FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991

Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories

HomeEventsRegistracijaLogin

Zanimljivo

Go down 
+44
mornar71
vargas
raketaš
guster danijel
arcibald01
Dino-Priboj
sasa staza
LUPE44
Kemo Specijalac
paradajz
Četni evidentičar
tomerc
GRINGOO
Mikula 67
sarics
zokika
bojnik
dojran
Matrix
mare69
Zemunac
dinosaurus
semsudin
East&West
BEOGRAD
pukovnik
mirko bratuš
purger
milutins
ZAGORAC
dpuric
Pero™
lacoš
SveJug
Max Blitz
Stazio
vladimir
Gringo
mgalic2
pera84
alexandar
pelister1
Vojnik Graničar
VBČ
48 posters
Idi na stranicu : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20  Next
AutorPoruka
milutins
Kapetan I klase
Kapetan I klase

Forumska Spomenica 2009 FS
Jubilarna Medalja 7 g. Jubilarna Medalja 7 g.
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 4602
ČLAN OD: : 2009-08-19
DOB : 63

Zanimljivo  - Page 4 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 4 Icon_minitime17.10.13 21:57

purger (citat):
Gledaj Max ovo je čisti pamflet!!!!
A kad se još radi o Rusima s kojima sam poprilično poslovao koji su kao nekada bili "socijalno osjetljivi"
a danas su jedni od najgorih i "najtvrđih kapitalista" koji postoje na kugli zemaljskoj i jedi od najgorih kršitelja ljudskih i radničkih prava na svijetu!!!!!
Purgeru mnogo si rekao istinitoga u ovom svom komentaru.Potpuno se slazem sa tvojim opisom ruskih kapitalista.Bezobzirni su,profit iznad svega.
Najbolji kapitalizam je njemacki-ja bih to nazvao socijalnim kapitalizmom,poprilicno je human.
Americki kapitalizam,kako se uzme-ima dosta pozitivnih strana.

ps-iznenadio me tvoj komentar(kvalitetom).Vi ekonomisti ste u principu poput metereologa-mozete dati dobru prognozu ali nishta niste u stanju promijeniti Laughing .
Imash plus

Kapetan I klase
Kapetan I klase
purger

Orden Narodne Armije sa srebrnom zvijezdom (III.) Orden NA
Orden za vojne zasluge sa srebrnim mačevima Orden za VZ
Jubilarna Medalja 10 godina JM
BROJ POSTOVA: : 4400
ČLAN OD: : 2009-11-15
DOB : 59
M(j)esto ZAGREB

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 4 Icon_minitime17.10.13 22:28

milutins (citat):
Ulogovo se sa namjerom da napisem neku finu zavicajnu pricu.Ponestalo inspiracije,rekoh "daj shta dash",tek toliko da ne pokvarim si raspolozenje.
Ja mislio da si našo neku mlađu Smile rekoh sam sebi pa nije valjda popizdio pod stare dane lol! 
Apsolutno nemam ništa protiv Rusa i ne vjerujem u stereotipe ali ono što rade danas u svijetu na bivšim prostorima bivše nam države je čisti primjer neoliberalnog kapitalizma!

Kapetan
Kapetan
lacoš

Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 3968
ČLAN OD: : 2012-12-07

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 4 Icon_minitime18.10.13 7:23

Purger što se čudiš,pogledaj Amere koji su se oparili sa kim se žene,što mlađe to slađe.Mislim da je Milutin dovoljno dugo u Americi da prihvati njihove običaje.A i sam je rekao da su šljive rodile ko nikad,pa ko će popit svu tu brlju Laughing
Na vrh Go down
Pero™
Poručnik
Poručnik
Pero™

Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 2042
ČLAN OD: : 2012-10-29
M(j)esto LJ, nekad SFRJ

