FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
VZ Medalja za VZ PV BROJ POSTOVA: : 4341 ČLAN OD: : 2012-12-16 Svedska
Naslov komentara: Re: SUGESTIJE, PRIMEDBE I ŽALBE...... 10.10.14 22:59
lacoš (citat):
SveJug (citat):
Ovoliko + odjednom nisam nikada dobio! Imam volju da lupnem sam sebi - pa da dobijem ponovo vase simpatije.
Hvala
Neboj se prijatelju za minuse,neče ti ih nedostajati .Neki nemogu da spavaju ako ne lupe minus,a sad što su izabrali neke od nas,ebi ga. Moramo se osječati počašćeni što smo im baš mi izbor . Ne bole nas,a neki ne moraju da piju normabele kad ih dijele.
_________________ Više ne krivim ljude koji me razočaraju, od sad krivim sebe što očekujem previše!
mirko bratuš Kapetan
NA VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 3737 ČLAN OD: : 2012-04-15 DOB : 77
Naslov komentara: Re: SUGESTIJE, PRIMEDBE I ŽALBE...... 27.10.14 17:49
Ura na portalu se ne ujema z dejansko.
East&West Poručnik
Prva Petol(j)etka PV BROJ POSTOVA: : 2558 ČLAN OD: : 2012-11-06 DOB : 68 BG
Naslov komentara: Re: SUGESTIJE, PRIMEDBE I ŽALBE...... 27.10.14 19:35
mirko bratuš (citat):
Ura na portalu se ne ujema z dejansko.
Res je tovariš Mirko:
Istina je, sat - časovnik na forumu ne uklapa se sa stvarnim vremenom. Ajmo tehnička služba na posao
_________________ Bata Nidža, zvani Đole, u slobodno vreme iskusni politički radnik
VBČ KONTRA ADMIRAL
SP FS JM BROJ POSTOVA: : 15056 ČLAN OD: : 2009-05-01
Naslov komentara: Re: SUGESTIJE, PRIMEDBE I ŽALBE...... 27.10.14 19:54
Podešeno! Ravnamo se sad prema Berlinu
Tehnička Služba
013gonzo Podporučnik
VZ PV BROJ POSTOVA: : 1958 ČLAN OD: : 2014-08-16 DOB : 73 Beograd
Naslov komentara: Re: SUGESTIJE, PRIMEDBE I ŽALBE...... 27.10.14 21:36
Izvini VBČ a kojem Berlinu??? Upravo sam okačio sliku u 21:25 a prikazuje neko vreme 05:11
_________________ Ceterum censeo Carthaginem esse delendam Što se ostaloga tiče, smatram da Kartaginu treba razoriti
013gonzo Podporučnik
Naslov komentara: Re: SUGESTIJE, PRIMEDBE I ŽALBE...... 28.10.14 6:02
Vreme je pomereno za 8 sati unapred ili unazad i ne mogu da znam koji postovi su od pre a koji ne
_________________ Ceterum censeo Carthaginem esse delendam Što se ostaloga tiče, smatram da Kartaginu treba razoriti
East&West Poručnik
Prva Petol(j)etka PV BROJ POSTOVA: : 2558 ČLAN OD: : 2012-11-06 DOB : 68 BG
Naslov komentara: Re: SUGESTIJE, PRIMEDBE I ŽALBE...... 28.10.14 7:04
Administracijo, usaglasi forumsko freme sa stvarnim vremenom !!
Sada je 07,04, a ovde piše 15,04 ?
_________________ Bata Nidža, zvani Đole, u slobodno vreme iskusni politički radnik
013gonzo Podporučnik
Naslov komentara: Re: SUGESTIJE, PRIMEDBE I ŽALBE...... 28.10.14 8:11
East&West (citat):
zar je moguće da samo nama nekolicini (lacoš, ti i ja) smeta pomereno vreme ????? bez smajlija ovaj put jer je ovo za plakanje a ne za smejanje.
lacoš Kapetan
PV BROJ POSTOVA: : 3968 ČLAN OD: : 2012-12-07
Naslov komentara: Re: SUGESTIJE, PRIMEDBE I ŽALBE...... 28.10.14 8:14
013gonzo (citat):
East&West (citat):
zar je moguće da samo nama nekolicini (lacoš, ti i ja) smeta pomereno vreme ????? bez smajlija ovaj put jer je ovo za plakanje a ne za smejanje.
