FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991

Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories

HomeEventsRegistracijaLogin

Zanimljivo

Go down 
+44
mornar71
vargas
raketaš
guster danijel
arcibald01
Dino-Priboj
sasa staza
LUPE44
Kemo Specijalac
paradajz
Četni evidentičar
tomerc
GRINGOO
Mikula 67
sarics
zokika
bojnik
dojran
Matrix
mare69
Zemunac
dinosaurus
semsudin
East&West
BEOGRAD
pukovnik
mirko bratuš
purger
milutins
ZAGORAC
dpuric
Pero™
lacoš
SveJug
Max Blitz
Stazio
vladimir
Gringo
mgalic2
pera84
alexandar
pelister1
Vojnik Graničar
VBČ
48 posters
Idi na stranicu : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20  Next
AutorPoruka
Četni evidentičar
Podporučnik
Podporučnik
Četni evidentičar

BROJ POSTOVA: : 1310
ČLAN OD: : 2014-01-18
DOB : 55
M(j)esto Tu i Tamo

Zanimljivo  - Page 17 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 17 Icon_minitime09.07.14 0:38

Max Blitz (citat):
Max Blitz (citat):
Prepoznajete li ga?  Smile

Nije valjda da ga nitko nije prepoznao, ili je slika ostala nezamijećena sad već par stranica iza...  Smile

Več sam ti hteo reči, daj neki namig. Ne vidi ga se zbog cigareta. 

Inače rekao bih da je crnjo ali bi mi ti ponovo mogao reči da imam predrasude i  kako je šveđanin.  

Ali ja bi ti sve oprostio kao što bi Đuro oprostio Petru Jakovljeviću, što ga je tukao.

KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL

Orden Narodne Armije sa srebrnom zvijezdom (III.) NA
Orden za vojne zasluge s velikom zvijezdom (I.red) VZ
Orden za vojne zasluge sa srebrnim mačevima VZ
Medalja za Vojne Zasluge VZ
JM10 JM
Jubilarna Medalja "Prva Petol(j)etka JM
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 24246
ČLAN OD: : 2012-10-30

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 17 Icon_minitime09.07.14 0:41

Četni evidentičar (citat):
Inače rekao bih da je crnjo ali bi mi ti ponovo mogao reči da imam predrasude i  kako je šveđanin.

Laughing 

Eh, lako za tebe, mislio sam barem da ovi Ameri s foruma prepoznaju svog predsjednika.
Na vrh Go down
Četni evidentičar
Podporučnik
Podporučnik
Četni evidentičar

M(j)esto Tu i Tamo

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 17 Icon_minitime09.07.14 1:08

Max Blitz (citat):

Laughing 

Eh, lako za tebe, mislio sam barem da ovi Ameri s foruma prepoznaju svog predsjednika.

E, sad kad si malo namignio -odmah sam ga prepoznao i ja - pogotovo po tom kako gleda pritvorenih očiju.

Pa to je Barack Hussein Obama. Znam te puško, dok si pištolj bila. 

Teški je drogeraš. Puši on marihuanu - vidi se po tome kako drži smotku, a več je i priznao to. 

A da ga Đuro dobi u ruke, priznao bi on sve. Ama baš sve.

KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 17 Icon_minitime09.07.14 1:15

Dvoje mladih Amerikanaca nakon diplome,... slika iz 1975.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Na vrh Go down
Četni evidentičar
Podporučnik
Podporučnik
Četni evidentičar

M(j)esto Tu i Tamo

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 17 Icon_minitime09.07.14 1:21

Max Blitz (citat):

Sad si me zbunio tom diplomom. Najprije sam mislio da su Bill Clinton i Monika Lewinsky, a mogli bi biti i Dusty Hoffman i gospođa Robinson.