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 4 Icon_minitime18.10.13 9:22

lacoš (citat):
Purger što se čudiš,pogledaj Amere koji su se oparili sa kim se žene,što mlađe to slađe.Mislim da je Milutin dovoljno dugo u Americi da prihvati njihove običaje.A i sam je rekao da su šljive rodile ko nikad,pa ko će popit svu tu brlju Laughing
To i ja gledam, ali osečam se kao diabetičar pred izlogom slatkiša. Mogu samo još da gledam. Ostareo sam, a i sretan sam sa mojom boljom polovinom, ko če još da me podnosi na stare godine
Na vrh Go down
purger
Kapetan I klase
Kapetan I klase
purger

M(j)esto ZAGREB

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 4 Icon_minitime18.10.13 20:49

lacoš (citat):
Neznam vrag će ga znat Smile
Nešto kao da nije u redu s njim svadbe,meni djeli pluseve,slabo ga ima ovdje....Milutine reci da si dobro? Shocked

Kapetan I klase
Kapetan I klase
purger

M(j)esto ZAGREB

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 4 Icon_minitime18.10.13 20:56

E sad ovo bi moglo biti zanimljivo Smile
Jutros sam gledao na TV neku emisiju o Finskoj i da skratim Smile
Čovjek radi kao kapetan na trajektu koji vozi po nekom jezeru na otok gdje Finci imaju kuće za odmor dotični kapetan na tom otočiću ima mali dućan u kojem nitko ne radi Smile ljudi sami ulaze i uzimaju stvari koje im trebaju i stavljaju novce u kutiju a sa strane kutije imaju i digitron da lakše zbroje stvari koje su kupili Smile
E sad recite što god hoćete drugi je to svijet Smile

KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL

Orden Narodne Armije sa srebrnom zvijezdom (III.) NA
Orden za vojne zasluge s velikom zvijezdom (I.red) VZ
Orden za vojne zasluge sa srebrnim mačevima VZ
Medalja za Vojne Zasluge VZ
JM10 JM
Jubilarna Medalja "Prva Petol(j)etka JM
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 24246
ČLAN OD: : 2012-10-30

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 4 Icon_minitime18.10.13 21:04

purger (citat):
Čovjek radi kao kapetan na trajektu koji vozi po nekom jezeru na otok gdje Finci imaju kuće za odmor dotični kapetan na tom otočiću ima mali dućan u kojem nitko ne radi Smile ljudi sami ulaze i uzimaju stvari koje im trebaju i stavljaju novce u kutiju a sa strane kutije imaju i digitron da lakše zbroje stvari koje su kupili.

U Japanu isto ima takvih dućana.

Baš se ja mislim otvorit jedan takav u Zagrebu. Laughing Laughing Laughing Laughing
Na vrh Go down
purger
Kapetan I klase
Kapetan I klase
purger

M(j)esto ZAGREB

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 4 Icon_minitime18.10.13 21:09

He,he,he....bio bi to PRAVI poslovni potez lol! 

KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 4 Icon_minitime18.10.13 21:15

purger (citat):
He,he,he....bio bi to PRAVI poslovni potez.

Onda bi imao još više vremena za forum, a lova samo sjeda. Rolling Eyes  

Morao bi nekoga zaposlit da mi svaki dan donosi novce da ne moram ni ić tamo. Laughing Laughing
Na vrh Go down
Pero™
Poručnik
Poručnik
Pero™

Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 2042
ČLAN OD: : 2012-10-29
M(j)esto LJ, nekad SFRJ

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 4 Icon_minitime18.10.13 21:29

milutins (citat):
U onoj prici o jabuci ...

Milutine, nemoj da me plašiš i da misliš da odeš sa foruma. Volim to što napišeš, jeste kratko ali ima smisla. I ne brini se za reputaciju, ne znači reputacija ništa.

Tako da samo nastavi, i naravno da važi isto za sve što pišu pozitivno.
Na vrh Go down
mirko bratuš
Kapetan
Kapetan

JM10 JM
Jubilarna Medalja 7 g. JM
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 3737
ČLAN OD: : 2012-04-15
DOB : 77

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 4 Icon_minitime18.10.13 21:37

Kad ideš na Tošc,brdo kraj Ljubljane, ima v mali kučici kraj puta neki seljak različite rakije.
Sipaš,popiješ I platiš. Da se mu ne isplati,bi sigurno zatvorio. Neki ispune samo prva dva "zadatka".
Na vrh Go down
Max Blitz
KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 4 Icon_minitime18.10.13 21:46

mirko bratuš (citat):
Kad ideš na Tošc,brdo kraj Ljubljane, ima v mali kučici kraj puta neki seljak različite rakije.
Sipaš,popiješ I platiš. Da se mu ne isplati,bi sigurno zatvorio. Neki ispune samo prva dva "zadatka".

