FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991

Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories

HomeEventsRegistracijaLogin

Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme)

Go down 
+23
Berbo
Mister Havana
glamoć m
Okapi
brkanovac
Kemo Specijalac
East&West
SveJug
DejanDjergovic
Crni Orao
ZAGORAC
missar
alexandar
sarentica
Max Blitz
vargas
lacoš
Gringo
dinosaurus
ercov54
MikiJovanovic
Slobodan.
Djida
27 posters
Idi na stranicu : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20  Next
AutorPoruka
Gringo
Kapetan
Kapetan
Gringo

BROJ POSTOVA: : 3705
ČLAN OD: : 2011-09-29

Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme) - Page 4 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme) - Page 4 Icon_minitime08.06.14 15:50

Misar ko Misar.....to ti je jedan lijek za smirenje i spavanje!!!! lol!

Zastavnik I klase
Zastavnik I klase

Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 972
ČLAN OD: : 2013-04-05

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme) - Page 4 Icon_minitime08.06.14 19:55

Pozdravljam sve Prizrence administratore ovog foruma kao i Načelnika generalštaba i obaveštavam da mi je posle pisanja o jednom članu foruma SVE IZBRISANO.
Interesuje me razlog brisanja jer sam bio krajne dobronameran kao i uvek do sada,bez i jedne reči uvrede.
Pozdrav svima.
Na vrh Go down
Max Blitz
KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL

Orden Narodne Armije sa srebrnom zvijezdom (III.) NA
Orden za vojne zasluge s velikom zvijezdom (I.red) VZ
Orden za vojne zasluge sa srebrnim mačevima VZ
Medalja za Vojne Zasluge VZ
JM10 JM
Jubilarna Medalja "Prva Petol(j)etka JM
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 24246
ČLAN OD: : 2012-10-30

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme) - Page 4 Icon_minitime08.06.14 20:12

Dok ne dobiješ službeno objašnjenje od aministratora (ako će bit potrebno), vidim da je u Arhivi jedan tvoj post s fotografijom kape na kojoj je vidna oznaka vojske koja nije JNA.
Pretpostavljem da ti je slučajno promaklo, pa napiši post ponovo bez slike ili stavi drugu.
Na vrh Go down
Djida
Zastavnik I klase
Zastavnik I klase

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme) - Page 4 Icon_minitime08.06.14 20:52

IZVINJAVAM SE,nije bilo loše namere.
Pozdrav svima Exclamation
Na vrh Go down
MikiJovanovic
Džomba
Džomba

BROJ POSTOVA: : 196
ČLAN OD: : 2013-12-01
DOB : 49
M(j)esto jug srbije

KomentarNaslov komentara: ramiz sadiku   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme) - Page 4 Icon_minitime08.06.14 21:22

Druze misar to je karaula VRBNICA tako mi je drago sto sam video ovu fotku od mene jedan veliki + .pozdrav za sve PRIZRENCE  bounce
Na vrh Go down
ZAGORAC
Kapetan
Kapetan
ZAGORAC

Jubilarna Medalja 10 godina JM
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 3592
ČLAN OD: : 2012-02-13
DOB : 60

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme) - Page 4 Icon_minitime08.06.14 22:03

missar (citat):
dinosaurus (citat):
Vrbnica pa Kuks...a on je mogao biti naša destinacija Laughing

Missar  cheers

Kuks, centar propagande (samo da je drug Staljin živ i zdrav... i Enver Hodža, takođe....  Laughing  ).

cheers

Pozdrav missar, stara kuko,nego pusti ti Envera on je moja briga.. Laughing 

P.S.:Uvijek mi je drago kad se javiš  Laughing

Na vrh Go down
Slobodan.
Razvodnik
Razvodnik

BROJ POSTOVA: : 233
ČLAN OD: : 2014-04-28
DOB : 54
M(j)esto Vojvodina

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme) - Page 4 Icon_minitime09.06.14 0:47

vargas (citat):
Nas iz graničnog voda je stažo uspio odvesti na Albanski teritorij kod nekog potoka blizu Orčuše. Poručnik Nešković je išao kao gornjom stazom, a nas je stažo vodio donjom, i trebali smo na jednom dijelu skrenuti lijevo, a mi smo otišli ravno. Već je bio sumrak, deseti mjesec, počela se vući magla, a mi ravno na izlet u Albaniju. Nešković je skužio da je stažo pogriješio, pa nas je zaustavio zviždući u zviždaljku dogovoreni signal. Sjurio se do nas, staži dao ostav i vratio nas u milu Jugoslaviju. Napravili smo mini invaziju na Albaniju, ali na žalost u povijesnim knjigama to nije nigdje zapisano.

