FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 19.09.11 20:15
Pozz za Omiša, i dobro nam došao u kasarnu, je si li se prijavio na prijavnici? . Vidim izgubljen si, trči odmah na šišanje i zaduženje opreme . Ne mumljaj nego se požuri, i odmah u svoj paviljon! U 22,00 spavanje . Idemo sad malo ozbiljnije, eto vjerojatno smo se i sretali, samo ne znam koji ti je bio paviljon,da pače, ako imaš kakvu slikicu, slobodno ju postavi.
Pozdrav iz Zg.
panon Desetar
PV BROJ POSTOVA: : 265 ČLAN OD: : 2010-03-03 DOB : 57 Bački Petrovac
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 20.09.11 8:31
Omiš (citat):
Ljudi lipo mi je bilo prolistat ovaj forum i usput se prisjetiti svega onoga dobroga (naravno ono loše smo zaboravili odma)ipak to je bila godina dana života koja se nemože zaboraviti.Dakle 3218/3 Pionirska Inžinjerija Kapetan Velja Stojković (Mislim da sam zapamtio ime mada sam se trudio da ga zaboravim što prije).Klasa mart 87, ima li koga....
Pozdrav klaso,ja sam takodje mart 87 samo izvidjacka ceta ABHO kod kap. Petrovic Zarka
Omiš Gušter
BROJ POSTOVA: : 7 ČLAN OD: : 2011-09-18
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 20.09.11 21:49
panon (citat):
Omiš (citat):
Ljudi lipo mi je bilo prolistat ovaj forum i usput se prisjetiti svega onoga dobroga (naravno ono loše smo zaboravili odma)ipak to je bila godina dana života koja se nemože zaboraviti.Dakle 3218/3 Pionirska Inžinjerija Kapetan Velja Stojković (Mislim da sam zapamtio ime mada sam se trudio da ga zaboravim što prije).Klasa mart 87, ima li koga....
Pozdrav klaso,ja sam takodje mart 87 samo izvidjacka ceta ABHO kod kap. Petrovic Zarka
Da skinia sam se u Nedilju (Pazi Nedilja) i dežurni je bia bas taj Zarko Petrović, eto tako sam zapamtio njega...
sego Desetar
BROJ POSTOVA: : 292 ČLAN OD: : 2010-09-22 Zagreb
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 22.09.11 6:36
Jeli vaš paviljon gledao na pistu, vi ste bili onaj drugi paviljon tamo do žice?
Omiš Gušter
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 22.09.11 18:39
Sego, moj ti je paviljon bio odma u prodozetku prijavnice iza pritvora.Prvi kat smo bili 3218/3 tj pionirska inž,a drugi kat je bila 3218/5 Pontonska (ili kako već se zvala) Inžinjerija a ja sam bio ronilac (pazi ronilac u skoplju)
sego Desetar
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 22.09.11 19:30
Omiš (citat):
Sego, moj ti je paviljon bio odma u prodozetku prijavnice iza pritvora.Prvi kat smo bili 3218/3 tj pionirska inž,a drugi kat je bila 3218/5 Pontonska (ili kako već se zvala) Inžinjerija a ja sam bio ronilac (pazi ronilac u skoplju)
Ma gdje ste ronili da mi je znati . Praksu ste imali u Vardaru, od starog mosta pa nizvodno valjda, i onda na ćevape u čaršiju.
panon Desetar
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 23.09.11 8:28
sego (citat):
Omiš (citat):
Ma gdje ste ronili da mi je znati . Praksu ste imali u Vardaru, od starog mosta pa nizvodno valjda, i onda na ćevape u čaršiju.
Narocito leti kada se Vardar mogao pregaziti.....voda do clanka......za ronioce neplivace dusu dalo za obuku
rijecan Gušter
BROJ POSTOVA: : 28 ČLAN OD: : 2011-08-28 DOB : 57 Rijeka
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 23.09.11 12:28
Omiš (citat):
Dobro nam dosao, Omis, lijepo je sresti nova a zapravo stara lica
panon Desetar
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 23.09.11 15:28
Max Blitz: komentar modifikovan dana: 08.07.13 23:05; prepravljeno ukupno 2 puta (Reason for editing : resize)
sego Desetar
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 23.09.11 18:07
Evo opet ovih pijanaca sa konjakom Zvečevo, i takvi ste čuvali našu kasarnu dok smo mi spavali! Pa čovječe, mogli su svi Romi iz naselja ući i iznijeti što god su htjeli!
