FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
BROJ POSTOVA: : 2 ČLAN OD: : 2015-12-25 DOB : 64 Sarajevo
Naslov komentara: Re: Artiljerijski školski centar Zadar 25.12.15 1:09
pozdrav moji artiljerci , ja sam 78.klasa mart-septembar 1987 , s tim da sam zbog odličnog uspjeha izabrao sebi da ostanem u K-1 u svom ATC-u kako smo ga zvali(artiljerijsko turistički centar)jer mi je zaista bilo super.Došao sam doduše na samoj granici sa godinama -27 i nije nas bilo puno-4-5 i imali smo u odnosu na mlade izvjesne povlastice.Komandant kasarne bio je Momo Perišić , Toth komandant škole , šef diviziona moga Cvetko Savić , zamjenik Rade Medić , u bateriji glavni Zlatko Mančić i poručnici Dragan Biorac i Darko Biuklić .Ja sam po završetku škole bio u kancelariji sa Dudakom i meni je bilo extra , i iako sam iz daleka bio -Sarajevo svaki mjesec me on nakon što završim neke administrativne poslove puštao kući po 7-8 dana. Mi staže koji smo ostali smo neki i dan danas u dobrom kontaktu - Dino Ćišić iz Bugojna i Boris Korbar iz Zagreba.Za ostale staže ne znam -Slobodan Torlak (Beograd) , Peđa Bojović(B.Palanka 9 i Štefane Metod negdje iz Slovenije.I dan danas mogu nabrojati sve ljude koji su bili sa mnom u 1.vodu 1.baterije 78.klase pitomaca AŠC Zadar-zemaljska artiljerija VP 5835/19-1, a to ću drugi put , svima pozdrav
Miodrag Vujović Gušter
BROJ POSTOVA: : 2 ČLAN OD: : 2015-12-25 DOB : 64 Sarajevo
Naslov komentara: Re: Artiljerijski školski centar Zadar 25.12.15 1:20
Sloba1 (citat):
Ja sam bio generacija jun ali 1987 do juna 1988 godine. Neko je pomenuo Tahiraja i u moje vreme bio je jedan od komandira baterije zajedno sa kolegama Orđžanovskim i Brojčinom. To je bio drugi pit. divizion pod Klepom, a Tahiraj beše zaista duša i ljudina od čoveka, što je tačno kako je jedan od učesnika gore i naveo.
Vidiš , bili smo u istoj kasarni skoro 9 mjeseci , ali se ne mogu sjetiti.Doduše , ti si bio 2.divizion - žuta zgrada , a ja 1. i zelena zgrada.Vidim da si i ti ostao svu godinu u Zadru možeš li da se sjetiš ko je s tobom ostao u divizionu kao stažo taj period decembar87-jun 88.Mi što smo ostali u "zelenoj zgradi" bili smo-Boris Korbar , Edin Ćišić , Slobodan Torlak i ja kao stariji(27 godina) te Predrag Bojović i Štefane Metod kao staže sa vojskom ako ti ova imena išta znače.Pozdrav
pukovnik Poručnik
orden za VZ PV BROJ POSTOVA: : 2090 ČLAN OD: : 2012-02-29
Naslov komentara: Re: Artiljerijski školski centar Zadar 25.12.15 10:36
Miodrag Vujović (citat):
pozdrav moji artiljerci , ja sam 78.klasa mart-septembar 1987 , s tim da sam zbog odličnog uspjeha izabrao sebi da ostanem u K-1 u svom ATC-u kako smo ga zvali(artiljerijsko turistički centar)jer mi je zaista bilo super.Došao sam doduše na samoj granici sa godinama -27 i nije nas bilo puno-4-5 i imali smo u odnosu na mlade izvjesne povlastice.Komandant kasarne bio je Momo Perišić , Toth komandant škole , šef diviziona moga Cvetko Savić , zamjenik Rade Medić , u bateriji glavni Zlatko Mančić i poručnici Dragan Biorac i Darko Biuklić .Ja sam po završetku škole bio u kancelariji sa Dudakom i meni je bilo extra , i iako sam iz daleka bio -Sarajevo svaki mjesec me on nakon što završim neke administrativne poslove puštao kući po 7-8 dana. Mi staže koji smo ostali smo neki i dan danas u dobrom kontaktu - Dino Ćišić iz Bugojna i Boris Korbar iz Zagreba.Za ostale staže ne znam -Slobodan Torlak (Beograd) , Peđa Bojović(B.Palanka 9 i Štefane Metod negdje iz Slovenije.I dan danas mogu nabrojati sve ljude koji su bili sa mnom u 1.vodu 1.baterije 78.klase pitomaca AŠC Zadar-zemaljska artiljerija VP 5835/19-1, a to ću drugi put , svima pozdrav
Darko ti je danas zamjenik Načelnika Uprave za planiranje u Glavnom stožeru OS RH u činu brigadira.
