FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
BROJ POSTOVA: : 4064 ČLAN OD: : 2013-10-09 Beograd
Naslov komentara: Re: Zanimljivo Mon Dec 02, 2013 11:40 am
pera84 (citat):
purger (citat):
Dobro ti se sad zaje.....
Kako bilo da bilo, ispunismo sest stranica postova u jednom danu. Interesantna tema, ha!?
Sve sami "macho" muskarci, a na moj video o razlicitoj municiji, ni jednog odgovora. O guzicama, ne skidaju se sa tastature.
he..he ta je dobra, moram +
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
NA VZ VZ VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 24246 ČLAN OD: : 2012-10-29
Naslov komentara: Re: Zanimljivo Mon Dec 02, 2013 12:30 pm
pera84 (citat):
BEOGRAD (citat):
Max Blitz (citat):
DA!
U tom slucaju potezanje celog pitanja je trivijalno.
Nije BG. Ako ja razumijem dobro, do sada u Ustavu RH nije bilo definicije braka pa je moglo i ovako i onako. Sad kad ima, onda konzervativne struje mogu to koristiti da ukinu i ono sto LGBT ima sada.
Nije bilo u Ustavu, ali je bila definicija braka kao životne zajednice žene i muškarca u Obiteljskom zakonu. Pročitao sam ga više puta (osobito dio o razvodima), jer me se direktno ticao. U Ustav nije moralo uć, ali je sad ušlo. Neće se ništa drastično dogoditi. Po meni će LGTB imati i praktične koristi. Zakon o istospolnim zajednicama je poseban zakon, i sad ide na doradu i vjerujem da će kao za neku vrst odštete dobiti sva moguća prava kao i ljudi u heteroseksualnom braku (ako nešto nedostaje), osim što se istospolna zajednica neće zvati brak. A homofobnih komentara i viceva će uvijek biti, zar ih nema i na ovom forumu???
Posvajanje djece i općenito imanje djece je zaista puno ozbiljnija tema od svega skupa ovdje rečenog. Tko nema vlastitu djecu, molim ipak da se uzdrži od komentara na tu temu, jer definicije iz knjiga možemo svi pročitati. Realni život je nešto drugo.
East&West Poručnik
Prva Petol(j)etka PV BROJ POSTOVA: : 2558 ČLAN OD: : 2012-11-06 DOB : 68 BG
Naslov komentara: Re: Zanimljivo Mon Dec 02, 2013 12:50 pm
Max, jesi li ti čitao onu moju anegdotu po pitanju homića. "Ne to u ustav". Tako je i ta konstatacija o braku mogla ostati u postojećem Zakonu. Nekome to nije bilo odovoljno, već je politikanstvom i manipulacijama isplanirao i uspeo to ubaciti u Ustav.
Za učešće u diskusiji bih se trebao izvinuti jer se mene za sada direktno netiče pa nemam prava da sudim . Međutim, moglo bi se ticati. Nikada se ne zna kada će naši ekstremisti i ultra desničari, poneseni uspesima svoje hrvatske braće (i sestara) zatražiti i organizovati sprovođenje sličnog referenduma.
_________________ Bata Nidža, zvani Đole, u slobodno vreme iskusni politički radnik
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: Zanimljivo Mon Dec 02, 2013 12:55 pm
Koliko je bilo rečeno sad u medijima, u Srbiji je također u Ustavu brak definiran kao zajednica žene i muškarca. I to je unešeno bez referenduma. Griješim li? Možda da se provjeri prije odgovora...
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: Zanimljivo Mon Dec 02, 2013 1:20 pm
East&West (citat):
Tako je i ta konstatacija o braku mogla ostati u postojećem Zakonu. Nekome to nije bilo odovoljno, već je politikanstvom i manipulacijama isplanirao i uspeo to ubaciti u Ustav.
Za učešće u diskusiji bih se trebao izvinuti jer se mene za sada direktno netiče pa nemam prava da sudim . Međutim, moglo bi se ticati. Nikada se ne zna kada će naši ekstremisti i ultra desničari, poneseni uspesima svoje hrvatske braće (i sestara) zatražiti i organizovati sprovođenje sličnog referenduma.
E&W, o čemu vi pričate?? Hrvatska je već ranije prema razini prava LGTB osoba bila među najbrojniji zemljama EU. Nekakva 'zlatna sredina'.