Na selu bi ponegdje takve stvari još i mogle proć kod nas.

U gradu ni pomislit.
Em što nije zakonski regulirano, em bi te zatvorili, mislili bi da si lud i da nisu čista posla. cyclops
Na vrh Go down
SveJug
Kapetan I klase
Kapetan I klase
SveJug

Medalja za Vojne Zasluge Medalja za VZ
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 4341
ČLAN OD: : 2012-12-16
M(j)esto Svedska

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 4 Icon_minitime18.10.13 23:11

purger (citat):
Čovjek radi kao kapetan na trajektu koji vozi po nekom jezeru na otok gdje Finci imaju kuće za odmor dotični kapetan na tom otočiću ima mali dućan u kojem nitko ne radi Smile ljudi sami ulaze i uzimaju stvari koje im trebaju i stavljaju novce u kutiju a sa strane kutije imaju i digitron da lakše zbroje stvari koje su kupili Smile

Smile Za nas je to normalna stvar. Jagode, krompir i sad za bozic tako prodavaju jelke. I ako ima neko neposten (a pretezno su to stranci Embarassed ) ipak je jeftinije nego da placa nekog da sedi tamo.
Na vrh Go down
Stazio
Major
Major
Stazio

BROJ POSTOVA: : 5085
ČLAN OD: : 2012-11-24
DOB : 57
M(j)esto HN

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 4 Icon_minitime18.10.13 23:24

purger (citat):

Kod nas bi to bila dobra ideja za "skrivenu kameru". Laughing 

lol!
Na vrh Go down
pera84
Podpukovnik
Podpukovnik
pera84

JM10 JM
BROJ POSTOVA: : 6178
ČLAN OD: : 2011-03-17
M(j)esto USA

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 4 Icon_minitime19.10.13 4:14

Eh, sta ti je "Zapad" Laughing Laughing Laughing 
Na vrh Go down
pera84
Podpukovnik
Podpukovnik
pera84

JM10 JM
M(j)esto USA

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 4 Icon_minitime19.10.13 4:30

Ne spamujem ja, niti se zajebavam na neciji racun; kod mene se pocesto placa "olovom" a i vraca kusur u istoj valuti.
A sto se tice "postenja" samo jedan primjer od prije dan-dva. U jednom Walmartu u Luizijani, greska u kompjuteru je uzrokovala da su vlasnici EBT kartica (socijalna pomoc najjednostavnije prevedeno) nekoliko sati imali "no limit". Zahvaljujuci fejsbuku i tviteru, vijest se prosirila brzinom svjetlosti. Kazu da su pojedinci tovarili robom i po deset kolica i jednostavno "opuhali" rafe. Kad je osoblje skontalo sta se desava i preko razglasa objavilo da se do daljnjeg EBT kartice ne primaju, prodavnica se ispraznila za minut a izmedju rafa i ispred kasa su ostale stotine kolica punih namirnica.
Na vrh Go down
milutins
Kapetan I klase
Kapetan I klase

Jubilarna Medalja 7 g. Jubilarna Medalja 7 g.
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 4602
ČLAN OD: : 2009-08-19
DOB : 63

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 4 Icon_minitime19.10.13 8:56

purger (citat):
lacoš (citat):
Nešto kao da nije u redu s njim svadbe,meni djeli pluseve,slabo ga ima ovdje....Milutine reci da si dobro? Shocked 