Kapetan I klase
Kapetan I klase

BROJ POSTOVA: : 4064
ČLAN OD: : 2013-10-10
M(j)esto Beograd

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 17 Icon_minitime09.07.14 1:25

Na vrh Go down
Max Blitz
KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 17 Icon_minitime09.07.14 1:41

Max Blitz (citat):

Sad si me zbunio tom diplomom. Najprije sam mislio da su Bill Clinton i Monika Lewinsky, a mogli bi biti i Dusty Hoffman i gospođa Robinson.

Ti me sve više iznenađuješ ili imaš neuobičajen smisao za humor.  Smile 

Na slici su Bill i Hillary Clinton.

Monica Lewinsky je rođena 1973.

Na vrh Go down
Četni evidentičar
Podporučnik
Podporučnik
Četni evidentičar

M(j)esto Tu i Tamo

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 17 Icon_minitime09.07.14 1:59

Max Blitz (citat):
Max Blitz (citat):

Ti me sve više iznenađuješ ili imaš neuobičajen smisao za humor.  Smile 

Na slici su Bill i Hillary Clinton.

Monica Lewinsky je rođena 1973.

Pa dobro nečemo sada dlakocepiti. 1973 ili 1975 to nije neka velika razlika - sve je to blizu i sve su sedamdesete godine. Pa tad mladi - sad su več stari.
I Dasti Hofman bio je mlađi od gospođe Robinson, pa su sad i on i ona več stari. 

Lako je tebi, kad u poziciji Olivera Mlakara sam postavljaš pitanja i sam več znaš sve odgovore. 

Ajde, reci koga je stavio Dinosaurose, pa da te čujem?

KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 17 Icon_minitime09.07.14 2:02

F.D. Roosevelta, to je poznata slika.  Smile 
Na vrh Go down
dinosaurus
Kapetan I klase
Kapetan I klase

M(j)esto Beograd

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 17 Icon_minitime09.07.14 2:04

Max Blitz (citat):

Very Happy  Very Happy Nisi uložio kviska  Laughing

Na vrh Go down
BEOGRAD
Podporučnik
Podporučnik
BEOGRAD

Prim(j)eran Vojnik PV
Pravna Služba Pravna Služba
BROJ POSTOVA: : 1648
ČLAN OD: : 2013-03-15
M(j)esto Scottsdale

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 17 Icon_minitime09.07.14 2:16

SveJug (citat):
Ako se Sme znati čime se baviš da to smeta?   scratch

IT ali to je pravilo koje vazi za celu firmu, bez obzira na to da li se neko susrece sa klijentima ili ne.
Na vrh Go down
Četni evidentičar
Podporučnik
Podporučnik
Četni evidentičar

M(j)esto Tu i Tamo

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 17 Icon_minitime09.07.14 2:19

dinosaurus (citat):
Max Blitz (citat):

Very Happy  Very Happy Nisi uložio kviska  Laughing

E, JBG sad. Ja sam i onako mislo da je žensko dete ili opet moji predrasudi. Barem mi tako tad izgledala. Kad sad ono France. 

Ni kvisko nebi me rešio.  cheers

KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 17 Icon_minitime09.07.14 2:20

BEOGRAD (citat):
IT  ali to je pravilo koje vazi za celu firmu, bez obzira na to da li se neko susrece sa klijentima ili ne.

Bogami nikad nisam čuo da je netko ovdje rekao da ima takva pravila u firmi.

A znam dosta istetoviranih bajkera koji rade uredske poslove po firmama.

Mogu razmumjet za službenika na šalteru, pa da je baš istetoviran po rukama...  scratch
Na vrh Go down
BEOGRAD
Podporučnik
Podporučnik
BEOGRAD

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Scottsdale

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 17 Icon_minitime09.07.14 3:07

U duhu danasnjeg velikog trijumfa nemacke reprezentacije restoran Gerda Milera na Floridi.

