FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
FS Jubilarna Medalja 7 g. PV BROJ POSTOVA: : 4621 ČLAN OD: : 2009-08-19 DOB : 63
Naslov komentara: Re: Fudbal Sun Feb 02, 2014 9:01 pm
Pocinju u 6:30 pm po lokalnom-Zlatibor time 12:30 am
_________________ ko istinu gudi,gudalom ga po prstima biju
dinosaurus Kapetan I klase
BROJ POSTOVA: : 4064 ČLAN OD: : 2013-10-10 Beograd
Naslov komentara: Re: Fudbal Sun Feb 02, 2014 9:01 pm
purger (citat):
U ponoć i 25min.
HVALA
milutins Kapetan I klase
FS Jubilarna Medalja 7 g. PV BROJ POSTOVA: : 4621 ČLAN OD: : 2009-08-19 DOB : 63
Naslov komentara: Re: Fudbal Sun Feb 02, 2014 9:02 pm
Lacos ja sam platio preko firme $1 450 po karti-utopio ih po $7 000
milutins Kapetan I klase
Naslov komentara: Re: Fudbal Sun Feb 02, 2014 9:12 pm
Sada je tamo ludnica oko stadiona-navijaci peku rostilj,alcohol se lije potocima,vjerovatno najskuplje karte ce dostizati vrtoglave cifre,mozda one najbolje i do $100 000. Moje karte su prodate jednoj francuskoj firmi ovdje u New Jersey-potpuno legalna prodaja
purger Kapetan I klase
FS Orden NA Orden za VZ JM BROJ POSTOVA: : 4400 ČLAN OD: : 2009-11-15 DOB : 59 ZAGREB
Naslov komentara: Re: Fudbal Sun Feb 02, 2014 9:16 pm
Svaka čast na poslovnom potezu!
_________________ Tko pjeva često zlo i misli
milutins Kapetan I klase
Naslov komentara: Re: Fudbal Sun Feb 02, 2014 9:27 pm
Nije bilo tako planirano-kupio sam ih za klince-luduju za fudbalom.Medjutim kako njihov Jets nije usao ni u doigravanje,slozili su se da to prodamo. Veliki deo karata kupuju firme kao poklon svojim poslovnim partnerima,ovi moji "Francuzi",iz razgovora sa njima kazu da ih poklanjaju njihovom distributeru iz Denvera. Francuzi su Mersen Co.
pukovnik Poručnik
orden za VZ PV BROJ POSTOVA: : 2090 ČLAN OD: : 2012-02-29
Naslov komentara: Re: Fudbal Sun Feb 02, 2014 9:35 pm
Super bowl ima veze sa nogometom/fudbalom kao i kriket.
_________________ Semper Fidelis
purger Kapetan I klase
FS Orden NA Orden za VZ JM BROJ POSTOVA: : 4400 ČLAN OD: : 2009-11-15 DOB : 59 ZAGREB
Naslov komentara: Re: Fudbal Sun Feb 02, 2014 9:37 pm
Ja sam kriv ali kako neznamo baš previše o tom sportu ubacio sam ovdje. Više me se dojmilo što se dešava oko toga nego sama igra.
milutins Kapetan I klase
Naslov komentara: Re: Fudbal Sun Feb 02, 2014 9:40 pm
pukovnik (citat):
Super bowl ima veze sa nogometom/fudbalom kao i kriket.
Mi to zovemo fudbal-niko ovdje ne koristi izraz americki fudbal,jednostavno fudbal Onaj pravi zovemo soccer. Sav profesionalni sport je u principu natjecanje sponzora,nema tu mnogo sporta niti je bitan rezultat toliko.