Dobro sam,hvala na pitanju.
Rijetko me hvata melanholija,zal za proslim prohujalim(bespovratno)vremenima.Nisam pristalica nekakve bahatosti i razuzdanosti,mada treba ponekad dati sebi oduska,otici u nekakav bircuz sa dobrim prijateljima.U tom slucaju potpuno je opravdano malo prolumpovati uz dobru pjevaljku.
Ne svidja mi se gore navedena Perina konstatacija o nekakvoj starosti??Josh smo mi mladi,tek smo usli u drugo poluvrijeme da se izrazim fudbalskim zargonom.Polazim od pretpostavke da sam uvijek mlad.
Nekada sam bio mlad za skolu,zatim za vojsku,zenidbu............
Sada sam mlad za penziju.
Plusevi Laughing  -volim da ih udelim kada mi se svidi komentar.
Malo sam bio ljut na VBC-a zbog onog zakljucavanja teme-nebitno-brzo se odljutim.
Moram da mu priznam doslednost,da smo ovako vodili zemlju,(kao sto on vodi ovaj portal)politiku,privredu vjerovatno nikada nebi dosle nesretne 90-e.(nije nikakvo "uvlacenje",skupljanje poena,kredita i sl-uvijek sam direktan)
S druge strane mi balkanci smo cudna sorta,sujetni,skloni konfliktu,imamo visoko misljenje o sebi,volimo kritizirati druge,uvijek nam je neko drugi kriv.
Najteze nam je priznati svoje greske.
Hajd ziveli

Kapetan I klase
Kapetan I klase
purger

M(j)esto ZAGREB

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 4 Icon_minitime19.10.13 19:57

Dobro je cheers 

Kapetan
Kapetan
lacoš

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 4 Icon_minitime21.10.13 7:17

purger (citat):
Dobro je cheers 
Nadam se da više nećemo morati ulagati toliko truda da potaknemo Milutina na komentar Wink
Na vrh Go down
SveJug
Kapetan I klase
Kapetan I klase
SveJug

Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 4341
ČLAN OD: : 2012-12-16
M(j)esto Svedska

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 4 Icon_minitime21.10.13 7:24

milutins (citat):
purger (citat):
lacoš (citat):

Dobro sam,hvala na pitanju.
Rijetko me hvata melanholija,zal za proslim prohujalim(bespovratno)vremenima.Nisam pristalica nekakve bahatosti i razuzdanosti,mada treba ponekad dati sebi oduska,otici u nekakav bircuz sa dobrim prijateljima.U tom slucaju potpuno je opravdano malo prolumpovati uz dobru pjevaljku.
Ne svidja mi se gore navedena Perina konstatacija o nekakvoj starosti??Josh smo mi mladi,tek smo usli u drugo poluvrijeme da se izrazim fudbalskim zargonom.Polazim od pretpostavke da sam uvijek mlad.
Nekada sam bio mlad za skolu,zatim za vojsku,zenidbu............
Sada sam mlad za penziju.
Plusevi Laughing  -volim da ih udelim kada mi se svidi komentar.
Malo sam bio ljut na VBC-a zbog onog zakljucavanja teme-nebitno-brzo se odljutim.
Moram da mu priznam doslednost,da smo ovako vodili zemlju,(kao sto on vodi ovaj portal)politiku,privredu vjerovatno nikada nebi dosle nesretne 90-e.(nije nikakvo "uvlacenje",skupljanje poena,kredita i sl-uvijek sam direktan)
S druge strane mi balkanci smo cudna sorta,sujetni,skloni konfliktu,imamo visoko misljenje o sebi,volimo kritizirati druge,uvijek nam je neko drugi kriv.
Najteze nam je priznati svoje greske
.
Hajd ziveli

salutiranje

Na vrh Go down
lacoš
Kapetan
Kapetan
lacoš

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 4 Icon_minitime21.10.13 8:01

Jučer u Podgorici parada uz vatromet.Svi sudionici parade imali besplatni prijevoz od strane organa reda iz centra grada lumpovanje
Na vrh Go down
Stazio
Major
Major
Stazio

M(j)esto HN

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 4 Icon_minitime21.10.13 12:09

lacoš (citat):
Jučer u Podgorici parada uz vatromet.Svi sudionici parade imali besplatni prijevoz od strane organa reda iz centra grada 