pozz,
panon Desetar
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 23.09.11 18:17
Sego ja mislim da ste u to vreme VI cuvali kasarnu,zato smo se mi bezbrizno druzili i pijuckali ZVECEVO jer Skenderbeg nam nestao
panon Desetar
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 23.09.11 18:21
a sto se tice Roma,oni su dakako od vas dobijali hrane ......znam da su Vam i nudili sestrice i sta ja znam koga ,nebi li im dali malo hrane....jel da je bilo tako?
sego Desetar
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 23.09.11 20:16
Moram priznati, istina. Ah, gdje li su ta vremena! Mi smo širili bratstvo i jedinstvo među samim žiteljima naselja, čak štoviše, neki su dobivali i bračne ponude, jer u ono vrijeme, pa čak i danas, je bilo bitno da se bar jedna uda. Hebi ga, jedna usta manje za hraniti, iako smo ih mi hranili, kolektivno. Pozz..
purger Kapetan I klase
FS Orden NA Orden za VZ JM BROJ POSTOVA: : 4400 ČLAN OD: : 2009-11-15 DOB : 59 ZAGREB
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 23.09.11 20:17
sego (citat):
Evo opet ovih pijanaca sa konjakom Zvečevo, i takvi ste čuvali našu kasarnu dok smo mi spavali! Pa čovječe, mogli su svi Romi iz naselja ući i iznijeti što god su htjeli!
pozz,
Nije li ono ipak stari dobri mirogojček,badelov konjak?
_________________ Tko pjeva često zlo i misli
sego Desetar
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 23.09.11 20:25
purger (citat):
sego (citat):
pozz,
Evo, možemo i Purgera staviti u kronere , vidi se da se čovjek kuži u pijaču!
sego Desetar
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 23.09.11 20:41
Iako se ne vidi etiketa, svi znamo da je u pitanju Skopsko pivo. Ovo je bilo početkom 87 u hotelu grand. Pozz
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 23.09.11 21:07
Hotel grand,ako se ne varam i dobro secam ,to je bio onaj hotel u centru do onog srusenog sata ,iliti kod stare zeleznicke stanice.Znam da su nam tamo zabranjivali ici ,jer navodno se tamo okupljaju neki antidrzavni elementi,no ja i moj drugar Vladislav (inace skolski drug a zajedno sluzili vojsku)smo uvek isli tamo na pivo,ali najvise zbog muzike.Naime uvek se vrtela kaseta mog zemljaka ,komsije Djoleta Balasevica.To nas je nekako vracalo kuci ,a kasnije smo saznali i sprijateljili se sa sefom restorana.......inace Lala iz Vojvodine
panon Desetar
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 23.09.11 21:09
sego (citat):
purger (citat):
sego (citat):
pozz,
Evo, možemo i Purgera staviti u kronere , vidi se da se čovjek kuži u pijaču!
Pa Purger ima pravo ,bice da je to badelov konjak ....meni najbolji
panon: komentar modifikovan dana: 23.09.11 21:14; prepravljeno ukupno 1 puta
panon Desetar
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 23.09.11 21:10
ma ovo nema nikde ,zbok konjaka ja dobio cin....zivela JNA
Omiš Gušter
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 23.09.11 22:10
panon (citat):
sego (citat):
Omiš (citat):
Narocito leti kada se Vardar mogao pregaziti.....voda do clanka......za ronioce neplivace dusu dalo za obuku
Kad su moji isli na krivolak na teren ja san išao na Ohridsko jezero, točno na onu karaulu di se i snima istoimeni film pored manastira sveti naum na izvoru rijeke Crni Drim.Prekrasno, jednostavno prekrasno iskustvo...
sego Desetar
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 24.09.11 12:51
panon (citat):
Hotel grand,ako se ne varam i dobro secam ,to je bio onaj hotel u centru do onog srusenog sata ,iliti kod stare zeleznicke stanice.Znam da su nam tamo zabranjivali ici ,jer navodno se tamo okupljaju neki antidrzavni elementi,no ja i moj drugar Vladislav (inace skolski drug a zajedno sluzili vojsku)smo uvek isli tamo na pivo,ali najvise zbog muzike.Naime uvek se vrtela kaseta mog zemljaka ,komsije Djoleta Balasevica.To nas je nekako vracalo kuci ,a kasnije smo saznali i sprijateljili se sa sefom restorana.......inace Lala iz Vojvodine
"jedne lepe noći tople, Cile, Pičuka i ja, poneli smo nešto klope da se nađe za dan dva, pa smo krenuli u Brazil,do južnih mora bar.....(Balašević).Jedna od boljih.
sego Desetar
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 24.09.11 12:53
Omiš (citat):
Kad su moji isli na krivolak na teren ja san išao na Ohridsko jezero, točno na onu karaulu di se i snima istoimeni film pored manastira sveti naum na izvoru rijeke Crni Drim.Prekrasno, jednostavno prekrasno iskustvo...
