FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
_________________ Više ne krivim ljude koji me razočaraju, od sad krivim sebe što očekujem previše!
goran9030 Podpukovnik
NA VZ PV BROJ POSTOVA: : 7506 ČLAN OD: : 2015-03-20 DOB : 58 Đakovo
Naslov komentara: Re: SUGESTIJE, PRIMEDBE I ŽALBE...... Tue Nov 22, 2022 11:22 am
Taj novi dio sam i ja uočio. Pretpostavljam da je na taj način lakše pogledati postavljene slike. Kod svake piše tema na kojoj se nalazi. Meni je pomoglo da uočim pogrešno postavljenu sliku i iz "kutka za viceve" je prebacim u "ilustrovane dosjetke".
_________________ In medias (t)res...
Doktor Živago voli ovaj upis
Doktor Živago Pukovnik
VZ VZ PV BROJ POSTOVA: : 13028 ČLAN OD: : 2020-07-15 DOB : 57 Vinkovci
Naslov komentara: Re: SUGESTIJE, PRIMEDBE I ŽALBE...... Tue Nov 22, 2022 8:56 pm
To se Gorane često meni događa, pa je tu onda drug Goran da to prebaci u pravu temu.
Pozdravljam napore administracije da malo i na ovaj način osvježe Forum.
SveJug Kapetan I klase
VZ Medalja za VZ PV BROJ POSTOVA: : 4341 ČLAN OD: : 2012-12-15 Svedska
Naslov komentara: Re: SUGESTIJE, PRIMEDBE I ŽALBE...... Tue Nov 29, 2022 11:04 am
SveJug (citat):
Pitanje, nesto novo na forumu i u kakve svrhe je to zamisljeno?
_________________ Više ne krivim ljude koji me razočaraju, od sad krivim sebe što očekujem previše!
goran9030 voli ovaj upis
kartum Gušter
BROJ POSTOVA: : 43 ČLAN OD: : 2016-12-14 DOB : 53 Banja Luka Republika Srpska
Naslov komentara: Re: SUGESTIJE, PRIMEDBE I ŽALBE...... Sat Mar 18, 2023 4:11 am
Poštovani imam zamolbu i ujedno i pitanje. Postoji li neka tabela ili da neko od cijenjenih forumaša zna šta su označavale registarske oznake (slovo i brojevi) na vozilima JNA. Konkretno imam par slika iz JNA npr. golf 1 iz dežurne službe je imao latinično slovo R a recimO puch je imao latinično slovo R. Interesuje me kakve su se slovne oznake koristile za kamione, autobuse, traktore, motocikle, radne mašine, priključna vozila ..... itd. Hvala unaprijed na odgovorima.
_________________ if in doubt , flat out. [You must be registered and logged in to see this image.]
Doktor Živago voli ovaj upis
Doktor Živago Pukovnik
Naslov komentara: Re: SUGESTIJE, PRIMEDBE I ŽALBE...... Sat Mar 18, 2023 4:19 am
kartum (citat):
Poštovani imam zamolbu i ujedno i pitanje. Postoji li neka tabela ili da neko od cijenjenih forumaša zna šta su označavale registarske oznake (slovo i brojevi) na vozilima JNA. Konkretno imam par slika iz JNA npr. golf 1 iz dežurne službe je imao latinično slovo R a recimO puch je imao latinično slovo R. Interesuje me kakve su se slovne oznake koristile za kamione, autobuse, traktore, motocikle, radne mašine, priključna vozila ..... itd. Hvala unaprijed na odgovorima.
Pozdravljam kolegu Kartuma. Siguran sm da ce netko od ex profesionalaca zbati odgovoriti na tvoje vrlo zanimljivo pitanje.
Molim te samo za malo strpljenja!
Doktor Živago Pukovnik
Naslov komentara: Re: SUGESTIJE, PRIMEDBE I ŽALBE...... Sun Mar 19, 2023 9:33 am
Predlažem drugu Kartumu da na vojnom dijelu Foruma otvori temu " Registarske tablice JNA i njihovo značenje".
Ja se obvezujem kontaktirati jednog poznanika ex oficira JNA koji je bio u saobraćajnoj službi. Bas me zanima..vrlo zanimljiva tema moram priznati jer nikad o njoj nisam razmisljao.
goran9030 Podpukovnik
NA VZ PV BROJ POSTOVA: : 7506 ČLAN OD: : 2015-03-20 DOB : 58 Đakovo
Naslov komentara: Re: SUGESTIJE, PRIMEDBE I ŽALBE...... Tue Mar 21, 2023 4:32 am
Tema vam je otvorena na vojnoj platformi - kopnena vojska. Jedini problem je što ove vaše postove koji ne pripadaju ovamo ne mogu prebaciti na temu. Moja SUGESTIJA je da gornju prepisku nastavite na novoj temi, a ovu da ostavimo za ono za što je namijenjena.
_________________ In medias (t)res...
ercov54 and Doktor Živago vole ovaj upis
Sponsored content
Naslov komentara: Re: SUGESTIJE, PRIMEDBE I ŽALBE......