Kolega gonzo,pa zar ne vidite da su osim nas par, u najboljim godinama,svi drugi omladinci. Ti spavaju i po noći i po danu
_________________ "Teško nama,Mardonije, kad nas vodiš u borbu protiv takvih ljudi koji se ne bore za novac, nego za slavu." -Tritantehma
VBČ KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: SUGESTIJE, PRIMEDBE I ŽALBE...... 28.10.14 13:19
Vrijeme na forumu je definitivno ispravno (Srednjeeuropsko vrijeme).
Odstupanja su, ako ih ima, individualna i stvar odabaranog vremena u vasem profilu.
Dakle ako vam pokazuje krivo vrijeme, mozete ga podesiti u vasem profilu i u skladu s vasom vremenskom zonom.
013gonzo Podporučnik
Naslov komentara: Re: SUGESTIJE, PRIMEDBE I ŽALBE...... 28.10.14 13:49
VBČ (citat):
Vrijeme na forumu je definitivno ispravno (Srednjeeuropsko vrijeme).
Odstupanja su, ako ih ima, individualna i stvar odabaranog vremena u vasem profilu.
Dakle ako vam pokazuje krivo vrijeme, mozete ga podesiti u vasem profilu i u skladu s vasom vremenskom zonom.
Izvinjavam se u pravu si kolega VBČ, ali to vreme (vremenska zona) je bila od kako sam otvorio nalog i do pre dva dana je ispravno prikazivalo. Očigledno da sam preskočio podešavanje vremenske zone .... Hvala na upozorenju.
013gonzo Podporučnik
Naslov komentara: Re: SUGESTIJE, PRIMEDBE I ŽALBE...... 28.10.14 20:37
lacoš (citat):
013gonzo (citat):
East&West (citat):
Kolega gonzo,pa zar ne vidite da su osim nas par, u najboljim godinama,svi drugi omladinci. Ti spavaju i po noći i po danu
izgleda da nije u pitanju spavanje već nas trojica nismo znali da podesimo vremensku zonu u svom nalogu. Posle stavljanja srednjo-evropska, Beograd, Prag ... vreme je u redu JBG ipak su u pitanju naše "najbolje godine"
alexandar Kapetan I klase
VZ VZ JM JM BROJ POSTOVA: : 4561 ČLAN OD: : 2011-06-23
Naslov komentara: Re: SUGESTIJE, PRIMEDBE I ŽALBE...... 28.10.14 22:25
Clan foruma [You must be registered and logged in to see this link.] je postavio avatar koji krsi pravila doneta i objavljena u Odluci GS u vezi avatara, obiljezja, slika i multimedijalnih prikaza .
Ukoliko vidis ovaj komentar , zameni avatar odgovarajucim , obavestenje si dobio i putem pp. U suprotnom , Tehnicka sluzba foruma ce ukloniti dosadasnji u najkracem roku.
vargas Mladji Vodnik
PV BROJ POSTOVA: : 374 ČLAN OD: : 2013-05-29 DOB : 56 Ludbreg
Naslov komentara: Re: SUGESTIJE, PRIMEDBE I ŽALBE...... 30.10.14 20:28
Kada će biti otključana tema u Vojnoj povijesti, In memoriam JBT? Sad je već prošlo dosta vremena od locka, valjda su se vruće glave malo ohladile, a tema kao tema je bila dosta interesantna.
semsudin Podporučnik
VZ VZ PV BROJ POSTOVA: : 1435 ČLAN OD: : 2013-03-11 DOB : 57 GRABOVAC, VELIKA KLADUSA
Naslov komentara: Re: SUGESTIJE, PRIMEDBE I ŽALBE...... 30.10.14 21:58
Jedan predlog za administratore u vezi JBT a to je anketno pitanje sa DA ili NE.A pitanje postaviti jednostavno.Da li JBT treba imati svoje mjesto na forumu u vojnoj povijesti(istoriji)ili ne.