Naslov komentara: Re: Fudbal Mon Feb 03, 2014 1:38 am
milutins (citat):
Da, utakmica je ovdje kod mene na Met Life Stadionu,nekih 15-ak milja od mene.Stadion je na Route 3 par milja do Lincoln Tunela-jedna od veza New Jersey sa NYC,Tacnije sa Menhetnom.Stadion je izgradjen nedavno,potrosilu su 1,6 milijardi $ u izgradnju.Jets&Giants igraju na njemu .Na toj lokaciji nekada je igrao cuveni Cosmos sa Peleom,Bogicevicem... Milutin je imao dvije karte za Super Bowl,kupljene relativno jevtino,prodao pre dva dana(jedva ubijedio ove svoje omladince),gledacemo kuci,mala festa,vecinom prijatelji od omladine.
ps-tipujem na Seatle,njihova odbrana je po meni bolja od Denverove ofanzive
Svaka čast Milutine za prognozu
milutins Kapetan I klase
Naslov komentara: Re: Fudbal Mon Feb 03, 2014 4:47 am
XLVIII u East Rutherford-u,New Jersey je bio izuzetan spektakl.Nekoliko kvalitetnih reklama,meni se svidjela Maseratijeva,kao i Coca Cola.Poluvrijeme je zacinio Bruno Mars i RHCP.Bruno je opravdao svoj renome,prije svega kao vrhunski zabavljac.Vatromet je bio velicanstven.Lako je napraviti spektakl u blizini NYC,u nekih 20-ak milja precnika je barem 20-ak miliona ljudi,dok je u krugu od 300-400 milja(Boston,Philadelphia #NYC- 50-ak miliona) Denver je bio favorit na papiru. Seatle su odigrali mnogo bolje,vrhunsku odbranu,nisu im dozvolili da razviju svoju igru,njihova mega zvijezda QB Payton M(preko $860 000 nedeljna plata) jednostavno nije imao sanse da bilo sta ucini protiv ovako nadahnute odbrane.
lacoš Kapetan
PV BROJ POSTOVA: : 3968 ČLAN OD: : 2012-12-07
Naslov komentara: Re: Fudbal Mon Feb 03, 2014 7:36 am
SEATTLE Seahawksi osvojili su 48. Super Bowl, odnosno naslov prvaka profesionalne lige američkog nogometa (NFL), nakon što su noćas na MetLife stadionu u New Jerseyju pred 80.000 gledatelja pobijedili Denver Broncose sa 43-8. Seahawksima je to bio drugi nastup u završnici i prvi naslov prvaka.
Također, ovo je jedna od najuvjerljivih pobjeda u povijesti Super Bowla.
Seattle je na poluvremenu vodio 22-0, a već na početku treće četvrtine novi "touchdown" za Seahawkse, i vodstvo 29-0 čime su praktično osigurali pobjedu. Nakon toga igračima Denvera preostalo je samo da do kraja susreta pokušaju sačuvati obraz.
purger Kapetan I klase
Naslov komentara: Re: Fudbal Mon Feb 03, 2014 9:07 am
UZ SUPER BOWL, najveći sportski događaj u SAD-u, idu i velike brojke pa se tako procjenjuje da su Amerikanci za vrijeme utakmice pojeli oko 22,5 milijuna kilograma čipsa, što bi napunilo 600 velikih teretnih kamiona, te da su to "zalili" s milijardu i 228 milijuna litara piva, čime se može ispuniti 500 olimpijskih bazena. Također, procjene govore da je 80.000 navijača tijekom utakmice na stadionu MetLife u New Jerseyju, između ostalog, pojelo oko 8000 pizza, te 40.000 hotdogova. Ako bi se oni poredali u visinu, to bi ispalo kao 14 Empire State Buildinga. Pretpostavlja se da su gosti Las Vegasa u kladionicama potrošili više od sto milijuna dolara kladeći se na Super Bowl.
Prošlogodišnji Super Bowl bio je najgledaniji tv program u povijesti SAD-a, sa 164 milijuna gledatelja. Gledanost ovogodišnjeg tek treba biti utvrđena, no zna se da je televizijska kuća "Fox" emitiranje 30-sekundnih promidžbenih spotova naplaćivala po cijeni od četiri milijuna dolara, a sav raspoloživi reklamni prostor rasprodan je do 4. prosinca. Vlasnik pobjedničke momčadi, Seattle Seahawksa, je Paul Allen, poznat i kao suosnivač Microsofta. Njegovo bogatstvo procjenjuje se na 15,6 milijardi dolara, i po tome je najbogatiji vlasnik jedne NFL momčadi.
