FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
BROJ POSTOVA: : 158 ČLAN OD: : 2011-09-08 Sumadija
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 19.10.11 21:53
E Vas dvojica stvarno imate odlicnu ideju, koja nije neostvarljiva, evo nesto gledam Google earth, pa snimak kasarne iz 2006 i snimak iz 2011, nesto mi se dosta promenilo i prosirilo tamo. Da nije kasarna data nekome na koriscenje ili sta, A taj izlet bi bio pun pogodak, lepo ptamo da udjemo i prosetamo samo da se podsetimo, pa posle da idemo na one cevape, bog temazao, sad ide voda na usta, ha ha ha.
sasa selic-kruscic Gušter
BROJ POSTOVA: : 57 ČLAN OD: : 2011-10-13 DOB : 52 NOVI SAD
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 19.10.11 22:37
to bi stvarno bilo super,mislim na cevape u starom gradu
Jegulja Džomba
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 19.10.11 23:00
Uvek si bio gladanica bio i ostao, i masnu ponjavu bi pojeo, ha ha ha
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 19.10.11 23:12
pa kad sam kuvar moram da budem gladan
Matrix Poručnik
Orden za VZ BROJ POSTOVA: : 2369 ČLAN OD: : 2011-04-23 Dalmacija i šire - PROM-3
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 20.10.11 1:31
Jegulja (citat):
E Vas dvojica stvarno imate odlicnu ideju, koja nije neostvarljiva, evo nesto gledam Google earth, pa snimak kasarne iz 2006 i snimak iz 2011, nesto mi se dosta promenilo i prosirilo tamo. Da nije kasarna data nekome na koriscenje ili sta, A taj izlet bi bio pun pogodak, lepo ptamo da udjemo i prosetamo samo da se podsetimo, pa posle da idemo na one cevape, bog temazao, sad ide voda na usta, ha ha ha.
Puno se promijenilo,od ulaza do same formacije.Paviljoni su ostali isti i trenutno u njima ima jedan dio (četa) Kfora,jedan dio Makedonske vojske(pješadijski bataljon) i Makedonski Rendžeri koji će uskoro ostati sami jer je bivša Maršalka preuzela skoro sve funkcije Makedonske vojske.Kasarna se malo mjenjala zbog boravka Nato-vih vojnika a do sad i još uvijek Kforovaca.Više nema onog izlaza iza ambulante i pekare,postavljena je drukčija prijavnica i sam ulaz ali u biti to su sve preinake koje nisu narušile sam izgled koji pamtimo.Klupe oko piste su ostale iste samo su održavane tako da se sve manje vide urezane godine klasa i imena ,magacini ili hangari osim jednog svi na istom mjestu,kuhinja je dugo služila i za vojsku u kasarni i za stanovništvo naselja sa vrlo malim primanjima pa se hrana odvozila na par raznih destinacija koje su mogle prihvatiti ljudstvo,zasad toliko a narod ostao uvijek isti,druželjubiv,ponosan,gostoprimljiv,uglavnom jedan poseban dobar narod kakav je i bio kad smo bili jednom vojnici..
sego Desetar
BROJ POSTOVA: : 292 ČLAN OD: : 2010-09-22 Zagreb
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 20.10.11 6:59
Hvala Matrixu na iscrpnom izvještaju. Dočarao nam je kasarnu kao virtualni svijet, a posebno ono kad veli klupice sa urezanim klasama . Kad bi mogli otići i još jednom zarezati svoju klasu u tu istu klupu .
jelen pivo Vodnik
BROJ POSTOVA: : 459 ČLAN OD: : 2011-10-06
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 20.10.11 16:14
Matrix (citat):
Jegulja (citat):
Puno se promijenilo,od ulaza do same formacije.Paviljoni su ostali isti i trenutno u njima ima jedan dio (četa) Kfora,jedan dio Makedonske vojske(pješadijski bataljon) i Makedonski Rendžeri koji će uskoro ostati sami jer je bivša Maršalka preuzela skoro sve funkcije Makedonske vojske.Kasarna se malo mjenjala zbog boravka Nato-vih vojnika a do sad i još uvijek Kforovaca.Više nema onog izlaza iza ambulante i pekare,postavljena je drukčija prijavnica i sam ulaz ali u biti to su sve preinake koje nisu narušile sam izgled koji pamtimo.Klupe oko piste su ostale iste samo su održavane tako da se sve manje vide urezane godine klasa i imena ,magacini ili hangari osim jednog svi na istom mjestu,kuhinja je dugo služila i za vojsku u kasarni i za stanovništvo naselja sa vrlo malim primanjima pa se hrana odvozila na par raznih destinacija koje su mogle prihvatiti ljudstvo,zasad toliko a narod ostao uvijek isti,druželjubiv,ponosan,gostoprimljiv,uglavnom jedan poseban dobar narod kakav je i bio kad smo bili jednom vojnici..
