FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
NA VZ VZ VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 24246 ČLAN OD: : 2012-10-30
Naslov komentara: Re: o temi TRAZIM DRUGOVE... 24.09.13 23:24
Neću se previše miješat, ali nije li vam lakše tražiti drugove na temama po mjestima služenja? Lako ovako kad je par postova, ali ako svi navale na ovu temu, neće se znat gdje je tko i što...
alexandar Kapetan I klase
VZ VZ JM JM BROJ POSTOVA: : 4561 ČLAN OD: : 2011-06-23
Naslov komentara: Re 24.09.13 23:34
Pa imali smo drugove i mimo JNA, tako da tema obuhvata sve , dobrog je naziva i verujem da ce opravdati postojanje
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
NA VZ VZ VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 24246 ČLAN OD: : 2012-10-30
Naslov komentara: Re: o temi TRAZIM DRUGOVE... 24.09.13 23:38
alexandar (citat):
Pa imali smo drugove i mimo JNA, tako da tema obuhvata sve , dobrog je naziva i verujem da ce opravdati postojanje
Sad mi tek nije jasna tema, L.Slovenac i cato8687 traže drugove iz Armije...
alexandar Kapetan I klase
VZ VZ JM JM BROJ POSTOVA: : 4561 ČLAN OD: : 2011-06-23
Naslov komentara: Re: o temi TRAZIM DRUGOVE... 24.09.13 23:49
Max Blitz (citat):
alexandar (citat):
Sad mi tek nije jasna tema, L.Slovenac i cato8687 traže drugove iz Armije...
Znaci trazenje druga iz armije prvenstveno ,ali i druga sa letovanja, druga koga smo stekli tokom skolovanja, druga sa kojim smo isli u ribolov, druga iz detinjstva, sa radne akcije......itd. Nece biti problem ni ako neko trazi drugarice sala mala
milutins Kapetan I klase
FS Jubilarna Medalja 7 g. PV BROJ POSTOVA: : 4617 ČLAN OD: : 2009-08-19 DOB : 63
Naslov komentara: Re: o temi TRAZIM DRUGOVE... 25.09.13 2:55
Max Blitz (citat):
Neću se previše miješat, ali nije li vam lakše tražiti drugove na temama po mjestima služenja? Lako ovako kad je par postova, ali ako svi navale na ovu temu, neće se znat gdje je tko i što...
Tako je Max,najlakse je pronaci druga iz Jna po mjestu sluzenja,kada neko svrati na forum logicno je da potrazi teme vezane za mjesto sluzenja ili rod vojske. Osim toga (kao sto si vec naveo)sprijecilo bi se "svastarenje"po forumu. Primetio sam da admini zaista trose puno vremena(pohvalno je to)da bi odrzali preglednost foruma.
_________________ ko istinu gudi,gudalom ga po prstima biju
BEOGRAD Podporučnik
PV Pravna Služba BROJ POSTOVA: : 1648 ČLAN OD: : 2013-03-15 Scottsdale
Naslov komentara: Re: o temi TRAZIM DRUGOVE... 25.09.13 4:45
Realno naci nekoga je mnogo lakse na druztvenim mrezama nego na bilo kojem forumu. Ja sam pronasao coveka u Australiji, a kontakt sa njim sam izgubio pre vise od 20 godina.
cato8687 Gušter
BROJ POSTOVA: : 34 ČLAN OD: : 2013-09-11
Naslov komentara: Re: o temi TRAZIM DRUGOVE... 25.09.13 6:40
Krenuo sam od ideje da će mi se na post po mjestu služenja javiti direktno kolege koji su sa mnom služili (ako su na forumu), a da će se na ovaj post javiti i oni koji poznaju te moje kolege (ako oni nisu na forumu).
ludi slovenac Gušter
BROJ POSTOVA: : 50 ČLAN OD: : 2011-07-24
Naslov komentara: Re: o temi TRAZIM DRUGOVE... 26.09.13 3:16
BEOGRAD (citat):
Realno naci nekoga je mnogo lakse na druztvenim mrezama nego na bilo kojem forumu. Ja sam pronasao coveka u Australiji, a kontakt sa njim sam izgubio pre vise od 20 godina.