Doista impozantni podaci i gotovo nestvarno koja je to mašinerija! Prenešeno sa index.hr
pukovnik Poručnik
Naslov komentara: Re: Fudbal Mon Feb 03, 2014 2:36 pm
I što bi rekli u Dalmaciji: Finili su Mare bali.
milutins Kapetan I klase
Naslov komentara: Re: Fudbal Mon Feb 03, 2014 2:45 pm
pukovnik (citat):
Hajd pukovnik prevedi ovo,pretpostavljam da je neka fina uzrecica. Vjerovatno i mi u Bosni imamo takvu ali receno nekim drugim jezikom. "finili"?"bali"-pretpostavka da je rijec o balunu-lopti? Nikako da povezem.
ps-mozda "igrala se Mara lopte"?
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
NA VZ VZ VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 24246 ČLAN OD: : 2012-10-29
Naslov komentara: Re: Fudbal Mon Feb 03, 2014 2:48 pm
milutins (citat):
pukovnik (citat):
Bali kao balovi, plesovi. Finili - završili. Znači da se udala (tj. ostarila).
pukovnik Poručnik
Naslov komentara: Re: Fudbal Mon Feb 03, 2014 2:54 pm
milutins (citat):
pukovnik (citat):
Hajd pukovnik prevedi ovo,pretpostavljam da je neka fina uzrecica. Vjerovatno i mi u Bosni imamo takvu ali receno nekim drugim jezikom. "finili"?"bali"-pretpostavka da je rijec o balunu-lopti? Nikako da povezem.
Kod mene bi rekli (a to ti je otprilike to): I taj cirkus je završio.
BEOGRAD Podporučnik
PV Pravna Služba BROJ POSTOVA: : 1648 ČLAN OD: : 2013-03-15 Scottsdale
Naslov komentara: Re: Fudbal Mon Feb 03, 2014 3:13 pm
purger (citat):
Doista impozantni podaci i gotovo nestvarno koja je to mašinerija! Prenešeno sa index.hr
Pokusas da narucis pizzu tokom utakmice i dobijes odgovor da stize za jedno 2-3 sata. Cena reklama, 4 miliona za 30 sekundi.
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: Fudbal Mon Feb 03, 2014 3:20 pm
milutins (citat):
Mi to zovemo fudbal-niko ovdje ne koristi izraz americki fudbal, jednostavno fudbal...
Jedna od rijetkih stvari iz Amerike, koja ovdje nije prošla, ali baš nikako...
BEOGRAD Podporučnik
Naslov komentara: Re: Fudbal Mon Feb 03, 2014 3:40 pm
Max Blitz (citat):
Jedna od rijetkih stvari iz Amerike, koja ovdje nije prošla, ali baš nikako...
Ne samo da nije tu prosao nego je gotovo iskljucivo americki sport.Bilo je nekih pokusaja da se u Beogradu napravi tim ali mislim da od toga nije nista ispalo. Baseball je drugi sport za koji u Evropi nema interesovanja.
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: Fudbal Mon Feb 03, 2014 3:51 pm
BEOGRAD (citat):
Ne samo da nije tu prosao nego je gotovo iskljucivo americki sport.Bilo je nekih pokusaja da se u Beogradu napravi tim ali mislim da od toga nije nista ispalo. Baseball je drugi sport za koji u Evropi nema interesovanja.
Ovdje ima klubova, čak i neka liga, ali nikoga to ne zanima.
Naslov komentara: Re: Fudbal Mon Feb 03, 2014 4:40 pm
Bez iakvih namjera da nekoga uvrijedim smatram da je americki fudbal sport koji zahtijeva daleko vecu inteligenciju sportista,pa i posmatraca u odnosu na evropski fudbal/nogomet. Za bejzbol sam vec jedne prilike napisao-cista poezija od sporta.
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: Fudbal Mon Feb 03, 2014 4:56 pm
milutins (citat):
Za bejzbol sam vec jedne prilike napisao - cista poezija od sporta.
Ne znam po čemu? Probao sam se prisilit da ga gledam, međutim... Interesantan mi je otprilike kao curling.
Postoji ovdje par baseball klubova i također liga.