E sad, je li ti bilo bolje na jezeru ili u tvom Omišu, pogotovo kad se ide prema Dućama?
Omiš Gušter
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 26.09.11 21:00
sego (citat):
E sad, je li ti bilo bolje na jezeru ili u tvom Omišu, pogotovo kad se ide prema Dućama? [/quote]
Pa na jezeru 100 puta ,Divota.More je provod, more su koke... al jezero mi je ipak bilo draže!
sego Desetar
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 27.09.11 6:48
Ok, ali meni je more na prvom mjestu, iako nije bilo loše i na jezeru, znali smo se zaputiti na jezero Treska, blizu Skopja. Ne znam, je li netko od vas išao, ali i tamo je bilo vojne policije. I točno su nas znali raspoznati od ostatka pučanstva. Ali mi smo se po ljetnim žegama dobro iskupali i natrag u kasarnu.
Omiš Gušter
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 27.09.11 21:13
sego (citat):
Ok, ali meni je more na prvom mjestu, iako nije bilo loše i na jezeru, znali smo se zaputiti na jezero Treska, blizu Skopja. Ne znam, je li netko od vas išao, ali i tamo je bilo vojne policije. I točno su nas znali raspoznati od ostatka pučanstva. Ali mi smo se po ljetnim žegama dobro iskupali i natrag u kasarnu.
Jebiga sad, Treska mi i nije za neku usporedbu, dakako da smo bili tamo i točno je da smo odskakali od ostatka ali brate Ohridsko je jednostavno prekrasno pa onda izvor rijeke Crni Drim...Nezaboravno!
sego Desetar
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 30.09.11 19:22
Omiš (citat):
sego (citat):
Jebiga sad, Treska mi i nije za neku usporedbu, dakako da smo bili tamo i točno je da smo odskakali od ostatka ali brate Ohridsko je jednostavno prekrasno pa onda izvor rijeke Crni Drim...Nezaboravno!
Nisam bio, ali sigurno je lijepo, jer sam prikaz u filmu na neki način prikazuje svu ljepotu. Pogotovo ako je čovjek tamo i proveo koji mjesec u vojsci... Nikad mi nije žao što sam tako daleko završio, nisam išao ni na redovno, ali dan danas spomen na Skopje u meni budi sve pozitivno. Ili su to bile te "avanturističke" godine, bar ja, sa 18 sam išao, odmah nakon upisa Fax-a. Pozz...
panon Desetar
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 01.10.11 8:50
Da nam je otici barem na jedan dan ,bio bih presretan
Gringo Kapetan
BROJ POSTOVA: : 3705 ČLAN OD: : 2011-09-29
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 01.10.11 20:21
Marduk (citat):
Sego, pa doći će već drugovi, kad saznaju za forum!
Ma svi se nadamo ali ne jde baš lako i kako vrijeme odmiče sve se manje nadam, pa ne mogu nači nikog od svojih klasića....
sego Desetar
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 01.10.11 20:45
Gringo (citat):
Marduk (citat):
Ma svi se nadamo ali ne jde baš lako i kako vrijeme odmiče sve se manje nadam, pa ne mogu nači nikog od svojih klasića....
Gringo, ne odustaj, polako. Naše generacije su ljudi od 40-tak i više godina. Žalosno, ali nemaju svi doma komp, a pogotovo znanje i volju za forume, četanje, lajkanje itd. Što je naajbolje, sa mnom su bili u Skopju iz Strumice!!! A je im bilo daleko.
purger Kapetan I klase
FS Orden NA Orden za VZ JM BROJ POSTOVA: : 4400 ČLAN OD: : 2009-11-15 DOB : 59 ZAGREB
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 01.10.11 20:53
sego (citat):
Gringo (citat):
Marduk (citat):
Gringo, ne odustaj, polako. Naše generacije su ljudi od 40-tak i više godina. Žalosno, ali nemaju svi doma komp, a pogotovo znanje i volju za forume, četanje, lajkanje itd. Što je naajbolje, sa mnom su bili u Skopju iz Strumice!!! A je im bilo daleko.