Na vrh Go down
Stazio
Major
Major
Stazio

Medalja za Vojne Zasluge Medalja za VZ
BROJ POSTOVA: : 5085
ČLAN OD: : 2012-11-24
DOB : 57
M(j)esto HN

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 17 Icon_minitime09.07.14 12:40

Max Blitz (citat):
Max Blitz (citat):

Nije valjda da ga nitko nije prepoznao, ili je slika ostala nezamijećena sad već par stranica iza...  Smile

Mene je podsjetio na jednog njihovog "prijatelja", Gadafija iz mladih dana.  Laughing

Na vrh Go down
semsudin
Podporučnik
Podporučnik
semsudin

Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 1435
ČLAN OD: : 2013-03-11
M(j)esto GRABOVAC, VELIKA KLADUSA

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 17 Icon_minitime09.07.14 12:57

Sinoćnim 16-tim golom njemački golgeter Miroslav Klose postao je najbolji strelac svjetskih prvenstava svih vremena.Iza sebe ostavio je Ronalda,Gerda Milera,Fontena,Kočiša,Linekera itd.Ovo mu je četvrto SP i u finalu ima priliku da još sa kojim golom bude još ubjedljiviji.
Na vrh Go down
Četni evidentičar
Podporučnik
Podporučnik
Četni evidentičar

M(j)esto Tu i Tamo

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 17 Icon_minitime10.07.14 1:52

Na brzake mali kvizić. 

"Zdravlje, bogatstvo i pamet dobiješ, ako rano legneš i se rano budiš" rekao je;

Nekad sam se toga držao.

KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 17 Icon_minitime10.07.14 2:17

"Zdravlje, bogatstvo i pamet dobiješ, ako rano legneš i se rano budiš" rekao je...

Benjamin Franklin.

Ili u prijevodu - 'Vrijeme je novac'.
Na vrh Go down
Gringo
Kapetan
Kapetan
Gringo

BROJ POSTOVA: : 3705
ČLAN OD: : 2011-09-29

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 17 Icon_minitime10.07.14 9:25

Zanimljivo......meni nekak fali i jednog i drugog......ne znam kojeg više.....??? lol!

Podporučnik
Podporučnik
Četni evidentičar

M(j)esto Tu i Tamo

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 17 Icon_minitime11.07.14 23:40

Več po neznam koji put dobio sam to pismo na e-mail, pa ga delim u celini, kako se se u glavnini slažem sa svem napisanom ispod crte.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pismo jednog Hrvata

PISMO JEDNOG HRVATA, ZOVE SE KRULE -
VRIJEDNO PROČITATI:

"Dragi moji političari,

Uz životni standard kakav konzumiram, a vi mi ga pripremiste, ja stvarno ne znam koliko ću dugo živjeti pa evo odlučih da vam napišem pismo zahvale, kako ne bi bilo da vam nikad ništa konkretno ne napisah i ne rekoh.

Bez obzira kojoj političkoj stranci pripadate, oporbi ili vladajućim, želim vam se zahvaliti što ste od jedne jake, industrijske, poljoprivredne, turističke zemlje...moje domovine Hrvatske...u samo 20 i kusur godina uspjeli napraviti, što bi narod reko - "Go kurac".

Od žitne Slavonije ste uspjeli napraviti ledinu..."nogometno
igralište".. na kom "utakmica" nije odigrana već 20 godina pa je
korov preuzeo i naš i protivnički šesnajsterac zajedno sa centrom.Mora da ste ponosni na to? - čestitam vam!

Čestitam vam i na tom što ste uspjeli sjebat drvnu industriju kraj
živih šuma Gorskog Kotara i Like pa sad drvene stolice koje su
napravljene od našeg drva kupujemo od Talijana...jer eto...oni to mogu, a mi ne.

Čestitam vam i na tom što ste od svjetski poznate hrvatske
brodogradnje napravili to da nas čisto veseli kad brodogradilište "3. Maj" sklopi ugovor u vrijednosti 800 dolara pa radimo kanue za somalijske naručitelje. Ponosim se s vama. Čestitam, uspjeli ste!