Naslov komentara: Re: Zanimljivo Mon Dec 02, 2013 1:27 pm
Max Blitz (citat):
Koliko je bilo rečeno sad u medijima, u Srbiji je također u Ustavu brak definiran kao zajednica žene i muškarca. I to je unešeno bez referenduma. Griješim li? Možda da se provjeri prije odgovora...
Ne grešiš. Sad mi je lakše, jedna briga manje.
_________________ Bata Nidža, zvani Đole, u slobodno vreme iskusni politički radnik
dinosaurus Kapetan I klase
Naslov komentara: Re: Zanimljivo Mon Dec 02, 2013 1:29 pm
Srbija 6-ica???? ala se ovi naši razbacuju tim pravima...
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: Zanimljivo Mon Dec 02, 2013 1:30 pm
East&West (citat):
Vidite kad se netko kao vi razbacuje neprovjernim izjavama kako li tek onda reagira ostali narod??
East&West Poručnik
Naslov komentara: Re: Zanimljivo Mon Dec 02, 2013 1:38 pm
Max Blitz (citat):
East&West (citat):
Vidite kad se netko kao vi razbacuje neprovjernim izjavama kako li tek onda reagira ostali narod??
Pa što, i ja sam deo naroda ni gori ni bolji?
bojnik Poručnik
PV BROJ POSTOVA: : 2745 ČLAN OD: : 2012-11-12 DOB : 59 Slavonija - Slanina & kulen + čvarci & kobasice
Naslov komentara: Re: Zanimljivo Mon Dec 02, 2013 1:42 pm
Eto trgne me nešto u snu, pa odoh da provjerim jel ima još kobasica i čvaraka za doručak, fala Bogu ovi moji termiti nisu sve potamanili, pa usput svratih do foruma, kad ono još uvijek traje polemika o homićima, ma ajte ljudi dok vam nisu doma dobro je, narod izglasao, nema nikakvih ultradesničarenja, ajde dežurni gasi svjetlo, laku noć vojsko
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur. – Šta god se kaže na latinskom, zvuči mudro.
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: Zanimljivo Mon Dec 02, 2013 1:50 pm
Orden za VZ BROJ POSTOVA: : 2369 ČLAN OD: : 2011-04-22 Dalmacija i šire - PROM-3
Naslov komentara: Re: Zanimljivo Mon Dec 02, 2013 1:51 pm
Između istinite priče o njih dvojici ima jedan interesantan stihoklepački dio :
......Pisonja i Zuga su pamtili dobro, sta im je te veceri govorio Lepi! More je provod, more su koke, more je izvor zivota..
Laka vam noć ekipa!! a Bojniće nemoj sad po kulenu,čvarcima i gemištu
_________________ RIJEČI KOJE NISU POPRAČENE DJELIMA,BEZNAČAJNE SU.. CHE ...... [You must be registered and logged in to see this image.]
bojnik Poručnik
PV BROJ POSTOVA: : 2745 ČLAN OD: : 2012-11-12 DOB : 59 Slavonija - Slanina & kulen + čvarci & kobasice
Naslov komentara: Re: Zanimljivo Mon Dec 02, 2013 1:59 pm
Samo sam provjeravao stanje, laku noć družino, i zapamtite dupe uvijek okrenuti prema zidu, za svaki slućaj.
Naslov komentara: Re: Zanimljivo Mon Dec 02, 2013 2:06 pm
Kako su ocenjene zemlje obeležene braon bojom....
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: Zanimljivo Mon Dec 02, 2013 3:03 pm
BEOGRAD (citat):
dinosaurus (citat):
BEOGRAD,potpuno se slažem sa tobom po tom pitanju,zato i mislim da u tim brakovima nesme se dozvoliti usvajanje dece,jer je pitanje kakav će uticaj to imati na njihove živote
Dobro recimo da si problem usvajanja resio. Sta je sa onima koji imaju decu a nisu ih usvojili? Ako proglasis da je neko nepodoban za usvajanje dece, onda otvaras i pitanje da li je ista osoba podobna da ima sopstvenu decu.
Beograd ne može se ovo uspoređivati. Nitko ljudima ne može zabraniti da imaju vlastitu djecu, ali im se u drastičnim slučajevima, djeca mogu oduzeti i smjestiti u dom. U još drastičnijim slučajevima se može oduzeti i roditeljska skrb, te takvu djecu mogu posvojiti drugi ljudi. O ovome odlučuje država, njene službe i institucije.