Secate se onih novi metalni magacina ,to su bili magacini TO i kad smo se selili nisu dirani ostali makedonskoj armiji.DOBRO SE SECAM KAD SAM SA JEDNIM OFICIROM ISAO U JEDAN I VIDEO SEST SEDAM NOVIH PUCHova A JA VOZIM KRS AR55
Jegulja Džomba
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 20.10.11 16:52
Ha ha, pa nisi bo debeo, cak si i najbolje igrao fudbal, a bome znao si i da potegnes dobro, sve u svemu pravi dasa.
Matrix Poručnik
Orden za VZ BROJ POSTOVA: : 2369 ČLAN OD: : 2011-04-23 Dalmacija i šire - PROM-3
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 20.10.11 23:11
sego (citat):
Hvala Matrixu na iscrpnom izvještaju. Dočarao nam je kasarnu kao virtualni svijet, a posebno ono kad veli klupice sa urezanim klasama . Kad bi mogli otići i još jednom zarezati svoju klasu u tu istu klupu .
..ma Sego biće svega samo nas neče - odlučiš se i odeš,nećeš požaliti a nećeš niti potrošiti
Matrix Poručnik
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 20.10.11 23:17
jelen pivo (citat):
Secate se onih novi metalni magacina ,to su bili magacini TO i kad smo se selili nisu dirani ostali makedonskoj armiji.DOBRO SE SECAM KAD SAM SA JEDNIM OFICIROM ISAO U JEDAN I VIDEO SEST SEDAM NOVIH PUCHova A JA VOZIM KRS AR55
Ti Puchovi su i prije bili tamo(samo u onom zaključanom magacinu od kojih je ključeve imao samo Kapetan 1 klase Tašković Kosta koji je prije vas otišao za Maršalku) ali konzervirani svi osim jednoga koji je služio za dežurnog garnizona pa ste ga rjetko i viđali a kampanjola je obišla svjet dva puta
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 20.10.11 23:18
Emoj Pajo nekad bilo,sad sam se ugojio,fudbal jos upraznjavam a i volem da potegnem
jelen pivo Vodnik
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 21.10.11 9:17
Matrix (citat):
Ti Puchovi su i prije bili tamo(samo u onom zaključanom magacinu od kojih je ključeve imao samo Kapetan 1 klase Tašković Kosta koji je prije vas otišao za Maršalku) ali konzervirani svi osim jednoga koji je služio za dežurnog garnizona pa ste ga rjetko i viđali a kampanjola je obišla svjet dva puta
Moguce da je bio i on ,a bio je i ppuk RAPOVSKI jer je on bio pomocnik komadanta saobracajne sluzbe.Ainace jedan PUCH je vozio komadanta kasarne STOJKOVICA i bio je parkiran izmedju nadvoznjaka i poste na parkingu
Matrix Poručnik
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 21.10.11 14:44
jelen pivo (citat):
Matrix (citat):
Moguce da je bio i on ,a bio je i ppuk RAPOVSKI jer je on bio pomocnik komadanta saobracajne sluzbe.Ainacejedan PUCH je vozio komadanta kasarne STOJKOVICA i bio je parkiran izmedju nadvoznjaka i poste naparkingu
......da a i jednu lijepu žensku
Jegulja Džomba
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 21.10.11 19:26
Selicu sliku o tebi ne menjam, bio i ostao za mene uvek nasmejan, i uvek DRUG. Svidjalo se tebi ili ne, ja sam ovim ljudima vec jednom napisao , bio si i ostao ljudina, i takvog te pamtim.