Naslov komentara: Re: Fudbal Mon Feb 03, 2014 4:59 pm
milutin (citat):
Bez iakvih namjera da nekoga uvrijedim smatram da je americki fudbal sport koji zahtijeva daleko vecu inteligenciju sportista,pa i posmatraca u odnosu na evropski fudbal/nogomet.
Teško je bilo što reći ili još gore proturiječiti kad su rijetki sa ovih prostora koji razumiju i znaju pravila igre A opet sa druge strane da je Amere baš pamet obdarila u odnosu na balkanske genijalce ........puno je takvih priča Jednostavno je to drugi svijet nemjerljiv sa ovim našim prostorima,druge vrijednosti..........i da ne nabrajam,uostalom znaš i sam
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: Fudbal Mon Feb 03, 2014 5:04 pm
milutins (citat):
Bez iakvih namjera da nekoga uvrijedim smatram da je americki fudbal sport koji zahtijeva daleko vecu inteligenciju sportista,pa i posmatraca u odnosu na evropski fudbal/nogomet.
Upravo taj cirkus oko njega koji nema veze sa sportom me odbija, i to jako.
Iako, za razliku od baseballa, pravila uglavnom znam.
Rugby pogledam koji put uživo (dva - tri puta godišnje.)
BEOGRAD Podporučnik
Naslov komentara: Re: Fudbal Mon Feb 03, 2014 5:29 pm
Za mene je barem bilo cudno, kada sam otkrio da je baseball najpopularniji sport u Japanu. Imaju profesionalnu ligu jos pre WWII.
Naslov komentara: Re: Fudbal Mon Feb 03, 2014 5:54 pm
milutins (citat):
Bez iakvih namjera da nekoga uvrijedim smatram da je americki fudbal sport koji zahtijeva daleko vecu inteligenciju sportista,pa i posmatraca u odnosu na evropski fudbal/nogomet. Za bejzbol sam vec jedne prilike napisao-cista poezija od sporta.
KAKVA CRNA INTELIGENCIJA
SveJug Kapetan I klase
VZ Medalja za VZ PV BROJ POSTOVA: : 4341 ČLAN OD: : 2012-12-16 Svedska
Naslov komentara: Re: Fudbal Mon Feb 03, 2014 6:08 pm
BEOGRAD (citat):
Za mene je barem bilo cudno, kada sam otkrio da je baseball najpopularniji sport u Japanu. Imaju profesionalnu ligu jos pre WWII.
I u (ili na) KUBU.
_________________ Više ne krivim ljude koji me razočaraju, od sad krivim sebe što očekujem previše!
pera84 Podpukovnik
NA JM JM JM BROJ POSTOVA: : 6178 ČLAN OD: : 2011-03-17 USA
Naslov komentara: Re: Fudbal Mon Feb 03, 2014 6:11 pm
Nebi se bas 100% slozio s Milutinom oko "inteligencije" ali ima jedna stvar koja me je impresionirala na fudbalskim utakmicama. 70-80 hiljada ljudi na stadionu, alkohol tece potocima i jednom u nekoliko godina se desi da se potuku navijaci a i to mozda desatak njih izvan stadiona. Dvadeset dva igraca na terenu, svaki bi mogao da izlema Alija iz najboljih dana i osim ponekog koskanja nema vecih incidenata. A to da izmlate sudiju ili gadjaju igrace pivskim flasama.....zaboravi! Ima tu nesto. A da je sport svih vremena, to stoji. "Cirkus" koji to sve prati ima neki smisao. Navijaci se osjecaju da su i sami dio citave predstave i to je ono sto ljude privlaci. Puko stajanje na tribinama, nekoliko "uuaaaaaa" i "su-di-ja pe-de-ru", to vise ne pali.
milutins Kapetan I klase
Naslov komentara: Re: Fudbal Mon Feb 03, 2014 6:12 pm
Dok ne "svarite"ovo o inteligenciji i tabue, da se vratimo malo na sam XLVIII Super Bowl,ono po cemu cu ga pamtiti.