S druge strane, zainteresirani za posvajanje djece iz domova prolaze (barem u Hr) vrlo složene i dugotrajne procedure provjere ovoga i onoga što traje mislim minimum šest mjeseci do godinu dana. Realno je reći da takve provjere mnogi obični ljudi koji imaju vlastitu djecu koja uredno žive s njima u obitelji, ne bi prošli.
lacoš Kapetan
PV BROJ POSTOVA: : 3968 ČLAN OD: : 2012-12-06
Naslov komentara: Re: Zanimljivo Mon Dec 02, 2013 8:08 pm
Naslov komentara: Re: Zanimljivo Tue Dec 03, 2013 1:16 am
U toku Drugog svjetskog rata među velikim brojem partizanskih boraca iz svih krajeva ondašnje Jugoslavije našao se i crnac Rizo Šurla, iz Ulcinja. U jednoj od borbi bio je ranjen, pa ga drugovi odvedoše u partizansku bolnicu i dadoše mu prvu pomoć. Jovanka, kasnije supruga Josipa Broza Tita, zadesi se u bolnici i tokom obilaska ranjenika ugleda Riza, pa se prilično iznenadi. – Odakle ste vi, druže – upita ga ona. – Iz Ulcinja – odgovori Rizo. – Gdje je taj Ulcinj, u kojoj državi Afrike – upita opet Jovanka. – Nije u Africi, drugarice Jovanka – reče joj Rizo. Jovanka se za čas zamisli, pa opet upita: – A što ste vi po nacionalnosti? – Crnogorac! – reče joj Rizo ponosno. – Hm! – opet se zamisli Jovanka, pa nastavi: – Nisam znala da su Crnogorci crnci! Mislila sam da su bijelci, ovako, kao mi!
VZ Medalja za VZ PV BROJ POSTOVA: : 4341 ČLAN OD: : 2012-12-15 Svedska
Naslov komentara: Re: Zanimljivo Tue Dec 03, 2013 2:23 am
Max Blitz (citat):
U toku Drugog svjetskog rata među velikim brojem partizanskih boraca iz svih krajeva ondašnje Jugoslavije našao se i crnac Rizo Šurla, iz Ulcinja. U jednoj od borbi bio je ranjen, pa ga drugovi odvedoše u partizansku bolnicu i dadoše mu prvu pomoć. Jovanka, kasnije supruga Josipa Broza Tita, zadesi se u bolnici i tokom obilaska ranjenika ugleda Riza, pa se prilično iznenadi. – Odakle ste vi, druže – upita ga ona. – Iz Ulcinja – odgovori Rizo. – Gdje je taj Ulcinj, u kojoj državi Afrike – upita opet Jovanka. – Nije u Africi, drugarice Jovanka – reče joj Rizo. Jovanka se za čas zamisli, pa opet upita: – A što ste vi po nacionalnosti? – Crnogorac! – reče joj Rizo ponosno. – Hm! – opet se zamisli Jovanka, pa nastavi: – Nisam znala da su Crnogorci crnci! Mislila sam da su bijelci, ovako, kao mi!
Uvezi ovoga teksta neznam sta da kazem. Pisalo se sve i svasta o njoj ali ovo nisam nigde video.
lacoš Kapetan
PV BROJ POSTOVA: : 3968 ČLAN OD: : 2012-12-06
Naslov komentara: Re: Zanimljivo Tue Dec 03, 2013 2:29 am
Ne mislim da je Jovanka zbog ovoga nešto loša ili ovakva-onakva. Btw, moja baka je govorila da kad je bila mlada nije vjerovala da crnci uopće postoje, dok jednog puno kasnije nije stvarno i vidjela uživo, ali joj ni onda nije sve sasvim bilo jasno.
SveJug Kapetan I klase
VZ Medalja za VZ PV BROJ POSTOVA: : 4341 ČLAN OD: : 2012-12-15 Svedska
Naslov komentara: Re: Zanimljivo Tue Dec 03, 2013 2:38 am
Max Blitz (citat):
SveJug (citat):
Uvezi ovoga teksta neznam sta da kazem. Pisalo se sve i svasta o njoj ali ovo nisam nigde video.
Anegdota s Jovankom je iz ovog članka koji si postavio:
Da to sam video i procitao sam. Mislim osim toga negde na drugo mesto u neko drugo vreme.
