NEKA IGRA POČME[You must be registered and logged in to see this image.]Malo sam pretraživao FBPN JNA i nisam naišao na neku rubriku koja bi mi odgovarala za ovu objavu.
Ima jedno 10-15 dana "navukao" sam se na ovu tenkovsku igru.
Rekli bi u narodu "Boj ne bije svijetlo oružje, već boj bije srce u junaka".
Uglavnom počima se sa nekim "običnim" tenkovima.
Kako napredujete u bitkama tako zarađujete "kredit" i "slobodno iskustvo".
[You must be registered and logged in to see this image.]A ako dobro zaradite možete "kupovati" tenkovsko naoružanje i opremu tenka.
Ovi je trenutno moje naj jače oružje "Marder 38T".
Imate 4 vrste naoružanja i to: TEŠKI TENK, SREDNJI TENK, LAKI TENK, LOVAC NA TENKOVE, SAMOHODNI TOP.
[You must be registered and logged in to see this image.]Svaki od njih ima svoju prednost i manu.
Međutim ovaj moj "Marder 38T" spada u kategoriju "Lovac na tenkove".
Još nemam "novaca" za neki moderniji, nije nešto brz, nije nešto pokretljiv i nije baš dobar za blisku borbu ili uličnu borbu (ovdje nema savršenoga).
Dobar je za tuči iz daljine.
[You must be registered and logged in to see this image.]Nešto što sete kupili za taj tenk, možete "razmontirati" skinuti i staviti nešto bolje tj. modernije....
Kada sve za taj tenk kupite i isprobate i kada zaradite dovoljno "kredita" i "slobodnog iskustva" onda možete "kupiti" nešto moderniji tenk.
[You must be registered and logged in to see this image.]Ja sam neke "prodao" i trenutno ih imam 8 u garaži.!
A sa ovim sam osvojio neprijateljski bazu.
[You must be registered and logged in to see this image.]Evo skraćeni link gdje se registrirati:
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.]