FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
molim nekog da mi kaže kako se zvao komandir izviđačke čete u Prizrenu.. mnogo ok frajer, bili smo si dobri ali sam mu vremenom zaboravio ime..hvala
slavonski brod Podporučnik
PV BROJ POSTOVA: : 1119 ČLAN OD: : 2014-08-31 DOB : 57 Slavonski Brod
Naslov komentara: Re: Prizren izviđači 12.01.15 20:07
Slovencuga (citat):
Momčad,
molim nekog da mi kaže kako se zvao komandir izviđačke čete u Prizrenu.. mnogo ok frajer, bili smo si dobri ali sam mu vremenom zaboravio ime..hvala
Kapetan Salibašić generacija 1987/88 godina, poslije njega došao kapetan Vojinović čini mi se bio mi cca 2 mjeseca komandir čete.
Slovencuga Gušter
BROJ POSTOVA: : 4 ČLAN OD: : 2015-01-10
Naslov komentara: Re: Prizren izviđači 12.01.15 21:52
da mogao bi da bude Salibašić..onako realan tip, sportaš..podučavao sam vojsku skijanje za njega na Kopaoniku...dali se sečaš i njegovog imena?
Naslov komentara: Re: Prizren izviđači 13.01.15 19:15
Slovencuga (citat):
da mogao bi da bude Salibašić..onako realan tip, sportaš..podučavao sam vojsku skijanje za njega na Kopaoniku...dali se sečaš i njegovog imena?
Kako ne bi znao jer je sportaš kao i ja karatista, ne znam do koje godine si podučavao vojsku u skijanju..................
Slovencuga Gušter
BROJ POSTOVA: : 4 ČLAN OD: : 2015-01-10
Naslov komentara: Re: Prizren izviđači 13.01.15 20:06
da, karateista je bio...a voleo je i skijanje mnogo, a ja sam bio tada u JLA još poprilično vješt, jer sam još jedno pet godina prije bio omladinski reprezentativac..85-86 sam bio u JLA...prvo Đakovica, onda malo instruktortsva na Koaponiku a onda par karauli...najviše vremena na Restelici na Šari a na kraju sam kazneno završio na Prokletijama:))) nema veze...koliko mi je u početku sve skupa bila muka, to je bila nezaboravna godina.. pozdrav Borut je moje ime.
Naslov komentara: Re: Prizren izviđači 13.01.15 20:45
Slovencuga (citat):
da, karateista je bio...a voleo je i skijanje mnogo, a ja sam bio tada u JLA još poprilično vješt, jer sam još jedno pet godina prije bio omladinski reprezentativac..85-86 sam bio u JLA...prvo Đakovica, onda malo instruktortsva na Koaponiku a onda par karauli...najviše vremena na Restelici na Šari a na kraju sam kazneno završio na Prokletijama:))) nema veze...koliko mi je u početku sve skupa bila muka, to je bila nezaboravna godina.. pozdrav Borut je moje ime.
Prijatelju,
izgleda da je riječ o kapetanu Dževadu koji je bio legenda od oficira ali je pred kraj moga služenja prešao u graničare. Pošalji privatnu poruku pa ću ti detaljnije objasniti jer smo nas dvojica prijatelji na Facebooku-u. Koliko mi je poznato izviđačka četa iz Prizrena imala je obuku iz skijanja na Brezovici. Lijepi pozdrav!!
Naslov komentara: Re: Prizren izviđači 05.02.15 21:10
slavonski brod (citat):
Slovencuga (citat):
Prijatelju,
izgleda da je riječ o kapetanu Dževadu koji je bio legenda od oficira ali je pred kraj moga služenja prešao u graničare. Pošalji privatnu poruku pa ću ti detaljnije objasniti jer smo nas dvojica prijatelji na Facebooku-u. Koliko mi je poznato izviđačka četa iz Prizrena imala je obuku iz skijanja na Brezovici. Lijepi pozdrav!!
Kolega se izgubio nema privatne poruke.
Naslov komentara: Re: Prizren izviđači 03.11.15 13:24
Kolega Slovencuga se izgubio u snijegu GPS nema komunikacije!!
Barcic Gušter
BROJ POSTOVA: : 11 ČLAN OD: : 2016-11-14
Naslov komentara: Re: Prizren izviđači 01.06.17 19:04
pozdrav prizrencima bez obzira koja klassa bili,,da upravo sto govorite o kapetanu dzevadu Salihbasicu je moj zemljak od Tuzle BiH,kad sam ja bio `87`/71 on je bio tad porucnik u izvidzacima,,onako stasit i odvazan frajercina uvijek nasmijan,,al je bio bas oficir,ono odijelo muje stajalo ko manekenu,,,ja sam bio u pjesadiji protiv oklopna ceta bestrzajni vod i raketasi sa maljutkamasvega nas bilo 30-40 vojnika
Barcic Gušter
BROJ POSTOVA: : 11 ČLAN OD: : 2016-11-14
Naslov komentara: Re: Prizren izviđači 01.06.17 19:05
greska u tipkama za godinu kad sam bio ja sam oktobarska 81/82