Krenuli ste u osvajanje. Very Happy

Na vrh Go down
vargas
Mladji Vodnik
Mladji Vodnik

Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 374
ČLAN OD: : 2013-05-29
DOB : 56
M(j)esto Ludbreg

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme) - Page 4 Icon_minitime09.06.14 12:21

Moglo je biti gusto, jer Albanci sunadzor granice provodili puno temeljitije od nas, a pogotovo noću. Iako. izgleda da su i oni kao i mi jako izbjegavali bilo kakve neželjene kontakte sa drogom stranom, koji bi mogli zakomplicirati "miran suživot".
Na vrh Go down
Gringo
Kapetan
Kapetan
Gringo

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme) - Page 4 Icon_minitime09.06.14 15:13

Misar je zaspao.....izgleda.....malo se i ljuti na nas......možda!?? confused

Kapetan I klase
Kapetan I klase

BROJ POSTOVA: : 4064
ČLAN OD: : 2013-10-10
M(j)esto Beograd

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme) - Page 4 Icon_minitime09.06.14 16:51

[You must be registered and logged in to see this image.]

Vrh Koritnika

Na vrh Go down
dinosaurus
Kapetan I klase
Kapetan I klase

M(j)esto Beograd

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme) - Page 4 Icon_minitime09.06.14 16:56

Na vrh Go down
dinosaurus
Kapetan I klase
Kapetan I klase

M(j)esto Beograd

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme) - Page 4 Icon_minitime09.06.14 16:58

Dobro poznati Paštrik u daljini

Na vrh Go down
dinosaurus
Kapetan I klase
Kapetan I klase

M(j)esto Beograd

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme) - Page 4 Icon_minitime09.06.14 17:01

Dušanov grad

Na vrh Go down
Slobodan.
Razvodnik
Razvodnik

BROJ POSTOVA: : 233
ČLAN OD: : 2014-04-28
DOB : 54
M(j)esto Vojvodina

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme) - Page 4 Icon_minitime09.06.14 17:24

vargas (citat):
Moglo je biti gusto, jer Albanci sunadzor granice provodili puno temeljitije od nas, a pogotovo noću. Iako. izgleda da su i oni kao i mi jako izbjegavali bilo kakve neželjene kontakte sa drogom stranom, koji bi mogli zakomplicirati "miran suživot".

Nisu Albanci izbegavali sukob iz razloga dobrosusetskih odnosa nego iz straha jer su znali da bi ih JNA zbog bilo kakve ozbiljnije provokacije  pregazila kao plitak potok.Albanci su bili smesni po pitanju opreme i naoruzanja i bili bi pregazeni u bilo kom konfliktu.

Na vrh Go down
ZAGORAC
Kapetan
Kapetan
ZAGORAC

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme) - Page 4 Icon_minitime09.06.14 19:54

Slobodan. (citat):
Nisu Albanci izbegavali sukob iz razloga dobrosusetskih odnosa nego iz straha jer su znali da bi ih JNA zbog bilo kakve ozbiljnije provokacije  pregazila kao plitak potok.Albanci su bili smesni po pitanju opreme i naoruzanja i bili bi pregazeni u bilo kom konfliktu.