Naslov komentara: Re: SUGESTIJE, PRIMEDBE I ŽALBE...... 30.10.14 23:57
Tema se jos uvek "krcka" ..........a datum svakako necemo odrediti i precizirati striktno. Nije u duhu moderacije da se takve odluke o eventualnom ponovnom otvaranju teme preciziraju datumom. Potrebno je da se steknu uslovi u smislu toga da tema ponovo krene nesmetano i bez problema. Generalstab razmislja o temi svakako i resice je optimalno i najrealnije i u smislu eventualnog otkljucavanja a i u smislu eventualnih dodatnih pravila ili ogranicenja u formi komentara. Tema je 'teska' , siroka , zahvata mnogo i dug vremenski period , gledano istorijski, i naravno potrebno je malo neopreznosti da se ode u off , odnosno tamo gde ne treba. Ja se slazem semsudine i mislim da mozes postaviti anketu . Apsolutno je pitanje ok . Iako je odgovor vrlo jednostavan. JBT se kao deo istorije ne moze amputirati i ne spomijati. Ali je problem u tome sto pojedini clanovi temu vide i shvataju drugacije........odnosno ona im biva poligon za komentare i isterivanje istina ili pravdi kojima se nas forum ne bavi!!!
Sve u svemu ....'Djekna jos nije umrla....a kad ce , ne znamo'
Stanko1 Podporučnik
JM JM PV BROJ POSTOVA: : 1905 ČLAN OD: : 2013-02-24 DOB : 75 Zagreb
Naslov komentara: Re: SUGESTIJE, PRIMEDBE I ŽALBE...... 31.10.14 6:18
Jest da nije riječ o bogzna kako važnom pitanju, ali slobodan sam preporučiti da drugovi iz Generalštaba naslov ove teme…
Naime, primjećujem da su se među astronomiju umiješali i prilozi o svemirskim letovima i drugim temama vezanim uz svemir/kozmos. Nemam osobno ništa protiv toga, dapače, ali je riječ o različitim područjima pa bi i naslov teme trebalo prilagoditi sadržaju.
LUPE44 Mladji Vodnik
BROJ POSTOVA: : 368 ČLAN OD: : 2013-12-02 DOB : 55 Futog Okolina Novog sada
Naslov komentara: Re: SUGESTIJE, PRIMEDBE I ŽALBE...... 31.10.14 6:46
Po mom mišljenju treba otvoriti drugu posebnu temu. Jer astronomja i astrologija su slični a bave se različitim stvarima
LUPE44 Mladji Vodnik
BROJ POSTOVA: : 368 ČLAN OD: : 2013-12-02 DOB : 55 Futog Okolina Novog sada
Naslov komentara: Re: SUGESTIJE, PRIMEDBE I ŽALBE...... 31.10.14 6:50
Stanko izvini pogrešno sam pročitao kraj reči ;astronautika; a ja protumačio drugačije
Stanko1 Podporučnik
Naslov komentara: Re: SUGESTIJE, PRIMEDBE I ŽALBE...... 31.10.14 8:32
LUPE44 (citat):
Stanko izvini pogrešno sam pročitao kraj reči ;astronautika; a ja protumačio drugačije
Kad astronom čuje riječ ''astrologija'' hvata se za pištolj. Šalim se, a i nema razloga za izvinjavanje. Ljudi smo i omakne nam se svakome neka greška, zabuna ili previd. Osobno bih se složio da se astronomija i astronautika mogu tretirati i u odvojenim temama, ali o tome neka odluči G/Đeneralštab.
mirko bratuš Kapetan
Naslov komentara: Re: SUGESTIJE, PRIMEDBE I ŽALBE...... 31.10.14 13:43
Tega ne razumem.Pred dvema dnevoma "notifications" 3400,danes 1787? Sploh ne vem ,kaj to pomeni.
lacoš Kapetan
Naslov komentara: Re: SUGESTIJE, PRIMEDBE I ŽALBE...... 31.10.14 13:54
mirko bratuš (citat):
Tega ne razumem.Pred dvema dnevoma "notifications" 3400,danes 1787? Sploh ne vem ,kaj to pomeni.