Pravi izraz za to je prisilna evakuacija, bili su okruženi sa svih strana. Policija je jedva uspjela da zadrži "obožavaoce". Twisted Evil
Na vrh Go down
lacoš
Kapetan
Kapetan
lacoš

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 4 Icon_minitime21.10.13 12:20

Stazio gdje je onda bila završna fešta,negdje u kanjonu Morače?
Na vrh Go down
Stazio
Major
Major
Stazio

M(j)esto HN

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 4 Icon_minitime21.10.13 13:45

lacoš (citat):
Stazio gdje je onda bila završna fešta,negdje u kanjonu Morače?
He, he ... to ti je "vojna tajna - strogo pov." Wink 

lol!
Na vrh Go down
lacoš
Kapetan
Kapetan
lacoš

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 4 Icon_minitime21.10.13 13:57

Lukava lija,možeš odmah u političare Laughing
Na vrh Go down
Max Blitz
KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 4 Icon_minitime21.10.13 22:41

[You must be registered and logged in to see this image.]

What a Face Shocked
Na vrh Go down
pera84
Podpukovnik
Podpukovnik
pera84

JM10 JM
M(j)esto USA

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 4 Icon_minitime21.10.13 22:46

E Stazio, evo nesto sto ni HAL ne moze da unisti:

Klikni na link, a onda po abecednom redu "listaj" imena.

[You must be registered and logged in to see this link.]

P.S.
Srcani i astmaticari, konsultujte ljekara prije upotrebe
Na vrh Go down
Max Blitz
KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 4 Icon_minitime21.10.13 22:50

pera84 (citat):

P.S.

E, sad ti sve zahebo'. Embarassed 

Neće danima nikog bit na forumu... Sad
Na vrh Go down
pera84
Podpukovnik
Podpukovnik
pera84

JM10 JM
M(j)esto USA

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 4 Icon_minitime21.10.13 22:56

Naprotiv, moras login da bi otvorio link. Laughing Ima da bude 500 registrovanih na Forumu u bilo koje doba dana i noci.
Na vrh Go down
Stazio
Major
Major
Stazio

M(j)esto HN

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 4 Icon_minitime21.10.13 22:58

pera84 (citat):
E Stazio, evo nesto sto ni HAL ne moze da unisti:

Klikni na link, a onda po abecednom redu "listaj" imena.

P.S.
Ima li koga na forumu? Perice što si uradio?

lol! lol! lol! 
Na vrh Go down
Max Blitz
KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 4 Icon_minitime22.10.13 4:17

Shocked 
Na vrh Go down
Max Blitz
KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 4 Icon_minitime31.10.13 17:15

Večeras je Noć vještica! What a Face Very Happy 

Noć vještica ili Halloween (Hallowe'en) je noć uoči Svih svetih, 31. listopada, a zapravo je skraćenica od All Hallows' Eve ili Hallow Eve (Sveta večer, noć uoči Svih svetih).

Naši Ameri s foruma se sigurno već danima pripremaju za večerašnju zabavu!! cheers 

Na vrh Go down
purger
Kapetan I klase
Kapetan I klase
purger

M(j)esto ZAGREB

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 4 Icon_minitime31.10.13 18:36

Meni osobno najgluplja...... neznam ni kako da nazovem to!!!!!!!!!!! Sad

Kapetan
Kapetan

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 3737
ČLAN OD: : 2012-04-15
DOB : 77

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 4 Icon_minitime31.10.13 19:03

Uvozimo još zakon,da možeš u svaki pekari kupiti pištolj ili avtomatsku pušku pa čemo imati sve gluposti.
Na vrh Go down
Max Blitz
KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 4 Icon_minitime31.10.13 20:36

purger (citat):
Meni osobno najgluplja...... neznam ni kako da nazovem to!!!!!!!!!!! Sad

Meni je Halloween baš super!!
Kad sam bio mlađi najbolji i najluđi tulumi su bili na Halloween.
Nova Godina nula bodova prema tome.
I kako god da padne datum, sutra je neradni dan!