Uspjeli ste i u tome da 90tih isisate sve novce iz naših domaćih
banaka koje ste kasnije sanirali sa našim novcem a onda ih prodali strancima uz ogromne provizije za vas i vaše obitelji pa vam sada sinčići i kćerkice uživaju dok mi jedemo govna koja ste vi izasrali. Ponosim se sa vama...čestitam vam od srca.

Uspjeli ste sjebat i poznate građevinske firme koje su radile po
čitavom svijetu i zapošljavale po 15tak tisuća radnika. Naši
građevinari su prije bili cijenjeni u cijelom svijetu...a
danas?...danas ste od njih oformili građevinsko mafijaške organizacije koja jedna drugu koči i međusobno se kolju poput vukova nad plijenom, i to direktno za vašu korist...za vašu i vaših sinčića i kćeri. Ponosim se sa vama. Čestitam.

Čestitam vam i na tome, što ste u ono malo državnih firmi što je
ostalo, uspjeli ugurati svoje rođake pa sad nama običnim "malim" ljudima javljanje na javne natječaje u vezi dobivanja posla izgledaju kao sajens jebeni fikšn. Bravo. Čestitam. Ponosim se sa vama.

Uspjeli ste sjebat kompletnu industriju...ne jednu...ne dvije
tvornice...vi ste uspjeli sjebat do temelja kompletnu industriju...sve sve sve...i više od SVE. Zadnjeg kojeg sjebavate je kamenolom koji se bavi eksploatacijom bračkog kamena...kamena za kojim ludi cijeli svijet, baš vi ste uspjeli sjebat. Da ono što cijelom svijetu treba, nama ne treba - za to ste se pobrinuli vi. Čestitam. Ponosim se sa vama, al baš ono, što bi reko Edo Majka - pravo pravo!

Kako ste sjebali industriju, tako ste sjebali i radnička odmarališta na moru. Ista ona u koje bi svake godine radnici sa svojim obiteljima za jeftine pare otišli na ta 2 jebena tjedna...2 tjedna mora...2 tjedna u kojima su padali romantični poljupci sa prvim ljubavima, negdje na Jadranskom moru. Danas si malo tko može priuštiti 2 tjedna mora...a da nema romantičnih poljubaca na Jadranu, za to ste se pobrinuli vi.
Čestitam vam. Ponosim se sa vama.

Ponosim se sa vama, kada mi prijatelj...visoko obrazovan i stručnjak u svom poslu govori: - Stari, možda sam si uspio riješiti Kanadu! Mogu samo reći da ukoliko moj prijatelj i ode, Kanada će biti jedna sretnija zemlja. A vi? Ne brinite se, tu sam ja da se ponosim vama.

Ponosim se sa vama, kada me moj prijatelj Mrki...inače zidar...nazove pa kaže: -Krule prijatelju... kud sve ovo ide u pičku materinu... suze mi na oči od muke idu! Mogu samo reći da je Kanada tužna što nema mog Mrkog. A vi? Ne brinite se...tu sam ja da se ponosim vama.

Čestitam vam i na tome što ste nakon rata uspjeli isprintati papir sa 500 000 branitelja kao da smo ratovali protiv Kine i Indije zajedno, te u tu brojku ugurati sebe...svoje rođake...rođakove rođake...i od rođakovih rođaka rođake. Znam da je to za vas bilo jebeno, vrlo jebeno...mislim...ne rat...nego to sve papirnato sprovesti i napraviti...ne morate mi objašnjavati, pobogu, pa bar vam ja vjerujem.
Znam da vam je bilo jebeno srediti si papire za vojne mirovine i
činove...oh....pobogu...pa kao da je bilo lako tamo negdje
1991...1992...sa BMW-om sletiti u jarak sa činom
brigadira...pukovnika... jedno 80 km od prve linije. Mislim da sam ja jedini koji vas razumije i stoga se ponosim sa vama.

Ponosim se ja sa vama i kad je u pitanju mladi hrvatski čovjek koji je tek izašao iz srednje škole jer osim što ništa ne zna raditi nigdje nema priliku i naučiti. To ste mu sredili vi. Bože kako vas volim i ponosim se sa vama.

Najmanje 100 afera ste proizveli čija se materijalna šteta mjeri u
MILIJARDAMA EURA koje ste sebi slili na razno razne bankovne račune Kajmanskog otočja i Ekvatorijalne jebene Gvineje čiji direktor banke ni ne zna da postoji Hrvatska, ali zna da postojite vi. Čestitam...i naravno...ponosim se vama.

Ne mogu vam opisati koliko sam sretan što ste svojevremeno uzimali radnicima 2 i 4% od plaća i tako godinu i nešto...a sad ste digli i PDV na 25%. Nakon 20 godina sustavne pljačke i uništavačine uspjeli ste sjebat sve što hoda...puzi...gmiže...a rupe u državnoj kasi da čepimo mi? Opisati vam ne mogu koliko se ponosim vama.

Čestitam vam i na ulasku u Europsku Uniju čije sam i sam standarde prigrlio odmah, pa sad dok cijela Europa spava, ja u 10 navečer palim veš mašinu kako bi oprao veš po jeftinijoj tarifi struje čiju ste cijenu formirali ka da je ista 3 puta opasala Zemlju pa tek onda došla u moju veš mašinu. U ponoć kad Europljani sanjaju, ja se jebem sa centrifugom od veš mašine zajahavši istu kako mi ne bi otišla u hodnik. Ponosim se sa vama...kako ja tako i moja veš mašina.

U samo 20 godina sjebali ste sve. Sve što se na hrvatskom jeziku
izreći iz usta dade, vi ste sjebali. Niste vi uništili, vi ste
SJEBALI. Kužite? SJE - BA - LI. Tim sjebanlukom, sjebali ste i malog poštenog čovjeka, koji sam sebi nameće da je nesposoban, a zapravo...PREŽIVJETI u ovoj hrpi govana koju ste vi izasrali, može samo nadčovjek...superčovjek...jebeni SUPERMAN.

Moj Mrki je jednom na baušteli rekao: - Ništa im sveto nije, majku li im jebem lopovsku! - te nastavio raditi svoj 250satni radni mjesec.
Oprostite mom Mrkom na psovanju...a i sam nisam siguran na koga je mislio. Nije na vas...jer vi ste iskreni i pošteni...zato se ja i ponosim vama. Čestitam vam!

Vaš Krule"

p.s.

OVO ISTO VRIJEDI I ZA SRBIJU !!!!!!!!!!!!!!!!

OVO ISTO VRIJEDI I ZA BiH !!!!!!!!!!!!!!!!

IN TO VELJA ZA SLOVENIJO ! PA NAJ KDO REČE , DA BRATJE NE DELIMO ISTE USODE ! Upam , da prevod ni potreben !

Poručnik
Poručnik
Pero™

Orden za vojne zasluge sa srebrnim mačevima Orden za VZ
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 2042
ČLAN OD: : 2012-10-29
M(j)esto LJ, nekad SFRJ

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 17 Icon_minitime11.07.14 23:56

Stazio (citat):
Max Blitz (citat):
Max Blitz (citat):

Mene je podsjetio na jednog njihovog "prijatelja", Gadafija iz mladih dana.  Laughing

Gadafi nije imao brke u mladosti. 

Ovaj meni sliči na Hendrixa

PS: kad na gugle odkucate njegove slike, ili drži kitaru ili puši ''nešto''

Na vrh Go down
Max Blitz
KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 17 Icon_minitime12.07.14 0:02

Pero™ (citat):
Gadafi nije imao brke u mladosti. 

Ovaj meni sliči na Hendrixa

PS: kad na gugle odkucate njegove slike, ili drži kitaru ili puši ''nešto''

Pa rekli smo u nekom od još ranijih postova tko je, nisi vidio?  Smile 
Na vrh Go down
Četni evidentičar
Podporučnik
Podporučnik
Četni evidentičar

M(j)esto Tu i Tamo

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 17 Icon_minitime12.07.14 0:10

Evo ponovo mali kvizič.  