Ovo je za malo dublju vojnu analizu. Laughing
Na vrh Go down
vargas
Mladji Vodnik
Mladji Vodnik

Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 374
ČLAN OD: : 2013-05-29
DOB : 56
M(j)esto Ludbreg

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme) - Page 4 Icon_minitime09.06.14 21:07

Slobodan, ako uzmeš da su Albanski graničari služili 3 (tri) godine vojni rok, pa još ako mu netko od braće nije bio sposoban za vojsku, znači služi i njegov rok, to su onda već stvarno stare kuke na drugoj strani, a vojnička disciplina im je bila po meni na većem nivou od naše. Možda ne iz domoljublja, već zbog mogućih kazni koje su kod njih bile sigurno puno teže nego naše. Plus toga svega, za razliku od nas oni izgleda nisu morali pravdati municiju koju bi potrošili pucajući kad im se prohtjelo. Osim toga, boj ne bije svijetlo oružje, nego srce od junaka, pa te po tome neprijatelj može ubiti i starom kremenjačom ako dođe do gustoga, a onda ti je svejedno kad jednom dođeš Svetom Petru na regrutaciju.
Na vrh Go down
dinosaurus
Kapetan I klase
Kapetan I klase

M(j)esto Beograd

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme) - Page 4 Icon_minitime09.06.14 22:09

Prizren je grad demokratije...tako da ništa nije klizavo Cool ...volim pročitati razna razmišljanja..ali neću učestvovati,mada sam kvalifikovan po tom pitanju pirat
Na vrh Go down
Djida
Zastavnik I klase
Zastavnik I klase

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme) - Page 4 Icon_minitime09.06.14 22:38

dinosaurus (citat):
Prizren je grad demokratije...tako da ništa nije klizavo Cool ...volim pročitati razna razmišljanja..ali neću učestvovati,mada sam kvalifikovan po tom pitanju pirat

Svaka ti je na mestu,onako iskreno od srca oseća se to Smile .
I ja poštujem svačije mišljenje,različitost u bilo kom pogledu,ali na prvom mestu iskrenost a ne dvoličnost.
Pozdrav za one koji se ne stide Prizrena i one skrivene poznavaoce grada na Bistrici.
 salutiranje  Very Happy  Very Happy  Very Happy  Very Happy ŽIVELI Exclamation

Na vrh Go down
dinosaurus
Kapetan I klase
Kapetan I klase

M(j)esto Beograd

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme) - Page 4 Icon_minitime09.06.14 22:44

Djida (citat):
...na prvom mestu iskrenost a ne dvoličnost.

Djida to je moto nas pravih Prizrenaca Laughing +
i naših prijatelja!!!!!
Na vrh Go down
ercov54
Kapetan
Kapetan
ercov54

Medalja za Vojne Zasluge Medalja za VZ
Jubilarna Medalja 7 g. Jubilarna Medalja 7 g.
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 3740
ČLAN OD: : 2013-12-01

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme) - Page 4 Icon_minitime09.06.14 23:17

Nesto predjoste u neke ozbiljne razgovore,u svakom slucaju,druzeci se sa VAMA puno toga sam naucio,mozda sam to i ucio u skolama,ali tad nisam mislio da to treba pamtiti,o Dusanovom gradu i jos puno toga,a tek shvatio sta nas Prizren znacio i znaci,a za Djidu i Dinosaurusa sve pohvale za ne samo zadnje komentare,vec kao sto jedan od njih rece-svaka ti je na mestu- salutiranje
Na vrh Go down
dinosaurus
Kapetan I klase
Kapetan I klase

M(j)esto Beograd

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme) - Page 4 Icon_minitime10.06.14 0:16

ercov54 (citat):
Nesto predjoste u neke ozbiljne razgovore,u svakom slucaju,druzeci se sa VAMA puno toga sam naucio,mozda sam to i ucio u skolama,ali tad nisam mislio da to treba pamtiti,o Dusanovom gradu i jos puno toga,a tek shvatio sta nas Prizren znacio i znaci,a za Djidu i Dinosaurusa sve pohvale za ne samo zadnje komentare,vec kao sto jedan od njih rece-svaka ti je na mestu- salutiranje

To što smo učili je prošlo sito i rešeto pre nego što dodje do udzbenika,prijatelju..
Sreća pa nisam voleo da učim,tako da i nemam neki revolt ni prema JNA ni prema EX-YU zbog  preteranog konzumiranja Marksizma..koji izgleda ima zakasnelo dejstvo..

