FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
NA VZ VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 10461 ČLAN OD: : 2014-08-01 DOB : 62 Bijelo Polje
Naslov komentara: Re: STRIPOVI I ROTO ROMANI 10.03.19 7:03
Strip "čarobni prsti" nisam čitao u štampanom izdanju. Evo ga ovdje:
_________________ Bili smo veca 'gospoda' dok smo bili 'drugovi', nego sto smo drugovi, sad, kad smo gospoda. porucnik ness
PORUCNIK: komentar modifikovan dana: 10.03.19 8:34; prepravljeno ukupno 1 puta
oficir s ruzom Džomba
BROJ POSTOVA: : 106 ČLAN OD: : 2012-12-16
Naslov komentara: Re: STRIPOVI I ROTO ROMANI 10.03.19 8:16
To su bili stripovi
jozl52 Stariji vodnik I klase
PV BROJ POSTOVA: : 788 ČLAN OD: : 2016-09-07 DOB : 72 kočevje
Naslov komentara: Re: STRIPOVI I ROTO ROMANI 10.03.19 12:05
se spomnite - sjetite:
kršni momak širokih ramena, uskih bokova, sa belim stejtsonom na glavi, nisko opasan sa dva silber koltova 45 sa drškama od slonovače..., lagano silazi brdicom na crnom vrancu obasijan zalazećem suncem u doge si..., pa može samo v dodge city, nema druge...
pa kako ono zveckaju potpetice i mamuze po drvenom nogostupu...
ma se mi utrne solza... i naježi koža...
PORUCNIK Pukovnik
NA VZ VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 10461 ČLAN OD: : 2014-08-01 DOB : 62 Bijelo Polje
Naslov komentara: Re: STRIPOVI I ROTO ROMANI 12.03.19 18:23
A ovaj strip mnogi obožavaoci Alana Forda nisu nikad pročitali. Razumljivo.
_________________ Bili smo veca 'gospoda' dok smo bili 'drugovi', nego sto smo drugovi, sad, kad smo gospoda. porucnik ness
pera84 Podpukovnik
NA JM JM JM BROJ POSTOVA: : 6178 ČLAN OD: : 2011-03-17 USA
Naslov komentara: Re: STRIPOVI I ROTO ROMANI 12.03.19 18:35
jozl52 (citat):
se spomnite - sjetite:
kršni momak širokih ramena, uskih bokova, sa belim stejtsonom na glavi, nisko opasan sa dva silber koltova 45 sa drškama od slonovače..., lagano silazi brdicom na crnom vrancu obasijan zalazećem suncem u doge si..., pa može samo v dodge city, nema druge...
Fant, moram te razocarati. I onog sto je pisao romane. Isao sam (poslom) u Dodge City vise puta, pukla ravnica, nema brda da ga jebes.
PORUCNIK Pukovnik
Naslov komentara: Re: STRIPOVI I ROTO ROMANI 12.03.19 18:50
pera84 (citat):
jozl52 (citat):
se spomnite - sjetite:
Fant, moram te razocarati. I onog sto je pisao romane. Isao sam (poslom) u Dodge City vise puta, pukla ravnica, nema brda da ga jebes.
Ima li nešto u gradu, ili neki lokal koji se zove OK koral? I neki spomenik braći Erp, ili Dž.H.Holideju?
pera84 Podpukovnik
NA JM JM JM BROJ POSTOVA: : 6178 ČLAN OD: : 2011-03-17 USA
Naslov komentara: Re: STRIPOVI I ROTO ROMANI 12.03.19 19:03
Glavna i najveca ulica u gradu je Bulevar Wajat Erpa. Na istoj ulici je i spomenik Dok Holideju. Ima i muzej sa dosta materijala iz tog vremena ukljucujuci (naravno) i kolekciju oruzija. Nisam bio u njemu ali ima bar s nazivom Wajat Erp Ima dosta Meksikanaca.
Naslov komentara: Re: STRIPOVI I ROTO ROMANI 13.03.19 12:21
Fant, moram te razocarati. I onog sto je pisao romane. Isao sam (poslom) u Dodge City vise puta, pukla ravnica, nema brda da ga jebes. [You must be registered and logged in to see this image.]::, sjebbo si mi znanje...