Miri ništa strašno.Meni se več par puta resetiralo na 0. Koristite notifikaciju za otvaranje postova pa vas to sad omelo ili ste samo primjetili?
_________________ "Teško nama,Mardonije, kad nas vodiš u borbu protiv takvih ljudi koji se ne bore za novac, nego za slavu." -Tritantehma
mirko bratuš Kapetan
Naslov komentara: Re: SUGESTIJE, PRIMEDBE I ŽALBE...... 31.10.14 14:10
lacoš (citat):
mirko bratuš (citat):
Miri ništa strašno.Meni se več par puta resetiralo na 0. Koristite notifikaciju za otvaranje postova pa vas to sad omelo ili ste samo primjetili?
Me ne moti.Slučajno sem pogledal In kaj bi bilo to?
lacoš Kapetan
Naslov komentara: Re: SUGESTIJE, PRIMEDBE I ŽALBE...... 31.10.14 14:13
mirko bratuš (citat):
Me ne moti.Slučajno sem pogledal In kaj bi bilo to?
Koliko sam ja shvatio, notifikacija bilježi svaki upisani post na forumu.Otvaranjem posta notifikacija se smanji,tj broj se smanji za broj otvorenih-pročitanih postova.Kad se klikne na notifikaciju nepročitani postovi su deblje crne boje a pročitani tanji.
013gonzo Podporučnik
Naslov komentara: Pitanje za moderatore / nadgledavače koji uklanjaju "neprimerne" postove 31.10.14 14:20
Zbog člana 4. stav 4. Pravila korišćenja foruma
"Javno komentiranje/arisanje moderacije i "prozivanje" moderatora nije dopušteno . Rad moderatora nadzire redatelj/urednik kojem odgovara čitav tim. Isključivanje korisnika (ban) je krajnja m(j)era kojoj se prib(j)egava samo u slučaju teškog ometanja rada moderatora te ignoriranja/sanja opomena."
prebacio sam sadržaj posta u PP poruku moderatorima
vargas Mladji Vodnik
Naslov komentara: Re: SUGESTIJE, PRIMEDBE I ŽALBE...... 03.11.14 22:19
Na temi Kosovo, Ramiz Sadiku piše da je tema pomjerena, kad ju otvaram piše da samo privilegovani korisnici mogu čitati, napisano temu je otvorio Miki Jovanović koji po meni i nije bio u JNA, bar ne u "našoj" o kojoj i pišemo. Pitanje je što je to pomjerena tema i tko su ti "privilegovani korisnici" koji ju mogu posječivati?
Naslov komentara: Re: SUGESTIJE, PRIMEDBE I ŽALBE...... 03.11.14 22:33
Pojasnicu ti vargas.....stvar je tehnicka i prakticna. Tema je arhivirana jer postoji vec paralelna i nema svrhe duplirati , pogotovo sto je konkretno tema u sadrzaju imala samo post koji je replika na neciji post iz ko zna koje teme. Radi se o tome i to je saopstenje nadleznog moderatora koji je izvrsio moderaciju i obavestenje ostavio u za to predvidjen podforum. Sto se tice toga da stoji "tema je pomerena i samo privilegovani......" , radi se o opciji u moderaciji , kada moderator moze a ne mora da ostavi obavestenje na mestu teme , da je tema pomerena. U ovom slucaju je uradjeno tako , a "privilegovani" su clanovi KOS i GS koji imaju mogucnost uvida u arhivu i mogu videti svaki arhiviran post. Mislim da sam bio dovoljno jasan
pukovnik Poručnik
orden za VZ PV BROJ POSTOVA: : 2090 ČLAN OD: : 2012-02-29
Naslov komentara: Re: SUGESTIJE, PRIMEDBE I ŽALBE...... 03.11.14 22:39
alexandar (citat):
Pojasnicu ti vargas.....stvar je tehnicka i prakticna. Tema je arhivirana jer postoji vec paralelna i nema svrhe duplirati , pogotovo sto je konkretno tema u sadrzaju imala samo post koji je replika na neciji post iz ko zna koje teme. Radi se o tome i to je saopstenje nadleznog moderatora koji je izvrsio moderaciju i obavestenje ostavio u za to predvidjen podforum. Sto se tice toga da stoji "tema je pomerena i samo privilegovani......" , radi se o opciji u moderaciji , kada moderator moze a ne mora da ostavi obavestenje na mestu teme , da je tema pomerena. U ovom slucaju je uradjeno tako , a "privilegovani" su clanovi KOS i GS koji imaju mogucnost uvida u arhivu i mogu videti svaki arhiviran post. Mislim da sam bio dovoljno jasan
Pa pola tema vezanih za kasarne i generacije je ne u duplikatu već negdje i triplikatu i ne sadrže (neke) više od dva - tri posta. Čemu te teme ne spojiti u jednu.