Na vrh Go down
Gringo
Kapetan
Kapetan
Gringo

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme) - Page 4 Icon_minitime10.06.14 6:20

Marksizam je kao opijum..... affraid

Kapetan
Kapetan
lacoš

Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 3968
ČLAN OD: : 2012-12-07

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme) - Page 4 Icon_minitime10.06.14 12:21

Nije neko vrijeme za vožnju, ali ipak,provozajte se malo Prizrenci Very Happy 

Kapetan I klase
Kapetan I klase

M(j)esto Beograd

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme) - Page 4 Icon_minitime10.06.14 12:40

Dobar snimak Lacoš..dobro je da si malo svratio i do Prizrena
Na vrh Go down
lacoš
Kapetan
Kapetan
lacoš

Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 3968
ČLAN OD: : 2012-12-07

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme) - Page 4 Icon_minitime10.06.14 12:58

dinosaurus (citat):
Dobar snimak Lacoš..dobro je da si malo svratio i do Prizrena

Vručina prijatelju,idealno za vožnju motorom Laughing

Kapetan
Kapetan
Gringo

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme) - Page 4 Icon_minitime10.06.14 16:02

Ma on se smuca svuda on je vječiti putnik......nikad ne znaš kad nabašeš na njega!!!!

Kapetan I klase
Kapetan I klase

M(j)esto Beograd

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme) - Page 4 Icon_minitime10.06.14 16:41

lacoš (citat):
Vručina prijatelju,idealno za vožnju motorom Laughing

Na vrh Go down
ZAGORAC
Kapetan
Kapetan
ZAGORAC

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme) - Page 4 Icon_minitime10.06.14 23:49

dinosaurus (citat):

Živ i zdrav bio,ako nešto ne štima a tiče se mene,molim na pp. Wink
Ili još bolje u KOŠ-u.

ZAGORAC: komentar modifikovan dana: 11.06.14 0:01; prepravljeno ukupno 1 puta
Na vrh Go down
Djida
Zastavnik I klase
Zastavnik I klase

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme) - Page 4 Icon_minitime10.06.14 23:57

ercov54 (citat):

Hvala druže ERCOVE cheers

I tvoje reči su na mestu,domaćinske što se kaže u mom kraju.
Opet ti kažem da cenim tvoju iskrenost i srdačnost,dobronamernost i pristupačnost bez krajnjih namera.........vidi se to,oseća se to i zna se to.
Pozdrav od mene Exclamation i veliki Plus

Na vrh Go down
dinosaurus
Kapetan I klase
Kapetan I klase

M(j)esto Beograd

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme) - Page 4 Icon_minitime11.06.14 0:44

ZAGORAC (citat):
Živ i zdrav bio,ako nešto ne štima a tiče se mene,molim na pp. Wink
Ili još bolje u KOŠ-u.

Takodje..Videćemo,dugačak je vojni rok... Wink
Na vrh Go down
Crni Orao
Gušter
Gušter

BROJ POSTOVA: : 2
ČLAN OD: : 2013-08-28

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme) - Page 4 Icon_minitime11.06.14 18:08

Pozdrav svima.Ima li neko iz Klase Septembar 88/89.Kasarna Ramiz Sadiku(Prizren) jedinica:Pesadija/Protuoklopna ceta,Zapovjednik:Kapetan Ganic,Mladji vodnik:Dusko Bulajic
Na vrh Go down
Djida
Zastavnik I klase
Zastavnik I klase

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme) - Page 4 Icon_minitime11.06.14 20:59

Crni Orao (citat):
Pozdrav svima.Ima li neko iz Klase Septembar 88/89.Kasarna Ramiz Sadiku(Prizren) jedinica:Pesadija/Protuoklopna ceta,Zapovjednik:Kapetan Ganic,Mladji vodnik:Dusko Bulajic

Dobrodošlica za druga Crnog Orla,cepaj po sećanjima iz Prizrena klaso Exclamation
 salutiranje
Na vrh Go down
Gringo
Kapetan
Kapetan
Gringo

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme) - Page 4 Icon_minitime11.06.14 21:10