A ne nisu imali vezu
_________________ Tko pjeva često zlo i misli
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 01.10.11 20:56
purger (citat):
A ne nisu imali vezu
Bogme nisam ni ja, pa zar se moglo dalje u JNA...???
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 01.10.11 20:58
purger (citat):
sego (citat):
pozz,
Zakon...... od njega ti se nokti na nogama sfrču i dobiš pogon na sva četiri!!!
sego Desetar
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 01.10.11 21:03
Gledajući put od ZG do SK, za nas je to bila avantura. Sjećam se prolaska vlaka kroz Kosovsku Mitrovicu.., ljudi, ja ne znam kako bih to opisao. Kad sam vidiosve te kućice, slamarice, pa trčanje očajnih dječaka sa limenkom Coca Cole za vlakom koji je već krenuo put Skopja, i čeka da netko nešto dobaci sitnih novaca, onako goli, bosi... Strašno! I onda , dolazak u Skopje na željezničku stanicu iz 21 stoljeća.
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 01.10.11 21:20
A ja iz Zagorja još malo dalje i do Strumice....??? , no nisam išao vlakom već Busom Niš-Expres i došao je u Zagreb prije vlaka, manje stajanja !
sego Desetar
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 01.10.11 21:29
e, da... Moram ići...Pozz
panon Desetar
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 03.10.11 15:28
Pa ni meni bas nije bila kuca iza Vodna.....
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 03.10.11 16:09
panon (citat):
Misliš blizu ako sam dobro shvatio!!!
sego Desetar
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 03.10.11 18:32
panon (citat):
Da, istina, i ti si sa samog sjevera se spuštao ka jugu. Ali priznaj, nije ti bilo nimalo žao, jel?
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 03.10.11 19:30
Žao čega...? pa ja sam po struci trebao biti sanitet a došao sam bez veze.....u vezu i to u Strumicu, najudaljeniji dio Juge.. i postao relejac najelitniji rod iste, završio obuku s najvišom ocjenjenom završio kurs za komandira, dobio činove zapovjedno mjesto, odslužio časno i pošteno sve prema Domovini i isto tako par godina poslije kad je počeo rat....!!!!
sego Desetar
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 04.10.11 6:30
Gringo (citat):
Žao čega...? pa ja sam po struci trebao biti sanitet a došao sam bez veze.....u vezu i to u Strumicu, najudaljeniji dio Juge.. i postao relejac najelitniji rod iste, završio obuku s najvišom ocjenjenom završio kurs za komandira, dobio činove zapovjedno mjesto, odslužio časno i pošteno sve prema Domovini i isto tako par godina poslije kad je počeo rat....!!!!
Eto, sve isto, samo što sam ja kao strojarski tehničar, završio kao kuhar. Ali bilo je dobro, ne kajem se...
panon Desetar
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 04.10.11 8:18
Gringo (citat):
panon (citat):
Misliš blizu ako sam dobro shvatio!!!
Ma da ,ja sam kao i ti i sego mogli samo sanjati da za vikend barem na jedan dan pobegnemo kuci,kao sto su to radili vojnici rodom iz pristine ,kumanova ,strumice .....i da ne nabrajam........ali nije mi bilo upste zao,zavoleo sam taj grad i ljude u njemu i pamticu ga po lepim uspomenama .A vojska ko vojska,moralo se odsluziti tich godinu dana pa kom opanci kom obojci.Moram priznati da smo malo zavideli kuharima ,uvek cisti u belim uniformama a mi ABH-ajci stalno prasnjavi....ali kazem sve ima svoju lepotu i car.....nije mi uopste zao
panon Desetar
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 04.10.11 8:21
sego (citat):
panon (citat):
Da, istina, i ti si sa samog sjevera se spuštao ka jugu. Ali priznaj, nije ti bilo nimalo žao, jel?
Ma kakvi zao ,neznam ,ali da sad moram da biram izabrao bih isto,i rod i grad ,jos da je i vreme i ljudi u njemu da su isti
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 04.10.11 10:03
panon (citat):
Ma kakvi zao ,neznam ,ali da sad moram da biram izabrao bih isto,i rod i grad ,jos da je i vreme i ljudi u njemu da su isti
I da smo još toliko mlađi.....!!!
