FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
NA JM JM JM BROJ POSTOVA: : 6178 ČLAN OD: : 2011-03-17 USA
Naslov komentara: Re: Kako osvojiti ženu, a kako muškarca? Tue 23 Aug 2011 - 17:44
aleksandar obradovic (citat):
Eeeee....lako je perici,kod njega NBA liga
NBA, NFL, NHL.....
malena Vodnik I klase
Medalja za VZ BROJ POSTOVA: : 585 ČLAN OD: : 2010-09-27 DOB : 45 drava-city
Naslov komentara: Re: Kako osvojiti ženu, a kako muškarca? Wed 24 Aug 2011 - 12:58
vladimir (citat):
dase vratimo na prvobitnu temu drugi deo.kako osvojiti muskarca ili kako izgubiti slobodu
E vidiš baš zbog ovog zadnjeg ja se ne trudim nikoga osvojiti... draža meni moja sloboda
pera84 Podpukovnik
Naslov komentara: Re: Kako osvojiti ženu, a kako muškarca? Wed 24 Aug 2011 - 20:02
malena (citat):
vladimir (citat):
dase vratimo na prvobitnu temu drugi deo.kako osvojiti muskarca ili kako izgubiti slobodu
E vidiš baš zbog ovog zadnjeg ja se ne trudim nikoga osvojiti... draža meni moja sloboda
'ajd sto ne napadas, al' branis li se
alexandar Kapetan I klase
VZ VZ JM JM BROJ POSTOVA: : 4561 ČLAN OD: : 2011-06-23
Naslov komentara: Re:kako osvojiti.... Wed 24 Aug 2011 - 23:38
malena (citat):
vladimir (citat):
a sta ako se desi da kao sto kazes ne trudis se da nekog osvojis, a ipak nekog osvojis....
vladimir Pukovnik
NA VZ PV BROJ POSTOVA: : 8078 ČLAN OD: : 2011-01-25
Naslov komentara: Kako osvojiti Ženu a kako muškarca Thu 25 Aug 2011 - 19:38
Robinzon Kruso je imao svu slobodu ovog sveta ali nije imao skim daje deli.
malena Vodnik I klase
Naslov komentara: Re: Kako osvojiti ženu, a kako muškarca? Sun 28 Aug 2011 - 18:52
a sta ako se desi da kao sto kazes ne trudis se da nekog osvojis, a ipak nekog osvojis....
A desi se ali ja upotrijebim ono što si naveo u drugoj temi da muškarci mrze pa jadni pobjegnu a da ne prođu test
Naslov komentara: Re Sun 28 Aug 2011 - 21:56
malena (citat):
A desi se ali ja upotrijebim ono što si naveo u drugoj temi da muškarci mrze pa jadni pobjegnu a da ne prođu test
mislis na onu aplikaciju..... tada se desi TILT a i najbolje je bezati
malena Vodnik I klase
Naslov komentara: Re: Kako osvojiti ženu, a kako muškarca? Mon 29 Aug 2011 - 14:13
malena (citat):
mislis na onu aplikaciju..... tada se desi TILT a i najbolje je bezati
Ma i aplikaciju kvocanje i "pravim se pamtna" , sve mi smeta i nezadovoljna.... moje omiljeno oružije za tjeranje muškaraca
Naslov komentara: Re; Mon 29 Aug 2011 - 22:14
pa cekaj malena ne znaci li to onda definitivno... i..."moja kucica moja slobodica"
vladimir Pukovnik
Naslov komentara: Kako osvojiti Ženu a kako muškarca Wed 5 Oct 2011 - 23:20
sta bi sa malenom?jel ozdravila ili je izgubila slobodu pa nemoze se javiti?
malena Vodnik I klase
Naslov komentara: Re: Kako osvojiti ženu, a kako muškarca? Fri 7 Oct 2011 - 8:53
Ma tu sam ja negdje ... škicam sa onog drvete vidim ja da se dobro družite i da ima postova pa onda nemoram ja da tipkam ;-) e nije se rodio taj koji bi malenu zarobio
pera84 Podpukovnik
Naslov komentara: Re: Kako osvojiti ženu, a kako muškarca? Fri 7 Oct 2011 - 15:18
imal' ti gdje one pomocnice? eh, sto je dobro...tipkala
Naslov komentara: Re Sat 8 Oct 2011 - 22:00
malena (citat):
Ma tu sam ja negdje ... škicam sa onog drvete vidim ja da se dobro družite i da ima postova pa onda nemoram ja da tipkam ;-) e nije se rodio taj koji bi malenu zarobio
Malena, Malena....ostavi negde u sebi odskrinuta vrata,....mora se pojaviti "princ"
malena Vodnik I klase
Naslov komentara: Re: Kako osvojiti ženu, a kako muškarca? Sun 9 Oct 2011 - 21:31
E dobro je tipkala perice ali ode k tebi i sad ja moram sve sama
Prošla su vremena obradoviću kad sam ja vjerovala u bajke
Naslov komentara: Re Mon 10 Oct 2011 - 21:30
malena (citat):
E dobro je tipkala perice ali ode k tebi i sad ja moram sve sama
Prošla su vremena obradoviću kad sam ja vjerovala u bajke
Ne veruj u bajke i ne veruj muskarcu koga volis
vladimir Pukovnik
Naslov komentara: Kako osvojiti Ženu a kako muškarca Mon 10 Oct 2011 - 23:45
treba imati vere u ljude
malena Vodnik I klase
Naslov komentara: Re: Kako osvojiti ženu, a kako muškarca? Wed 12 Oct 2011 - 8:27
Dobar jutar ljudovi...ajde više odustanite .. šta ste svi zapeli za to da nađem nekoga Nažalost vladimire imam ja i previše vjere u ljude Obradoviću što će mi netko kome nemogu vjerovati ... takvih imam koliko hoćeš
Naslov komentara: Re Wed 12 Oct 2011 - 10:15
Dobro jutrooo..evo ja odustajem Malena.Mada je naziv teme takav.... pozzz
Gringo Kapetan
BROJ POSTOVA: : 3705 ČLAN OD: : 2011-09-29
Naslov komentara: Re: Kako osvojiti ženu, a kako muškarca? Wed 12 Oct 2011 - 20:18
malena (citat):
Dobar jutar ljudovi...ajde više odustanite .. šta ste svi zapeli za to da nađem nekoga Nažalost vladimire imam ja i previše vjere u ljude Obradoviću što će mi netko kome nemogu vjerovati ... takvih imam koliko hoćeš
Ma zar i tako ne možeš uživati.....?? pa netko doista puno bolje funkcionira sam a ljudi i vjera u njih su po meni najveća razočaranja!!!
malena Vodnik I klase
Naslov komentara: Re: Kako osvojiti ženu, a kako muškarca? Thu 13 Oct 2011 - 13:37
STO KAZU ZENE (I STO ZAISTA MISLE):
Da (Ne) Ne (Da) Mozda (Ne) Zao mi je (Bit ce ti zao) Potrebno nam je (Ja hocu) Ti odluci (Valjda ti je jasno da mora biti kako sam ja rekla) Uradi kako hoces (Platit ces mi poslije) Trebamo razgovarati (Sad ces me cuti) Naravno, uradi tako (Da ti nije palo na pamet!) Nisam ljuta (Naravno da sam ljuta, idiote!) Budi romantican, ugasi svijetlo (Imam previse celulita) Hocu nove zavjese (i tepihe, namjestaj, obojati...) Objesi sliku ovdje (NE, hocu reci ondje) Cula sam neki zvuk (Shvatila sam da si skoro zaspao) Volis li me? (Pitat cu te nesto skupo) Koliko me volis? (Danas sam uradila nesto sto ti se nece svidjeti) Odmah sam gotova (Skini cipele i potrazi neki dobar film na TV) Moras inace nauciti bolje se sporazumijevati (Slazem se s time sto kazes) Slusas li me? (Prekasno, vec si ga zasrao) Ja ne vicem! (Naravno da vicem, ovo je vazno!)