Gledam sliko i Max me pita: Ko je to na sliki?

A ja mu odgovaram: Nemam brata ni sestre, a otac tog čovjeka je sin moga oca. 

I ko je onda na sliki?

KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 17 Icon_minitime12.07.14 0:13

I ko je onda na sliki?

Tvoj sin.
Na vrh Go down
Četni evidentičar
Podporučnik
Podporučnik
Četni evidentičar

M(j)esto Tu i Tamo

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 17 Icon_minitime12.07.14 1:11

Max Blitz (citat):
I ko je onda na sliki?

Tvoj sin.

Svaka čast Maxe. Znalac si. study 

Jesi pomišljao, da bi se prijavio na Potjeru? I neznam zašto više nije na repertuaru. To mi je omiljena emisija.

KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 17 Icon_minitime12.07.14 1:17

Jesi pomišljao, da bi se prijavio na Potjeru?

Ne znam što je Potjera.  scratch 

Išao sam jedno vrijeme na Pub kvizove, ne na TV (još).  Smile 
Na vrh Go down
Pero™
Poručnik
Poručnik
Pero™

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto LJ, nekad SFRJ

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 17 Icon_minitime12.07.14 1:18

Evidentičaru, mogu i ja da se podpišem da je i ovde sve slično. 

Građevinske firme su propale, a bile su nekad ponos cele zemlje. 

Industrija usnja/ledera je propala a u italiji radi na puno, a plate su tamo veče. Isto važi i za tekstil, sve je otišlo u 3PM.

Tomos ne može više da sestavlja mopede, a Japanci sa večim platama sastave 1000 kubika motor za jedan sat. 

Propalo je još puno malih firmi, a plate su nikakve. Isto važi i za drvnu industriju...

ajde neču više dalje šteta vremena, ali ima i lepih vesti

[You must be registered and logged in to see this link.]

Dva največa ''privatizatora'' dobila su 5 i 7 godina, strogog zatvora, ne razumeš ti to druže sudija... (zenica blues)
Na vrh Go down
Četni evidentičar
Podporučnik
Podporučnik
Četni evidentičar

M(j)esto Tu i Tamo

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 17 Icon_minitime12.07.14 1:21

Max Blitz (citat):
Jesi pomišljao, da bi se prijavio na Potjeru?

Ne znam što je Potjera.  scratch 

Išao sam jedno vrijeme na Pub kvizove, ne na TV (još).  Smile 

Ja na TV gledam samo Potjeru i Kvadraturu kruga.

A od časopisa čitam samo Komunista i Družino (nešto slično kao Glas koncila ili Stražarska Kula).

Četni evidentičar: komentar modifikovan dana: 12.07.14 1:31; prepravljeno ukupno 1 puta
Na vrh Go down
Četni evidentičar
Podporučnik
Podporučnik
Četni evidentičar

M(j)esto Tu i Tamo

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 17 Icon_minitime12.07.14 1:28

Pero™ (citat):
Evidentičaru, mogu i ja da se podpišem da je i ovde sve slično. 

Građevinske firme su propale, a bile su nekad ponos cele zemlje. 

Industrija usnja/ledera je propala a u italiji radi na puno, a plate su tamo veče. Isto važi i za tekstil, sve je otišlo u 3PM.

Tomos ne može više da sestavlja mopede, a Japanci sa večim platama sastave 1000 kubika motor za jedan sat. 

Propalo je još puno malih firmi, a plate su nikakve. Isto važi i za drvnu industriju...

ajde neču više dalje šteta vremena, ali ima i lepih vesti

Dva največa ''privatizatora'' dobila su 5 i 7 godina, strogog zatvora, ne razumeš ti to druže sudija... (zenica blues)

Slučajno sam čuo tu vjest več prije.