Kaplar M Stariji Vodnik
BROJ POSTOVA: : 657 ČLAN OD: : 2010-11-06 DOB : 59 Belgrade
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 04.10.11 10:44
sego (citat):
Gringo (citat):
Eto, sve isto, samo što sam ja kao strojarski tehničar, završio kao kuhar. Ali bilo je dobro, ne kajem se...
Ma ni ta kombinacija nije loša... Po odsluženju vojnog roka odem nakon par meseci na petnaestodnevnu vojnu vežbu na Divčibare (Tometino polje) a naš sanitet u četi, verovali ili ne- veterinar!!!
sego Desetar
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 04.10.11 17:35
Ja sam trebao inače završiti u Varaždinu u inžinjeriji. Ali kad se sjetim svih onih pontonskih mostova koje bih trebao spajati po zimi, uredno sam se zahvalio i odlučio na put od oko 800-tinjak km do Skopja. I kao što kaže i Kaplar i Panon i Gringo, nije mi nimalo žao...
Jegulja Džomba
BROJ POSTOVA: : 158 ČLAN OD: : 2011-09-08 Sumadija
Naslov komentara: Pozdrav svima 05.10.11 13:33
Evo ija da se prikljucim i ovoj temi, secanje na lepe dane u Djorce Petrovu. Ja sam ti zadnji izasao iz te kasarne. Ali tebe Gringo kao da se prisecam, ili sam te pomesao sa nekim. Znao sam nekog lika iz Tuhlja, ili iz Zagorja. Mozada si ti ili nisi nema veze. U secanju mi je ostao i jedan pisar. Mislim da je bio inzinjerac. Kancelariju je imao odmah izmedju kapije i piste, na kraju ovih intendantskih paviljona. Zvao se Mileusnic, ili tako nekako. Od njega sam ucio pisarski zanat, lol. Inace sam klasa septembar 91, koje se mnogi ne secaju.
sego Desetar
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 05.10.11 19:22
Jegulja (citat):
Evo ija da se prikljucim i ovoj temi, secanje na lepe dane u Djorce Petrovu. Ja sam ti zadnji izasao iz te kasarne. Ali tebe Gringo kao da se prisecam, ili sam te pomesao sa nekim. Znao sam nekog lika iz Tuhlja, ili iz Zagorja. Mozada si ti ili nisi nema veze. U secanju mi je ostao i jedan pisar. Mislim da je bio inzinjerac. Kancelariju je imao odmah izmedju kapije i piste, na kraju ovih intendantskih paviljona. Zvao se Mileusnic, ili tako nekako. Od njega sam ucio pisarski zanat, lol. Inace sam klasa septembar 91, koje se mnogi ne secaju.
Jegulja, moj najbolji prijatelj tada, bio je iz Kragujevca, Dejan Mikić, onako crn, jaka brada, godište negdje oko 65, visine oko 175-180, možda ga i poznaš, pa nije Kragujevac Beograd.
panon Desetar
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 08.10.11 20:48
pozdrav sego
htio bih te nesto zamoliti...naime pre neki dan cerka nam je za veceru ispekla proju ,pa sam joj objasnjavao kakva je bila u vojsci.....i da smo je zvali cigla...licila je po obliku a nekad i po okusu oi htio bih te zamoliti dali mozda znas recept za tu famoznu ciglu pa da je ja ispecem kuci za moje ukucane PS inace upravo sam se vratio iz pecare ...ispeko 28 litara rakije pola grozdja pola jabuka...mesana iliti vocna
Matrix Poručnik
Orden za VZ BROJ POSTOVA: : 2369 ČLAN OD: : 2011-04-23 Dalmacija i šire - PROM-3
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje 09.10.11 2:14
sego (citat):
Matrix, samo šalji, nema veze i ako te ulove kao "špijuna", izvući ćemo te već nekako. Imamo veza svugdje, pa samo pogledaj od kuda nas sve ima!
Pozz from Zg.
Vratio se iz Skoplja davno a svratih da vidim što se piše.Kasarna onakva kakvu sam je i vidio prije 11 mjeseci,pojeo picu u piceriji Bonimi i sjetio se kako smo naručivali pice koje su nam donosili do zadnjeg ulaza iza pekare iz iste,popio piće sa nekadašnjim smiješnim i neukim Poručnikom Kamčev Jovanom,otišao na groblje i zapalio svijeću legendi Zastavniku Velkov Ilču,zasad toliko.. Pozz Sego..
Sponsored content
Naslov komentara: Re: Kasarna Gjorče Petrov Skopje