malena Vodnik I klase
Naslov komentara: Re: Kako osvojiti ženu, a kako muškarca? Thu 13 Oct 2011 - 13:37
ŠTO GOVORE MUŠKARCI ( I ŠTO ZAISTA MISLE) Gladan sam (Gladan sam) Spava mi se (Spava mi se) Umoran sam (Umoran sam) Hoces li u kino? (Rado bi te povalio poslije) Hocemo li u restoran? (Rado bi te povalio poslije) Mogu li te nazvati koji put? (Rado bi te povalio poslije) Pleses li? (Rado bi te povalio poslije) Svida mi se tvoja bluza (Svidaju mi se tvoje sise) Izgledas napeta, daj da ti pomasiram leda (Rado bi te povalio poslije) Sto ti je? (Sto ti je?) Sto ti je? (Koji si to beznacajni problem opet smislila?) Sto ti je? (Rado bi te povalio poslije) Dosadno mi je (Rado bi te povalio poslije) Volim te (Rado bi te povalio sad odmah) I ja tebe volim (Dobro, sad sam to rekao, idemo dakle u krevet) Svida mi se tvoja nova frizura (Stara mi se svidala vise) Svida mi se tvoja nova frizura (Toliko love, a izgledas gore nego prije) Razgovarajmo o tome... (Toliko da vidis koliko sam ja razuman i osjecajan, i onda idemo u krevet)
malena Vodnik I klase
Naslov komentara: Re: Kako osvojiti ženu, a kako muškarca? Thu 13 Oct 2011 - 13:43
Obradoviću evo Gringo me razumije i naslov teme nije kako opet namjestiti malenoj nego kako osvojiti ženu a kako muškaraca...
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: Kako osvojiti ženu, a kako muškarca? Thu 13 Oct 2011 - 14:00
Pa ja sam ti umjetnička i humanistička duša kakva si i ti vjerujem.....??? tj iščitavam iz tvojih tekstova,.... samo ti lipo uživaj, život nam je prekratak da ga uništiš tražeći sebe u nekom muškom kutku života!!!!
Naslov komentara: Re Thu 13 Oct 2011 - 18:58
Dobro sam ja rekao Pametna Malena...... A kome cemo Gringo verovati nego ljudima.........sve ih je manje ali treba ih prepoznati
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: Kako osvojiti ženu, a kako muškarca? Thu 13 Oct 2011 - 19:50
na kraju je sve dobro. ako nije dobro znaš da nije kraj..
vladimir Pukovnik
Naslov komentara: Kako osvojiti Ženu a kako muškarca Thu 13 Oct 2011 - 21:25
malena Sto ti je? ovo je trik pitanje ili ?
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: Kako osvojiti ženu, a kako muškarca? Fri 14 Oct 2011 - 6:45
Kad ugleda ženu, muškarac postane lovac;........ kad ulovi ženu, muškarac postane plijen..
gayvojnik Gušter
FS BROJ POSTOVA: : 62 ČLAN OD: : 2009-11-08
Naslov komentara: Re: Kako osvojiti ženu, a kako muškarca? Fri 14 Oct 2011 - 21:44
jadni muskarci, malena nemoj da budes tako okrutna
vladimir Pukovnik
Naslov komentara: Kako osvojiti Ženu a kako muškarca Sat 15 Oct 2011 - 0:08
citat/Rado bi te povalio poslije/ pretpostavljam daje ovo nesto lose. kako bi izgledalo / i pre i poslije/ ?
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: Kako osvojiti ženu, a kako muškarca? Sat 15 Oct 2011 - 14:46
Je li loše ovisno s kojeg kuta gledaš...no bit nije u tome je li.... ili nije loše,.... već o načinu poimanja stvari, no i to je ipak samo vic što znači ništa osobno od nje pa ga tako i u tom kontekstu zapravo treba gledati, naposljetku u čovjeku treba gledati dobro prije svega, a još više dobro i poslije svega!!
malena Vodnik I klase
Naslov komentara: Re: Kako osvojiti ženu, a kako muškarca? Sat 15 Oct 2011 - 20:45
vladimir (citat):
malena Sto ti je? ovo je trik pitanje ili ?
na što se odnose tvoja pitanja? a jeste se i vi uhvatili za slamku ... ajde bar tipkate konačno po forumu
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: Kako osvojiti ženu, a kako muškarca? Sat 15 Oct 2011 - 20:56
Tipkamo,..... tipkamo ali tebe ni za lijek,.....
malena Vodnik I klase
Naslov komentara: Re: Kako osvojiti ženu, a kako muškarca? Sat 15 Oct 2011 - 20:59
Gringo ja sam uvijek tu... i kad nisam ja sam tu... vidiš da sam i sad ovdje i nemoj da i ti širiš dezinformacije
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: Kako osvojiti ženu, a kako muškarca? Sat 15 Oct 2011 - 21:36
Ma ne bi ja nikad.....znaš , zar ne?? ali fališ nam ipak!!!!
malena Vodnik I klase
Naslov komentara: Dobro jutro.... Sun 16 Oct 2011 - 8:41
hahahahaha ajmo otvoriti temu kome fali malena ...
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: Kako osvojiti ženu, a kako muškarca? Sun 16 Oct 2011 - 18:42
Pa kaj se čeka....???
Sloba1 Podpukovnik
PM VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 6767 ČLAN OD: : 2014-12-21 DOB : 61 Petrovaradin
Naslov komentara: Re: Kako osvojiti ženu, a kako muškarca? Fri 2 Dec 2016 - 18:31
Osvojiti... osvajanje, malo je ovako grub izraz. Zašto osvajati ? Postoje simpatije, osećanja, klupa, parkić, duhovitost, zabava. Vidi se to odmah, da li ima tu neke "vatrice" ili ne, ili nema obostranog osećanja, već samo onako drugarski odnos.
PORUCNIK Pukovnik
NA VZ VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 10461 ČLAN OD: : 2014-08-01 DOB : 62 Bijelo Polje
Naslov komentara: Re: Kako osvojiti ženu, a kako muškarca? Fri 2 Dec 2016 - 19:14
Sloba1 (citat):
Osvojiti... osvajanje, malo je ovako grub izraz. Zašto osvajati ? Postoje simpatije, osećanja, klupa, parkić, duhovitost, zabava. Vidi se to odmah, da li ima tu neke "vatrice" ili ne, ili nema obostranog osećanja, već samo onako drugarski
Moj sLOBO1, JE LI TO TEBI USPJELO ILI SAMO VJERUJES U TO?
_________________ Bili smo veca 'gospoda' dok smo bili 'drugovi', nego sto smo drugovi, sad, kad smo gospoda. porucnik ness
Sloba1 Podpukovnik
PM VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 6767 ČLAN OD: : 2014-12-21 DOB : 61 Petrovaradin
Naslov komentara: Re: Kako osvojiti ženu, a kako muškarca? Fri 2 Dec 2016 - 19:49
Tako je bilo u moje vreme druga polovina 1970 tih i 1980-te godine. Reč "hemija" što sad pominju, to onda niko nije pominjao, sve neki izrazi, te stajling, pa selfi... Sve me to nervira sad. Meni je uspelo tada u to moje vreme, u današnje vreme, partnerku sam upoznao tako što smo na prvi pogled se našli, to se jednostavno desi, obično kad se nema uspeha, tada treba se prepustiti i ne biti opterećen, ne razmišljati o tome i onda kad se najmanje nadaš, desi se da upoznaš ljubav svoga života ili vezu koja će biti iskrena i trajati.
Brkakougar Podporučnik
PV BROJ POSTOVA: : 1557 ČLAN OD: : 2015-01-15
Naslov komentara: Re: Kako osvojiti ženu, a kako muškarca? Fri 23 Dec 2016 - 19:42
Ljubav, hemija, privlacnost, sve to se prica posle kresa, kao na prvi ogled, neki kao treptaji, ja uglavnom gledao koja hoce da ne gubimo vreme na prazne price, posle mozemo pricati sta hocemo.
sasa staza Podporučnik
Medalja za VZ PV BROJ POSTOVA: : 1231 ČLAN OD: : 2013-02-06 Svuda po malo
Naslov komentara: Re: Kako osvojiti ženu, a kako muškarca? Sat 24 Dec 2016 - 8:04
Kako osvojiti devojku ili zenu...????
-Za taj poduhvat je potrebno imati SAMO---DEBEO NOVCANIK I SKUP AUTO...-to je najbolja hemija i kombinacija jer sve ostalo pada u vodu.
Kakva ljubav kakvi bakraci-DANAS POSTOJI SAMO LJUBAV IZ INTERESA....
milutins Kapetan I klase
FS Jubilarna Medalja 7 g. PV BROJ POSTOVA: : 4616 ČLAN OD: : 2009-08-19 DOB : 63
Naslov komentara: Re: Kako osvojiti ženu, a kako muškarca? Sat 24 Dec 2016 - 20:00
Nisam bash ubijedjen da je tako.Hemija je hemija,Dzaba od novcanika ili automobile ako nema hemije.