_________________ Semper Fidelis
Sloba1 Podpukovnik
PM VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 6762 ČLAN OD: : 2014-12-21 DOB : 61 Petrovaradin
Naslov komentara: Re: Artiljerijski školski centar Zadar 25.12.15 21:03
Tačno, Ja sam bio u žutoj zgradi kod Klepa, to je bio II pit. divizion i ostao sam svo vreme tamo na poziciji kulturnjaka, rad u kancelariji. Malo kod Milenkovića koji je bio zamenik Klepa a više kod Klepa koji je bio komandant diviziona. Pored mene od stažista sećam se Dragičevića mislim da je negde okolina Loznica ako ne i iz same Lo...i Jovanetića tu negde okolina Užica. Meni je komandir voda dok sam bio pitomac bio vodnik stažista koji je imao 3 meseca do skidanja, neki Milojević iz Bg, a svi ostali imali su komandire vodova u vidu aktivnih oficira sem mog voda. Taj stažista bio je vrlo obučen i svemu nas je naučio tako da nismo ništa osetili u zaostatku što nije bio aktivni oficir. Po odlasku njega, dobili smo jednog poručnika ali sam ime zaboravio, nikako da se setim, bio ja mali, nizak, vrlo okretan i negde po govoru vukao je prema Makednoskom ili Bugarskom jeziku. Sećam se još vodnika stažiste Dobranić iz Slo..
Gams Gušter
BROJ POSTOVA: : 5 ČLAN OD: : 2016-01-11 DOB : 56 Kranj
Naslov komentara: Re: Artiljerijski školski centar Zadar 11.01.16 20:26
Zdravo, ja sam novi na forumo. Bio sam u ŠRO u Zadru od juna do decembra 87 godine.
Pozdrav svima i još se pišemo.
Pozdrav, Robert
Sloba1 Podpukovnik
Naslov komentara: Re: Artiljerijski školski centar Zadar 11.01.16 20:36
Zdravo i dobro došao na forum... Kod koga si bio, tj. u kom divizionu, jer ja sam bio isto od juna ali do juna 88 godine, tako da ako si bio u mom divizionu, možda te i prepoznam.
Gams Gušter
Naslov komentara: Re: Artiljerijski školski centar Zadar 11.01.16 21:31
Znaš, ne sječam se točno. Nači ču knjižicu pa javim. Danas sam nešto gledao tako bez veze i naleteo na ovaj forum.
Da kažem, moram nači knjižicu pa javim.
A do tada doviđenja.
Robert
Sloba1 Podpukovnik
Naslov komentara: Re: Artiljerijski školski centar Zadar 11.01.16 21:50
Važi, drugi divizion bio je u žutoj zgradi, Klepo glavni, Milenković zamenik a tamo u prvom beše Dudaković a od starešina bio je kapetan Mančić...
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
NA VZ VZ VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 24246 ČLAN OD: : 2012-10-30
Naslov komentara: Re: Artiljerijski školski centar Zadar 18.01.16 18:17
Poligon Poljice, 41. klasa ŠROA, haubica 105 mm, 1971.
Naslov komentara: Re: Artiljerijski školski centar Zadar 18.01.16 18:36
Zdravo,
sad sam potražio vojničku knjižico i začudio se svojoj sliki u njoj. Jao, kako sam bio čudan. Ja sam služio u Zdru u ŠRO Artiljerija. Vojna pošta bila je VP 5835-23. Moj starešina je bio kapetan Branislav Brojčin.