_________________ Semper Fidelis
Naslov komentara: Re: SUGESTIJE, PRIMEDBE I ŽALBE...... 03.11.14 22:47
Gledaj.....nesto smo spajali , a nesto je i ostalo. Tehnicki se moze odraditi i za kratko vreme teme mogu biti spojene , kako kazes. Medjutim , to otvaranje tema , dupliranje pa i tripliranje koje je postojalo ili postoji je iz razloga sto se od samog pocetka rada foruma , islo sa opcijom da razliciti VES ili razlicita VP mogu i treba da imaju zasebne teme bez obzira sto se radi o istoj kasarni...... Koliko znam to je sustina a ukoliko ima realnih duplikata objavite i signalizirajte u ovom podforumu.
vargas Mladji Vodnik
Naslov komentara: Re: SUGESTIJE, PRIMEDBE I ŽALBE...... 03.11.14 22:52
Hvala na brzom objašnjenju!
SveJug Kapetan I klase
VZ Medalja za VZ PV BROJ POSTOVA: : 4341 ČLAN OD: : 2012-12-16 Svedska
Naslov komentara: Re: SUGESTIJE, PRIMEDBE I ŽALBE...... 07.11.14 9:12
Pokusavam da odgovorim, komentarisem neke teme medjutim Quote mi ne funkcionise. jeli to neka uopste greska ili je pak samo kod mene.
probao sam i preko Google Chome i preko Explorer i isto.
_________________ Više ne krivim ljude koji me razočaraju, od sad krivim sebe što očekujem previše!
lacoš Kapetan
Naslov komentara: Re: SUGESTIJE, PRIMEDBE I ŽALBE...... 07.11.14 9:18
SveJug (citat):
Pokusavam da odgovorim, komentarisem neke teme medjutim Quote mi ne funkcionise. jeli to neka uopste greska ili je pak samo kod mene.
Quote je i kod mene katastrofa.Po nekoliko minuta vrti prije nego otvori komentiranje.
ZAGORAC Kapetan
VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 3592 ČLAN OD: : 2012-02-13 DOB : 60
Naslov komentara: Re: SUGESTIJE, PRIMEDBE I ŽALBE...... 07.11.14 9:27
lacoš (citat):
SveJug (citat):
Quote je i kod mene katastrofa.Po nekoliko minuta vrti prije nego otvori komentiranje.
Kod mene funkcionira normalno.
Stanko1 Podporučnik
Naslov komentara: Re: SUGESTIJE, PRIMEDBE I ŽALBE...... 17.11.14 20:51
Stanko1 (citat):
Jest da nije riječ o bogzna kako važnom pitanju, ali slobodan sam preporučiti da drugovi iz Generalštaba naslov ove teme…
Naime, primjećujem da su se među astronomiju umiješali i prilozi o svemirskim letovima i drugim temama vezanim uz svemir/kozmos. Nemam osobno ništa protiv toga, dapače, ali je riječ o različitim područjima pa bi i naslov teme trebalo prilagoditi sadržaju.
Može li jedan skromni vodnik I. klase pitati drugove iz Generalštaba zašto nitko ne doživljava ovu preporuku? Ponavljam, riječ je o sasvim različitim područjima pa temu valja preimenovati, ili - još bolje - razdvojiti. Hvala na pažnji, dozvolite da se udaljim.
