FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
NA JM JM JM BROJ POSTOVA: : 6178 ČLAN OD: : 2011-03-17 USA
Naslov komentara: Re: Kako osvojiti ženu, a kako muškarca? 18.08.17 22:28
Citat :
Ali u mladosti nijesam ima telefon, a ni taksija nije bilo u blizini.
A nisi se nesto ni nahebo.
Mislim, onih ruznih.
PORUCNIK Pukovnik
NA VZ VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 10461 ČLAN OD: : 2014-08-01 DOB : 62 Bijelo Polje
Naslov komentara: Re: Kako osvojiti ženu, a kako muškarca? 19.08.17 0:08
pera84 (citat):
Citat :
Ali u mladosti nijesam ima telefon, a ni taksija nije bilo u blizini.
A nisi se nesto ni nahebo.
Mislim, onih ruznih.
Pa i nisam. I poslije te jedne jedva sam se obrijao, koliko sam se gadio sam sebi
_________________ Bili smo veca 'gospoda' dok smo bili 'drugovi', nego sto smo drugovi, sad, kad smo gospoda. porucnik ness
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
NA VZ VZ VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 24246 ČLAN OD: : 2012-10-30
Naslov komentara: Re: Kako osvojiti ženu, a kako muškarca? 19.08.17 16:56
Postoji i ovakav odnos....
Kupači na pulskoj plaži Valkane svakodnevno imaju priliku promatrati dokaz da prava ljubav zaista postoji i da je vječna. Naime, jedan stariji bračni par svaki dan tamo dolazi na kupanje, u isto vrijeme i na isto mjesto. Starica je bolesna i teško pokretna pa joj starac pomaže da se svuče i uđe u more. Zatim je polegne na vodu i pridržava rukama te joj cijelo vrijeme šapuće na uho. Njihovo kupanje traje oko 20 minuta. Kada je izvede iz mora, obriše je i presvuče te polako krenu kući, opisala je jedna kupačica s te plaže. Čini se da za neke ona "u dobru i u zlu" zaista vrijedi.
NA VZ VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 10461 ČLAN OD: : 2014-08-01 DOB : 62 Bijelo Polje
Naslov komentara: Re: Kako osvojiti ženu, a kako muškarca? 19.08.17 21:18
Max Blitz (citat):
Postoji i ovakav odnos....
Kupači na pulskoj plaži Valkane svakodnevno imaju priliku promatrati dokaz da prava ljubav zaista postoji i da je vječna. Naime, jedan stariji bračni par svaki dan tamo dolazi na kupanje, u isto vrijeme i na isto mjesto. Starica je bolesna i teško pokretna pa joj starac pomaže da se svuče i uđe u more. Zatim je polegne na vodu i pridržava rukama te joj cijelo vrijeme šapuće na uho. Njihovo kupanje traje oko 20 minuta. Kada je izvede iz mora, obriše je i presvuče te polako krenu kući, opisala je jedna kupačica s te plaže. Čini se da za neke ona "u dobru i u zlu" zaista vrijedi.