MVP (Seatle safety)Malcolm Smith prije utakmice u Las Vegas-u na kladionicama nije bio ni uvrsten kao kandidat,tj,. nije postojala mogucnost kladjenja na njega. A odigrao je briljantno,zasluzeno proglasen za MVP.Vazio je za obicnog,random igraca. Ukoliko se posmatra rezultat stice se dojam da je odlucio napad pobjednika. To mu dodje kao da u fudbalu pobijediti sa 8:1,za igraca utakmice se proglasi nekakav bek pobjednika. Na kladionicama u LV Denver je bio favorit sa +2 poena. ps-za BEOGRAD Odmah posle II sv rata na 26-oj je osnovan baseball team"White Eagles"-toliko o popularnosti tog sporta u lokalnoj zajednici
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: Fudbal Mon Feb 03, 2014 7:16 pm
Nekad se govorilo da je nogomet sport kojeg igraju gospoda, a gledaju radnici (čitaj široke narodne mase).
Dok su rugby igrali radnici (a gledala gospoda).
Može li se danas povući kakva paralela s ovim i američkim nogometom ili je vrijeme pregazilo ovakve 'definicije'?
Btw, kod američkog nogometa mi se sviđaju pravila o pregledavanju snimke i mogućnosti promjene sudačke odluke. U našem nogometu nekad dolazi do krupnih sudačkih grešaka, koje ne ne ispravljaju, i dok neki u tome vide posebnu draž, ja ne.
BEOGRAD Podporučnik
Naslov komentara: Re: Fudbal Mon Feb 03, 2014 7:29 pm
pera84 (citat):
Nebi se bas 100% slozio s Milutinom oko "inteligencije" ali ima jedna stvar koja me je impresionirala na fudbalskim utakmicama. 70-80 hiljada ljudi na stadionu, alkohol tece potocima i jednom u nekoliko godina se desi da se potuku navijaci a i to mozda desatak njih izvan stadiona. Dvadeset dva igraca na terenu, svaki bi mogao da izlema Alija iz najboljih dana i osim ponekog koskanja nema vecih incidenata. A to da izmlate sudiju ili gadjaju igrace pivskim flasama.....zaboravi! Ima tu nesto. A da je sport svih vremena, to stoji. "Cirkus" koji to sve prati ima neki smisao. Navijaci se osjecaju da su i sami dio citave predstave i to je ono sto ljude privlaci. Puko stajanje na tribinama, nekoliko "uuaaaaaa" i "su-di-ja pe-de-ru", to vise ne pali.
Kazne burazeru. Da udaris nekoga flasom, odrobijao bi koju godinu a ostatak zivota bi mu placao odstetu. Zasto u Singapuru nema pikavaca na ulici. Ne zato sto su toliko fini i kulturni, vec zbog kazne od $500.
Naslov komentara: Re: Fudbal Mon Feb 03, 2014 7:34 pm
Pratio sam Američki fudbal jedno vreme..kada se upoznaju pravila,zanimljiv je i ima svoje draži.. Atmosfera na tribinama je opuštena i sve skupa deluje zabavno Šteta je što je ovo finale prošlo bez neizvesnosti..
Utisak je da utakmice shvataju više kao zabavu..dok je kod nas rivalstvo...MOŽDA GREŠIM
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: Fudbal Mon Feb 03, 2014 7:42 pm
dinosaurus (citat):
Pratio sam Američki fudbal jedno vreme..kada se upoznaju pravila,zanimljiv je i ima svoje draži..
Sama igra nije tako loša, ni pravila nisu loša.... samo je toliko malo aktivne igre, da mi je negledljivo, mjeri se u sekundama, pa onda PAUZA...
Evo, kod nas je rezultat Super Bowla jedno šesta-sedma vijest po redu na teletext stranicama, a na RTL-u nema ništa.
Naslov komentara: Re: Fudbal Mon Feb 03, 2014 7:49 pm
Max Blitz (citat):
dinosaurus (citat):
Pratio sam Američki fudbal jedno vreme..kada se upoznaju pravila,zanimljiv je i ima svoje draži..
Sama igra nije tako loša, ni pravila nisu loša.... samo je toliko malo aktivne igre, da mi je negledljivo, mjeri se u sekundama, pa onda PAUZA...