VBČ KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: SUGESTIJE, PRIMEDBE I ŽALBE...... 17.11.14 21:14
Čim stignemo, bit će uradjeno!
dpuric Kapetan
NA VZ JM Pravna Služba BROJ POSTOVA: : 3438 ČLAN OD: : 2012-10-22 DOB : 58 Kraljevo
Naslov komentara: Re: SUGESTIJE, PRIMEDBE I ŽALBE...... 17.11.14 21:28
Stanko1 (citat):
Stanko1 (citat):
Može li jedan skromni vodnik I. klase pitati drugove iz Generalštaba zašto nitko ne doživljava ovu preporuku? Ponavljam, riječ je o sasvim različitim područjima pa temu valja preimenovati, ili - još bolje - razdvojiti. Hvala na pažnji, dozvolite da se udaljim.
Tema preimenovana u Astronomija i astronautika
M.No Gušter
BROJ POSTOVA: : 74 ČLAN OD: : 2014-07-30
Naslov komentara: Re: SUGESTIJE, PRIMEDBE I ŽALBE...... 03.12.14 18:26
zamolio bih drugove iz generalstaba da mi pomognu i dodjele veci cin
dpuric Kapetan
NA VZ JM Pravna Služba BROJ POSTOVA: : 3438 ČLAN OD: : 2012-10-22 DOB : 58 Kraljevo
Naslov komentara: Re: SUGESTIJE, PRIMEDBE I ŽALBE...... 03.12.14 18:43
Samo jos 49 suvislih postova i cin razvodnika stize *po automatizmu)
Mitros Gušter
BROJ POSTOVA: : 23 ČLAN OD: : 2014-12-03 Novi Beograd
Naslov komentara: Re: SUGESTIJE, PRIMEDBE I ŽALBE...... 03.12.14 20:21
Obzirom da sam sluzio u strumici 81/82,da li da otvorim novi podforum sa ovim naslovom ili da pisem samo u forumu [You must be registered and logged in to see this link.] ,sta da radim.??
Matrix Poručnik
Orden za VZ BROJ POSTOVA: : 2369 ČLAN OD: : 2011-04-23 Dalmacija i šire - PROM-3
Naslov komentara: Re: SUGESTIJE, PRIMEDBE I ŽALBE...... 03.12.14 20:36
Mitros (citat):
?Obzirom da sam sluzio u strumici 81/82,da li da otvorim novi podforum sa ovim naslovom ili da pisem samo u forumu [You must be registered and logged in to see this link.] ,sta da radim.?
Mitros lijep pozdrav i dobrodošao.Najbolje bi bilo da otvoriš novu temu u Makedoniji pod istim već navedenim tvojim nazivom i s godinom 81/82.Ugodno druženje a nadamo se da će i tebi biti ugodno.
_________________ RIJEČI KOJE NISU POPRAČENE DJELIMA,BEZNAČAJNE SU.. CHE ...... [You must be registered and logged in to see this image.]
Mitros Gušter
Naslov komentara: Re: SUGESTIJE, PRIMEDBE I ŽALBE...... 03.12.14 22:42
ok fala
Mitros Gušter
Naslov komentara: Re: SUGESTIJE, PRIMEDBE I ŽALBE...... 10.12.14 19:35
kako da vidim sve komentare koji se odnose na moje postove?(pise da imam 11 komentara,kako da ih sve vidim na jednoj strani,tj bar njihov spisak)
dpuric Kapetan
Naslov komentara: Re: SUGESTIJE, PRIMEDBE I ŽALBE...... 10.12.14 19:47
Odes na svoj profil pa u odeljku statistika postoji segment - komentari
pukovnik Poručnik
orden za VZ PV BROJ POSTOVA: : 2090 ČLAN OD: : 2012-02-29
Naslov komentara: Re: SUGESTIJE, PRIMEDBE I ŽALBE...... 19.12.14 14:36
Obzirom da ih nigdje nema (ja sam danas vani u kratkim rukavima koliko je sunčano) mogu li se sa foruma ukloniti ove snježne padaline jer stvaraju probleme (usporavaju komp odnosno otvaranje forumskih stranica).