Pa forum je po mome isto neke vrste drustvena mreza.Mozemo pomoci jedan drugome pa tako ja trazim za drugare po Sloveniji a neko,mozda poznaje moje drugare pa ce javiti .
Stazio Major
Medalja za VZ BROJ POSTOVA: : 5085 ČLAN OD: : 2012-11-24 DOB : 57 HN
Naslov komentara: Re: o temi TRAZIM DRUGOVE... 26.09.13 8:30
ludi slovenac (citat):
... Pa forum je po mome isto neke vrste drustvena mreza.Mozemo pomoci jedan drugome pa tako ja trazim za drugare po Sloveniji a neko,mozda poznaje moje drugare pa ce javiti .
Ove brojeve si ipak trebao poslati privatnom porukom, možda ljudi ne žele da im se brojevi javno objavljuju na forumu.
cato8687 Gušter
BROJ POSTOVA: : 34 ČLAN OD: : 2013-09-11
Naslov komentara: Re: o temi TRAZIM DRUGOVE... 26.09.13 10:14
Zahvaljujem se ludom slovencu na podacima, koliko vidim to je sve izvađeno s tel. imenika ?
A slažem se i sa Staziom - izbjegavati detaljnije osobne podatke publicirati javno. Dakle, pp je jedino rješenje.
ludi slovenac Gušter
BROJ POSTOVA: : 50 ČLAN OD: : 2011-07-24
Naslov komentara: Re: o temi TRAZIM DRUGOVE... 27.09.13 7:13
Da svi podatci su javni i svima dostupni tako,da bez veze skačete na mene.Ok ja napustam.Ako su podatci iz zvanicnog imenika za neke tajni nek tako bude i dalje:Hvala vama i uzivajte dalje
Stazio Major
Medalja za VZ BROJ POSTOVA: : 5085 ČLAN OD: : 2012-11-24 DOB : 57 HN
Naslov komentara: o temi TRAZIM DRUGOVE... 27.09.13 10:30
ludi slovenac (citat):
Da svi podatci su javni i svima dostupni tako,da bez veze skačete na mene.Ok ja napustam.Ako su podatci iz zvanicnog imenika za neke tajni nek tako bude i dalje:Hvala vama i uzivajte dalje
Moj komentar je bio dobronamjeran, ne vidim razlog za ljutnju. Možda bi se prije mogli naljutiti ljudi čiji su podaci objavljeni a da nisu to odobrili, bez obzira na telefonske imenike.
miro81 Džomba
BROJ POSTOVA: : 136 ČLAN OD: : 2015-01-08 DOB : 63 Ljubljana
Naslov komentara: Re: o temi TRAZIM DRUGOVE... 08.01.15 19:25
Pisao sam vec na "neko"drugo mjesto foruma,a posto nisam bas poznat tu,pisem jos jednom! Ima li koga sa klase okt.81-nov.82? Bio sam u granicarskoj pesadiji nisam imao prekomande i ostao sam za catu v Prizrenu 4445/6 a nadredeni bio nam je kap. Nikic Dragan- Srdacni pozdrav u nadi,da se ko javi- Miroslav Korosec iz Ljubljane
more6 Vodnik
PV BROJ POSTOVA: : 450 ČLAN OD: : 2013-11-16
Naslov komentara: Re: o temi TRAZIM DRUGOVE... 31.01.15 0:01
miro81 (citat):
Pisao sam vec na "neko"drugo mjesto foruma,a posto nisam bas poznat tu,pisem jos jednom! Ima li koga sa klase okt.81-nov.82? Bio sam u granicarskoj pesadiji nisam imao prekomande i ostao sam za catu v Prizrenu 4445/6 a nadredeni bio nam je kap. Nikic Dragan- Srdacni pozdrav u nadi,da se ko javi- Miroslav Korosec iz Ljubljane
Želim ti puno sreće u tome,mada se dosta teško jer prošlo je dosta godina ali trba imati nadu.