Možeš se do mile volje... drunken 

Stoga vas napuštam, idem u 'Route66', pa u 'Jabuku'. cheers 
Vi puno pišite dok me nema da imam što čitat kad se probudim sutra kasno popodne. Laughing
Na vrh Go down
purger
Kapetan I klase
Kapetan I klase
purger

M(j)esto ZAGREB

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 4 Icon_minitime31.10.13 21:11

Šta se pušta?nešto specijalno? Smile

Kapetan I klase
Kapetan I klase
purger

M(j)esto ZAGREB

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 4 Icon_minitime31.10.13 21:14

Ako poludim možda i navratim Smile
Ajde Max okini na 6000 cheers 

Poručnik
Poručnik
pukovnik

Orden za vojne zasluge sa srebrnim mačevima orden za VZ
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 2090
ČLAN OD: : 2012-02-29

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 4 Icon_minitime31.10.13 21:31

Max Blitz (citat):
Večeras je Noć vještica! What a Face Very Happy 

Noć vještica ili Halloween (Hallowe'en) je noć uoči Svih svetih, 31. listopada, a zapravo je skraćenica od All Hallows' Eve ili Hallow Eve (Sveta večer, noć uoči Svih svetih).

Naši Ameri s foruma se sigurno već danima pripremaju za večerašnju zabavu!! cheers

8.mart je to isto samo po danu.Twisted Evil

Kapetan I klase
Kapetan I klase
purger

M(j)esto ZAGREB

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 4 Icon_minitime31.10.13 21:33

Citat :
8.mart je to isto samo po danu.

Neeeeeeeeee.....lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!

Major
Major
Stazio

M(j)esto HN

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 4 Icon_minitime31.10.13 22:11

pukovnik (citat):
8.mart je to isto samo po danu.Twisted Evil 

Sada znam kome žena "ne zaviruje" u računar. Laughing
Kod većine bi ova izjava bila ... Batine
Na vrh Go down
alexandar
Kapetan I klase
Kapetan I klase

JM10 JM
BROJ POSTOVA: : 4561
ČLAN OD: : 2011-06-23

KomentarNaslov komentara: Re   Zanimljivo  - Page 4 Icon_minitime31.10.13 22:42

Ovo je "pravi Djole".....Wink

Na vrh Go down
pera84
Podpukovnik
Podpukovnik
pera84

JM10 JM
M(j)esto USA

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 4 Icon_minitime01.11.13 5:58

mirko bratuš (citat):
Uvozimo još zakon,da možeš u svaki pekari kupiti pištolj ili avtomatsku pušku pa čemo imati sve gluposti.
Ako me moje, emigrantsko pamcenje ne vara, u nasim krajevima postoji duga tradicija maskara (ili mackara) koje u sustini imaju istu formu kao i Halloween. Prema tome nemojte sve "gluposti" svaljivati na Amere.
A sto se tice prodaje oruzja po pekarama, americki proizvodjaci su odbacili prostor bivse Yuge kao potencijalno trziste. Kazu trebace godine i godine da se potrosi ono sto je pokradeno za vrijeme zadnjeg rata pa sad cuci sakriveno po budzacima, tavanima, trapovima, stalama......(za "nedaj Boze".......ako komsijina kokos predje u bastu i iskljuje paradajz).
Na vrh Go down
Max Blitz
KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 4 Icon_minitime01.11.13 17:52

purger (citat):
Ako poludim možda i navratim Smile
Ajde Max okini  na 6000 cheers 

Nisi došao? Surprised 

Puštao sam mjuzu u Route66, bilo je ok, al' je R66 uvijek do 02h. Very Happy 

After party u Jabuci, krcato... bom
Na vrh Go down
purger
Kapetan I klase
Kapetan I klase
purger

M(j)esto ZAGREB

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 4 Icon_minitime01.11.13 18:44

Citat :
Ako me moje, emigrantsko pamcenje ne vara, u nasim krajevima postoji duga tradicija maskara (ili mackara) koje u sustini imaju istu formu kao i Halloween

To je nešto sasvim drugo.