šmrc, šmrc i šta ču sad, pa tako nekako su počeli svi vesern romani, padam u komu..., sve mi srušilo u glavi, nema bar ni najmanje uzbrdice, ajde bar malo, reci, da ima, pa pera to mi je ostalo u sječanju na ona široka romana, pa ono obasijan zalazečem suncem, nisko opasan sa dva 45...
pa i pisac vinetua karl maj nije bio nikako u americi, pa je napisao bestselere, se sješaš filmova sa pier price-om...
a reci ima još onaj drveni nogostup gdje su zveckale mamuze..., to zveckanje je bilo prverzno...
jes jaro gledao sam malo na maps, stvarno nema brežulka tri dana jahanja, jebeš takav kansas, ko vojvodina..., malo šale..., hvala za edukaciju..., onda je silazio u neki drudi tavn...
ja res je vajt erpova cesta glavna cesta...
Naslov komentara: Re: STRIPOVI I ROTO ROMANI 13.03.19 14:15
pera:
a reci, ako si video ono suvo okruglo žbunje kako ga po Kansasu valja, nosi vijetar po ulici, pa ona prašina..., jesi..., prićaj..., prikaži nam taj zapad..., uau..., čekam, noro...
PORUCNIK Pukovnik
Naslov komentara: Re: STRIPOVI I ROTO ROMANI 13.03.19 14:31
jozl52 (citat):
Fant, moram te razocarati. I onog sto je pisao romane. Isao sam (poslom) u Dodge City vise puta, pukla ravnica, nema brda da ga jebes. [You must be registered and logged in to see this image.]::, sjebbo si mi znanje...
šmrc, šmrc i šta ču sad, pa tako nekako su počeli svi vesern romani, padam u komu..., sve mi srušilo u glavi, nema bar ni najmanje uzbrdice, ajde bar malo, reci, da ima, pa pera to mi je ostalo u sječanju na ona široka romana, pa ono obasijan zalazečem suncem, nisko opasan sa dva 45...
pa i pisac vinetua karl maj nije bio nikako u americi, pa je napisao bestselere, se sješaš filmova sa pier price-om...
a reci ima još onaj drveni nogostup gdje su zveckale mamuze..., to zveckanje je bilo prverzno...
jes jaro gledao sam malo na maps, stvarno nema brežulka tri dana jahanja, jebeš takav kansas, ko vojvodina..., malo šale..., hvala za edukaciju..., onda je silazio u neki drudi tavn...
ja res je vajt erpova cesta glavna cesta...
Ma baš nas briga, u Holivudu ima brda
A "Vinetu" se snimao na Plitvicama i u Istri, za utjehu
Naslov komentara: Re: STRIPOVI I ROTO ROMANI 13.03.19 14:50
Ma baš nas briga, u Holivudu ima brda [You must be registered and logged in to see this image.]
e sad je tu pitanje, dali je kršni teksašanin širokih ramena... itd, sišao lagano nizbrdicom ili nije...
da da ono o vinetuu, plivicama i..., oh to legenda...
PORUCNIK Pukovnik
Naslov komentara: Re: STRIPOVI I ROTO ROMANI 13.03.19 14:53
jozl52 (citat):
Ma baš nas briga, u Holivudu ima brda [You must be registered and logged in to see this image.]
e sad je tu pitanje, dali je kršni teksašanin širokih ramena... itd, sišao laga nizbrdicu ili nije...
da da ono o vinetuu, plivicama i..., oh to legenda...
nije legenda no živa istina
Naslov komentara: Re: STRIPOVI I ROTO ROMANI 13.03.19 15:01
poručniče, nemoj ti meni o vinetuju..., vem skoraj vse...., še malo, dolker me ne ulovi ROZALIJA...
zaklad pri srebrnem jezeru...
ja vem, da se je snemalo tu v jugi, ju - ger koprodukcija... (plitvice pa istra plominski zaliv, tam so snemali tudi vikinge "dolge ladje", če se ne motim...)
Sloba1 Podpukovnik
PM VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 6774 ČLAN OD: : 2014-12-21 DOB : 61 Petrovaradin
Naslov komentara: Re: STRIPOVI I ROTO ROMANI 15.03.19 20:40