Šljuka zove orla....orao javi se!!!! Laughing

Stariji vodnik I klase
Stariji vodnik I klase
missar

BROJ POSTOVA: : 735
ČLAN OD: : 2012-05-21
DOB : 71

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (Drugi dio teme)    Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme) - Page 4 Icon_minitime11.06.14 22:34

dinosaurus (citat):
Atraktivno nego šta..ni ovce nisu htele da predju na drugu stranu da pasu Laughing 

Very Happy  Very Happy  Very Happy missar,missar preko bioskopa do topografskih karti,od Orčuše do Vrbnice...tabanao si ti ovim prostorima samo tako Laughing  Laughing  Laughing

dinosauruse, tebi ništa da promakne...... Laughing  Ti dobro znaš, ko se jednom napije hladne vode sa Šadrvanske česme, tome
Prizren u srcu ostaje,  doveka... Very Happy
 cheers
Na vrh Go down
Djida
Zastavnik I klase
Zastavnik I klase

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme) - Page 4 Icon_minitime11.06.14 22:42

Dom JNA  salutiranje

Na vrh Go down
missar
Stariji vodnik I klase
Stariji vodnik I klase
missar

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (Drugi dio teme)    Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme) - Page 4 Icon_minitime11.06.14 22:43

MikiJovanovic (citat):
Druze misar to je karaula VRBNICA tako mi je drago sto sam video ovu fotku od mene jedan veliki + .pozdrav za sve PRIZRENCE  bounce

Miki ,svaka čast. Ostali prizrenci, tuku po pivu i baš ih briga.... Laughing .  Za tebe odličan  "5+".

cheers
Na vrh Go down
dinosaurus
Kapetan I klase
Kapetan I klase

M(j)esto Beograd

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme) - Page 4 Icon_minitime11.06.14 22:58

missar (citat):
dinosauruse, tebi ništa da promakne...... Laughing  Ti dobro znaš, ko se jednom napije hladne vode sa Šadrvanske česme, tome
Prizren u srcu ostaje,  doveka... Very Happy
 cheers

Vazda bilo i biće Laughing ...a jeste bila hladna missar da se petokraka na kapi smrzne Very Happy

Na vrh Go down
missar
Stariji vodnik I klase
Stariji vodnik I klase
missar

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (Drugi dio teme)    Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme) - Page 4 Icon_minitime11.06.14 23:02

ZAGORAC (citat):
Pozdrav missar, stara kuko,nego pusti ti Envera on je moja briga.. Laughing 

P.S.:Uvijek mi je drago kad se javiš  Laughing

Gde si legendo sa karaule Drenak?  Very Happy  Izvini, stari moj....Enver je zbilja pod tvojom "jurisdikcijom".. Laughing  Laughing
Ovakav "propust" se neće ponoviti    Embarassed  Laughing  Laughing

Lep pozdrav druže  moj.

cheers  cheers  cheers

Na vrh Go down
missar
Stariji vodnik I klase
Stariji vodnik I klase
missar

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (Drugi dio teme)    Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme) - Page 4 Icon_minitime11.06.14 23:39

dinosaurus (citat):
Vazda bilo i biće Laughing ...a jeste bila hladna missar da se petokraka na kapi smrzne Very Happy

dinosauruse, ova ti je bila dobra.... nisam ovo čuo ,  baš si me nasmejao.... Laughing  Laughing

cheers
Na vrh Go down
missar
Stariji vodnik I klase
Stariji vodnik I klase
missar

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (Drugi dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme) - Page 4 Icon_minitime12.06.14 0:11

Karaula Stojanović
 cheers

Na vrh Go down
missar
Stariji vodnik I klase
Stariji vodnik I klase
missar

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (Drugi dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme) - Page 4 Icon_minitime12.06.14 0:21

Ostaci karaule Stojanovic.