_________________ Semper Fidelis
Vojnik Graničar Pukovnik
VZ VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 8112 ČLAN OD: : 2011-09-05 DOB : 54 Split
Naslov komentara: SUGESTIJE, PRIMEDBE I ŽALBE...... 19.12.14 22:51
Evo danas sam greškom na stranici kasarne "Tone Tomšič" nešto falio. I sad se stvori problem kako to izbrisati. Nekada mi forum daje mogućnost da to sam izbrišem (pojavi se u desnom gornjem kutu crni znak x. Ali nekad tog znaka nema. Pa da pitam generalštab u čemu je problem zašto se taj crni x za brisanje nekada pojavi a nekada se ne pojavi.!? Ovako moram nagovarati generale da mi brišu sve što falim.!? Je li se taj crni x za brisanje može uključiti da stoji bar 10-ak minuta ili čitavi dan.
lacoš Kapetan
Naslov komentara: Re: SUGESTIJE, PRIMEDBE I ŽALBE...... 19.12.14 23:00
Vojnik Graničar (citat):
Evo danas sam greškom na stranici kasarne "Tone Tomšič" nešto falio. I sad se stvori problem kako to izbrisati. Nekada mi forum daje mogućnost da to sam izbrišem (pojavi se u desnom gornjem kutu crni znak x. Ali nekad tog znaka nema. Pa da pitam generalštab u čemu je problem zašto se taj crni x za brisanje nekada pojavi a nekada se ne pojavi.!? Ovako moram nagovarati generale da mi brišu sve što falim.!? Je li se taj crni x za brisanje može uključiti da stoji bar 10-ak minuta ili čitavi dan.
Mislim da ti x stoji tako dugo dok neko ne pročita-pogleda tvoj post.Poslije toga više nemožeš izbrisati cijeli post.
ZAGORAC Kapetan
VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 3592 ČLAN OD: : 2012-02-13 DOB : 60
Naslov komentara: Re: SUGESTIJE, PRIMEDBE I ŽALBE...... 20.12.14 11:50
lacoš (citat):
Vojnik Graničar (citat):
Mislim da ti x stoji tako dugo dok neko ne pročita-pogleda tvoj post.Poslije toga više nemožeš izbrisati cijeli post.
To što si falio je u ARHIVI. Za x ćeš pričekati tehničku službu.
Vojnik Graničar Pukovnik
VZ VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 8112 ČLAN OD: : 2011-09-05 DOB : 54 Split
Naslov komentara: Re: SUGESTIJE, PRIMEDBE I ŽALBE...... 20.12.14 13:16
ZAGORAC (citat):
To što si falio je u ARHIVI. Za x ćeš pričekati tehničku službu.
Bravo generale Zagorac. Sinoć nigdje na vidiku nikoga od generala. Pomislih da nisu već otišli negdje na zimovanje.!
lacoš Kapetan
Naslov komentara: Re: SUGESTIJE, PRIMEDBE I ŽALBE...... 20.12.14 17:30
Vojnik Graničar (citat):
Bravo generale Zagorac. Sinoć nigdje na vidiku nikoga od generala. Pomislih da nisu već otišli negdje na zimovanje.!
Kolega ne zavaravaj se.Oko velikog brata sve prati
ercov54 Kapetan
Medalja za VZ Jubilarna Medalja 7 g. PV BROJ POSTOVA: : 3740 ČLAN OD: : 2013-12-01
Naslov komentara: Re: SUGESTIJE, PRIMEDBE I ŽALBE...... 25.12.14 23:42
Neka mi neko odgovori,dali i u cemu gresim.Veceras na temi-Ja zelim mirno provesti vece-okaciosam klip momka sa pratecim tekstom,izmedju ostalog da momak iz Rudog R.S.Neko korigovao,pa umesto R.S stoji Bosna i Hercegovina.Ako dobro ne baratam sa geografijom neka mi kaze da naucim,jer na sopstvenim greskama treba uciti
Sponsored content
Naslov komentara: Re: SUGESTIJE, PRIMEDBE I ŽALBE......