Bio sam u onoj zadnnoj zgradi, kdje su bili kontejneri sa smečem in ulaz za kamione (ako se ne varam). Koja je bila broja zgradbe se ne sečam. Znam da sam spavao u prvom katu.
Svečanu obavezu sam imao 4.7.1987.
Lep pozdrav svima.
Robert
Sloba1 Podpukovnik
Naslov komentara: Re: Artiljerijski školski centar Zadar 18.01.16 19:45
Gams, ja sam ista VP, sa istim komandirom baterije i isto sam 4 jula u K-4 dao zakletvu.
Gams Gušter
Naslov komentara: Re: Artiljerijski školski centar Zadar 18.01.16 20:41
Zdravo, morat ču se sjetiti kojih prezimena od vojnika, ali za sada se ne mogu.
Ja sam bio kod minobacača 120 mm. Vozili smo ih kamionom.
Šta još, o ja, sečam se kapetana osmatrašnice, bio je tako glasan, da smo kod minobacača naredili korekture prije, nego je do nas došlo telefonom.
Ako se još šta sjetim, ču napisati.
Čao.
Sloba1 Podpukovnik
Naslov komentara: Re: Artiljerijski školski centar Zadar 18.01.16 22:27
Pa i ja sam dužio minobacač 120 mm
sale1966 Gušter
BROJ POSTOVA: : 10 ČLAN OD: : 2016-02-25 Grosuplje
Naslov komentara: Re: Artiljerijski školski centar Zadar 26.02.16 18:37
Pozdrav svima! Ja sam februarska 1985. ŠRO artiljerija, kasarna Marko Orešković. Komandir voda poručnik Vučenov, k-dir baterije Kapetan Dudaković, komandant ppuk Grbić. Proveli smo se super i sa nekima održali prijateljstvo do današnjih dana. Čujemo se telefonom a i posećujemo se. Upravo mi je bio suborac iz Dubrovnika na proslavi mog 50-og rodjendana. Dali možda neko zna šta je bilo sa por. Vučenovom? Sećam se drugova: Vrabac Izet Bavdaž Aleš Glišić Branislav Tihomir Šalata Rojc Igor Slatinek Miro Savo ? (Dudakov zemljak iz sela Orahova kod Gradiške) Urošević Radovan Mikić Mile Slavka Jan Šreter Darko...
Bilo nam je dobro, jer smo bili dobri prijatelji. Prekomandovan sam u Tuzlu, tamo sasvim neka druga priča.
Pozdrav iz Slovenije!
dpuric Kapetan
NA VZ JM Pravna Služba BROJ POSTOVA: : 3438 ČLAN OD: : 2012-10-22 DOB : 58 Kraljevo
Naslov komentara: Re: Artiljerijski školski centar Zadar 26.02.16 19:33
[You must be registered and logged in to see this link.], dobro dosao na forum! Bio si klasa pre mene.- samo drugi divizion.
Pitomac Vodnik Gušter
BROJ POSTOVA: : 7 ČLAN OD: : 2011-07-03 DOB : 55 Vinkovci
Naslov komentara: Re: Artiljerijski školski centar Zadar 29.02.16 19:12
Sloba1 (citat):
Posle toga vodnika, vod je zadužio aktivni oficir jedan poručnik, mali ali brz i okretan, ali da me ubijete, ne mogu se setiti prezimena ?
Mali porucnik se zvao Boris Dimitrijev i bio je Makedonac
Sloba1 Podpukovnik
Naslov komentara: Re: Artiljerijski školski centar Zadar 29.02.16 21:39
Da... Dimitrijev, hvala Pitomac Vodnik, konačno da se neko seti kako se prezivao poručnik... Hvala
Micky67 Gušter
BROJ POSTOVA: : 3 ČLAN OD: : 2015-05-10
Naslov komentara: Re: Artiljerijski školski centar Zadar 01.03.16 10:32
Sloba1 (citat):
Pa i ja sam dužio minobacač 120 mm
UB 52 ?
_________________ Micky [You must be registered and logged in to see this image.]
Sasa Rajkovic Gušter
BROJ POSTOVA: : 2 ČLAN OD: : 2016-03-27 DOB : 56 Leskovac
Naslov komentara: Re: Artiljerijski školski centar Zadar 28.03.16 22:17
Bio sam u ŠRO zemaljska artiljerija od septembra 1986. di marta 1987.god. kapetan je bio Zlatko Mančić a komandir voda stažista iz Šibenika Šantić. Prezimena se ne sećam
dpuric Kapetan
NA VZ JM Pravna Služba BROJ POSTOVA: : 3438 ČLAN OD: : 2012-10-22 DOB : 58 Kraljevo
Naslov komentara: Re: Artiljerijski školski centar Zadar 29.03.16 12:59
[You must be registered and logged in to see this link.], dobro dosao na forum artiljerac!
Sloba1 Podpukovnik
Naslov komentara: Re: Artiljerijski školski centar Zadar 01.04.16 22:57
Saša ti si bio u prvom divizionu kod Dudakovića.
stepa Gušter
BROJ POSTOVA: : 27 ČLAN OD: : 2013-06-24 DOB : 60 kikinda
Naslov komentara: Re: Artiljerijski školski centar Zadar 15.04.16 8:15
Sječam se onoga što stoji i drži top na prvoj fotki. Čini mi se, da je i on ostao na stažiranju u Zadru...
Pozdrav artiljercima.
stepa Gušter
BROJ POSTOVA: : 27 ČLAN OD: : 2013-06-24 DOB : 60 kikinda
Naslov komentara: Re: Artiljerijski školski centar Zadar 24.05.16 8:07
Ako misliš na ovog iznad cevi-mpguće je.Bio je jedan od boljih (Zvao se Buha Milovan ako se ne varam)
insider Gušter
BROJ POSTOVA: : 31 ČLAN OD: : 2014-05-19
Naslov komentara: Re: Artiljerijski školski centar Zadar 26.05.16 8:39
stepa (citat):
Ako misliš na ovog iznad cevi-mpguće je.Bio je jedan od boljih (Zvao se Buha Milovan ako se ne varam)
Buha, jeste ...
Pozdrav artiljercima.
KikiGM Gušter
BROJ POSTOVA: : 4 ČLAN OD: : 2016-06-20 Gornji Milanovac
Naslov komentara: Re: Artiljerijski školski centar Zadar 21.06.16 9:43
Maljutka-1 (citat):
Jaz sem bil 63. ali pa 64. generacija od decembra 1979 do junija 1980, komandir voda topov B1 je bil poročnik Todorović "Toša", vodnik je pa bil mlajši vodnik pitomac iz Makedonije, v našem vodu smo imeli tudi dva protitankovska topa T12. Po končanem šolanju pa sem ostal še en mesec na tečaju za protitankovske rakete "Maljutka". Zanima me če je kdo iz naše generacije na forumu. Spomnim se sledečih:
Ljubče iz Makedonije Hadžiomerspahič iz Travnika Borut iz Laškega Boško iz Črne Gore
Lep pozdrav vsem
I ja sam iz iste klase, s tim što sam ja iz prvog diviziona (major Albert Šešelja, kapetan Bešević, potporučnik Cvetkovski, mlađi vodnik Maksumić). Ti si, očigledno, iz II diviziona.
KikiGM: komentar modifikovan dana: 21.06.16 20:14; prepravljeno ukupno 1 puta
dpuric Kapetan
Naslov komentara: Re: Artiljerijski školski centar Zadar 21.06.16 11:44
[You must be registered and logged in to see this link.], dobro dosao na forum!
KikiGM Gušter
BROJ POSTOVA: : 4 ČLAN OD: : 2016-06-20 Gornji Milanovac
Naslov komentara: Re: Artiljerijski školski centar Zadar 21.06.16 21:23
dpuric (citat):
Kada vec govorite o Klepu Ekremu zna li neko o njemu nesto. Ako nije zgodno na forum moze i pp.
Sa Klepom sam se video 1998. god u Titogradu.
dpuric Kapetan
Naslov komentara: Re: Artiljerijski školski centar Zadar 21.06.16 23:22
OK Hvala!