Bila bi još bolja ako bi nadoknadili bar dio štete, koju su napravili. Ne, to se neče desiti. Pa vidiš, da se neče ulaziti u imovinu od jadnika Bineta (Merkur)- tako je odlučio sud.

A sad če u apartmanu na Dobu za naše troškove svi svirati ...

Ali ipak največi privatizatori (BTC, Iskra...), kojim je lopovščina samo zbog toga što su bili brži i to sa sasvim istim metodama uspjela - neče sigurno odgovarati barem ne na sudu.  

Četni evidentičar: komentar modifikovan dana: 12.07.14 1:41; prepravljeno ukupno 1 puta
Na vrh Go down
Max Blitz
KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 17 Icon_minitime12.07.14 1:31

Ja na TV gledam samo Potjeru i Kvadraturu kruga.

Ah da, tako je.

Pratio sam na TV Milijunaša i Jedan protiv 100, ovo poslije mi nije bilo interesantno.
Razvodnilo se.
Na vrh Go down
Pero™
Poručnik
Poručnik
Pero™

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto LJ, nekad SFRJ

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 17 Icon_minitime12.07.14 1:38

Verujem da si več čuo, pa svuda se priča o tome. 

Za one koji nisu ''odavle'': Dob je največi zatvor u Sloveniji, tamo idu oni sa dužim kaznama. 

Žalostno je to da mi što uredno plačamo poreze, preživljavačemo i njih. Para od njih naravno nečemo videti. Možda tucanje kamena na golom otoku i nije bilo tako loše za takve.
Na vrh Go down
dinosaurus
Kapetan I klase
Kapetan I klase

M(j)esto Beograd

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 17 Icon_minitime12.07.14 1:39

Na vrh Go down
semsudin
Podporučnik
Podporučnik
semsudin

Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 1435
ČLAN OD: : 2013-03-11
M(j)esto GRABOVAC, VELIKA KLADUSA

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 17 Icon_minitime12.07.14 13:11

A šta je danas Pero u Radovljici.Tamo je bio isto čini mi se zatvor.
Na vrh Go down
Pero™
Poručnik
Poručnik
Pero™

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto LJ, nekad SFRJ

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 17 Icon_minitime12.07.14 15:16

Izgleda da je još uvek manji zatvor

Na vrh Go down
BEOGRAD
Podporučnik
Podporučnik
BEOGRAD

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Scottsdale

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 17 Icon_minitime12.07.14 18:11

Na vrh Go down
Vojnik Graničar
Pukovnik
Pukovnik
Vojnik Graničar

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 8112
ČLAN OD: : 2011-09-05
DOB : 54
M(j)esto Split

KomentarNaslov komentara: Kako sletjeti bez prednjeg stajnog trapa?   Zanimljivo  - Page 17 Icon_minitime13.07.14 8:23

Kako sletjeti bez prednjeg stajnog trapa?

Mada se to sa JNA migovima te sa većinom vojnih aviona ne može izvesti a kako je to ovaj vojni pilot izveo pogledajte ovdje.
Na vrh Go down
http://www.liveleak.com/
Pera-Sopot
Razvodnik
Razvodnik
Pera-Sopot

BROJ POSTOVA: : 244
ČLAN OD: : 2013-12-12
DOB : 65
M(j)esto Sopot Srbija

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 17 Icon_minitime13.07.14 9:08

Svaka mu čast,kao da je to vežbao godinama.

Pukovnik
Pukovnik
Vojnik Graničar

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 8112
ČLAN OD: : 2011-09-05
DOB : 54
M(j)esto Split

KomentarNaslov komentara: Kako sletjeti bez prednjeg stajnog trapa?   Zanimljivo  - Page 17 Icon_minitime13.07.14 12:09

Pera-Sopot (citat):
Svaka mu čast, kao da je to vežbao godinama.

Zanimljivo je u svemu ovome zašto vojska nije napravila širi onaj naslon na koji je avion naslonio svoj "nos" tako da ga pilot ne mora baš pogađati već da se komotno na njega nasloni..!?

Na vrh Go down
http://www.liveleak.com/
Gringo
Kapetan
Kapetan
Gringo

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 17 Icon_minitime13.07.14 15:13

A vrag si ih neka....tko bi to znao!!!!

Pukovnik
Pukovnik

Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 8064
ČLAN OD: : 2011-01-25

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 17 Icon_minitime14.07.14 6:42

radite ovo bez greske

Na vrh Go down
vladimir
Pukovnik
Pukovnik

Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 8064
ČLAN OD: : 2011-01-25

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 17 Icon_minitime14.07.14 6:52

dolazak u EU

Na vrh Go down
Max Blitz
KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 17 Icon_minitime31.07.14 15:19

Exclamation 
Na vrh Go down
Stazio
Major
Major
Stazio

M(j)esto HN

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 17 Icon_minitime05.08.14 21:55

Imamo novog šampiona!  lol! 

Prvak države u izležavanju
Na vrh Go down
dinosaurus
Kapetan I klase
Kapetan I klase

M(j)esto Beograd

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 17 Icon_minitime05.08.14 21:58

Stazio (citat):

BEZ ČITANJA POGADJAM.....NEMAC Laughing ....nema ko drugi Rolling Eyes
Na vrh Go down
Stazio
Major
Major
Stazio

M(j)esto HN

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 17 Icon_minitime05.08.14 21:59

dinosaurus (citat):
Stazio (citat):

BEZ ČITANJA POGADJAM.....NEMAC Laughing ....nema ko drugi Rolling Eyes

Švajcarac!  Laughing Laughing Laughing

Na vrh Go down
sasa staza
Podporučnik
Podporučnik

Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 1231
ČLAN OD: : 2013-02-06
M(j)esto Svuda po malo

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 17 Icon_minitime06.08.14 8:16

Znam-----Crnogorac.....---jesam li pogodio i dobio prvu nagradu ????? study  uživam  zatvor
Na vrh Go down
Gringo
Kapetan
Kapetan
Gringo

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 17 Icon_minitime06.08.14 11:40

sasa staza (citat):
Znam-----Crnogorac.....---jesam li pogodio i dobio prvu nagradu ????? study  uživam  zatvor

Ako možeš , jest,piti. pišati ležečki....do besvijesti.....onda ćeš dobiti....nije to lako!!!..... to se koliko ja znam već drugu ili treću godinu održava i Crnoj Gori!!!!

Pukovnik
Pukovnik

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 10461
ČLAN OD: : 2014-08-01
DOB : 62
M(j)esto Bijelo Polje

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 17 Icon_minitime06.08.14 12:04

Gringo (citat):
sasa staza (citat):

Ako možeš , jest,piti. pišati ležečki....do besvijesti.....onda ćeš dobiti....nije to lako!!!..... to se koliko ja znam već drugu ili treću godinu održava i Crnoj Gori!!!!

U Crnoj Gori je medjunarodno takmicenje  Sleep

Na vrh Go down
Mikula 67
Podporučnik
Podporučnik
Mikula 67

Jubilarna Medalja 10 godina JM
Prim(j)eran Vojnik PV
Tehnička Služba Tehnička Služba
BROJ POSTOVA: : 1546
ČLAN OD: : 2013-12-22
M(j)esto Šabac

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 17 Icon_minitime06.08.14 12:07

Da vidimo ko će da demantuje... Basketball

Podporučnik
Podporučnik

Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 1231
ČLAN OD: : 2013-02-06
M(j)esto Svuda po malo

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 17 Icon_minitime06.08.14 12:18

E Mikula za ovu sliku sam primoran da ti dodelim jedan plus,jer smesniju sliku nisam skoro video.... Very Happy  Very Happy  Very Happy  scratch
Na vrh Go down
Sponsored content

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 17 Icon_minitime

Na vrh Go down

Zanimljivo
Na vrh 
Stranica 17/20Idi na stranicu : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20  Next
 Similar topics
-
» Zanimljivo!
» Zanimljivo