Na vrh Go down
dinosaurus
Kapetan I klase
Kapetan I klase

M(j)esto Beograd

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme) - Page 4 Icon_minitime12.06.14 0:24

Verovatno '84-5 Very Happy ...
A za sliku karaule +svaka čast missar cheers
Na vrh Go down
missar
Stariji vodnik I klase
Stariji vodnik I klase
missar

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (Drugi dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme) - Page 4 Icon_minitime12.06.14 0:31

dinosaurus (citat):
Verovatno '84-5 Very Happy ...
A za sliku karaule +svaka čast missar cheers

Hvala i tebi druže što me pratiš.... Very Happy
 cheers
Na vrh Go down
dinosaurus
Kapetan I klase
Kapetan I klase

M(j)esto Beograd

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme) - Page 4 Icon_minitime12.06.14 0:34

missar (citat):
Hvala i tebi druže što me pratiš.... Very Happy
 cheers

Vidi,možda sam morao i da salutiram nekada,nije za zezanje Very Happy
Na vrh Go down
missar
Stariji vodnik I klase
Stariji vodnik I klase
missar

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (Drugi dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme) - Page 4 Icon_minitime12.06.14 0:48

dinosaurus (citat):
Vidi,možda sam morao i da salutiram nekada,nije za zezanje Very Happy

Meni ne, ali nekome ,možda jesi.... Laughing Vi "Prizrenci " ste moji, moram vas podržati.....red je.. Very Happy 
 cheers
Na vrh Go down
missar
Stariji vodnik I klase
Stariji vodnik I klase
missar

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (Drugi dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme) - Page 4 Icon_minitime12.06.14 0:56

Koliko se sećam, karaula Stojanović se mogla videti iz sela Žur, udaljenog od Vrbnice nekih desetak kilometara.

cheers

Na vrh Go down
dinosaurus
Kapetan I klase
Kapetan I klase

M(j)esto Beograd

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme) - Page 4 Icon_minitime12.06.14 0:57

missar (citat):
Meni ne, ali nekome ,možda jesi.... Laughing Vi "Prizrenci " ste moji, moram vas podržati.....red je.. Very Happy 
 cheers

Dobro je,već sam pomislio da bi uskoro mogao stići post na koji bi morao da odgovaram sa ''razumem druže''...kapetane,majore Very Happy  Very Happy  Very Happy
Živ bio Very Happy

Na vrh Go down
dinosaurus
Kapetan I klase
Kapetan I klase

M(j)esto Beograd

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme) - Page 4 Icon_minitime12.06.14 1:11

missar (citat):
Koliko se sećam, karaula Stojanović se mogla videti iz sela Žur, udaljenog od Vrbnice nekih desetak kilometara.

cheers

Ako se ne varam,mogla se videti iz Prizrena, iz restorana u kasarni videlo se svetlo bandere na Koritniku..
Za Žur ne znam,mi smo kroz mesto prolazili pri odlasku na Orčušu ali se nešto baš ne sećam da li se mogla videti karaula Stojanović

Na vrh Go down
Max Blitz
KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL

Orden Narodne Armije sa srebrnom zvijezdom (III.) NA
Orden za vojne zasluge s velikom zvijezdom (I.red) VZ
Medalja za Vojne Zasluge VZ
JM10 JM
Jubilarna Medalja "Prva Petol(j)etka JM
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 24246
ČLAN OD: : 2012-10-30

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme) - Page 4 Icon_minitime12.06.14 1:11

Dinosaurus, evo nešto tvoje...  Smile 

Na vrh Go down
dinosaurus
Kapetan I klase
Kapetan I klase

M(j)esto Beograd

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme) - Page 4 Icon_minitime12.06.14 1:34

Very Happy Max..oznaka nekadašnje savezne milicije..
Značke grbova nošene su na reverima sakoa,a na levom rukavu je bio prišiven platneni..
A zastava nije nošena u moje vreme,verovatno da je oznaka za združene jedinice milicije na Kosovu,koje su sačinjavali milicioneri iz svih Republika...
U to vreme često se dole komentarisalo koji su ''naj gori'' Very Happy  Very Happy
Na vrh Go down
Sponsored content

KomentarNaslov komentara: Re: Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme)   Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme) - Page 4 Icon_minitime

Na vrh Go down

Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (drugi dio teme)
Na vrh 
Stranica 4/20Idi na stranicu : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20  Next
 Similar topics
-
» Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (treći dio teme)
» Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (prvi dio teme)
» Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (četvrti dio teme)
» Ramiz Sadiku Prizren 88/89 (peti dio teme)
» Ramiz Sadiku Prizren 90/91