SLOVENIJA Gušter
BROJ POSTOVA: : 53 ČLAN OD: : 2016-06-20
Naslov komentara: ARTILJERIJSKO-ŠKOLSKI CENTAR-ZADAR 25.06.16 23:05
Dobar dan svima iz 54. klase ŠRO artiljerije Zadar davne 1977 (od 10.3 do 14.10.1977) godine. Bio sam u 3. vodu 1 baterije MB 120 mm i Haubica 122 mm D-30. Načelnik škole je bio ppuk. Miroslav Lilić. Ako ima nekog na forumu neka napiše ko nam je bio k-dir voda i k-dir baterije, pa i druge zanimljivosti o toj klasi. Lep pozdrav iz Slovenije.
Sloba1 Podpukovnik
Naslov komentara: Re: Artiljerijski školski centar Zadar 25.06.16 23:59
To je baš bilo relativno davno. Ja sam služio tamo 10 godina kasnije od vas, a vama želim uspeh, da pronađete nekoga iz vašeg vremena služenja.
Sloba1 Podpukovnik
Naslov komentara: Re: Artiljerijski školski centar Zadar 26.06.16 0:27
To je moj komandant kada sam služio u Zadru / Klepo / sada živi u Podgorici. Ima i fejsbuk profil, ali koliko vidim nije nešto aktivan na toj mreži ili je tako podesio podešavanja da samo prijatelji mogu da vide a oni koji nisu ne vide sve objave.
SLOVENIJA Gušter
Naslov komentara: Re: Artiljerijski školski centar Zadar 27.06.16 10:08
Znam da je bilo to davno, ali možda se nađe neko koji je bio u ŠROA Zadru ili rije ili poslije ovog vremena, pa če možda znati, ko su bili tada odgovorni oficiri u ŠRO. LP
komstan Gušter
BROJ POSTOVA: : 21 ČLAN OD: : 2015-01-27
Naslov komentara: Re: Artiljerijski školski centar Zadar 11.07.16 13:54
SLOVENIJA (citat):
Znam da je bilo to davno, ali možda se nađe neko koji je bio u ŠROA Zadru ili rije ili poslije ovog vremena, pa če možda znati, ko su bili tada odgovorni oficiri u ŠRO. LP
60.klasa , načelnik ppuk.Lilić , k-dant 1.diviziona major (?) Alojz Krašovec , k-dir 1.baterije kap.Dragan Sredojević.
SLOVENIJA Gušter
Naslov komentara: Re: Artiljerijski školski centar Zadar 13.07.16 15:48
To je bilo blizu (60. klasa), a osim ppuk. Lilića se druge dvojice ne sečam. Dali je možda za ovo vreme još predavao URVARJ kap. Bjelić Branko i major Kranjc (predavao je verovatno vezu). Pitomci generacije pred nama su govorili "Čuvaj se Bokanjca i majora Kranjca". Bio je veoma dobar čovjek, jer je sve uzeo kao humor.
Lep pozdrav!
komstan Gušter
Naslov komentara: Re: Artiljerijski školski centar Zadar 14.07.16 10:08
SLOVENIJA (citat):
To je bilo blizu (60. klasa), a osim ppuk. Lilića se druge dvojice ne sečam. Dali je možda za ovo vreme još predavao URVARJ kap. Bjelić Branko i major Kranjc (predavao je verovatno vezu). Pitomci generacije pred nama su govorili "Čuvaj se Bokanjca i majora Kranjca". Bio je veoma dobar čovjek, jer je sve uzeo kao humor.
Lep pozdrav!
Nama u 1.divizionu UV predavao je ppuk.Rakić (vrlo duhovit ) ,a majora Kranjca se ne sjećam , možda je bio u 2.divizionu .
SLOVENIJA Gušter
Naslov komentara: Re: Artiljerijski školski centar Zadar 14.07.16 14:51
Hvala kolega! Sad me interesuje, dali znate vi ili neko drugi tačno nabrojati sve kasarne v Zadru sa punim imenom. Ja znam samo da je bila "Kasarna "Marko Orešković" K1, Artiljerijski školski centar, Škola za rezervne oficire ariljerije", a koje su onda bile kasarne K2, K3, K4 i tako dalje, tudi one manje. Ta podatak sam zaboravio pa bih želo da ga znam.