Evo, kod nas je rezultat Super Bowla jedno šesta-sedma vijest po redu na teletext stranicama, a na RTL-u nema ništa.
Tako je i kod nas,mada mislim da je interesovanje veće....postoje i neki klubovi,utakmice...
pera84 Podpukovnik
NA JM JM JM BROJ POSTOVA: : 6178 ČLAN OD: : 2011-03-17 USA
Naslov komentara: Re: Fudbal Mon Feb 03, 2014 8:01 pm
Dok se ne umijesaju velike pare u sve to nece biti puno napretka.
Naslov komentara: Re: Fudbal Mon Feb 03, 2014 8:04 pm
Odakle pare...
flexi Stariji Vodnik
BROJ POSTOVA: : 669 ČLAN OD: : 2013-02-05 Aleksinac
Naslov komentara: Re: Fudbal Mon Feb 03, 2014 11:32 pm
i u Srbiji postoji liga američkog fudbala i reprezentacija SAAF (Srpska asocijacija američkog fudbala)
_________________ Više ne krivim ljude koji me razočaraju, od sad krivim sebe što očekujem previše!
SveJug Kapetan I klase
VZ Medalja za VZ PV BROJ POSTOVA: : 4341 ČLAN OD: : 2012-12-16 Svedska
Naslov komentara: Re: Fudbal Mon Feb 24, 2014 12:00 pm
Izvlacenje parova za EP 2016 u Francusku izvrseno i grupe su u sledecem sastavu:
Sastavi grupa:
Grupa A: Holandija, Kazahstan, Island, Letonija, Turska i Češka.
Grupa B: Bosna i Hercegovina, Andora, Kipar, Vels, Izrael i Belgija.
Grupa C: Španija, Luksemburg, Makedonija, Belorusija, Slovačka i Ukrajina.
Grupa D: Nemačka, Gibraltar, Gruzija, Škotska, Poljska i Republika Irska.
Grupa E: Engleska, San Marino, Litvanija, Estonija, Slovenija i Švajcarska.
Grupa F: Grčka, Farska ostrva, Severna Irska, Finska, Rumunija i Mađarska.
Grupa G: Rusija, Lihtenštajn, Moldavija, Crna Gora, Austrija i Švedska.
Grupa H: Italija, Malta, Azerbejdžan, Bugarska, Norveška i Hrvatska.
Grupa I: Portugal, Albanija, Jermenija, Srbija i Danska.
Šampionat Starog kontinenta, prvi na kojem će učestvovati 24 selekcije, održaće se od 10. juna do 10. jula 2016. godine, a direktan plasman na završni turnir obezbediće devet pobednika grupa, devet drugoplasiranih selekcija i najbolja trećeplasirana reprezentacija. Preostalih osam trećeplasiranih selekcija igraće baraž i četiri pobednika pridružiće se učesnicima.
Za nasu familiju ce biti interesantana utakmica G-grupe izmedju Svedske i CG.
lacoš Kapetan
PV BROJ POSTOVA: : 3968 ČLAN OD: : 2012-12-07
Naslov komentara: Re: Fudbal Mon Feb 24, 2014 12:04 pm
Ovaj su nas puta stvarno razdvojili.Niko nije zajedno u grupi iz ex YU.
_________________ "Teško nama,Mardonije, kad nas vodiš u borbu protiv takvih ljudi koji se ne bore za novac, nego za slavu." -Tritantehma
semsudin Podporučnik
VZ VZ PV BROJ POSTOVA: : 1435 ČLAN OD: : 2013-03-11 DOB : 57 GRABOVAC, VELIKA KLADUSA
Naslov komentara: Re: Fudbal Mon Feb 24, 2014 1:11 pm
UEFA je napravila dobar potez uvođenjem tog drugog u grupi i baraž za 4 trećeplasirana i time mnogim reprezentacijama omogućila učešće na EP što je dosad bilo jako teško po starim pravilima. Ovo je prilika da se veliki broj reprezentacija sa prostora bivše Jugoslavije i kvalificiraju na EP koje će se održati 2016 u Francuskoj.
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: Fudbal Mon Feb 24, 2014 2:48 pm