_________________ ko istinu gudi,gudalom ga po prstima biju
vladimir Pukovnik
Naslov komentara: Re: Kako osvojiti ženu, a kako muškarca? Sat 24 Dec 2016 - 22:17
sasa staza (citat):
Kako osvojiti devojku ili zenu...????
-Za taj poduhvat je potrebno imati SAMO---DEBEO NOVCANIK I SKUP AUTO...-to je najbolja hemija i kombinacija jer sve ostalo pada u vodu.
Kakva ljubav kakvi bakraci-DANAS POSTOJI SAMO LJUBAV IZ INTERESA....
na ovim prostorima je uglavnom tako
milutins Kapetan I klase
FS Jubilarna Medalja 7 g. PV BROJ POSTOVA: : 4616 ČLAN OD: : 2009-08-19 DOB : 63
Naslov komentara: Re: Kako osvojiti ženu, a kako muškarca? Sat 24 Dec 2016 - 22:24
Ja nisam imao nekog velikog uspjeha kod djevojaka,najcesce su one mene ostavljale-zaista se nemogu sjetiti da sam nekoj "dao korpu". A tek za zenidbu je bila prava muka,otac ne salje iseljenicke papire dok se ne ozenim. A ja ziveo sam na selu,obradjivao 10 hektara zemljista,imao 3 krave................ Valjda hemija...........
PORUCNIK Pukovnik
NA VZ VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 10461 ČLAN OD: : 2014-08-01 DOB : 62 Bijelo Polje
Naslov komentara: Re: Kako osvojiti ženu, a kako muškarca? Sun 25 Dec 2016 - 0:16
milutins (citat):
Nisam bash ubijedjen da je tako.Hemija je hemija,Dzaba od novcanika ili automobile ako nema hemije.
Neko osjecanje je bitno, ako pricamo o osvajanju, a ne o braku. Je li fizika, hemija, racun?...
_________________ Bili smo veca 'gospoda' dok smo bili 'drugovi', nego sto smo drugovi, sad, kad smo gospoda. porucnik ness
milutins Kapetan I klase
Naslov komentara: Re: Kako osvojiti ženu, a kako muškarca? Sun 25 Dec 2016 - 0:25
Izvinjavamo se-mnogo se izvinjavamo. Film o muci pri zenidbi Milica Bajraktarevica 1z 1976-e. Gradski momci su bili u velikoj prednosti kod djevojaka. Uvijek je bilo tesko naci djevojku iz grada koja je spremna provesti ostatak zivota na selu,bez obzira da li je seoski momak dobrog imovnog stanja. Samo hemija i leptirici su nam mogli pomoci.
PORUCNIK Pukovnik
Naslov komentara: Re: Kako osvojiti ženu, a kako muškarca? Sun 25 Dec 2016 - 0:37
milutins (citat):
Izvinjavamo se-mnogo se izvinjavamo. Film o muci pri zenidbi Milica Bajraktarevica 1z 1976-e. Gradski momci su bili u velikoj prednosti kod djevojaka. Uvijek je bilo tesko naci djevojku iz grada koja je spremna provesti ostatak zivota na selu,bez obzira da li je seoski momak dobrog imovnog stanja. Samo hemija i leptirici su nam mogli pomoci.
To su one, kako ih je moj ujko zvao - "nuzdane", kojima je bio cilj da se udaju
milutins Kapetan I klase
Naslov komentara: Re: Kako osvojiti ženu, a kako muškarca? Sun 25 Dec 2016 - 0:42
Ja se uvijek cudim drug porucnik kako si ostao nezenja.U vrijeme tvoje mladosti oficiri su visoko kotirali kod djevojaka. U mom selu su se najljepse djevojke udale za oficire.
PORUCNIK Pukovnik
Naslov komentara: Re: Kako osvojiti ženu, a kako muškarca? Sun 25 Dec 2016 - 0:56
milutins (citat):
Ja se uvijek cudim drug porucnik kako si ostao nezenja.U vrijeme tvoje mladosti oficiri su visoko kotirali kod djevojaka. U mom selu su se najljepse djevojke udale za oficire.
Znas li ti sta je "pitomacki kompleks"?
milutins Kapetan I klase
Naslov komentara: Re: Kako osvojiti ženu, a kako muškarca? Sun 25 Dec 2016 - 0:59
Ne.
Sponsored content
Naslov komentara: Re: Kako osvojiti ženu, a kako muškarca?