoprijema bez provjere uz obavezno donošenje korupcionog materijala (primaju se sve novčane jedinice osim kartica jer ih možemo jedino kroz guzicu provući)
daklem ekipa ako se vidite u ovome, kratko i jasno upadate i dobivate VES/VPD 91666 ( baja svinjokoljac prvostupnik )
Znači,problem u navedenoj stavci 2.može se riješiti postupanjem po stavci 12?
Sponsored content
Naslov komentara: Re: Samo za ljubitelje prave hrane (prvi dio teme)