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 21.10.11 23:05
I TI PAJO UVEK PREMA MENI KOREKTAN ZATO SAM TE DOBRO I ZAPAMTIO VERUJ MI DA SE BAS NESECAM SVIH OVIH IZ MOJE KLASETU JE STAMENKOVIC ZORAN PORED MIKE SDRUGE STRANE JE MEDJUGORAC ALEKSANDAR;PA GRBA DUSAN ONAJ DESNO NA KRAJU JEBIO JA MISLIM IZ TREBINJA ZEMO MILEUSNICA I MISLIM DA JE OSTAO KOD PEKARA;OVIH SE DOLE POLA SECAM POLA NE JBG PUNO JE PROSLO;DA OVAJ JEDAN STO CUCI JE IZ N.BANOVACA SETICU SE I OSTALIH
panon Desetar
PV BROJ POSTOVA: : 265 ČLAN OD: : 2010-03-03 DOB : 57 Bački Petrovac
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 21.10.11 23:11
sasa selic-kruscic (citat):
I TI PAJO UVEK PREMA MENI KOREKTAN ZATO SAM TE DOBRO I ZAPAMTIO VERUJ MI DA SE BAS NESECAM SVIH OVIH IZ MOJE KLASETU JE STAMENKOVIC ZORAN PORED MIKE SDRUGE STRANE JE MEDJUGORAC ALEKSANDAR;PA GRBA DUSAN ONAJ DESNO NA KRAJU JEBIO JA MISLIM IZ TREBINJA ZEMO MILEUSNICA I MISLIM DA JE OSTAO KOD PEKARA;OVIH SE DOLE POLA SECAM POLA NE JBG PUNO JE PROSLO;DA OVAJ JEDAN STO CUCI JE IZ N.BANOVACA SETICU SE I OSTALIH
jesu bili jos ABHajci u vase vreme jos u kasarni ili su ih preselili...kolko sam cuo u goce delcev
panon Desetar
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 21.10.11 23:26
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 21.10.11 23:31
panon (citat):
jesu bili jos ABHajci u vase vreme jos u kasarni ili su ih preselili...kolko sam cuo u goce delcev
dobro si cuo preselili su ih a i ja kad sam dosao 4 meseca sam samo utovarao stvari u kamione,iseljavali smo kud koji mili moji
panon Desetar
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 21.10.11 23:34
panon (citat):
dobro si cuo preselili su ih a i ja kad sam dosao 4 meseca sam samo utovarao stvari u kamione,iseljavali smo kud koji mili moji
tad je bio vec raspad sistema i tutanj...jel komsija?
panon Desetar
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 21.10.11 23:36
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 22.10.11 15:31
Bio he tutanj za Makedonce, Hrvate i Slovence. A za ostale utovar bato, 34 dana trajala mobilizacijska pa ti vidi Panon. Sve zivo se skidalo i utovaralo u kamione. I na kraj dodjes u Leskovac, a tamo te drka neki kapetan sto ne pozdravljas razvodnika i desetara. I tako ti ja prve nedleje zaradim i zatvor, ha ha ha. Ovaj Selic se smejao i Golubovic, oni u grad, a meni skidaju pertle sa cizmi ha ha ha.
panon Desetar
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 22.10.11 15:50
Jegulja (citat):
Bio he tutanj za Makedonce, Hrvate i Slovence. A za ostale utovar bato, 34 dana trajala mobilizacijska pa ti vidi Panon. Sve zivo se skidalo i utovaralo u kamione. I na kraj dodjes u Leskovac, a tamo te drka neki kapetan sto ne pozdravljas razvodnika i desetara. I tako ti ja prve nedleje zaradim i zatvor, ha ha ha. Ovaj Selic se smejao i Golubovic, oni u grad, a meni skidaju pertle sa cizmi ha ha ha.
Nisam imao prilike doziveti takvu vojsku ,ipak 87-dme je jos bilo sve ok.i najveci greh je bio ako nisi imao svu dugmat na kosulji ili sinjelu. Zao mi je sto ste tako nesretno prosli,ali mi je drago sto se vecini vasih saboraca sretno zavrsilo sluzenje vojnog roka i izvukli zivu glavu iz tog prokletog rata.