Kapetan I klase
Kapetan I klase
purger

M(j)esto ZAGREB

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 4 Icon_minitime01.11.13 18:46

Citat :
Nisi došao? Surprised

Puštao sam mjuzu u Route66, bilo je ok, al' je R66 uvijek do 02h. Very Happy

After party u Jabuci, krcato... bom

Nisam!
A imao sam namjeru vidjet kako mi nova terapija ide sa gemištom ali kumašin nešto kenjkao......

KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 4 Icon_minitime01.11.13 20:36

pera84 (citat):
Ako me moje, emigrantsko pamcenje ne vara, u nasim krajevima postoji duga tradicija maskara (ili mackara) koje u sustini imaju istu formu kao i Halloween. Prema tome nemojte sve "gluposti" svaljivati na Amere.

Perice, reci nam koliko si bundeva izdubio i postavio oko kuće? Very Happy 

I kako stvarno Halloween izgleda u Americi?
Mi smo to uveli, pa je kod nas sigurno (lošija) kopija.
Na vrh Go down
BEOGRAD
Podporučnik
Podporučnik
BEOGRAD

Prim(j)eran Vojnik PV
Pravna Služba Pravna Služba
BROJ POSTOVA: : 1648
ČLAN OD: : 2013-03-15
M(j)esto Scottsdale

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 4 Icon_minitime01.11.13 21:11

Kao i svi ostali praznici Halloween je prerastao u biznis i izgubio bilo kakav dugi smisao, ako ga je uopste i bilo. Ovdasnja reklamna masinerija je uspela da usere sve praznike, time sto je sve podredjeno kupovini i  rasprodajama, tako da je Bozic recimo postao praznik poklona. Slave ga svi. I Jevreji i Kinezi i Arapi...
Jednostavno svi imaju decu koja idu u skolu, a kako da objasnis detu da svi dobijaju neke poklone za Bozic a on ne. I tako je i sa Halloween-om. Otvaraju se posebne prodavnice koje prodaju samo kostime za isti i ostale drangulije. Rade od 1vog Septembra do 10 Novembra a ostatak godine su zatvorene. Onda odes u neku od njih i vidis kako roditelji trose nekoliko $100 dolara na decije kostime jer i tu postoji takmicanje ko ima coolest kostim. Mogu da garantujem da 90% ljudi nema pojama o poreklu Halloween-a ali to moze da bude i dobro. Amerika je jedan veliki melting pot, u kojem se sve izmesa i nekako funkcionise vec vekovima. Eto uspeli su da prosire praznike poput Halloween-a ili Valentines day-a cak i u Evropu.
Na vrh Go down
Max Blitz
KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 4 Icon_minitime01.11.13 21:26

BEOGRAD (citat):
Otvaraju se posebne prodavnice koje prodaju samo kostime za isti i ostale drangulije. Rade od 1vog Septembra do 10 Novembra a ostatak godine su zatvorene.

Eto uspeli su da prosire praznike poput Halloween-a ili Valentines day-a cak i u Evropu.

I kod nas su (barem u Zg) mnoge prodavaonice prigodno ukrašene za Halloween.

Bundeve, kosturi, vještice...  I na raznim mjestima su kostimirani party-ji.

Bio ja sinoć. Very Happy
Na vrh Go down
purger
Kapetan I klase
Kapetan I klase
purger

M(j)esto ZAGREB

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 4 Icon_minitime01.11.13 22:04

Zaboravih te pitat u što si se maskirao?
Palo mi na pamet kako imaš longplejku onak posred glave lol! 

KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 4 Icon_minitime01.11.13 22:07

purger (citat):
Zaboravih te pitat u što si se maskirao?
Palo mi na pamet kako imaš longplejku onak posred glave lol! 

Nisam se posebno maskirao. Laughing 

Izgledam onako kao na onoj slici s prijateljima kod topa.
A bilo je curica maskiranih u vještice, mogao bih ti svašta ispričat o tome.

Jbg, meni se to sviđa! cheers
Na vrh Go down
Sponsored content

KomentarNaslov komentara: Re: Zanimljivo    Zanimljivo  - Page 4 Icon_minitime

Na vrh Go down

Zanimljivo
Na vrh 
Stranica 4/20Idi na stranicu : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20  Next
 Similar topics
-
» Zanimljivo!