Hvala vam za informacije i lep pozdrav!
komstan Gušter
Naslov komentara: Re: Artiljerijski školski centar Zadar 15.07.16 9:04
SLOVENIJA (citat):
Hvala kolega! Sad me interesuje, dali znate vi ili neko drugi tačno nabrojati sve kasarne v Zadru sa punim imenom. Ja znam samo da je bila "Kasarna "Marko Orešković" K1, Artiljerijski školski centar, Škola za rezervne oficire ariljerije", a koje su onda bile kasarne K2, K3, K4 i tako dalje, tudi one manje. Ta podatak sam zaboravio pa bih želo da ga znam.
Hvala vam za informacije i lep pozdrav!
Koliko se sjećam , osim K1 mislim da je K4 bila kasarna koji smo mi zvali "Novi logor " ( danas se unutar kruga te kasarne nalazi sportska dvorana "Višnjik" ) . Točno po K oznakama ne znam , no tu su bile kasarne: "Đuro Đaković" (protuavionci ), Turske kuće , Crvene kuće , Šepurine (raketaši) , Mocire (gorivo) , Barutana , Konjušnica .Bilo je još manjih objekata (meh.radionica i sl.) za koje ne znam kako su se zvali . Možda me netko sa foruma može ispraviti ili dopuniti .
SLOVENIJA Gušter
Naslov komentara: Re: Artiljerijski školski centar Zadar 15.07.16 12:08
Hvala za informacije. Možda če neko na forumu, ko ima više informacija pripremiti tačnije podatke, možda sa planom grada Zadra, da se vidi gde su se nalazile pojedine kasarne.
Želim vam lep vikend!
arcibald01 Poručnik
VZ VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 2963 ČLAN OD: : 2013-12-19
Naslov komentara: Re: Artiljerijski školski centar Zadar 15.07.16 12:17
komstan (citat):
60.klasa , k-dant 1.diviziona major (?) Alojz Krašovec
Lojz, če si na tem forumu, pošlji ZS.
Sloba1 Podpukovnik
Naslov komentara: Re: Artiljerijski školski centar Zadar 15.07.16 23:36
K-1 je ona gde su bili ŠRO i Akademci, K-2 je bila vojna policija, K-3 ne znam, a K-4 je kasarna Ante Banina gde je bila tehnika i gde smo išli na obuku... Ostale kasarne sam čuo za njih, ali me nije doticalo tako da i nisam nešto bliže upoznat.
SLOVENIJA Gušter
Naslov komentara: Re: Artiljerijski školski centar Zadar 16.07.16 20:30
Sloba1 (citat):
K-1 je ona gde su bili ŠRO i Akademci, K-2 je bila vojna policija, K-3 ne znam, a K-4 je kasarna Ante Banina gde je bila tehnika i gde smo išli na obuku... Ostale kasarne sam čuo za njih, ali me nije doticalo tako da i nisam nešto bliže upoznat.
Ako se dobro sečam je dio vojne policije bio i u K-1 v jednoj zgradi pored staze sa preprekama. Možda su oni bili odvojeni od K-1, i su onda bili K-2.
Lep pozdrav iz Slovenije!
SLOVENIJA Gušter
Naslov komentara: Re: Artiljerijski školski centar Zadar 17.07.16 22:48
Ima li nekog na forumu koji zna šta je bilo u objektima-kasarnama JNA "Turske kuče", "Ravnice" i "Crvene kuče" ?
odaaaa Gušter
BROJ POSTOVA: : 30 ČLAN OD: : 2015-01-01
Naslov komentara: Re: Artiljerijski školski centar Zadar 17.07.16 23:08
U kucama Su bili magacini naoruzanja I opreme nesto TO nesto JNA .sjecam se puno konzerviranih TAM 110 I za svaki je zakacen 20\3 PAT
SLOVENIJA Gušter
Naslov komentara: Re: Artiljerijski školski centar Zadar 18.07.16 10:16
odaaaa (citat):
U kucama Su bili magacini naoruzanja I opreme nesto TO nesto JNA .sjecam se puno konzerviranih TAM 110 I za svaki je zakacen 20\3 PAT
To znači, da su bili i u Crvenim kučama i Turskim kučama magacini, a za Ravnice neznate sta je tamo bilo.
Hvala vam i lep pozdrav!
Sponsored content
Naslov komentara: Re: Artiljerijski školski centar Zadar