Jegulja Džomba
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 22.10.11 17:03
Brate taj Juzni logor, mislim da je bio najstroza kasarna u vezi svega, nit manja nit gora po disciplini. To sve bilo pod konac, a mi dosli iz Skoplja, 2 meseca pocrkali od seljenja, a oni nad nama torturu. Nije se znalo gde vise prsti. Nikad se nismo slagali sa starom vojskom koja je bila tu, a niti nas narod nesto voleo. Skoplje je Skoplje, mislim da su bili svi ok prema nama, evo neka i Seljo kaze, ai Jelen pivo.
sego Desetar
BROJ POSTOVA: : 292 ČLAN OD: : 2010-09-22 Zagreb
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 22.10.11 19:34
Netko je spomenuo i zatvor, i tu sam skoro završio. Naime, radi se o sljedećem. Kako su gušteri dolazili, negdje u 3. mjesecu, martovska klasa, tako su nas nekolicinu intendanata uzeli da bi pomagali u podjeli odjeće. Sve se to odvijalo u, koliko se sjećam, magazinu preko puta stacionara(ambulante). Kad smo ušli unutra sve je bilo pripremljeno za podjelu odjeće, te su nam rekli da ne otvaramo prozore, zbog mogućnosti krađe. Drugi dan dolazimo, i primjećujem otvoren prozor, te ga automatski zatvaram, a ni na kraj pameti da prijavim isto. Istraga je krenula nakon nekoliko dana i naravno, našli su moje otiske prstiju. Nije dugo trebalo da me identificiraju i pozovu na razgovor. Na kraju sam završio na vojnom sudu (dva puta), ali samo na ispitivanju. Vidjeli su da govorim istinu i tu je priča završila, da bi nakon nekog vremena ulovili ABH-ajca, koji je provalio noć prije. Ali u svemu me najviše zapanjio vojni sud. Kad sam ušao unutra, a na vješalici šinjeli sa generalskim činovima, a u prizemlju u prolazu je bio sa druge strane bazen. Nije mi bilo svejedno, kad se sjetimo tih dana i drhtanja prema jednom običnom zastavniku.
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 22.10.11 21:14
Pajo sve si u pravu sto se tice discipline,jbg secas se da kad smo dosli u LESKOVAC doneli smovetrovke oni su jos nosili one stare sinjele,svakako da su nas lose primili jer smo mi iz Skoplja bili 20 godina ispred njih
Jegulja Džomba
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 22.10.11 21:16
Ma mene zbog dozvola za grad 3 puta u corku, ha ha ha, jbg, kriv je Selic i Golubovic, nagovorili me
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 22.10.11 21:31
Jegulja (citat):
Ma mene zbog dozvola za grad 3 puta u corku, ha ha ha, jbg, kriv je Selic i Golubovic, nagovorili me
sta hoces kad si se potpisivao isto ko Mikanovic sto i nije bilo tesko
Jegulja Džomba
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 22.10.11 21:31
Ma mnogo ti bilo lose, sve si najebao, ha ha ha,
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 22.10.11 21:38
ljudi kako se zvao betbednjak iz Skoplja,neverovatan lik ako se nevaram prezivao se Jakovljevic.Taj lik me je spasao debelog zatvora u koji me je hteo poslati Prcko,sreca ispostavilo se dobro i Prcko mi se posle nekoliko meseci izvinuo zbog greske
Jegulja Džomba
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 22.10.11 21:59
Ma sta bi ti falilo, gulio bi krompir i radio u menzi, ha ha ha
alexandar Kapetan I klase
VZ VZ JM JM BROJ POSTOVA: : 4561 ČLAN OD: : 2011-06-23
Naslov komentara: Re 22.10.11 22:22
sego (citat):
Netko je spomenuo i zatvor, i tu sam skoro završio. Naime, radi se o sljedećem. Kako su gušteri dolazili, negdje u 3. mjesecu, martovska klasa, tako su nas nekolicinu intendanata uzeli da bi pomagali u podjeli odjeće. Sve se to odvijalo u, koliko se sjećam, magazinu preko puta stacionara(ambulante). Kad smo ušli unutra sve je bilo pripremljeno za podjelu odjeće, te su nam rekli da ne otvaramo prozore, zbog mogućnosti krađe. Drugi dan dolazimo, i primjećujem otvoren prozor, te ga automatski zatvaram, a ni na kraj pameti da prijavim isto. Istraga je krenula nakon nekoliko dana i naravno, našli su moje otiske prstiju. Nije dugo trebalo da me identificiraju i pozovu na razgovor. Na kraju sam završio na vojnom sudu (dva puta), ali samo na ispitivanju. Vidjeli su da govorim istinu i tu je priča završila, da bi nakon nekog vremena ulovili ABH-ajca, koji je provalio noć prije. Ali u svemu me najviše zapanjio vojni sud. Kad sam ušao unutra, a na vješalici šinjeli sa generalskim činovima, a u prizemlju u prolazu je bio sa druge strane bazen. Nije mi bilo svejedno, kad se sjetimo tih dana i drhtanja prema jednom običnom zastavniku.