Pa, dobro, u ono vrijeme ova pričica baš i nije bila za novine iz razumljivih razoga.
Zato nam je sad zanimljivije kad štošta otkrivamo.
purger Kapetan I klase
FS Orden NA Orden za VZ JM BROJ POSTOVA: : 4400 ČLAN OD: : 2009-11-15 DOB : 59 ZAGREB
Naslov komentara: Re: Zanimljivo Tue Dec 03, 2013 4:34 am
bojnik (citat):
Samo sam provjeravao stanje, laku noć družino, i zapamtite dupe uvijek okrenuti prema zidu, za svaki slućaj
E svašta sam čuo ali da neko radi brojno stanje čvaraka......
_________________ Tko pjeva često zlo i misli
purger Kapetan I klase
FS Orden NA Orden za VZ JM BROJ POSTOVA: : 4400 ČLAN OD: : 2009-11-15 DOB : 59 ZAGREB
Naslov komentara: Re: Zanimljivo Tue Dec 03, 2013 4:57 am
Ukratko prenosim zahtjeve sa jednog portala: Stoga tražimo:
da životno partnerstvo mogu sklopiti punoljetni građani i građanke Republike Hrvatske neovisno o spolu i spolnoj orijentaciji, preciznije da se životno partnerstvo omogući za heteroseksualne i raznospolne parove. da životni partneri mogu ostvariti pravo zajedničkog posvajanja. Sadašnje i prijašnje stanje, neovisno o referendumskom rezultatu, dopušta da bilo koji hrvatski građanin ili građanka, kao pojedinac ili pojedinka, može ostvariti pravo na posvajanje djeteta bez roditelja, pa tako i LGBT građani i građanke. Zašto ustrajati na tome da se nekim parovima onemogući posvajanje, koje pak mogu ostvariti kao pojedinci/ke? Jadno to dijete koje oni usvoje i koje se ne pita da li doista želi da ima dve mame i dva tate. Ovakav teror zadnjih par dana je više nego surov! Ja jednostavno nemam riječi
BEOGRAD Podporučnik
PV Pravna Služba BROJ POSTOVA: : 1648 ČLAN OD: : 2013-03-14 Scottsdale
Naslov komentara: Re: Zanimljivo Tue Dec 03, 2013 5:15 am
Max Blitz (citat):
Beograd ne može se ovo uspoređivati. Nitko ljudima ne može zabraniti da imaju vlastitu djecu, ali im se u drastičnim slučajevima, djeca mogu oduzeti i smjestiti u dom. U još drastičnijim slučajevima se može oduzeti i roditeljska skrb, te takvu djecu mogu posvojiti drugi ljudi. O ovome odlučuje država, njene službe i institucije.
S druge strane, zainteresirani za posvajanje djece iz domova prolaze (barem u Hr) vrlo složene i dugotrajne procedure provjere ovoga i onoga što traje mislim minimum šest mjeseci do godinu dana. Realno je reći da takve provjere mnogi obični ljudi koji imaju vlastitu djecu koja uredno žive s njima u obitelji, ne bi prošli.
Moze Max itekako. Zar u Kini nema ogranicenja na broj dece? Nije li u tako davnoj proslosti bilo prisilne sterilizacije hendikepiranih osoba i to u Skandinaviji. Jednom kada drzava pocne da odlucuje ko je podoban a ko nije na osnovu seksualne rijentacije, onda je i takav ishod moguc. Ne kazem da je to slucaj u HR, vec samo generalno da do toga moze doci bilo gde, ako drzava odluci da je neka grupa nepodobna za odgaanje dece iz bilo kojeg razloga.
pera84 Podpukovnik
NA JM JM JM BROJ POSTOVA: : 6178 ČLAN OD: : 2011-03-17 USA
Naslov komentara: Re: Zanimljivo Tue Dec 03, 2013 5:50 am
purger (citat):
bojnik (citat):
Samo sam provjeravao stanje, laku noć družino, i zapamtite dupe uvijek okrenuti prema zidu, za svaki slućaj
Sta se cudis? Bio covjek intendant tolike godine, preslo mu u naviku.
Pero™ Poručnik
Orden za VZ PV BROJ POSTOVA: : 2042 ČLAN OD: : 2012-10-29 LJ, nekad SFRJ
Naslov komentara: Re: Zanimljivo Tue Dec 03, 2013 5:53 am
purger (citat):
bojnik (citat):
Pa zato je i dao u rubriku -zanimljivo-
Vidiš svaki dan nešto naučiš, ni ja nisam znao da su crnogorci toliko crni
pera84 Podpukovnik
Naslov komentara: Re: Zanimljivo Tue Dec 03, 2013 5:57 am
Zato se zove Crna Gora. A i crnci ne trce bas da se uhvate lopate. Sad, ja se pitam, dal se Montenegro zove tako zbog Negros ili se Negros zovu tako zbog Montenegro. ??
Koka-jaje pitanje.
pera84 Podpukovnik
Naslov komentara: Re: Zanimljivo Tue Dec 03, 2013 6:51 am
dinosaurus (citat):
A Montenegro 8!!!
Valjda zbog onog: O-ca mu je-bem...
Naslov komentara: Re: Zanimljivo Tue Dec 03, 2013 6:56 am
pera84 (citat):
dinosaurus (citat):
A Montenegro 8!!!
Valjda zbog onog: O-ca mu je-bem...
Ma Pero tako je sve i krenulo... i sada globalni problem zbog jedne uzrečice
bojnik Poručnik
Naslov komentara: Re: Zanimljivo Tue Dec 03, 2013 9:59 am
pera84 (citat):
purger (citat):
bojnik (citat):
Sta se cudis? Bio covjek intendant tolike godine, preslo mu u naviku.
E moj kolega, da bar jesam bio pozadinac, završio topništvo u JNA (ŠROA Zadar), a u 17 godina službe bio pješaštvo.
bojnik Poručnik
Naslov komentara: Re: Zanimljivo Tue Dec 03, 2013 10:01 am
purger (citat):
bojnik (citat):
Kolega, kada ja zaspim moj domači odred termita pohara sve po hladnjaku, otišli bi oni i na tavan i u pušnicu da nije ključ kod mene.
zokika Stariji Vodnik
PV BROJ POSTOVA: : 607 ČLAN OD: : 2013-10-09 DOB : 67 SG - SLO
Naslov komentara: Re: Zanimljivo Tue Dec 03, 2013 11:03 am
pera84 (citat):
Koka-jaje pitanje.
Ove več dugo nije pitanje. Zna se šta je bilo prvo: petao to ti je koka sa jajima....
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: Zanimljivo Tue Dec 03, 2013 3:14 pm
BEOGRAD (citat):
Ne kazem da je to slucaj u HR, vec samo generalno da do toga moze doci bilo gde, ako drzava odluci da je neka grupa nepodobna za odgajanje dece iz bilo kojeg razloga.
A jbg Beograd, opet kruške i jabuke na hrpi.
Kažem ti da se ide od slučaja od slučaja (zahjeva), tko ima zakonski postavljenih uvjeta za posvajanje djece.
Btw, iznenadila me ona karta SAD-a u vezi gay prava, mislio sam da je puno liberalnije tamo, kad ono, za zamislit se...
Kako sad to?????
Daj objasni malo šire, ipak si tamo 'sto godina'...
Pera84? Missouri? St. Louis?
Jedva čekam Milutina da mu istekne kazna pa da nam objasni kako je u New Jerseyu...
Naslov komentara: Re: Zanimljivo Tue Dec 03, 2013 3:23 pm
E Maxe,
po toj karti njihovi homići da bi došli od istočne do zapadne obale moraju menjati svoj status u svakoj državi...negde su braku...negde braća od tetke...negde kolege...negde se nepoznaju...nede drže za ruke.....ali kartu moraju imati kod sebe
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: Zanimljivo Tue Dec 03, 2013 3:30 pm
dinosaurus (citat):
.....ali kartu moraju imati kod sebe
Znaš ono iz filmova kad te šerif zaustavi na auto-cesti...
Je li to stvarno ili mit???
Naslov komentara: Re: Zanimljivo Tue Dec 03, 2013 3:35 pm
Misliš na šerife koji imaju svoje zakone.....napusti moj grad pre svitanja i te fore.....
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: Zanimljivo Tue Dec 03, 2013 3:52 pm
dinosaurus (citat):
Misliš na šerife koji imaju svoje zakone.....napusti moj grad pre svitanja i te fore.....
Ne znam kako to izgleda, nisam bio (još).
Objasnit će nam Ameri, kad se ulogiraju.
A dojmio me se 'Rambo - First blood', što jest jest. Mogu ga uvijek pogledat.
Naslov komentara: Re: Zanimljivo Tue Dec 03, 2013 4:01 pm
Sve sam ih gledao više puta
BEOGRAD Podporučnik
PV Pravna Služba BROJ POSTOVA: : 1648 ČLAN OD: : 2013-03-14 Scottsdale
Naslov komentara: Re: Zanimljivo Wed Dec 04, 2013 3:25 am
Max Blitz (citat):
A jbg Beograd, opet kruške i jabuke na hrpi.
Kažem ti da se ide od slučaja od slučaja (zahjeva), tko ima zakonski postavljenih uvjeta za posvajanje djece.
Btw, iznenadila me ona karta SAD-a u vezi gay prava, mislio sam da je puno liberalnije tamo, kad ono, za zamislit se...
Kako sad to?????
Daj objasni malo šire, ipak si tamo 'sto godina'...
Pera84? Missouri? St. Louis?
Jedva čekam Milutina da mu istekne kazna pa da nam objasni kako je u New Jerseyu...
A sta te to toliko iznenadjuje kada je Amerika uvek bila konzervativnija od Zapadne Evrope.Uostalom, SAD su i stvorili puritanci. Sa izuzetkom Zapadne obale i Severoistoka ostatak ti je kao Grcka ili Poljska. Za razliku od centralizovanih evropskih drzava ovde federalni zakoni regulisu neke osnovne stvari, dok je ostalo ostavljeno da bude regulisano na lokalnom nivou. Zato gey prava toliko i variraju od drzave do drzave.
purger Kapetan I klase
Naslov komentara: Re: Zanimljivo Wed Dec 04, 2013 5:14 am
Max (citat):
Orden za VZ PV BROJ POSTOVA: : 2042 ČLAN OD: : 2012-10-29 LJ, nekad SFRJ
Naslov komentara: Re: Zanimljivo Wed Dec 04, 2013 10:06 am
Nisam znao kde da stavim, ali pošto je zanimljivo i ako još niste primetili/skapirali, evo
purger Kapetan I klase
Naslov komentara: Re: Zanimljivo Thu Dec 05, 2013 4:50 am
Tko ne može podnjet pritisak neka ode u kantinu Nije mi jasno od kada su ljudi konzervativnog razmišljanja na marginama a isti ti koji to kažu su u velikoj manjini? Neznam zašto bi ja trebao prihvatit razmišljanje te iste manjine kad volim ono iskonsko?
East&West Poručnik
Naslov komentara: Re: Zanimljivo Thu Dec 05, 2013 6:03 am
Metla sirkova, tri puta šivena - "formacijski" naziv iz JNA
dpuric Kapetan
NA VZ JM Pravna Služba BROJ POSTOVA: : 3438 ČLAN OD: : 2012-10-22 DOB : 58 Kraljevo
Naslov komentara: Re: Zanimljivo Thu Dec 05, 2013 6:06 am
A gde je drska?
pera84 Podpukovnik
Naslov komentara: Re: Zanimljivo Thu Dec 05, 2013 6:08 am
dpuric (citat):
A gde je drska?
Auuuuu, Puricu, sad si se sam namjestio....Brisi post dok nije usla, mislim dosla drska.
East&West Poručnik
Naslov komentara: Re: Zanimljivo Thu Dec 05, 2013 6:12 am
pera84 (citat):
dpuric (citat):
A gde je drska?
Auuuuu, Puricu, sad si se sam namjestio....Brisi post dok nije usla, mislim dosla drska.
Danas si imao ihaha postova za plus , ali može samo jedan pa neka bude ovde
dpuric Kapetan
NA VZ JM Pravna Služba BROJ POSTOVA: : 3438 ČLAN OD: : 2012-10-22 DOB : 58 Kraljevo
Naslov komentara: Re: Zanimljivo Thu Dec 05, 2013 7:44 am
Drska moze da ima dva kraja...
Stazio Major
Medalja za VZ BROJ POSTOVA: : 5085 ČLAN OD: : 2012-11-24 DOB : 57 HN
Naslov komentara: Re: Zanimljivo Thu Dec 05, 2013 8:02 am
Upravo gledam na TV: bakica od 79 godina "zarazila" se facebook-om i net-om, batalila unučad i mašinu za šivenje a usput "krade" wireless signal od susjeda.