Au Sego procitah ovo pa moram da prokomentarisem. Mogu misliti kako ti je bilo na ispitivanju Ali kad je sve proslo ti si Zamisli iskustvo sa VOJNIM SUDOM JNA
ivanovic era puh Gušter
BROJ POSTOVA: : 38 ČLAN OD: : 2011-05-08 DOB : 52 uzice-beograd
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 22.10.11 23:54
kasarna juzni logor je bila rasulo i poluprivatna,disciplina 0.pekarski vod je bio bar slozan tako da nam nisu mogli nista:).major i potpukovnik su imali tamo privatni zo vrt.menije iskreno takvo stanje odgovaralo,svaki vikend sam palio kuci .jedino nisam mogao da se naviknem na prostor kasarna je suvise bila mala i monotona.
ivanovic era puh Gušter
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 23.10.11 0:03
sad sam se setio scene iz kantine kad me je porucnik( prezime cinimi se na s,nemogu sad da se setim )postrojavao za vreme rucka pred celom kantinom.prsao je nacisto kad sam skinuo cinove(razvodnika,dao mi ih momcilovic u skoplju za zasluge:)))i bacio mu ih na sto.haha covek zvao strazu da me uhapse a oni dosli bez oruzija pa je bes prebacio na njih.hahaha
Matrix Poručnik
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 23.10.11 2:46
ivanovic era puh (citat):
sad sam se setio scene iz kantine kad me je porucnik( prezime cinimi se na s,nemogu sad da se setim )postrojavao za vreme rucka pred celom kantinom.prsao je nacisto kad sam skinuo cinove(razvodnika,dao mi ih momcilovic u skoplju za zasluge:)))i bacio mu ih na sto.haha covek zvao strazu da me uhapse a oni dosli bez oruzija pa je bes prebacio na njih.hahaha
Bio otkačen i ostao si otkačen,*ebem ti sunce nakon 20 godina smo se večeras napokon vidili i napričali kao stare babe eto sad vidite kakvi su bili moji Pekari po ponašanju Ivanoviću zaboravio sam broj registracije od tvog Dajca..
Jegulja Džomba
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 23.10.11 10:10
Ero neznam za Vas, ali za mene jednom zvali strazu kad sam ostao sam upaljenim televizorom u Mikanovicevoj kancelariji. A za postrojvanje da ti en pricam, uvek uglancani, i utegnuti, cak smo ucili ineku nasu koracnicu, mislim da je isla ovako SKLONI SE U STRANU, POD NEBESKI SVOD, JER PROLAZI MIKANOVICEV VOD ..... nesto tako, ma zna i Selic, a ti bre Ivanovicu daj neku tvoju sliku da se podsetimo tebe, stas e krijes, ha ha ha
jelen pivo Vodnik
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 24.10.11 9:30
aleksandar obradovic (citat):
sego (citat):
Au Sego procitah ovo pa moram da prokomentarisem. Mogu misliti kako ti je bilo na ispitivanju Ali kad je sve proslo ti si Zamisli iskustvo sa VOJNIM SUDOM JNA
To je sve smesno u odnosu kad je selidba bila ,kakve su onda kradje bile.Sad mi je smesno kad je bezbednjak Jakovljevic uhvatio komandira auto voda u pozadini,mog zastavnika,u kradji .Srecom bio je pred penziju pa ga nije otero pred vojni sud.Kad smo presli u Prokuplje manja kasarna pa nema mesta u magacinima,pa svu opremu pod satore.Tad se nije znalo ko vise corise,dal vojska oficiri ili civili
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 24.10.11 12:31
jelen pivo (citat):
aleksandar obradovic (citat):
sego (citat):
Au Sego procitah ovo pa moram da prokomentarisem. Mogu misliti kako ti je bilo na ispitivanju :shock:Ali kad je sve proslo ti si Zamisli iskustvo sa VOJNIM SUDOM JNA
To je sve smesno u odnosu kad je selidba bila ,kakve su onda kradje bile.Sad mi je smesno kad je bezbednjak Jakovljevic uhvatio komandira auto voda u pozadini,mog zastavnika,u kradji .Srecom bio je pred penziju pa ga nije otero pred vojni sud.Kad smo presli u Prokuplje manja kasarna pa nema mesta u magacinima,pa svu opremu pod satore.Tad se nije znalo ko vise corise,dal vojska oficiri ili civili
jel to bese onaj mali debeljuskasti zastavnik,prica ja bila u vezi goriva ako se nevaram
jelen pivo Vodnik
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 24.10.11 12:51
jel to bese onaj mali debeljuskasti zastavnik,prica ja bila u vezi goriva ako se nevaram
Sitan ne mnogo debeo,al voleo mule.Posto sam ja ili neko drugi ko je slobodan,jednom sedmicno isli u magacin po potrebe kuhinje,i uvek si mogao uzeti sta si hteo.Uzmemo po tri cetiri citave salame ili citavu kutiju narezaka i ostavimo u kancelariju kod njega da imamo.Posle dva tri dana nema nista,sve odneo kuci,a VOLEO POPITI
ivanovic era puh Gušter
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 24.10.11 23:07
Matrix (citat):
ivanovic era puh (citat):
Bio otkačen i ostao si otkačen,*ebem ti sunce nakon 20 godina smo se večeras napokon vidili i napričali kao stare babe eto sad vidite kakvi su bili moji Pekari po ponašanju Ivanoviću zaboravio sam broj registracije od tvog Dajca..
m 8818:))
jelen pivo Vodnik
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 26.10.11 9:36
Registracija kampanjole, ako se nevaram,G0058
Gringo Kapetan
BROJ POSTOVA: : 3705 ČLAN OD: : 2011-09-29
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 26.10.11 15:04
Pa tko će to još pamtit...???
Jegulja Džomba
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 26.10.11 17:34
Bili emotivno vezani za njih, mnogo ih voleli, ha ha ha
Gringo Kapetan
BROJ POSTOVA: : 3705 ČLAN OD: : 2011-09-29
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 27.10.11 18:10
Pa ja se mogu malo emotivnije vezati za kakav ženski stroj .......ali hrpu željeza....no ak vi tak velite skidam kapu....svaka čast!!
panon Desetar
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 27.10.11 21:58
sto ljudi,sto cudi.....,a i okusa.............
panon Desetar
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 27.10.11 22:02
Pa Sego kde si se zagubio,jel ljustis krompir?
panon Desetar
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 27.10.11 22:03
Drugari ,danas sam dobio cin desetara....
purger Kapetan I klase
FS Orden NA Orden za VZ JM BROJ POSTOVA: : 4400 ČLAN OD: : 2009-11-15 DOB : 59 ZAGREB
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 27.10.11 23:07
panon (citat):
Ajmo zavrti turu
_________________ Tko pjeva često zlo i misli
panon Desetar
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 28.10.11 11:24
purger (citat):
panon (citat):
Ajmo zavrti turu
Nema problema ....ispeko sam za sada 70 litara rakije,sto loze ,sto kajsije (a sada treba da pecem i dunjevacu),napravio 120 litara crvenog vina ,no ima i piva ko voli ..LAV, JELEN, BECKS, STAROPRAMEN...pa izvolite ...
jelen pivo Vodnik
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 28.10.11 12:01
panon (citat):
purger (citat):
panon (citat):
Ajmo zavrti turu
Nema problema ....ispeko sam za sada 70 litara rakije,sto loze ,sto kajsije (a sada treba da pecem i dunjevacu),napravio 120 litara crvenog vina ,no ima i piva ko voli ..LAV, JELEN, BECKS, STAROPRAMEN...pa izvolite ...
Ja sam na forumu kod tvog zemljaka iz B.Petrovca Zorana ,a inace planiram kod njega ici ,pa mozda se i vidimo
Sponsored content
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje